Русия изпраща още един хуманитарен конвой в Украйна

Русия е изпратила до външното министерство на Украйна нота, че ще подготви нов хуманитарен конвой, обяви руският външен министър Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Русия изпраща още един хуманитарен конвой в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко е оръжието по източна Украйна, явно още им трябва ...

Ройтерс защо не пише колко войници на Black Water има в Украйна?

По време на втората световна англо американската авиация ни е изпратила много помощ по въздуха, затова им построихме паметник на техните авиатори. А сега въпроса е някой знае ли колко хиляди тона е била тази помощ и как е изглеждала тя.

Ами толкова много, че е сринала голяма част от града! Хиляди българи загинали от "хуманитарната" помощ, спускана от самолети под формата на бомби. Бомби, ама "хуманитарни" и "демократични". Освен барут - съдържали и евроатлантически ценности! Е, за нас - по-малко! Повечето ги пратили в Хирошима и Нагасаки!

Ще изпрати "хуманитарен" конвой, ама друг път! Тоя път обаче украинската авиация ще ги прати да правят компания на елена Рудолф и дядо Коледа!! Щото те скапаните руски фашисти изнесоха с първия конвой цели два украински завода за военна продукция, сега ще почнат с 2-я и въглените мини да пренасят!! Скапани руски идиоти!! Скоро газ ще пият и нафта ще плюскат!!От "хуманитарния" им измислен конвой от 300 камиона с проектен общ товар 6000 тона, в действителност са превозвали само около 1000 тона?!?! Това означава, че един камион с товароносимост 20 тона е превозвал около 3 тона-което означава че голямото количество камиони е служило за да се ползва за превоз на голям товар към Раша!!! А това доказва , че хобита Шуткин е мазно копеленце, което скоро ще си го получи и Саурон ще му го натресе в кафявата точка под гърба!!!

Ти служител на Саурон ли си? Защо ли питам, то си личи. В такъв случай, орка, стой си в ада и мучи там.

Как се пренасят мини, според теб?...

И ,какво стана с малайзийския самолет . Нещо еврогейците и краварите се умълчаха. Истината им е много неудобна. Виж , ако беше виновен Путин , щяха да усмърдят света, в това число и българските им подлоги и лизачи Ама , какво да се прави ,неудобна истина и двойни стандарти !

джудиста путлер го свали и се умълча нещо

Абе бордовите самописци се озоваха във Великобритания, с обещанието им да ги разчетат за ден-два. Записите на пилотите с наземния контрол би трябвало отдавна да са публикувани, показани ...на обществеността, НО бяха иззети от неслужители на неЦРУ и потънаха в дън земя украинска...или както там ще се нарича скоро! А в америка продължават да бият негрите!

Бе много проруски блядки са се събрали в този форум! Хора - лекувайте се !

са им го купили, да се събират тук и да си говорят. Да си викат" Много сме"

се събудиха. Истината за Майдана: watch?v=d-zvagQrqu0 Скоро и в други държави. Истината не можеш да я скриеш, все ще се покаже отнякъде. Киев и Вашингтон лъжат на поразия, а европейските медии безгласно повтарят. Но няма да е завинаги. Те са на принципа победителите не ги съдят и те пишат историята. Ще видим, да не бързат да се обявяват за победители.

Външните министри на Германия,Франция и Полша подписаха с Янукович сдпоразумение.Янукович свали милицията от Майдана, но бандеровците не оставиха оръжието а превзеха правителствените сгради. Тъпанарите свалиха милионер и поставиха юдео-хазарски милиардери начело с Вайлцман и Коломойски. Така, че майоре не лъжи и не пиши простотии. Ние сме учили за Киевска Русия, но не и за Киевска Украйна.Последната е създадена от болшевиките и е подобна на Македония, която великите ни демократи продадоха и предадоха, като я признаха за държава.Следователно признаха и държавния език-македонски.

