Турчинов обвини Русия в открита агресия срещу Украйна

Украйна обяви, че Крим е подложен на въоръжена инвазия от руски войници, транспортирани по въздуха в Симферопол.

Обратно в новината

Коментари - Турчинов обвини Русия в открита агресия срещу Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То поне да бяха Истински Нацисти, ама НЕ СА..Това е някакъв Обор с касапски изпражнения.Такива ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕПЯТ БЕЗ ПОЩАДА.

Турчев не обвинявай, а си плащай борчовете

преди да иска помощ от запада да отмени веднага антидемократичния и фашистки закон. сега вече става късно и ще му остана да управлява 25% територия с гори в която е и Чернобил.

Тая подлога иска в Еврейския съюз да ходи.

центъра на вашингтон не бъде заличена и билдербергите-мошетата премазани,Планетата земя ще се тресе от войни и несправедливост! Народите по света трябва да се обявим протов новия фашизъм-който идва от бялата кочина във вашингтон и мошетата които са главните виновници за тези войни и неправди...

А Турчинов много да внимава да не получи обвинение в руски съд.

РУСНАКЪТ Е ТЪП и ВИНАГИ Е БИЛ ТЪП! АГРЕСИЯТА на руснаците ще доведе до ОТРАВЯНЕ на отношенията между два БРАТСКИ народа ЗА ВИНАГИ! Тази агресия ще доведе до там, че всички Украинци, дори и тези, които са симпатизирали на руснаците, ще МРАЗЯТ руснаците от тук до края на света! Тази агресия на Русия ликвидира от раз приятелите на Русия в Украйна и създава вечни ВРАГОВЕ!

Тъпия си ти шушумиго изобщо нямаш представа от руснаците и от украинците ако поне малко си чел някъде за това ще знаеш че руснаци и украинци винаги са се мразили и сега това беше повратния момент от който се възползват политиците.

А,двата народа заедно мразят още повече фашистите-само гледай.

Не определяй нигъра терорист като политик.

А украинците ще създадат държава, която ще бъде населена само с една десета от сегашното население. Ако не се свали напрежението през следващите дни Украйна ще бъде надробена поне на четири. Всички страни в конфликта ще трябва да поемат своята отговорност.

винаги е бил тъп и винаги е побеждавал по-умните....щом това те кефи....развивай се...смотан фешист....сега ще видиш как умните хамериканци ще джвакат руски ботуш, и ще се насладиш на поредния парад на победата на руската армия във Вашингтон и други хамерикански градове

Браво на руснаците...много им се кефя...бой по мародерите превратаджии!

Турчинов сега ще види кон боб яде ли!

Аз те обвинявам, че си турчин.Елементарно за политик.

Кой се вълнува че имало агресия? Някакави неясни субекти, които неясно кой ги въоръжи и те смъкнаха законно избраното правителство на Украйна. И сега се представят за мечтата на целия украински народ. Е добре де Крим изглежда не е съгласен с това. Ами тогава да го отделят като одлен държава като Косово например. Каквото си посееш, това ще жънеш. Зле става в Украйна, дано не се разпространи и навън.

Боже, тез Мегданци, на голия,осран Гъз с чифте изпразнени пищови, какви ги плямпат. Как да коментира човек сериозно, такива изцепалки, като тази на тоз Турчин.

Можете и нова Треблинка да си направите Идиоти. Оня боксьорски Чувал ще и отива за Лагер Фюрер.

Много ми хареса:Попитах - през последните 30 год. Афганистан е стара тема също както и Виетнам Интересно как "демократизираните"държави са все с огромни природни ресурси!!! Защо не демократизират Сомалия или другите държави от централна африка,където от десетилетия има диктатори и се извършват какви ли не зверства. Ако Русия не защити териториите си и населението си бих я упрекнал. Хайде, стига толкова унижения. Браво!

Че то Крим кога е бил Украйнски. Аман от измислени държави. То не беше Македония, Босна, Косово, а сега и Украйна.

Русия окупира Крим. После и Варна могат да окупират. Затова ги мразят и чехи и поляци. Турция е същата.

Ти или нищо не разбираш или някой ти плаща

Просто е тъп

Ако може и малко разум да ти окупира главата - ех мечти..

