Джон Маккейн поиска по-малко руско участие в ”Южен поток”

Очевидно бихме искали да видим по-малко руско участие по въпросите за "Южен поток". Надяваме това да се реши в координация с европейците, заяви сенатор Маккейн.

Обратно в новината

Коментари - Джон Маккейн поиска по-малко руско участие в ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да излезем от ЕС+,да останем-.

Тия съвсем за канарчета ни взеха. Щото ние не знаем, защо нахлуха лешоядите да пречат на Русия и да ни наврат в кучи .ъз, че сме се осмелили да направим нещо в наша полза десетина хиляди нови работни места, оживяване на умрялата ни икономика, по-евтина газ, непрекъсната доставка като река, а не от облаците - ще ни докарват газ с кораби ба си идиотизма, за нас пет пъти по-скъп газ, за тях пет пъти по-висока печалба, пълна енергийна зависимост на тъпата Европа от САЩ, пълен контрол върху икономиката и политиката на тъпата и продажна Европа, облаги за продажния Барозу, който през своя мандат направи Европа пълзяща просякиня пред чичо Сам. Явно, че и тоя ще чете лекции в САЩ по 200 000 долара парчето...Като Гробача и Петю Коня.

По - малко руско участие, при положение, че газа ще е 100 % руски, тоя чува ли се кви ги говори, или съвсем ни взеха за мезета

Да ще има и 35% американско участие в Южен поток. Парите ще се превеждат по сметките на ЮСА теца в България директно от потребителите след доставките на руския газ.

Откъде накъде наглите американци ще се бъркат в Европа къде да им тръби, къде да няма и кой да ги прави. каква страна в този процес са те?! Навсякъде, където са стъпили, тревата е спирала да никне. Сега викат Бойко Борисов, за да му обещават подкрепа за изборите, подкрепа след спечелването им, разбира се срещу срещу определени условия - спиране на Южен поток, противопоставяне с Русия и вкарване на американски войски у нас. Който не го знае, да го научи. И след време ще направят България като Украйна. Само слепите не го виждат, глупаците - не го чуват и тъпаците - не го разбират! Гласувайте за тъпанара!

Отмина времето, когато вярвах в американската демокрация.

Пикая на САЩ и всичките им подлоги!!!

Със Сирия трета гидина не можете да се оправите,как по дяволите си мислите,че със Украйна ще успеете?

Целта им не е да се оправят нито с Украйна, нито със Сирия, нито с Ирак, нито с Афганистан ... с никого. Целта им е да водят агресивни войни под маската на миротворчество(като в Сърбия), да намират работа на НАТО и оттам на печалби за САЩ, да сриват чуждите икономики и оттам да ги подчиняват, да пълнят паниците на своите избиратели за сметка на прогресиращото обедняване на чуждите народи. Така го виждам. Ако не е мислете за други цели да образоват необразованите, да нахранят гладните, да стабилизират икономиките на бедните държави, да намалят цивилизовано безконтролната раждаемост, да установят етнически и религиозен мир и съвместно съществуване ха, ха...

добре,сега има санкции срещу Русия,т.е. да се коригира проекта с цел по малка зависимост от руски газ ,въпреки ,че от там ще се внася.Така,а когато се нормализира ситуацията в Украйна,което не е невъзможно,ако Путин си извади от там спецчастите и отпаднат санкциите,този договор така ли ще остане?Най-добре да се изчака,това между шамарите е безсмислено,само по голяма каша за наша сметка.

Абе, кои са тия, дето налагат санкции? Кой ги е упълномощил? Тъпата подмазваща се, ЗАЩО ЛИ, Европа, сама си забива нож в гърба. Абе, тъпунгери, руският газ идва в двора ви от един и същи континент Евразия, по суша, с тръба, а не сгъстена газ с кораби, който като гръмне ще разгони фамилията на половин Европа. Да не говорим, че краварите с раираните гащи ще ви рекетират с доставките, ще ви държат в на колене. То бива тъпотия от злоба, ама чак да се самоунищожаваш..., а на предателя Барозо му е до ... сащарите са му осигурили милионите, само го чакат да падне (не мандатът а достоинството му свърши затова ще падне, няма да слезе разбивачът на ЕС). Русия ви протяга ръка, не че и тя няма изгода, но изгодата е повече за Европа, а вие плюете ръката. Русия без вас може, вие без Русия ще лижете гащите на чичо Сам, да ви пусне две капки газ. Русия се отнася към вас с уважение, а САЩ ви ПСУВАТ, ПСУВАТ, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ, ЧЕ НЕ ЧУВАТЕ. Пълна липса на гордост. Ега ти васалната Европа.

