Коментари - ”Диалог на глухи” между Русия и Запада за Украйна | dnes.dir.bg
назад

”Диалог на глухи” между Русия и Запада за Украйна

Като "диалог на глухи" между Русия и Запада определи АФП заседанието на Съвета за сигурност на ООН за Украйна, проведено тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - ”Диалог на глухи” между Русия и Запада за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно Путин като Сталин е Баща на народите, щом се е загрижил за украинците :) Същото важи и за Запада!

"....Киев обвини Русия, че дирижира терористична операция в Източна Украйна." Е аз като гледам, те още малко ще потраят и накрая ще влязат да я потушат точно тази същата терористична операция, за която говорят.

Ненормалното в цялата тази ситуация е, че примаш намесата въвъ вътрешните работи на сумеренна държава за нормално! От друга страна какво друго да се очаква от проруски трол?

.

не повечето от бг и сега са роби никой не им е казал че са свободни и никога няма да бъдат тъпи комунисти

.

Поклон върху праха на великий български мъченик, че в днешните времена можем да си послужим с неговото име. Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр. Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и пр., са били против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаели, че нейний камшик повече боли от турския Русчук, 1-й март 1886 г.

днес ти си представител на тези заблудени хора. Днес щеше да носиш чалма ако не беше Русия-глупако и щеше да пишеч на някакъв друг език различен от древния Български език!!!

Предпочитам да съм "заблуден" български патриот като Георги Раковски, Христо Ботев, Захари Стоянов, Васил Левски, Ангел Кънчев, Панайот Волов и Георги Бенковски, отколкото "просфетлен" рубладжия пеещ съветски химни и заработващ жълти копейки.

Е ти като не си с чалма какво по вече си от тия с чалмите, икономиката, образованието, културата или оная ти работа е по вече.

Прочети малко и виж , дори долу ти е написано. Раковски е починал 1867 г. и няма как да е писал след тази година каквото и да е. Той не е доживял Освобождението.

Срещат се Аврам и Йосиф на крайбрежната улица в Одеса и Йосиф пита: - Аврам, защо започнахте да говорите на украински? Страхувате се да не ви пребият "бандеровците"? - Не, какво говорите! Боя се, че ще дойдат да ме спасяват руснаците!

!!!

Не съм Моше, а Исаак. Но ние не сме по евтините. Справка, списък на нобеловите награди. По евтините сте вие, руските. Справка - същия списък.

All of you are TERRORISTS!!!

моля военните злобни тролове да се скрият по дупките и да си изперат чорапите

По рано си мислех ,че на Запад истината ,поради свободните медии ,по лесно стига до народа и всичко лошо което се казваше за Запада го считах за комунистическа пропаганда .Истината се оказа далече по трагична .Западняците ни сматат за малоумни- на очевидното черно, казват бяло.И ако за Ирак ,Либия,Афганистан лъжите им минаваха ,сега виждаме колко не са в час, или са толкова заслепени и злонамерени ,че чак стават смешни в усилията си да демонизират Русия и руснаците. А този с конската физиономия-Расмусен има нахалството да ни призовава да се превъоръжаваме ,като под натиск от същото това НАТО си нарязахме ракетите и ликвидирахме флот, авиация и танкове в отношение 20:1.

Е-е-е-е, напрато се чудя как сам не се сещаш?! Демократичното оръжие не е като другите оръжия. Стреля с демократични патрони. Падналите от такова оръжие са, всъщност, жертви на тоталитаризма, комунизма и диктатурата. А, нашето въоръжение тогава беше руско, агресивно, тиранично ... Като ни продават демократични изстребители и автомати, ще видите истинска свобод(и)я! И понеже нямаме пари за целта, ще ни дадат едни демократично-свободни, направо освобождаващи заеми ... най-вече със свободна лихва. Въобще, Сърбия, Ирак, Либия, Афганистан - това са все държави, които трябва да са щастливи, че са ги отстрелвали не с куршуми и бомби, а с демокрация!

Време е за една мироопазваща операция, тип Косово. Руска мироопазваща операция. И фак дъ еу, фак дъ юеса.

