Около 50 души загинаха в Донецк за един ден (снимки)

Украинският депутат от Блока на Петро Порошенко Владимир Ариев каза за БНР, че камионът, от който бе стреляно по спирка в Донецк, е под контрол на сепаратистите

Обратно в новината

Коментари - Около 50 души загинаха в Донецк за един ден (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега отивам да си утепам децата,за да обвиня за това съседите,защото искам да водя война. Мръсно, гадно американо-фашистко украинско правителство!

През септември 1999 г. ФСБ взриви четири жилищни блока (два в Москва и по един във Волгодонск и Буйнакск) и беше подгатвила поне още три (два в Москва и един в Рязан) за да оправдаят втората чеченска война, обвинявайки чеченците! Когато се взема решението и започва подготовката, Путин е директор на ФСБ, когато атентатите са извършени, той е премиер, а когато се разследват (ужким) и бързо се прекратяват делата - вече е президент!... Загиват над 300 руснаци, включително деца и бебета. А войната носи няколко трилиона рубли печалба в личните сметки на ограничен кръг висши управленци и "силовици".

повечето руснаци знаят това, но го оправдават: "Щом така трябва... Пък и другите го правят..."

защо цитирате само украински официални лица ?

Защото има цензура!!!

Иди да видиш какво пишат Вести-най-продажният сайт и тогава се сърди на ДИР.Тука има доста по- умерено и справедливо отношение .Като вземем предвид ,че Кери иска от правителството медиите да промиват мозъците ни в полза на САЩ и НАТО и срещу Русия...добре са ДИР.

На чизмара трябва да се забрани да спами из бг.форумите или да се отбелязва от коя държава е изпратен "коментарът".Спамещите мурзилки явно са заплашени да ходят на почивка в Донбас,ако не замърсяват инт.пространството.Да ви успокоя,че поради краха на копейката пак ще ви пратят там,щото чеченците искали долари!

Май ти спамиш?! Като ти чета спама който няма никаква връзка със статията!!

Асенчо споко бе няма да ти пращаме руснаци. Ти като го чу май се посра. Споко измии си дупето. За какво да Ви бием или убиваме като сте най калпави пропагандатори на идеите на американците. С Вашите коментари Вие изцяло работиш в полза на руската пропаганда. Не го ли схвана до сега

си че по големи глупаци от руснаците няма, но съм грешал. имало и това са русофилите - самоварчетата.

Мануел

Браво бяхме мурзилки сега самоварчета. Ти изми ли дупето

НЯМА НИТО ЕДНА ДУМА ВЯРНА НА АРИЕВ !това е писък на този които се дави морето Можеби затова Кололомолски е кумил место в Днеп -ка обл на 160 000 место за гробове ! там е погребат всичките от армията на УКРАИНА

Трудността в разбирателството с руснаците се състои в това, че ние не осъзнаваме факта за тяхната принадлежност не към Европа, а към Азия и за това, че те мислят по друг начин. Ние не сме способни да разберем руснаците, както не можем да разберем китайците или японците.В допълнение към другите азиатски качества на характера, руснаците не уважават човешкият живот, всички са кучи синове, варвари и хронични алкохолици

Асенчо признай си че сам си сложи плюстчето. То ти практика. Пък сега и американците дадоха 3 000 000 зелени на Прокопито. Ама салаба активност. Май само ти пишеш като те гледам. Пиши пиши малко ти остава

Мануел

И второто плюсче си сложи самнали. Да не са взелида ти плащат на плюсчета

си толкова смел пак зад храста ли си се паркирал - самавар.

Ми напъни си малко мозъка и ще разбереш и японците и,и руснаците, и китайците.Не е чак толкова трудно.Вярно иска се мозък,ама това си е твой проблем, а не на форума.

Добър пример даваш особено с Япония и Китай!!! Точно тези две нации направо да ги "ожали " човек, ама изпусна Индия- що така, или тях ги разбираш!?

А дали не ги избива путини мъчно ми е за хората

всичо е пр сценария на хамерите пъвото беше с снаиперите на мегдана после мариопол одеса харков боинг автобуса и т н хунта е кризиз и търси нови инцеденти и вече не им трябва мир !!!иначе баидън няма да им даде изнесените капитали за помощ

погледнато може да печелиш при писане на фантастични романи повече отколкото при дращенето си по форума. опитай!!

