Коментари - Холандски екип започна огледа на телата на жертвите от МН-17 | dnes.dir.bg
назад

Холандски екип започна огледа на телата на жертвите от МН-17

Холандски експерти започнаха огледа на телата на жертвите от малайзийския самолет, които са натоварени на влак в град Торез. Киев нареди спиране на боевете.

Обратно в новината

Коментари - Холандски екип започна огледа на телата на жертвите от МН-17 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

украинците знаят какво да правят .след трагедията отклониха полетите . затова не носят ли вина.

Ние тук от задругата, докато си пием промоционалното бяло винце (изстудено според околната темп.) искаме даизкажем едно делово предложение, водени от искреното желание истината да се установи и правдата да възтържествува (както винаги сме го правили): Тези специалисти от межд. екип да извикат на мястото на катастрофата роднините на онези, дето изчезнаха/загинаха (вечна им памет!)с предишния полет отпред 4 месеца, с цел разпознаване на загиналите. Мислим, че това е най-правилното решение, което ще разсее всякакми съмнения и недоразумения. Ако такова разпознаване бъде отказано или отхвърлено като неуместно, това само ще докаже, че някой не иска истината да се разкрие.

Възможно ли е някой да е толкова тъп, че да вярва точно в тази конспиративна теория. Явно народа сериозно е изтрещял.

Как така, сведенията ОБАЧЕ ИЗГЛЕЖДА не са верни?! Холандците не могат ли да разберат, дали влизат в хладилник или в кашон!

Ето докато Западът разпалва войни, налага санкции, заплашва, насъсква славяните помежду им и други лицемерни шантажи какво прави Русия и нейните съюзници от БРИКС. Специалистите от Нижнегородската инженерингова компания Атоменергопроект" - Атомстройекспорт, съвместно с индийските атомни специалисти завършиха пълния обем от изпитания по програмата за усвояване на мощността на Първи енергоблок на АЕЦ Куданкулам", съобщиха от руската компания. След завършването на изпитанията енергоблокът беше изведен на 100% мощност, като след това бе планово спрян по искане на индийския регулиращ орган за осъществяването на изпитания на редица системи в установените по регламент срокове. В съответствие със Споразумение между СССР и Индия за сътрудничество при изграждането на атомна електроцентрала в Индия, сключено на 20 ноември 1988 г. и Допълнение към него от 21 юни 1998 г. Руската Федерация оказва техническо съдействие на Индия в изграждането на два енергоблока в АЕЦ Куданкулам" с реакторни установки тип ВВЕР-1000, с мощност 1000 МВт всеки (база - проект АЕЦ-92).

АПК (Агенция Пета Колона) отново в действие....:D Ама, сводката е съвсем като от времето на Брежнев...:D

Не долавяте ли пряка аналогия с пропуснатите ползи след затварянето на козлодуйските блокове? Досега можехме да сме износители на енергия за региона, а не да стигнем до просешка тояга от "ефтин" еко ток и от американските марици !

Посочи една такфаз зделка, дори капиталът на планираната за не знам коги бриксофа банка е ЩАТСКИ ДОЛАРА ?

Западът има нужда от войни за да отдалечи неизбежният си икономически крах. Раша твори, създава тръбопроводи, АЕЦ-и, организира добронамерени банкови и финансови съюзи в противовес на крадливият МВФ. Кво прави западащият запад - санкции за всичко, вкл за неправилно дишане, войни, покушения на самолети, фалшификации, двойни стандарти и лицемерие.

И кат доде неизбежният икономически крах, що ке стане тогаз ?

Ами тогава ще трябва да викаш Вечна дружба с Расия. Ама ще се справиш, правил си го вече като млад комсомолец.

Може и в Крим да те пратим, да боядисваш новопостроените руски сгради. хахахаххаха

За САЩ е жизнено важно да унищожи или подчини Русия. Алтернативни финансови институции ще са края на американската финансова хегемония.

