30 души загинаха при ракетна атака в Мариупол (обновена)

30 цивилни граждани загинаха при ракетен обстрел в източноукраинския град Мариупол, съобщи украинското вътрешно министерство. Ранените са най-малко 100.

Обратно в новината

Коментари - 30 души загинаха при ракетна атака в Мариупол (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дивотията на терористите в Кремъл е апсолютна!Те са готови да си унищожат собствения народ само и само да не изгубят властта...Задаваме си основателния въпрос защо ли?Путин знае ,че падне ли от власт ,справедливата руска съдебна система ще го осъди на доживотен затвор!

нещо силно осъждащо против президента в САЩ и ще пропаднеш и без присъда може и в затвор с особено строг режим. За по-дребни изказвания ще си загубиш работата - докато не си свериш мнението с официалното.

Чисто погледнато отгоре, ако някой мрази американците и не ги иска на територията си, не иска те да си сипят бомбите, снарядите.. на родната му земя, защо го наричат непременно путлерист???

1. щото им плаща някоя от амер. фондации 2. щото са лакей - нямат гръбнак да стоят прави.

Идиоти, никой не си убива семейството, за да натопи за това съседа си. Кой ще повярва на плитко скалъпените ви глупости!

Е, точно вчера в Мариупол, украинската армия по погрешка са убили 15 украински войника. Войната е лошо нещо!!!

Вън руските войски от Украйна! Съд за Путин и Лавров!

Явно Руската империя няма да се спре, докато не стигне унгарската граница. За да се запази Украйна независима Запада трябва да дава повече оръжие и кинти на Киев, щото руснаците само от сила разбират!

Путю вече не крие ,че редовна руска армия напада Украйна. Ако джуджан не бъде спрян сега със военнен удар ще се стигне до нова война в Европа

При разпада на СССР Русия обеща да гарантира териториалната цялост на Украйна ако Украйна доброволно се откаже от ядрения си потенциал . . . Как би изглеждала кризата, ако Украйна беше запазила своите 1800 ядрени бойни глави ? ? ? - Тогава Украйна щеше да бъде по-авторитетна от Комунистическа Корея . . .

Нямаше да има фашистки майдан. Даже полузомбите в ЕК не биха се хванали с ядрена руска рулетка, колкото и да ги ръчка САЩ.

Дали нямаше да има? Това си е вътрешен конфликт и там ядрения арсенал е безполезен.Виж анексия на Крим нямаше да има със сигурност.

Пияните руснаци не ги интересува по самолети с 250+ човека ли стрелят или по жилищни райони или пък по автобуси. По безумие ги бият само тия от ИД.

Преди месец САЩ Парламента-Конгрес прие Закон за Подкрепа Свободата на Украйна ???? .... Според него САЩ ще платят на Хунтата в Киев 350 Милиона Долара, за закупува на ...Оръжие !!! След 5 Милиарда за Преврата-Майдан от миналата година ! Американско естествено ! Да ,ето така САЩ "демократизират" света ! С Кръвта и Смъртта на Чужди хора, в случая Украйнци ! От Алчност !

САЩ могат да дават на когото им трябва и колкото поискат, защото парите за тях са печатани хартийки.

Къде е информацията от руска агенция например? За какво са нужни такива поръчкови статии? Обстрела е е бил от Украинска страна, но от статията остава друго впечатление. Това се нарича промиване на мозъци.

Не е вярно ракетите са дошли от малък град край Мариупол, който е в ръцете на Руската армия.

Агентите на Путлер стават нахални!Сепаратистите са влезли незаконно и нагло в чужда земя и безскрупулно нарушават мира,без оглед човешкия живот!

За онези журналисти които се подиграха с карикатурите си и ги избиха 3ма ли бяха колко, медиен шум и потрес, чак маршове от световни лидери огромни митинги страшна медийна еуфория, а сега? Убити са 30 НАПЪЛНО невинни цивилни сред които може и деца да има и какво? Защо никой не прави маршове, защо това е второ, третокласна новина по медийте? Може ли някой да ми обясни защото не разбирам!

Защото източните народи (разбирай повечето славянски народи) винаги са били трън в задника на запада. За тях ние не сме в раздел "хора". Следователно бавно и методично трябва да умрем независимо по кой начин. По скоро ше се целуват с цигани, негри и араби от колкото с хора като нас. Щото на ония им знаят цаката а на нас още не са ни намерили слабото място.

