Подписана е пътна карта за мир в Украйна (снимки)

Лидерите на Украйна, Русия, Германия и Франция се ангажираха да спазват суверенитета и териториалната цялост на Украйна. Подписана е пътна карта за мир.

Обратно в новината

Коментари - Подписана е пътна карта за мир в Украйна (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво , това е правилния път към решаването на проблема...атези които защитават путина -да прочетат книгите на Виктор Суворов и ще разберат каква е скритата истина за измамника путин и компания...

Германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер заяви, че споразумението по украинската криза не е всичко, за което си е мечтала Германия, но е крайно необходима стъпка встрани от насилието и към нов политически импулс, предаде Ройтерс. Много се е размечтал. Анексират Украйна, ама им е малко. Определено ще се задавят!

Неколко червени помяра дращат организирано от различни никови,ва'шта мама мръсна

Ти сера в американско синята уста.

какво ще става, това с премирието го играхме, след първото украинските батальони тръгнаха да трепят в несвяст. Сега нещо се притесниха америте и гейропейците за Дебалцево. Че и Меркел облетя цял свят, че при Путин, че при Черния й Господар. А на снимката двамата с Оланд са много омърлушени... Порошенко излиза да си говори с НЯКОЙ, нали уж е президент??? Жалък фарс изиграха Оланд и Меркел в Минск, ТЕ БЯХА ИНИЦИАТОРИТЕ.

Скоро ще разберат, че Путин е палячо в ръцете на този който е Секретар на Съвета на безопасноста Росия е бевш шеф тя ФСБ - Неколай Патрушев !! 50 руски танка влезли в Украйна тази нощ Това се е случило по време на преговорите в Минск! ЕКАКВО СЕ ДОГОВОРИХТЕ И РАЗБРАХТЕ, КОГАТО ВОЙНАТА ЗАПОЧВА?!

С КВО СИ СЕ НАДРУСАЛ :)

Разбраха се, че не се разбраха. Мир в Украйна няма да има. Ще поживеем, ще видим.

Ами стана това което трябваше преди 8 месеца. Автономия / федерилизация и особен статут на Руските райони / и толкоз. Така хем Украйна цяла, хем всички доволни. Иначе просто Украйна няма да е цяла :)

Вова е любимец на НАРОДИТЕ от цял свят ! :)

Мнозина говорят от името на българския народ,но ти имаш претенциите да говориш от името на всички народи по света.Машаала!

Нямам претенции, виждам го. Не ти харесва, защото си нацист и продажник. Но това не променя нищо.

Господа, сбъдна се миналогодишното ми предположение, че Президентът Путин няма да защити руското население на Украйна, както и интересите на Русия. Дали това е от продажност, управническа немощ или от двете, не бих се заел да предполагам, оценявам, ни да съдя. Всекиму своето, Това за него ще направят гражданите на Русия, руското население а Украйна и главното - противниците им, а и неговите. Мога обаче да предположа, че оценките им за Путин и руските управници ще съвпаднат.

А ти мислиш ли, че България ще влезе във война с НАТО, за да защити българското население, в които и да са наши покрайнини?

Уважаеми, не признавам за реалистични доводи по аналогия. Аналогията във Вашия въпрос - пример е нередна. Русия не е в състава на НАТО, а България е. Това, което предполагам не е по аналогия, а по факти. Путин от повечето руси, русофили и русофоби ще бъде оценен еднакво. Слабостта в справедливо или не противостоене, от каквото и да е причинена, се оценява презрително. На слабака се полага презрението на врага и на "своите". Всекиму своето, нали...

Антисоциалист, абе пич, в качеството си на какъв даваш оценки за чужд лидер на враждебна нам държава.Кажи нещо за любимите ни ръководители-първо, нашия герой-президент Роско Тапета, след това на новия закрилник на нацията, щедрия спонсор на бЪлгарската икономика, черния обитател на бялата къща, гордия потомък на кенийски роби Барак Обама, за вечно лоялния(определение за лоялен-прост и предан)му съюзник, представен от Дейвид Камерън, Меркел,Оланд и хилядите знайни и незнайни комисари и комисарки, яхнали и доящи ЕС.

