Руският парламент ще уважи ”историческия избор” на Крим

Руският парламент ще уважи решението на Кримския парламент, насрочил за 16 март референдум за присъединяване на украинския полуостров към Русия.

Обратно в новината

Коментари - Руският парламент ще уважи ”историческия избор” на Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета там в "каре" Кисинджър. Паднали Му Топките в Гърлото. Що ли се цитират Изкукали Старци. Тяхното "Силно" време в анализите отдавна е отминало.Направо Умряло. Хенри, както и Збигнев сега са Мумии от Миналото.

Е то е ясно защо!

ДИР са неграмотници: "... когато Хрушчов е подарил Киев на Украйна..." Нали говорим за Крим??!!

По времето на Хитлер Германия постъпва така с Австрия

И цялата Австрия "Плаче умъчнена". То Шикългрубер сигурно е роден в Бъзън. Стига с тез глупави аналогии.

НАТО трябва екстрено да приеме Украина и да разположи войски до края на март !

Иречек преди малко проведох кратък но много поучителен диалог с предполагаем Соросоиден ТРОЛ и установих с прискърбие , че Соросоидните троловете нямат какво да губят от евентуален конфликт между свръх-силите...те нямат нищо , дори самите те са едно нищо след като и чувството им за самосъхранение ги е напуснало...бях силно изненадан от откритието което направих но явно това е истината...техният хоризонт се простира от написването на анти-Руският лозунг и публикуването му в някой от многобройните анти-Руски сайтове до момента на получаването на хонорара си...не така стоят нещата с мислещите и успели хора, които има какво да губят и пример за това е интервюто на Богомил бонев, което публикувах вече...Ти доколкото знам от теб също имаш какво да губиш ...та въпроса ми е досега лъгал ли си ни че си този , за който се представяш или си си чисто и просто един Трол... или просто годините са ти повечко и способността ти да разсъждаваш те е напуснала...прочети още един път интервюто на Богомил Бонев и ако искаш тогава ми отговори...

Абе те са се сетили, ама понеже нещат да пращат техни там, че ще е опасно, а знаят че нашите се натискат да им се подмазват, ама не стават и за строяване покрай червената пътека на ВИП литището са в шаш, кого да натресат там!

Пак питам: Дали Русия би уважил подобен исторически избор на областта Кьонигсберг ако тя реши да се върне пак към Германия? За троловете от Позитано: това е сегашната Калининградска област, която кой знае защо няма обща граница с Русия, но е руска територия. Другото и име е Източна Прусия....

Питай хавайците! Въпрос в ООН: - Могат ли САЩ да свалят демократично избрано правителство на друга държава, ако то води политика, неустройваща САЩ? И отговора на Джон Болтън, посланик на САЩ в ООН от 2005 до 2006 год.: - Считам, че ние имаме право да се защитаваме със всички средстава, включително със смяна на правителства в други държави, ако това е необходимо.

Преди да коментирате прочетете историята. След края на Втората световна война антихитлериската коалиция, в която влизат освен СССР и САЩ, Англия, Франция и др. страни решават заграбените от Германия земи на изток от р. Одер, ниса да се върнат на законните им притежатели: западните полски земи на Полша, Западните белоруски и украински земи на Украйна и Берарусия а калининградска област на РСФСР. Така че не може да се трърди че СССР/Русия/ е завладяла тези земи.

Русия ке падне!

Ке падне руното на макя ти!

iq oosh

руснаците сме ги били в добрудя когато са дошли с румънците срещу нас - това във връзка с вликодушната матушка споменатa по-долу

iq oosh

за такъв референдум се пита цялата страна иначе се изопачва смисъла. всеки може да си подбира група от хора и да прави реферндум и да си цепи територии (дпс - българия)

ДА ГИ ПИТА ?

Дето се вика:"Едвам ме нави!" Почти като американците за Аляска, само дето те поне се обвинявали един друг в корупция!

Дали Русия би уважил подобен исторически избор на областта Кьонигсберг ако тя реши да се върне пак към Германия? За троловете от Позитано: това е сегашната Калининградска област, която кой знае защо няма обща граница с Русия, но е руска територия. Другото и име е Източна Прусия....

