Украйна отбелязва една година от събитията на Майдана

Украйна отбелязва една година от началото на проевропейското движение "Майдан”, което доведе до свалянето на проруските власти в Киев през февруари 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Украйна отбелязва една година от събитията на Майдана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

продажници и терористи

единия стои в колата, шефа на същия, пратил писмо на Борисов с призив България да не толерира руската агресия. Били сме партньори, бла-бла и задължително били споменати евроатлантическите ценности. Току-що го прочетох в чужда преса.

на нашите фашизоиди в лицето на четворната коалиция!!!

Незнам защо не пишете, че президента е освиркван на площада и първоначалната идея на представителя на САЩ да бъде на трибуната се свежда до седене в колата. Четете и CNN, поне няма да Ви кажат, че сте пристрастени към Руснаците. То и затова българската журналистика е на 100 място в класацията от 127 страни, и по-надолу от много африкански държави.

ние балгарите кога ще възстанеме против комунизама? :DD

,,Затова увеличаваме цените на билетите и картите", обясни градоначалникът. "Повишаването на цените е финансово обосновано. Но, ако на някой не му харесва, да ходи пеша", заяви Кличко пред насъбралите се киевчани.,,??? порошенко бил по оптимистичен: ,,хляб??? яжте ,,шоколад,,!!!

Чествува се една година от началото на края !

И тия също като Либийците, Алжирците и Иракчаните ще разберат че са си предали държавата в ръцете на алчни хиени. Ще разберат, че са се подарили в робство. Но ще е късно, защото вече няма да имат здравеоопазване и образование и ще се молят за всеки евро транш така както ние сега се молим.

Не ,те искат да си вземат страната обратно от хищните руски хиени!! Нещо против ли имаш?? Това си е тяхно право да изритат руските поробители!!

ДА ДЕ ,ТЕЗИ С ПАРИТЕ ИСКАТ ДА ИМ ВЗЕМАТ ДЪРЖАВАТА,С БАНКИ ОТ 15-20 % ЛИХВА ,С ЕРЕПЕТА,С МОЛОВЕ КОИТО ДА УБИВАТ УНГАРСКИЯ ПРИЗВОДИТЕЛ ,ЩОТО БИЛ МАЛЪК,КАТО НЕ МУ ПРОДАВАТ ПРОДУКЦИЯТА -ВСИЧКО Е ПАРИ ГЛУПАКО,ИДИОЛОГИЯТА С КОЯТО СИ НАДЪХАН Е САМО ЗА БЕЗМОЗЪЧНИ

big_uncle@dir.bg

По-скоро руснаците трябва да си вземат страната от укропите. Ако беше малко от малко грамотен, щеше да знаеш, че от началото на миналия век към Украйна Ленин, Сталин и Хрушчов за "придали" исконно руски територии- а "автентичната" Украйна е била малко по-голяма от Северна България продължиш да търсиш, ще видиш, че на немските, австрийските е италианските карти от края на 19-ти век такова животно като държава Украйна просто няма - има провинция, или област. Амат от тъпи коментатори...

СЕГА ЧИЧКОВЦИТЕ ,ДЕТО ДАВАТ ПАРИ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВА ,КОИТО НЕ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА ИМ СА СЕ НАСОЧИЛИ КЪМ УНГАРИЯ

А Русия колко пари харчи за войната в Украйна ???? За да лиши народа на Украйна от мнение?? Украинците ясно показаха какво искат!!

Опитай пак. Народа на Украйна си има мнение и си го изказва. Проблема е във самото мнение. По-точно частта в която бомбардират източните си градове, защото не харесват Русия.

??? а хората в крим какво показаха ? и то на референдум, с огромен % на гласували, от това по-демократично, задраве му кажи, не че има значение какво ти се пише созе, ти си работиш за определени хора и въртиш плочата дадена ти, от тях, така че предай на шефовете "посредника ни е лай*о", един култов лаф от "синьо лято" ;)

а знаете ли че сме били същите ... ама същите като украинците .... турчина ни е клал , клал а Европа нямала представа за какво става дума .... дължим много на един америк журналист ... та как днес не се намери един да отиде до Луганск ... верно един италианец ама му запушиха мн бързо устата

От Ирак да вземат пример - да направят и те празник за освобождаването от Садам.