Уважаеми, твърдите чв давам оценки. Точно обратното - твърдя, че оценките ще ги дадат други, но повечето ще са еднакви - презрителни. Слабият в противостоене го презират. Аз също. Това може да не Ви харесва, но ми се струва малко вероятно Вашата оценка за Путин да е уважителна. И още. Няма причина да казвам нещо не по темата, както искате, та няма и да го пиша. И сега - отговор на главния Ви въпрос "... в качеството си на какъв даваш оценки за чужд лидер...". В качеството си на антисоциалист. И пак - още. В това си качество считам, че обръщението към непознат на "ти" и с "пич" е вулгаризъм на чуждопелтешки, или простотия на български. Всекиму своето, та и Вам Вашето.

КАК МОЖЕ РУСИЯ ДА Е АГРЕСОР СЛЕД КАТО ПОМАГАШЕ НА УКРАЙНА .НАЛИ СА БРАТСКИ НАРОДИ .И КВО СТАНА ВСИЧКО ПО СТАРОМУ,ПАК ЩЕ Е ПОЗВОЛЕНО ДА СЕ ГОВОРИ НА РУСКИ В УКРАЙНА ,И КАКТО ПРЕДЛАГАШЕ РУСИЯ УКРАЙНА ДА СТАНЕ ФЕДЕРАЦИЯ МАЙ НА ТАМ ОТИВА,ЗАЩО ЛИ БЯХА ТЕЗИ КРЪВОПРОЛИТИЯ,ВСИЧКО ТРЪГНА СЛЕД ПОДПОМАГАНЕТО НА ПРЕВРАТА ОТ САЩ.ИМА ЛИ ОЩЕ НАИВНИЦИ КОИТО ДА НЕ СА РАЗБРАЛИ ЗА АМБИЦИИТЕ НА САЩ.ТЕ ПРОРОЦИТЕ СА ГО КАЗАЛИ РУСИЯ ШЕ СТАНЕ НОМЕР 1.А НИЕ НЕ СИ ЗАЩИТАВАМЕ ИНТЕРЕСИТЕ,ЦЯЛА ЕВРОПА ЗАГУБИ САМО АМЕРИКА СПЕЧЕЛИ

"Това не е всичко, за което си е мечтала Германия ..." Цялото човечество го е страх да попита, а и не се интересува за какво си мечтае Германия!

германските мечти са много сапунени ;)

Гражданска война така не се спира. На масата с лица към противника, трябваше да седят представители на ДНР-ЛНР и украинската власт. А Оланд, Меркел и Русия със САЩ да надничат през ключалката.

че на Порошенко му стиска да седи на една маса със Захарченко и Плотницки???

Гледам чета и не вявам на очите си! Тези които за Порошенко имат абсулютно еднакъв почерк (словоред) или е един (меиби тю) З а б е л е же т е тези които имат (-)

ТОВА Е НАШАТА ГОРДДОС - ХАМЕРСКАТА ПОМИЯ БЕГЕЕЦ (ЩЕРЕВ)

Всеки може да говори и пише, каквото си иска по въпроса. Но истината остава една-ДОНБАС ВЕЧЕ НЕ Е ТОВА, КОЕТО БЕШЕ ПРЕДИ ВОЙНАТА. Щом негови представители са били на преговорите, това, макар и неофициално, потвърждава, че те вече са субект на право, да представляват тая област. Защото те до скоро бяха за майданската хунта, терористи за обстрел. Не е ли така? Путин ли-не се е родил още тоя, който може да го прецака. Хев а найс дей.

И няма да бъде, имаше репортаж по Украинската телевизия, украинските репортери ги натириха жени, и ги питаха защо лъжат...

Какъв мир, какви пет лева? Говедарите да въоръжат Украйна и да видим действията на кремълският урод....Войната на блядавете в Афканистан ще им изглежда като разходка, спрямо това което ще им се случи на путлериските гадове в Украйна!!!

Иска ти се нали?

