Издадена е заповед за издирване на сина на Виктор Янукович

Службата за сигурност на Украйна обяви за издирване 40-годишния син на отстранения президент Виктор Янукович - Олександър.

Обратно в новината

Коментари - Издадена е заповед за издирване на сина на Виктор Янукович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги осъдят на смърт и бързо като Чеушесковата съдба да ги стигне! Само това е присъдата за КРАДЛИВИТЕ комунисти, иначе няма отърване от тези сатрапи...

8901

А дано го хванат ама надали.

Политическа поръчка.

+++

Комунденца.

тоя е истинския стрелец срещу кенедито, хването го и затова

На русофилите,уточни се,те са специална група към руското посолство!

За празника че закола 2 агнета и ще се затвора във кошарата ! Чекам да ми додже, едно гадже, напет майор от Мевере , 2 каси "Ариана", литар "Джони Уокер" и дамаджава вино той ще носи! Само се молим на дедо Боже, да не додат неговите да го дират, че го пращат той да дири друг, егати, нема кучета за таа работа!

Стара и изтъркана хватка!

Зъболекар с $500 милиона..бая зъби ше да е извадил :))

Станишеф, Костов и Доган, като имат по 1000 милйона, и то ЕВРИ, Не помогнахте да ги хванем, да ги задържим, и да ти осъдим, до животно, в Съда по човешките права, кв. Коматьово, Пловдив- Област Катунишка # Генерала Бойко и неговия вътре- министър Цветко

Хайде ,почнаха простотиите!Къде ги сравняваш,нашите ,Яноковичите са си баш еднолични олигарси,там няма на древно,руски възпитаници от новото време!

ограмотявай се човече преди да пишеш се научи да читеш

Вадил ,та вадил,но и от въглищата много се вади.Даваха документален филм ,за въглищните мини в Украйна,там работят деца при много тежки условия,копаят въглища ,прехвърлят кофи ръчно,целите черни от въглищен прах,никой не обръща внимание, че са непълнолетни и с мизерно заплащане,чиста експлоатация ,за да има синчето милиони,самозабравили са се!

Алооу, соросоиди от всички страни, НЕ СЕ Е БА ВАЙ ТЕ ! Това , не ви е , ГАДОВЕ, сина на Моамар Кадафи ? Гас ще пикаете, Кърваф хайвер ще дрискате, вашта мама гладна- жадна за световна революцийя , шампанско и кръф! Мао-те Цун

Синът на един олигарх не е от приятните хора. Но още по-неприятно е да се преследват семействата на противниците. Нищо мъжко, нищо достойно няма в това. Да убиеш сина на Кадафи, сина на Хюсеин, жената на Чаушеско - ами това си е криминално престъпление, не е военна или политическа победа !

Те го търсят за тежки криминални престъпления,от които са произлезли загуби,ти не четеш ли?

Абе, този да не е нещо роднина на вашият честен Делян Пеевски-Прасчо. Прасчо беше шеф на варненското пристанище на 23 годишна възраст, а този от пломби направи 500 мил. долара. Ама вие сте си в коалициика с Атака и ДПС ... ха-ха-ха

Големия проблем на човечеството е, че няколко фамилии контролиращи световната банкова система държат за топките управниците на повечето държави на планетата. А са не са изпълнили тяхното нареждане, а са им замразили авоарите. А ако и това не ги накара да слушат, ще им бъде устроена демократична шарена революция. Няма място за мърдане. Демокрацията е само за заблуда на масите. Сега (всъщност доста отдавна) на тези ненаситни хищници им трябват природните ресурси на Русия и Украйна е само поредната стъпка към световното им господство. Остава ни само да се молим бог да ни пази, защото Русия няма вече на къде да отстъпва. Или трябва да се предаде пред Хищния звяр или ще трябва да се опита да възстанови някакъв баланс на планетата.

Шило

Ако говорим само за имането /наистина ако възлиза на 500 млн./, то доста са му скъпи стоматологичните услуги.Д-р Е. колко ли ц.ци трябва да направи за такова имане?

Като се сетя колко ми поискаха наскоро за стоматологични услуги, мога и да повярвам :-)

Тази Украйна, който я хване все и е...а м...та. То Сталин ли не беше, Путин ли не беше? Сега ще видим, какво ще стане, като се хванат с ЕС и САЩ. Бас хващам, че ще станат по - добре от Германия.:))) и малко по - зле от Русия.

