Скъсаха 15 български знамена в Киев, издигнати за Плевнелиев

Неизвестни лица са разкъсали около 15 български знамена в нощта срещу 7 юли в центъра на Киев.

Обратно в новината

Коментари - Скъсаха 15 български знамена в Киев, издигнати за Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме му на Плевнелиев. Нали си е президент, пътува, яде, пие и се весели с народни пари. Нека късат занамето, много му е грижа. поне една дума да каже, ама........

тези вандали изглежда са били дълтонисти

Не се знае кой и защо! Путин спира турския поток, но това за дирниците е неудобна новина и не я пускат!

Бряво! Точната дума е разврат!

Страхувайте се двамата! Много ще плащате!

Моля, не показвайте разврат от охлюви на снимките в статията! можеше да скъсат него, вместо знамената ...

там е , за да се бие в конфликта.... Плевнелиев е опасен

И ние ще късаме български знамена, като гледаме и слушаме Плевелниев!

Срам ме е заради всички пишещи срещу нашия Президент. Явно това са отрепки от миналото, които не приемат друго мнение освен Генералната линия на ... . А може би са просто представители на чужда държава, които пишат тук от името на българите?

до Знаменосец на европедерастията. От такива боклуци , като тебе сме го докарали до положението да сме най-бедния народ в Европа. Аз за съжаление на времето също гласувах за този ПЛУЖЪК вместо за Калфин. Виждаше ми се интелигентен, бизнесмен, знаещ немски. Казвам си ще е от полза за България, а то какво чучело на конци излезе от него. Каквото му кажат от американското посолство ще се наака от кеф за да го изпълни. Освен собствения интерес друго явно не го интересува. Това го разбрах, когато оспори закона за 20 процентната такса върху фотоволтаичните централи, който АТАКА предложи и НС прие. Тоя подлизурко не се посрами да направи всичко възможно та кукления конституционен съд да го отмени. Така, че не приказвай врели не кипели и мисли преди да пишеш нещо, дори и да ти плащат за това, че постигаш обратен ефект!

Изобщо не са ги объркали! Удобна лъжа, но много тъпо елементарна. Скъсали са ги заради мъдрите изказвания на нашето президентче. То какво търси там, освен повод да създава конфликти?

Не късайте знамената ,скъсайте мен ,готов съм на всичко .ох ох ох

И какво - Скъсаха 15 наши знамена ,а Вие сте готов да го разцелувате ако съдя по усмивката Ви ???!!! Та Порошенко дори не знае как изглежда нашият национален флаг ама сте се ухилили като на сватба , че всичко ви е наред и на нас и на украинците !!!Ако аз бях президент - ама Истински президент с национална гордост бих приел това като ОГРОМНА ОБИДА за страната си !!! Вие обаче или.......... или.........???!!!

Даже в украинските социални мрежи се говори, че е било нарочно, щото и нас ни мразят. Ама бягат тука на почивка, нали?

да му подарят малко шоколад на плевнята....онзи си личи,че има шоколадена фабрика...дебел е яко...а нашата плевня,нали само плевел яде...си е сух да го ева....ами да си вземе сега малко шоколадка хахахахха...да го ева и у президента .....

ооо незарумнии народе...погледнете го бре...нещастника плевнята...как се е ухилил до уши....и,как подава рака...а онзи все едно не го вижда и пренебрегва....и савсем не му е до подаване на рака на нашият царвул...ама "президент" имаме хахахха...смешник сас смешниците.....

срам ме заради ТОЯ мушмул

Цифка!

Чудя се къде ли е евро-апологетката "пъстър свят" ? Да каже дали късането на българското знаме е престъпление от общ характер по чл. 108 ал. 2 от Наказателния кодекс на РБългария или не е? И да обясни къде е прокуратурата и защо не е завела дело срещу неизвестен извършител? Защо ли си мисля, че няма да се появи?

Това вече е диагноза!Психиатрите,къде сте!Прокурорска заповед ли чакате!

Хайде стига,това не е държавният флаг поставен официално-само украса е.

няма ли кой да каже на ненормалника на кой свят е?!

Може и да са го наплюли, но няма да си признае.

Ама и нашето момче си го бива много. Поне малко да се беше направил на държавен глава със засегнато достойнство. А той се нахилил и аха вече да направи една свирка на оня тъпан. Казал съм го и преди - Плевнелиев не трябва да бъде сниман и/или филмиран, защото допълнително губим самочувствие.

Ами нали сами си го избрахме.Ухото го носеше на пожълтелите си от АКО ръце

Но,добре са го измислили за да се измъкнат от това положение.

А може да са знаели,че това са български знамена и са ги скъсали,защото сме предатели.

Леле, хората изперкват от новината, че Чехъла идва за ден, два при тях, а ние го търпим с години!!!

