Сенатор Маккейн отказа да стане съветник на Порошенко

Американският сенатор Джон Маккейн отказа поканата да стане съветник на украинския президент Петро Порошенко

Обратно в новината

Коментари - Сенатор Маккейн отказа да стане съветник на Порошенко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със съветник умствен ивалид, "Потрошенко" съвсем скоро ще разбере значението на израза "Да настъпиш мотиката" - не знам как звучи на руски, но да продадеш народа си, ако това не са българи не минава без последии

деер

Ами дайте им 100 млрд долара и ги подкрепете!!! Опа, ама вие като комунистите пари не давате, дори и кръв да плюете!?!

Перошенко ли избърза,на Мики Маус ли не му стиска?Разбираемо е че нещата ги оплескаха.Перошенко е престъпник и Мики Маус не иска да го асоцират с него.Той е щатски сенатор,нищо че е главорез от Виетнам.

Хахаха, силни са американците като изпращат военни някъде, ама не им стиска само да вършат работа...

"Ще продължа да правя всичко по силите си да спра агресията на Владимир Путин" Това е дълг на всеки честен човек.

Зад Путин стоят поне 3 милиарда от БРИКС. Останалите, които го подкрепят, но са извън БРИКС, не ги броя. Но и те ще дойдат някой и друг милиард. Та въпроса е, вие къде се бутате срещу човечеството ?! Не се ли усещате, че първо сте малко, после сте жалки, и после нищожества ?

Никой не е такъв самоубиец че да поткрепя агресор,нали утре и на него може да се случи.

Я ква хубава седянка са си спретнали българофобите тук! Мило да ти стане! А кои са повече, ата-Кисти или комун-Дрели? Щото станаха едно тия красавци.

нЯМА ПАРИ БЕ. нЕ РАЗБРАЛИ сВЪРШИ СЕ ВАШТА

А коя е ВАШТА бе Хасанчо?

Ми що бе Маккейн? Не ви ли беше Прасенко първа дружка или го разлюбихте вече? Май вече избледня първата любов и към развод вървят нещата!

N. S.

' Тя танцува само едно лято ........ '

На Порошенко скоро май ще му бият шута!

1.Защо американците избраха Обама за президент,а не Маккейн -Защото даже в Ке-Клукс-Клан считат че е по-добре президентът на САЩ да бъде негър,отколкото луд! 2.Защо Маккейн отказва на Порошенко?-Защото и лудия бяга от пияния!

Порошко подлого не виждаш ли, че твоите господари те изоставят един по един. Наккрая ще свършиш като Чеушеско!!

Жалко, краваря щеше да набие чивиите на Малкия Мук!

Порошенко търси за съветници само най-изявени русофоби. Ако можеше и Хитлер щеше да назначи посмъртно. Да вземем да му предложим нашите Бегеец и Щерев, та да цъфне и върже Украйна.

Като гледам, ти май си цъфнал!

асен агов и иво минджев

Като го гледам Порошенко какви ги върши, нищо чудно да следва съветите на Бегееца и Щерев безплатно, просто като следи форума :)

Порошенко трябваше да вземе наш Плювко. Щяха да словоблудстват на воля.

на пионката "шоколадения крал" Порошенко?! Та неговата работа е къде по-добре платена от правителството ми сената им и е да забърква, а не да оправя, каши в други държави?! И луд съветвали се от друг освен ако също е луд или по-луд?!

в украйна, докато заплатите на хората падат заради кризата, парламента си увеличи заплатите 8 (!) - осем - пъти! Пак толкова увеличиха и заплатите на министри и т.н.

Порошенко наистина дава фира напоследък.

никой не иска да се качва на потъващ кораб, еле пък и ако този същия му е направил пробойните, жалко за украинският народ тия човекоподобни мърши се не наядоха и не напиха с човешка кръв, сещате се за счщ /съединени чифутски щати/ нали

" Американският сенатор Джон Маккейн отказа поканата да стане съветник на украинския президент Петро Порошенко " Отказал да стане съветник - т.е. да мине от господар на съветник. Е и аз бих отказал.

Сори Пешо аз съм новия шеф на ИДИЛ/Ислямския Стеит и като ги оправа тях ще мина после и през вас

Що така бе, Миме? Оти се врътна така?

