Щайнмайер: Приемането на Украйна в НАТО не е на дневен ред

Всички дискусии за членството на Украйна в НАТО са преждевременни към настоящия момент, каза днес германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер.

Обратно в новината

Коментари - Щайнмайер: Приемането на Украйна в НАТО не е на дневен ред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има устав на НАТО и ЕС и там си пише, че държави с териториални спорове и неуредени граници не се приемат. Досега ЕС наруши маса правила заради Украйна, но сега е на път да влезе ударно във война с Русия. Едно е да драскаш по форумчетата, друго е да получиш повиквателната и да застанеш срещу Непобедимая...

Докато не фалира русия... После за 1 месец ще ги приемат..

Нашият интерес какъв е? Още 2 бедни държави ще се борят за евро-подаяния и ще конкурират нашите цени и пазари... и то без да са дали и наполовина колкото нас в евробюджета. Големи интернационалисти сме станали

Същото се опитвам да набивам в кухите соросоидни глави още от пролетта. Само че безродниците това не ги интересува. За тях е важно да плюят в посока изток, защото така са програмирани и мотивирани.

Първо ще фалират ЕС и САЩ. За фалит на Русия ще има да чакаш още някое друго столетие. :)

Никога Украйна в НАТО,ако искате мир,който вие не искате,а гледате грабежите и унищожението на народите

естественно воината е против славяните

Същия, както съобщава Deutsche Welle, отхвърли възможността Молдова да влезе в ЕС, "Една от най-бедните държави в Европа, имаща огромни вътрешно-политически разногласия и водеща след себе си куп проблеми".

ааааа, що бе Щайнмайер, приемете я веднага! Я колко работа ви върши.

И какво им казва въпросния ЕС ,на украинците ? Да духат супата !!! Ха,ха ха !!!!

а с опорната точка, че НАТО иска да се разшири до москва какво става?

Учудващо много неграмотници драскотят тук!

До миналата година едва ли е имало украинец, който да си представя, че ще се наложи Украйна да се спасява от агресивния си съсед - Рашистката Империя, като влезе в НАТО. Сега, след российската агресия, украинците прогледнаха. Спряха российското настъпление и ще влезат в НАТО

Много си тъп и неграмотен , Украйна няма никога да бъде в НАТО !

расъждение на продажна маи муна

и сега какво стана с опорната точка, че ЕС много държал Украйна да е в НАТО??? Истината за наглостта на путлер става все по-явна и по-явна. Милиардите изсипвани от путлер в русофилистични НПО-та и партии в страните от ЕС и съседите на русия стават все по ясни. та ЕС до сега не им се вярваше, че атаката може да е така мащабна и добре организирана. и всичко това на фона на гръмогласните путлеристки заклинания - ЕС и САЩ ни атакуват и са виновни за всичко!!! Смърт на путлеризма свобода за поробените народи!!!!

Всички добре знаем, че германците са практични хора. Настоящата статия потвърждава това. Колко дълги години изминаха, откакто руски ботуши тропаха по Унтер Ден Линден и още го помнят. Не се чудете, защо са против сега. Те просто не им се иска отново да чуят тропота на Руски ботуши в Берлин. Това е метафора, но вярна метафора. Гут найт.

Франция обмисляла дали да не излезе от ЕС!!! М? Нещо по въпроса? То май ще се окаже вярно, че България като влезе, другите ще излязат.

че всички стари обмислят изтегляне от там, само не оножданите булки , новите, се натискат с всички сили.

Германия има полза от студената война, оказа се че студената война повече харесва на германците - евтина храна и евтини горива!! Пука им за Русия!! Германците се сетиха че бяха къде по добре при предната студена война!! И на мен ми харесва по евтините горива и по евтината храна!!

ама да се внимава от студена, да не стане ледена.

по-евтино..........тава е затишието преди бурята.На една планета с изчерпващи се ресурси може да бъде само по-скъпо.......радвай се на антракта защото ще е кратък....торнадото на инфлацията е на хоризонта,само е въпрос на време да ни връхлети

"демократите" освен да се чудите как да си натъпчете мейо друго дали правите

"Едните разправят, че Русия била бензиноколонка на ЕС, другите, че ЕС било свинеферма на Русия...ние къде сме в цялата далавера...нито прасета гледаме, нито нефт имаме...обае много умници по форумите...." -това е коментар на неизвестен човек в един от новинарските сойтове....

нато пак диша прахоляка. Руснаците са изобрели супер жронежилетка с мощни магнити в нея, може да завърта шрапнелите с тъпата им страна и по този начин защитава супер ефикасно!

Ха ха ха, върви и я тествай в бойни условия?? Или пробвай някой да стреля по теб с АК!!! Докато се задейства магнитното поле и шрапнела ще те е продупчил 10 пъти!!

