Киев конфискува €1,4 млрд. от Виктор Янукович

Украйна започна днес процедура по връщане на откраднати от бившия президент Виктор Янукович и негови близки държавни средства на стойност 1,4 милиарда евро.

Обратно в новината

Коментари - Киев конфискува €1,4 млрд. от Виктор Янукович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много крадил този, колкото ГЕРБ от санирането.

ПОРЕДНАТА ПУШИЛКА!!!

Тези що не вземат да се скрият с тези 1.4 милиарда евро, които били откраднати. Че нашият Хидромелиоратор и шайката му чрез Преуспелия Катаризис свиха над 4 милиарда само от КТБ с помоща на Цацаров - да не говориме за проектите за милиарди, които Борисов първо спря щото си били напълно наред, а после тихомълком пак ги пусна...,за газа, тока, санирането, държавните ии общински имоти като Пловдивския панаир и т.н., и го назначиха за награда за шеф на ДАНС, тези тръгнали да разлайват кучетата за някакви си 1.4 милиарда... Ние пак сме първи, шампиони! И както Бай Хуй много мъдро отсече - много отдавна сме минали румънците и в нас няма никаква корупция и кражби, защото няма нито един осъден (по-голям) крадец и разбойник! Ай, сиктир бе!

не му вярвам на Петро? Че то минаха 3 години, сега се сетиха! И кой крадец на такова ниво ще си държи парите в местни банки? Пълна простотия в укро стил!

Три причини да краде: еврейн, комунист, русофил.

на мен пък миналата година ми конфискуваха 14 милиарда евра

верно ли бе ....брей брей

Я колко лесно било... Ей го на имат си съд който набързо е решил а "Ощадбанк" пък взела че ги конфискувала тия пусти парици, остава да ни обяснят къде спаха бойните групи на Десен сектор през последните 3 години та чак сега са се сетили да действат, а може би пак ни пробутват пропаганден кьорфишек;)

Абе дир-а, стига сте лъгали: "Виктор Янукович бе свален от президентския пост с решение на Върховната Рада след бягството му от Украйна" НЕ, БЕ СВАЛЕН СЛЕД ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ.

Къф преврат след като избяга и се изниза в Русия като мокра връв! Ако беше преврат, щеше да стане като в Чили, дето Пиночет утепа Салвадор Алиенде и той загина ато герой с автомат в ръка! От Янукович не се получи герой, а страхлив предател, който заряза Украйна и отиде да се дупи на Путин!

За да отидат в джобовете на Порошенко и компанията му! Хората просто изнемогват от тези крадливи мишки!

Попитайте украинците настоящите им управници не крадат ли, за да ви светне, че крадеца вика дръжте крадеца.

*Коментарът е скрит, защото е по темата темата или съдържа истината

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа истината

дира...

Че ако Янукович не беше избягал навреме, киевските нацита щяха да го очистят, така че тия обвинения и конфискации са без значение!

преди 3-4 месеца не казваше ли че невинните не бягали, а само виновните?

Ако имате мен предвид, моля, посочете кога и къде съм го казал. И понеже знам, че си измисляте, да Ви кажа, че за сетен път се убеждавам, че лъжите са основното достойнство на соросоидите!

hi..hi..hi. dira..... shte mi skrite onaq rabot

hi

Украинците да помнят, че броени пари бързо свършват- а после?

Тия май се чудят от къде да докопат пари че задниците им огладняха а запада и сащ посъкратиха спонсорирането им..

Смех, тези гарги си вадят една на друга очите, не са като нашите. Интересно е как ще си ги разпределят.

от неговия в своя джоб. хахахаха

Поредният Як гвоздей дозатварящ Ковчега на ДнешенКремъл...

2 часа назад, источник: РИА Новости В Турции заявили, что договорились с Россией о покупке C-400

едно си тролчо знае, едно си бае. Имат пари да трошат - да купуват. Видяхме колко вършат работа :))))

брееей..много работило това путинско крадливо мекере бе..много работило,много спестило !!

вероятно паричките са делнати с авера Путин за "сделки" относно повишаване благосъстоянието на украинският народ! Абе тия комунисти все за народа мислят бе! А, сета някой ще каже, че не е имало комунизъм, преди 27 години, но пък имаше комунисти!

Хубав човек, ама лошите му спретнали преврат...Ех, вашата...комунистическа.Навсякъде сте едни и същи гадове....И навсякъде ви гонят де

Сега покрайнските циганя ще се замогнат с тези парици? .. И няма да искат от западняците.

Сетили се малоумниците да му вземат парите! Интересно как смятат да му конфискуват парите и още по- интересно да ги върнат в бюджета? Същити с бели конци глупости!

