В Украйна няма съгласие кой да смени премиера Яценюк

Управляващата коалиция в Украйна не успя да съгласува кандидатура за нов премиер на страната на състоялото се днес във Върховната рада (парламента) заседание.

Обратно в новината

Коментари - В Украйна няма съгласие кой да смени премиера Яценюк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вземете нашия! Даже със самолет ще ви го пратим, че инак много скъпа винетката!

Колко пъти ръководството на тъй наречената Украйна,трябва да доказва,че такава държава няма.А който дава оценка" много добър"на премиера Яценюк,трябва да е полуидиот.

Да остискат още малко с чйцето. На 20 яниари догодина Обама става свободен. Може да поеме Украйна.

ТОВА,КОЕТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ЧАСТ ОТ РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ,НАРИЧАНА У КРАЯ,САЩ СЕ ОПИТВАТ ДА СЪЗДАДЪТ СЪС СВОЯТА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА НАГЛОСТ,МАРИОНЕТЕН РЕЖИМ,ЧРЕЗ КОЙТО ДА ИЗПРАВЯТ В БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА РУСКИЯТ НАРОД,С ЦЕЛ ПОСТИГАНЕ РАЗГРОМ НАД РУСИЯ!!!

Яценюк направи невиждана реформа в производството на сланина в Украйна. По негово предложение бетонират задните крака на прасетата и всеки ден местят коритото на по голяма дистанция. По този начин прасетата стават по дълги а сланината по тънка.

смеете се вие, ама това е пробен опит, за да се види как може да се управлява държава директо от юропейски политици. И за да са по-малко пораженията от опита, провеждат го на полигона- разбирай Украйна, където щетите ще се понесат от местните аборигени. ако експериментът излезе успешен, очаквайте да се приложи и към някои страни членки на ес-то. Като България. Ще излезе едно докладче, че не се справяме с реформите, ще приемат едно законче за подпомагане на слабите членове по политическа линия и ще ни назначат еврокомисар да вкара аборигените в пътя.

Изключително си прав.

единствените по-тъпи от булгаристанците са урките

Да питат във Вашингтон, от там ще им назначат премиер.

Психопата Костов е идеален. Яценюк само може да му носи куфарите.

Защо новината от снощи за стрелба във военноморска болница в Сан Диего внезапно беше свалена от всички медии? На места излече опровержение, че изобщо не е имало стрелба.

колкото повече природни ресурси има една държава ,толкова по-труден е пътя към демокрацията ,защото си трябват концесии ,договори,реформи в армия ,полиция и правосъдието ,но важното е демократичното и толерантно мисленето на хората .Всеки трябва да осъзнае че и кончита може да му бъде майка .

Станишев да им стане премиер. Ше ги оправи за 1 година. Ама отзад.

А най-забавното е, че всичките чужденци, които са назначили в украинското правителство, са яростни русофоби, но комуникират помежду си единствено на руски език.

Абсолютно вярно е, пълна трагедия е в Украйна.

Както и при нас ;)

Ми ако не знаят нека питат Виктория Нуланд. Нали тя назначи Яйцето. Вижте само каква хубавиня настана благодарение на тва Яйце.

"Хубавинята" има ли нещо общо с войната, натрапена от агресивен по-голям съсед?

Как само винаги извъртате истината. Войната не я започна Русия. Потрошенко обяви операцията и започна да избива мирни жители в крайна сметка бройката им е над 6-7 хиляди.

Като гледам от всички европейски политици най-активен по темата е Плевнелиев. Украинците да устискат до президентските избори у нас и да приберат нашичкия. Мисля, че с гордост ще се заеме с нелеката задача да громи руската агресия.

Не ме интересува Украйна , тя тръгна на майната си ! Сваляйте заглавието , само заема място !

В оКрайна си имат за областен управител чужденец сега им пробутват друг за мин. прецедател от това по-голямо доказателсто че са укопирана страна...

Украйна това, Украйна онова, а ние да си гледаме кочинката, че и без ВСС ще останем. Не, че не са корумпирани, но все пак уж сме правова държава.

мда, мафията си има права ... за останалите терминала .

Вземете нашия...

Тия украинци по бързо се побъркаха от нас.Що не вземат Баракчо да им стане премиер.Бахти загубената нация.Може да ви подарим ББ.Той ще ви оправи много бързо.

Тоя даде в Америка злания запас На Украина и никой не може да смени на този пост ! той трябва и продъде на хамерите и още стратегически преприятия както Меркел направи това в Г-я и стана напълно зависима от САЩ . Или просто васал като и Б-Я И ЦЕЛИЯ ЕС

и това (златния резерв стана след като свалиха Янукович ! в противен случай нямаше и МВФ да им даде пари на тези бандити

Слава на Украйна свободна от руска окупация!За няколко години ще са по-добре от нас , които сме още Задунайска губерния на Русия.

Нито сме губерния, нито някога сме били. За съжаление! За съжаление, защото губерниите поне извличат някаква полза, а ние се даваме без нищо на американските и европейските "големи шефове".

Изкуствената държава Украйна бе дотук.Вече е фирма на порошенко, агент и роб на сащ.Хохлите всички им се смеят колко са тъпи и зли.И затова са в това ужасно положение.

Украйна притисна Русия и извоюва свободата си.Браво.

Ти нормален ли си, изобщо?!

Слава на Украйна.

тъпотията даже и не знае защо правия сектор вика " слава украина !"

направо върви се кандидатирай-ще те вземат.