там вече няма кой да празнува ... останаха само змиии гущери ... и освободители

Е там цари ИДИЛИЯ сега. Те са много щастливи от преврата. Само някакви външни агресори се опитват да ги нападат.

Е,КАКВО СТАНА,ЕДНИ ХОРА ПЛАТИХА НА ДРУГИ ДА СИ ИЗГОНЯТ ПРЕЗИДЕНТА КАТО ИМ ОБЕЩАХА ПРИЕМ В НАТО И ЕВРОПА.НИТО ЕДНОТО ,НИТО ДРУГОТО ,АМИ НА ТОВА ОТГОРЕ ЗАГУБИХА И ТЕРИТОРИЯ,БЕЗ ДА СМЯТАМЕ 5000 УБИТИ И ТОТАЛНО БЕЗПАРИЧИЕ.

Имаш ли доказателства за плащанията?? И кой ще седи под куршумите за пари бе говедо??? Под куршумите се остава само когато се бориш за свобода!!

Мануел

Асенчо за какви доказателства говориш. Кат те гледам на тебе само доказателства ти липсват за да ъствориш пореданта глупост- Сега си поспи достатъчно простотии натвори днеска. Ще те похвалят орките и десет гривни ще ти дадат в повече за празника

АМИ ТЕ САМИ СИ ПРИЗНАХА -ДАЛИ СА 5 МИЛЯРДА-ЧЕТИ МОЛЯ,ЧЕТИ

НЕ СИ ДАДОХА ЖИВОТА ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ.Вън окупатори от Украйна

Те и на западняците да смучат природата също много ще се зарадват. Хайде, молим, да не ги намесвате където работа нямат.

??? деня на преврата, обявен за деня на свободата??? ай сий...

за рождения ден на порошенко .. 3 дневни празници

Мануел

Не може само три дена за рождения ден на Потрошенко. За Яйцето и за неговия рожден ден три дена празници и за Юлка Тимошенко три дена.

А 1917 какво беше?? А френската революция??? Май си се объркал??

какви 5000 жертви ... какви официални данни ... че те само бастисаните главорези от частните батальони са 2 пъти повече ... или те не влизат в сметката .... да не са били американски съветници и аз да съм се объркал ... подскажете

ОССЕ питат, украинците отговарят. Цифрите все пак са близки. Проблема е друг. Никой не споменава милионите дето са на палатки в Русия и в момента.

оссе кво имат да питат .. нали виждат отговорите ... няма ли най накрая да отидат и да видят ... или целта е като в ирак ... да измрат поне 3 милиона

Агресорите ще бъдат прогонени от Украйна а до две години Русия ще се разпадне заради недалновидната империалистическа политика на бандата комплексари

Болестно състояние когато мечтите се превърнат в реалност само в твоята глава

Озъбен свиреп руски кавал безродник продал бащино огнище на окупаторите на майка България-това е Зъбчето

ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ ЧУВАЛ.КАТО ТИ ПЛАЩАТ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ПОНЕ ЧЕТИ КАКВО СА ТИ ПРАТИЛИ ,ПРЕДИ ДА ГО ПОСТВАШ...

а русия кога ще празнува за крим .. на днешна дата или датата когато сащ плати на яйцето

Америка с едни $5 милиарда превзе Украина. Въпроса е колко може да удържи заграбената държава. Щото и Чингиз хан някога е властвал там ама кратко е просъществувал. Та и Американската империя на злото няма да е вечна.