Маккейн направи Обама президент.Дори Ку-клус-клан са гласували против него с примирението "по-добре негър, отколкото идиот". Сега лудньото се е заел с разширяването на Русия

Тия терористи съвсем изперкаха.

Макейн го фана шубето да не яде после заедно с Пораженко лабут от Кривия Сектор

Ела ти престъпната банда, която събира това копеленце ешкеназко.

хората в белите държави спазват правилата. без значение дали са сенатори или президенти. само съвеЦките свинки квичат и потъпкват всяко правило.

И какви са правилата?Или според зависи?Нахлуваме където си искаме,или "цветна революция"с клане+"демократизиране"???

"белите държави" предполагам имаш в предвид сащ и запада, ццц нещо много бъркаш или си платен, правила та там са според зависи интереса а това не са правила и плюс това тези държави които спомена отдавна вече не са бели, схващаш ли поне малко или просто пишеш и за това ти плащат

тоз борец срещу агресори, мисионер ли е бил във виетнам ??? порошенко, порошенко, ти си повярва ли бе, направо кейбъл гай....помните ли филма ;)

Маккейн е един от най-читавите американски сенатори и върл враг на Путлер. Затова комуноидните русолизци квичат толкова по-долу :)

Не си антипут , ами направо си Путьо Марийкин

щом като Сара Пейлин му беше вице?

ИНФОРМАТОР ( нерегистриран ) 15.05.2015 14:46 БатИ Маккейн е прав бе!! Несъвместимост на длъжностите!! Не може да си едновременно съветник на гнидите от ИДИЛ и на човекоподобните от нацистката хунта...:):):))))) Конфликт на интереси!!:):)))) Освен това,ако батИ Влади изпрати едни батковци като Лавров в половината южноамерикански държави,да се правят на консултанти,к`во пра`Йм с дебелия отзадЕ??? Виж,оръжието за Украйна-друга работа... Толкова акции в оръжейния бизнес е купил човекът-парите да избие,поне...:):):)))))

Глупак!

Нали видя накъде духа вятъра - Керито при Путин, сам да се навира сега в шамарите само някой тъпак би го направил, например като наште Роско или Боко....

да не обявихма воина на северна корея??? ,,дека че ги копаме,,???

Дори някой американци не са забравили да мислят... Но Сорос е най-страшният и нечистоплътен вид- сега е отворил алчна уста за малко земи и предприятия в Украйна- Яценюк, глупав и той като нашите, продава такива за 100 млрд долара... Но той точно това целеше дядко Сорос... направо не е истина как му се връзват навсякъде!

А сакън бе- Груевски ще го вземе веднага...

Споменаването на"Виетнамската епопея"на макейн,не е цинизъм и не нарушава доброто име!Ако там са ставали някои неща,вината не е моя!

Ганьба! Зрада! МакКейн се оказа путинско мекере! Не пусти слова в Вашингтон, а работа в Киев ще стопират агресията на Великия Пу! За колко рубли зе продаде тая жена на много виетнамци? Обаче тук и Ненка Украина в цялата си красота - назначават някой някъде на пост без даже да го попипат предварително дали е съгласен и може ))))))))))

Горкият дърт Маккейна, ако можеше с едно отваряне на устата да лапне целият свят,щеше да го направи, но старостта си казва думата - целият се сбабичосал и заприличал на плашило, но чуството за крадене умира последно.

ЗА цял свят не знаем, но на една рота виетнамци лапа от раз

След срещата в Сочи,Фикито излетя немедленоо от Фашингтон и днес наритва Порошенко в Киев. Тая не е като оная!

бедни порошенко краварите само преврати правят и развалят държави за какво ги търсиш справка либия сирия ирак и други бивши държави ти го викаш да ви оправя

Започва все повече да си личи че Украинската власт е роб на Хамериканският господар, че всичко на мейдана е дирижирано от Уса.

Развален е телефона между американците и украинците!Горчив опит в Украйна да се прави демокрация но допускане преминаване през нацизъм и война! Условие !.Изземване на оръжието от всички субекти които не са военни!Условие2Въвеждане на военно положение.Условие3.Управлениена военна хунта и с военни съдилища до пълно респектиране на криминалния контингент!За 45млнУкрайна срок10години!След това провеждане на демократични избори и правилно използване на националното богатство!Върховенство на закона!В противен случай хибридна война с много цивилни жертви и варварски национализъм и сепаратизъм!