украина върви по пътя на демокрацията, не е лесен този път, русия е диктатура - лесно

Има един стар каламбур-Не може да си умен и честен за да пишеш подобни глупости!

са несъвместими понятия за политик и демократ пък са противопоказни.

предлагам безвъздмезно BG-премиера да съвместява разсипването на Украйна заедно с това на България, сигурен е успехът му, има опит,вервайте, ако не - елате, вижте и се разплачете от умиление пред такава разруха.....

Хазарските чифути, финансирани с 5 млрд.долара от щатските ционисти, извършиха въоръжан преврат, обраха и избиха маса хора в покрайнината. Малко му остава на Киевския Вермахт.Скоро ще пъде капут !

Ти четеш ли, преди да пишеш? Поне тук виж постовете. Човека в 26.01.2016 22:49 ти е дал инфото.

Където са влезли американци има убийства и разруха.Това важи и за Руската Македония, наречена Покрайника.Може ли държава да има подобно име? Не! Така се нарича Покрайнината на Руската империя.Точка !

САЩ ще поставят за премиер,екс премиерът на Швеция. Възловите постове в правителсктвото са дадени на ЦРУ. По този начин се доказва, че украинците не могат да се управляват сами, или ЦРУ го е страх от контрапреврат.

Колкото и да се пените , истината е една:Комунизма си отива , спете спокойно деца.

Путин предложил брак на Ердоган,но след боричкането в леглото,изведнъж на путю су24 взел че спадна.

... наи-добре направо... да сложат англииската кралица... за тъща на премиера...

Кой беше този Яйценюк бе? Да не би оня дето го нахуяриха на трибуната на Радата ли?

Той, той! Точно него нахуяриха. Останалите-всеки по реда си! И накрая вкупом.

И тея тъпанари корумпирани толкова бързо се облъчиха от САЩ, че нещо тока взе да им дава на късо.

в час, отдавна в чизмарските медии не се използват етикетите "хунта", "фашисти", "укри", "орки" и д.п.

Русия призна,целият и златен резерв се намира в Израел Нормално,путин все пак е евреин.

Колкото е вярно, че 40 млрд. му е било състоянието според САЩ.

Вземете Боко, давам го.

"Украйна признава, че златото й го няма: Почти не остана злато в трезора на Централната банка", публикувано в Зироу хедж на 18.11.2014: ..."и именно при предишния "омразен" президент, украинските златни резерви нарастваха константно, чупейки рекорд точно преди свалянето му"... ..."в мистериозна операция под прикритието на нощта, украинските златни резерви бяха спешно натоварени на борда на неидентифициран самолет, който го отнесе към САЩ"...

Стига лъжи.Тя и майка ти вече не ти вярва.

Ами чети бе, неграмотник соросоиден! Търси, намери и ме опровергай! Посочил съм и източника, и заглавието, и датата, и автора.

Авторът е Тейлър Дърден, известен дописник във финансовия сайт Зироу Хедж!

Петата колона не спи,трябва да заработва рублите(или скоро ще искате долари,че рублата май ои....)

Премиер на фирмата "Украiнска Рада", единственото условие за кандидата е да е съгласен да лежи в затвора, ако се наложи!

Един подходящ кандидат е украйнския гражданин Сър Гей Стани Шеф. Той има опит с премиерствуване и е ловък интригант, ще скапе Путин набързо.

sawo

Заглавието е сгрешено. Трябва да е "В Украйна никой не иска да е премиер". Тази държава се разпадна, фалира, затъна в дългове и няма никакви изгледи да тръгне напред в обозримо бъдеще. Това са фактите, всичко друго са политически коректни полу-истини.

Не съм съгласен. Мисля че украйна се превръща в бюро за безработни..... ''политици''

sawo

Може и така да се каже, само бих сменил кавичките - безработни "политици".

Ей помияр ,откажи се от името си

Укрите късогледи ли са или кривогледи. Най-подходящия им кандидат е президент на БГ-то. Скоро мандатчето му изтича и ще е безработен. Това е техния човек.

Ха ха ха ха, много добре казано!!!!!!!!!!

Бат Сали и тойе претендент!

Украйна да остане с главен град Лвов и без излаз на Черно море, а всичко останало да става част от Русия, както е било винаги и да се приключва с тази измислена история!

На фона на украинските ИДИОТИ, нашите, българските политици са си СЛЪНЧИЦА!!!!!!!!!!

Пореден блестящ тотален "успех" на хунтата в Киев. В бивша Украйна е ликвидиран легендарния авиоконцерн "Антонов"! Хвала и слава Украине!!!!

Украина няма нужда от нов премиер, а от присъединяване към Русия!

Абе, кой ще си сложи тоя таралеж в гащите? Руснаците може да са малко диви, но далеч не са толкова тъпи - ще ги оставят да цъфтят и вързват, докато и последния хохъл не схване що за "държава" "има".

изтъкаха си платното и ритнаха кросното

Може би са му обещали нещо-сигурно като на Тимошенко-адвакат,но пък дали,ще му позволи целувка си е негов избор:)

някой ако не е чел и слушал за Квазимодо,може да се налюбува на Яценук

Днесв в Украйна утре директно в България:)

Веднага Плевенлиев и Бойко да стягат багажа! Да ги опаковаме и да им ги изпратим моментално! Това ни е шанса!

в теб няма никакво чувства за хумор,астави ги да си починат малко,толкова глупости сътвориха,че имат малко нужда от отдих

Смятам че е крайно време да ги отправим на заслужен отдих.. че и Татковината ни да вземе въздух..