Всички четем и се маем, а и учим как се създава и пише история..... Явно на политиците трябва да им чете поне по един път приказката за лъжливото овчарче..... Има ли хора, които още да вярват на такива писаници за майданя? синчето слабо ме интересува, то си е украйнски проблем

си е спечелил паричките сигурно честно, по подобие на наш Прасчо :)

Мръсните комуняги са навързани като свински черва - бащата престъпник, сина престъпник, и т.н. всичките им роднини, убийци и долни мърши. Разкрият ли ги бягат да се крият страхливите мижитурки. За съжаление в България е пълно с безмозъчни боклуци (комунисти) които искат да са като тях и да крадат и те. Що да работите? Като можете да крадате, нали, мърши безподобни?

се става по две причини. Едната е да вярваш в тази идеология, а другата е, ако това ти дава материална изгода. Ако си от вяващите, толкова по - жалко за теб, а ако си от вторите, ще се приспособиш и ще си крадеш независимо в какво общество попаднеш, стига да не ти търсят сметка за това.

А защо пропускаме мръсната ТИМОШЕНКО?

проверете да не би да се укрива в Сараите на Соколя или резиденцията на Капута :)

Не знам, аз ли имам някакъв извратен вкус или просто не съм физиономист, но вглеждайки се в лицата на анатемосаните от съвременните демократи личности, които те наричат терористи и престъпници аз намирам някакво излъчване на доброта, смиреност и тъга. Симпатични ми бяха и Милошевич и Саддам Хюсеин че даже и терорист номер едно Осама Бин Ладен. Приятно излъчване има и този младеж от снимката - Олександър. Излъбването на човека много често показва неговата вътрешна същност и затова недоумявах, как хора с такъв открит и ясен поглед могат да бъдат такива злодеи. Сравнете лицата на Дмитрий Медведев и сър Уинстън Чърчил, тези на Хитлер и на бин Ладен, на Маккейн и Милошевич. Външността понякога може да излъже, но не винаги...

Аха сигурно тези 500 милиони ги е спечелил благодарение на скромността си и добротата си

Винаги се вглеждам в снимките или човека и търся съответното излъчване. Направи ми впечатление, че този човек има/не мога да кажа красиви очи, нищо особено не са, /но те излъчват сякаш някаква светлина. Интересно.

момченце задоволено от всичко,какво да излъчва,излъчва и твърдост и непокизъм,леко садистичен.поставено лице от баща си,слушка и папка!

500 милиона долара, браво зъболекарче, що не, тати като работи цар.

Тези май почнаха геноцид спрямо собственият си народ по поръчка на щатите. Русия май наистина трябва да се намеси, не само в Украйна, презокеанско че да спрат войните за няколко десетилетия.

То синът на Янукович от пломби е изкарало момчето 500 милиона долара, не е от кражби и връзки.

Руската война е най-мирната война в света. Съветската война е най-хуманата война. Абе, вие комунистите сте истински идиоти.

То щото не е кандидат за президент най-големият милионер, нищо не знаеш, нито за Украйна нито за връзки нито за въгледобива.

Само олигарх от БСП, ДПС , про-Путин или от групата на Янукович е честен. Чуждите богаташи и олигарси винаги са лоши. Опорна точка от 3 от Позитано 20. Значи: 40-годишният син на бившия държавен глава е стоматолог по професия, притежава състояние, оценявано на 500 милиона долара, и е собственик на компанията "Мако Трейдинг", регистрирана в Женева и занимаваща се с търговия с украински въглища.

колко притежава хю хефнер сорос доналд тръмп и всички които лобират за войни оттатък свързани с оръжейният им комплекс а не с въглища, но никога няма да чуеш за тях?

Моля те другарю трол от БКП-БСП, ще ме просълзиш с твоята миролюбивост. И с този кирлив Съветски паметник в центъра на София с вдигнатия шмайзер по-високо от Народното събрание.

Защо сме бедни? Защото такива като теб надвикват останалите и си дават мнението. Не само, че си необразован, ами и не се образоваш.Поне да знаеш какво са откраднали от клана на Янукович.