и фак дъ юен, забравих

Но ще да кажат мнозина: Русия беше, която ни освободи. Да това е вярно, това е велико събитие, ние сме благодарни на покойний Александра II, името му ще бъде у нас священно до века, благодарни и признателни сме на целий руский народ. Но трябва ли да бъдем благодарни и за това, че Русия ни освободи, за да ни зароби отново нещо, което тя доказа вече от 6-ий септемврий насам? Ние сме благодарни на руский народ, който никога не ни желае злото, защото е удушен повече от нас, както бяхме в турско време, благодарни сме и на покойний император, но не и на днешното руско правителство, състоящо се от 5-6 души узурпатори. Това правителство иска да ни глътне. Не го искаме, защото то има : бесилки, Сибир, Сахалин, III отделение, тюрми, нагайки,камбани, шпиони и прочие. Ако то иска да има с нас братски и человечески съюз добре дошло. Но то иска дружбата на вълка с агнето!

Раковски е починал 1867г. а сме освободени 1878 г.

Георги СаВВа(от) - последното скрито Раковски

Ултиматумът изтече, Хунтата бездейства! Турчинът чака Големия черен вожд да се наспи, за да звънне във Фашингтон да пита за указания!

Иранците вече се готвят да забият ножа в гърба на блядовете. ======================== Иран може да бъде надежден доставчик на природен газ за Европа, заяви иранският министър на промишлеността Мохамад Реза Нематзад EPA/БГНЕС

Да, Путин знае за това и е готов да пусне бомбата, щом не е по неговия кеф

Не е ли малко далечко Иран? Кога ще е готов Ирански поток, КОЙ? КОЙ? КОЙ? ще го финансира? Иран, Кувейт, Саудитска Арабия - това ли са новите ни демократични съюзници?

По-добре от Кадафи, Садам и Асад

А чеченците, дагестанците, грузинците, чукчите, удмуртите, осетинците, татарите и т.н. НЯМАТ ЛИ ПРАВО на свобода? Самоопределянето е право, което Русия отказва на десетки народи, чиито газ и нефт краде. Опасната заигравка със сепаратизма ще сеобърне срещу Кремъл - татарите и кавказците са готови, а зад тях седи турция със истинска армия, не като на украйна

време е да се скриеш обратно в дупката от която си изпълзял заради такива като теб сме на това положение в момента

Русия пали Трета световна война

Ами в соц държавите имаше научно-техническо разузнаване на държавно ниво, което крадеше технологии от "гнилите" капиталисти. Пък и Бил Гейт по партийна линия и с връзки е станал милионер, а като руските и българските олигарски. Да, гнил е западът, САЩ - също. Проруско ориентираните те не са крадци и корумпирани личности, те са просто бивши велможи от тоталитаризма.

добява един велможа не може да се научи на труд, той живее само от мошенничества и насилие. Колко са лоши капиталистите, че вече не им дават да им крадат технологии.

То и за крадене на технологии се иска научна подготовка. Иначе ще пратиш пак нашите "научни разузнавачи", т.е. агенти на ДС и вместо технология за таблет ще откраднат технология на таблоид. Което вече се е случило.

Фактите са: 1. Русия предложи на закъсалата Украйна изключителни условия за сериозна финансова помощ, конкуретни цени на газта), от която зависи украинската икономика. Шибаният ЕС - както някои го наричат предложи малки заеми, но със заробващи за икономиката и търговията условия. Ние сме живия пример за ефекта на съсипията от подобни заеми и "партньорство". 2. Вместо да бъдат изчакани изборите, за да може ново легитимно правителство да формира сериозна и ангажирана външна политика, самозваното правителство на Яйцето, бърза да подпише всевъзможни, заробващи и обвързвази договори с ЕС, факинг САЩ и НАТО. Е изводът е, че хората от Източна промишлена Украйна, които след година ще са на улицата и без работа и переспектива, няма как да са доволни. А кой е първоизточникът и финансист на напрежението? Отговорът някак си е ясен.

Научих мнението на всички западни лаладжии до девето коляно.Нали оня смешник с пеперудката от СЕМ каза че трябва да има равнопоставеност на мненията по време.

Според "нашите" чужди и добре платени СМИ и ТВ,:..." МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ СА "СЕПАРАТИСТИ", "ФЕДЕЛАРИСТИ" И "ОКУПАРАТОРИ", А НЕЗАКОННАТА ВЛАСТ В КИЕВ, ДОШЛА СЛЕД ПОДОБНИ ПРОТЕСТИ, ВЪОРЪЖЕНИ ДЕЙСТВИЯ И ВЪНШНА НАМЕСА, СА "ЗАКОННАТА" ВЛАСТ?! ИЗЛИЗА, ЧЕ ТЕРОРИСТИТЕ ЩЕ ПРОВЕЖДАТ "АНТИТЕРОРИСТИЧНА АКЦИЯ"?!"