... това, че днес хората в Украина се наричат украинци, а не руснаци, си е напълно тяхна работа... и няма начин някои отвън да ги убеждава, че са руснаци, още повече след тази руска агресия и руски зверства, те вече няма начин да се нарекат руснаци... само до преди година това би могло да се случи по принцип...а сега вече си мисля, добре е, че в България няма такива "нашисти-патриоти" откачалки, да налагат на народа живеещ в Македония със оръжие българско самосъзнание...при действията на рашките ефекта е винаги обратен.. манията им със сила да налагат интересите си и представата им за национални интереси е разрушителна най-вече за самата Рассия

Major Payne

Нещо не си разбрал, драги. Споментатите от теб външни министри не са подписвали нищо с Янукович. Те го притиснаха да подпише споразумение с протестиращите за отмяна на закона срещу протестиращите, за реформи и т.н., а от руска страна в срещата присъства специалния пратеник Владимир Лукин. Тъй като нямаше намерение да изпълнява това, което е подписал, Янукович избяга в Русия, а на следващия ден беше свален от Парламента, който назначи временно изпълняващ длъжността. Направиха значителни остъпки на проруските протестиращи в Крим и една седмица след това той беше окупиран от зелените човечета. Как ти характеризираш действията на легитимния украински Парламент си е твой проблем, но няма и следа от въоръжени преврати и други измислици, каквито твърдиш.

Да, а Путин е чист като сълза и не лъже въобще! Нали уж нямало руски войски в Крим по време на тази простотия референдума .... Същото е и в източна Украйна. Ако престане с помоща за сепаратистите войната ще спре още същия ден....

Ако фашингтон престане с помоща за фашистите, войната ще спре още същия ден!

Не само немските, австрийските, италианските, но не и българските...такава ЦЕНЗУРА и ЛЪЖА не е имало и при бай Тошово време. Меркел в техния парламент депутати от месеци я обвиняват, че поддържа НАЦИСТИ и тяхното правителство в Украйна.

вече е изцяло под контрола на опълчението.в мариупол почти няма останали укри,ще падне до ден-два.

Ти сега, какъв точно се изживяваш? Военен кореспондент?

И защо не?

Чугуниц, нещо те е обзел възродителния процес - ново име, а? Да ти е честито! Със здраве да си го носиш още два-три поста!

Кое е по-лошо? Да бомбардираш Донецк с балистични ракети или да изпратиш хуманитарен конвой там? Според нашата преса първото е анти-демократичен, чудовищен заговор на Русия, за изпращане на нещо скрито сред детските пюренца, нещо мистично което ще да превърне всеки украинец в руснак. Пак според същите журналя, балистичните ракети се използват само в краен случай срещу бунтовници укриващи се сред мирните жители в Донецк. Според мен и двете се вярни. Хуманираната помощ наистина кара и последния забравил се безродник в т.нар. Украйна да си спомни за славянските си братя. А балистичните ракети с касетъчен заряд не случайно избиват стотици цивилни, защото това са утрешни бунтовници.

Кое е по-хуманитарно: - Да се бориш за постигане на целите си с политически средства или да грабнеш оръжие и да започнеш да убиваш? - Да излезеш да се биеш извън града или да стреляш от жилищни квартали, а като отвърнат на огъня да обвиняваш, че стрелят по мирни хора? - Да съдействаш за решаване на кризата по мирен начин или да въоръжаваш сепаратистите и да им оказваш политическа и всякаква друга подкрепа? Започни от тези въпросчета, и ако си отговориш правилно, ще разбереш, че ако Русия и нейните сепаратисти действаха цивилизовано, хуманно и с мисъл за хората в Източна Украйна, никога нямаше да се стигне до хуманитарни кризи.

Напротив! Точно Русия действа така от бая време и конкретно с Украйна! На на Фашингтон и гейропа не им хареса и си спретнаха въоръжен преврат! Майдан, ако се сещаш! Където се изреждаха какви ли не носители на еврогейски ценности с думи за "демо", "крация" и "мирен" протест с бензиновози и снайпери...по сценарии - с холивудски свиреп край. Та малко след това, като си назначиха пионките, същите тези "демо" и "крадци" насъскаха братоубиствена война срещу... мирно изразяващите мнението си другомислещи! Та ако ще търсиш империя на злото - обърни се на запад и си свали розовите очила! Освен ако не си се запътил за някой гейпарад!

Много си ограничен и неинформиран моето момче а като гледам си млад и зелен, също като любимият ти аватар от тъп американски филм с което предполагам и се ограничават разбиранията ти за кино.

Махни си от аватара званието Майор. Най вероятно и в казарма не си ходил. Нито един нормален човек още по малко военен не би написал такива глупости като този коментар.

Предполагам все още вярваш и в Дядо Мраз? И Щъркела те е донесъл ;) Няма лошо :) "Пюренцата" направо ме разплакаха - къртят мивки.