Глупак, щом могат германци и французи да се разбират и живеят заедно, какъв е проблема и германци с руснаци да живеят заедно? Много просто Руснаците се изживяват, като империя.

Много правилно мнение.за това ние православните трябва да се подкрепяме.трябва да подкрепим Русия в този труден момент,когато всички са против нея и тя е сама.защото така се прави,така постъпват нормалните хора има и морални закони,които трябва да се спазват иначе тежко и горко на такава нация,която не ги спазва

За чий .......... украинските освободители бомбандират спирки, автобуси, училища, детски ясли и други подобни военни учереждения! И колкото и да се фъкат тук соросоидите на надник, българите нито са слепи, нито са глупави и си правят правилните изводи, кой избива собственият си народ и под чия команда, ние знаем кой плащаше за Майдана и на снайперистите, които стреляха!

Я ,тролско путлерисче!То се вижда кой е на надник и колко сте жалки в изопачаването на фактите.Значи местното население се самоизбива за кеф,а окупаторите сепаратисти,въоръжени и оборудвани ,които не им дреме живота на украинците,а територията,са едни "добри" мародери но по " висша" категория "великоруси" и безнаказано могат да заграбват ,избиват и плячкосват чуждото!Я па,тия!

Аз съм убеден,че Киев с братската безкористна помощ на Америка ще прояви воля и мъжество и няма да жали кръвта на народа си в името на светлите западни идеали.

и ми става ясно защо 25 години се мъчим и затъваме, "мандраджийската върхушка" ви изми мозъците, обра ви и замина за гнилия запад или поне децата им, а вие си остнахате да тровите бг със сбърканите си мозъци. Трябва клинична пътека за путлерастията. Ако исторически сме били само за мужиките и сме им лизали дътата още от 1878ма нямаше да се съединяваме 1885, бием със сърбите, 2 балкнаски войни и 2 световни войни на другата страна и да се опитваме да си върнем македония и тн. Сега пък нямаше да избираме борисовци, преди това костовци, и тн. Какво излиза, че открай време в България (или поне от 137 години) живее някаква цървулска жилка (малцинство със сигурност, поради изброените по-горе факти), което КЛАТИ държавата по мужишка поръчка. Взривява църкви със стотици невинни, предизвиквайки най-големия терористичен акт за десетилетия наред в Европа. Разстрелва десетки хиляди без съд и присъда или храни прасета с тях, обира им домовете, че и дрехите дори, после 45 години следи дали съседа е послушен, вицове, репресии заради тях. След това 25 години, вместо да се "огъзим" на 100% на запад както си му беше редът, те се въртяха все към варварите. Това е накратко, има една група предатели, петоколонници, безродници, които веднъж завинаги трябва да се ..... А вие цвъркайте, че сме фашисти, но това е положението, путлерастията трябва да се забрани със закон и да се преследва.

Ааа, ние сме си 101% огъзени към запад отдавна. Ама май иде момент когато много ще ни заболи.

По изказа личи,че си от потомствен работническо-селски произход.

не да се преследва, а лекува.. иначе като си гледаш минусите, е редно да се замислиш дали да останеш да се бориш със заразата като прасе с тиква или теглиш една майна на всичко и всички от стълбичката на самолета.

ЕС призова Русия да спре подкрепата си за проруските сепаратисти в Източна Украйна след решението им да започнат голяма офанзива срещу силите на Киев. .............................. Ами краварите ЗАЩО ПОМАГАТ НА БАНДЕРОВЦИТЕ В УКРАЙНА? И ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ ТЯХНАТА НАМЕСА Е ДОКАЗАНА И СИ ПРИЗНАВАТ САМИ ЗА КОЛОСАЛНИ СУМИ ДАДЕНИ НА УКРО БАНДЕРОВЦИТЕ... А КАКВО ДОКАЗАХА ЗА НАМЕСАТА НА РУСИЯ? НИЩО...ЕДНО НИЩО.

Смотани протестърчета, колкото и да си лаете, пропагандата ви не хваща. Нали знаете накрая как свършват всички фашистчета?

и всички комунисчета без българските, но и вашия ред идва

И без руските,и без китайските, и вече без тези в цяла Южна и Латинска Америка.С нетърпение чакаме.