Забравил си още една думичка: бунтовници. Тези лелки, които стоят с икони и молитвено пеене на пътя до Славянск са терористки и бунтовници.

А чеченците, дагестанците, грузинците, чукчите, удмуртите, осетинците, татарите и т.н. НЯМАТ ЛИ ПРАВО на свобода? Самоопределянето е право, което Русия отказва на десетки народи, чиито газ и нефт краде. Опасната заигравка със сепаратизма ще сеобърне срещу Кремъл - татарите и кавказците са готови, а зад тях седи турция със истинска армия, не като на украйна

а племената айдахо, апахи, чероки, арапахи и прочее нямат ли право на свобода и собствената си земя? Интересно как при "геноцида" извършван от видиш ли гадните комунисти в Русия има над 100 националности, а в знамето на свободата САЩ няма кажи-речи пукнат представител на кореното население на цял континент? Алоооо, заблудените - говорим за геноцид над цял континент!!!

Фактите са: 1. имаме нелигитимно правителство дошло с достатъчно ясни доказателства за външна намеса- тел. разговор на "дипломатични-facking" дипломати, в който нареждаха бъдещото правителство, към посолството се извозваха парични потоци, пристигащи със самолети, за стимулиране на процеса. А за да не останат гладни революционерите пак някой дипломатичен дипломат им раздаваше кифлички на Майдана, но това не беше Лавров.

Не се опитвай да им обясняваш, прекрасно го знаят, но се посраха от страх за жалкия си живот и за доларчетата които натрупаха продавайки и съвест имайки и деца!!

369, доларчета се трупат с работа, а левове с крадене! Ако трупаш доларчета с крадене- отиваш на топло!

Хора,не пишете глупости!!! Нито ЕС иска Русия да е слаба,нито Русия иска ЕС да са слаби!!! И Русия и ЕС в момента са зависими икономически един от друг!!! Колкото по силен е ЕС,толкова по силна ще е икономиката на Русия,същото е и обратното!!! За САЩ не е точно така,защото не са икономически обвързани с Русия!!! Но,който разбира от икономика сам може да се досети,ако Русия е слаба,то и ЕС ще е слаб,както и обратното!!! Стокооборота между Русия и ЕС за 2013 година се равнява на 450 милиарда евро!!! Това са огромни пазари,които по един или друг начин са зависими един от друг и каквото и да става в Украйна ще гледат да не се стига до крайни санкции един към друг,защото и едните и другите могат да попаднат в страшна криза!!! Затова са и тези санкции в момента,както виждате сами,няма икономически санкции и дано и да няма!!!

На майдана бяха революционери и борци за свобода, а сега са провокатори, отцепници и измет ? А сега де - кой кой е ? Най добре неутралитет, и да си гледаме икономическите интереси !

твоето мнение, дано го прочете и набеденият ни Президент, ама надали...

Гледах репортажи на различни телевизии и ще кажа, че изглежда народа в някои области на Украйна наистина иска към Русия.

добро утро! събудихте се.

Та какъв диалог може да се води с държава решила да унищожи съюза на 28 европейски държави? Никакъв. Русия финансира дейността на партии, които имат за цел разрушаването на ЕС. Ето за кои има неопровержими данни: Националния фронт на Мари Льо Пен - телевизия ProRoosia TV се финансира от Кремъл. Йобик - унгарската националистическа партия. Златна Зора в Гърция. Атака в България. ЗА тези 4 е доказано, че използват финансиране от Русия. Най-смешно е , че се използва и НПО за финансиране , като примерно разходите за участие на наблюдатели в Крим от EODE - Евразийски съвет за демокрация и избори. Иначе от Атака плюят ли плюят НПО, че само Сорос ги финансира. Скоро предстои да се докажат връзки с Кремъл на всички набиращи сила крайно десни партии, които работят за разрушаване на ЕС. Не икономическата криза, Русия се оказва основен фактор за възхода на партиите имащи за цел унищожаването на ЕС. Не случайно всички опорни точки на троловете можете да ги прочетете в речите на Путин и на лидерите на споменатите партии - най-често това са двоен стандарт, лицемерие, еднополюсен модел, гейбракове, педофилия, НПО.