Колко много се промени Украйна за 1 година! Преди 1 година масовият убиец и международен престъпник Янукович реши да пребие малкото студенти, които бяха излезли на Майдана да протестират. Насилието роди насилие, народът на Украйна избухна срещу Кремълския сатрап, свали го и той се скри при господароте си. Императорът нападна Украйна, окупира Крим, взриви Донбас и.... спря! Скърцащата военна машина на Русия спря в желанието на украинците да определят сами съдбата си. Руският рекет - енергиен, финансов и икономически само сплоти украинците срещу външния враг - Кремълска Русия. Агресорът е в международна изолация и изпадна в рецесия и криза. Украинската икономика се оказа готова да се противопостави на рУСКАТА АГРЕСИЯ. Сега вече Украйна е непобедима и единна.

Асенчо това готово преведено ли ти го дават от американското посолство или си напрягаш малкото мозъче да го измисляш. Второто не го вярвам честно.

Така де единна е Окраина - верно без Крим и без Донбас. Останалото е беднотия.

СЛАВА НА УКРАЙНА.Така се мре за род и Родина .Вън руските окупатори от Украйна

Мануел

Мре се я. Кат гледам славната окраинска армия хептен спря да съществува и то само срещу доброволци. Прав е путин ако бяха пуснали действащата армия до сега да са на полската граница

глупак

А за Киевска Русия какво ще кажеш, след като спомена Кремълската? За разлика от Кремълската, Киевска Русия е раелно название на Украйна в годините. Или Киевска Рус или само Рус. Народа в област Киев е рус.

Днес е ден на християнското семейство.Червената пасмина от безродници комунисти национални предатели и руски слуги тези който взривяваха църкви убиваха свещеници и хранеха прасета с труповете на мъчениците да преклонят глава и да искат прошка от Народа за геноцида на който го подложиха.

И в другите бивши страни от Империята на Злото има комунисти но само в България комунистите са национални предатели и руски слуги

ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЪСТВО А НЕ НА ЕВРЕЙСКОТО СЕМЕЪСТВО-БЕЗРОДНИКО

ей келеш, стига си приказвал глупости!!! по онова време имаше много повече семейни ценности, морал, уважение и възпитание не само към близките, но и към околните хора, я се огледай сега, некултурни, гръмогласни, невъзпитани, използващи думата морал като наречие, никакви духовни ценности, само консумиране в главата, айфони, мерцедеси, дизайнерски парцали и подобни, седнал тоз келеш да ми говори за вяра, никой не ни е спирал, нито наказвал ако си ходихме на църква, всички църковни празници си ги отбелязвахме в църквата, без да ни е преследвал никой, този който ти е разказвал тези градски легенди, явно си е търсил оправдание...

А България беше стабилно интегрирана след като с с помощта на българските еничари еврогейците продадоха на скраб хиляди наши заводи и не построиха нови, унищожиха почти изцяло селското ни стопанство, завладяха полезните ни изкопаеми и търговията ни, заляха ни с потоци еврогейски лъжи от медиите, които купиха...

Обкръжили друг път!! А точно селищата преди Мариупол бяха обстреляни много пъти и с жертви сред цивилните!!

Забраниха руския-загубиха Крим. Събориха паметниците на Ленин-загубиха Луганск и Донецк. Почвам да ставам фаталист. Ако утре Яйценюк предложи Дед Мороз да стане Санта Клаус не знам какво да очаквам

Ако утре Яйценюк предложи Дед Мороз да стане Санта Клаус може да се очаква кока-колата да стане 5 рубли в Ню Йорк.

А вие руснаците ще сте все така зле. И искате и в Украйна да е зле!! Защото им завиждате?? Нали?? И на литовците и на латвийците и на естонците!! Те се развиват , а вие сте завинаги в кочината!!!

Мануел

Асенчо не се пъни. Изпадаш в катарзис. Пишеш простотии. Ще си преумориш пръстите. То лакомията за украински гривни голяма бе

Господине или госпожо. Вие посещавали ли сте страните от Прибалтика и Русия? Ако беше така щяхте да знаете че прибалтийците са на нашето дереже, бедни колонии на ЕС, които са в кочината и чакат помощи. Ако някой се е развил, то това са руснаците, очевадно е че в тази страна има МНОГО пари.

