Кметът на Киев и депутати напуснаха управляващата партия

Кметът на Киев Владимир Макеенко напусна управляващата партия заедно с шестима депутати. От щаба на съпротивата пък съобщиха, че ще има извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Киев и депутати напуснаха управляващата партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Русия: Екстремисти искат гражданска война в Украйна" В коравите, бетонни, комунистически тикви все още не е проникнала идеята, че живеем в 21-ви век, има интернет и тая война целия свят я гледа на живо... Продължават с недъгавата си пропаганда от преди 70 години, когато е имала ефект.

Така е, целият свят чу американката Нюман как напсува ес и как показа, че сащ стоят зад размириците в Украйна. Да те попитам, ти тъп ли си?

Тези са плагиати.Копират от нас.

Плъховете тръгнаха....

Никой не иска Русия само нйе и БСП, колко жалко и смешно, хората се борят и умират за свободата си а нйе се бутаме там а управляващите даже се гордеят с това.

Какъвто и да си щом участваш в управлението и започнат действия против разбиранията ти, трябва да напуснеш и да не търпиш политика против вижданията ти,особено когато има спекула и насилие.

Да така е,но само в демокрратичните страни със демократични управници......

Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем. . . . .

Очевидно е, че от ЕС, УСА и НАТО са платили на кмета и тези депутати да предадат родината си!

това да не ти е ПР агенцията на Позитано.

Хамериканците защищават своите хикономически хинтереси! Това е хистината.

А хруснаците чий х.й защитават ?

ОСТАВКА И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!

Да,аз въпреки че съм върло против Борисов-заради неговото минало-и на много коментари му се подигравам,и то-яко,признавам че подаде оставка когато трябваше!!! Единственото ми съмнение(и това го пиша без задни мисли)е дали не го направи защото финансите бяха в безизходица и е искал да"натресе"ситуацията на следващите...Но това-признавам-са предположения!!!!!

Недйте така бе хора! Слезте от власта и оставете "протестиращите" да правят каквото поискат - само това е пътя към демокрацията. Какво може да се случи? Ще повилнеят малко, ще си качат свой хора на власт, ще подгонат предните властоимащи, ще се съюзят с Европа и Америка, ще дойде демокрация, субсиди, приватизация на "губещи" предприятия, ще има западни стоки на европейски цени, ще ви нарежат оръжията и армията, ще ви затворят ядрените централи, ще имате американска база, ще правите предложения за одобряване на проекти за европейски пари, ще имате много етнически партии и най-накрая може да ви пуснат да миете чинии в Европа докато десните европейски партии ви наричат негри. Кво му е лошото? Дръжте се момчета и момичета...бъдещето ще е светло!!!

Списъкът може да се продължи, обаче и това е достатъчно.

В 2014 такова мислене е трагично.

Oграничен интелект, на ниво пионерска организация

НАЙ ГОЛЕМИЯ МАФИОТ В РУСИЯ ДЕД ХАСАН ГО ЗАСТРЕЛЯХА С ВИНТОРЕЗ С ЕДИН КУРШУМ ВЪВ ВРАТА ОТ 300 МЕТРА , А ТИЯ ТУКА СЕ БАХТАТ ОТ 5-6 МЕСЕЦА .... ... ....

Да подаде оставка като кмет в знак на протест, всичко друго е просто демагогия и замазване на очи. Защо е допуснал организирането на такива размирици в града, на който е градоначалник?

Москва на сълзи не вярва - кръв иска!

Чета коментарите на някои от форумците(няма значение от коя страна на барикадата)които флиртуват с идеята да стане в България-каквото става в Украйна....В случая е"нормално"хората да са разделени в мненията си за това кой е крив и кой е прав........ НО-да пожелаваш такива неща е най малко признак че си ИЗРОД!!!! Аз на два пъти съм се намерил на ситуации които не пожелавам и на най големия си враг! Един път като осем годишно дете,в нощта на Политехниката в Гърция....И един път на ситуация за която не мога по форума да говоря!!! Уверявам Ви в две неща!!!!! 1)Ако мислите че е като на филм-лъжете се!! Които се намери там и не се страхува-Е СОЦИОПАТ!!!!!!!! 2)Тези които най много лаят и очакват с нетърпение"да почне патакламата"са първите които пълнят гащите и"изчезват"на бързо...... ----------------------------------------------Така че-батковци"герои",ако толкова ви кипи кръвта,в Украйна приемат доброволци-и от двете страни!!! НА ДОБЪР ПЪТ............

