Украински съд освободи опозиционера Михаил Саакашвили

Михаил Саакашвили и негови привърженици, включително няколко украински депутати, посрещнаха с аплодисменти решението на съда да го освободи.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Да де, ама Саакашвили (засега) е подкрепян от посолството на САЩ и затова е недосегаем...

Връзкоядеца се мисли за фактор !?

какво ли означава "украински съд"? нещо като хаагски трибунал? саакашвилито го пратиха от цру, т.е. той е недосегаем за украинските закони

Ако сложим до него Плевньо, Фори-Светулката, Пешо-Коня, Еди-Кукуто, Асан-Кришната, Емо-Кошулковия, ще се получи интересна грпичка. И всички ще си приличат. Ето това са творците на тъй-наречената демокрация. За съжаление с това не се изчерпват.

Достатъчно е да се види снимката, за да му се постави веднага диагноза. Отнесеното му изражение до двете му пръустчета, вирнати във форма на буквата V, са важен симптом. Малко е да се каже, че Наакашвили е дебилен. След като се изяде връзката, всичко може да се очаква от него. Да не би пък Порношенко да е по-нормален? Той така "оправи" Окраината, че тя вече се намира под дъното. По бързо сгромолясване изпревари дори България. И двамата са си лика прилика, и двамата са творение на кравариленд.

Отновоо е намесен Путин. Според Порошенко, руснаците са организирали влизането на Саакашвили в Украйна. А Саакашвили се оплаква, че агенти на Путин са го вкарали в украински затвор. И за проблемите на двамата бил виновен руския президент.

Цирк! Едно време имаше цирк буш в детството ми. В украйна курабийките (доставяни от Сащ) са на власт. Нещастен Украински народ. И глуповат много повече от Българския. Боко, Порошенко, Саакашвили ...

Как не те е срам да поругаваш трибагреника.Чиба в крим дурако

в Русия щеше да гние поне 20 дена като Навалин. А можеше и чайче с плутоний да пийне.

си научи урока. Сега щяха да го качат на влака и за Германия...

Не, за Грузия, те го търсят да го съдят тоя престъпник.

тоя сигане е чист продукт мейде ин юсейборил се против корупцията в сам той си е такъв

Е как можаха да го пуснат този циркаджия?Като му е добре в ареста да" си гладува ",да го бяха оставили,щом глада не е проблем?Оправи" Грузия,оттам го изгониха го,изложи се в Одеска област,пак го изгониха го,сега запецнал в Украйна вече с мово финансиране от определени външни кръгове !Пак да провокира дестабилизация в Украйна.Счита се,че е близък приятел на Сорос,,както и допълнително заработва за заинтересивани руски лидери,та си суче от две майки.Голям " десидент"!Повторение на познат политически инженеринг!Да се надяваме украйнците да разберат колко е куку у въздух под налягане!

Американските господари на Саакашвили не дават и косъм да му падне от главата.

От американското посолство са наредили да го пуснат тоя грузински боклук.

Той какво прави в украйн негово място грузия глупак

Ние ги хващаме, те ги пускат. Е не може да се работи така.

Все повече симпатизирам на Саакашвили! Той е новият Едуард Сноудън, който вади кирливи ризи с кафеви петна на елитите , които мачкат народите си с мазни лъжи и ги държат в страх и мизерия.

За Саакашвили знам че е американска пионка. Като държавен глава на Грузия започна война срещу Русия през 2008. За кефа на САЩ. В Украина е ясно с каква мисия е. А теб те знам като един от най-активните козяшки тролове така че твоите симпатии са обясними.

Започва не точно война срещу Русия,а я провокира на своя глава в автономните области на Грузия,въпреки нежеланието на САЩ,и предупреждението, че момента е неподходящ!Последствията са известни и неблагоприятни на Грузия!Действа често без компас и създава безредици,близък е със Сорос,което също е в ущърб на която и да е държава.Кактоне известно Сорос гони изкючителнон свои интереси за да печели от дестабилизация.В случая с Украйна спонсорите му са повече,явно си е повярвал, че може да играе театро и баламите да се вържат!

какво ли ще говориш ако някой от кликата на каПутин се разговори за мръсотиите на КГБ? Веднага ще почнеш да отричаш и да го квалифицираш предател. ама тези били за ордени. Особено този дето го чакат да се прибере в родината си и да му се "отблагодарят" с "народна любов" за годините му президент.