Чувствате ли се вече по близо до Европа? Усещате ли се цивилизовани? Бие ли ви радостно сърцето, като видите американското знаме!? Тя, майка Америка, спря и двата енергийни мегапроекта, който можеха да ни дадат енергийна независимост и устойчивост. Няма Белене - честито! Няма Южен поток - честито! Има вярна служба и целуване на американски задници! Това е за наше "добро" - така ще сме енергийно независими от Русия! Защо се лъжете!!! Да ви плашат с Русия и руска зависимост, като истината е, че ние сме по АМЕРИКАНСКО РОБСТВО! 25 ГОДИНИ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО! 25 години масова приватизация, бедност, обезлюдяване, оскотяване и затъпяване! Това е Америка за България или по-скоро - България цяла за Америка! Събудете се! Ние не искаме, да ни управлява САЩ!

Малко пресилено художествено!Ти какво се увличаш по АЕЦ Белене попадащо в сеизмичната зона на Вранча,най безсмисления проект за който липсват и средства,кой ще купува,при условия че Турция ще строи два АЕЦ и вече няма да е купувач,на Румъния не е трябва,Германия е с 50% зелена енергия ,Бг е с излишък и т.н.,хайде малко повече грамотност!

Германия има въглища, има вятър, и си внася от Франция електричество от АЕЦ( даващи 80% от еленергията). А ние? - въглища нямаме и внасяме. Газ нямаме и си внасяме. Като нямаме вятър и него ли да си внасяме?

ТУКА ИМА ХОРА КМЕНТИРАЩИ ПО ДОЛУ КОИТО СЯКАШ СА ПАДНАЛИ ТОКУ ЩО ОТНЯКЪДЕ КАК ДА ИМ ОБЯСНИШ НА ТЯХ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ТОЗИ ЦИВИЛИЗОВАН ИЗБОР Е ВЕЧЕ НАПРАВЕН?

Ти ли го направи или имаше референдум?

къде сте сега и не протестирате срещу тази явна и безцеремонна американска намеса във вътрешната и външна политика на България и защо протестната ви мрежа мълчи?! Явно не ви плащат за това, а да грачите и да храчите срещу България!

Джон Маккейн поиска по-малко руско участие в Южен поток ето къде ги стяга чипика американците!А да ни дерът с тока от мриците като за последно и да не плащат за базите в българия е повече от редно!

Докога кравари като говедото Маклейн ще идват в България и ще се държат все едно ние сме щат в САЩ. Орешарски показа че не е нищо повече от един п...ьо. За тиквоча и неговите блюдолизци няма смисъл да се коментира!

Маймуната Кейн да плаща на България 2 милиарда долара всяка година за отказ от руска газ-тръба, 50 години напред!!!!!!!!!!! При това положение - съгласни! Ако или не, да духа супата, да яде марули, плява или каквато иска друга паша!

американците си разиграват коня,защото им се разрешава.Поне у нас няма и следа от амер. "помощ" и икономическо сътрудничество. "Помощта" им е изгнилото жито и царевица и всичко,което успешно претрепахме,за да им се харесаме.Не ние,народът,а разни политически говеда от всякакъв десен,които за съжаление уж избираме.И сега ББ пак ще ходи при тях,явно да му набият кранчето да не сбърка някъде,а ЦВЦВ пак от тъщата ще получи пари за 6 апартамента. Янките стават все по-нагли,но защото нашите уж управници им позволяват. Все пак не очаквах от Оришарски такова надупване. А примерът ни трябва да е Унгария. Янките - аут,зад океана!

Така е като сме малки пристъпя американският ботуш и ни смачква. За нас няма: атомна енергия военна промишленост химическа високи технологии газ (само шистов с американски фирми) Е омиротвориха ни и нас, за сега не с бомби, а и няма да се наложи. Взеха ББ в Америка да му начертаят пътя и наесен ще гласуваме за него и това е днешната "демокрация". Погледнете какво направиха чехите и словенците - "Не искаме натовски войници." А ние дума нямаме. Как не се появи един Симеон или Калоян една силна личност, която да знае как и какво да каже. Но това нахалство на американците ме дразни и подтиска много. Идват у нас разпореждат се и ние слушкаме и изпълняваме, нямаме думата. Как така може "Северен поток" а "Южен не може". Защо??? Като сме сгрешили - кажете в какво ще се поправим. Нали уж щяхме да живеем по-добре. Кога? Къде? А г-н Маккейн как така се меси в живота на една суверенна държава и то нагло публично, унизително пред целия свят.