Защо се случва да гледаме абсурдни новини, където всичко е еднакво русофобско, ще видим в тази статия.: "Шест корпорации, които контролират почти всичко, което гледате, слушаме и четем". По чиста случайност са с еврейски капитали.

гледай всичко да е българофилско, а за другото не мисли.

Като чета коментарите ми дойде на ум че РУСНАЦИ ЖИВЕЕЩИ В БГ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКСПУЛСИРАНИ ОТ СТРАНАТА.В посолството да останат 5-10 души и толкова.Не за друго а заради просташката им арогантност.Ако си идат в русия от там едва ли ше им е толкова мерак да пишат по БГ форумите.Освен това няма да е зле да се конфискуват имотите на руснаци в БГ.Ако много искат, да идват тук на хотели.И пак да си ходят в матушката.Така и "скъпите" ни руски "братя и сестри" ше почувстват какво "хубаво" нещо е "национализацията".През 1947г българите разбраха какво е "руското братство".Сега е техен ред.Въпреки че се съмнявам че руснаците "собственици" на имоти в БГ са ги плащали със свои пари.Но това не е мой проблем.

Мисля да ти пратя двама трима от руснаците дето живеят в България- Обещават добре да те посъветват.

ново и интелигентно от САМОВАР.

Бай Ставри

Война и руснак, насилие и руснак - това си е като ду.. и гащи, като Хитлер и Путин, като Сидеров и Местан

хаха ти ли бе, беззъбо създание??? Ти не можеш да събереш 5 лв да правитиш една рускиня, къде си тръгнал???

Всички войни са израз на човешката глупост и причиняват излишен разход на ресурси.

Киевските терористи продължават да избиват украинския народ. Порошенко, Турчинов, Яценюк, не разбрахте ли, изверги такива, че вашата превратаджийска проамериканска хунта не е легитимна в очите на народа. Докога ще продължавате да избивате политически несъгласните с вашето 'управление'???

всъщност точно народът ги избра. Предишната руска подлога беше пък изгонен пак от украинският народ, така че свери си часовника!

Мануел

Ти не си ли заминал още за Осраина. Какво чакаш бегеец и Щерев вече са там и се сражават срещу рашъните , а ти се ослушваш. Бъди мъж тръгвай не се бави

Свалете хунтата и всичко ще се успокои, толкова е лесно.

може да се свали руската хунта.

Невъзможно, защото няма такава. Има само една еврейска хунта, която е завладяла САЩ с преврат през 1914г. Тя направи много поразии на Светът. И светът трябва да я изрита.

НА КИЙИВ

Аз

Лесно за коментиране: ВСИЧКО в статията варира между неистина и лъжа.

"Минобороны ДНР: Под завалами аэропорта Донецка найдены тела в форме НАТО" Има намерени много тела, дрехи, радиостанции на неруснаци. Както е известно, американската частна компания Блекуотър се бие там. А известното за нея е, че изпълнява единствено поръчки на Пентагона. Което говори за пряка военна американска интервенция.

Ако американци се биеха наистина там Убитите руски войници щяха да бъдат десетки хиляди.

Това в кой филм го видя?

Ха Ха Дрогираните кравари могат да се бият само с жени и деца. 28 тюлена са пленени и режат трупи в Сибир. Американец- войник ??? Крадец и убиец да !

Мануел

Не десетки а стотици хиляди а може би и милион що пък не два а вероятно цялата руска армия. Глупако глупакооо.............

"Освен това мисля, че Картаген трябва да се разруши. " Както винаги така и сега:Всяка глупост се плаща.Глупоста на западните политици преди 25г. да повярват че русия е цивилизована страна трябва да се плати пак от всички.Това да не разбереш че русия е в колабс ,и да повярваш че горбачов е нормален човек,виж това наистина е глупост.Това да си помислиш дори и за миг че с русия може да се живее човеки е глупост.Ако преди 25г русия беше разрушена сегашните проблеми пред цивилизования свят щаха да са невъзможни.Марк порций много добре е знаел че човек може да се справи с варварството само като го унищожи.Докато съвременните тъпи политици назапад не го разбраха и сега всички трябва да ядем лайната.За това тази фраза на марк порций я знаят и бебетата, а той е останал в историята с това че е бил мъдър човек.

БРЦК

Ми те се пробват бе , Наполеон , Хитлер , сега Меркел,Оланд и Обама. Ма нещо не успяват засега.

