Коментари - Полет МН17 е бил малко над минималната безопасна височина | Днес.dir.bg

Полет МН17 е бил малко над минималната безопасна височина

Падналият самолет на малайзийските авиолинии е летял с 300 метра над минималната безопасна височина. Той е бил извън зоната на действие на украинската ПВО.

Обратно в новината

Коментари - Полет МН17 е бил малко над минималната безопасна височина | Днес.dir.bg

Коментари

Путкин заложи на пияни и проЗти коне....не само взривиха самолета , но и пАтока му... От тъпо ченге толкоз...

Да се спрем на действителните факти: Самолетът Боинг 777 е отклонен с 300 метра. Боинга е летял на 10068 метра, вместо на 10668. Защо се е снишил? Записите с разговорите между украинския испечер и пилотите е изчезнал (украинските спец части са ги иззели) Все още не са открити черните кутии (мисля, че за този клас самолети кутиите са две или три). Територията на разбиването на самолета е 35 кв.километра - 32 вече са изследвани и обработени. Според траекторията на падане на самолета, попаданието на ракетата е станало в територията на Украина, където са украинските силоваци.

евангелието наопаки! Самолетът е летял 300 метра НАД ограничението! Това не оправдава стрелбата! Ами ако Путин летеше там?

Някъде да съм посочила, дали е над или под ограничението? Посочила съм само фактите, които са известни до този момент.

НАЙ-ВЕРОЯТНИЯ ВАРИАНТ! ДА СВЪРЖЕМ ВСИЧКИ ФАКТИ!! 1-ВТОРИ ПЪТ МАЛАЙЗИСКИ САМОЛЕТ. 2- ИЗМЕНЕН Е ПЪТЯТ ПРЕЗ РАЙОНА НА СРАЖЕНИЯТА. 3 - НАМАЛЕНА Е ВИСОЧИНАТА НА ПОЛЕТА. 4- ОСТАВЕНА ДА СЕ ЗАВЗЕМЕ ОТ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ САМО ЕДИН БУГ. А- ВЗЕМАТА Е ЕДНА ОТ РАКЕТАТА. Б- ПОСТАВЕНИ СА ДИСТАНЦИОННИ ЗА КОНТРОЛ И ПУСК НА РАКЕТА ДИСТАНЦИОННО! СЕГА ДА ГИ СВЪРЖЕМ ТЕЗИ НЕЩА! ВАРИАНТ 1 ГЛАВАТА Е СВАЛЕНА И ПОСТАВЕНА В САМОЛЕТА В АМСТЕРДАМ ,ЗАЩОТО ОТ ПЪРВИЯ САМОЛЕТ НА МАЛАЙЗИСКИТЕ СА ПОЛУЧИЛИ ЛЕСЕН ДОСТЪП ДА САМОЛЕТА ,ИЛИ СА ПЛАТИЛИ НА НЯКОЙ ДА ВКАРА В САМОЛЕТА БОЙНАТА ГЛАВА НА БУГА С ДИСТАНЦИОНЕН ВЗРИВАТЕЛ! -СЛЕД ТОВА УКРАИНЦИТЕ СА ГО ПРЕКАРАЛИ НАД ОПЪЛЧЕНЦИТЕ И СА ГО ВЗРИВИЛИ ТАМ! ТАКА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА НЕОСПОРИМИ! ВАРИАНТ 2 САМОЛЕТА Е ПРЕКАРАН НАТ РАЙОНА НА ВОЙНАТА ОТ ИКРАИНСКИТЕ ДИСПЕЧЕРИ. И ТАМ УКРАИНЦИТЕ СА ВКЛЮЧЕЛИ РАДАРНАТА СТАНЦИЯ ЗА ВОДЕНЕ НА РАКЕТАТА И ДИСТАНЦИОННО СА ПУСНАЛИ РАКЕТАТА ОТ УСТАНОВКАТА. ЗА МЕН ВТОРИЯ ВАРИАНТ Е ПО-ВЕРОЯТЕН. И СЕГА РУСНАЦИТЕ РАЗБРАХА ,ЧЕ СА СЕ ОБРАБОТЕЛИ. НО НЯМА И СИЛНА СТРАНА НА СОБСТВЕНИКА НА САМОЛЕТА! ВЕЧЕ ЕДИН ПЪТ Е БИЛ ОБРАБОТЕН И ТЕСТВАН ЗА ПРОСТОТИЯ. НЕ СЛУЧАЙНО АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗЧАКВАХА И ДА ЗАПОЧНАТ ОБРАБОТКАТА НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ! НО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА УМНИ И БЪРЗО ЩЕ СЕ УСЕТЯТ! А РУСНАЦИТЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ СЛУЧАЯ ,ЗА ДА СЕ ВИДИ ОТ СВЕТА ,ЧЕ ИМА ИСТИНСКА ВОЙНА! ВСЕ ПАЛ ОТ РЕПОРТАЖИТЕ СЕ ВИЖДА ,ЧЕ ИМА ВОЙНА! И ХОРАТА ЩЕ СЕ СЕТЯТ ,ЧЕ ТЕЗИ ЖЕРТВИ ОТ САМОЛЕТА СА СЪЩИТЕ КАКТО И ПРИ ВОЙНАТА КОЯТО СЕ ВОДИ! И ДВЕТЕ СТРАНИ ЩЕ ИЗВЕДАТ ДЕВИДЕНТИ! ДУПИ ДА Е ЯКО НА МАЛКИТЕ СТРАНИ!

са го свалили , мислили са че е АН26 на Украйна! Похвалили са се в интернет дори. Когато са видели какво са направили, започнали са да изнасят БУК обратно в Русия, като пръдня из гащи!

Айде сега Лисенко стига си лъгал. Не били излитали украйински самолети, ами нали испанския диспечер, който ви помагал ъ ъшето РД търди, че три минути преди да падне самолета, около него са летели украински изтребители. Ама, че мошенници?

Спрях да влизам в дира и може би веднъж дневно докато забравя за този сайт.Много от троловете тук,истини,иван,украинец и какви ли не ме отвратиха.Нивото на техния уличен език явно платени без някави обусновки яростни като почнати и изоставени вдовици ме отврати.От тях знания не мож да почерпиш а им чета глупостите пореден ден.Нивото на сайта падна на разправия между улични лумпени коитопо някъкъв начин да докажат че това което пишат е така.То не бяха май то не бяха баби то чудо.С огорчение напускам и спирам да чета този сайт който от дългогодишен вместо придобил опит се превърна на кръчмарски сайт.

