Генерал Къртис Скапароти оглави силите на САЩ в Европа

Генерал Къртис Скапароти пое поста главнокомандващ на Европейското командване на американската армия.

Обратно в новината

Коментари - Генерал Къртис Скапароти оглави силите на САЩ в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, това е генерал - спортен, стегнат, представителен. На 60 години изглежда по-добре от нашите 40-годишни торби, дето мислят само за 20-те заплати при пенсиониране, с които още повече да натъпчат търбусите си. Срам! Да погледнат офицерите и генералите от Царство България - не могат на малкия пръст да им стъпят!

НА ТИЯ ОТ САЩ ХАМАРИТЕ ИМ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО,НО БЕЗ ПАРАШУТИ!!!И ТЕЗИ СМЕШНИЦИ ЩЕ"РЕСПЕКТИРАТ"БРАТУШКИТЕ???СТРАХ ГИ Е МИШОЦИТЕ,САМО НАС СЛАВЯНИТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НИ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ!!!НО И ТАЗИ НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Ние Българите сме за НАТО и против руските агресори за разлика от вас славянските изменници.

Русофил

КОГА НАРОДА ИМАШЕ ПРАВО НА ИЗБОР, ТА ГОВОРИШ ОТ НЕГОВО ИМЕ???

Ето, тук най мнго си личи поговорката "крадеца вика, дръще крадеца" ! НАТО струпва войски около Русия и разправя, че Русия има "войственна и агресивна" политика ! Наглост и то каква !..

Я па тоя! И он дига пръс и се напиня да дава акал на рушняците, ама дали си е набрал лиске та да се обрише кога напуни гащите от зор?! Айде море, тия от НАТОто ептен изумея и почнаа да се зимат ногу на серьозно и да се имат за всичко на тоа свет, ама не са.а.а, оти има и други, па и оне не са манку!!!

Като се пишеш толку голем шоп, я ми кажи чувал ли си нещо за Железната шопска дивизия, дека през Първата светвна война като подбра твойте рушняци от Дунаво, так чък у река Серет ги натика - мамата им е.а...

което знам и е написано за железните шопи: Първа пехотна софийска дивизия, наричана още и Желязната Софийска дивизия или Шопската дивизия - -състав:. Първа бригада 1-ви пехотен софийски полк и 6-ти пехотен търновски полк ; Втора бригада 16-ти пехотен ловчански полк и 25-ти пехотен драгомански полк Трета бригада 41 -ви пехотен (беломорски) полк 42-ри пехотен (сформиран от състава на 29 пехотен ямболски и 32 ри загорски пехотен) полк; Артилерия - (променлив състав и с променливи наименования по време на войните) 1-ва артилерийска бригада, 4 -ти артилерийски полк, 14-ти артилерийски полк , 1-ви гаубичен полк, 1-ва тежка артилерийска бригада , 1 -ви софийски тежък артилерийски полк. През септември-октомври 1916 година Първа дивизия участва в сраженията с румънско-руските войски при Кобадин. Тя се отличава с действията си при с. Кокарджа. Заедно с Четвърта Преславска дивизия Първа дивизия извършва решителния пробив на Кубадинската позиция на 20 и 21 октомври 1916 година, на места отхвърляйки руските войски и с удар на нож. Ако искаш повече има достатъчни общодостъпни документални данни не само за тази дивизия и другите бългаски герои от войните.

най главното му занимание, да не допусне всякакви референдуми, брейк екзити, сваляне на джобни правителства и тому подобни активности. Има по няколко танка за всяка площадка с жълти павета из Европа.

На кой му пука кой кравар ще си играе на война??

Скапароти = Скапа Роти ;-)))

Тези военните в Америка не ги ли пенсионират на 45 год. с 20 брутни заплати, както у нас? Много има да ни гонят Американците ;-) P.S. Светла Памет на Тошко Колев, Поклон.

и една десета от образованието и подготовката на генерала нямаш, засрами се вместо да словоблудстваш.