Бегеец, Кого се опитваш да лъжеш ти бе? Днес всички проблеми, войни и злини в света идват от държавите САЩ и Израел. Русия няма 900 военни бази по света, а само една в Сирия. Болката ви е мошета, че не успяхте да поробите и съсипете Русия. А сега дойде БРИКС и ще приключи долара и ще си умрете в мизерия. Ще дойде време да работите, моше-ници. Не само да седиш по форумите от сутрин до вечер и да ни лъжеш. Ще ти се наложи да работиш, безполезно същество.

да видиш колко си умен - защо не попиташ Лукашенко защо иска да се търгува с Русия с долари ??

Мило малко комунистче,знаеш ли истинските имена на зиновиев каменев троцки...Въпреки че аз всъщност нямам нищо против евреите.Но евреите направиха най голямото зло в историята на земята-комунизма.А комунизма просъществува самостоятелно само в русия.Единствено в русия.На другите места беше наложен със сила.А защо само в русия.Защото само там имаше хранителна среда за варварството на 20 век-комунизма.Ако някой ми каже че хората в русия са "някакви" едва ли ще мога да възразя смислено. Вчера май имаше съобщение че повече от 50% от днешните руснаци оценяват джугашвилев пололожително.Еби му майката.Това дали са хора или са говеда.

да те вземат ако не секретарка на Бжежински или онова кукуригу Маккейн, то поне при гъзоблизниците на Асен Генов? Че ти изпраска тука най-съровените въжделения на "цивилизования свят" и издиктува тезисите му за световен мир и декорация. Но не си прав, не че не се опитаха, ооо само как се опитваха и продължават да опитват. Но не искат да платят цената. Защото знаят, че ще е толкова висока, че ще им струва и главите и задниците.

Не по-малко виновни за ситуацията са и тези дето решават какво да става на земята зад сцената.Надявам се никой вече не се лъже че цената на нефта се определя на пазарен принцип.Безумните Цени дето бяха10-15г нямаха нищо общо с пазарните принципи.Просто те така решиха. Сега съгурно са разбрали колко глупаво са постъпили. Човечеството беше върнато на зад с едно 30-40г.А парите от безумната цена на петрола русия използва да се превъоръжи и реши че сега може да прави каквото си иска.Това пък говори колко безкрайно тъпи са господарите на русия.Не милиционера. ХАХА. Милиционерче.

Трябва ли една държава да се въоръжава, или не. Защо България трябва да се въоръжава, а Русия-не. България повече пари ли има, или са по-лесно спечелени!

Кой ще ми отговори на един въпрос: ЗАЩО РУСИЯ ОТГОВОРИ НА ТЕРОРА В ШАРЛИ ЕБДО ИМЕННО КАТО МЮСУЛМАНСКА ДЪРЖАВА Събра над 1 милион мюсулмани в Грозни. Русия не се ли е превърнала в мюсулмания?

отново е подстрекател на всякакви размирици. нищо ново под слънцето.

БРЦК

Я сега отвори атласа или намери глобус и виж къде се намира Грозни. Май не е в Русия , а ?

Здравей, малоумно моше. Сам ли си правиш диалози? Шизофрения ще да си развил, след толкова много никове. В Чечня са мюсюлмани и са с правото си да си кажат мнението. Такова мнение не е официално и не е казано в Кремъл. Много прост и елементарен манипулатор си. Вас, пропагандата, да не ви подбират на конкурс за идиотчета?

В Русия има свобода на словото, и защита на правата на човека, за това. Лавров беше на марша против тероризма, а мюсулманското население изрази нежеланието си да гаврят тяхната религия. Което е видно и от пуси райът.

"В Русия има свобода на словото, и защита на правата на човека" - особено в Сибир.

Промъкнали се значи,диверсанти с минохвъргачка на пикап в центъра на града и стреляли по спирката.....Няма такова малоумие..Такава невероятна простотия.Само руски,промит мозък може да хване на такава версия..И българските съветофили,но е известно,че при тях липсва какъвто и да било мозък

е при САМОВАРИТЕ - мозък няма.

Бегеец, сам ли си говориш вече. Ето така, драги съфорумци, днес пропагандатора моше ни показва нагледно, как се мами. Това, че използва най-различни стотици никове, за да изкаже личното си мнение е едно. Сега си задава въпроси, сам си репликира. За да остане впечатление за някаква множественост. Медицински се нарича множествена шизофрения.