3762,това промитите американски мекерета освен да дрискат в дира за друго не стават.Ей, герой, като си толкоз куражлия що не си край Дебалцево,ами свиниш интернет?Бъди сигурен-М16 ще получиш, щом ти е такъв мерака за американско оръжие.Пък после ще те видим.

Ела ,момче, да си поговорим.Нужни ти са едни розови хапченца.

А бе смотан, ти не разбра ли ,че Путин не бръсне САЩ за слива и ги прави на сбъркани.Сега се чудят как да се измъкнат от кашата която забъркаха.Ако вкарат американско оръжие нали развързват ръцете на руснаците и за два дена ще са на молдовската граница.Като пишете поне мислете колкото можете.То бива,ама чак толкова много ли ви плащат,че да пишете откровени глупости.

значи това връзвало ръцете на Путин.. желязна логика. Я пак се понапъни и се замисли малко.

Много си зле мой човек.Изглежда освен български не знаеш друг език.Не може да прачетеш какво пишат другите медии,а не подкупните български.

При комунизма управлява глупостта и простият и необразованчовек е ценен кадър за обществото VS При капитализма управлява интелигентният човек със способности и е силно ценен за обществото същият.Тука във форумът явно се вижда кой къде е ценен...И какво не му е угодено

Значи ние сме комунистическа държава, начело с боко тиквата?

Много правилно си ме разбрал,само по интелекта на обществото и подредбата в институциите,може да прецениш каква е власта.А не за какви се имат народа и управляващите.

Соц vs Капитал,не знам откъде черпиш тази информация, но и ние имаме наблюдения.Като гледам какви ни управляват при реалния ни капитализъм, онези от соца си бяха едва ли не гении.А твърдението ти е много, ама много лабораторно.Все пак сме ходили тук-таме.

Ей мислех да не пиша нищо, ама твоето мнение ме разби. През соца имаше изискване шефа да е с висше икономическо образование, докато точно през демокрацията е достатъчно да си мутра.

Пр11 Примирието беше постигнато ,само защото основният причинител на войната-САЩ ,не присъстваше на срещата. Европа се осъзна. Само ще спомена израза :"майната и на Европата"Кой га каза?

Със счупената химикалка Путин е искал да покаже какво ще се случи с околните, ако не се съгласят с него.Трикове, намеци, цирк за пред меиите. Основния въпрос заради, който е война и хилядите убити и от двете страни е:Може ли Украйна да влезе в НАТО или не.Ако няма гаранции за неутралитета на Украйна войната ще продължи и тогава наистина руската армия ще навлезе официално в Украйна.

Той е мъжко момче, а и руснаците са темпераментни. Може наистина в един момент молива да се е оказал по-крехък от ситуацията наоколо. Според германците всичките жертви са 50 000 души. Пак добре, че се е счупил молива, а не масата.

Браво Вова, някой глъмпери не разбраха посланието с молива, но Меркел, Оланд и Най вече Петро разбраха точно и ясно-ей така ще ви натроша, това е,друго няма.На времето и американците ми показаха бойни кораби, но с два лафа и няколко удара с патъка ги накарах да клекнат.За корабите само им казах-Добра цел за нашите ракети, а онези чак сега отпуснаха ембаргото за Куба.А тези са мноооого ниска топка.Срита ги,браво Вова.

Лидерите на Украйна, Русия, Германия и Франция поеха ангажимент да спазват суверенитета и териториалната цялост на Украйна, се посочва в съвместна декларация, предадоха Ройтерс и БТА. Нищо не декларирари, къде остана Крим.

Смеят ли да питат....ха-ха

И правилно!!!!!

То Крим и на оперативните карти на щатските военни е отбелязан като руска територия.