знаем, знаем, ама да освободиш света от някой и друг комунист е безценно, за всичко останало има мастър кард :) един шумкар по-малко компенсира вечните мъки в пъкъла.

В специална декларация президентът на международното правозащитно движение Свят без нацизъм, където членуват 39 страни, Борис Шпигел нарича украинския премиер Яценюк адвокат на Хитлер. Поводът за рязкото заявление на Шпигел е изказването на Яценюк пред една от немските телевизии, че СССР е нахлул в Украйна и в Германия по време на ВСВ

сталинизма е по-гнусна и по-опасна версия на хитлеризма и фашизма. путлеризма е продължение на сталинизма. който е истински антифашист е против сталинизва и путлеризма.

доста в укропската помия

русия праща диверсанти и оръжия в Украйна

Хага очаква военнопрестъпника Хуйло Ботоксовый....

Къде е сега Европата да излезе на улиците и да покаже толерантност към убитите цивилни граждани в Украйна? Защо за 17 убити във Франция организираха многомилионен митинг, всички европейски лидери съпричастни със жертвите, а за жертвите в Украйна мълчание? Защо всички страни осъдиха стремежа на Каталуния да се отдели от Испания и Шотландия от Великобритания, а допускат да се орцепи Донецк и то със сила? Поредно лицемерие, наглост и дебелоочие на ЕС, Или просто страх от Русия...

Надяваме се Европа не да излезне а да Влезне в матушка рус и да я цивилизова. все пак горките руснаци, са поизостанали с има няма 1000 години.

смисъл да се спасява народ с робска психика.

Не го правят, защото знаят кой е воновен за случващото се и това не е Русия. По същия начин не се трогват нито за Сирия, нито за другите конфликти по земята. А всичко може да се спре от раз. Връщат се договореностите Украйна да не влиза в нато и да не се разполазат на нейна територия натовски бази. Русия само това иска - сигурност за себе си. Всеки има право на това.

Пу-т-инският престъпен режим напълно разкри гнусната си същност! Рашняците изтребват свои и чужди, само и само да заграбят поредното парче земя от някой съсед! Мариопул е поредният град, в който хората ще изчезнат при неговото освобождаване от рассияните. Рассия означава война, разрушения и смърт

Заключение на наблюдателите от ОССЕ- с Град е стреляно от позициите на ВСУ !! Вън янките и хазарските им изтривалки от Европа

явно това е путинското оссе, щото истинското оссе каза, че ракетите са дошли от изток североизток. а както знаем там се намират талибаните на путлер.

какво означава ?! Питай виетнамците, афганците ,панамците ... Да ти изреждам ли повече...гейецо?

За руснаците важи максмата на Сталин - нет человека, нет проблема. Трепат и свои и чужди, както стана при щурма на залата в Москва.

Тези, които предвиждат разруха на Русия, ги чака голямо разочарование. Путин е изключително умен и непредвидим.. Лос Енджелис Таймс 24.01.1915 г.

След като не може да се справи с икономическите проблеми в страната преминава в агресия.

Ванчо твоят човек е слаб политик. Тези са свикнали да решават проблемите си със сила. Което е много далеко от разумните аргументи.

Русия не е спирала да освобождава държави от собствените им народи.Почнали с Волжка България та до днес... и всичко се прави от "братски чувства" ,хората да не се мъчат да умират от болести, а с куршум от калашников .

Асенчо още ли си тук. Върви да трепеш рашъните или не ти стиска. Нали цял живот за това мечтаеш. За пропагандатор на еврогейски идеи вече се доказа че не ставаш. Напразно прокопитата ти плащат, колкото да не умреш. Не стой тук върви да се биеш

Много елементарно,бе 3ъбче!Според теб,който е против явната агресия на талибаните от Русия в Украйна е соросоид и фашист.Това прилича на тиквоагитацията доскоро,че който,не е с герба е "комунде",че и вие сте от същата школа,явно друга няма да бълва идиоти!

ПО ПРИНЦИП БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ СПЕ ПРОЧИСТИЛИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1944 БЕЗ РУСКА ПОМОЩ .... ОБАЧЕ ЯВНО СМЕ ОСТАВИЛИ БУРЕНИ - СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ ПО-СРИОЗНО :)))

...което доказва: Братските чувства на путлеро-фашистите.