и некадърен като истински КГБ-ец

Очаквам Меркел, Оланд, Борисов и другите европейски лидери да се съберат на мирно шествие в памет на загиналите в Донецк. Да, ама не. В Донбас не са французи.

със Прасенко, двама полудели , ще видят те кон тиква яде ли ?

Лесно ви е на вас на топло пред компютрите да си играете на русофили и русофоби, но ви гарантирам, че единственото, което искат нормалните хора в Източна Украйна е войната да спре, независимо кой крив и кой прав и кой какво ще взима. За тях всякакъв мир ще е по-добре от сегашната война. Затова стига сте се насъсквали като генерали в електронна игра ами помислете реално как може да се дистанцират воюващите групи една от друга, да се обяви примирие и да започнат преговори. Накрая все ще стигнат до някакъв компромис. В противен случай края на се вижда, всеки ден като има убити от която и да е страна, това води до ответна реакция и така в омагьосан кръг.

Шило

Поклон! Напълно съм съгласен.

Или сте наивни или сте глупаци. Има една поговорка "аз воювам за МИР" колкото и странно да звучи това се случва в момента в Украйна. Ако опълченците загубят мир няма да има в този регион. Няма как едни толкова различни хора да живеят заедно. Украйна трябва да се разпарчедоса и който откъдето е да си хваща пътя който иска руснак който иска украинец който иска поляк унгарец българин молдовец и така нататък.

въпреки обевяаните поне 6 пъти примирия и подписаното и от двете страни т.нар. "Минско споразумение" войната продължава? Лукашенко, който е неутрален в настоящия конфликт дори предложи да изпрати свои войски, които да разделят враждуващите едни от други, но това не става защо? Защо Петрушенко продължава да обикаля и иска пари и оръжия, заплашва и обявява мобилизация? Уркраинското правителство лъгано и подстрекавано от западните политици не иска да прекрати войната. То се счита по-силно още повече, когато се разбра, че Русия няма да се намеси със свои войски, а ако спре войната това ще е политическия край на хунтата му в Киев.

защото войната е между русия украйна май това не си разбрал

Всички нормални това искаме,когато се насъсквам срещу някого,това е срещу зомбираните и дрогирани олигархични батальони на хунтата и срещу западните наемници,не срещу редовите украинци. Последните се пращат срещу опълченците като говеда в скотобойна,а в това време изродите стрелят в тила им, обстрелват цивилното население и в общи линии се "забавляват", а когато стане напечено,първи те напускат района.

съжаление за Русия е важно да отклони вниманието от икономическата и финансова криза и да го насочи към други конфликни точки - Украйна.

наруши примирието, мобилизира официално своите запасняци и ги прати на тълпи срещу куршумите за да "отмъстяла за терористичния акт край Волноваха". Русия или Украйна не се яви на преговорите за подновяване на прекъснатото примирие, Русия или Баба Меркел обяви преди това, че нищо нямало да се прави за разбирателство докато не станело на нейното?

Дира ни имат за идиоти.Песнали са новина, в която писаното и видеото към нея взаимно си противоречат. "Мога съвсем ясно да ви кажа, че е идентифициран камионът с минохвъргачката и той сега се движи в Донецк, който е под контрола на сепаратистите. И именно от него е стреляно по спирката", обясни Владимир Ариев. - вчера бе съобщено, че камиона е намерен и фашистите са заловени, кое не е ясно - не може да се използва от опълченците ли? "терористите използват като заложници мирното население" - на клипа добре се вижда отношението на местното население кум опълченците - ръкостискане, приветстване... "пленени украински военни са заведени принудително от сепаратистите на мястото на трагедията в Донецк и подложени на линч от местни жители" - стига бе, те нали са освободители, що ги бият, женицата от клипа що налагаше по главата "освободителчето"? "Ариев коментира, че украинските войски никога не са обстрелвали жилищни квартали, въпреки че точно от тях се води артилерийски и залпов огън по позициите на украинските войски. " - без думи, онемях... Май ни баламосват с елементарни небивалици!