Ааа ти ли беше оня при Политехниката? :)) Информаторе, остави се, на простаците акъл не можеш да налееш. Дотук ни доведе антисоциалната реформата в образованието, което днес произвежда тотално зомбирани неграмотни малоумници.

dionisiosd@yahoo.com

Българите по-принцип сте интелигентен народ,и толерантен!!!! Но дезинформацията която превзе света,не може да подмине България.... Убеждават хората че си дават живота за една кауза,и в същото време-те правят пари... Не мога да разбера защо още всички се делят на леви и десни!! Никой не прави труда да прочете предизборните програми на Партиите и да види колко са еднакви,и колко са лукави.......

От друга страна за да се случват такива неща, значи някой ги желае. И това е врагът ти. Ако не му желаеш същото, то си е твоя работа.

dionisiosd@yahoo.com

Е,да-и от двете страни си мислят така и става каквото става..........

"...Радикални активисти стрелят срещу милицията ..." ...... В "демократичните" САЩ , подобни Превратаджии ги наричат Терористи, и ги Избиват безмилостно ,а оцелелите ,съжалаяват ,че са живи ! Но това е в САЩ ! Украинските Терористи ,и Сирииските и Чеченските и.... са ъъъ Демократична Опозиция ! Който има очи да Види !

не с в час, пии си хапчетата!

айде , докторе , лапай маркуча

dionisiosd@yahoo.com

Добре де,въведи го ти в час.....

Русия да помага . Путин да праща войските , а не да говори само . Това му е единствения шанс да спаси и Русия .

Щом ти е толкова голям ташакът.- земи се запиши доброволец!

Аз сега съм малко болен, но щом се пооправя ще се запиша веднага.....

Русия да СИ помага.... ама нали е ОЛИМПИЙСКА... Миротворната Русия.... Изпрати Спецове в Киев. Но Янукович и генералите му не ги послушха и гледай сега какво става... Убиецът Янукович в най-добрия случай ще стане емигрант я в Сибир, я в Астана....

Искаш да кажеш да спаси себе си?

Да идем да четем други статии и да оставим Митко сам да списва тука и някои да го величаят!

Мумията Анукович ли си?

А па у нас Некави кОМУНИСТИ И Турци вече 23 години си веят прашките и безчинстват и никой нищо не им прави. МАТРЕАЛА!!!!

А, скъпа , защо се отви , идвай бързо в леглото

"опита" натрупан в Румъния.

ДО СССР-ТО ВЕЧЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!

Какво става БСП? Б ългарски С луги на П редатели!? България ще остане представяна от Македония?

ЗДРАСТВАЙТЕ, ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ. ИДВА И ВАШИЯТ КРАЙ.КОЙ ОТ КЪДЕТО Е ДА СИ БЕГА, ПО"РОДНИТЕ"МЕСТА.ГРАНИЦАТА ВСЕ ОЩЕ Е ОТВОРЕНА!!!!БЪЛГАРИЯ, Е ЗА БЪЛГАРИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ.

Украинския матреал поне не лош като нашия

Поздрави ..за най-близките до теб!

Разпозна ли се ?

Най-вероятно сега ще дойдат руските танкове, по молба на законното правителство.Нищо ново под слънцето, така беше и в Унгария и Чехия.Куражът на протестиращите обаче буди уважение.Говоря за обикновените хора,продупчени от гумени куршуми с метална твърдост, на които със сигурност никой не плаща, и които са излезли на улицата защото не искат да живеят като скотове.

Това си го чел някъде или баба ти е разказвала как и чакала дядо ти от Харманлийския полк!

Прост си като ефрейтор. Иначе е напълно възможно бабите да го разказват на внуците си. Тази история с танковете има вече 60 годишна давност.

Платените тролове донякъде са ни забавни, но идейните- ще се избият!! Майната им!

А ти към кои си ? Към лъскащите или си обикновен форумен минетч.я ?

Скрий се! ..дупенце от хубавата ябълка.