За да не изпадате в положението на много изказалите се тук с голяма категоричност и сочещи с ръка Путин като виновник (първосигналните им реакции ги отдаваме на младостта им), върнете се 4 месеца назад и си спомнете за другия полет на същия модел самолет , на същите линии и какво в крайна с/ка се разбра за него?! Двата случая са свързани! Странно защо обаче никой от специалистите тук не си прави труда да се поинтересува и да използва гламата си по предназначение, а не само като кофа, в която му се налива информация. Между другото на път е да се докаже, че самолетът е бил ударен не от ракета земя-въздух , а такава изстреляна от самолет. Кръгът се затваря около мистерията, когато се вземе предвид, че самолетът идва от Холандия връзката с предишния)?!

Интересна версия. Заслужава внимание. Но защо над размирен район?

Че днес един път го написах сутринта. Американците и техните сЛужби, така бяха се пОдковали Предварително, че Моментално, даже Светкавично оповестиха "своите" сателитни ПВО наблюдения$ с Готов Изпълнител на деянието. И то в детайли, има-няма часове след Трагедията, още преди снимките. Предизвестената им оСведоменост не може да не се Забележи. Украинските наците, начело с техния също пРедизвестен Марципан, също вече си бяха направили "ревизия" на ракетите. А че Боинга е летял, като Насила си е Търсил сЪдбата - височина,излязъл от въздушен коридор и се наместил почти във военен такъв се замазва колкото се може.И до сега Нищо конкретно, само заучени Интерпретации на аМериканското съчинение. Ти му летиш във въздушното пространство на страната, пък той не може да каже дали е гръмнат или се е гръмнал този самолет.Пишман дЪржава.

Локърби = Луганск Кадафи = Путлер Не на теро-раша !

долу агресора путин

И че е оправил майка ти навремето та си се пръкнал ти - дегенерат такъв ... ли е виновен Путин бе ОЛИ?!

АБЕ ЗАПОЧНА КИЕВСКАТА ХУНТА ИЗЧЕЗНА САМОЛЕТ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА НА ИЗТОК -СВАЛИХА САМОЛЕТ ЕЕЕЕ КАКВО СТАВА БЕ НАЛИ ВЛИЗАТЕ В Е.С. И ЕВРОПА ЛИ ЩЕ ПОБЪРКАТЕ ??? САМО В НАТО НЕ СМЕТЕ ЧЕ ЩЕ ЗАТРИИТЕ СВЕТА ЗАЩОТО ЩЕ СА ДВЕТЕ НАЙ -СИЛНИ САЩ-РУСИЯ ТЕ НЯМА ДА СИ ПОПЛЮВАТ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО !!!!

Днес всички големи европейски вестници излизат със снимки на жертвите и заглавия : ''Жертвите на Путин'' В понеделник теро-рашистката кочина ще бъде разкована от свирепи санкции и късане на дипл. отношения.

Но не трябва да се прави на малоумен и да реагира като примат!

от тези думи!

"Падналият самолет на малайзийските авиолинии е летял с 300 метра над минималната безопасна височина. Той е бил извън зоната на действие на украинската ПВО". По-голяма глупост от казаното до тук не съм срещал. Сигурно зоната на действие на украинските Бук, намиращи се в Югоизточна Украйна и въобще на тяхното ПВО е някъде към Лвов.

Няма минимална безопасна височина. Височината, на която достига ракетата БУК е 25000 м. Последен модел 30000м. Справка в Уйкипедия. Никакъв шанс не са имали. Просто не е трябвало да следват този коридор. Украинците защо са ги пуснали там, те си знаят. В момента пространството над тези области не се използва. Заобикалят ги, но вече се случи тази трагедия.

Нали има шпионски сателити. Вече със сигурност се знае как е станало, да не се правят на умни американците и да разказват разни истории. И руснаците имат, но тях нали са ги нарочили, кой ще им повярва

Страната, която дава коридор за полет, в случая Украйна носи отговорност за безопасността на полета. Защо Украйна е направила умишлено това убийство, ако не директно, то със сигурност като съучастник.

Единственият нaчин дa се устaнови кой е свaлил сaмолетa е дa се устaнови с много голямa точност къде е билa рaзположенa рaкетнaтa устновкa в моментa нa изстрелa , дaли нa територия пидконтролa нa сепaрaтистите или нa територия контролирaнa от укрaинскaтa aрмия,a товa е технически невъзможно !

Стреляли са от населено място! Хиляди са ги видели и снимали.

БУК-а е бил на територията, която се контролира от украинската армия. Сниман е пред рекламен афиш на който е изписан града и улицата.

Западните осведомителни агенции, които единствени са със глобално покритие, са сплотени в картел отдавна, по отношението си към Русия си свършиха работата! Без да има никакво доказателство, вече всеки човек на Планетата Земя и в Космическата станция, са осведомени, че руснаци са свалили смолета! Каквито и факти да излязат след време, нямат значение, ефекта е постигнат! Направена е голяма стъпка в обосноваването на необходимостта за демократизиране на Русия по подобие на други вече демократизирани държави от САЩ и приятели!

БТВ в новините в 19.00 ч до този инцидент въобще не споменаваха и дума за Украйна. Изведнаж се включиха на пълна скорост да обвиняват Русия и опълченците. Точно като по команда.

Направо ме е срам, че живея в толкова наведена държава. Новините направо са безсрамно и унизително дирижирани в угода на господарите.

the_name_of_the_game@

БТВ е собственост на Тед Търнър. Какво очакваш?

Който се явява пречка пред плоновиците на Новио Световен Ред, няма място под слънцето. Ако не слушка, ще му намерят колая да го отстранят. Жалко само за хорицата, които стават жертва на глобални користни интереси.

Малко преди свалянето са поискали 500 м снижение?. Защо този полет, за разлика от полетите на същата компания отпредните дни, елетял значително по-насевер? Защо тези добре известни факти се премълчават?