изводът до сега: ,,след всяка ,,цветна революция,, животът на ,,народът,, почернява!!! ,,чичо томовата къщурка,, по света!!!

и плащат на русия украйнс газ

Жужетата Медвепути в свински тръс щи препускат в мъртвите сибирски полета

"мъртвите сибирски полета" съдържат най-големите находища на диаманти, нефт, газ, злато, въглища в света и каквото се сетиш от Менделеевата таблица, ако знаеш с малкия си мозък какво е това.

Амчи що не идеш там да ядеш борш и червено цвекло.

Така е , руските терористи си обстрелват мирните селища без да им мигне окото!!

Ще изглежда хармонично.

Независимая Газета: Идват тежки времена за Русия. Не напразно Путин сънува "цветни революции".Солена ще му излезе авантюрата в Крим и Донецк.

АКО МАЙДАНОВЦИТЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ от ЦРУ и ФБР са ЗДАЛИ БАГАЖА ЗА 1 СЕДМИЦА!!!! ДО МОМЕНТА СЛУЖБИТЕ НА САЩ СА ХВЪРЛИЛИ В УКРАЙНА ОКОЛО 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА!!/от ЗАПИТВАНЕ В КОНГРЕСА на САЩ/

Нали се сещащ, че пари даром не се дават. Сега украинците ще ги връщат тъпкано, като напрактика рпредадат територията и богатствата си на тези, дето са дали парите.

как беше казак евроемисарят за украина!!! да се повиши вътрешната сигурност на украина за да не се допуска друг ,,маидан,,!!! имаше в предвид ,,анти маидан,, нещо като ,,антипреврат,,!!! ,,превратаджиите,, се страхуват!!!

Танче, Танче-е-е ! Дано си дърта, грозна и изкуфяла, защото иначе не мога да си представя как един нормален млад човек може да пише такива откровени лъжи за събития, които се случват не толкова далече от нас! И за които има толкова много в нета! И къде видя руската армия в Крим, която го анексира? То от НАТО признаха, че не са успели да я видят, ти и коментар имаш за това. А за Кримската автономия и за референдума, с огромното участие на жителите, изразили волята си, и дума няма! А в Киев за какви студенти говориш? Тия, фашистките лумпени с маските и коктейлите Молотов ли? Е, това е обективната журналистика! Евала!

Глупчо, той Путин си призна за руската армия в Крим. Само ти ли не си чул??? Че зелените човечета са били руската армия!!!

дано и нас не ни накарат да честваме батак ... народно веселие

Аз ся пак да питам-послучай таз светла дата барем за един ден няма ли да пуснат топлата вода в Киев ?

Днес е ден на Християнското Семейство.Това упоменете,дир ! Не на фашистките преврати .

байдън има за какво да празнува ... взе ъкр злато ... тръбите ще са негови ... ако успее и някоя басичка да вмукне ... все далаверка ... ама украинците на кво се радват ... че не се сещам

Руската икономика не може да поддържа амбициите на Путин!!

не ни занимавай с глупости ... ние сега честваме празника

Ха ха ха. Терористите обещали по 500 гривни на пенсионер. Но сега им казали, че не заели че пенсионерите били толкова много и няма да им плащат!! Сорри!! Добре че отърваха Украйна от тия пенсионери!!

по възрастните от тях са преживяли доста по-трудни времена

Кога и кои са ги преживяли?? Май глупости говориш, от сега по зле не са видяли!!

Поляците така са се наточили за Лвов и цялата губерния около него,че Крим ще им се види песен на майдановците.

майданците........нали са назначени за приватизатори на Украйна след които тая държава няма да я има

Руска лъжа или дай доказателство!! Аз знам какво казва полския премиер, а ти кого си чул??

са потвърдили, че приоритет за страната е асоциирането и в ЕС и НАТО.