в мужикия циганите ги пращат да работят , не е като при нас у европата, нали скъпи...

А дали Руският парламент ще уважи желанието на България да влезе в Руската Федерация

Смешник!

Въпреки многото грехове спрямо Русия, сътворени от наши продажници - русофоби, Русия е великодушна, славянска, закрилница и Матушка, тя ще ни прости и за пореден път приеме в своите обятия. Вярвам в това и се надявам, че ние ще бъдем част от Русия.

ОЩЕ ЕДИН ПОМИЯР !

Това е удобен момент да подадем молба за напускане на Европейския съюз, и да подадем молба за встъпване в рамките на Руската федерация, където е исконното ни историческо място, защото за всеки българин само споменаването на името Русия води до едно трепване на сърцето, до топлина и радост, усещане за закрила и сигурност !!!

Аре да не минаваме в другата крайност. Щеше да е хубаво просто да има един политик, който и да е държавник и да отстоява някакъв национален интерес, а не просто да се продава за най-високата предложена цена.

Извади вибра и смени дилъра на хапчетата. Ние точно сме се откъснали успешно от мъртвата хватка на Кремъл. Както и Украйна. Браво на украинците!

Според изтекли записи на западната българска граница са се натрупали стотици хиляди български емигранти, които са разбрали, че руския парламент приема нови ченове на руската федерация. Всички тях ги сближава само едно: друса ги страшна любов към Русия, сърцата им треперят от от топлина и радост. Ционисти, империалисти и западни монополи, преоблечени като български граничари, не ги пускат и ги избиват със снайпери. Докога Русия ще гледа това и няма да ни се притече на помощ, да се отзова на воплите на толкова много анонимни честни форумци?

БРАВО на РУСИЯ е ТОВА Е ПАТРИОТИЗЪМ другари ФИКУСИ, дървени СВИРКИ ..........

А този Турчинов , турчин ли е?

бивш ,,демократизирал,, се комсомолски секретар от ,,неизвестен,, турски проижод!!! накратко ,,политически мелез,,!!!

Камбаната бие за теб!

питам се дали Руският парламент ще уважи решението на референдума за присъединяване на украинския полуостров към Русия, ако резултатите са негативни....

Няма да са негативни. Те вече са изчислени! 99.96% за влизане в Русия

за сажаление е така. не само са изчислени, но са и сведени до знанието на Кримския парламент. не виждам защо трябва да се губи време за референдум, наи-добре е веднага руските воиски да влизат ... а, забравих - те са вече там...

Както беше уважено желанието на чешкия и словашките народи да им се "помогне" по братски... Както беше уважено желанието на "прогресивната афганистанска общественост" (ако може някой да си представи такова нещо) за "безкористна помощ". С нежелание, ама беше уважено.

Хм. И от Донецк почват да се чуват някакви странни новини. Май Крим няма да е сам срещу Киев.

Одеса,Харков и цяла южна и източна "Украйна" - следвайки линията на реката

Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма. - Кои са те? - Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия - независимо какво управление има тя той е враг на България. Ние вече ебе м*а на армията и сме загърбили Русия. Сега можем да продължим да копаем дъното.

Ти много добре обясни защо Бългаия е най-презираната държава във целия бивш "соцлагер", а българин е символ на прост, продажен роб, без капка национално достойнство.

Роби сме разбира се... Само че Русия тук няма нищо общо. Ние сме роби на всеки, който дойде тук, защото винаги има такива като тебе, които да хвалят поробителите. Ботев дойде да освобождава България, вие го убихте. Левски го обесиха тези, чиито наследници сега избрахте да ви управляват. Петата колона си действа съвсем открито, а не подмолно. И то със съгласието на Русия, която има интерес България винаги да е нестабилна и заплашена от някого. А лиготиите за светините ги забрави. За вас България никога не е била свята. За вас Масква е била свята и вожд и учителя Сталин е бил свят.