Искал е да бъде гръмнат :)), според русофилите това е самоубийствен атентат с цел подкупаване на демократична русия чийто президент е 3 мандат с аспирации доживот

Говедата си похвалиха в туитър, че са свалили самолет...после се оказа, че са свалили по грешка пътнически самолет и побързаха да изтрият написаното, но късно... Сега азиатската кочина ще бъде съсипана от санкции...

"Говедата" не извършват паспортен контрол на самолетите, които летят над тях. За тях всеки самолет е на киевската хунта. Именно те бомбардират мирното население или доставят помощ на обкръжените украински военни части.

От американските медии стана известно, че Путин пръв е уведомил Обама за сваления малайзийски самолет. Злите езици твърдят, че освен това Путин е казал на Обама кой е свалил самолета. Това обяснява странната пасивност на САЩ и отказът им да изпратят разследващ екип на мястото на трагедията.

Руските телевизии съобщиха за това нещо преди още да си научил, какво са съобщили американските медии. Лично Путин по време на разговор с Обама е получил срочно известие за инцидента и е уведомил веднага и президента на САЩ.

Тук мирише на пръдня с водка - пак са ни налазили тролчета с ушанки....

Интернет миризми не пренася, така че спри водката и се погрижи за стомашния си комфор! :)

25 ГОДИНИ ТРУД НА ПЛАНТАЦИЯТА НА ЧИЧО САМ ВОДЯТ ДО УМСТВЕНИ УВРЕЖДАНИЯ :))

Путкин излезе голям тъпак- даде модерно оръжие на онез 'бунтовници' и те му го начукаха до сливиците...тоз Бук гръмна не само самолета , но и пАтока му...

Ама ти май нещо не се радваш,че Путкин е голям тъпак ?! Я давай сега:КОЙ НЕ СКАЧА Е ТЪПАК ! КОЙ НЕ СКАЧА Е ТЪПАК ! Скачаш ли ? )))

Само докато си пишем за самолета и: Украинската войска установила контрол над югоизточната част на Луганск. Това се съобщава на сайта на президента на Украйна. Украинската войска е взела под контрол югоизточната част на Луганск, се казва в съобщението, в което се добавя, че информацията е предоставена на президента от министъра на отбраната на страната. Освен това, украинските сили са премахнали блокадата на летището в Луганск.

Абе тука има ли Българи или само Руснаци

Ти трябва да си от статистиката

ИМА И БЕЛИ ПЛАНТАТОРИ КАТО МЕН ....:)))) ...

pmotikov@abv.bg

болшевикот бордеите на Детройт, на хамерикански социални.

Що? Интересувате се дали не сте успели на всички да запушите устата ли, за да си довършите работата? Искате само вие да сте тук - американски подлоги!

Сваленият самолет и започващият конфликт в ивицата Газа имат много,много общо...

Моето мнение е че сега му е паднало на запада да притиска Москва в ъгъла...Както всеки пази къща , и руснаците без бой няма да дадат територия! Нещата ще се на местят по един или друг начин както винаги е ставало...Русите играят по познат модел ...нещата отиват на там . Европа го знае и затова искат спиране на оганя.Има труден и дълъг и кратък път до там...А хората сме си просто хора, чели или не чели, просветени или не, овце или не...просто се надявам разума и хуманност та да надделеят над адреналина и този път...

Ти къде видя в днещния ден и в този свят ХУМАННОСТ!!! А може би това винаги е била само една изпразнена от съдържание дума, като много други, с които са ни манипулирали!

е стара тактика от Британската империя още. Лепваш хубаво име на нещо и вече всичко ти е позволено. Примерно експедиция - чист грабеж и плячкосване. И днес така - глобализация - колонизация, приватизация - пладнешки обир!!! И т.н. Игра на думи.

Bell

ДЕТРОЙТА, ти в Детройт ли живееш?

В Детройт живее, бил съм му на гости. Друго, преди лягане? Аре мий зъбите и чиба от тук гнус.

Bell

Няма да ви оставя да си развявате путински кон в дир.бг.

pmotikov@abv.bg

В обеля-2 живее, при мургавите си братя.

ЖАЛ МЕ КОГАТО ВИДЯ КАК ЗА ОБЕЗУМЕЛИ ПОРЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА БЕЛИТЕ ПЛАНТАТОРИ :))))

тапите руснаци свалиха самолета за да откаят и други да минават от там и да започнаталномащабна воина с украина. кажи му руснак. не го биждаи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая система Бук, дето била на склад, пък после опълченците я откраднали и свалили самолета с нея.... оказа се сега, че няма доказателства да е свален с Бук самолета. Хохлите се ошашавиха. Честно. Не съм виждал друг народ да лъже повече. След тая история ще тръгнат вицове и истории за тях. Ей, тролове, лъжете като хохли!

какви опълченци? миризливи казаци.... нищо повече някога ген. Колев ги е насмел по добруджа! ама безродниците като теб са готови и дудуци да им правят....

Някога, някъде, някакъв ген. Иван...пардон Колев... И кво, насмел та после до 1937 плащахме репарации....

Прави разлика между народ и управляващи.

УКРАИНСКИЯ ПОСЛАНИК ПРИ НАС В АМЕРИКА Е ПОКАНЕН ОТ СИ-ЕН-ЕН ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА ПУТИН И ОПЪЛЧЕНЦИТЕ ... ..... :))))) СЕГА Е В СТУДИОТО :))))

маке ще има възможност да поплюва на воля

Bell

Изобщо не плю, беше много възпитан и сдържан в изказванията си. Не като Путя.

После разкажи какво е признал пред първосептемврийците.

Ъ

Знаете ли кои се събират на едно място и коментират на руснаците, украинците или американците им е по-голям?

Зависи кой с какъв мисловен потенциал е тръгнал да коментира. Всичко е относително. И в тази връзка - въпросът и не струва. Доста е елементарен и принизен на интелектуално ниво.

Ъ

Въпросът ми е точно на мястото! А отговорът е без значението от интелекта. Като гледам минусите, доста са с багаж да се припознаят и не им е харесал отговора. Но за съжаление са си точно такива!

Опитваш се да си интересен, но отнасяш куп псувни!

И съм. Жалко, че ти не можеш. Ниско ниво си. Няма диалог.Ти може и повече да отнесеш. Проста работа. Поздрав ....

някой са пораснали и вече не са в 8-ми клас за да си ги мерят и сравняват. но като пораснеш (евентуално) ще разбереш....