на защитавания от жилетката боец се обръщат наопаки , с тъпата страна, ако издържи сърцето разбира се

Путлерофилите са толкова разочаровани ,че Украйна няма да я приемат утре в НАТО!! Руската пропаганда е разбъркала мозъчните им клетки!! А кой с малко мозък е очаквал Украйна да влезе в НАТО в близките няколко години?? Първо, Украйна все още има конституция в която пише за нейния извънблоков статут!! Това трябва да се промени. Второ , да се направи референдум за НАТО. Трето - реформите, и покриване на условията за НАТО, Четвърто - тогава може да се подаде молба за НАТО. И какво се оказа, човека се е изказал правилно - влизането в НАТО, не е на дневен ред за Украйна!! Разбих тук точките по нагледно за да може всеки тъп русофил да го смели!!

с две думи тръбата за "демократите"свири ОТБОЙ

е разбила украинските мозъци, че ще влязат в НАТО. Пък и чакай да видим до 6-7 г.какво ще стане.

ние като сме в НАТО каква полза имаме? Е...си нещастника!

"Членството на Украйна в НАТО не е на дневен ред, доколкото аз съм запознат" Доколкото аз съм запознат?? Не звучи много сериозно?? Ами питал и е Меркел за нейното мнение?? Тая статия е изсмукана от пръстите. Нищо интересно няма в нея.

Разбиха хубавата държава, градена с години, изпотрепаха един куп народ, намътиха мозъците на украинците, а сега- да, не е на дневен ред. Гадини мръсни- всичко се връща!

Абе Обама ако каже влизат още утре!! От германия нищо не зависи в НАТО!! Ти за дипломация май не си чувал??

Дипломация, дипломация.... чакайте да помисля... Ах, да! Това е серия от елегантни ходове в угода на шепа мошеници от световна класа с цел увеличаване на капитала на същите- правилно?

Шъ влезат те, по-голям е шанса руснаците да влезнат в НАТО.

дупето хване паяжина, дипломацията отива в деветата дупка.

Чувството за хумор на Гордия Европеец е уникално!!!Евала пич!!!!Размазваш соросоидите!!

Бивш украински военен министър иска да бъдат сваляни руските пътнически самолети .Гриценко е обвинен от контролно-ревизионното управления за корупция на сума 6,6 милиарда гривни при строителството на жилища за военните. Тогава той успява да се спаси от съд, бързо организира партията си и започва да агитира за влизане на Украйна в НАТО. Преди време Гриценко призова президента Порошенко да отдаде заповед на спецчастите да нахлуят в Русия и да убият колкото се може повече руснаци.Това не са първите воинствени изказвания на Анатолий Гриценко, който сега е лидер на партията Гражданска позиция на президентските избори той събра 5.48%, около 1 милион гласа и се класира на 4-то място.

Много си прост, как да ги свалят като прелитането им над Украйна е забранено!! Киев. В събота украинските власти са забранили полетите до източните части на Украйна, предаде AFP. От съображения за сигурност са забранени полетите на руските компании до градовете Харков и Днепропетровск, заявиха от украинската авиационна служба. Забраната важи и за Украинските авиолинии. Летищата в Харков и Днепропетровск обслужват пътниците за Донецк и Луганск, чиито аерогари не работят заради интензивните сражения. А руснаците сами иска да летят до Украйна!! Ама украинците им забраниха!! Така че ,написаното от теб показва че си доста тъп!!

Подай оплакване в украйнското полсолство , тоя не е бил телеграма до мене !

Шило

Тази вечер модератора е зъл! Не е кефлия, реже де трябва и да не трябва!

Това е още един предателски удар в гърба за Горда Единна и Независима Украйна от ояли се западноевропейски политици. Десетилетията благополучие в продължение на няколко поколения са ги лишили от борбеният дух и ги е страх да подкрепят древният и горд народ на Украйна водещ епична битка с империята на злото за насаждане на евроатлантическите ценности. Гордите арийци от галиция обаче няма да се предадат и ще продължат борбата за демокрация, те няма да допуснат Украйна ,люлката на цивилизацията дабъде лишена от светлината на евроатлантическите ценности. Ние българите може да се гордеем, че останахме от малкото верни съюзници на достойните потомци на древните укри, отстоявайки като опълченците на Шипка срещу прекарването на Южен поток.

за новите марионетки на САЩ

Шило

Готина ирония

е било винаги за съжаление. Най-оядените ламтят за още. Човешкото око наливане няма, та така и за запада и за америка.

Я посочи една евроатлантическа ценност, че стана смешен с виенето си като комсомолски секретар.