защо се чудите за теб е отговора. Защо приказваш тъпотии след като всички знаят, че населението на Крим е основно руснаци. Не ли е ясно как те ще гласуват! Какви ги приказваш .Какви манипулации се роят в главата ти?

Вижте защо руснаците са против новите власи в Киев Ползвай Google и Pste Яценюк и... гурские евреи Впрочем другия вожд Турчинов пак е баптист

Да е ще вземат четири пъти по-големи средни заплати отколкото в Украйна и 3,5 пъти по-големи пенсии. Да си чул за руски гастарбайтери в Украйна? А в Русия те са близо 1 млн. украинци, в това число и от Западна Украйна. На вилата на моя приятел от Москва заедно с узбека, бачкаха двама "арийци" от градчето край Лвов.

За справка: )новите управници на Украйна)Тесть Арсения Яценюка, Гур Виктор Илларионович, носит редкую расовую фамилию, и его родословная возводится аж к самому Ицхаку Меиру Ротенбергу Алтеру (17891866), последователю Леви Ицхака бен Меира из Бердичева. Луркайте для подробностей. Ну, и карьера самого Арсения стремительно пошла вверх после свадьбы, что как бы говорит нам.

Русия, Моковска рус е град Москва и подмосковието. Останалото е завоевания: на Киевса рус, на Новгород, на Владимир, на Сусдал. Ако се преме това за обединение на славянските руски племена за нормално, то всичко останало е грабеж и унижожение на племена народи и държави. Като се започне с Волжска България, средна Азия, Сибир и далечния изток. Така Империята се нуждае от бащица, който да държи в подчинение със заплахи, бомби, терор и войни тази територия. Но на всичко му идва все някога края. Една дума, една мисъл обръща света.

Да бе да и Петър Велики и Екатерина ІІ са били хохли (украинци). Та дори велики писател украинец Гогол не написа нито ред на украински език

Случайно да знаеш коя е София Фредерика Августа фон Анхалт-Цербст ;)

Ти какво очакваш? Ако Златната орда те държи във васално положение, после ако се освободиш, нямаш ли право да унищожиш Златната орда и да присъединиш народите и?! Които не са и кой знае колко при пребрпяването в Руската федерация. Голямата част от тези народи са асимилирани отдавна.

Погледни картата на Русия, поробените народи са десетки! Последната истинска авторитарна империя е Русия!

Ти си групак. Преди Москва има \Киевска Русия. Троллингче неграмотно.

Че къде прочете обратното, бе тросък?

Обама может нас пугать экономическими санкциями сколько угодно, мы ему скажем в ответ, что не будем больше смотреть голливудские фильмы! И ещё неизвестно, кто кому больший урон нанесет когда Голливуд обанкротится!

ТОЛЬКО ТОПОЛ М СМОЖЕТ ОБАНКРОТИТ США !

Американците си вкараха автогол. След 1 седмица Крим официално ще е територия от РФ и танковете ще отидат там на тренировъчни занятия. А в YouTube Путин отговоря на въпроса кога ще свърши света: Putin: I know when world will end, not afraid of apocalypse хахохохоххаха

Сын маньяка Чикатило встретил годовщину казни отца на Евромайдане Read more: link

Архивните документи от поредицата "Россия ХХ век Лубянка. Сталин и ВЧК-ГПУ-ОГПУ-НКВД" трябва да се излъчват ежедневно по вси световни телевизии, за да разбере човечеството к'во го чака от империята на злото.

изрод, да пожелаваш на украинците нашата съдба!

Най големия комунист, говори срещу комунизма. Абе ей, кой завършваше информатика при Тошо, а?

pmotikov@abv.bg

Тез дет завършваха гимназия с отличен успех, печелеха медали от национални и международни олимпиади, и тез дет изкарваха отличен на приемните изпити. Комуноидните отрочета "завършваха" мгимо, философии, социологии, истории, външни търговии, икономики,..., и още куп кашаварски специалности.

Който не е бил с Русия винаги е губил ! Атанас Буров

и ще излезе, че през цялто това време СССР и дори самата Русия са били управлявани от украинци и грузинци. Те са били и първи секретари, иначалниците в НКВД. Определяли са и външната политика - Громико. Да не говорим за факта, че Феликс Дзержински е поляк, а повечето първи комисари и върли чекисти са били от сегашните балтийски републики.