кКОЛКОТО И ДА Е СТРАННО НО ПОРОШЕНКО НЯМА ДА ИПЪЛНЯВА НИЩО ОТ ТОЗИ ДОГОВОР !!! ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ КОИТО ИМАТРИ ВОЕННИ ЗАВОДА ПО ПР-ВО ОРЪЖИЕ !?ТОЙ ЛЪЖЕ ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН !!ТОЙ УБИВА МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ И СЕГА В МОМЕНТА ТОВА ФИГУРА ЛЪМТЯЩА ЗА ПАРИ И Е ПЕУСПЯЛ В БИЗНЕСА НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КОЛКО Е УБИЛ ПО ПЪТЯ СИ!!! А ТОВА ЧЕ ПРОДАВА АМЕИКАНСКОТО ОРЪЖИЕ В СИРИЯ ЩЕ МУ ДОНЕСЕ И ДОБЪР БЕРЕКЕТ1!! ЗАТОВА И УБИВА ЛЪМТИ ЗА ПАРИ

А терористите с козунаци ли черпят населението?

Колко червени дебили Боже, добре че ги сведохме под санитарния минимум и нищо не зависи от тях. Нека злобеят и плюят на воля, да им олекне.

Клонингите да ядът органични отпадъци с кафяв цвят и остър мирис!

Новина за прекратяване на огъня е много радостна,само дано другарият Путин да не реши пак да наруши международното примирие,че е абсолютно непредказуем с комунистическите си идеи.Стига с тая разруха и смърт в Украйна,дължаща се на болните амбиции на един комунист

Еба ти форума - идиоти колко щеш. Тоя Прошенко колко милиона взе да е на майдана сторен от янките. Абе оня Янукиевич май бе законно избран . има ли янки - има смърт и демокрация, американска демокрация, платени и злобни човечета Путин му пука от тоя форум бугаристански - от янките нищо добро не сме видяли няма и да видим - друго е да идеш в САЩ и да живееш там, друго е и в Германия ама ние си живеем тук атук никои не не ебава и за слева а драскачите кои ги боли какво прави Путин - от страх ли, айде бе ходете у еврапота - ива работа колко щеш що дириш тука на боклука-

Европа е тук, а на теб като не ти изнася бегай у русия-тя не е Европа

Нали знаеш как българи се правят на "мъже", изревайки Голфове и БМВ-та, а като не са зад волана пу...вци. Това става във форума. Както виждаш, те и българския правопис са на ВИЕ. А ти искаш да мислят, ракийката и салатката...на повече не са способни. Мозъчни клетки ЙОК.

Тръбите за газа на кой останаха - руски, немски, украински - демек Русия спечели войната. Или Русия загуби войната и тръбите станаха американски. Всичко останало е просто следствие ....

ами то е ясно след този заем от 40 милиарда. Част от него ще ще покрият всички тръби и компресорни станции.

Май ЮП щеше да има, после нямаше да има, защото не бил изгоден....След това всички ревяха като вдовици за..... После сами щяхме да си строим ХЪБ, но той щеше да е без газ, после "ВЕРТИКАЛЕН" ни показаха....

Сега възниква един въпрос - какво означава териториална цялост на Украйна. Всички са потвърдили, че ще я спазват, но имам чувството, че всеки има различно определение за това.

Споразумунието е добро, отчита във възможната степен интересите на засегнатите страни. Важното е : Такова решение трябваше да се вземе и да я нямаше Русия, ако ЕС се водеха от прокламираните си принципи + уставът на ООН.

За жалкия комуноид, който е утайката на обществото е важно всички да са еднакво зле и да има манифестации.

Едно малко черно човече в една бяла колиба решило да ходи на лов за мечки. Стигнало до бърлогата на мечката, пуснало една стрела вътре. Излиза ядосана мечката и го натаковала. Ядосва се човечето, връща се с пушка, стреля. Излиза ядосана мечката, такова го. Връща се пак черното човече с танк, гърми вътре. Излиза мечката и замислено пита : "абе черно момче, ти да не си гей?"

Видяхте ли как Ботокса си счупи зеления молив от нерви?

как Порошенко се опита избяга но охраната го върна? :)))

Ужасно изнервящо е да си затворен в една стая с идиоти цели 12 часа и да не можеш да излезеш.Би трябвало да знаеш от престоя си в лудницата.

че го счупи още когато беше сам на кръглата маса.

и какви са ужасните комунистически ценности?

Сороските ценности ги знаем пари.

До протестърите: "Ганьба,ганьба,ганьба!"- това викат вашите войнолюбиви колеги в Киев по отношение на решенията на Покрусенко в Минск. Знаят, че сега САЩ няма да са доволни и ще трябва да си купуват сами дрогата.

