Сепаратистите в Донецк отказват прeговори, започват офанзива

Сепаратистите отказват да преговарят с украинските власти, освен за размяна на пленници, и започват офанзива. Путин чака отговор от Порошенко за тежкото оръжие.

Обратно в новината

Коментари - Сепаратистите в Донецк отказват прeговори, започват офанзива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сепаратисти са украинците които искат да отделят Украйна от Русия. Крайно време е Путин да им спретне една наказателна операция и до 5 дена Великата Руска Непобедима Армия да е в Киев.

Сепаратисти са управляващите "майдановци"!!! Никой нормален човек НЕ ЖЕЛАЕ хамериканците в Украйна!!Там където хамериканците "сеят" демокрациата си с оръжие -- след тя остава само смърт и пълна разруха!!

ДИР и на вас ли ви чукат хамерите по канчето? Това са пълни лъжи не знам откъде ги вземате - в Давос Парушенко е казал че не му трябват никакви преговори! Да не забравите да ме изтриете че ще гладувате!

Перушинко е още едно младо момче зелено. Колко затворнически хляб има да изяде още.

всички знаем,че русия може да натисне копчето, до там я докара путин - до тотална безизходица.

А какъв вид безизходица и в какво точно я докарал Путин. Какво искате да кажете точно. И някакви аргументи във вид на доказателства. Не поредната порция блудкави изречения, лишени от доказателства и логика.

пет лв., какъв плацдарм. то русия си се саморазрушава сама - къде е ссср, къде и е рублата. а пропо кои каза, че сме "троянскя кон на русия"

Евреите и американците казват, че сме троянският кон на Русия. За да вкарат собствен контрол в нашата държава. За да ни направят полицейска държава, американски модел. Където полицейският апарат се контролира от САЩ. Където висшите офицери и политици ходят на инструктаж. Не ходят в Москва на инструктаж. А за Европа сме троянският кон на САЩ в ЕС.

Никой не може да наложи нищо на Руската Федерация!

на американската дипломация е да превърне Румъния, България и Украйна в предни постове на НАТО и САЩ. Не за отбрана, а за нападение срещу Русия

за създаването на плацдарм на НАТО, който без съмнение ще бъде насочен срещу Русия, и в който за България ще бъде отделено важно място.

На територията - ДА.Тези които я обитават не влизат в сметките.Те са само декор от който нямат полза,но са оставили да се самоликвидира.

Защо сега САЩ и ЕС са с абсолютно неадекватно поведение!? Руската федерация може да унищожи света за минути - а те разиграват украински вечеринки... Жалко за украинците - те са най-излъгани...

Сепаратиститеот Скопие и Киев са с един и същи манталитет.Предатели на собствения си народ.А ние българите сме предатели от 600 години. Роби, на които Русия направи държава.Абсолютна грешка.Робите са генетични предатели и неблагодарни.Доказваме го от Освобождението досега. Шайка управляващи бандити винаги ни е вкарвала на страната на Запада.Чака ни трета национална катастрофа.......

Не е съвсем така. България беше 500 години от турско-еврейско робство. Русия ни освободи, но много бързо и гъвкаво евреите ни изработиха и отпадна само турската част от робството. С ложи и рушвети наложиха своето в следосвобожденска България. За това я насочиха към същият Запад, който ни разпокъса като държава. Много хитри маневри, изработиха ни. Еврейското робство беше прекъснато 1944г, когато всякакви такива масонски и илюминатски организации бяха ликвидирани в България и влиянието им у нас беше ликвидирано. Българина взе съдбата на държавата си в своите ръце за 45г. За това чужденците обявиха, че сме се превърнали в Китната градина на Балканите. След 1989 последва за връщане на мошета и американци. И успяха почти да унищожат държавата ни

Провеждам експеримента на Павлов :)

Ти ли ще играеш ролята на мишка?

Павлов е работил с кучета,а този е абсолютен помияр и не става за експерименти.Много се лигави като види долари.

Срещу деморализирана и нежелаеща да воюва украинска армия. Бягат от мобилизация често ... дори и в Русия. Напускането на бойни позиции става пак ежедневие. Някои се присъединяват логично към сепаратистите. С кого и каква война иска да води Порошенко? Не е ли и той военнопрестъпник подобно на Милошевич!? Лично аз не намирам разлика между тях - приличат си по воденето на война срещу част от народа си.