съвецкия еврогейски съюз трябва да бъде разглобен

САЩ нападнаха Ирак защото имали ядрено оръжие, официална информация от НПО-та. Оказа се абсолютно изфабрикурана лъжа, нямаше последствия. САЩ нападнаха Либия, защото имаше информация от НПО-та, че 6000 души са избити. Също се оказа изфабрикувана лъжа. Пак нямаше последствия. В САЩ в момента се коментира, че $5 милиарда са "инвестирани" в Украйна, но няма търсените резултати. В смисъл, че Shell и Chevron няма да могат да експлоатират нефтените залежи в Черно море, при Крим. И всичко това вече е публична информация, изнесена в най-различни АМЕРИКАНСКИ медии. Но, за "младите, интелигентни и образовани" като теб, Русия е виновна за всичко.

А бе тея по зле от циганите. Когато се обвиняват взаимно, не вадят ли някакви доказателства? А Украйна нарича Русия агресивен наш партньор, все едно жената е Украйна, а мъжа Русия и се жалват, че са напляскани по дупето... жалка картинка. Жената(Украйна): Мъжа ми (Русия) е груб с мен, но аз обичам да му харча парите. Помогнете ! Мъжа (Русия): Тя е кур*а . Мислих, че само с ЕС ми изневерява, а тя чак любовника (САЩ) захапала...

това не мога да го определя каква форма на секс е. Би секс, тройка, групов с садо -мазо елементи...

Диалог на глухи или на кухи?!

Исках да кажа - между...

Ситуацията в света става все по-напечена, защото описаният в Библията "ИЗХОД НА ЕВРЕИТЕ ОТ ЕГИПЕТ", се повтаря сега като фарс. "Фараоните" - Турчинов и Яйценюк, трябва да напуснат своята АЛЧНОСТ, но как ще стане тая работа? Световният еврейски конгрес, Световното правителство, световните бандити от Световната банка, ПЕНТАГОНЪТ-световният жандарм, НПО-тата, медиите ... са се надигнали в единен фронт, срещу народите на ЧОВЕЧЕСТВОТО. Цитат от интервю на Дейвид Айк:"...тези влечуги са просто обсебени от желанието да наложат своите институции за контрол и да поставят ЧИПове в ХОРАТА. Те знаят, че след няколко години земната вибрация ще достигне такава скорост, че няма да могат да удържат човешката си форма и всички ние ще видим, че планетата ни е управлявана от рептили. Именно за това те искат до тогава да са чипирали населението и да е подготвена световната армия НАТО, за да може да се намеси физически, за да не може човечеството да им се опълчи, те да контролират планетата." BIG BROTHER, от "1984" - Дж. Оруел, е факт. Филмът от 1988 година, "THE LIVE" нагледно показва какво стои, зад ХОЛОГРАФСКИТЕ МАСКИ

Ти ли си народът? Съмнявам се....

От обвиненията на САЩ към Русия става ясно че:1.Русия е организирала преврата и издигнала незаконно правителство и Президент в нарушение на Конституцията на Украйна 2.Русия е провела Референдум в Крим и е постигнала този висок резултат с насилие , бой и изтезание над електората!3.Русия сега организира бунтове в цяла източна Украйна , защото е накарала новото Правителство да забрани изучаване на руския език и е спряла изплащането на пенсии и заплати в източна Украйна!4. От едно време се знае за "Дългата ръка на Москва" , така че Русия е виновна за Гражданската война в Украйна !Питайте Пасито и Плевнелиев , те ще потвърдят обвиненията на Щатите!!!

Моите съболезнования руски подлоги за влошените отношения със запада. Цък-цък- скоро ще бъдете млък от властта! Колко е хубаво, че няма да сте там за нормалните хора!

Нищо не каза. мълчи не хаби въздуха, Въздухар!

О, ама и въздухът ли спирате вече, а?

време беше!

пак ще го напиша: в държавата повечето от богатите са престъпници, а трудолюбивите хора са гонени или принуждавани да работят за един сандвич на ден, за да бъдат експлоатирани от бившите комунисти, понасточщем олигарски, които на труд не са научени, а само на живот на чужд гръб. Западния капиталист работи по 14 часа на ден, а бг. капиталиста и руският капиталист живее на гърба на подчинените си или се занимава с незаконен бизнес. Затова не харесвам руската политика.