прочети другата новина "Руски гейове масово искат убежище в САЩ" и ще разбереш една от най-големите евроатлантически ценности ;)

Г-жа канцлера я правят на 5 стотинки за политиката, която води : watch?v=zcmTfRkWN18#t=393

Едва ли Украйна ще бъде приета в НАТО ,но както натиска Берлускони ,в Италия може да бъде приета отново лиретата ,заедно с еврото ,което се отразява отрицателно на бизнеса. Впрочем ,от въвеждането в скоро време на еврото ,ще приписка и Литва,подобно на Германия ,където това ,което струваше 1 марка / 1 лев / стана 1 евро / 1,95383/.

Човека правилно казва, днес не е на давен ред. Но след два дни може да стане на дневен ред!! Груз 200 в цяла Русия: watch?v=RRNEFcPZrsI

Шило

Прав е бил Моканина!

Москва. Украйна сама трябва да вземе решение за присъединяването си към НАТО, а алиансът ще уважи избора на украинците. Това заяви генералният секретар на организацията Йенс Столтенберг, цитиран от РИА Новости. По-рано украинският президент Петро Порошенко заяви, че статутът на Украйна като страна партньор на НАТО не може да й даде сигурност. Според него страната трябва да се откаже от този извънблоков статут, да задълбочи сътрудничеството си с НАТО и да работи за увеличаване на съвместимостта на въоръжените си сили с тези на страните членки на алианса.

В НАТО ще влезе тротоара около краварското посолство в Киев...

без каквато и да е файда от тях за работодателя ти.

не е глупава. Тя никога няма да си направи харакири за прищевките на САЩ. Никога няма да остави огромния руски пазар и да спре жизненоважната руска газ за заводите си, само за да угоди на янките да дотикат едни крилати ракети по-близко до Русия. Добрата новина е, че Германците явно вече имат смелостта да кажат Не, особено след гаранциите за сигурността и пазарати им дадени им от Русия и Китай. Сега САЩ са в слабата позиция.

Ха ха ха ха?? Русия и Китай дали гаранции на Германия??? Ти луд ли си?? Какъв пазар са Русия бе?? Никакъв!!

Путин доведе германската дипломация до задънена улица."Путин има средства да влияе на общественото мнение в ЕС", казва Улрих Шпек от Carnegie Europe. "Дава най-доброто от себе си, за да подкопае германската реторика за украинската криза", допълва той.

Май, май обещаната от англосаксите на майДауните евроатлантическа залагалка се оказва фарс....вместо това ще има глад, студ, смърт.... Напред към светлото бъдеще! Слава Украине!

Според гласуването на сайта на едно от най-авторитетните и влиятелни световни списания американското Тайм - за титлата човек на годината процентите са следните : За американския лидер са гласували само 27%, докато за руския президент гласа си са дали цели 73%. Трябва да се отбележи, че читателите на Тайм са предимно успешни и заможни люде, преди всичко от Америка и Европа.

Роснефт би бил зaплaшен от фaлит,aко ценaтa пaдне под 25 дилaрa зa бaрел, a до кaквa нискa ценa ще издържaт aм.компaнии зa ислaнски нефт ????

Само преди ден прочетох някъде ,че производствената цена ,която е обявил Роснефт е около 4 долара . Ако имаш предвид каква е производствената цена на шистовия нефт добиван главно в САШ и К анада ...знам че при цена под 70 долара добива става нерентабилен ,а инвестициите които са направени през последните години в такъв добив -са огромни !

Айде бе - ма верно ли не я искате в нато??? Айде пак прах в очите - няма да се разширяваме - ама се разширихме. Няма да приемаме украйна в нато, ама ... Браво на руснаците!!! Не се връзват на дивотиите олигофренски!!!

А-хаа, признаваш, че НАТО е организация на демократични и правови държави, нали Щото в Раша 2 се влиза само ако си терорист

Не вaжно кaкво кaзвaт нищожествa кaто теб,a чичко Щaйнмaйер ! "Едно е дa искaш,друго е дa можеш,a трето и четвърто е ,дa го нaпрaвиш " Из "Мъжки временa"

Когато четвъртата икономика в света и първата ядрена сила в света казват "не", дори и САЩ си мълчат.

Русия иска да лапне Украйна - рано или късно. Иска на Украйна да и е гадно, иска Украйна да живее под постоянно напрежение от руска агресия, иска да тероризира съседна Украйна, да измори съпротивителните сили на украинците и накрая да стане господар на Украйна. ОБАЧЕ АКО УКРАЙНА ВЛЕЗЕ В НАТО... НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОКУПИРА УКРАЙНА НАПРЕД, УКРАЙНА!!! Майната им на рашистите Влизай в НАТО

Къде да влиза бе човек, там не я искат!!! Ти съвсем се чална...

Бай Ставри

Ние искаме Украйна в ЕС и НАТО - питай Президента Плевнелиев

май много ти хлопа дъската:)))