Според Обама, Меркел и т.н. не било едно и също това в Косово и това сега в източна Украйна - затова трябвало тогава НАТО да бомбандират Белград...Сега не искат да бомбардират Киев - защото са "последователни и много умни"...

Порошенко иска да води война с брат си, защото го направи милионер и го е страх да не го питат после: откъде, как, за колко време, кой ти даде и т.н. Между впрочем, това важи с пълна сила и за скоро-богаташите в скъпата ни родина.

Путин нали нямаше нищо общо, какъв отговор чака ? Да му кажат, че му дават Донецк и Луганск и да си изтегли войските ли ?

Преговорите спряха тяхната офанзива през август. Украинската армия се стабилизира. Даже по време на "примирието" ротацията на украинските части на летището в Донецк ставаше през блок-постове на опълченците - т.е. онези са били обкръжени. Кога е било това - обкръжаваш противника и даваш възможност за снабдяване и ротация на войската? В интерес на истината това им го наложи Путин със своя мински план. Ако се беше позабавил с две - три седмици вероятно Донецк нямаше да бъде обстрелван през зимата.

Източните части на Украйна са населени предимно с население от чисти руснаци, логично е в такъв случай, че източна Украйна трябва да бъде присъединена към Русия.

Останалото население на Украйна да робува на американските интереси щом иска. Свободна Русия няма нужда от роби и овце за заколение!!!

Да както се присъединиха Източна Германия и Западна Германия...........

Ами да. У нас е същото - в Източна България има много турци, така че да я дадем на Турция. По морето има много руснаци, така че една част да дадем и на Русия. На юг от Дупница са макета, така че всичко това да си отива към Македония. Покрай Дунава пък - на румънците. Има малко и за Армения, Израел, Гърция и някои други. И да теглим ключа на държавата България. Според твоята логика.

Нещата не са еавнозначни, хомусексуалисте! Турция трябва да е зад Босфора!

В най-западната част на България има много трънчани и другите части от страната не разбират наречието им. Да си направят Трънска народна република, и да решат, към България или към Сърбия да се присъединят. Това като перифраза на твоите тъпотии майор.

Нашата работа е като оная приказка,когато атовете се ритат,магаретата да мълчат.Пишем по форумите и се нервим,а голямата политика е далеч от разбиранията ни.Само си изпускаме парата....Украйна е само повод за меренето на мускули.Не се заблуждавайте,че дълго ще продължава.Когато започне да се тресе Запада от недоволство за загубите на пари и раб.места и ще се обърне бързо палачинката.И за Русия важи ,но там протестите са като в България,докато някой изяде сопата и на другия ден ...тишина. Различна е народопсихологията и културата,както и страха.Що се отнася за Крим и Меркел си каза ,че до там-ще си остане руски както си е бил столетия.Ако не бяха толкова глупави украинските политици да канят американския флот в Севастопол,нямаше да загубят Крим.Путин реагира светкавично и не допусна това.Да бе мирно седяло,не би се в чудо видяло.

Единствения назин да настъпи мир в тази страна е руските войски да влезнат и вътворят ред.

мръсни и долни фашисти,западна хунта,ще ви накаже.......

Дъщеря ми която е едва на 15 години ме попита вчера: "Тате защо имам чувството че украинците са лошите а руснаците добрите?" Честно ви казвам това е първият политически въпрос който някога ми е задавала, тъй като винаги съм се старал да я държа в неведение от всякакви политически глупости. Но този въпрос ме изненада и го оставих без отговор.

Сега е бил момента да и дадеш първия и най-важен урок за правото на хората да се самоопределят, да решават сами съдбата си, да уважават правото на другия да е различен и да живее според разбиранията си и че не може някой да е лош, когато защитава родината си. Можеше да и обясниш, що е то суверенитет и че той важи за всички държави, а не само за силните, че обещанията и договорите трябва да се спазват, и че не всичко, което пускат по новините е вярно.

Трябваше да и кажеш, че иукраинциоте не са лоши хора, но подлъгани и платени от американците, са сътворилили всички тези лоши неща! Важното е да се определи, от къде идва злото , къде е коренът му, а това е именно , държавата нарекла себе си американски щати!