Дай ми един пример къде на запад работят по 14 часа

Миналата седмица шефът на ЦРУ посети Киев и се срещна с Аваков и Турчинов. Но позицията е, че Русия се намесва в вътрешните дела на Украйна. На барикадите в Киев европейски и американски чиновници разбават кифли, никога и никъде руски чиновник не е забелязан, но позицията е че Русия е виновна. Май май стана "Кой ми сра в гащите", господа демократи!

Ние категорично ще бъдем една от най-потърпевшите страни от налагането на сериозни санкции, защото каквито и да са, ще имат икономически проекции. Ако се стигне до икономически санкции ние рискуваме от страна с неуловим" растеж да се превърнем в страна със съвсем уловим отрицателен растеж, при това за дълъг период от време. След прибалтийските страни, които са изключително зависими от търговията си с Русия, както и Украйна, която буквално ще изчезне като икономически субект, ако спре търговията си с Москва, най-потърпевша страна в ЕС ще бъде България. При това говорим за едни умерени санкции, отразяващи просто едно охладняване на отношенията, а не тотални санкции. Ако се стигне до мащабни санкции от рода на железни завеси, икономически блокади, нашата икономика без мащабни аварийни многомилиардни спасителни мероприятия просто ще изгасне. Това го казвам, като оставям настрана всякакви емоции, просто го констатирам като факт.

рискуват само такива като теб- под.л.оги преди, подлоги .и сега на руския болшевизъм, Трудолюбивият нищо не рискува в държава с нормални закони.

А ти като си толкова отворен какво печелиш нищо ама губиш 100% просто не си наясно още!

Ами да, не съм наясно, не съм учил политикономия верно! Само където като ученик учех разни глупости за комунизма, после поживях на запад и разбрах колко струвате! После поживях в бг-то и вече не сте ми противни, а не мога да ви дишам.

всеки който вярва на американската дезинформация за положението в украйна е достоен за съжаление. това да не можеш сам да прецениш информацията, показва ниска интелигентност, но това не им пречи да изкажат некомпетентното си мнение. обвиняват путин в диктатура, а в америка управляват две партии от както е създадена и двете нямат разлики в политиката. америка където има политически кланове, като буш, които си прехвърлят президентството от баща на син или клинтън от съпруг на съпруга и в резултат стават изключително богати, но не от 400 хиляди годишна заплата.

въпрос на гледна точка. В американските училища не учат полит икономия. С полити икономията ви съсипахте икономиката . Дезинформация? Сериозно?

и се стягайте за пенсия вече от 200 лева. колкото и да пишете червени ....дните ви са преброени. Нали знаете законът за развитието винаги работи!

Няма такъв "Закон за развитие". Има закон за простотията и ти си типичен пример.

бре, само законите на простотията ли учите! Вие сте духовни инвалиди с промити мозъци! За съжаление сте, сори!

Най-реално е Евросъюзът да се вгледа в собственния си интерес и да види, че стана съучастник в една голяма беда. Че под европейски и демократични лозунги стана един бандитски преврат, който взриви отвътре украинската държава. В момента в Украйна не съществува действаща централна власт. И това стана въпреки предупрежденията на здравомислещите политици в Украйна, в ЕС и в Русия. Въпреки писмените ангажименти на трима външни министри на страни от ЕС. Ако нещата не бяха ескалирали по този начин, сега Русия и ЕС щяха да бъдат партньори по стабилизацията на обстановката в Украйна, в Киев щеше да има едно легитимно правителство и народът на Украйна щеше да се готви за извънредни избори, в които да се излъчи друго правителство и друг президент, който да го представлява. А сега Украйна е на ръба на гражданската война и единствено наличието на руски въоръжени сили наоколо по границите сдържа горещите глави и от едната, и от другата страна.

Диалог може да има с хора, не с руснаци. Те са останали в каменната ера като развитие, с изключение на няколко много богати единици. Останалите ги държат като крепостни селяни.

Ако някога излезеш от краварника в който живееш ще видиш че и отвъд оградата има живот!