-Да доведат обвиняемите в геноцид и убийство на свои и чужди граждани,президента и правителството от майданя

Не... в грешка си драги.. Твоите любимци- хората на Капутин са за ядрено оръжие! Цялата ШИБАНА РУСИЯ е за тотален взрив! Шибано котило на комунистически деградета!

като теб говореха и комунистическите подлизурковци,злобата им беше същата.От същото тесто си,няма начин баща ти да не е имал партийна книжка или да се е натискал за такава

руснаците че са комунисти е все едно аз да обвинявам американците че са плантатори робовладелци.......това е история в кое време живееш

за какво му е, ама на америка има за какво а кажете сега де

колкото невинни в газа, толкова и в самолета, кой ако не америка, но защо за газа не се лае ,колкото за ъкрайна, защо а???

Защото евреи управляват Америка. Обама е странна птица.

Кой в момента има нужда да предизвика война. Само и единствено Америка.

руснаците хвърлиха атомните бомби над Хирошима и Нагасаки през август 45 година.

ги хвърли! И после ни спря газа!!!!!

японците сами си ги хвърлиха.

Каквото CNN-това е !

Хаха, много добре казано! Според мен убийците са тези, които са пуснали самолета над зона на бойни действия! Когато се води война никой няма време да се уверява и пита кой какъв е!

На другия край на света без да има война

АБЕ СЕРКО ТИ КАКВИ ГЛУПОСТИ ДРЪНКАШ ПРОЧЕТИ ИСТОРИЯТА -АМЕРИКАНЦИТЕ ХВЪРЛИХА АТОМНИТЕ БОМБИ НАД ХИРОШИМА -ЦЯЛ СВЯТ ГО ЗНАЕ НА ТЕБ КОЙТИ ПРОМИ МОЗАКА -АМЕРИКАНСКО ГЕЙЧЕ ???????

Очевидци казват, че загиналите изглеждат като починали преди няколко дни и няма кръв. Диспечерът от Киев предумишлено е насочил самолета точно над зоната на бойните действия за да бъде ударен или или да гръмне заложена бомба. Су 25 лети максимално на 7000 м , ако е без бомби може да се вдигне за момент до 8400. Може обаче да се крие в радиолокационната сянка на Пасажера..като лети точно под него- и незабелязан за локаторите да се появи внезапно над целта. Любим похват на израелските ВВС.При удара на Боинга в Пентагона дупката бе 18 метра а крилата са 47 м. Намериха шоф книжка на атентатора, а двата мотора на самолета се изпариха.

Bell

Пропаганда.

Кое е пропаганда? Ами нареждат телата, викат межд. комисия, тя прави оглед и установява за какво става дума. По-лесен, по-евтин и не оставяш съмнение начин от този няма.

колкото невинни в газа, толкова и в самолета, кой ако не америка, но защо за газа не се лае ,колкото за ъкрайна, защо а??? ами америка държи и ножа и хляба

Bell

Лае се, обаче на вас не ви плащат да пишете в темата за Газа, а тук. Отвори един международен сайт, водещите новини са за Газа, и как 80% от убитите при израелската офанзива са цивилни. И това в западна медия. Само че на вас путинофили крастваи тази новина не ви интересува,

Руснаците са едни терористи и империалисти, които открито искат да разделят една суверенна държава. Това са те - една чума, която не пожелавам на нито един народ.

Много ги мразиш руснаците да ама там гей е забранено за това си седи в ЕСССР

американците са едни терористи и империалисти, които прикрито искат да владеят една суверенна държава. Това са те - една чума, която не пожелавам на нито един народ.

Бъркаш понятията. Доводите ти не са относими към ситуацията поради тази причина са нищожни. НЕ СТАВАШ за адвокат на американци. Биха го закъсали с такива като теб.

Пич, на тъпия балканец Ганьо не можеш да обясниш нещата от живота. Той е тъп и неграмотен! Плюе по Европа, ама търчи да изкарва евро. Възхвалява Русия и Путкин, но не кара Лада или Москвич. :-) Такъв е Ганьо- освен да мие чинии и да бере ягоди в Европа, а тук да плюе и да се подиграва.. за нищо не го бива. Циганизацията и чалгализацията изиграват важна роля в "развитието" на хомосапиенс по нашите земи. Чипа е за тотален ремонт!

само руснаци сънуват.........и поне са на тая вълна укайнските пилоти мяркайки пътническия самолет го вземат за руски боен.......и още преди и да са помислили от страх изстреляли ракетите........и вот и проблема за Порошенко и Яйцененко..

Съседът има сериозен проблем с демократичните ценности. С голяма доза вероятност може да се направи продположението,че и евроценностите ги няма никакви. В тази връзка ще помоля заинтересованите лица да пропуснат хепънинга с пианото и да му фраснат една ракета. Координатите са 64 46' 14" С /177 43' 12" И.

Чий х.. е търсил малайзийски самолет баш в зоната на военните действия? Това е главният въпрос!

Не задавай тъпи въпроси. Самолетът лети в коридор, който му определят авиодиспетчерите. В дадения случай, украинските диспетч ери.

На практика вече е ясно,че опълченците нямат вина,бонговците мълчат и мънкат половинчати обвинения...............въобще заформя се поредната излагация в техен си стил-двете кули,химическото оръжие на Саддам....

пияни руснаци и оръжие на едно място... естествено, че ще има жертви... пусито да каже, кой е дал ракети на русопитеците, а украинците да ги пуснат тези матрьошки и да влизат в ЕС

Между колегите има спор кой пие повече - руснаците или украинците.

Поляци

Не ми трябва да чета никакви анализи за да предположа, че в случая Русия няма нито мотив, нито интерес, нито някаква първосигнална мотивация за да свали самолет на Малайзия. Защо ще го прави? Нима не знае, че целия свят ще скочи срещу нея?! Или пък руските военни са толкова неграмотни, че не различават на радарите си граждански от военен самолет?! Глупости! Освен това, подобни мероприятия са приоритет само на една държава. Те правят и филми за това. Книги пишат по темата. Така че, нека бъдем сериозни.Кой пищи най-много за далаверите на КТБ Пеевскикой пищи най-много за сваления самолет? Премиерът на Малайзия или Кери?