И кои са тез алтернатифни финансофи институции и кога ще се пояфят, може би след кат чизмария фалира до края на година, компаниите й веч са отрязани от изгодните капиталови пазари и кагебишката шайка феч фие на умряло ?

БРИКС и тяхната банка. Май Запада вие на умряло.

BЪPKOЛAKЪT

Чизмаря?!... Странно определение, което веднага навлича обагрени в кафяво потури на многодтрадалните ти задни части и нахлупва фес на поплавъка закачен върху раменете ти...

Камеран искал санкции към руският военен комплекс. Има неща които не могат да се контролират. А когато ЕС остане без газ от Русия ще разберем за пропуснатите ползи и защо е било всичко това в Украйна.

Със сила няма да вземат Донецк. Град от 1млн. Знае как да се защитава. ЕС така и не разбра, че колкото повече се точи тази гражданска война толкова по зле.

Има много въпросителни около малайзийския Боинг. За мен, обаче, най-чудното бяха показаните по телевизията новички хорандски паспорти на 15-16 годишни момчета и момичета. Как пък всичките се запазиха толкова новички?!!!

Има много въпросителни около малайзийския Боинг. За мен най-чудното бяха показаните по телевизията новички хорандски паспорти на 15-16 годишни момчета и момичета. Как пък всичките се запазиха толкова новички?!!!

а военни разказващи за престъпленията си по телефон по малко странно ли е

ленчето сергеефна да направи репортаж от крым, колко щастливи са главафите туземни референдумчийчета.

ЕК препоръча на Сърбия да спре "Южен поток" Поредната изцепка на западните михлюзи.

Значи кагебишката шайка да е единстфен доставчик за Европа и шантаж след шантаж, пусни - спри, пусни - спри, туй ли фи е меракът на туземните рашофилистичета ?

Иречек, отпадък, почвай да учиш руски. Западът залезе, старче. Пак като седерастка въртиопашка трябва да сменяш лагера. Преди комунист беше, сега първи седераст, накрая ще завършиш като рашофилист. Жалка ти е съдбата, кво да правим. Глупавичък си.

руски депутати предложиха на путин временно спиране на южен ... така Европа щяла да зависи изцяло от украина и сама да си го направи след като изтрезнеят ,,, не забравяй че в момента байдън син и яйцето приватизират укр тръбопроводи

"Населението е в ужас, хората се опитват да бягат, но градът е обкръжен" - кой е виновен за това безобразие вече хората разбират! С нищо не може да се оправдае такава ситуация за съжаление подкрепяна политически и финансово от ЕС И Щатите!

чизмарските терористи се крият между мирните хора, типично за арабеските борци за сфобода.

като тебе се крият между нормалните хора, но това не значи, че трябва да те утрепем!

Ами ако влязат редовни руски войски няма да се крият.Тогава майданците ще се съревновават кой по бързо да бяга. А майданската плът е отлична смазка за танкови вериги.

в туйтера на Paul Joseph Watson ще намерите че .... амер. имали сат снимки на най вероятно укр, пияни военни с установка бук на предполагаемото място на изстрелване ... не споменава източника си казва че аудио експертизата е ... фалшификат за разлика от вчерашната новина в дира

е бъкано с американски шпиони. Резултатът от "проверка" на ОССЕ ще бъде правилният, продиктуван от САЩ

Засякохме украински Су-25 преди да бъде свален самолетът, обяви Москва Руските военни са засекли украински изтребител Су-25, който е набирал височина в посока към сваления Боинг в деня на катастрофата, съобщава руското военно министерство, предаде RT. Киев трябва да обясни защо военния самолет е следял пътническия лайнер, поиска ведомството. Министерството добави, че Москва не е засякла никакви ракети на пътя на пътническия самолет.

Историята ни е научила, че всичко казано от Кремъл е нагла лъжа. За белия дом важи същото, така че не си хабете нервите да ми отговаряте. Жалко за загиналите. RIP

Су-25 не е изтребител а щурмовик. Не оперира на големи височини и за капак е по-бавен от боинг-777, така че и да иска не може да го гони... И подобни изказвания не правят услуга нито на опълченците, нито пък на Русия...

