Загиналите при стрелба по тролейбус в Донецк са 8, а не 13

Загиналите при вчерашното нападение срещу тролейбус в Донецк са 8, а не 13. Летището в града е напълно унищожено.

Обратно в новината

Коментари - Загиналите при стрелба по тролейбус в Донецк са 8, а не 13 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предупреждение към украинските командоси, имам сериозни съмнения, че в Детска Ясла 3 има руски шпиони, лесно ще бъдат идентифицирани по памперсите с инкрустиран руски флаг.

Най-верните марионетки на САЩ са България и Украйна.Ние сме яка Руска грешка.На роби държава не се прави. Потурнаците да ходят с потури и да са рязани.

В подземията на летището в Донецк са открити и показани 8 трупа на американски военни от Блек Уотър.Тази фирма се прослави с убийството на жени и деца в Ирак.... ЕнБиСи/15.30 Журналистът попита: Г-н Обама, общо колко американски тюлени останха в Украйна след като 28 са в Сибир ?

Защо , щом са го напуснали още 21-ви, бандеровците лъгаха за победи и на 22? Всъщност, те бяха атакуващите, и те понесоха страхотни загуби.

фашист измисли това заглавие?

След като двата терминала на летището са разрушени и няма нищо там, укрите що не спрат да го атакуват и обстрелват?

окупанти там! От Русия. Както и ти си чужд (руски) трол.

стреляли от кола в движение, днес гаубици утре ще си намерят сепаратиста който е стрелял.

8 загинали са малко,така ли! Вие видяхте ли кои са тези 8 човека. Те имат имена! Те не са абстракция!Но ,когато трагедията не е пред очите ти ,я няма!Отворете си широко очите! Ще се плаща за тази смърт!

нема да се пуашиш. всички рано или късно си отиваме, въпроса е как сме живяли - свободни или като роби на някой кръвопиец като путлер.

Какво значение има колко са? И един да е убит - това е престъпление!

Ройтерс още вчера сутринта обяви, че жертвите са 8. Само от руски източник може да извадиш истината, фактите са такива какво да ги правиш !?

само от руски източник истината е каквата си я направиш.

Сащ ще се сражават с Русия до последния украинец!

Сарказма ти, ТЪПАКО не е на място!

ти да не си папагала на учиндолския тарикат?

Твърдя, че зависи от украинците - донбасци и луганци да премелят нацистката гвардия, елитните бандеровски вълци събирани и обучавани 10 год. от ЦРУ за 5 млрд. долара, а после - взимат Киев и бесят Порошенко, Айцото и бокьорчето с германски паспорт. ИНАЧЕ: дефолтът им е преписан от МВФ/СБ - справка Аржентина - но в момента на глад и недоимък ще се сблъскат и с тежката зима и разбитото селско стопанство - лесно ще се отърат тези, които ще умрът барзо...

Рашистките вонящи пропагандни партенки нямат край Лъжат и мажат начело с кървавия Путлер

От една седмица опълченците са убили над 750 украински войници. Фашистката хунта в Куев е изпратила три подвижни крематориума в Донбасс, за да унищожат телата на убитите нещастници. След това, тези войници ще бъдат обявени от Куев или за безследно изчезнали, или за пленени.

Както е казал другаря Сталин, това вече е статистика...

А защо летището в Донбас Украинците го събориха до основи и двата терминала.Според мен те несмятат да се връщат повече там и Новорусия да не го използва.

РУСНАЦИТЕ ГО СЪБОРИХА! Украинците го отбраняваха от руснаците!

Бандеровците го бомбардираха, когато вътре бяха опълченците, което беше в самото начало.

Верно ли само 8 са загиналите? Брей, много малко бе! Поне 13 да бяха. Тъй нормата не може да изпълнят наште хора. Ако карат само по 8 дневно къде ще му излезе края. Ще вземат да им спрат помощите от САЩ и ЕС.

точна ирония! Отвратителен цинизъм проявяват вече властващите фашисти в Киев и техните финансисти и военни покровители-ще направят ли пак едно лицемерно шествие разпасаните световни "лидери"?