....някои хора не гледат и не четът само нашите "средства за масово идиотизиране"... има и други, несоросоидни такива.... та по една от тях Захарченко открито заяви че повече пленници няма да взимат.... а той ми изглежда сериозен чиляк, далеч от соросоидната суета и безмозъчност на нашите "журналя за 30 сребърника".... тъй-де!

Запада няма да свали Путин от власт, руския народ ще го направи. Като се задълбочи кризата в Русия още и хората вземат да изнемогват, ще разберат че водената от Путин политика не е правилна.

Нищо не разбираш ти!!! Руснака милее за Родина, не можеш да го плашиш с глад и безпаричие !!!!

през 2017 г дубъл на ВОСР

Разбира се, че Западът не може да го свали, но иска руснаците да го свалят и работи усилено в тази посока. Ако беше друг президент, но предпочиташе интересите на държавата си пред тези на Запада положението щеше да е същото. Но в резултат на действията на Запада сега много по-малко руснаци искат да го свалят и ако през тази и следващата година нищо катастрофално не се случи с икономиката след това е много вероятно да си го преизберат.

Бай Либене и аз мисля, че не си в час нещо... не говорим за насрани европейци с объркани еврогейски ценности! Говорим за Русия и за руснаци за родината живота си дават, а Путин прави за родината в момента повече от всеки друг... вярно, че за това народа опъва каиша... но въпреки това той знае за какво. В момента Путин е вдигнал на крак напълно разрушения до преди няколко години военен комплекс. Към настоящия момент Русия разполага с най-модерните оръжия от последно поколение което няма аналог в света запада е поне 3 поколения назад и скоро няма кака да ги настигнат Щатите харчат пари за разни конфликти тук и там и не се занимават с модернизация. Неотдавна имаше уволнения от висшия военен състав заради изключително песимистичен доклад пазващ, че САЩ на практика не разполагат с оръжие за ответен удар и защита, ако някой реши да ги напада. Корупция и разхищение на средства от най високо ниво в САЩ. В момента ВЛАДИ-МИР Путин отговаря точно на името си владетел на света... колкото и на някои да не им харесва това.

Не познавате психиката на Руснака!!! С добро и милване може всичко да му вземете, но настъпишли го, заплашваш ли го, ударишли го- просто събуждате мечката!!! Ни студ ни глад го плаши когато защитава Родината и майка си!!! Много са го изпитали, но малко са се поучили!!!

НОВОРУСИЯ!!!! МАЧКАЙТЕ ФАШИСКАТА ИЗМЕТ И ЗАПАДНИТЕ ПОДЛОГИ ФАРАШЕНКО, ТУРЧИНА, ЯЙЦЕТО, ЛЯШКО И ОТСНАЛАТА НАЦИ ПАСМИНА!!!!

Ако украина не беше унищожила ядрения си арсенал, със сигурност наглостта на руснаците нямаше да има сегашните измерения!

Хахахахах! Щото руснаците нямат - нали? :D Голема си комедия ей!

Съгласен на 100%. Още от времето на Ленин батько Махно е излъган по същия начин. С невероятни провокации са "присъединени" братските Литва, Латвия, Естония и северна Буковина. Финландците не се поддават през 1939 г. и затова им устроиха "зимна война". После, след 1945 г. дойде северна Корея, после тайно във Витенам, после Ангола, после Унгария, Чехословакия, Полша, Афганистан, Чечня, Грузия, Абхазия, Армение и сега Украйнна. Няма насита руския империализъм!