И искате да кажете, че едно 500 коментара в защита на Русия и Путин, означават, че хиляди хора следят дир.бг и с настървение използват работното си време, за да коментират и защитават робовладелците им от Москва??? НЕ ме резсмивайте! Тролчета жалки!

Да бе..., що не си изплюеш гаджалската злъчка, че щеше да ни е много гот ако руснаците ни бяха оставили свободно да робеем на ибрикчийската сган от анадола... А пък те робовладелците му недни да вземат да основат третата българска държава... Е, гъзопоклонниците лежите на тая идея, но истинските българи не им пука за скърцащите ви от злоба ибрици...

Към прозападналите мъртвородености във форума - губите по всички фронтове пичове :/, потърсете си друга работа ако ви е останало малко достойснтво и морал.

смешник, тука пишат 2-3-ма платени драскача. Не се взимай насериозно. Резултатите ще видиш на изборите наесен. Чао.

И какво общо имат бг платените избори?

Заминавай за Яркутск, отворко! Там стандартът е висок и водката евтина!!! Не знам кой млад човек, пътувал назапад ще убедиш, че Русия предлага алтернатива!!! Много сте жалки, честно!

Абе докторчето, ти ходил ли си на запад бе. Да видиш какви данъци ги млатят там, че в петък само две бири се изпиват и това е. Нема пари. Разхождал ли си се по улиците на западните столици да видиш що мургави европейци, клошари и джебчии те заобикалят. Виждал ли си как англичаните и германците съсипаха Кипър, България и Гърция, за да ги направят евтини курорти за белия им траш, който е на помощи. Кво ми говориш за Яркутск. Чувал си само за плюенето на Русия и го преповтаряш като латерна. Руснаците са по-богати от европейците и това ги боли вападняците. А за дрипавите американски клошари да не говорим.

По простотии? И къде пращаш хората, отворко? Иркутск? Или Якутск? Защото Яркутск няма на картата! И ако ти си чел само книжки за това какво е на Запад и на Изток, други са го виждали, и само за сведение ще ти кажа, че сравнението по мащабите и величието на достигнатото на Запад само може да се доближи до това на Изток! Затова е и тоя антируски рев, започнал кански със зимната олимпиада в Сочи и спечелването на следващите Световни финали по футбол ! А ако с такива темпове, както през последните 15 години се променя жизненият стандард на руснаците, скоро ще има наплив на желаещи за емиграция на Изток! Дори и в момента там има хора, на които много западняци завиждат! А знаещия си интереса западняк го е разбрал много по-отдавна от тикви като тебе. И за да не съм голословен, ще ти задам една главоблъсканица, подтвърждаваща бпо-безпристрастно казаното! Познай на какви езици са надписите на станциите в Парижкото метро, освен френския и появили се не толкова отдавна! Има Интернет, ако не си ходил там! Прочети, научи и тогава се изказвай неподготвен!

Сега тече пресконференцията на руските военни, засекли са украински боен самолет, вероятно СУ-25 на 2-3 километра от Бойнга.

Много чакаха, защо не казаха веднага и да приключим?

Гнусно руско диктаторче, остави света на мира!!!!!!!!!! Путин е нищо по-добро от Сталин и цялата античовешка руска управляваща прослойка!

Къде си видял мир по света заради американските боклуци, бе боклук!?

А видял ли си някъде добре управлявана, развита и демократична страна - съюзник или под сянката на Путин??? Целият запад е светлинни години от вашето тролско величество!

Дивите руски блядки се мислят за велики и искат да подчинят целия свят. Ами вижте чехи и словаци как се отделиха мирно и тихо, а иначе те са доста по-близки отколкото руснаци и украинци. НАправиха го цивилизовано и сега се развиват според както намерят за добре. А при вас е феодалния строй - 100 милиардера и останалите в калта.