ми що дири такъв кат теб комунист в имперския запад а не в рая на комунизъма - путлеровия шириат?

ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ КАЗА ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕИЕ НА КОНФЛИКТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО МИРЕН ПЪТ И С ПОДИСВАНЕ НА МИРЕН ДОГГОВОР ... .... ТОЗИ МИР МОЖЕ ДА СТАНЕ ФАКТ ПО ДВА НАЧИНА - С БОЙ - ИЛИ БЕЗ БОЙ :) ...ПОСЛЕДНИЯ СИ МИРЕН ДОГОВОР РУСИЯ ПОДПИСА ПРЕЗ 1945 ГОДИНА В БЕРЛИН :)))

и без е...ане няма да мине

демек, той да бие а те да не мърдат, щото ще ги бие още.

Брест-Литовския предполагам знаеш как и къде са го подписали. След това в русия имаше революция. явно след следващия мирен договор в русия пак ще стане интересно.

дни една седесарска охранена с...я каза, че руснаците неправомерно ползвали световните природни богатства, които по някакво стечение били на тяхна територия. Трябвало тези богатства да са собственост на всички хора. Съвсем изтрещя този народ след толкова години демокрация. Да вземат пример в РФ от нашите сини комунисти и да подарят природните си залежи, електроцентралите си, енергоразпределителните си дружества и всичко печелившо на чужди фирми.

Няма разлика между така наречените сепаратисти и ИДИЛ. И в двете групировки се бият мисюлмани и християни срещу заплащане, и в двете са въоръжени с АК 47, и в двете издигат фалшиви лозунги, и в двете избиват мирни граждани и разрушават градове.

В прресата на САЩ се вдига огромно негодувание срещу падането цената на нефта. Няма сериозно издание в което да няма статии по т.въпрос.Почти всички кастрят Обама, С.Арабия да се бомбардира, а ОПЕК да се унищожи. Единодушно е мнението, че санкциите срещу Русия са извън межд.право, и не са санкционирани от ООН.Т.е. са незаконни. Освен това се твърди, че те влияят негативно, както на Русия, така и на тези които са ги наложили.

Ако САЩ навреди на ЕС, на база войната долар-евро, то тогава Франция и Германия ще минат в Руската зона на влияние. ПО ДОБРЕ ПУТИН, ОТКОЛКОТО ВАЙМАРСКА РУСИЯ ! American Conservative/ 24=01=15

То и орките и те с кълъшников и те издигат глупави идеи и те лъжат бетер Асен Генов.

Не познавате руската душа,обаче дращите глупости!

Виждам вий сте наясно с руската душа. Как е на вкус?

Добра е,но много е патила,а парен каша духа!

и е далеч от представите......

Руската душа се вижда най-добре в сравнение със сайта на НАСА и руските псевдопостижения. Вижда се каква технология, наука и призводство има на едно място и колко мизерен е колхозът "Заря на Комунизма"

Да, затова ракетите на НАСА ползват руски двигатели

Путин направи така, че руснак стана синоним на терорист.

американец е символ на терорист и окупатор

Хага очаква военнопрестъпника Хуйло Ботоксовый....

До всички,анти и про Русия.Гледайте филма 31 блок пост.Оставете всички пристрастя за 20 минути и гледайте.Кой прав,кой крив,времето ще го покаже,но тези хора какво са виновни за терора който търпят?

Русия няма друг изход,освен да се защити,много е патила и си знае уроците от миналото.

zeddd

От какво е патила много? Освен от самата себе си...

Таварищ Путкин плаче за трибунала в Хага, както неговия приятел Милостевич. Вече има много недоволни руснаци от това шизофренично джудже с мания за величие о не е далече времето, когато то ще бъде съборено

Хайде бе, защитници, защо не се вдигнете да спасим мирните хора. Онази Псаки + Нюланд + Меркел пак ще обвинят Русия, че е виновна за всичко, а хората си мрът. Това е в Европа, това е в 21 век. Човечество, къде си?