Посмали малко. Безразборна стрелба срещу тълпата с бойни патрони предполага и значителен брой жертви..

А "протестиращите" снайперисти може да се окажат "тюлени" - така че ще има паритет между двете армии..

Не тюлени, а направо малки космати човечета от Алфа Кентавър

Досегашните жертви малко ли ти се виждат ?

Един и същи сценарий на тъпите американци,но винаги успява заради глупостта , продажността и наглостта на някои хора

Сто долара, винаги са сто долара, както и продажниците, винаги са продажници.

Това в Департамента на САЩ го знаят много добре ,особенно когато ти въртят лента с реклама на паста "Лакалут" и един черен вожд "Разцепеният маркуч" от племето "Ку ку риг " си показва белите зъби .

Какво плюете против Путин и Русия бе платени гейове ! За 25 години от края на Студената война Русия и Путин коя държава разрушиха и кого убиха за разлика от вашите западни и презокеански господари !? Или е по-удобно да ги наричате комунисти и убийци, когато бранят националния си суверинитет и не играят по свирката на някого...това е , не могат да бъдат всички курви като БГ-политиците !

Ми никоя, но не поради липса на желание а щото са лабави

не съди за другите по собствените си неосъществени в личен план желания

Русия създаде около нея държави! Но говната вътре ги превърнаха в селски клозети!!.. понеже препикавам отгоре!...

Така е!

"Русия и Путин коя държава разрушиха" ? Чечня - Грозни !

Чечня не е държава деди.

Не е лошо преди да пишете, да се поинтересувате кой кой е на Майдана. За журналистите важи същото. В случая кавичките за екстремистите са неуместни - те са си точно такива. Защо никой не каже кои са "Правый сектор"? Една чула-не дочула журналистика, едни разбрали-недоразбрали читатели...

Да живеят поне 5 века БСП!!! Б ългарски С луги на П адишаха!!... Вай, вай!!?

Върховно! така е!

Kalin

Много е удобно да се изкривява и фалшифицира историята и май ти точно това се опитваш да правиш.Е просто който се интересува знае че не е така като си писал.И това е добре.

Разбира се всеки който с интересува знае, че хана е посмалил значително броя. Само долен червен боклук може да изопачава нещата в стил голдмор (златомор)

Историята си има име и то е ГЛАДОМОР.

ама ти верно си бил комунист с бетонна чутура ? Дядо ти явно се е крил по горите и е обирал мандри ?

Борба с предисвестен край...... Майки съсипани от мъка(и от двете страни).... Чичо Сам и руската Мечка,дошли когато няма вече смисъл,на бял кон да"успокоят нещата"и да покажат колко са загрижени за световия мир...... Олигарси(бивши,настоящи и бъдещи"комунисти"или"капиталисти")с няколко милиарда повече в банковите сметки.... Европийците(НИЕ)с пръст в устата(и нещо по-дебело отзад)заради некдърността на нашите"европейски управници"които са се специализирали-единствено и само,как да ни пият кръвта....... И разбире се"вечният сън"на гласоподавателя,който се кара с другия на тема"Вие а не Ние сте мръсници"......... И сметкте вдигат ли се-вдигат се..............

Световните терористи от САЩ никъде не успяват без вътрешни предатели, справка - Виетнам, Ирак, Либия, Югославия

тоя пък..всеки който не иска комунист путьовски да го управлява бил предател! Айде къш оттука комунде простовато ... Опорни точки не ни цитирай .. !!

Украйна трябва да се раздели. Източна Украйна заедно с Киев остават независима. Крим се връща на Русия. Областите в Югозападна Украйна се обявяват за протекторат на Румъния и България. Така и двете страни ще бранят малцинствата си. По този начин НАТО ще има контрол над Севастопол и Руския черноморски флот. В протектората административните езици ще бъдат руски, така наречения украински, български, румънски и татарски. Западна Украйна се дава под контрол на Полша и Унгария. Официалният език е украински. Руският, полският, унгарският и румънският са втори админстративни езици. Забраняват се партиите на Националистите Тимошенко и Тягнибок. Бандеровците се обявяват за терористи и се съдят по унгарското или полското законодателство. Източна Украйна с Киев е остатъкът от Украйна, който обявява военен неутралитет спрямо Русия и НАТО и въвежда Украинския и Руския като равнопоставени държавни езици на република Украйна. Забрана на Партията на Регионите и въвеждане на демократична и прозрачна партийна система. Започват преговори за асоциация с ЕС, но с присъствието на Русия, за да се задълбочи и партньорството на Русия и с ЕС.