Много си умен!

ходи да пишеш по руските форуми, тука руснаци не виреят. А може и в Прага да отидеш и се обявиш публично за руснак. Е те тогава ще ядеш мнооого бой.

Ама тогава идиоти като тебе не наричаха словаците сепаратисти или терористи, а уважиха желанието им за самостоятелна държава! Сега когато това го искат масово хората от Донецк и Луганск, срещу тях е изпратена армия! Не ти ли се струва, че тезата ти издиша отвсякъде?! А със сравнението, което привеждаш си направо жалък и смешен!

Какъв край бе? Тези уроди продължавата да бомбандират наред, а се правят за пред света... Никаква милост за такива боклуци!!!

До последния руснак!!!!

ТУКА СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ! В НОВИНИТЕ ЗА КТБ ГИ НЯМА НИКАКВИ! ЩОТО ТАМ СЕ ОПРАВИХА! СЕГА ОПРАВЯТ И РУСИЯТА! А НЕДЕЙТЕ, ЩОТО АКО И ТАМ ВЗЕМЕТЕ ДА ОПРАВЯТЕ, ЖАЛНА Й МАЙКА НА РУСИЯТА! КВИТО СТЕ ПЕЧЕНИ... ЕКСПЕРТИ....

Пропускам тази част за вагоните, тъй като е отвратителна. Украйна трябва да спре изцяло военните действия. Опълченците са прекалено добре подготвени.Трябва да се спре този ад , да измират невинни руснаци и украински войничета. Американците запалиха половин свят. Неадекватни са. Не знаят от къде да започнат , как и кога.Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Палестина, Украйна... ще започне да гори цялата планета. Китай и южноамериканските държави с териториални претенции, Африка и в момента гори... става много опасно. Американците трябва да се примирят и да се откажат от Украйна иначе петродолара ще рухне още по-бързо от колкото е планувано. САЩ нямат време за реакция. Всеки загубен ден е риск

Браво на Потрошенко. Спира незабавно операцията в района само четири дни след катастрофата

4 дни терористите не допускат никой до катастрофата! Браво на Путин!!! И ако може да ми припомниш, това не е ли украинска територия?

Защо чака четири дни? Терористите предложиха спирането на огъня още същия ден. А територията все още е украинска и, разбира се.

Кой крив - кой прав, в крайна сметка го отнесоха го 300 невинни жертви заради простотията на два големи, но за сметка на това много прости народа (или един ако така ви харесва).

Лошото е, че това май е само прелюдията...

Гледам коментарните предавания на CNN, на украинските и руските телевизионни новинарски канали по случая. Това което прави впечатление е: - CNN се опитват да се правят на неутрални, заявявайки, че изстрелването е от територията, под контрол на бунтовниците, макар да не е сигурно кой точно го е осъществил, но упорито насочват мнението на зрителите си, чрез директни и индиректни внушения и аналогии, към вина най-вече на Русия и подкрепяните от нея бунтовници; -украинските СМИ открито и агресивно обвиняват Русия и Путин, като абсолютно необосновано отхвърлят всякакви обективни факти и възражения, като ги наричат "брехня" и с това изчерпват аргументацията на всякакви, включително и абсурдни твърдения; - Руските СМИ, макар също пристрастни, поставят и търсят отговори на логични въпроси за отговор на главния въпрос - Кой е отговорен за изстрелване на ракета, ако именно ракета е причинила падането на самолета. А като цяло всеки може да си отговори в чии интерес е подобно действие, цинично по същността си, и довело до смъртта на почти 300 човека. Но със сигурност подобно поведение на играчите няма да доведе до разкриване (и еднозначно признаване ) на истината по случая, както и при свалянето на руския пътнически самолет преди години от некадърната украинска армия, тогава (все още) приятелска. При сегашното положение, дори да има 200%-ни доказателства против украинците, те никога няма да ги признаят!