Коментари - Полет МН17 е бил малко над минималната безопасна височина | Днес.dir.bg

Полет МН17 е бил малко над минималната безопасна височина

Падналият самолет на малайзийските авиолинии е летял с 300 метра над минималната безопасна височина. Той е бил извън зоната на действие на украинската ПВО.

Обратно в новината

Коментари - Полет МН17 е бил малко над минималната безопасна височина | Днес.dir.bg

Коментари

Путкин заложи на пияни и проЗти коне....не само взривиха самолета , но и пАтока му... От тъпо ченге толкоз...

Да се спрем на действителните факти: Самолетът Боинг 777 е отклонен с 300 метра. Боинга е летял на 10068 метра, вместо на 10668. Защо се е снишил? Записите с разговорите между украинския испечер и пилотите е изчезнал (украинските спец части са ги иззели) Все още не са открити черните кутии (мисля, че за този клас самолети кутиите са две или три). Територията на разбиването на самолета е 35 кв.километра - 32 вече са изследвани и обработени. Според траекторията на падане на самолета, попаданието на ракетата е станало в територията на Украина, където са украинските силоваци.

евангелието наопаки! Самолетът е летял 300 метра НАД ограничението! Това не оправдава стрелбата! Ами ако Путин летеше там?

Някъде да съм посочила, дали е над или под ограничението? Посочила съм само фактите, които са известни до този момент.

НАЙ-ВЕРОЯТНИЯ ВАРИАНТ! ДА СВЪРЖЕМ ВСИЧКИ ФАКТИ!! 1-ВТОРИ ПЪТ МАЛАЙЗИСКИ САМОЛЕТ. 2- ИЗМЕНЕН Е ПЪТЯТ ПРЕЗ РАЙОНА НА СРАЖЕНИЯТА. 3 - НАМАЛЕНА Е ВИСОЧИНАТА НА ПОЛЕТА. 4- ОСТАВЕНА ДА СЕ ЗАВЗЕМЕ ОТ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ САМО ЕДИН БУГ. А- ВЗЕМАТА Е ЕДНА ОТ РАКЕТАТА. Б- ПОСТАВЕНИ СА ДИСТАНЦИОННИ ЗА КОНТРОЛ И ПУСК НА РАКЕТА ДИСТАНЦИОННО! СЕГА ДА ГИ СВЪРЖЕМ ТЕЗИ НЕЩА! ВАРИАНТ 1 ГЛАВАТА Е СВАЛЕНА И ПОСТАВЕНА В САМОЛЕТА В АМСТЕРДАМ ,ЗАЩОТО ОТ ПЪРВИЯ САМОЛЕТ НА МАЛАЙЗИСКИТЕ СА ПОЛУЧИЛИ ЛЕСЕН ДОСТЪП ДА САМОЛЕТА ,ИЛИ СА ПЛАТИЛИ НА НЯКОЙ ДА ВКАРА В САМОЛЕТА БОЙНАТА ГЛАВА НА БУГА С ДИСТАНЦИОНЕН ВЗРИВАТЕЛ! -СЛЕД ТОВА УКРАИНЦИТЕ СА ГО ПРЕКАРАЛИ НАД ОПЪЛЧЕНЦИТЕ И СА ГО ВЗРИВИЛИ ТАМ! ТАКА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА НЕОСПОРИМИ! ВАРИАНТ 2 САМОЛЕТА Е ПРЕКАРАН НАТ РАЙОНА НА ВОЙНАТА ОТ ИКРАИНСКИТЕ ДИСПЕЧЕРИ. И ТАМ УКРАИНЦИТЕ СА ВКЛЮЧЕЛИ РАДАРНАТА СТАНЦИЯ ЗА ВОДЕНЕ НА РАКЕТАТА И ДИСТАНЦИОННО СА ПУСНАЛИ РАКЕТАТА ОТ УСТАНОВКАТА. ЗА МЕН ВТОРИЯ ВАРИАНТ Е ПО-ВЕРОЯТЕН. И СЕГА РУСНАЦИТЕ РАЗБРАХА ,ЧЕ СА СЕ ОБРАБОТЕЛИ. НО НЯМА И СИЛНА СТРАНА НА СОБСТВЕНИКА НА САМОЛЕТА! ВЕЧЕ ЕДИН ПЪТ Е БИЛ ОБРАБОТЕН И ТЕСТВАН ЗА ПРОСТОТИЯ. НЕ СЛУЧАЙНО АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗЧАКВАХА И ДА ЗАПОЧНАТ ОБРАБОТКАТА НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ! НО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА УМНИ И БЪРЗО ЩЕ СЕ УСЕТЯТ! А РУСНАЦИТЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ СЛУЧАЯ ,ЗА ДА СЕ ВИДИ ОТ СВЕТА ,ЧЕ ИМА ИСТИНСКА ВОЙНА! ВСЕ ПАЛ ОТ РЕПОРТАЖИТЕ СЕ ВИЖДА ,ЧЕ ИМА ВОЙНА! И ХОРАТА ЩЕ СЕ СЕТЯТ ,ЧЕ ТЕЗИ ЖЕРТВИ ОТ САМОЛЕТА СА СЪЩИТЕ КАКТО И ПРИ ВОЙНАТА КОЯТО СЕ ВОДИ! И ДВЕТЕ СТРАНИ ЩЕ ИЗВЕДАТ ДЕВИДЕНТИ! ДУПИ ДА Е ЯКО НА МАЛКИТЕ СТРАНИ!

са го свалили , мислили са че е АН26 на Украйна! Похвалили са се в интернет дори. Когато са видели какво са направили, започнали са да изнасят БУК обратно в Русия, като пръдня из гащи!

Айде сега Лисенко стига си лъгал. Не били излитали украйински самолети, ами нали испанския диспечер, който ви помагал ъ ъшето РД търди, че три минути преди да падне самолета, около него са летели украински изтребители. Ама, че мошенници?

Спрях да влизам в дира и може би веднъж дневно докато забравя за този сайт.Много от троловете тук,истини,иван,украинец и какви ли не ме отвратиха.Нивото на техния уличен език явно платени без някави обусновки яростни като почнати и изоставени вдовици ме отврати.От тях знания не мож да почерпиш а им чета глупостите пореден ден.Нивото на сайта падна на разправия между улични лумпени коитопо някъкъв начин да докажат че това което пишат е така.То не бяха май то не бяха баби то чудо.С огорчение напускам и спирам да чета този сайт който от дългогодишен вместо придобил опит се превърна на кръчмарски сайт.