Струва ми се, че има нещо гнило в този белият цвят. Изглежда ще направят още няколко курса с камази докато свикнат с цвета, а след 2 месеца като започне снега, цялата техника по къра ще стане хуманитарна

Съветския танк - най-"хуманитарен" танк!

То си има и виц от едно време, когато един трактор си пафкал спокойно близо до китайската граница. Китайски група го обстреляла, той отвърнал на огъня и продължил спокойно да си пафка. Сега са се модернизирали и за заменили тракторите с КамАз-и.

В Москва, всичко е гнило!

Но в Америката няма абсолютно нищо гнило.

Берн. Министърът на икономиката на Швейцария Йохан-Шнайдер Амман е отложил планираната си визита заради ситуацията в Украйна, предаде РИА Новости, цитирайки портала link Според информацията Амман е трябвало да посети Москва през октомври. Взех решение да отложа визитата си в Русия, докато не мога да отида там, придружен от бизнес делегация, заяви министърът. Той добяви, че визитата може да се състои най-рано през 2015 г.

и туй що го пишеш,шит? въртиш бройка?

Буквите, Неравенството и БЕгеец са в луда надпревара за първото място.

Когато написах, че след камионите с "хуманитарна помощ" от Русия, ще дойдат танковете , комунягите и русофилите ми наслагаха минуси. Ето я "обективността" им!

До сега укро-фашистите излъгаха 5 пъти че Русия ги напада. Не им вярвам без много сериозни доказателства.

Major Payne

А бе ти си като онзи дето се прибрал бе предупреждение и заварил жена си с комшията голи в леглото. И като го обхванало едно съмнение...

Този път до Киефф и... НЯМА ДА СЕ ВРЪЩА!!!?

Колега игнорирай трола!

Поне да натоварят повече ковчези за Лвов!!?

Малко мокри сънища не вредят. Още повече след една определена възраст... ;)

Порошенко разпусна Радата и определи избори на 26ти октомври.

Тва не ни грее!!?

Ако руснаците са искрени, ще поканят международни наблюдатели, които да следят какво става по границата в участъците, контролирани от сепаратистите.

Мисля че ги каниха неведнъж. Ще дойдат когато излязат доказателствата за сваления Боинг.

Major Payne

Дай някой линк де, защото аз такова нещо не съм забелязал в новините...

Руснаците допуснаха наблюдатели само на два КПП, на другите не ги пускат. Но те и така наблюдателите видяха много нарушения на Изварино. Стрелба от страна на Русия по Украйна, минаване на въоръжени хора в двете посоки. Минаване на автобуси с ранени и убити. Терористите си минават през КПП ,без никой да ги спира.

Major Payne

Да, има и изобилен снимков материал, но те продължават да твърдят, че няма такова нещо...

Путьо, Путин ги покани още ноември- да си чувал за това??! ... за нова конституционна уредба на Покрайната?!

Бабе, сигурно си било русо преди да побелееш и оплешивееш! Какъв Ноември те е подгонил?!?!? Питай някой със здрав акъл кога започнаха историите в Украйна и кога се появиха зелените човечета на Путин. Аман от дебилни и сенилни бабишкери.

Днес се оформи хубав ден-укрите ядат пердах,ЮП си върви,а протестърите са бесни и откачат от безсилна злоба.....:)

Май руснаците изядоха голям пердах около Новоазовск, обърнаха ги в бягство. 12 БМД унищожени и няколко танка?? Има пленени десантници!! ЮП не върви , защото ЕК с една дума може да го забрани. Около Краснодон ВВС на Украйна удря голяма колона на терористите и я унищожава. Наистина добър ден!

опълченците друго казват?подплатено с богат видео и снимков материал.който не вярва-сводки ополчения.всичко си го има.

ЗАЩОТО ЗНАМ ТОВА,КОЕТО КАЗВА МО - ЗА ТОВА ПИША ТУК, ПЛАТЕНИ РУСКИ ТРОЛОВЕ! СЕГА МОГА ДА ГО НАПИША ЯСНО! НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА ЗА НИЩО- ЗАЩИТАВАМ РОДИНАТА СИ ОТ ВАШАТА ИНФОВОЙНА! МО: България е обект на руска информационна война 25 http://dariknews.bg/viewarticle.php?articleid=1315542вгуст 2014 20:37

И това го пише платен фашингтонски трол?!