КХМЕРИ, РИВЕТЕ! ПИШЕТЕ СИ НЕБИВАЛИЦИТЕ! АМА ВИ СПРЯХА ПАТОКА! СЕГА, КАТО МУ ВРЪТНАТ НА КРЕМЪЛСКОТО ДЖУДЖЕ И КИНТИТЕ- УМИРГАТЕ ПРАВИ!

При комунизма имаше ред а сега всичкото циганин разбрал не дочул се изказва .Не ти ли бутнаха къщата сутринта.

Айде айде, по-леко с тоя комунизъм. Добре че си отиде това мракобесно време. Останаха само отрочетата на бившите убийци, но и за тях ще има Видов ден.

Руските военни излязоха с инфо, че в деня на катастрофата е имало интензивна работа на украинските радари. Маршрута на самолета е в обсега на украинските системи Бук. Самият самолет е забавил скорост и след 3 минути е изчезнал от радарите, надявам се в тези три минути черните кутии да са записали достатъчно, за да стане ясно какво се е случило.

Мир на праха им!

Укрите да са благодарни че ги има Путин и Лавров. Ако неса те, идват ястребите и става лошо, много лошо.....

МН17 - невинни жертви. "Населението е в ужас, хората се опитват да бягат, но градът е обкръжен - Донецк" А тези хора не са ли и те невинни жертви?! Аман от двойни аршини. За едното ще се прави международно разследване при свършен факт, за другото, което се случва в момента, всички мълчат... Непонятна човешка логика...

Прелитащите са невинни жертви а жителите на Донецк, Луганск, Славянск и другите населени места в района са сепаратисти и според киевските власти /командвани от САЩ и Великобритания/ те трябва да бъдат избити поголовно.

В момента на РУССИЯ 24 върви голяма пресконференция на руските военни с много факти

До сега Киев не е сформирал международна комисия за разследването на катастрофа.Значи крие следи от свое престъпление.

"Украинският президент Петро Порошенко е разпоредил на правителствените сили да прекратят незабавно операциите си в радиус от 40 километра около мястото на трагедията" - за пореден път на хората трябва да стане ясно, че всичко си зависи от Порошенко - ако той прекрати огъня, то и сраженията спират - както в случая! Цели конфликт се подклажда именно от него.

Ей, голямо шоу! Флайтрадар24 току що възстанови функцията си "плейбек", премахната веднага след свалянето на самолета!!! Сигурно си е чисто съвпадение, подобно на микровзривовете надолу по етажите на Двете кули..........................................

Paul Joseph Watson в Гугъл Ви отпраща в сайта на Prison Planet, където е инфото за виновника за трагедията

Четох ги, същите тъпотии дето ги пишем тука, никаква сензация.

Запада дали си задава въпроса какви ги върши. Докато марионетките в Киев, току що облечени в костюми и с насила изкривен руски език обясняват как прочистват Украйна от терористи, джихадистите в Ирак обявиха планове за създаване на Халифат в Европа. Не в Америка, а в Европа. На ФАЩ това им е угодно, ЕС е подчинен, слуша и уверено върви натам. Важното е славяни да се избиват. Европа се оплита като пиле в кълчища, избира си еврокомисари и други хем ненужни хем скъпи глупости, а през това време имигранти от Африка да заливат континента. Само от началото на тази година над 60 000 африканци са нахлули в Италия. (Само потърсете в нета да видите на ден колко минават границата с България, но медиите и колониалните политици мълчат )И ще се увеличават щом американците им създават центрове за събиране и насочване от Афррика към Европа.

Главната заплаха за Европа са кагебишките чизмарски пълчища, потомци на чингизханофските орди.

Вечер като лягаш цункаш ли портрета на Макейн или любовта ти кам него е платонична?

Това е целта на фашистите от зад океана - в света да остане само една единствена ЕДНОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА! Коя ли е тя!?

link н - твърдението на Пол Уотсън, че ракетата е изстреляна от Укр. армия, както сочат снимки на Пентагона

Линка не работи :-)))

Копирай заглавието на статията.