Тя и Русия обвини САЩ и Запада в агресия срещу Украйна, и какво?

Крим е изконна руска територия.. прочетете историята... крайно време беше

И Украйна е изконна руска земя и територия. Трябва да се чете.

то и България е на 3 морета..ама "история" : )

Чета тук , в този форум, и не мога да повярвам на очите си - 90% от пишещите подкрепят въоръжената агресия на Русия срещу независима, самостоятелна страна!? Може САЩ и ЕС да са били на страната на протестиращите, може да са ги поддържали и финансово, но това е допустимо в международните отношения. Разбира се, че е укоримо, но е все пак в някакви норми. Но да се подкрепя открита въоръжена агресия - това е прекалено дори зафеновете на Атака и БСП ! Абе хора, накъде сте тръгнали? Да излезем от ЕС ли? От членството в него до сега сме получили по официални данни 4.5 млрд. лв. повече, отколкото сме дали. А до края на 2014 ще получим още 4.8 млрд долара В ПОВЕЧЕ!!! И тези пари, общо 9.3 млрд. СА ПОДАРЪК - НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАТ. А русофилите ни тикат към Русия, която предложи много на Украйна, НО НА ЗАЕМ. То бива заблуден и манипулиран народ, но чак пък толкова...

Да,Русия дава на заем разбира се.Украйна не е част от нея и като такава не може да очаква безвъзмездна помощ.Като не и харесва да ходи при МВФ,да взема ЕДИН милиард срещу хиляда условия и да се оправя.Нали е демокрация.Никой насила не кара Украйна да взема пари от Русия

Вл. Путин е защитник на изконни руски територии

Ти си зле със историята. Крим е татарска територия, завладяна с огън и меч от Русия. После Сталин изсели татарите в Сибир, а голяма част и директно изби. За какви "исконно руски земи" бълнуваш. Ако това е така, то Родопите са исконно турски, защото турците са постъпили с българите като Русия с татарите.

Или преди време си паднал на главата си или тази час от тялото ти не функционира.Съвет.....Настрой си бушоните и гледай по малко босфоратв.

90% от пишещите не подкрепят Путин, а справедливостта, защото в нормалните хора има естествено чувство за справедливост. Е, има 10% сбъркани страхливци, които нямат чувство за справедливост. Те променят мирогледа си според това кой е на власт. А за помощите от ЕС малко помисли. Не е добре да получаваш помощи и гордостта на добрите управляващи трябва да е в това сами да заработваме парите си, а не да чакаме милостиня. И както вече видяхме от тези пари до момента полза няма. Проблемите си остават и дори се задълбочават.

Хубаво е да прочетеш и малко история. Крим е автономна република с руско население. Хрушчов я подарява заради украинските загуби. На практика Крим, винаги е бил и се е управлявал от Москва. Ако руски войски влезнат в Киев, това вече е съвсем друга тема. 95% от Кримското население са твърдо зад Путин. Та такива неща приятелю. А инвазия на суверенна държава е това което американците направиха с Ирак(например)

Много ти е дълго посланието затова пъ безсмислено ха ха Русия на захад граничи със себе си така че не виждам защо трява да нсиш вода от девет дерета

уското знаме бе вдигнато и в центъра на площада в Донецк. Участници в митинга там обявиха, че са избрали за нов губернатор на Донецка област командирът на Народно опълчение Павел Губарев. Севастопол също обяви, че не признава новото правителство на Украйна и няма да се подчини на властта.

Колко държави нападна Русия за последните 30 години????? нула!!! А колко държави нападнаха и унищожиха еврейските "демократи"???Можете ли да ги изброите?Остана ли място по света където "демократите да не са се набутали" ???

Демократичните страни нападнаха няколко режима, крепост на световния тероризъм. Кой ги въоръжаваше и подкрепяше - твоята обична Русия. Как ще ги напада, като те са и златни кокошчици. Но когато една страна реши да скъса с "братството" с Путин - виж какво става. Впрочем същото стана не много отдавна и с Грузия, за която такива като теб "не си спомнят". А как беше с Афганиатан - това ли не помниш?