Балтийските страни и Полша са поискали системата за ПРО в Европа да бъде насочена срещу Русия....Искането е внесено в контекста на предстоящата на 4 и 5 септември среща между лидерите на страните членки на НАТО. Според вестника този въпрос може да бъде обсъден, но засега не се знае кога ще стане това.Балтийските страни и Полша са отправили искането си, тъй като се чувстват в опасност заради нашествието на Русия в Украйна.

ПРО винаги е било насочено само и единствено срещу Русия. Тази именно агресивна политика на НАТО е причина Крим отново да бъде руски. Агресията на НАТО трябва да бъде преустановена на всяка цена, иначе Русия ще бъде поставена пред трудния избор да умре безславно или да умре, превръщайки останалия свят в ядрена пустиня.

Колега, тая жена не е добре.Няма смисъл да се занимавате с нея.

Сега вече има и прецедент и могат да обосноват искането си. Руснаците пак ще плачат, че не били чак толкова лоши, но НАТО на вярва на сълзи:)

Прецедента е Косово

ВМЕСТО ПУТЛЕР ДА РАЗХОЖДА ПОЛУПРАЗНИ КАМИОНИ МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРА "ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ" НА РУСКОГОВОРЯЩИ ИЗМЕНИЦИ ОТ УКРАЙНА.

Украйна и Ирак са в гражданска война. САЩ и Русия подкрепят една от фракциите срещу другата къде е разликата?

Ами руснаците пристигат с камиони за сега.

ЕДНА ХУБАВА НОВИНА: ИМА КОЙ ДА СЕ БОРИ С РУСКИТЕ ФАШИСТИ Украински доброволци създават партизанско движениеКомандирът на доброволческия батальон към МВР на Украйна Донбас Семьон Семьонченко обяви създаването на партизанско движение. Това написа самият той в профила си във Фейсбук на 24 август. От утре започва да действа нашият колцентър на обединения обществен комитет на партизанското движение /структурата се създава в движение, названието е работно/, пише Семьонченко. Той добавя, че ще предостави инструктори и тренировъчен лагер. Надяваме се на подкрепата на президента на Украйна и знаем, че имаме подкрепата на народа на Украйна, допълва командирът на Донбас. По думите му сега се сформира вторият състав на батальона в тренировъчен лагер в зоната на операцията. Част от нас няма да отидат на ротация, защото е нужен втори състав. Плюс това ни разшириха с една танкова рота, посочи Семьонченко, който неотдавна беше ранен.

То партизанското им движение също ще е във Фейсбук. Само и единствено.

То и аз мога да напиша, че създавам партизанско движение.Колко му е?А и защо партизанско, като Украйна не е окупирана още?

Преди време се коментираше темата какви тъпаци са си наели щатските НПО в България да дращят по форумите. Явно от посолството са си взели поука и сега виждаме насреща едни тролчета с юридическо образование. Обаче платения трол си е платен трол. И от предателя човек никога не става. Жалки сте!

"... И от предателя човек никога не става. Жалки сте!..." Това важи преди всичко за онези хора, които предават Родината си и служат на чужди държавни интереси като руските национални интереси, Във всичките си коментари аз съм защитавала САМО националните интереси на Р. България. За разлика от анонимните платени драскачи, имам регистриран ник, и в него могат да се прочетат всичките ми коментари, Но платените руски тролове са безлики- те служат на една руска идея, за това няма смисъл да си регистрират никовете.

".... И от предателя човек никога не става..." Посочете как, кога, по какъв начин, с какви средства извършвам предателство чрез коментарите си към Р. България!

Дa ви кaжa укрите и техмите приятели от ЕС и СAЩ сa много тъпи,докaто всички следяхa конвоя,фa не би в чувaлите с ориз дa имa пaтрони и други тaкивa глупости,руснaците незaбелязaно вкaрaхa в ДонБaс елитни бригaди суперпрофесионaлни бойци от момчетaтa нa Кaдиров,никой нищо не рaзбрa,че конвоя беше мaньовaр зa отвличaне нa внимaнието,кaто се открие втори,фронт откъм Aзовско море,пaк Обaмa ще нaучи от медиите.Контрaнaстъплението нa слaвните опълченци помитa aрмиятa нa укрите,..нaй - интересното обaче предстои...

Колоната дето влезе сутринта около Новоазовск е ударена яко и обърната в бягство към руската граница. 12 БМД унищожени с няколко танка. Пленени десантници. Те доста плачат като ги хванат.