Какво ли прави добрия човечец янукович, сигурно си пие кафето с Путлер и обсъжда медународната обстановка ......... осирането е до уши. Никой не вярва че украинци извършиха това престъпление !?

Българската журналистика се състои от керсливи пръдльовци,които само усмърдяват информационната среда в стремеж да пробутат сензация или да угодят на някого!

НЯКОЛКО УБИТИ СЛАВЯНИ - ГОЛЯМА РАБОТА ????

Там по тия райони ли живеят ?

Е значи 8 загинали са малко, а 13 много, ебаси и тъпите журналя!

Сега ли го разбра? :)))

това просто е доказателство, че когато един путлерист ти каже добър ден трябва да провериш къде е слънцето.

Борбата срещу тероризма е обща кауза, по-долу каза Нашто магаренце Роско , на Русия Враг 2, след Прасенко! България случи с Борисов 2, а този Роско е "Бинго" за нея ? А шефа на Сатирата, сър Менов го кани за няколко роКли ! Една слободна, Шарлия, дъртата Вуна Вампирова

По голям лъжец от фашиста няма.Вчера Шоколадената близалка каза ,че са взели на мушка опълченците , а днес се "изтеглили" от летището като забравили да си вземат мушките и пушките. Сега им трябват пак 4-5 мобилизации за да съберат една рота хора.

По данни на нашето разузнаване въоръжените сили на Украйна са транспортирали три мобилни крематориума в зоната на конфликта, в които ще бъдат унищожавани труповете на украински военни. След това те ще бъдат обявявани за безследно изчезнали или за пленени.

Виж какво е това груз-200.

А Еврогейския съюз мълчи....все едно нищо не е станало. Ако въобща се пробудят то е да заклеймяват като папагали Русия. Абе няма ли нормални хора вече в тези дължави. Хайде нашата да я оставим. Ами за какави ценности говорим в ЕС, когато се защитава откровенно фашизоидно правителство дошло на власт с военен преврат, когато редовната армия е изпратена да унищожи цяло едно население само защото е православно или рускоезично, когато се избиват деца без да им мигне окото.....Питам и нашите мижетурки, които хленчат за полата на Меркел или лъскат обувките на всеки високопоставен американски представител .....каде сте бе хрантутници? Не виждате ли какво постигнаха проамериканските фашисти? Не ви ли е срам г-н Прецедент да говорите глупости от името на всички българи. Срам ме е от всички нас. СРАМ!!!

Тъпчо, украинците в по голямата си част са православни и не избиват населението а то е косвена жертва, линията на фронта минава през града, а според теб къде се стреля, на фронта или в кухата ти лейка!

Разлика има от"истеглили" и "изгонени".Така,че са ги избили.Ако бяха се истеглили ,нямаше да бягат и да си оставят техниката и да се опитват да се върнат

Само да вметна, че в българския език няма представка "ис" ;-) Думата ИСтеглили не съществува. Аман от неграмотници...

ама разбират от политика, па са и ясновидци. Въобще, колкото по неграмотни са, толкова по компетентни са.

Мануел

Ти умнице да не си Тедито от Америка - пардон Асен Генов с женски ни Ной малко лява резба пада и от време на време пише с женски никове

Последната доставка на оборудване за украинската армия е включвала и мобилен крематориум . Това по данни на украинските медии . Коментарът е излишен .

Човек първо трябва да си изясни понятието "Бог" , ислед това да нарича себе си атеист, или както там му харесва,

и ти значи си изясни какво значи понятието Бог :-). Много си тъп, бе, и надъхан като джихадист...

Се рапореждат съплеменнмиците на Серго Станишевия и онази мома с русите плитчици, а истинските украинци са жертва на тази игра.

кьосавото жуже, кагебишкият му кръг и крадците-олигарси, а многострадалният руски народ сърба "любопеневата".

Мануел

Не ти ли свърши смяната. Марш в къщи платен соросоид да се наспиш а не да пишеш простотии тука

сега, когато путин е вече заврян в кучи гъз, можете да се помпате колкото си искате

Ехх едно време руснаците са ни подарявали оръжия, ракети със сателитно управление, разчитали сме на лоялно приятелство и сътрудничество, а сегашните лакей на ЦРУ унищожиха всичко и строят някаква си телена оградка да се пазим с нея от Турция и джихадисти. Толкова смешни станахме с това НАТО, така както украинците ги тепат като хлебарки.