За да не изпадате в положението на много изказалите се тук с голяма категоричност и сочещи с ръка Путин като виновник (първосигналните им реакции ги отдаваме на младостта им), върнете се 4 месеца назад и си спомнете за другия полет на същия модел самолет , на същите линии и какво в крайна с/ка се разбра за него?! Двата случая са свързани! Странно защо обаче никой от специалистите тук не си прави труда да се поинтересува и да използва гламата си по предназначение, а не само като кофа, в която му се налива информация. Между другото на път е да се докаже, че самолетът е бил ударен не от ракета земя-въздух , а такава изстреляна от самолет. Кръгът се затваря около мистерията, когато се вземе предвид, че самолетът идва от Холандия връзката с предишния)?!

Интересна версия. Заслужава внимание. Но защо над размирен район?

Че днес един път го написах сутринта. Американците и техните сЛужби, така бяха се пОдковали Предварително, че Моментално, даже Светкавично оповестиха "своите" сателитни ПВО наблюдения$ с Готов Изпълнител на деянието. И то в детайли, има-няма часове след Трагедията, още преди снимките. Предизвестената им оСведоменост не може да не се Забележи. Украинските наците, начело с техния също пРедизвестен Марципан, също вече си бяха направили "ревизия" на ракетите. А че Боинга е летял, като Насила си е Търсил сЪдбата - височина,излязъл от въздушен коридор и се наместил почти във военен такъв се замазва колкото се може.И до сега Нищо конкретно, само заучени Интерпретации на аМериканското съчинение. Ти му летиш във въздушното пространство на страната, пък той не може да каже дали е гръмнат или се е гръмнал този самолет.Пишман дЪржава.

Локърби = Луганск Кадафи = Путлер Не на теро-раша !

долу агресора путин

И че е оправил майка ти навремето та си се пръкнал ти - дегенерат такъв ... ли е виновен Путин бе ОЛИ?!

АБЕ ЗАПОЧНА КИЕВСКАТА ХУНТА ИЗЧЕЗНА САМОЛЕТ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА НА ИЗТОК -СВАЛИХА САМОЛЕТ ЕЕЕЕ КАКВО СТАВА БЕ НАЛИ ВЛИЗАТЕ В Е.С. И ЕВРОПА ЛИ ЩЕ ПОБЪРКАТЕ ??? САМО В НАТО НЕ СМЕТЕ ЧЕ ЩЕ ЗАТРИИТЕ СВЕТА ЗАЩОТО ЩЕ СА ДВЕТЕ НАЙ -СИЛНИ САЩ-РУСИЯ ТЕ НЯМА ДА СИ ПОПЛЮВАТ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО !!!!

Днес всички големи европейски вестници излизат със снимки на жертвите и заглавия : ''Жертвите на Путин'' В понеделник теро-рашистката кочина ще бъде разкована от свирепи санкции и късане на дипл. отношения.

Но не трябва да се прави на малоумен и да реагира като примат!

от тези думи!

"Падналият самолет на малайзийските авиолинии е летял с 300 метра над минималната безопасна височина. Той е бил извън зоната на действие на украинската ПВО". По-голяма глупост от казаното до тук не съм срещал. Сигурно зоната на действие на украинските Бук, намиращи се в Югоизточна Украйна и въобще на тяхното ПВО е някъде към Лвов.

Няма минимална безопасна височина. Височината, на която достига ракетата БУК е 25000 м. Последен модел 30000м. Справка в Уйкипедия. Никакъв шанс не са имали. Просто не е трябвало да следват този коридор. Украинците защо са ги пуснали там, те си знаят. В момента пространството над тези области не се използва. Заобикалят ги, но вече се случи тази трагедия.

Нали има шпионски сателити. Вече със сигурност се знае как е станало, да не се правят на умни американците и да разказват разни истории. И руснаците имат, но тях нали са ги нарочили, кой ще им повярва

Страната, която дава коридор за полет, в случая Украйна носи отговорност за безопасността на полета. Защо Украйна е направила умишлено това убийство, ако не директно, то със сигурност като съучастник.

Единственият нaчин дa се устaнови кой е свaлил сaмолетa е дa се устaнови с много голямa точност къде е билa рaзположенa рaкетнaтa устновкa в моментa нa изстрелa , дaли нa територия пидконтролa нa сепaрaтистите или нa територия контролирaнa от укрaинскaтa aрмия,a товa е технически невъзможно !

Стреляли са от населено място! Хиляди са ги видели и снимали.

БУК-а е бил на територията, която се контролира от украинската армия. Сниман е пред рекламен афиш на който е изписан града и улицата.

Западните осведомителни агенции, които единствени са със глобално покритие, са сплотени в картел отдавна, по отношението си към Русия си свършиха работата! Без да има никакво доказателство, вече всеки човек на Планетата Земя и в Космическата станция, са осведомени, че руснаци са свалили смолета! Каквито и факти да излязат след време, нямат значение, ефекта е постигнат! Направена е голяма стъпка в обосноваването на необходимостта за демократизиране на Русия по подобие на други вече демократизирани държави от САЩ и приятели!

БТВ в новините в 19.00 ч до този инцидент въобще не споменаваха и дума за Украйна. Изведнаж се включиха на пълна скорост да обвиняват Русия и опълченците. Точно като по команда.

Направо ме е срам, че живея в толкова наведена държава. Новините направо са безсрамно и унизително дирижирани в угода на господарите.

the_name_of_the_game@

БТВ е собственост на Тед Търнър. Какво очакваш?

Който се явява пречка пред плоновиците на Новио Световен Ред, няма място под слънцето. Ако не слушка, ще му намерят колая да го отстранят. Жалко само за хорицата, които стават жертва на глобални користни интереси.

Малко преди свалянето са поискали 500 м снижение?. Защо този полет, за разлика от полетите на същата компания отпредните дни, елетял значително по-насевер? Защо тези добре известни факти се премълчават?