Русия няма интерес от разделяне на Украйна и това беше много ясно заявявано . Властите в Украйна трябва да влезнат в пряк диалог с опълченците и да се разберат вътре в страната ,а не да разчитат на Меркел ,Оланд ...още по-малко на фашистка Америка ,която е главния виновник и ще продължава да налива бензин в огъня ,защото и в случея техния подпис го няма ,а контролират властите в Киев .Целият проблем идва от това ,че в Киев няма национално -отговорна власт ,а има поставени чужди марионетки ,които ще затрият тази страна .

Много странен (путинов) начин за уреждане на заеми, нашествие с танкове и артилерия. Като не плащаш, дай си ми "президента- кукла" на ти война! Цивилизовано, културно!

не хваща декиш и пред детскоградинците. Око да види...ама нито една снимка няма как преминава границата танк или нещо друго. при положение,че съвременната техника позволява д ансимаш дори кибритена кутийка от космоса.

Затова комитета на войнишките майки в Русия разказват, че между 5000 и 5800 от техните не са се върнали. Напиши "Лъжите на руската пропаганда за ситуацията в Източна Украйна" в гугъл и отвори първия линк. ще разбереш, че това което ти казват не е съвсем така. Преведено е на български, но коментарите на автора са оставени на руски, предполагам няма да ти е проблем.

Путю пак ще се отметне. Язък че му бяха сложили по-високо столче , да се чувства по комфортно сред другите...

Гьон си бате цървулив, тъп и ограничен цървул.Виж си минусите и продължавай с тъпните, миризлив български паткан.

1. Порошенко отказва да преговаря директно с Опълченците, очевидно ще се опита пак да си разчисти сметките. Следете за провокации от страна на Хунтата, фабрикувани отново с помощта на сащ. 2. Украйна е в необявен фалит. Политиците нямат представа как да се справят, затова там има само партии на войната, не на мира.

Дам за пореден път изключително странно, как така преди преговорите снаряд пада сред населението и там за броени минутки(почти веднага) пристигат чуждите репортери изпреварели ленейките

Реално Путин иска само Крим и си го взе. Новорусия не му трябва. Новорусия му трябваше само за отвличане на вниманието от Крим.

спаси хората на Новорусия. Той е човек, за разлика от вас.

Как точно спаси хората от Новорусия? За колко време ги спаси след като Киев получава военна помощ от САЩ и от март започва да обучава украинците? до есента ли ги спаси или до лятото?

Проблема на комуноидите е ,че са фанатици не по-малко от ислямските фундаменталисти. Европа иска мир, сега е 21-ви век. В ЕС границите са фиктивни , важен е икономическия просперитет.

А либералите типа ТИ раздават си земите е така,-кой какво иска!Твоите предки също ли бяха такиви,-и три морета на България пропиляни!

Хубаво се договорихте, ама питахте ли USrael, защото те имат други планове.

Те бяха представени от Порошенко. Хохлите не бяха представени.

Има ли война, преврат или дори елементарно политическо убийство без намесата на САЩ?

Отговорче. Точно толкова, колкото и без намесата на СССР или Русия(по настоящем).

"народния съд" в НРБ

Вариантите са два: Или Путин най-накрая разбра, че неговата няма да я бъде, Или има нужда от време, за да реорганизира шайката си и да набере нови кандидат - отпускари за курорт в Украйна. Опасявам се, че е второто.

Не съм чул да имат проблеми там с мобилизацията.Виж, в Украйна работата била друга...

Или се споразумяха за предаването на Крим на Русия срещу отърваване на кожите на 6000 войници от хунтата край Дебалцово.

Абе голям е тоя Путин, цели 16 часа му въртят духови инструменти и още е прав! Накрая гарантират всички териториалната цялост на Украйна, и нито дума за Крим. Ще си дойдат нещата на мястото, ама заради нашите предателски джуджета ние пак ще си останем без Южен поток и без 400 милиона годишно в хазната.

400 трилиона

Сигурно изчисляваш в по-нестандартна валута. И ти си прав!