Истината за събитиятта, които поддръжниците на руската агресия в Украйна, наричат преврат - 16/23 Януари 2014 Парламентът на Украйна приема закон срещу протестите, който дава големи пълномощия на полицията. Вследствие на прилагането на този закон има множество убити на протестите. Протестиращите започват да нападат държавни учреждения. - 28/29 Януари Министър-председателят Микола Азаров подава оставката на воденото от него правителство. Парламентът я приема и отменя закона срещу протестиращите. Обявява и амнистия, но условията и не удовлетворяват опозицията. - 14-16 Февруари Всички арестувани до момента протестиращи са освободени, а Сградата на кметството в Киев и много други обществени сгради са освобедени от окупиращите ги - На 18 и 20 Февруари избухват нови сблъсъци с повече от 100 убити. Формално няма никаква причина за тях. - На 21 Февруари се подписва споразумение между президента Янукович и тримата водачи на опозицията, в присъствието на външните министри на Полша, Германия и Франция и представител на Русия, които го подписват като свидетели. Споразумението включва в срок от 48 часа връщането на Конституцията от 2004г, създаване на правителство на народното единство и конституционни реформи, с които да се разпредели и балансира властта между Президента, Парламента и Правителството, насрочване на предсрочни президентски избори, нова амнистия за протестиращите и започване на разследване за ацтовете на насилие и загиналите по време на протестите. - На 22 Февруари Парламентът на Украйна приема нужните закони и поправки за да стабилизира страната, в отсъствието на Президента, който от предишният ден вечерта е в неизвестност. След като той не присъства в тези критични за Украйна часове и страната е оставена практически без ръководство, Парламнтът приема, че той противоконституционно се е самооттеглил от изпълнението на задълженията си и съгласно конституцията определя Председателя на Парламента Олександър Турчинов за временно изпълняващ длъжността Президент. В качеството си на и.д. Президент, Турчинов подписва решенията на Парламента и връщането на Конституцията от 2004. която значително ограничава пълномощията на президента. Подписва и отстраняването от власт на Янукович и се определя дата на нови Президентски избори. Отстраняването на Янукович е гласувано с 328 гласа за от 450, като за са гласували включително 36 души от партията на Янукович. Няма против и въздържали се. Много се спекулира, че отстраняването на Янукович е незаконно, противоконституционно и че това е всъщност преврата. Според чл. 108 на Украинската Конституция, има 4 случая за предсточно прекратяване на правомощията на президента с оставка, импийчмънт, смърт и невъзможност да изпълнява задълженията си по здравословни причини. Вярно е, че нито едно от тези условия не е настъпило, но в случая Парламента прилага чл. 5 от Конституцията, според който върховният суверен е украинският народ, който упражнява властта си лично или чрез избрани представители и единствен може да сменя Конституционния ред. В цялата тази история има няколко момента, които заслужават внимание: 1. Сблъсъците на 18/20 Февруари, довели до смъртта на над 100 протестиращи. Те идват след споразумения на управляващите и опозицията за решеаване на спорните въпроси. Кой и защо е провокирал тези сблъсъци? Едва ли е опозицията, която щеше да получи каквото искаше съгласно споразументието. 2. Подписването на новото споразумение на 21 Февруари, между Янукович и опозиционните лидери в присъствието на 3-ма чуждестранни външни министри и руски представител. Няма никакви сведения или индикации Янукович да е действал под заплаха или насила. 3. Изчезването на Янукович определено той се е скрил за да блокира прилагането на споразумението, което лично е подписал същия ден. Този акт показва кой не е искал мирно разрешаване на спорните въпроси и приключване на кризата. От тук могат да се направят изводи и кой е подпалил сблъсъците в предишните дни когато загинаха рекорден брой протестиращи. 4. Всички тези факти са широко известни, но Русия, и поддръжниците и у нас продължават да твърдят, че в Украйна е имало преврат. Според определението, преврат е взимане на властта с неконституционни средства, което не е вярно в случая, така че ще съм много благодарен ако някой напише ясно кой, кога и по какъв неконституционен начин кого е свалил от властта в Украйна. Говорещите за хунта, пък явно си нямат понятие за какво става въпрос, тъй като хунтата е управление на група военни.

Не са много хората , които ще те разберат, въпреки че всичко което си написал са ФАКТИ ! Същите тези чугунени кратуни симпатизират и на ИД която се бие срещу "гадния запад". Болшинството от пишещите тук нямат умствение потенциал да осмислят кова което си написал! В та връзка: Всеки народ си заслужава управниците и качеството на живот в държавата е функциа на морала на населението!

Абсолютно прав си за връзката между качеството на управниците и морала на населението. Но съм сигурен, че не разбираш докрай и напълно този нужен "морал". Защото явно ти се чувстваш морален и незаслужаващ управниците. А ключът е във всеки един от нас. 10-те Божи заповеди са най-силния жокер в случай, а от тяхнай-главна е първата. Без нея останалите са почти нищожни.