Няма смисъл от американски бази в посочените страни защото не им вършат работа. Виж България, Румъния, Полша и на горе са им добре дошли защото имат и излаз на море.

Най-разумно е да си караме шидстов газ от САЩ в газови бутилки, нали чичко Сам Макейнов? Такъв целенасочен и агресивен натиск над България не е оказван даже и от нациста Хитлер.Шантажа ,агресията, заплахите и натиска от ЕС и САЩ по отношение на,, Южен поток" е зловреден и ще се върне ,като бумеранг рано или късно срещу тях ,но в други измерения.

EЙЧ

Дори Германците са си плащали за престоя си на наша територия, а Америкаските военни нияо не плащат сега.

Не съм наясно с икономическите ползи и загуби от потока и реалтора, но чух че от потока газта ще ние е по ефтина. И по принцип какъв ние Макейн и с какво право ще ни казва какво да правим. Отговорността за благополучието на държавата е на Нашите "избранници" а не на американските. Нека всеки да си поема отговорностите и с твърда ръка да им покаже на "демократичните" републиканци един голям среден пръст или по скоро жест от лакатя, че въобще да спрат да ни се бъркат.

Тези са минали цял океан, за да намерят някой ,който да ги почеше на интимно място май? Да си търсят отвъд океана!!

Аман от нахални, " добронамерени" американски чичковци, които ни диктуват , какво и как трябва да действаме. Защо не отиде да благодари на близките на загиналите български войници, заради американско вмешателство в политиката на чужди държави. Защо другаря - водач на ГЕРБ Бойко Борисов лети за Америка, нали в момента си имаме Орешарски? Пари и акъл ли ще му наливат американските господари? Аман от предатели и болни от мания за власт и пари партийни лидери, готови на всичко.

Трябва да очакваме по същия начин да се намесят и китайците- а и те са по-близо!?

А бе, тоо нима вижда тръбата по дъното на цялото Черно море??! Щото аз а виждам и пак ръшаните нямат толкова голямо участие!?

Джон Фак на Майкаму, да си бега бързо за хамерика, да не заиграе дървото.

Гнус ме е, повръща ми се. Американската агресия няма край. Вмешателството е нагло и безпрецедентно. Но има надежда вижда им се краят. Ще рухнат защото са прогнили от вътре, а коравата обвивка ще остане куха.......

Затова ги мразят по цял свят, затова народите крещят Янки, го хоум. Не им стига цял континент Америка да експлоатират и да узурпират името му за държавата си (която, впрочем, трябва да се нарича Съединени ИНДИАНСКИ щати на индианска земя е!) Бива ламтене за чуждо, ама толкова. Затова са дебели като свине 1/3 от населението им е с болестно наднормено тегло. Отвратително. Превърнах се от пръв защитник на САЩ и техните ценности, в човек, който не може да ги понася. Това направиха с безпримерното си нахалство и наглост, и с ужасите, които правят в Украйна. Там, по тяхна вина и с техните частни армии, гинат в мъки жени, деца и старци НЕ ВОЕННИ! Така е щом държавата им никога не изпитала агресия, не знаят, какво е евакуация, гладни военни години, бомбардировки по всяко време на денонощието. Но ние знаем сринаха центъра на София преди 70 години, бомбардираха болници!!! Бяхме го забравили и простили. Но сега с Украйна. и Сърбия си спомнихме. Няма прошка.

Ами руснаците да удовлетворят искането на МакнЕкойси и да оставят тръбите празни (БЕЗ УЧАСТИЕ на руски газ)...!!! :::)))

Това, че част от съвременните български политици се управляват дистанционно от Вашингтон не е новина. Когато трябва да се решат някои въпроси от значение за българските граждани, например визови, тогава американските конгресмени ги няма никакви. Когато България трябва да бъде използвана в мръсните геополитически игрички на Вашингтон, то тогава в България идват не един, не двама, а цели трима конгресмени, начело с проваленият кандидат-президент Маккейн. За наивниците обеснявам , че това се случва когато дистанционното дава дефект. Тези неща обаче не са големият проблем на България. Големият проблем на България е , че тези действия се наричат от разни глупаци по форумите и някои политици, платени слуги на чужди интереси- европейска и евроатлантическа солидарност.