ако ти искаш Украйна в НАТО, аз не я искам!

.....една година пътуване към дъното,обедняване и избиване на населението и.......забогатяване на милионерите и милиардерите,да последните има какво да празнуват,а при евентуално затвраждаване на власта си ще могат спокойно да разпродават,разпродаваат а Запада ще изкупува,изкупуваа "губещите" производста докато измаменото камилче(народа) се напъва да осъзнае защо реалната демокрация е нещо коренно различно от декларираната по тв. Определено богатите имат какво да празнуват.

Без Донбас цената на Украйна е много ниска и вероятно проблемите ще продължават

А Украйна си живее и без Крим и без Донбас?? Как ли?? Лесно ,не трябва да им плаща пенсии и помощи , не трябва да им плаща и субсидии!! Като са толкова важни защо бяха постоянно на субсидии от Киев??

Една година от Преврата. Ако махнеш гръмкото име на цветните революции, измислено някъде в ЦРУ, то остава един обикновен преврат и превземане на властта в една независима държава.

Това Майдана, не беше ли балета, който играе в шоуто на Слави Трифонов?

Като са зле в Украйна, защо украинките не бягат към България?

И за какво да дойдат? За онова, твоето, дето е на 6 и половина ли? Хайде по сериозно.

В Булгаристан като стана 89`та Майдана, без война се стопихме от 9 на 5 мильона АААко имаше гражданска не ми се мисли---

Как така " Русия анексира Крим"? По правилното е Русия си върна Крим.

Аз като гледам как вървят нещата, Русия ще си върне и Украйна... че и Аляска.

Едва ли , по скоро Украйна ще си върне Москва!!! Китай ще си върне Сибир. Япония ще си върне Камчатка, Монголците ще си върнат своите зами.

Заради Уклайна страдаме всички българи. Друго не ме интересува. Не съм съпричастен, защото съм беден и децата ни страдат заради тяхната продажна измет - върхушка. Съжалявам само, че Кубрат не би Кличковников.

От какво страдаме? Че горивата поевтиняха ли?? Че някои храни поевтиняха заради руските санкции към Европа??

Горивата и храните заради Украйна ли поевтиняха? Аз не знаех, че Украйна е световен борсов играч и притежава петролни залежи. Нашата икономика и производство ще се съсипе, ако продължава това положение. ЕС ще дъмпингира нашите цени, защото няма друг пазар и производителите ни ще фалират. Вместо да се строи Южен поток, ще се дупчи за шисти и ти ще кажеш всичко е о.к.

Вчера Яйценюк по една украинска телевизия казваше "Ако изкопаем ровът,който ни отделя с Русия с 50 сантиметра по-дълбоко, визите с Евросъюза ще паднат" Ей на това му се вика държавно мислене )))

За сложното с прости думи. Помните ли при комуниста Тито в Югославия как живееха хората? И сега как "щастливо" живеят, след намесата на империалистите? За жертвите и пролятата кръв да не говорим. А у нас? Ние с моята съпруга получавахме малки заплати, с които успяхме да направим апартамент и купим Москвич. С тая смешна кола и по лошите пътища успявахме всяка година да ходим на море с децата. Психогията на нормалният българин е- не искам да съм богат, а просто да живея добре и безгрижно. Същото нещо е и при нашите братя-украинците. Сега ще го д....т, както го д...е ние.

Точно така, добро време за мижитурки... /по-просто-с ратайска псика/ :)

не ми изглеждаш на робовладелец.

Да им е честито! Украинците са поредните лапнишаранковци, които си мислят, че като направят прозападен майдан към тях ще потекат реки от мед и масло. Ама не те да го направят, а ако може някой друг да отбие от яхната медено-маслена река. Чакам да го видя и дано да го доживея, ама надали!

Свободни и гладни или поробени и гладни, вече могат да избират :)

Поредното словоблудство. Тъй, тъй си почнал дай акъл, на нас неориентираните, какво да изберем.