И цяла плеяда US и натовски чучела се извървяха тук да ни подканят да харчим повече за отбрана. Тоест да купуваме прескъпи американски залежали пушкала. За да се пазим от кого?

Kalin

Изтеглили трябва да се разбира-як пердах и са изгонени от там.А кво твърдят си е тяхна работа ако беше вярно нямаше ония Турчин....ов да го обстрелван на път за летището щото мислел че е още под техен контрол;-)Нали е главнокомандващ щом той не знае къде му е армията......;-)

Руските терористи в Украйна ще бъдат смазани много скоро с помощта на НАТО! След това ще се провокират бунтове в Русия, за да бъде свален режимът на диктатора Путин!

Само украинската хунта нарича опълченците-терористи.

Kalin

Спомням си една снимка как на Бранденбурската врата горе закачат едно знаме-като ти така го разправяш нещата отиват натам нашите внуци да си помнят една картинка как същото това знаме го забиват на върха на Белия дом;-)

На бранденбургската врата закачат знамето - първият е чеченец, другият е украинец :D Чеченецът до скоро беше жив.

Лека поправка ... за историята .... На Райхстага е събитието, не на вратата.

Първосигнални зомбита като теб, друже, трябва да се припомни, че светът натази планета е дуалистичен (двуполюсен) и че ако Русия в сегашния си вид престане да съществува, светът няма да стане по-добро място, а братята американци ще си скубят косите (и те го знаят и правят в момента).

Опитайте да погледнете отвисоко, все едно с google earth на ситуацията в източна Украйна. Макар и не юридически, но фактически дадена територия принадлежи на хората, които живеят на нея. В Донбас така смятат и не искат да са повече васали на Киев, където с преврат дойде ново правителство с политика, която не се харесва на донбасци. А защо тогава Украйна изпраща войски с цел отново да контролира тази територия? За какво и е да има контрол над нея, щом там така или иначе си живеят хора, които не искат да са украинци? Какво ще спечели Украйна отново да притежава тази територия за сметка на загиналите си войници, които са живели и са дошли от други места в Украйна за да се сражават за тази нетяхна територия? На някои тези въпроси сигурно ще се сторят наивни или глупави. И все пак замислете се - струва ли си всичко това, щом сражаващите се за тази земя украинци си живеят другаде, имат си дом другаде. За какво им е тази територия? И се замислете за още един въпрос. Това е бавната но постоянна промяна на границите на държавите през вековете. Картата на Европа, а и на света отпреди два века само няма нищо общо със сегашната карта. Това е естествен процес, какъвто виждаме сега и с раждането на Новорусия.

Що червените рушисти ползвате хамериканско-капталистическо-фашистка технология Google Earth? Я си ползвайте там - Масковская земля за по-достоверно, щото ЦРУто диктува на Google какво да слага на снимките.

LeGrandTulup

Сигурно не си чувал, че американците разчитат на руската спътникова система GLONASS за локализирането на обажданията на терефон 911? Имаш какво още да учиш ;)

Турчинов сам каза, че Крим е загубен заради 40 000 войници от руските елитни части и масовата подкрепа на населението. Киев сам унищожи двигателя на икономиката си- източна Украйна. Ако си спомним събитията в тези региони започна всичко от мирни протести срещу, който се изпрати войска. Хората просто искаха да запазят бизнеса си с Русия-хляба. Победителя в тази гражданска война трябва да са опълченците.Заслужават го!

Крим е загубен, щото по време на Украйна там беше зле, а сега е в пъти по-зле. Щом там масово ходят с металотърсачи да ровят реликви от войната и да продават, за да се изхранват - смятай колко са добре!

ЗА ПОСЛЕДИТЕ 2 ДНИ НАД 600 ОРКИ СЕ СРОДИЛИ И ФИЗИЧЕСКО И ДУШЕВНО С ВОЖДА ИМ СТЕПАН АНДРЕЕВИЧ БАНДЕРА :)

Очаква ги само едно-смърт!