Мунчо!Хвала че си го признаваш!

Американските окупатори си сменят главнокомандващия. После уж били войски на НАТО, като ще ни разправят някакви НПО-таджии.

Как, как?.ААА ясно, името му било Къртис Скапано Работи, но за да не го изложат пред личния състав го представят в съкратената версия.

Баси как се побъркахте русофилиите! Ако бях на работа при вашите съюзници от американското посолство никой нямаше да ми позволи да пиша и да ви ядосвам. И още! Руската империя е толкова сдухана, че не може да различава съюзници от врагове. Говори се, че разваляли пътищата, за да не можел врагът да стигне до Масква. а там вдигали толкова много цените, че да не можел врагът да си напазарува, каквото и да е и да умре от глад. Само дето страдали собствените граждани. Говори се, че в московските магазини предлагали патрони за мезе към единствения продукт - водката. Да пиеш преди да се гръмнеш.

Къде се говори това - в американското посолство ли?

що се гръмнеш, партизан такъв!

Жив и здрав и добри творчески успехи!

Абе, не си прав. Войниците да са живи а не тоя, че под такова командване повечето си заминават - или ако се върнат вкъщи се дрогират и гръмват.

ДА ! В ОКУПИРАНА ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ИМА КОМАНДВАЩ ОКУПАЦИОННИТЕ / АМЕРИКАНСКИ / ВОЙСКИ ! ЛЕСНО ВЛЯЗОХМЕ В НАТО И ЕС - ТРУДНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ !!!!

Еее, много подценяваш възможностите на българите. Освен това е важно Европа да не е окупирана от руснаците, защото милиони ще искат да избягат в Сахара, само и само да не живеят под руския просташки ботуш. Дедо, мноо си чел книжки и руски песнички.Само дето няма нищо верно. Оди питай некой стар човек да ти каже какви профани са рашаните.

кой ти споменава руснаците ? Явно яко са те отцепили , че не можеш да ги забравиш !

Американците да си ходят в АМЕРИКА.

И колко ли роти е скапал този ген. Скапароти? Или идеята е да скапе всички роти зокато е на пост.

стига с тази омраза към америка не разбрахте ли че нас българите нямаше да ни има отдавна ако не беше подкрепата на америка за българия само ни излагате пред благодетелите с нези антиамерикански приказки този нов генерал го слагат за да се види че америка все още държи на европа и няма да я изостави

Съвсем е видно, че не си българин. Искаш да ни дадеш пример как да се дупим. Европа няма нужда да бъде пазена. Това са окупационни войски. Да обичаме окупатора, дето ни разруши държавата е перверзия. Виждаме го от проекта за свободната търговия и американските желания да управляват света . Никой не ги е търсил и молил да ни защитават. Русия дори няма формирани военни групировки в отговор на американските войски, а те говорят за нападение.

Много отдавна чаках да сменят стария генерал с нов. Да мога да го поздравя, да вдигна едно "наздраве", да ни пази и обича, и а не иска повече пари за ТЕЦовете, че печатницата я затворихме.

Скапароти е сигурен знак за предстоящо окончателно скапване. Уви, съдбата разкрива своите знаци за бъдещето и всякакви надежди се оказват напразни. Единственият шанс за Запада е нов предател като будалата Горбачов, ала Путин е взел всички мерки това да не се повтори. Съжаляваме много, Западът е обречен, умряа баламите във Великата Славянска Северна Страна.

Скапани натовски роти, прав сте...

Генерал Къртис Скапароти оглави силите на САЩ в Европа Генерал"Кърти мивки всякакви", поемал командването на американската армия в Европа. На Путин му е през тая работа.

ами чети бе петров чети по добре :силите на сащ в европа : тези сили са за да пазят местните управляващи(послушковци) от народа им та да не вземе народа да реши да ги смени случаино

Да се чете: "Генерал Къртис Скапароти оглави окупационните войски на ФАЩ в Гейропа".