Др. Луд - колко подходящ прякор имаш

Пич, това което си написал макар и шеговито и под "луд" прякор е доста логично и смислено от историческа и риъл политическа гледна точка. Не очаквай маргиналните тролове, мислещи само в черно и бяло и пишещи по заповед отвлечени простотии за комунисти и темподобни динозаври, които даже не са и виждали да те разберат. Също, нима мислиш, че ние имаме независима и мислеща за националните ни интереси външна политика?

Др. Луд, забравихте намесата на американците и марсианците- без тях геополитическата Ви стратегия за политическа и икономическа независимост на Украйна е непълна! Пробвайте този вариант като предложение към др. Вигенин и той да прояви инициативност и оригиналност в ЕС!

Kalin

То няма с кого да се преговаря.Псевдо лидерите на опозицията нямат никакво влияние над това което се случва на улицата.Явно нещата се командват там от някой друг не че не го знаем кой напротив ясен е -Обама и някои негови васални правителства.

Другарю камарад, защо смяташ, че всички са като теб и правят само това което някой гей им казва и не могат сами да мислят и да решават какво да правят.

Събитията показват ,че са били много малко!!!VVVVVVVVVVVVVV.

Като наближи изборно време и...ми идва поетично вдъхновение!!

Само да не си Паси!!

Не е. Надявам се дъртака долен Паси да е пукнал в адски мъки.

Гледайте, гледайте, другари агенти, гледайте, какво става в Украйна! Ако не ви дойде акъла в главата и не се разкарате доброволно и вас това ви чака!

Комунизмът идва с война и си отива с война

Голям .аналлизатор. си!! Хвала!

Ако и за своята Родина бяхте залягали така, щях да съм жив и..да завърша живота си в български затвор!!

....не вярвам аз, че калугер че спаси раята свободата не ще екзарх, иска Караджата.

абс. точно- лозето не ще молитва, а мотика.

не е ли време да спрем да гледаме каква става при другите, а да почнем да си го правим у нас. монополите и структурите са ни заробили като феодално господарство. страхливият народ винаги ще плаче на чуждо гробище. държавата ни е хубава, ама народа е калпав и страхлив и егоистичен и завистлив. няма да ни бъде за разлика от други нации- не се надайте на помощ свише , а се вземете в ръце.

Няма да стане лош е материала

КОРАБЪТ НА КОМУНИСТИТЕ ПОТЪВА, ЖАЛКО, ЧЕ ВИНАГИ СТАВА С ЖЕРТВИ. ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ СА УБИЙЦИ.

Тея руснаци са баси фанатиците. За да прилапат малко територия са способни на всичко.

Ти само прочети историята на московците? Как Москва се е издигнала на върха!? Събирала е данъците за Златната орда от останалите руски княжества! Въобще са си истински деца на Чингиз хан!

Kalin

Е поне лапат нещо до тях а не като американците по цялото земно кълбо.

А ГЕЯ, СЛЕД ИЗБОРИТЕ, ДАЛИ НЯМА ДА ОСТАНЕ И ТОЙ САМ САМИЧЪК С ОВЧЕВ И ОРЕШКОВ???

и двамата ще го плюят през глава

И ще дръпнат към ПУТ-ИН

Вече месец Янукович уж все преговаря по исканията на протестиращите за ПРЕДСРОЧНИ избори , но явно др. Путин му е скрил писалката, че не можа да ги насрочи. Украинците се оказаха горд народ, хора смели и с достойнство. Прекланям се пред тяхната самоотверженодт и солидарност! А проводниците на родната червена цензура и автоцензира са жалки и презрени слуги!

Плъховете започнаха да бягат

Ако не е врат ще е шия.Я този който задава въпроса да си го забие в дирника.

И накрая Анукович ще остане сам съпартиец и партиец и ще поиска убежище в Русия и ПУТ-ИН, ще му даде, да знаете

..Матко..Шматко!... Шушумига

Да прав си