Така е след като си избираме безхаберни хомосексуалисти да ни управляват и да пазят националните ни интереси, всеки може да дойде да ги оножда на наша територия, по някога и само по телефона... То за това и "европейското семейство" е вдигнало ръце

Смайващо - вместо да иска "по-голямо участие на САЩ в проекта", той иска по-малко участие на Русия !?!?

"Джон Маккейн поиска по-малко руско участие в Южен поток"... ...и в тръбата да не тече руски газ. Абе кой му пука за България... И въобще този каубой, Джон Маккейн, какво знае за България и българите? Главното е да се направи кал на Русия, а българите кучета ги яли... Те и без това се самоизяждат.

И руското участие трябва да се замени с американско без оглед на цената. като за 7 блок в Козлодуй -плащаме без да знаем кога и как ще се лицензира и служим за опитни зайчета на наглите частни интерси . Всичко е за пазар и пари -вечната причина за войните - сфера на влияние. Къде е нашият български интерес обаче или пак отива в нечии лични джобове.....

ТОЗИ СЪВСЕМ НИ СМЯТА ЗА ГЛУПАЦИ!!! ЯВНО ИСКАТ РУСНАЦИТЕДА СЕ ОТКАЖАТ И НИЕ ТУК ДА УМРЕМ ОТ СТУД...

Американците са невероятно нагли.Сега Орешарски, ако вземе да каже, че ще строи американска фирма дали ще пратят пак трима сенатори да спрат строежа.Нетърпима двуличност и нахалство. Не ги долюбвам руснаците, ама американските другари минаха всякаква граница на приличие. това не е демокрация. това е глобализъм, ама по американски модел. Лошо ни чака.

Искам, да попитам, след като ЮП беше атакуван от ЕК, заради "нередности при избор на изпълнители", ЗАЩО ЕК не атакува и строителството на 7-ми блок на АЕЦ от Усестингхаус, за същото?!АЗ който не помня да е имало конкурс. И защо, разните американо-лизачи, не коментират че цената му два-пъти по скъпа от двата руски реактора за АЕЦ Белене!

Ех, колко щеше да е важен и полезен Южен поток, ако газът беше американски, нали Джони! Нима свенливо си премълчал "полезността" на шистовия газ иси бил път,за да благодариш за пушечното месо в кървави мисии?!?

Толкова жалко поведение на нашите политици, че чак е гнусно. Явно не сме държава и нямаме нужда нито от парламент, нито от министри и армия - така или иначе нищо независи от тях. Само ги хрантутим с данъците си.

Не са само нашите... Първо Ангела Меркел се нази на черното момче от бялата къща. Как нашите да останат по-назад?

Той като какъв ни казва не разбах?

Интересно дали може да тече американски газ по тръбите на южен поток? Ако съм на мястото на Русия много скоро ще се спре газта през Украйна. за срок от 3 месеца.

EЙЧ

Некой да посочи некаква полза от това американско сътрудничество. Като гледа Американските фирми не са си строшили краката да инвестират, един Уестингхаус който ни дере кожата. Военните им ползват базите ни без да плащат, принуждават ни да им копуваме оръжията и да създаваме работни места у тях, итн. , но иначе нареждат. Русия ни предложи инвестиция за 5млрд. приходите от Руски туристи е солиден. Навремето ни предложиха да направим завод за ремонт на Мигове - костов го отхвърли. Това е парадокс, едните ни дават ние бегаме, другите дерат а ние им се натискаме!

не ние, а окупацоонното "правителство"

Американците да са направили смесени предприятия заедно с българи в България - НЕ. Те и техните поклонници от ЕС само санкционират, забраняват и недават нищо да се прави в България. Ами като са ни такива приятели да направят предприятие заедно с българи /50:50/ и да построят нещо в България. Нашите американски приятели са ни сложили визи, въпреки че бяхме съюзници с тях. За тях сме поредната им колония, пазар, втора ръка хора и са готови да ни използват като пушечно месо в забърканите от тях войни.

а какво по дявлоте ще получим в замяна от шибаните американци и ес: признание че сме най корумпираните и за това визов режим и спрени фондове и шенген през крив макарон - БАСТААААААААААА

визовото приятелство и да се мащат-гадове алчни-и още веднъж ЕС на европейците не на янките

Нищо лично против този Макейн, но виетнамския затвор определено му се е отразил.За съжаление не е попаднал на хора там и не е станал човек.

Желю Желев, Петър Стоянов, Иван Костов, Бойко Борисов, Миглена Кунева да се изкажат по въпроса!

А ние "очевидно" какво бихме поискали от американците? Следващия път да дойде бабата на обама, за да ни каже какво е хубаво за нас!