Американците са само със своите назначени марионетни правителства. народите, или по-значимите части от тях, са с Русия. А знаем, че демокрацията е власт на мнозинствата от народите, останалото е корпоративна диктатура. Ако САЩ претендират да представят народите от името на марионетките си, те са диктатура, а диктатурите, исторически е ясно, свършват като Хитлер - и в прекия, и в преносния смисъл.

Те и в СССР така мислели в началото на войната с Германия - как германския пролетариат щял да се вдигне, за да защити държавата на работниците и селяните. Поради което обикновените мужици смятали работата с Германия за опечена. Да, ама не! Отнесоха си го по пълна програма от любящият ги германски пролетариат, та трябваше САЩ да ги спасяват в критичният момент! От същия този германски пролетариат. :)))

Не, няма грешка в заглавието! "Силите на САЩ в Европа". През 1990 СССР напусна окупираните през ВСВ територии. САЩ не, даже превзеха нови. НАТО на практика е САЩ - от тях парите, от нас пушечното месо и териториите, подлежащи на военно опустошение. Nice, a?

Вашите пари могат да бъдат само от две места. Или от милицията или от Москва деректно.

от Сицилия? Е все е от някъде, то бял автентичен американец няма. Да му е честито и да дойде да го гостят за Гергьовден с агнешко на борда на белгийското ни есминче. Изглежда млад за поста си, но така трябва, а не някое окичено и на задника с ордени пиянде в махмурлука си да натисне случайно таблото с копчетата...Те в Паодмосковието като нямат друга работа така правят за разнообразие.

Да го кажем накратко: Тръмп няма да може да сваля руски самолети над Балтийско и Черно море, защото превантивно на хвърчилата и съдовете на американците ще бъде изключвана електрониката. А на сляпо нищо не се лови. Кофти намбър за демокрадцията и нейните каубои оттука нататък.

Ти гле кво ще става, когато нашите от НАТО започват да изключват россиянските таралясници. Не забравяй, че най новите им (уж!) хвърчила са натъпкани с натовска електроника и дори цели възли и компютри! Ще се посмеем и с вашите пикливи хибини и с нам там кви още новости от 80-те години на 20 век! :)))

Политиката на Запада спрямо руснаците е погрешна. Ако не им се каже и покаже какво дърво ще изядат, никога няма да спре руската наглост. Защото санкциите ги изтощават и те ще бъдат принудени да започнат заплахи и шантажи спрямо сдуханите и отегчени западняци. Само ядрената заплаха може да спре руснаците и няма нищо лошо в това да им се покаже, че с помощите за тях е свършено, защото след Крим ще последва Киев, Братислава, после Виена, Варшава, та до Берлин и Истанбул, защото руската империя винаги се е изхранвала от грабеж от народностите, които е потъпквала.

Сега като те гледам, че си се кръстила гумата, разбирам какво ти е изтрито - мозъка.

А теб те тресе толкова як антифашизъм, че се чудя как още си жив от нерви. Такива като теб първо мразят Америка, после пак и на вечеря още веднъж. Все им е крива, защото изобличи и то не напълно руския комунистически бандитски елит, и соца се срина като пихтия.

Няма ли нови опорни точки от посолството? Тия бяха доста стари.

С грабеж се захранва капитализмът, той не може и ден да съществува без експанзия. Русия никога не е била колониална държава, защото не е представлявала капитализма в класическия му модерен вид. Тактиката на Русия ще бъде да не провокира експанзията на модерния Запад - ака той постепенно ще се самосрути от абстиненция за ресурси. За целта най-сигурният и верен съюзник на Русия са асиметричното противодействие от името на силни и грамотни армия и флот, представлявани, на първо място, разбира се, от ядрената триада.

Казваш, капитализмът е този, който само граби, а? А в Россия сигурно е вече комунизъм, така ли? Там, в Рассия, под мъдрото ръководства на Вожда "Човек за човека е приятел, другар и брат"?

Генерал Къртис направо ще те вземе за говорител на американското командване в Европа.