в левове

Кога ще се освободиш от руската мафия ....,събуди се и си мисли за България ,а не си давай дъто ....като глупак!

Каква е менталната разлика между украинците и руснаците? Украинското общество е възникнало и се е развивало в общини на СВОБОДНИ хора. Важните въпроси са се решавали на МАЙДАНА (мегдана) чрез Всенародна Вече (общо събрание). Руското общество - се е чувствало най-силно при авторитарен абсолютен режим на Царь-Батюшка, жесток главорез и тиранин (Иван Грозни, Петър Първи,Екатерина Велика, Ленин, Сталин, Путин). Руското общество е съставено от холопи - хора, за които свободата, демокрацията и равноправието пораждат хаос и са признак на слабост

Шляхтич, тая пропаганда може да върви пред някой като Туск само.

Искам мъж или ти такива неща не правиш?

И за да гласуват правилно, в парламента ( без кворум между впрочем ) имаше въоръжени и маскирани лица, а опозицията беше бита публично и безнаказано от депутати и "протестиращи". Нали, тролчо?

"свободните" украйнци са евани и продавани в робство на пазара в Истанбул векове на ред.

Аман от елементарна логика. Ще срутиш тотално нивото на коментарите, не че е много високо.

Евала на свободните хора, които ги управляват чужда държава и нямат право да говорят нещо свързано с Русия. Общо взето добре дошли в тоталитарния режим укри.

Ми то и преди година важните въпроси се решаваха на Майдана от снайперисти и така дойде Хунтата на власт.

Ние мислехме да повоюваме още и да ни плащат, казаха афганските престъпници от донецк и луганск, ама батюшката вика, пичове разкриха ни , събирайте цирка.

от 14 г. вече афгански престъпници са американските военни окупирали Афганистан.

Само дебил или атакист може да не знае кой окупира Афганистан. Попитай кумирите си от донецката и луганската шайки

Не мога да разбера ,защо русофилите в България са против независима Украйна ,толко ли мразят тези православни братя?

Защо? Американците са ги заобичали?

Препоръчвам на соросоидите да побързат с покупката на евтин бензин и нафта, щото след 15 .02 нищо не се знае . А може и някой долар да продадът и да си купят повече рубли засега щото...

мокрите сънища на русофилите по-скоро смехотворни

се определя от Саудитска арабия, а тя не само че не намали, а увеличи производството. Хората си го казаха-докато не разсипем Иран и Русия, която финансира войната в Сирия, няма да мирясаме.

а какво стана с пазарната икономика?

И Путин е на път да стане соросоид.:)

Не ви ли прави впечатление,че преговорите и декларациите се водят и подписват от европейски държави????? Това идва да каже,че американците не се обвързват с нищо и всеки един момент могат да изпратят оръжие и други техники в Украйна без руснаците да могат да реагират,защото вече са подписали споразумение???? А беее политиката си е курвенска история

Т.нар. "украйна" отдавна е въоръжавана с оръжие от Запада. Дори с техника от страните от бившия Варшвски договор. Доста джипове Хамър, Кугар, доста артилерисйки системи 155мм, та дори и български БМП-23 останаха разбити и изгорели на бойното поле. Всеки, който е бил военен, знае за какво говоря. Трябва само да прегледа репортажите, но не на "нашите" медии.

нали затова Натресенко и той подписа

така си е.. само че не забравяите ражодката на меркел до вашингтон... и изявлението как ес и уса щели да останат единни... превеждаите си бе хора - всички знаци са че гермаиня наи сетне реши че не иска да вади кестените от огъня... и меркел твърдо не иска да води воина... дори заради първия си т.нар. съюзник уса. така че уса могат да демонстрират единството на запада само ако не направят контра за мирното споразумение... но и тях има от баницата - от 40 млрд заеми за украина само 17 са от мвф.. другото .. било от частни фондове !!!

Приложи типичен прийом от джудо: колкото по-силно нападат, толкова по-силно падат! :))

по-точно от кгб лъжи и убивай тайно!

Спешно се нуждая от мъж, би ли ми помогнал?

А на ЦРУ какъв е?