Какво направи президентът на САЩ Барак Обама ? 1. Върна рублата на Руския елит. 2. Премахва зависимостта на Русия цената на нефта. 3. Преражда Руската армия и флот. 4. Създаде програма за заместване вносните стоки с местни. 5. Помогна да се върне Крим. Направи това, което руснаците не можаха да направят за 30 г. Поради това вероятно Руското правителство трябва да го награди с най-висшият орден. American Consrvative/ 23.01.15

Страна с огромни ресурси като Русия не е възможно да заради нашия долар без покритие да банкрутира.Русия просто ще премине към натурален обмен Лос Енджелис Таймс 21.01.15

На роб държава не се създава.Той винаги е предател и неблагодарник. Руска ошибка ! Потурнакът като теб трябва да ходи с потури и да е рязан. Видно е, че всичко това вечи си направил.

РАЗГОВОРА МЕЖДУ ДЪРВОСЕКАЧАИ И С ДИВОТИНО Е ПРОВОКАЦИЯ ОТ БЕГЕЕЦА ТОВА ТОВА Е ЧИСТ ХАМЕРСКИ ПОЧЕК !!! ТОВА КОЕТО ПРАВИ СЕГА УКАИНСКАТА АРМИЯ С ОПЪЛЧЕНЦИТЕ - СРРИЯ ОТ ТЕРАКТИ

В Харков продължават взривовете - пак ще е виновна Русия

ВИЕ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ И ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР НА ФОРУМА СТЕ ЗА ИОВА ЗА ПОСЕЕТЕОМРАЗА КЪМ БРАТЯТА СЛАВЯНИ ! НО СТЕ МАНГАЛИ ИВИЕ СЛАБ ШПИОНСКИЯ ЕЗИК - ПОМИИИ

Господ дава ,но в кошара не вкарва. Затова въпреки,че сме в НАТО сме длъжни да изграждаме и поддържаме армията си,и да разчитаме на нея ,както това е било в миналото. За да няма такива недуразумения и у НАС

При Реалностите у Нас - Единствено-и-Само Система от тип Швейцарска+Израелска !

Времее да смениш ника бегеец

продажна маимуна си

ми ти същия само че с друг дин това чистхамерскиначин потвърден в МАРИУПОЛ! НАПРАВИ СЕРИЯ ОТ ЗРИВОВЕ ЗА ДА ОБВИНЪТ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ - ХАМЕРСКИ МРЪСЕН ПОЧИН

Като гледам повечето минуси ми става ясно кой иска да остави България без Армия и правото да се защити от всяка външна намеса.

Светът вече е едно. Ако има нещастия в една точка, те няма да останат само там. За това, не е логично да разглеждаме това, което се случва по света като странични наблюдатели и да се надяваме това да не се случи и при нас.

Напълно Ви подкрепям ! => Срещата. ...иначе : - Турция така-и-така неминуемо ще Бъде Решението на ЕС за Намиране баланс с Исляма - Сърбия - Е на прага да стане Сериозен елемент от ЕС... и с Всичката Ни изпоизтакованост и 'уменията' на 'наште' - уйдехме да се Не видехме.

Турция стана "страна" след като подарихме Южния поток на Турския поток. Нека да не объркваме още повече действителността. Връзката на Турция с ИДИЛ (до този момент) е от негативната страна.

Как по-точно да сме съпричастни? Ти какВо предлагаш?

ДА СИ ОТСТОЯВАМЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ

ми ти същия само че с друг дин

НИКовете ви СА МНОГО НО АКЪЛА ЕДИН - ПРОДАЖНИЦИ

Директно от Давос - Оланд Е направил посещение при Саудите... И ! - Заедно с новия-Им Крал - комай СА попонаписали Сметката на Всички Терористи.

А дано. Имат я техниката, имат ги и парите да свитнат джихадистите. Защо толкова чакаха?

Началото беше Доста така ... (Саудите - Са първи Със Свободните, а Ирак - Беше основният за петрол към Франция) ..ама в Същината на Разговорите - Оланд се доближи до де Гол (Chapeau !) - бих казал - Елисейският най-накрая Се попооправи.

ЕК то да си завре Украйната в задника без лубрикант и да каже какво се случва в България, страна членка на ЕС и защо сме под мониторинг, но в същото време се дават пари за урките, който харчат и крадат без спирка?!

КТБ списък..?! Питам, 20 на 1000 умират в България...шо стаа е? ЕК то шо стаа в България е?

КатеБейските 'кредито'получатели - Ще ги Видим !, как иначе ?! ... Колкото до другия Ваш въпрос, който Е Воистине-Основен за у Нас : - 'наште', Колега ! ... 'наште', 'наште' и Никой-друг.