Попитах - през последните 30 год. Афганистан е стара тема също както и Виетнам Интересно как "демократизираните"държави са все с огромни природни ресурси!!! Защо не демократизират Сомалия или другите държави от централна африка,където от десетилетия има диктатори и се извършват какви ли не зверства

Драги WW, ти защо се правиш на луд? Каква "нула" бе лъжецо? Не помниш ли Унгария, Чехословакия, Авганистан, Грузия, а сега и Украйна. Да не се връщам и още назад във времето, че ще поговорим за Полша, Финландия и всички страни, насила присъединени към Империята на злото - СССР.

Ти прочете ли какво съм написал харцой смотан - ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ. Или четеш както ти изнася

Някой случайно да не е разбрал, че Русия получава Крим (а може би и още нещо), като компенсация, че западът ще ограби Украйна.

Това ще бъде условието на Русия. Ако посредством тази силова смяна на властта, се променяме курса на Украйна, то ние си връщаме по същия начин Крим и Севастопол, включая. Накрая на това ще си стиснат ръцете. Е следва газ по цени като на България. Дружба, дружба-сиренето с пари.

"Неидентифицирани военни патрулират в Симферопол" Така като ги гледам, доста неиндетифицирани са. Само на челата им дето не пише "СПЕЦНАЗ"

Руска агресия....Интересна логика имат някои човекоподобни.Когато сащ нападат някоя суверенна страна се каза налагане на демокрация.А когато други си защитават собствената си земя било агресия.Как стават тези работи сега?

Вчера гледах Саакашвили по CNN. Руснаците така били окупирали и Грузия. Той забрави как Грузинските градове валяха над мирни градове. Късметлия е, че не го хванаха да го съдят. Щеше да лежи до живот.

А ако Украинската армия се раздели то и Украина ще се раздели. Киев ще загуби югоизтока и да го видим като наследник на Украйна как ще плаща задълженията по кредитите без индустриално развитият югоизток.

Сега е ред на Янукович да се завърне на Украинска земя и да видим тогава кой е законен и кой незаконен? Въпросът е, с кой е Украинската армия?

Абе те западняците не спряха да ходят до Киев когато незаконно сваляха президента. Сега къде са? Само Обама има топки да говори другите са се скрили по дупките.

Какво право има Турчинов да говори - избран е от една група бандити-бандеровци от майдан. Нямат изход тези хора освен бързо да стегнат багажа и да бягат в Германия например. Там при Меркел.

те обвиняват в антисимитизъм а като ги барнеш да крадът,започват да квичът неистово и те обявяват за луд и не си признават никога!!!

Яценюк, Турчинов, Кличко изглежда ще гледат филма "Тя танцува само едно лято". Може и до лятото да не изкарат.

Да не забравят Морси!

jingiby

Руската империя гони свойте интереси, водена от авторитарния си лидер, агентът от КГБ - Пут?ин...

Ми кои интереси да гони? Ние като не гоним нашия си интерес - другите го правят!

....хората действат. Не видяхте ли делегацията от Костов, Близнашки, Борисов, Калин Янакиев, радан Кънев, Пръмова-Кунева, Доган и Местан, Георги Марков и още малко демократи предвождани от Президента Плевнелиев с цветя и пеейки "..нас червеното знаме роди ни ..." потеглиха за Дунав-мост да посрещат братята освободители. Всички твърдяха, че отдавна са се надявали и най-после братушките ще дойдат да ни освободят от изгнилия запад. В автобуса не останаха места и не можаха да се качат Стнишко, Серго-Ламбо , Гоце и др. продажници на комунистическата идея.

Стоят като насрани в Киев, зад тях нито армия нито полиция нито Беркут. Чакат да дойдат и им отрежат главите. Кой ли ?? Тези на които няма да платят заплатите и пенсиите. ГАЗПРОМ И КИТАЙ СЪЩО СИ ИСКАТ МИЛИАРДИТЕ !! Наистина са в шок и ужас.

И още един си иска стотинките за писане под 40-50 имена, но сега от Русия. между 5 и 8 са му ги пресметнали. Стават 9 ст. с лихвите.

Турчинов, питай най-напред народа, мнозинството. От чие име говориш? Ти си нелегитимен.