А първият минпред на Украйна е българинът - комунист Раковски. Е, после и той поел към ГуЛаг ...

Този Путин и тези руснаци, защо се дърпат така? Какво толкова има, ако Украйна влезе в НАТО? Какво толкова ще стане, ако НАТО разположи бази, и ракетни комплекси на 300 км. от Москва? НАТО е доказано миролюбива организация!

Пълни глупости. 100 години се е водел на хартия, че е руски, макар там да не са живеели никакви руснаци. Чак 46г. май беше Сталин разселва местните татари и тогава почват по-малко да се заселват някакви руснаци. След 56-та вече почти 60 години Крим не е руска територия. От населението едва 60% са руснаци, другите не са.

Кхане, ти си се върнал от Майдана. Бягай в Крим да подкрепяш татарите.

Изобщо не изненадва съобщението, че Русия ще уважи историческото желание на жителите на Крим. Ами то ще бъде манипулирано и от сега се знае резултата. Само факта, че парламентът с пълно мнозинство е гласувал така. Нали си спомняте кога в България народното събрание гласуваше с пълно мнозинство и на избори гласуваха 99.9% от българите. Манипулацията ще бъде пълна . Тези хора ще се осъзнаят, но ще бъде много, много късно

На един скорошен конгрес: 120% избраха лидера си.

Споменатият Борис Макаренко от кое НПО е? И кой му финансира непеото.

Не било решение на РФ а на Путин,същия номер като с Милошевич, бий по лидера и личноста, разделяй и колонизирай. Нямало разрешение от Киев за референдума и то от нелигитимно и неизбрано правителство. Освен това Крим е автономен,нещо като Шотландия в ОК,вярвате ли шотландците да искат разрешение за референдум от Уестминстър за отделяне- пълни глупости!

Разрешение от нелегетимната власт ли?

Защо косово се отдели от Сърбия ,а Крим да не може да се отдели от Украйна?

Кърджали - от България Ами Чечня - от Русия? Или Русия да се раздели на 146 независими държави?

, I US na 50?

Dimi

Еми това е наследството от действията на любимата ти американска държава. За съжаление! Дано тук не се стига до подобни конфликти. Защото американците на които им лижеш задника ще застанат на страната на турция... спомни си за косово!

Константинопол на Гърция,Одрин и до Мидия-Енос на България.

Дано не стане като с един друг "историчеки избор" от преди 11 години, чиито плодове и до днес берат ........

Защо само Крим и Севастопол цяла Украина трябва да влезе в състава на Руската федерация, тъй като това сочи и името и - у края Великой державы !!!

Имаш предвид ЕС!?

Имам предвид десетия минус, който получи току-що, г-н Дам... :-) Такава държава - ЕС, не съм чувал.

Правилно украинецо! У края на Велика държава. Само, че ти си мислиш за Русия, но не е така. Киев е център и майка на рускете градове и Киевска рус е начало на Русия. Така,че спрямо Русия, Украйна не е никаква крайна територия. Великата държава, за която споменаваш е Велика България на кан Кубрат. Велика България е точно Крим и територията над Черно море. Спрямо тази Велика България, Киев е в края. Украйна е крайна територия на Велика България и Киев е основан от брата на кан Кубрат. Украйна дължи името си на великите българи.

Егати идиот!

Правилно и навсякъде в летописи се говори за Киев като за РУСКИ град. Нещо да си чувал за украинци тогава? Хохли таова пак са някакви руски племена, но по-изостанали.

Жертвите на комунизма са 2-3 пъти повече от тези на Хитлеризма и Фашизма. Днес Западна Европа е място където всеки иска да се развива. В Източна те пращат на заточение!

аз затова харесвам Сталин защото е избил повече комунисти от Хитлер.

Да, избил е своите който са отстъпвали от фронтовата линия.

Да,всяка уважаваща себе си садо-мазо гражданка трябва да има такива предпочитания като вас...