Тоя ако го хванете е за бесене.Враг и предател на демокрацията.

Хунта това е военни. Ти си пълен глупак

,,Според Руската централна банка отливът на капитали до март 3014 година е 50 млрд,а през април-70 млрд долара.За сравнение през цялата 2013 година е 63 млрд долара.Според Световната банка до края на 2014 година отливът на капитали от Русия ще нарасне на 150 млрд долара,което е половината ВБП на страната.Валутния резерв на Русия е намалял от 570 млрд в края на 2013 до 470 млрд долара в края на април.За сравнение-Швейцария -490 млрд долара,Полша 100 млрд долара''.От статията ,,Имперските приключения на Путин струват на Русия 155 млрд долара-в-к Белоруски партизан.

Грешка-...отливът на капитали до март 2014 година ....

Не разбирам от икономика, но БВП на русия е 2.029 трилиона долара (8-ма в света) за 2012 г. Така че 150 милиарда долара не могат да са половината от БВП, а само нещо към 7.5%

pl,

Шило

Иска ми се новините за Украйна да намалеят. Не за друго, ами това ще означава нормализиране на обстановката там. Който е виновен- в затвора, който не е- да бъде оправдан. Само се опасявам новините в нашите информационни агенции да не почнат да се изразяват в преписване на бюлетина на Интерпол или МВР на Украйна.

Опасенията ти брато са основателни, но безполезни!

ХУНТАТА в Киев изглежда, че е чист ФАШИЗЪМ, подкрепяна от РЕЖИМА на Обама.

.....и всички кандидати за президенти, пребиваващи в измисления парламент и още и още, специално и за разхождащите се европейски и ЦРУ чиновници на Майдана. Последните са прекосили границата на Украйна по различно време, инкогнито, без покани и без визи.

а в българя не е ли същото, синовете и дъщерите на комунистическата номенклатура не са ли милионери: цветелинка, петя славова, братя станишеви, братя велчеви, ....?

Малко са смешни обвиненията, но нека лежи в затвора, ако е престъпник! Само че в съседните килии трябва да са Турчина и Яйцето, които унищожиха цялата държава! Чудя се къде изчезнаха протестиращите на Майдана, постигнаха ли целта си?

Е как къде бе ха-ха. Ами в "украйнската " армия. Нали не успяха да ги разоръжат.

Всички врагове на демокрацията и евроатлантическите ценности трябва да бъдат съдени и пратени в затвора!

А ЕП и НАТО да приемат съответните резолюции! Всички техни решения са най-демократичните! ООН да духа супата!

А ти внимавай какво пишеш срещу НАТО!!! Аман от комунисти!

500 млн.? Ако съм на Янукович, давам 100 на Путин, и искам Яйцето и Турчина на парада в Москва май месец.

и 500 да му даде,няма да стане.путкин е милиардер,откраднал е много повече.остава само едно решение,ще трябва да му целува г*за,това му харесва на диктаторчето за да му удовлетвори комплекса на лилипуткин.

По руските телевизионни канали днес на Разпети петък големи песни и танци дават.

Отврате, ти що не си на църква, като си толкова възмутен? Аааа, значи руски канали, гледай "по-праведни", например българските.

Много добре,но крадливата газова принцеса какво ще я правим?Има още...

Само през миналата година официално регистрираните НОВИ милионери в България са 85! Чест прави на нашата Татковина, че държавата се гордее с тях; те не са нито олигарси, нито мошенници, нито мафиоти, а най-обикновени честни български граждани законно забогатели. Хубаво е да се живее в България!!!

какво лошо, щом системата го позволява, нали и ние, немилионерите сме част от системата

СВЕЖО ОТ БИ-БУ-СИ ЛОНДОН ГУГЪЛ НА BBC Study: US is an oligarchy, not a democracy ТА И УКРАИНЦИТЕ ИМА ОТ КОГО ДА СЕ УЧАТ :)))

Братко, запомнил съм смешното ти име ДЕТРОИТА, с про-путинските глупости, които постоянно бълваш тук. Да, има какво да се желае от демокрацията в САЩ. Но тя все пак е една дълбокодемократична страна. За разлика от Путинова Русия, която е наистина олиргахична диктатура. Когато някога свалят руски президент за недемократични действия, като САЩ направиха, тогава пиши подобни глупости. Впрочем, за жалост, не само по времето на Путин, а НИКОГА В РУСИЯ Е НЯМАЛО СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ.