Знамената са разкъсани поради това, че нашият пъпеш не е уважаван и приет добре заради неговата позиция, като подлога на САЩ. Руснаците и в Киев са повече от 60 процента и така изразяват отношението си към този навлек, който одобрява убийствата от Киевската хунта и бандеровците! Това човече слуга на САЩ е срам за България, затова е така!

Веднага протесна нота и искане ан обаснения!

Вижте го ,,нашио" каква шматка е.

Незабавно прекратявайте дипломатическите отношения с тази измислена държава, създадена по времето на СССР, а всички българи обратно в родината далеч от тези места, където ни късат флага, защото "приличал" на руския. Тази олигархична блядка Потрошенко тласна народа към брато-убийствена война за да угоди на САЩ и за да обогати собствената си банкова сметка, а нашия маймун му шепне, че бил в Европа ... пази боже от такива !

Всички под строй в България! Няма не искам, няма недей!

Мистър "Бийн" защо се е нахилил като тиква....?

Плевнйо ти ко ще кажеш сега бе ? така просто случайно, ай ако беше на митинг на който да викат Булгаристан Гоу Хоум убаво и да ни палнат байряка ама ни е не сме Булгаристан. Тва си е явно предупреждение до нашите сънародници в Украйна много да не вирят глава. Щот ще скъсат тях и после ирландската ни овчарка. Просто ме е гнус.

Срам ме е като гледам тази снимка. Нашето посмешище Плевнята се държи сервилно като към господар с тоя разбойник Потрошенко. Как можахме да изберем за президент това недуразумение. Та той е бил роден за кочияш или сервитьор в изискан ресторант, а ние го избрахме за президент. Ето каква манипулация са в състояние да направят медиите. Затова ги наричат четвъртата власт. Тоя подлизурко ни представя пред света! Боже пази България!!!

Цієї ночі невідомі особи понівечили півтора десятки прапорів Республіки Болгарія, сприйнявши їх за стяги РФ. А мърльото, които играе Министър на Външните работи не знаел за това! Некадъник или лъжец, изберете! ОСТАВКА!

Хайде,Господин Президент,коментирайте тази новина! Във фашистка Украйна това може да се случи! Очевидно е станала грешка.Объркали са нашето знаме с руското. Разликата е само в това,че при тях вместо нашия зелен цвят има син. Полуидиоти в Украйна дал господ. Ако попитам нашия президент,той ще ми каже ,че това е дело на руски агенти.

правят ли двама полуидиоти

а какво прави този пудел там до прасето

Два дебила какво да правят?!!!

Много ни е на карък тоя палячо..

Нашето недоразумение има ли представа с кого е на тази снимка. Знае ли, че на урода до него ръцете са до лактите в кръв!! Кръвта на собствения му народ, че бащата на урода е бил крадец и е лежал за това!! Самият Пиздюшенко също е крадец и убиец!!!

Сега това нещо ще инициира промени в Конституцията за промяна на зеления цвят в българското знаме :) Ще бъде в цветовете на дъгата, тъй близки до сърцата на всички гейропейци!

Какво прави Чехльо в Украйна. Да не би да е отишъл да приеме юдайзма.

не е за вярване, този Плювко пребивава в Киев и се е ухилил като зелка при скъсани български флагове, при тази гавра един достоен президент-мъжкар нямаше да докосне с крак дори паважа, а не да се прегръща с Потрошенко и да се прави на ни чул, ни видял, веднага оставка заради съучастие в поругаването на нашата национална чест, вън от президентството веднага, ама веднага...Плювко...

...разкъсани около 15 български знамена... Чехльо, какво чакаш? Веднага обяви война на Украйна!

Майданците да не се оправдават.Преди нямаше късане на българско знаме. И оня поплювко вместо да реагира остро заради неуважение на България той се хили.

Погледни снимката, пък после били скъсали знамената! Никакво объркване не е това, ами отношение към нашата подлога!

Защо президента не си тръгна веднага?

Официална немска делегация при кацането на самолета в София видяли, че са разменени местата на германското и бългаското знаме и пилотът веднага поискал разрешение за излитане още преди самолетът да е спрял пред посрещачите.

тва са пълин глупости бе. Все едон да кажеш уважавам Народното събрание че какво да му уважавам долнопробните хора които го правят. Бий магаре по магаре. държава се прави с народ и истински водачи а не народ от предатели и водачи дупедавци

Ако това се беше случило с националния флаг, на която и да е друга държава, украинското посолство в тази държава щеше да е под обсада. Дупедавци сме си и това е. Не народ, а мърша.

С години не съм гледал по гнусна снимка.

Хохлите за пореден път доказаха,че са пълни дебили!Да не раличиш синьо от зелено 25 пъти??!!Ами ако вдигнат словашкото знаме,десен сектор и азов ще се изпозастрелят!