Браво. Това американците директно от посолството ли ти го патиха. И ти копи пейст. Само така. Няма като повечето бокогъзолизни протестъри да пишеш само простотии. Все си е по хубаво готовимкото написано и ти само копи пейст. Браво

Твърде хлъзгави тълкувания. Пропускаш неудобни факти.

С една дума пусин е решил да се отърве от ''сепаратистите'' - офанзива и след това няма повече сепаратисти...

Няма естествено особено като стигнат до Киев

Една войска печели битка когато командира казва не / напред / а / след мен/ Виждам на снимката точно такава заповед _ след мен. Дано спечелят , дано прогонят фашагите

"... зачем нам чужая земля..." Не ме гледай какво правя, слушай локумите ни..

А кой ти каза, че им е чужда? В словосъчетанието Киевска Рус съществителното е Рус, а не Киевска.

И изявлението на Александър Захарченко и неговите действия ще сбъднат пророчествата: "Русия ще се развива, расте и укрепва. Вече никой няма да може да спре Русия. Тя всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но ще стане и Господар на света. В една точка ще се пресекат Китай, Индия и Москва." ВАНГА "Русия ще се стане своеобразен Ноев ковчег за всички подтиснати и обезправени. От свободна Русия ще дойде надеждата за мир. Тогава всеки човек ще живее за своя брат." ЕДГАР КЕЙСИ "Пред Русия ще се отвори възможност за мощно и бурно развитие. Надеждите за мир и неговото възраждане ще дойдат тъкмо от Русия." Джийн Диксън "Сегашен западен път на развитие на земната цивилизация много скоро ще бъде сменен с нов тъкмо руски път" МАВИС За тези пророчества ще съдействаме всички ЗЕМЛЯЦИ и преобладаващата част от БЪЛГАРИТЕ. Това е пътя на спасението.

Това не го решава некой си Захарченко, който се прави на Баба Ванга. Според баба Ванга - гимнастичката и Бареков е президент, вътрешен министър и премиер едновременно в момента. Все пак психиатрията остава едно скрито и защитено кътче за нормалните от лудите дето скитат като муи без глави по тоя скапан свят и се опитват да го управляват.

Очаквах да изкажеш някаква прогноза, а то се получи страшна диагноза!

Спомнете си "смяната на режима" при Уго Чавес от 2002 г., когато той беше временно свален от длъжност, след като про- и анти-Чавес демонстрации бяха предизвикани от мистериозни стрелци в офис сгради. Това напомня и на сходните техники от началото на годината, когато легално избраното правителство на Николас Мадуро за малко да бъде свалено от размирици след протести за и против него. В този случай "Клането на Майдана" беше представено в западните медии като резултат на нестабилното, брутално, проруско правителство на Янукович. Може да си спомните, че той си отиде заедно със споразумението от 21 февруари, което беше сключено с опозиционни партии и чрез посредничеството на трима външни министри от ЕС, които искаха да се отърват от него като свикат предсрочни избори. На следващия ден обаче сделката беше безсмислена, тъй като добре въоръжени неонацистки радикали принудиха Янукович да напусне страната с повтарящи се опити за неговото покушение. Но на следващия ден прозападното правителство беше установено и веднага беше признато от САЩ (точно като при преврата срещу Чавес през 2002 г.). Мръсната история се повтаря отново и отново, но трагичните последици от този преврат са, че Западът поддържа доминиращата история за "Руснаци в Крим", когато всъщност става въпрос за "Американци в Украйна". Истината все още не се казва на Запад. Вярвам обаче, че тя накрая ще излезе наяве на Запад и се надявам, че това ще спре бъдещата лудост.

Аз не подкрепям Виктор Янукович, той може би е най-корумпираният президент, който Украйна е имала. Не това обаче имам предвид. Начинът, по който Янукович беше свален от власт и въпреки че много от украинския народ го искаше извън властта, показва намесата на прозападна, трета страна, начело с Виктория Нюланд, Джон Маккейн, Американската агенция за международно развитие (USAID), Националната фондация за демокрация и т. н. Защо например при положение, че толкова много полицаи са убити и ранени, никой не провежда разследване при новото правителство? Другият въпрос, по който трябва да се помисли, разглеждайки голямата картина, е американската намеса в Украйна, която датира от 1949 г. Тогава силно настроеният против Съветска Русия секретар на ЦРУ Джеймс Форестал създаде армия от партизани под кодовото име "Славей", съставена от ултранационалистически настроени украинци. Първоначално прототипът на тези милиции идва от нацистите през 1941, с идеята да всяват хаос в опустошените от глад територии, където съветският контрол е отслабен. Те извършват хиляди убийства на евреи, руснаци и поляци, които се противопоставят на разделена украинска държава. Започвайки през 1949 г., в продължение на пет години ЦРУ пуска с парашути украински шпиони в региона. За Съветския съюз това е все едно САЩ да инфилтрират бойци в Канада и Мексико.