В Донбас е в ход пълномащабна гражданска война, в която ВСУ, подкрепени от наемници от частни военни компании от САЩ и страни от НАТО (главно Полша и Прибалтика) търпят тежки поражения в жива сила и техника. Брътвежите на украинския депутат са част от информационната война, която двете воюващи страни водят от дълго време. Последните масови убийства на граждански лица в Донецк , по всяка вероятност, са дело на украинските наказателни батальони, съставени от добре обучени и мотивирани въоръжени доброволци от националистически групировки в Западна Украйна и от въоръжените формирования на днепропетровския олигарх Коломойский. Съвсем скоро ще падне и Мариупол и Хохландия ще остане изобщо без нормално морско пристанище. Съпротивата срещу жидовско-бандеровската шайка, окупирала с въоръжен преврат властта в Киев в Юго-източна Украйна (Харков, Одеса, Днепропетровск и др.) нараства. Измислената държава Хохландия е пред пълен колапс. Пред заплахата от пълен провал и поражение Западът трескаво търси изход, в т.ч. и със съдействието на Русия. Путин, обаче, ше направи сериозна грешка ако се съгласи на отстъпки и примирие. Минималната цел следва да бъде откъсване от укрите на целия Донбас.

Най-добре го е казал Борис III: "Винаги с Германия и никога срещу Русия". Това трябва да е външната ни политика ако искаме относителен неутралитет, защото не можем да си позволим друга позиция. Тази доктрина през 2та световна война ни спасява от стотици хиляди жертви.

А когато Русия ни е обявила за виновник номер 1 на проблемите си?

Шило

А бе ти за по-мъдър от Борис ІІІ ли се имаш?

Друг цитат на Борис III: "Моят народ е русофилски, политиците ми са англофили, генералите - германофили, жена ми е италианка, само аз съм единственият българофил в царството."

България вече е превзета от нато , и следователно сме мишена. Във Варна новата база_ честито на варненци щом си спинкат.

А Крим кога? А Москва?

Само трима диктатори са си позволили да нарушават в такава степен Женевските конвенции за третиране на военнопленници. Това са: Хитлер, японския император Хирохито и Путин. Да, нарушавали са ги и други държави, включително и САЩ (главно в Гуантанамо), но не до такава степен както Германия на Източния Фронт през Втората Световна Война, Япония в Манджурия и сега Русия при нахлуването си в Източна Украйна.

"Русия нахлула в Изт. Украйна" - ти си бил голям смешник, бе!

Бай Ставри

Смешник си ти. Срещу Украйна Русия води: пропагандна война (в която ТИ заемаш почетното място на БОЛГАРСКАЯ ПРОСТИТУТКА), икономическа, финансова, енергийна, терористична и фронтова войни при активното участие на въоръжени местни опълчения и външен натиск. Активно използване на руско-говорящото население, вкарване на зелени човечета (Крим), отпускари с танкове (Донбас) или на въоръжени туристи Прибалтика, България, Грузия и тн, активно подпомагани от диверсионни групи, както 5-има руснаци бяха заловени във Франция

Забрави и СССР по време на ВСВ, масово немските пленници са разстрелвани на място. Не, че Хитлер не ги е провокирал, но самите войници едва ли са били виновните за неговите действия. То затова я има Женевската конвенция за да има някакви правила макари и на война.

Зондер командите са по определение на женевската конвенция по деяния сродни с мародери, за това и са били изключени от правилана за военнопленници /т.е. разстрелвани/. А иначе, съветската армия е била великодушна към пленените европейци от коалицията на оста.

За жалост световната история изобилства от примери на военни престъпления, когато в нарушение на всички международни правни, морални и човешки закони военните са избивали мирното население, но много малко са тия които са посягали на собственото си такова. Обикновено това бяха фашистките хунти в Латинска америка финансирани и обучавани от ЦРУ и крепени от администрацията на САЩ. За жалост днес наблюдаваме нещо подобно в Украйна от страна Петрошенко, жалкото обаче че в тези му престъпления го подкрепя и ЕС, което е срам и за нас като страна член.

Медиите са пълни с насилие. Пленниците се третират по един и същи начин. Виж колко пленени руснаци избиха.