А Турчинов как ще коментира новината отпреди малко, че въоръжени отряди на киевските терористи са се опитали да завладеят сградата на кримското вътрешно министерство, ама са били отблъснати. Въпреки това са успели да ранят няколко кримчани.

Могат да се пробват. Само, че там е елита на руският спецназ. Чакат се и чеченците. Последните могат да станат острието при отбиването на останалите проруски области от терористите.

Кучетата си лаят, керванът си върви!

А Киев на какво е подложен? На насилствен преврат от нелигитимни и командвани отвън марионетки.

Това изречение е абсолютен отявлен фалшификат. "Тоз който ни освободи, той ще ни зароби!(В.Левски)" Левски, никога, никъде и по никакви обстоятелства не е казвал такова нещо.

Турчинов, ти не си никакъв легитимен президент на Украйна. ти си избран от плаетените плазмодии от Майдана Затова е по добре стягай си багажа и заедно с Кличко и Яйцето бягайте при вашите покровители на запад

Турчинов, стягай куфарчето, брат ми.

""Тоз който ни освободи, той ще ни зароби!(В.Левски)" Запада ни освободи през 1989 година от робството на комунизма." Малко известен факт е, че всяко българско правителство се допитва предварително за всяко свое решение до МВФ.

Не е "малко" известен, а съвсем официален факт. Нали сме в ЕС. Дори не смееш да кажеш "Добър ден" на руснаците, защото спазваш "съюзна солидарност". А инвестициите от Запада към нас текат ли текат. Много повече, отколкото в комунистически Китай и Виетнам. Май пак ще го ду...ме. Както винаги с нашите гениални политици.

А какволи ще стане ако несе допитвахме при нашенските управляващи

Етнически конфликт, демократизиране, назначаване на послушно правителство и евентуално разделяне на територията. Други въпроси?

Нали никой не си прави илюзии, че метежниците узурпирали властта в Украйна, са легитимни и имат някакво право да осъждат действията на Русия в защита на рускоговорящите граждани? Човешката наглост явно е безгранична.

Ако правителствата на Болшивиките след 1917-та до ден днешен са легитимни, значи и украинското е лигитимно!

Сценария е много подобен. Може би и сценаристите са същите.

Бягай в БКП-то обратно. Те разцепиха народа ни на българи и македонци след 1944г.

Докато мужките се навоюват, руските баби ще се налудуват (с американци, немци, шведи, японци, араби, турци... и всеки който дава пари)!!!

Нека им е лошо! Само Бай Ганю си мисли, че като чука прави кеф само на себе си, като в оня виц: - Я я йебем она ме целива! Менека така да ме .е.бат щях да вием от мука.

Ами "руските баби" да се налудуват. Руснаците са си варяги - клон на викингите. Те са си рода с шведските викинги.

След като е ВОЕННА АГРЕСИЯ, колко са убитите и ранените? Че ако няма поне един ранен - каква АГРЕСИЯ е ?

Не всички предпочитат немски коли пред руски. Докато всички предпочитат руски хеликоптери пред немски. Това е няколко нива по-горе от автомобил. А как е Германия с "новите технологии" - гледам, че един компютър не може да произведе. Сименс-чето запада яко... Китайските микроконтролери го съсипаха...

Пакистанов обвини Русия в открито присвояване на фастъци бТТВ"ТРътките"

И двете

развод по руски........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега да ви обясня другари прости ми и грозни та дано някои осмислят казаното. Целта тука въобще не е Украйна, а малко по на юг. Та като се отвлече вниманието на руснаците, по лесно да се нападнат Сирия и Иран, а по далечната цел е Африканския континент защото ще оцелее след прехода и някои трябва да си намерят по спокойно място. Нали знаете какво погребение направиха на Мандела. Такова и на лейди Ди нямаше. И да ви питам докато не е станало късно, нали няма да плачете когато набиват на кол главите на вашите приятели защото и такива неща се случват по света бели.

Май отиде на Южния полюс!

Сега МВФ ще дава заеми на Украината да си плаща дълговете към Русия.

тъпунгерче и са ипотекирани с промишлеността и суровините на източна Украйна.

Да го ръфаш жилавия.

Такава "източно" вече я няма. Да ги връщат демократите превратъджии фашаги. Между другото затова нищо още не са превели и няма да го направят.