Не дон боно, на който се срина цял новооткрит мост построен с пари от ЕЦБ на дон мафиозо Драги. Нека да се разберем - тази система не само не функционира, но е грешна в основата си. Вие ако вземате заем, кой гарантира пред банката. Аз ли? Знаете ли от какво пълномощно се нуждая за тази цел? Запитайте се вие какво пълномощно сте подписали на някой си Драги да ви граби, чрез Голдман Сакс - повелителите на пазарите, пред които дори Най-влиятелната жена на света - Меркел изглеждаше като препикано мушкато, защото Ние всички гарантираме за гръцкия комунизъм. В това число и вие. Няма такъв закон, който да ме задължи да ви плащам частните дългове. Просто . НЯ-МА!!!!!

Коментара дирниците понеже не могат да четат славянски с две думи:ПОТРОШЕНКО С ЗАПОВЕД :На основании распоряжения президента Украины 948/2014рп от 30 апреля 2014 года, с целью заселения Донецкой и Луганской областей .Е РАЗПРЕДЕЛИЛ като дарение на всеки войник жилищата в тези градове ако ги превземат .

Утре се очаква заповед на Захарченко, опълченците да преустановят взимането на пленници. А и да не издаде такава, на хората така им е накипяло от убийствата, извършвани от киевската хунта, че няма да се сдържат.

Киевската хунта е подкрепяна от Меркел, Оланд, Ренци, Драги и всички останали, които гледаха като мишки в капан на демото в Париж в памет на избитите от тях леви карикатуристи .

лавров не беше ли там

Като постмемориал или постскриптум ги питайте на кое се дължеше тяхната сигурност. Все пак ние не говорим празни приказки и не бихме допуснали избиването на говеда, които дори си заслужават напълно това, нали, а случаят бе твърде сгоден!

Обръщам се към тези които искат да разберат какво става в Украйна. Фашистите от Киев използваха примирието за прегрупиране и струпване на още тежко въоръжение около Донбас. Също така да получи ново оръжие и инструкции отСАЩ. Фашистите в Киев НЕ ИСКАТ МИР и решаване на конфликта по дипломатичен път. НАТО ще подкрепя агресията на Фашистите в Киев срещу опълченците. Какво означава изявлението на А.Захарченко. Повече няма да се оставят на Фашистите да провалят мирният процес. Повече няма да чакат да ги нападнат масирано. Повече няма да търпят Фашисти в Домбас и Донец. Който не е съгласен с този коментар да го направи аргументирано. В противен случай е платен папагал.

Коко, Коко, Коко, много повтаряш бе!

След преврата осъществен от САЩ, Франция и Англия - 2014 година - няма държава Украйна.

Е нали беха еврейте бе, шушляк?

Вижте хубаво снимката. Александър Захарченко сам води момчетата. Според мен това е разковничето да няма повече войни или поне да се редуцират до минимум по целия свят. ООН и всички държави, спешно трябва да приемат Железен закон: Всеки, който гласува за или обявява война, трябва лично да води войската, в челните редици на авангарда! Не сбръчкани старчета с различни икономически интереси да прашат млади момчета да гинат. Всеки, било то Обама, Путин или Плевнелиев, щом ще воюва тая страна - лидерът да е начело на бойното поле! Мисля, че военните конфликти ще спаднат рязко.

а смятай ако путлер ги поведе!!!! малииии

Да се върнем малко в рицарските времена! Ако Русия и сащ имат проблем - то тогава дуел между Путин и Обама!

Подкрепям!

Дали пък не е направил едно кръгче на щаба си, за руските фотографи?