ИСТИНАТА Е ЧЕ ПУТИН ПОВЕЧЕ ГО Е ЕНЯ ЗА АЛИНА КАБАЕВА ОТКОЛКОТО ЗА ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ В ДОНЕЦК..... НА КОЕТО МУ СЕ НАСАЖДА ЧЕ ПУТИН Е СПАСИТЕЛЯ А ЗАПАДА Е ЛОШИЯ..... ЖАЛКО ЗА ТЕЯ НЕВИННИ ХОРИЦА..... СТРАННО ЗАЩО В ЛОШИЯ ЗАПАД И ЛОШАТА ЗАПАДНА УКРАЙНА ЖИВОТА СИ ТЕЧЕ НОРМАЛНО НЕЩАТА СЕ НОРМАЛИЗИРАТ, ГАЗА СИ ТЕЧЕ, И ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ, ХОДЯТ НА РАБОТА, УЧИЛИЩЕ ПОЛУЧАВАТ ЗДРАВНА ПОМОЩ И ПОДОБНИ..... А В ДОБРАТА ИЗТОЧНА УКРАЙНА ИМА САМОПРОВЪЗГЛАСИЛ СЕ ЗА ЛИДЕР ПАРТИЗАН КОЙТО СЕ КРИЕ ПО ДОМОВЕТЕ НА ХОРАТА И ДОКАРВА ВОЙНАТА ДО ВХОДНИТЕ ИМ ВРАТИ...... НЕ ЗНАМ ТРУДНО МИ Е ДА СИ ГО ОБЯСНЯ...... МАКАР ЧЕ НЕ ЗНАМ И КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ПРОСТ НАИСТИНА ЗА ДА ПОВЯРВАШ ЧЕ АРМИЯ Е ПЪТУВАЛА С УНИФОРМИ В МИКРОБУС ТЕЖКОВЪОРЪЖЕНА В КОНТРОЛИРАНА ОТ ВРАГА ТЕРИТОРИЯ И Е УСПЯЛА ДОРИ ДА ИЗСТРЕЛЯ СНАРЯД ПО АВТОБУС....... ЕХ ГОРКИТЕ РУСОФИЛИ..... ГРАМ МОЗЪК НЕМА....

Личи си,че не си бил в казарма. Навремето руснаците един техен предател го опуцаха насред американска военна база. Може би все още си мислиш,че войната е парад със знамена и барабани? Наблегни на главните букви на компа,там си добър.С блъскане по клавишите на пианото обаче качеството на музиката не се подобрява,та и със смисъла на речта е нещо подобно.

Пародия

БЛАГОДАРЯ ЧЕ НАБЛЕГНА НА МОЙТЕ НЕДОСТАТЪЦИ ВМЕСТО ДА ОБОРИШ ФАКТИТЕ(ПОНЕЖЕ ЯВНО СИ БЕЗСИЛЕН И ТОВА НЯКАК СИ МНОГО ТЕ ДРАЗНИ)..... ХАЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ......

добрия грижовен Петрушенко, бендеровците от цъвтящата западна Украйна с помоща на цивилизованя Запад. Тях никой нито ги е канил, нито искал в Донбас. А хората в Донбас решиха, че не искат да живеят в страна, в която могат жив да те изгорят скромните добрички западни твои съотечественици защото говориш на друг език по рождение както това направиха в Одеса.

Възниква въпроса: Защо БНР дава трибуна на лъжци???

Защото президентът ни иска "повече НАТО", а българите сме толкова "тъпи",че не мразим освободителите си и не щем да се бием с тях.

освободители, ама окупатори и зибили цвета на нацията айде отивай в сибир и не се връщай! иначе ще бъдеш наказан за глупостта си руски продажник

Мисията на ОССЕ в Украйна публикува доклад с предварителните резултати от разследването на обстрела на тролейбусната спирка в Донецк. Експертите установили,че обстрела е бил нанесен с минометна система от северо-западна посока,КЪДЕТО СЕ НАМИРАТ ВОЙСКИТЕ НА КИЕВ !

това не е вярно

Украинските дупутати лъжат без да се стесняват-ясно е,че са изкарали няколко курса за "демократични лидери" в САЩ. Между другото Порошенко е от същата нация като уважаваният форумен колега от Абсурдистан- и можете да сте сигурни,че не визирам украинската.

Гледах в YouTube клипове от разрушени те градове в Украйна .Това което ме впечатли най-много беше че хората които разчистваха след поредната бомбандировка . Обясняваха че са мирни граждани искат спокоен живот и молеха настоящият президент за милост . Относно политическите ми възгледи трябва да кажа че винаги съм бил отявлен - Цицоман и стриктен Гъзофил .

БРЦК

Брей , бреииии. А какво стана със самолета ? Някой ще ме светне ли защо 'проруските терористи' ще си стрелят техните хора по спирките с миномети ? А защо същите тези хора по спирките дето ги стрелят бягат по-посока Русия , а не по посока на 'храбрите антитерористи' от Киев? И след като украинските лидери лъжат всеки ден по нещо (доказано е дори от СИЕНЕН) що някой избоще им се връзва ? Лавров досега нещо да е излъгал ?