Ходил съм в Украйна имам близки и познати запознат съм с цялата история от преди Майдана. В Киев в заведение ако говориш на украински ти казват, че не разбират и ти говорят на руски. Надолу към Изтока е още по зле, и там имам роднини. Имах много черни мисли за Украйна и знаех, че един ден ще има там конфликт. Бях дори сигурен, че Киев ще остане в Русия, а Украйна ще е някъде от Житомир до сегашната полска граница и столицата щеше да е Лвов. До ден днешен съм изненадан, че Русия едвам успява да задържи парченца с цената на милиарди загуби.

А за Турция до босфора, северна Гърция, Македония, Румъния, шо ке каеш ма овцъ?

Никъде не си ходил!В Киев си говорят украински,а руския е проблем!Брей,много жигуло,много нещо!Тези си ги дрънкай на бабите,ама и те вече не са наивни!

2039 КОМЕНТАРА?! ТЪПАНАРИ, ЯДАТ ВИ МОЗЪКА НА КОКАЛИТЕ ВЕЧЕ. БЪЛГАРИ, ОСТАНАХТЕ БЕЗ ЖИВОТ. МАЧКАТ НИ ОТ 4 ТИРИ ПОСОКИ, ПОНЕ ИМАЙТЕ МАЛКО ГОРДОСТ. ЧЕТЕТЕ ЛЕВСКИ ВСЕКИ ДЕН И НОЩ-ЩЕ ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА, СЛУШАЙТЕ БАБА ВАНГА-НИКОЙ КОЙТО Я Е ПОСЛУШАЛ, НЕ Е ЗАГУБИЛ ОТ НЕЯ. ТОВА НИ ОСТАНА ГЛУПАЦИ-НИЩО ДРУГО.

Е Баба Ванга да я слушаме ама с тези ДСта от Русия и тази гнусна история не благодаря.

magit@abv.bg

е пусни си канал 3, да те жилнат с 50 кинта. Баба Ванга е пиела само червено винце за вечеря и постно.

Война е. Някъде буквално - имаш един начин да се бориш. При нас също е военно положение, но по-различно. Спират ни газта - постепенно ни вкарват в положение да се примирим с шистов газ. Убиват бъдещето ни чрез образованието, морала... Убиват родителите ни чрез здравеопазване, проекти на Сорос - с последствия (за сега) най-осезателно за тях. При нас са избрали по-последователен и безизходен вариант..

Що е това българин и имали почва у нас??

Къде е списъка от КТБ? Бойко, дай го бе, дай тефтерите, покажи лайната на кучетата си и свинската мас. Не се крий зад министрите си . Твоите министри освен, че извършват геноцид над българина, подкрепят ДЖИМ КЕРИ.... ТЪПАК ОЛИГОФРЕНЯСАЛ.

Ще се отчита на тези, от които получава инструкции, разбира се. Защо на теб, на нас - някакъв материал...

Руският националист Владимир Жириновски обвини държавния ни глава, че България се конфронтира с Москва по въпроса за НАТО по време на заседание на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа в Страсбург. "Защо София тръгва срещу Москва? Ние два пъти ви освободихме, ние 50 години ви изкупувахме некачествените стоки, които Западът не би купил. А вие искате да влезете в един вражески блок - няма логика да станете член на НАТО", попитал Жириновски. Петър Стоянов отговорил: "Обичам руския народ, обичам и руската култура, но повече обичам България." (Последвали са аплодисменти от залата.)

Хубави думи, но защо не му е отговорил на въпроса?

Предателя, соросоида П. Стоянов, къде е той сега??

Бойко до вчера подаряваше кучета на Путин , а сега е лакей на ЦРУ? Зад кой се крие Бойко Борисов и коя е Георгиева?

Искам финансов разчет като данъкоплатец, къде отива всеки един наш лев във НАТО, какво ни гарантират, защо Полша която ни мрази и генетично е обвързана с урките ще ремонтира миговете, има монопол в енергетиката в България и до кога ще я търпим като лицемерна страна в конфликта и ще я хрантутим.?!

Полша не ни е нападала за разлика от русия :)

Абе, Пич, кога те е нападала Русия пък теб?! Да не ти е била шута някоя рускиня?!

Освобождавала.. искате да кажете.

Путин вече 5 месеца се мъчи и не може да надвие армията на фалирала украйна. Смехотворен е вече .