Русия има огромен интерес да запази териториалната цялост на Украйна. И тя го доказа. Русия даде живи пари на Киев, докато ЕС сложи едно нечитаемо споразумение, което беше без ясни ангажименти, без ясни перспективи за Украйна, и без никакви гаранции за никого. А Русия извади почти безусловно 3 милиарда долара живи пари. Не искам да хваля Русия, но искам да покажа, че Русия е толкова заинтересована от запазването на Украйна, че беше готова да направи всичко, разбирай и да налее милиарди, за да не се разпадне Украйна. Но не и да финасира един антируски сценарий с военни бази с оръжия, насочени срещу нея. За Русия и руските хора Украйна никога няма да престане да бъде дълбоко вътрешен, болезнено чувствителен въпрос.

Кокото по на запад се премести руската граница - толков апо-добре за Путин. Май това е целта на занятието.... Да му мислят балтийските страни и Молдова!

Дир.бг що не се прекръстите официално на Дир.ру? То бива цензура, бива слагачество, ама модераторите ви се оляха!

и стига сте писали червени гадини! В НАТО сме! А вие сте пред пенсия, скоро ще сте на памперси! От кога чакам този момент България да тръгне по пътя на демократичните и богатите държави. А вие по.дл.оги знаете само да всявате интриги и да обработвате съзнанието на хората, както винаги сте го правили. Какво създеде социализма? Интернет? Компютрите? Дори техниката ви беше боклук.

Визираш Турция, нали :)

пълно е в Русия с олигарски, както и в България! Западът и САЩ поне са водещи в технологиите и във всичко, което води до развитие в едно общество. Да, има и негативни явления там. Но не са закон както в бившите соц държави, където господстват Милен Ганевци и разни отрепки със съзнание на мошенници и престъпници! Вие ги избирате за едно кебапче или за една пържола и работите цял месец за един хладилник. Защото данъците отиват не за социални придобивки, а за лични луксове. Това може да вирее само в едно общество без ценности, като нашето и като руското. И трева не расте след развития социализъм.

"Събитията в този регион в последно време "са пълно копие на тактиката, използвана от руските сили през първите етапи от кризата в Крим", подчерта постоянният представител на САЩ в ООН. " А аз бих добавил, че освен това тези събития са и пълно копие на тактиката използвана от Хитлер при окупирането на Судетската област в Чехословакия - под предлог че защитават нещастното германско население там, където им се били нарушавали гражданските права от чешката полиция. Абе как този Путин няма капка въображение???!!!

не харесвсам политиката на Русия, защото не дават на хората, които искат да работят да го правят, за да не станат богати- всички трябва да сме равни, за да могат такива извращения като разни натегачи и хамелеони да се държат като господари, защото са политически добре ориентирани към изтока. А богатите задължително в нашето общество трябва да са престъпници, за да може трудолюбивите хора да бъдат експлоатирани от бишите демагози на равенството. Ял съм ви попарата г.а.ди.ни и никога няма да повярвам на глупостите ви. Вие не сте хора, вие сте пс.их.опати! Затова и Боленчо е във властова позиция в тази загиваща държава. Затова и народа тотално изтрещя и злорадства на убийството на едно дете! Луда работа!

Самоизбралия се "НЕЛИГИтимен"президент на Украйна Олександър Турчинов КАТО НАПАДА.. е нормална реакция, а другите,които искат да си върнат властта са ТЕРОРИСТИ... този има ли мозък ?? или американците са му вкарали чипове..за да си продадат оръжията.. нали са гладни????

Това временно правителство и И.Д. Турчинов трябваше просто да направят един референдум, избори и проект за нова конституция. Те обаче подписват договори, които заробват Украйна и то без да имат ясен вот на избирателите, създават национална гвардия от анти-руски наемници, преследват използването на руски език, ... Естествено, ще има мощно недоволство срещу тези незаконни действия. Ако ЕС и САЩ не бяха така жадни за кръв, можеше и цивилизовано да се реши въпроса.

Кварталния побойник путин трябва да бъде усмирен. Па ако ще и европа да остане без газ и без парно...

"Кварталния побойник" защитава едно общество от президент поставен им от "демократичните" европейци...

не мога да разбера кой им дава съвети на западните лидери, да си мислят, че могат да направят воина между руснаците в украйна и руснаците в русия. доказано е, че почти няма украинско семейство което по някакъв начин да не е свързано с русия. няма да се учудя ако това е един добре оркестриран сценарии който да предаде цяла украййна на русия, за да може запада да си гарантира доставките на газа от русия и да се отърве от слабата и корумпирана държава украйна която също се намира в центъра на европа и имаше намерението да се присъедини към ес.