ааааа чак сега забелязах иронията хаха. Малко са ! Искам още продажни урки.

Орките идват от Изток, а на Изток има само една държава - Наша Раша!

Kalin

Не четеш фантастика достатъчно не гледаш и някои сериали......орките идват от долната земя;-)а тя е......зад окена.

Без пленници ! Е очаквайте войските на фашистите да дезертират през глава.

Укранците фашисти, а руснаците ислямисти! Чудесна работа! Ти понеже си млад, като дойде време да се пенсионираш ще може да се насладиш на най-голямото минаре в Европа на Червения площад. Тя и без това Русия си е най-голямата мюсюлманска страна в Европа, та тогава направо ще се е преименувала на Росистан.

Такива помияри като тоя марионетен украински режим няма никъде в света.Това е сигурно.

Се рапореждат съплеменнмиците на Серго Станишевия и онази мома с русите плитчици, а истинските украинци са жертва на тази игра.

Що така намалиха бройката от 13 на 8 тия укри? Точно след доклада на ОССЕ... Военното престъпление си е военно престъпление. В киев мислят, че като намалят бройката убити ще им намалее вината ли?

Чизмарите! Де починете си малко,де! 2,30 московско време е! Така или иначе ви се смеят на патриотарските напъни ...Ще имате време да се докажете на фронта в Донбас и да спечелите обичта на всички бивши соц. страни.Само се пазете ей,днеска одобриха доставките на MIRF за укр. армия. Обсег ,в зависимост от заряда, до 180-200 км.За точност ...ще видите на место . Хубавото е , че путя ще тъжи за вас...Вече нямало да заравят отпускарите по стари шахти, а направо ще ги горят. Ееех, да бе мирно седяло... о

Разгледай снимки на погребения на малки деца и новородени в ДНР и ЛНР, тогава се радвай, че са доставили на фашистката хунта разни гранати и снаряди, защото ще се опитат да ги използват да избиват мирно население. Но не се тревожи, Путин обеща днес да направи всичко необходимо, подчертавам НЕОБХОДИМО за да отдалечи бойната линия на такова разстояние , че да не може да се обстрелват населени места. Така, че урките са на колене.

Сепаратистите от Украйна (държава колкото и Македония) съсипват всичко до което се докоснат. Руснаците да си местят направо границата след Донбас и каквото остане там да го използват за храна на хищниците в Сибир.

АБДУЛА, ИМАМ ТЕОЛОГИЧЕН ВЪПРОС КЪМ ВАС : - ЗА ПРАВОВЕРНИТЕ Е ЯСНО ЧЕ СРЕЩАТ В ТАЯ 40 ДЕВИЦИ - А СПОРЕД ТЕБ В ХРИСТЯНСКИЯ РАЙ КОЙ Е МЪЖА И КОЙ ЖЕНАТА - ОРКИТЕ , НАПОЛЕОН , ЧИНГИЗ ХАН , СТЕПАН БАНДЕРА , ХИТЛЕР , ГЬОБЕЛС :)))

Нито ти си Краснармеец! Я сега ни просвети кой свали Боинга на малайзийските авиолинии над изт. Украйна, както и Ту 154 над Черното море през 2001 г., на борда на който имаше изтъкнати световни учени-химици?!

Аз съм атеист и теологичните си въпроси ги задай на бог (както и да го зовеш). Само внимавай да не вземе да ти и отговори, че тогава психологичните ти проблеми ще се окажат по-сериозни отколкото си предполагал.

Абдула,и аз имам един теологичен въпрос към теб.Този проблем не е разглеждан внимателно когато евреите са скалъпвали исляма.Та да попитам:Повечето от вас са напълно осъзнати манафи.Какво ще правите с толкова много девствени момичета в рая?

Сред загиналите в Донецк има натовски униформи, най-вероятно наемници в отпуск хахаха Урките ще кремират хахаха айде слава на НАТО хахаха

Путин ви предупреди соросоиди. Или приемаш плана или не. От последните новини, представители на високо ниво в НАТО са пожелали среща с руски военни хахаха Конфликта се решава по мирен път с оръжие в ръка. Приемете реалността. Финландия защо не иска да чува за НАТО и си търгува суперски и с Русия и с ЕС? Защото от цяла Европа само там няма лакей на никой.