Искал е да бъде гръмнат :)), според русофилите това е самоубийствен атентат с цел подкупаване на демократична русия чийто президент е 3 мандат с аспирации доживот

Говедата си похвалиха в туитър, че са свалили самолет...после се оказа, че са свалили по грешка пътнически самолет и побързаха да изтрият написаното, но късно... Сега азиатската кочина ще бъде съсипана от санкции...

"Говедата" не извършват паспортен контрол на самолетите, които летят над тях. За тях всеки самолет е на киевската хунта. Именно те бомбардират мирното население или доставят помощ на обкръжените украински военни части.

От американските медии стана известно, че Путин пръв е уведомил Обама за сваления малайзийски самолет. Злите езици твърдят, че освен това Путин е казал на Обама кой е свалил самолета. Това обяснява странната пасивност на САЩ и отказът им да изпратят разследващ екип на мястото на трагедията.

Руските телевизии съобщиха за това нещо преди още да си научил, какво са съобщили американските медии. Лично Путин по време на разговор с Обама е получил срочно известие за инцидента и е уведомил веднага и президента на САЩ.

Тук мирише на пръдня с водка - пак са ни налазили тролчета с ушанки....

Интернет миризми не пренася, така че спри водката и се погрижи за стомашния си комфор! :)

25 ГОДИНИ ТРУД НА ПЛАНТАЦИЯТА НА ЧИЧО САМ ВОДЯТ ДО УМСТВЕНИ УВРЕЖДАНИЯ :))

Путкин излезе голям тъпак- даде модерно оръжие на онез 'бунтовници' и те му го начукаха до сливиците...тоз Бук гръмна не само самолета , но и пАтока му...

Ама ти май нещо не се радваш,че Путкин е голям тъпак ?! Я давай сега:КОЙ НЕ СКАЧА Е ТЪПАК ! КОЙ НЕ СКАЧА Е ТЪПАК ! Скачаш ли ? )))

Само докато си пишем за самолета и: Украинската войска установила контрол над югоизточната част на Луганск. Това се съобщава на сайта на президента на Украйна. Украинската войска е взела под контрол югоизточната част на Луганск, се казва в съобщението, в което се добавя, че информацията е предоставена на президента от министъра на отбраната на страната. Освен това, украинските сили са премахнали блокадата на летището в Луганск.

Абе тука има ли Българи или само Руснаци

Ти трябва да си от статистиката

ИМА И БЕЛИ ПЛАНТАТОРИ КАТО МЕН ....:)))) ...

pmotikov@abv.bg

болшевикот бордеите на Детройт, на хамерикански социални.

Що? Интересувате се дали не сте успели на всички да запушите устата ли, за да си довършите работата? Искате само вие да сте тук - американски подлоги!

Сваленият самолет и започващият конфликт в ивицата Газа имат много,много общо...

Моето мнение е че сега му е паднало на запада да притиска Москва в ъгъла...Както всеки пази къща , и руснаците без бой няма да дадат територия! Нещата ще се на местят по един или друг начин както винаги е ставало...Русите играят по познат модел ...нещата отиват на там . Европа го знае и затова искат спиране на оганя.Има труден и дълъг и кратък път до там...А хората сме си просто хора, чели или не чели, просветени или не, овце или не...просто се надявам разума и хуманност та да надделеят над адреналина и този път...

Ти къде видя в днещния ден и в този свят ХУМАННОСТ!!! А може би това винаги е била само една изпразнена от съдържание дума, като много други, с които са ни манипулирали!

е стара тактика от Британската империя още. Лепваш хубаво име на нещо и вече всичко ти е позволено. Примерно експедиция - чист грабеж и плячкосване. И днес така - глобализация - колонизация, приватизация - пладнешки обир!!! И т.н. Игра на думи.

Bell

ДЕТРОЙТА, ти в Детройт ли живееш?

В Детройт живее, бил съм му на гости. Друго, преди лягане? Аре мий зъбите и чиба от тук гнус.

Bell

Няма да ви оставя да си развявате путински кон в дир.бг.

pmotikov@abv.bg

В обеля-2 живее, при мургавите си братя.

ЖАЛ МЕ КОГАТО ВИДЯ КАК ЗА ОБЕЗУМЕЛИ ПОРЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА БЕЛИТЕ ПЛАНТАТОРИ :))))

тапите руснаци свалиха самолета за да откаят и други да минават от там и да започнаталномащабна воина с украина. кажи му руснак. не го биждаи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая система Бук, дето била на склад, пък после опълченците я откраднали и свалили самолета с нея.... оказа се сега, че няма доказателства да е свален с Бук самолета. Хохлите се ошашавиха. Честно. Не съм виждал друг народ да лъже повече. След тая история ще тръгнат вицове и истории за тях. Ей, тролове, лъжете като хохли!

какви опълченци? миризливи казаци.... нищо повече някога ген. Колев ги е насмел по добруджа! ама безродниците като теб са готови и дудуци да им правят....

Някога, някъде, някакъв ген. Иван...пардон Колев... И кво, насмел та после до 1937 плащахме репарации....

Прави разлика между народ и управляващи.

УКРАИНСКИЯ ПОСЛАНИК ПРИ НАС В АМЕРИКА Е ПОКАНЕН ОТ СИ-ЕН-ЕН ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА ПУТИН И ОПЪЛЧЕНЦИТЕ ... ..... :))))) СЕГА Е В СТУДИОТО :))))

маке ще има възможност да поплюва на воля

Bell

Изобщо не плю, беше много възпитан и сдържан в изказванията си. Не като Путя.

После разкажи какво е признал пред първосептемврийците.

Ъ

Знаете ли кои се събират на едно място и коментират на руснаците, украинците или американците им е по-голям?

Зависи кой с какъв мисловен потенциал е тръгнал да коментира. Всичко е относително. И в тази връзка - въпросът и не струва. Доста е елементарен и принизен на интелектуално ниво.

Ъ

Въпросът ми е точно на мястото! А отговорът е без значението от интелекта. Като гледам минусите, доста са с багаж да се припознаят и не им е харесал отговора. Но за съжаление са си точно такива!

Опитваш се да си интересен, но отнасяш куп псувни!

И съм. Жалко, че ти не можеш. Ниско ниво си. Няма диалог.Ти може и повече да отнесеш. Проста работа. Поздрав ....

някой са пораснали и вече не са в 8-ми клас за да си ги мерят и сравняват. но като пораснеш (евентуално) ще разбереш....