Сцената се разиграва наживо в "Света на танковете" и няколко гейм-сървъра на тролчетата, работещи за един пробит долар! :)

на страха очите са големи.та така и укрите ,докато бягат,навсякъде виждат руски колони хахахахххахаха

Те днес в Псков погребаха 15 десантника , загинали при "неизвестни обстоятелства". От тия дето бягат от украинците. Днес са пленени още 8 десантника. Та руските колони ги има и нямат голям късмет. watch?v=rW5pp9C_3Nc

станаха 23? а ти знаеш ли че само днес са се предали към 280 укри?или викаш не може да е вярно? ами в такъв случай и твоите писания аз ги обавявам за неверни....хахахахаххааха

Хайде холан! Тръгнал дядя Путя да спасява хуманитарно украинците Леле-леле. Завлече Крим, подкукорасва пияниците и ги снабдява с пушки (а на тях малко им трябва), хептен съсипа утрепаната Украйна, направи си измислени референдуми, па сега хуманитарни помощи! Бива безочие и резил ама тоя задмина всички. Все едно да пуснеш лисица да варди курника на село и да носи кукуруз на кокошките. Втора студена война му е мерак да отвори. Ама и на него му се вижда края. Тепърва ще яде хурката и камъни ще плюска. Да го Е.В.А у изрода полу-кремълски, да го Е.В.А! И троловете, дет му ближат междубедрието и тях да ги ЕВА у троловете близливи да ги ЕВ.А баш!

А тази простотия защо не я цензурирате?

не е простотия, а изказано по оригинален начин правилно мнение...

Порошенко е силно обезпокоен от плановете на Русия да изпрати нов хуманитарен конвой 25 Август 2014 19:55 Агенция "Фокус"... Украинският президент изрази силното си безпокойство относно преминаването на украинската граница от руски бронирани машини и намерението на Москва да изпрати отново хуманитарен конвой в Украйна, съобщиха от офиса на президента, след разговора му с председателя на Европейската комисия Херман ван Ромпой.

Аз предлагам всички да забравим за този западен трол и неговите съратници, да ги оставим да потънат в забвение, и да видим колко време ще продължат да си пишат сами. Хайде, чао.

анонимен

Един трол може ли за 3 минути да цитира членовете от НПК относно доказателствените средства в българското процесуално право? Не надценявате ли твърде много троловете? От една страна- искате от мен доказателства, че не съм платен коментатор, а съм това, за което се представям, от друга страна ме обвинявате, че съм трол,когато напиша отговора си, и докажа , че нямам нищо общо с троловете. Странно разбиране за интернет трол.....и то от платени коментатори като руските защитници.

Но този път да сложи огнехвъргачки за да поизчисти бълхите на украинците!

БРАВО НА РУСИЯ!

Едно време гърците, сърбите и румънците са провеждали подобен геноцид срещу българите, които живеят по териториите, заграбени от тях. В момента украинското правителство извършва същите насилствени чистки срещу етническите руснаци в Украйна. Сега анти-българите от НПО ще започнат да бълват змии и гущери или тихи минуси.

Това хубаво сте го написали, с една малка разлика- за напр. гръцкият геноцид над етнически българи в Гърция до 1954г. има доказателства, докато за твърденията ви за това,че "украинското правителство извършва същите насилствени чистки срещу етническите руснаци в Украйна..."няма никакви доказателства. Това, което сте написал, са голи твърдения, които са чист лозунг, но не и нещо доказано.

ХА ХА ХА не е истина кой както влезе и се присламчваш да изкараш някой коментар, че бройка трябва.

Ако питаш гърците, сърбите и румънците, те също като теб ще отрекат за геноцида и ще кажат, че липсват доказателства. За Османската империя Левски и Ботев са били престъпници, а въстанията са били потушавани касапски и кърваво. Ти явно си от тези, които подкрепят геноцида. Всичко зависи от гледната точка.

Твърдите, че сте "юрист". Всичките ви коментари и твърдения се базират на информация от някакви медии, което е въздух под налягане от юридическа гледна точка. Реално нямате едно доказателство, обаче се държите сякаш сте хванала лично руските танкове и сте ги снимала, и ги водите към съда. И с цялото си лицемерие и наглост обвинявате другите в лозунги и голи твърдения?

когато и този конвои пристигне коломоиски ще е стегнал куфарите а нацитата ще са в галиция!!!!!!!!!!!!

Не знам какви ги плещите бабината ви трънкина , но руснаците отиват и помагат с хранителни продукти и техника за оцеляване на населението каквото и да е то . Американците ще въоръжават , ще предоставят ама искат газопреносната мрежа и да си настанаят оръжията както при нас .