убит от про-фашистката американска клика, а за откраднатите пари: "Ах, дали е така, кой ще ни каже".

Тиквата и Горанов взеха 3млр. лв заеми на 3% и сега ние плащаме лихвите, които лихви в Европа са отрицателни...и Горанов пак се гласи да е министър.

Явно ни харесва да ни е...ат и стрижат. За трети път си го избираме този катил с придворните му дебили.

По-добре да си ги бяха сложили направо в джоба, нали??? Да можеш да спиш спокойно!!!

Чудесно! А това дали ще върне курса на гривната 8:1? Дали ще върне цените на газ, вода, парно и ток? Дали ще върне производството в над 12 хиляди фалирали производствени предприятия? И, между другото, Порошенко беше министър на икономическото развитие и търговията в правителството на Янукович. Защо него не го разследват за откраднатите милиарди?

Един призрак броди из Европа - призракът на комунизма! Ха - ха -ха! Вярно като им взехме властта на призрак заприличаха комунетата! Браво украинци! КУРнелио ПОМИСЛИ? И вашите пари ги гепи Гергов и с какво ще се борите? Скоро ще си сервирате с чук и сърп на масата!:)))

И как точно ще ги вземат тези пари ,те да не са закопани в задният двор ,или ще се помолят на руските банки в които са депозирани доброволно да им ги предоставят ,тези смешници ако можеха да вземат парите на Янукович първо това щяха да направят .

оставете парите на човека бе. От закуските си ги е събирал. Мизерни укри.

Работил съм с пари и то многооо... И по време на соца и в тежките мутрински години... В брой.... в кашони... Ама ...не са били МОИ и интересно ...НИКОГА НЕ СЪМ И ПОМИСЛИЛ или СЪБЛАЗНИЛ да си чопна или присвоя дори една пачка ... И в момента разполагам с толкова ,до колкото да си разплатя сметките за живота си в месец напред ... Не мога ,не мога да проумея ,защо на някои като този ,мой връстник , са му тези 1 400 000 000 еврака ??? По 1 400 на ден да харчи ,ще му трябват 1 000 000 дни да ги изхарчи ,без да смятам лихвите натрупващи се оставащата сума ... А, това са около ....280 години....

....2 800 години ...

Тъпанарите мислят че парите са власт! Мутрите научиха че властта е куршума или ножа!

Комундетата са изобретателни, ще намерят как да изхарчат и по-голяма сума :)

Алчността е вторият от седемте смъртни гряха. Лично мен ми направи много приятно впечатление скромността на Ренета Инджова която в един момент си изкарваше прехраната като чистеше блока в който живее, иначе тя беше един първите служебни министър-председатели назначена от президента Желев.

Ама Путин много джоп пара му е оставил.

"Иванчо " е малък и още не се е научил да пише.... Нека си тананика песничката... "В джоПчето ми дрънкат семки и бонбонки ...":)))

Прав си. Така по добре ли е ;;джопа; пара му е оставил. Пак ;2ка; какво да се прави --учи е.. , учи е.. пак не става.

пак някакви вмирисани партенки ... откраднал някой 1,4 милиарда и ги оставил на склад ... чака порошенко да му ги конфискува ..... тия сме ги гледали вече

А тебе те чака чукане на камъни в Белене! И то съвсем скоро! Това е съдбата на мекеретата, отцеругателите и предателите за 30 сребърника, пърдон гранта на ден!

мдаа. Метна ли се пак на амбразурата старче? Защитаваш Путин и русия, а? А викаш, че другите са предатели. А? Ти не си българин. Продажно селско копеле и безродник.

Не стига, че си путювски трол, пък си и неграмотен на всичкото отгоре.

Пич, не искам да ти пукам балончето, ама Червената Армия я няма никаква напоследък. Не разчитай на нея да те курдисат да ги представляваш в България. Специално ще се върна, ако трябва да ви се скинат вратовете на такива като тебе.

Ти от Белене ли се обаждаш, как е ,върви ли чукането. Ако не чукаш камание, да знаеш тебя ша та чукнат.

За да стане това у нас пръо треа да има "Майдан". А у София таково животно нема.

Миналата Година Един Украински депутат, беше писал в данъчната си декларация БИЛЕТ ДО ЛУНАТА. Сега, ще има, за много билети до Луната

Че имало ли е толкоз много пари в Украйна?!

Този яко е крал

По сравнение с Поросенко, Янукович изобщо нищо не открадна.

Браво! Така трябва и на българските престъпници ИК, АД, ДП, КН, РО, ГГ и останалите.

ББ. Не пропускай

А Курнелия,защо я забрави,а?

ИК няма работа в тоя списък.

Защото ИК е в ОНЯ списък :)