ИЗСЛЕДВАНЕТО Е НА ПРОФЕСОР ОТ ПРИНСТЪН И ДРУГ ОТ СЕВЕРОЗАПАДНИЯ УНИВЕРСИТЕТ ... ТИЯ ПЪК НАЙ-МАЛКО МОЖЕШ ДА ГИ НАРЕЧЕШ ПУТИНИСТИ .. ИЛИ ПУК БИ-БИ-СИ :)))

По повод на " Путин ли е демократ'" Ами те господине ,великите хамериканци не само че си свалят по демократичен начин президентите . ами от време на време ги пшоубиват(справка историята) !!!!

Майдановците издават някакви заповеди за да си ги четат след това. Никаква стойност...

Нормално е, когато политическата власт се сменя да започне разправа с предишните. Нормална практика във всички изостанали страни, включително и България!

Либийка история.

няма как иначе, станат ли много маймуните, ще се счупи клона

парите имат стойност само когато са подкрепени с физическо и умствено насилие

СЕЗОН 1 : ЮЛКА ТИМОШЕНКО СТАВА ОЛИГАРХ СЕЗОН 2 : ДРУГИ ОЛИГАРСИ ВКАРВАТ ЮЛКА В ПАНДЕЛАТА СЕЗОН 3 : ЮЛКА ВКАРВА ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИ В ПАНДЕЛАТА .... СЕЗОН 4 ЛИСТОПАД СЕЗОН 5 ПОД ПРИКРИТИЕ СЕЗОН 6 ....

Всъщност от цялата статия най-много ми допадна как небрежно се подхвърля "състоянието му е оценено на 500 милиона" и ние веднага го анатемосваме! Ама кой го е оценил, как го е оценил, дали въобще има такова нещо или не, дали майдановци просто не си разчистват път за техни фирми.. на кой му пука!

моля, моля, за този боклук се намира предостатъчно инфо. със и без половин милиард си е абсолютен боклук от най-миризливите, сравнява се с изродчето на саддам.

Аз не защитавам Олександър. Но я помислете: 1. Саддам е убил 2000 човека за 32 години 2. Буш уби 650 000 иракчани за 8 години Коя е изродът?

ТИЯ МРЪСНИЦИ ОЛИГАРСИ МЕ ДЪРЖАХА В ПАНДЕЛАТА .. ВРЕМЕ Е ДА ИМ ГО ВЪРНА :)))

От цялата ситуация могат да се направят следните житейски изводи: 1. Няма мирнопротестиращи 2. Когато ти останат 100 метра, разчисти площада, и не спирай 3. Никога не вярвай на външните министри на Франция , Германия и Полша. Особено на Полша, даже да са се подписали под споразумение.

Все едно чета събитията в Либия-бащата, сина...... използваха ги, кланяха им си и същите еврогейове сега искат главите/богатствата им. Ненаситна и престъпна американска и европейска паплач-признайте си, искате Русия....и сте готови на война, гадове мръсни !

Сигурна съм че никой от форума няма ъкъл да изкара, задържи и управлява толкова много пари, но пък злоба и завист имате за целия китайски народ.

то за туй акъл не се иска, да бях братчет на доган или костов, акъл не ми требе

Като нямаме акъл не се натискаме да управляваме...Имаме акъл достатъчно,за да знаем колко е..Проблемът е в идиоти като Стойнев,например,които са толкова ненормални,че даже и не го разбират...

Стпоред теб мутресите акъл ли имат или нежна уста? Не е нужно да имаш акъл за да изкарваш много пари, най-вече е желание и ценности.

Имаше една статия в едина инфо агенция, та тя показваше "къщичките" на Яцето, Турчина и Тимошка картечарката. Яйцето между другото е комшия на Янукович. Хич не му лъже имота. Добре де, представете си, че трябва да направите избор, така в реалния живот, по съседски, или по съученически, ще изберете ли този от снимката?

Какъвто бащата, такъв и сина. Бащата си е бил рецидивист-пандизчия.