Освен да пишете глупости, няма друго какво да пишете във форума. Кога преброихте "жертвите на комунизма"?!

pmotikov@abv.bg

Можете да закупите за 300 лв. пет тома архиви на чк, гпу, нквд и да прочете официални мужишки документи (отчети, заповеди, протоколи от разпити, инструкции) за терора, на който е подложен руския народ. Време е да се приеме закон, който криминилизира отричането на геноцида върху руския и окупираните от москалската шайка народи, продължаващ и в момента.

В Западна Европа джамии ли не щеш, педерасти ли, педофили ли,двойни стандарти ли или що - всичко си има!

А бе,за какви 2-3 пъти говориш?!Те са поне 200-300 пъти повече! :) То бива прост трол,но чак пък толкова!Няма даже и въображение да увеличи знаците в ника си,а е написал само едно мизерно Р...

Радвам се на вашата наблюдателност. Знам за релефа на Крим достатъчно, като тук посоката на мисълта ми е че по тези планини няма къде да отидеш... или по скоро няма какво да доиде

Братья болгары, какое вам дело до Крыма? Не понимаю, у вас своих собачьих забот не хватает, что ли? Неблагодарное племя. Вам Москве коленопреклонно кланяться надо, а не то на своей шкуре почувствуете силу России!

Колко бяхте братя с Украйна толкова и сте с нас! Окупатори убийци на нации. Не сте по различни от нациска Германия!

В момента - с връщането на Крим на Русия - руснаците практически защитиха южния фланг на Украйна. Ако искаха, щяха цялата да си я върнат. Тъй че, не минават тези глупости, дето ги пишеш.

А мьi никогда и никому коленопреклонно не кланялись.

Правду ты говоришь, только нам не пугай.Мы вовсе думаю-на твоей стороне. Силу здесь не понадобится... Эсли вы Украину потеряете, тогда почему нам надо винить?Весь мир вам боялся, а вы это утеряли!Хорошо,что пришел Вл. Путин, эму вы надо кланяться, а то и вся Россия пропала бы под давление немало внешних врагов...Простите,эсли что-то не так, русский язык давно не практиковал...

Имаме си един египетски вариант в Европа. Кой би помислил, че това е възможно? Потърнете интервюто на Чарлз Ненер (Charles Nenner) пред ТВ Fox от 2011 година и вижте за какво става дума.

Украйна да се приеме в ЕС и на автономната област да се наложи визов режим.....чудно ми е как ще излязат от полуострова жителите....ще стане колония която може да се снабдява само по вода и въздух но за хората светът ще е затворен

Достоен народ. Предизвиква само уважение.

Нищо против народа нямам. Самодержеца и кликата му обаче го водят към пропаст.

Китай днес обяви, че е против всякакви санкции в международните отношения. Странно.

че може да се наложи да защитават китайците в Сибир. Там ще бъде следващия референдум, ако кримския е успешен.

В Сибир няма китайци. В цялата Руска федерация живеят 30 000 китайци при последното преброяване. За сведение, у нас китайците са около 20 000. Тъй че, това са бълнувания.

farmer

Тайван!

Върлува епидемия. Имаме много пациенти русифилистици, но тази Русифилисът е нелечима болест и води до старческо слабоумие и пълна загуба с реалността.

Що така бе Докторе-безроднико ? И Иван Вазов ли за теб е слабоумен старец ?

ами такъв е бил. Доста сенилен и затова чети д-р Кръстев. Малко трудно ще ти бъде да го смелиш, ама още преди 80 год. този интелектуалец е направил на пихтия наивния слог на Вазов.

а брат му, който с участва в детронирането на Александър и го убиват. Това е причината Вазов да бяга от България и да има такава позиция.

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

За твое сведение, Вазов не е писял само "Кат Русия няма втора на света". През 1916 е писал антируско стихотворение (виж по долу), тъй че примера ти не е особено уместен.

нещо не разбрах коментарите..... Някой твърди ли, че Иван Вазов не е велик българин и русофил ?

то и янкифилията е същото тежко заболяване - води до пълен идиотизъм!