Голям рев от всички трима питекантропа, смърдящи на оцет и чесън и сънуващи долари. Обаче и на тримата требе да е ясно, че атомна Русия нема да отстъпи на говедата - и на последните им остава само да мучат, врещят и дращят коментари. Очаквам някой от тримата питекантропи, коментиращи в сайта да напише колко е бил БВП на СССР през 1941-ва и колко долара са имали. Дебилщината нема свършване, ама поне да я дразним.

русия имат ли още атомни бомби

имат колега, но теб не те засяга теб те интересуват дилдата

Раннобудните студенти не заминаха ли за украйна или ги приеха в лудницата

Лудницата не работи и за това Сидеров е извън нея . Представя се за Путин . Кога ли ще му дръпнат шалтера и на него е въпрос на време .

Труповете в Украйна са от путеновите терористи и са Украински ,не виждам защо някои путкинофилили го защитатават ,не руснаците, а путкин за тероризма му на чужда територия!Украйна е независима ,а не руска губерния и путин няма работа там ,ще го смажат рано или късно!

Ма много си умен бе, както казва народа - ум море, глава кофа. Това са го казали за тебе. А ти се образовай още малко по военното дело, диверсиите и политиката (на САЩ и Украйна)

Казва се - Акъл.. - море!. Глава... - Шамаандура, еее, ай, наздраве

абе скрийте се бе ако бяха русофили сайдера и оная злобната бабка нямаше да ходят в крим а в донецк :))) само плямпат и те и на варадеро и из разни упадачни еврогейски кафета да се замерват с корк :))) ааааа

Велика е!

разказа играта на всички човекоядци по света още от невръсна детска възраст!

колега, лани ходи ли на прайда? може да се познаваме от там. сега набират доброволци за украйна искаш ли да ходим ще правят походни бардаци.

путина: папа аз не хочу в евразии нека болхари будут в евразии питин: хорошо хорошо беги при фашистами я скажу льо болена льо сидера

много се радвам че имам подкрепата на колеги като теб в този сайт изповядващи истинските гейски ценности

Духачев ,а какво правят щатите по целият свят,само те имат национални интереси на 10 000 км. от държавата си .

Путин няма работа в Украйна ,където никой не го иска,А И ВСЕ ПОВЕЧЕ РУСНАЦИ СА ОТВРАТЕНИ ОТ НЕГО!Няма по отвратителен русоФИЛ от него ,докарал руснаците до нищожества,крепостни мужици!

Ако си напънеш мозъчните гънки, ще разбереп, че милиони руснаци живеят в Украйна. Ако пък продължиш с напъните, може и да установиш, че там няма американци, а само американски интереси

Полша създаде Литовсько-Польсько-Українська Бригада, ЛИТПОЛУКРБРИГ. Това най-вероятно не ви говори нищо, просто защото стана тихомълком, а медиите не го отразяват или умишлено или поради всеизвестната си некадърност. Но това е особено важно. ЛИТПОЛУКРБРИГ е мултинационално военно формирование, което ще оперира на територията на Украйна и ще изпълнява мисии за НАТО. Генералния щаб на военното формирование, ще е в Полша, а в състава влизат военни от Латвия, Полша и Украйна, която не е член на НАТО. Ето как въпреки че не е държава-членка на алианса, Украйна ще бъде използвана като буфер и плацдарм за евентуални атаки срещу Русия. И най-интересното създаването на мултунационалната бригада в Украйна се случи през ноември, 2009г., по времето на Виктор Янукович. През 2008г. пък същия този зъл президент, който борците за демокрация и евроатлантическо бъдеще на Майдан свалиха, изрази желанието на Украйна да се присъедини към НАТО. Но за какво се разсърдиха САЩ на Янукович? Първо, нека е ясно, че САЩ дестабилизират основно държави, в които или има ценни ресурси или са част от маршрута, по който те се движат. Ирак. Сирия. Украйна. Разбирате ли какво е общото между тези държави? Второ Янукович не приемаше някои доста неизгодни за Украйна прищевки на Европа и САЩ. Откъде на къде ще искате да се асоциира Украйна с ЕС, ще искате западните компании да получат концесии за добив на шистов газ, ще искате Украйна да приеме условията на МВФ за кредит, които са в пъти по-неизгодни от тези на Русия, а Янукович само ще кима с глава и ще раздава? Но това вече е история.