Kalin

не знаех че е жив още този.ама......

ЗА СМЕТКА НА ТОВА "ДЪВЧЕЩИЯ ВРАТОВРЪЗКИ" САКАШВИЛИ НЕ ОТКАЗА .... ... МАККЕЙН ЯВНО Е ЧЕЛ НАШАТА ПОГОВОРКА "ЕДИН ЛУД НА ЦЯЛО СЕЛО СТИГА" :))

наакахме ли се ? дааааа размириса ли се ? даааааа някой да ни избърше отзад ? НЕЕЕЕ ! Кофти да знайш стана !

Жалко. Навярно Путин го е подкупил да бъде негов съветник. Вчера лъхаше завист у путеноидите...ха..ха

Жалко за човешката раса , че има такива недоразумения като теб

ти кои си бе, смотаняк

По-разбираемо и нагледно казано - марципанено - политическата Куртизанка Порошенко си избира политически Сводници. То думата "кУртизанка" може да се замени успешно и с друга дума започваща с буквата "К" и със сигурност ще е по-вярна. Но... въпрос на въображение.

Светът целият сега само Украйна гледа. Така си мисилят наивниците от украинското правителство. То такива ухажвания бяха. Ама не усещат че вече пеят вторият куплет на песента. Следва финала, който е или тихо затихващ или грандиозен. Американските им господари ще им подадоха досаттъчно съвети, можеи още да им дадат за в бъдеще. Но работа или реална помощ не, сега хаосът си остава за украинците. Могат да се опитват да се хванат за някой сламка

Сенаторът Маккейн въпреки, че е отразил с глава виетнамски снаряд изглежда има повече пипе от Порошенко и Орешарски.Мдааа.

Мале...тоя как го пере сачмата, не е истина!!!

БатИ Маккейн е прав бе!! Несъвместимост на длъжностите!! Не може да си едновременно съветник на гнидите от ИДИЛ и на човекоподобните от нацистката хунта...:):):))))) Конфликт на интереси!!:):)))) Освен това,ако батИ Влади изпрати едни батковци като Лавров в половината южноамерикански държави,да се правят на консултанти,к`во пра`Йм с дебелия отзадЕ??? Виж,оръжието за Украйна-друга работа... Толкова акции в оръжейния бизнес е купил човекът-парите да избие,поне...:):):)))))

Според нова информация,на прием в Сената,при случайно засичане на един коридор,виетнамският посланик,му прошепна нещо до ухото,с усмивка:):):)))) Сигурно му е цитирал закона за конфликта на интересите,та затова се отказа...:):):))))))

Когато говорим за Украйна, нека разбираме не олигарсите или пък "Газовата принцеса". Нека разбираме обикновенните хора, които никога не са имали късмет да живеят добре. Въпреки, че те действително искат и заслужават нещо ново и по добро. Нека винаги им го пожелаваме. Що се отнася да Западна Украйна, която проявява по западно мислене и поведение, от там са повечето ми приятели. Никога не съм забелязъл в тях нещо антируско. Украйнците никога няма да се оправят без близкото приятелство с Русия. Това е абсурд, на американците от зад океана, да са им по близки интересите на украйнците, отколкото техните братя руснаците. Маккейн щял да го съветва, какво да прави, дето хал хабер си няма от Украйна. Или пък Саакашвили, дето при него са разпадна Грузия. С такъв съветник го чака подобна съдба.

украйна всички я захвърлят като прелъстена(на*бана) и изоставена мома... Сами си го направиха като си върнаха ядрените ракети под натиска на Хамериканците и руснаците ... ДА ИМ Е ЗА УРОК СЕГА!!! Нас ни чака същото от турция обаче хамерика отдавна работи за тоя ден...

в началото се вземат кадрови и базови решеня, после е трудното. в този смисал маккеин е прав - порошенко да се поизпоти сам а после да прибавя чужд авторитет кам своя чрез саветниците

"КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА САМИ СИ СЕ НАДУШВАТ"