На страната на Киев се бият батальони, които влизат в Министерството на отбраната им, но са си чисти фашисти и главорези. Такива са батальоните "Азов" и Айдер", които според много западни наблюдатели са по-опасни от бойците на Имслямската държава!

Киевска Русия с Руско знаме до 2 седмици !

В САЩ шистовите проекти се затварят, цели нефтени компании вече фалират, спират да функционират сонди, в Ирак се излагат тотално, Киев брой жертвите си около 600 и 1500 ранени. Украйна е пред колапс и дори 2.5 млрд евра помощ няма да я спасят.

Чифутските окупатори на Украйна без съд и присъда.Никакви пленници.

ХАЗРИТЕ И ХАЗАРСКИЯ ХАГАНАТ В КРИМ СА НИ БИЛИ ВРАГОВЕ ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ДЕДО НИ ОМУРТАГ .... ИМЕННО ХАЗРИТЕ ИЗБИВАТ МНОГО БЪЛАГРИ И СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА НАПУСНЕМ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

Янки вън от Украйна и Европа!

Украйна воюва не с някакви си руски сепаратисти и опълченци, а с обучени главорези на руския СпецНаз, изпратени от кремълското джудже Путлер. Русия хвърля много хора и пари за да анексира източна Украйна богата на въглища. Путлер започна Третата световна война досущ както Хитлер започна Втората. Геноссе Хитлер е кумира на таварищ Путлер.

Bell

Над донецкото летище се вее флаг на Русия, не на ДНР или ЛНР, а на Русия. Хм, що така? Нали Москва не била замесена?

вече е замесена, айде спи спокойно

В подземията на летището са откирти умрели 8 ранени американски служители на Блекуотър.Фирмата избивала масово жени и деца в Ирак. Защо така бе боклуци.От 12 000 км. дошли да окупират Руска територия.

И НА АПЛ "ВЛАДИМИР МОНОМАХ" И "ЮРИЙ ДОЛГОРУКИ" КЛАС БОРЕЙ НАТО SSBN Borei ... СЕ ВЕЕ РУСКОТО ЗНАМЕ ЗАЩОТО СА БИЛИ КНЯЗЕ ВЕЛИКО-РУСКИ :))))

Е бил първият киевски патриарх?! Т.e. откъде идва и по чия покана!

ама Вимпел вече ги няма, загинаха заради таз съборетина ,била някога летище

Когато губи слабака се оправдава :)

Bell

Заради действията на Русия в украинската криза кръгът от приближени на президента Владимир Путин се е свил до неголяма група членове на силовите структури. Това са радикални поддръжници на сепаратистите в т.нар. Донецка и Луганска народна република. Богатите съратници или се дистанцират от него, или той ограничава контактите си с тях. Това твърдят два източника на агенция "Блумбърг", които продължително време са били близки до т.нар. кръг на "доверените лица". Според тях президентът вече дразни не само западните лидери, но и някои от своите "богати приятели" с отказа си да спре подкрепата на сепаратистите и да положи усилия за спиране на войната в Източна Украйна.

Интересно, опълченците изтласкаха хунтата и обстрела на Донецк секна. Жителите по-спокойно се движат. Харесва ми идеята, че няма да се спрат. В друга статия чета, че някакъв луд кандидат президент на Полша, решил да праща войски в Украйна хаха

Нали ти псуваше Васил Левски, бе негоден?

Украинските войници на летището са били снабдени със соларни плейъри пълни с американски сектантски песни призоваващи ги да не се страхуват, че ще умрат, и че на небето ги чакат с отворени ръце..може и наркотици да са им давали, за да издържат по-дълго. Пленен е и склад с американско оръжие, радиотехника..

Бравос! Я кажи за оръжието, кажи! Вид, бройки, това-онова...

Като настъпи глада в Русия всички там диваци ще се изтеглят от Украйна и троловете ще секнат.