А защо подсказваш?

Обвинението е най-доброто доказателство! Обвиняемият трябва сам да докаже своята невинност!!

Парад пред белия дом

Вишински го е казал, тая само копира...

НОВО! На линка ще намерите отговорs - сателитни снимки но Пентагона сочат, че М17 е свален от УКРАИНСКИ военни! Сведения от източник от Пентагона, както твърди Пол Уотсън, link. На снимките се виждала установка БУК, на територия контролирана от укрл армия, с украински униформи.

Линка не работи.:-)))

Най- накрая започнаха да вършат нещо по въпроса. След като решиха как да представят нещата, толкова време се загуби...

На Украйна не и остава друго освен да хвърли всичко срещу Русия. Икономическият колапс там е неминуем. Зимата отново ще има стрелба в Киев. Защото Киев не взе поука от Балканската история и сега повтаря всички гадории стъпка по стъпка. Загиналите се трупат, като голяма част от тях са цивилни.

Мислите ли, че спад на БВП с 3.4% за миналата година и икономическите трудности съчетани с влошаващото се социално-икономическо положение ще се обърнат във "икономически колапс4 за Русия, тази зима?

Колапс на Украинската икономика. Русия ще понесе несгодите.

моите съболезнования на бизките на загиналите холадци, но дали холадските експерти, които са на мястото на катастрофата, ще си зададат въпроса могат ли хора да живеят в такава държава. Холандия също подкрепа Киев, както и ние.

Къде е изчезналият самолет на Малайзия. Защо холандците искат да изнесат труповете извън контролираните от руснаци територии? Защо е тази миризма на труповете? Жалко за загиналите хора, но ако Холандия участва по някакъв начин в провокацията и това е изчезналият малайзийски самолет, нещата придобиват други измерения и поведението на организаторите е най-малко гавра.

Прекрасен спор се води тук. Предполагам, срещу хипотетично. Може би, срещу - ако. Другари и другарки. Има ли един от вас който да посочи факти вместо хипотези? Един факт в подкрепа на това, че Украйна е свалила самолета или обратното, без този факт да се нуждае от обяснителни мечтания и пожелания? А обратното?

Какво стана с убитите Американски граждани ! Май няма такива! Първо бяха най-малко 23, после поне един, а сега няма такива. В такъв случай Америка да не се меси. Няма нужда да е на вяска манджа меродия......и без това стана ясно ,че Американски войници се бият в ивицата Газа срещу цивилно население.Че и дават жертви.

Нали киев казва че са мародери ,човекоядци опълченците ами хапнали са ги.Трудно са ги преглъщали тези стари кокали вмерисани.

И кой е отговорен за случилото се?ВЪПРОС ЗА СОРОСИ:Имате една фирма багеристи нареждат на един да започне изкоп като по късно ще му уточнят края.Минавате с любимото бмв и цопвате в изкопа.Кой е виновен багериста или фирмата че не евзела мерки да обезопаси.И тук е така виновни са Укрите че не са обезопасили полета.Това е .Ако багериста/опълченците /са виновни да са им дали независимост или багериста да си е отделна фирма.

Виновен е Костов. А може би Борисов или Сорос.

Ако са свалили самолета със СУ или Миг Русия ще може да прави каквото си иска с Украйна.

А ако не са? На кого ще обработват задните части?

И по големи простотии са се писали. Ако вината е на опълченците нещата за Москва ще станат още по страшни. Но се съмнявам.

Мнението на този офицер от запаса е страшно обективно. Представя нещата такива каквито са. Пилотите на Украинските ВВС най вероятно са очаквали на Вова самолетчето.

Пишеш глупости от седмица сигурно вече мой човек. Само като влезна в някоя новина и ти си се.еш едни и същи простотии, ден след ден. Никой не ти се връзва, че накой искал да свали самолетчето на някой си Вова. БЕги пий една ракия и таковай булката, макар че се съмнявам някоя да те търпи.