хаха, ти ме разсмя. Лавров досега да е казал една истина, е не е. Всяка дума на тоя педал ( не искам да обиждам педалите) е лъжа

БРЦК

Дай 1 пример ,че аз не мога да се сетя.Виж примерно Порошенко лъже през ден ,че е завладял летището , през месец че до месец е спечелил войната (пардон , 'антитерористичната операция') и тн и тн.

Снощи се преселил в отвъдното саудитския крал, петрола поскъпна. Защо бе, да не би борсата да се съмнява в преданността на престолонаследника към цивилизационния избор , свободата и деКорацията?

The boxer

Ей на това се казва лицемерие. Ако порошенковците се отдръпнат няма да има война и убити. Сега ще изкарат, че сепаратистите сами се убиват за да направят впечатление. Време е да влиза Путин със вежливите. ;)

Путин няма да влезе Путин и приятелчетата му го правят, за да се задържат на власт. Те са алчни, а не луди.

Звярът, когато умира, най-много хапе... Та и тъпата мужишка пиандурна рашънска империя на злото така...

Ще се им се разсърдите вие много страшно и ще видят те тогава.

Путин провокира война със Европа и НАТО.Значи ситуациятаму се изплъзва.Скоро щв падне от власт.Нещо ще става.Да видим края на поредният диктатор.

Задача за 30 цента. Дава се на тест за първоначална подготовка в простестърско НПО. Путлер е изпратил в Украйна 20 хил чеченци-кадировци, 2 хиляди агенти на КГБ, 8 хиляди провокатори, 10 хиляди псковски десантчици, 12 батальона спецназ ГРУ, 3500 танка, 2300 РСЗО "Град", 170 ЗРК "Бук", 48 тактически ядрени минохвъргачки, 75 Чебурашки, 120 хиляди ватника, 1 Червена шапчица, 3 дядомразовци и алтайско- монголската бронетанкова конница в пълен състав, начело с Мурзилка. Отговорете, колко е цената на грам хероин в центъра на Киев?

ако три пъти подскочиш крякайки "Слава Украинье".

В руски рубли ли да ти го кажа или с колко е по-евтин от този в Москва?

Убийците на Путлер

Шутлер, как си ???

Меркел да си спомни кой първи прекрои Европа след 45 години мир? Кой направи Косово? кой води война там? И Меркел да си спомни, че нещо, което се е повторило два пъти, със сигурност ще се повтори и трети път - руснаците два пъти в историята превземат Берлин...

СТРАННО КАК ОБАЧЕ СЛЕД ТОВА И 2 ПЪТИ ГО ГУБЯТ.....

Можеш да загубиш само нещо, оето е било твое. Така и Украйна не е загубила Крим, той просто не е неин и там не живеят украинци.

Нещо май ти се е насъбрало много тия дни?

От руините на донецкото летище са извадени 64 трупа на украинските радикали. Някои от тях даже не са укри, въоръжени са с натовско оръжие и облечени с натовски униформи. Други 44 укри са се предали на опълченците начело с командира си. И още по-други 18 на брой, също се предали пак начело с командира

Тук ключовата дума е РУИНИТЕ. Където е стъпил руски ботуш, там веднага се започва с РУИНИТЕ

Бегей, укрите рарушиха летището.

Няма как да получиш свобода без жертви, но населението тук не се бие за свободата си, а умира по спирки, а боя се води от платени чеченци. Тогава за каква война говорим като на хората им е все тая?

Знаеш ли, това са данни на бандеровците... След 6 дни лъжи какво става на летището, ясно е, че не са доверителен източник, нали?

за неграмотните да споделя има един сайт Ютуб се казва, да си пуснат там клипчетата с чеченци на страната на Волна Украина. И не са само чеченци и американци има уж от украински произход, ама бъкел на украински не отлепят и грузинци и прочие.

Давай Путин ! 85% от българите те подкрепят. Проверено.