-Да доведат обвиняемите в геноцид и убийство на свои и чужди граждани,президента и правителството от майданя

Не... в грешка си драги.. Твоите любимци- хората на Капутин са за ядрено оръжие! Цялата ШИБАНА РУСИЯ е за тотален взрив! Шибано котило на комунистически деградета!

като теб говореха и комунистическите подлизурковци,злобата им беше същата.От същото тесто си,няма начин баща ти да не е имал партийна книжка или да се е натискал за такава

руснаците че са комунисти е все едно аз да обвинявам американците че са плантатори робовладелци.......това е история в кое време живееш

за какво му е, ама на америка има за какво а кажете сега де

колкото невинни в газа, толкова и в самолета, кой ако не америка, но защо за газа не се лае ,колкото за ъкрайна, защо а???

Защото евреи управляват Америка. Обама е странна птица.

Кой в момента има нужда да предизвика война. Само и единствено Америка.

руснаците хвърлиха атомните бомби над Хирошима и Нагасаки през август 45 година.

ги хвърли! И после ни спря газа!!!!!

японците сами си ги хвърлиха.

Каквото CNN-това е !

Хаха, много добре казано! Според мен убийците са тези, които са пуснали самолета над зона на бойни действия! Когато се води война никой няма време да се уверява и пита кой какъв е!

На другия край на света без да има война

АБЕ СЕРКО ТИ КАКВИ ГЛУПОСТИ ДРЪНКАШ ПРОЧЕТИ ИСТОРИЯТА -АМЕРИКАНЦИТЕ ХВЪРЛИХА АТОМНИТЕ БОМБИ НАД ХИРОШИМА -ЦЯЛ СВЯТ ГО ЗНАЕ НА ТЕБ КОЙТИ ПРОМИ МОЗАКА -АМЕРИКАНСКО ГЕЙЧЕ ???????

Очевидци казват, че загиналите изглеждат като починали преди няколко дни и няма кръв. Диспечерът от Киев предумишлено е насочил самолета точно над зоната на бойните действия за да бъде ударен или или да гръмне заложена бомба. Су 25 лети максимално на 7000 м , ако е без бомби може да се вдигне за момент до 8400. Може обаче да се крие в радиолокационната сянка на Пасажера..като лети точно под него- и незабелязан за локаторите да се появи внезапно над целта. Любим похват на израелските ВВС.При удара на Боинга в Пентагона дупката бе 18 метра а крилата са 47 м. Намериха шоф книжка на атентатора, а двата мотора на самолета се изпариха.

Bell

Пропаганда.

Кое е пропаганда? Ами нареждат телата, викат межд. комисия, тя прави оглед и установява за какво става дума. По-лесен, по-евтин и не оставяш съмнение начин от този няма.

колкото невинни в газа, толкова и в самолета, кой ако не америка, но защо за газа не се лае ,колкото за ъкрайна, защо а??? ами америка държи и ножа и хляба

Bell

Лае се, обаче на вас не ви плащат да пишете в темата за Газа, а тук. Отвори един международен сайт, водещите новини са за Газа, и как 80% от убитите при израелската офанзива са цивилни. И това в западна медия. Само че на вас путинофили крастваи тази новина не ви интересува,

Руснаците са едни терористи и империалисти, които открито искат да разделят една суверенна държава. Това са те - една чума, която не пожелавам на нито един народ.

Много ги мразиш руснаците да ама там гей е забранено за това си седи в ЕСССР

американците са едни терористи и империалисти, които прикрито искат да владеят една суверенна държава. Това са те - една чума, която не пожелавам на нито един народ.

Бъркаш понятията. Доводите ти не са относими към ситуацията поради тази причина са нищожни. НЕ СТАВАШ за адвокат на американци. Биха го закъсали с такива като теб.

Пич, на тъпия балканец Ганьо не можеш да обясниш нещата от живота. Той е тъп и неграмотен! Плюе по Европа, ама търчи да изкарва евро. Възхвалява Русия и Путкин, но не кара Лада или Москвич. :-) Такъв е Ганьо- освен да мие чинии и да бере ягоди в Европа, а тук да плюе и да се подиграва.. за нищо не го бива. Циганизацията и чалгализацията изиграват важна роля в "развитието" на хомосапиенс по нашите земи. Чипа е за тотален ремонт!

само руснаци сънуват.........и поне са на тая вълна укайнските пилоти мяркайки пътническия самолет го вземат за руски боен.......и още преди и да са помислили от страх изстреляли ракетите........и вот и проблема за Порошенко и Яйцененко..

Съседът има сериозен проблем с демократичните ценности. С голяма доза вероятност може да се направи продположението,че и евроценностите ги няма никакви. В тази връзка ще помоля заинтересованите лица да пропуснат хепънинга с пианото и да му фраснат една ракета. Координатите са 64 46' 14" С /177 43' 12" И.

Чий х.. е търсил малайзийски самолет баш в зоната на военните действия? Това е главният въпрос!

Не задавай тъпи въпроси. Самолетът лети в коридор, който му определят авиодиспетчерите. В дадения случай, украинските диспетч ери.

На практика вече е ясно,че опълченците нямат вина,бонговците мълчат и мънкат половинчати обвинения...............въобще заформя се поредната излагация в техен си стил-двете кули,химическото оръжие на Саддам....

пияни руснаци и оръжие на едно място... естествено, че ще има жертви... пусито да каже, кой е дал ракети на русопитеците, а украинците да ги пуснат тези матрьошки и да влизат в ЕС

Между колегите има спор кой пие повече - руснаците или украинците.

Поляци

Не ми трябва да чета никакви анализи за да предположа, че в случая Русия няма нито мотив, нито интерес, нито някаква първосигнална мотивация за да свали самолет на Малайзия. Защо ще го прави? Нима не знае, че целия свят ще скочи срещу нея?! Или пък руските военни са толкова неграмотни, че не различават на радарите си граждански от военен самолет?! Глупости! Освен това, подобни мероприятия са приоритет само на една държава. Те правят и филми за това. Книги пишат по темата. Така че, нека бъдем сериозни.Кой пищи най-много за далаверите на КТБ Пеевскикой пищи най-много за сваления самолет? Премиерът на Малайзия или Кери?