Гуууем ТЪПАК си! Освен , че со проЗ и циганин!

третият да го пращат за Киев директно.

Руснаците ще влизат в Киевска Русия както си искат и когато си искат.Говедарите, прислужниците им в Киев и нещастниците уса тролове в България ще подсмърчат и плачат....

анонимен

"... Говедарите, прислужниците им в Киев и нещастниците уса тролове в България ще подсмърчат и плачат...." Това е пряка заплаха за физическа саморазправа с българите, които мислят по различен начин от теб! Не разбрах само кои са "говедарите" от България... НК Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

анонимен

И още НК Чл. 117. (1) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Приготовление за убийство се наказва с лишаване от свобода от една до шест години. (2) Същото наказание се налага и на онзи, който подбужда другиго към убийство.

Дидо Буркхалтер, председател на ОБСЕ заявява, че Киев трябва да смени конституцията и да децентрализира държавата, федерализиралТова той заявил още през юни на Порошенко, но сега, след като регионите нямат никакво довери в Киевското правителство, това е очевадно и задължително трябва да се направи

Лъжа!!! Дай интервюто!

конвоя ще го видим,но опълчението вече навлиза в Мариупол а укрите бягат презглава,даже си зарязват оръжията.

По-добре бели камиони, отколкото "бели лебеди"

То цвета не определя съдържанието...

Той ти говори за Ту160. Прав е.

Да. А в третия конвой ще е упътването за сгобяване на първите два конвоя :)

Поздрава на един опълченски командир към украинците: "Скъпи украинци, позволете ми да Ви поздравя от сърце в този красив летен и топъл ден, по случай голямото събитие-Деня на независимостта: Деня на независимостта от икономическото развитие. Ден на независимостта от екологически чистото земеделие. Ден на независимостта от машиностроенето и добива на въглища. Ден на независимостта от честта и достойнството. Ден на независимостта от истината и съвестта! Ден на независимостта от собствения си народ, в името на онези, от които Украйна продължава да бъде зависима. Честит празник!Празник, който днес по-скоро прилича на погребение.

Германия порица украинските сепаратисти за показването на военнопленници от правителствената армия 25.08.2014 / 17:54 Берлин/Мадрид, 25 август /БТА/ Германия осъди публичното излагане на показ на военнопленници от украинската армия от страна на сепаратистите

ПИПО

Германия и Русия имат на 40 милиарда годишен стокооборот. Икономиките на двете държави са много тясно свързани. Та, "какво осъди публично" е само прах в очите на слепците (такива като теб).

анонимен

Моето мнение е различно. Икономиките на Германия и рф не са свързани до толкова, че Германия да е съгласна рф да застраши мирът в Европа и да преразпределяУкрайна, както намери за добре. Германия е моторът на ес, а не на рф. Двата блока поддържат привидно добри отношения, но реалността е друга- достатъчно е да попитате коренното население на Германия какво мислят за руснаците.

Пипо, не се занимавай с тая бе човече.Тя едно си знае.....Нека си пише-само се излага и себе си и работодателите си.

Така трЕб`а!!! И теб,ако те шамари нЕкой,ще го осъдя!! Кеф ще ми е,дори и сопа ще му дам-ама ще го осъдя(с усмивка,нали)..... Та-така и Германия,която между другото,не е платила всичките репарации,и не се е отрекла-официално и с извинение-от нацизма!! Твоето "меродавно"(муа-муаха-муаааааахахахахаеееааааахахахахаа)мнение по въпроса???

За твое успокоение, нещата със задържаните, са направени в пълно съответствие с Женевските конвенции (1949) и допълнителните протоколи към тях. Обърни внимание, че са с вързани на гърба ръце. Това не са военнопленници от юридическа гледна точка.

Това е то руската щедрост. Събаряш къщата на човека , но после му подаряваш нови тапети за кухнята...

Да пратят конвой към руските села и малки градове. Че там четка за зъби и тоалетна хартия не са виждали през живота си.

В помощ на опълченците са пристигнали 20 високопрофесионални военни специалисти от Израел, служили в съветската и израелската армии.В най-скоро време броят им ще достигне 200.Създадено е и формирование от 370 души в което влизат бойци от Прикарпатието, Полша, Словакия и Унгария, което също идва в помощ на опълченците.Хунтата вече започва да се излива в мръсния канал.

Нов конвой ? И кога изпиха чая от първия конвой ?