86%

ЕДИН РУСОФИЛ НЯМА В ТОЯ ФОРУМ ДЕТ ДА ЗАСТАНЕ ЗАД ДУМИТЕ СИ И ДА ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТ ПРЕД "ОМРАЗНОТО ХАМЕРИКАНСКО ПОСОЛСТВО" - ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО - ВИЖ ОБАЧЕ НА ПРИКАЗКИ И ЛИЦЕМЕРИЕ ИЗОБИЛСТВАТЕ...... ТРУДНО Е ДА СИ МЪЖ И ДА ЗАСТАНЕШ ЗАД ДУМИТЕ СИ..... МНОГО В НАШЕ ВРЕМЕ СЕ ОТКАЗАХА(ИМАМ ПРЕДВИД РУСОФИЛИТЕ)......

Хайде бегом в Москва да подкрепиш ЛГТБ-тата на гей парада. Кво само пръскаш плюнка и злоба тука, отворен?

Пародия

МА КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ ГИ ПОДКРЕПЯМ ТЯХ??? ИЛИ ПРОСТО ТИ ТАКА РЕШИ..... ЕХХХ МЪРЗИ ТЕ ТИ ДА ОТИДЕШ ДА ПРОТЕСТИРАШ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ УБЕЖДЕНИЯ МЕНЕ ПОУЧАВАШ...... ТИПИЧНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ НА РУСОФИЛА....

ТОЛейбус!

ТРОЛейбус

Не сравнявайте Крим с Косово и Източна Германия. Източна Германия не е отделена от друга съседна държава, няма зелени човечета там и нито един от съседите не изразява каквито и да било възражения на тяхното обединение. Косово е откъснато с военна сила от Сърбия, но не е анексирано от Албания, а стана самостоятелна държава. Разликите са доста. Бившите Югославски републики също станаха независими държави, а не бяха придърпани от съседите си. От нацистка Германия насам няма друг подобен прецедент за анексиране на територии в Европа като Крим, това е факт, всичко друго са инсинуации. Исторически погледнато Руснаците имат право на иск към Крим, но така и ние имаме към Македония, Западните покрайнини, Добруджа, Егейска Македония и Тракия. Общо взето повечето Европейски държави са заобиколени от собствено население в пограничните райони, но това не означава, че в 21 век еднолично всеки трябва да преначертава граници независимо от историческите неправди довели до начертаването на тези граници.

Хърватия беше придърпана в ЕС, където националните правителства имат по-малко пълномощия и от републиканските власти в СССР. Това е истината.

Пародия

Е ПОНЕ ИМА ТОК - В СССР ЧЕСТО ТОК ВОДА, АСПИРИН НЯМАШЕ - НО ВИЖ РАДИАЦИЯ ТРУДОВИ ЛАГЕРИ КУПОНИ(ЗА ХЛЯБ) ЕХХХХ ИЗОБИЛИЕ......

Доколкото си спомням Хърватия сама кандидатства за членство и положи доста усилия за да го постигне, никой не ги е задължавал. Както виждаш никой не придърпва Сърбия и Македония, те само се натискат. Да сравняваш присъединяването на Хърватия с това на Крим не би се понравило дори и на Путин, който все пак е грамотен човек. Ама това е нормално за подлогите да са по-католици и от папата

възстановяваме границите нали това иска и Баба Меркел? Първо НАТО да върне Косово на Сърбия.

Косово е независима държава, а не собственост на НАТО. Как може някой да ти върне нещо, което не е негово. Аман от идиоти, имам чувството, че тукашните тролове на атака са или непълнолетни или многолетни пенсионери

ръси тоя депутат. ОССЕ само са определили от каква посока е дошъл снаряда. Досега никой не може със сигурност да твърди кой го е изстрелял.

дали ще ни осветли кога Петрушенко ще освободи най-после Крим, за Донбас вече разбрахме? Или първо ще почака между две закани да дойде бойния дух на бендерлюгите подскачайки против москалите за слава Украинье? Докато се бави да не вземе някой да освободи Киев и Лвов междувременно?

Вечна памет на жертвите на рассийския терор! Русский мир - означава война, насилие, безкрайна корупция, беззаконие, Царь всевластен и покорни холопи

Днес на украинските фашаги, утре и по други места. Няма да липсвате на никого.

ся като явно до месец - два със "слава Украинье" ще е свършено ще ревнеш ли за лошия диктатор Путин дето забранява на ЛГБТ-тата да си проведат баре един парад така по цивилизаторски насред Маскве?

Ако имате "Тлееща украинска вагена", като седнете на обет, пуснете Новата! Ново лекарство, по колко, какк, и КАДЕ, да го слагате, всичко обяснявя ! Вуница Вампиреску, молдованка