ЕС готов да не наложи санкции на Русия, при условие

ЕС е готов да се откаже от новите санкции, които възнамерява да наложи на Русия, ако прекратяването на огъня в Украйна стане трайно и започнат мирни преговори.

Обратно в новината

Коментари - ЕС готов да не наложи санкции на Русия, при условие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, ЕС може и да не е готов но българския Шаламанов е готов още сега да тръгне срещу Русия. Какво да се прави за простотията няма граници. Но и този ще отмине и тази мръсна вода ще изтече .

Давай санкции. Правете се на велики. Най-велики на света. Ще видим докъде ще я докарате? Птиченцето като кълве, мисли как ще излезе отзад? Вие мислите ли? Ще ви гледаме сеира на великите умници.

"ЕС" - НАТО и гущерите са готови за "Нови" санкции, но този път от Русия! Ако някой от техните туристи реши да лети до Тайван или Малайзия ще трябва да заобиколят около Цяла Азия! Загубите ще са огромни за Западните лакеи на рептилиите! А за това как са избрали името на Расмусен :" Раз намусен,... Два намусен" и на края станало ... Расмусен !

Много ви моля не публикувайте снимки на олигофрени, че децата ми се плашат!!!!!

Този лисунгер взима по 80 000 лева на месец , това е демократа който ни води в най-страшните години на криза . Води ни ама ефект няма все по и по-зле става навсякъде в Е.С Акъл от такъв налгец благодаря . Този е несменяем повече от Тодор Живков и Чаушеско . Демкрация - дума лишена от смисъл .

ЕС" готов да се излож 08.09.2014 09:13 ( нерегистриран ) . Кой ще наложи санкции на НАТО, САЩ и "ЕС" ? Този КОЙТО унищожава неофашистките наемници в Донбас! Малко информация за лъжите на Западната Финансова Мафия: "Що не питате какво точно разтовариха в Одеса, в Харков и в Днепропетровск корабите и самолетите на НАТО преди 2 дена? И какъв наемнически Баталйон с 500 бр. бронетехника от САЩ, Норвегия, Полша с украински преводачи, бе изпратен към Славянск?! Става ясно, КОЙ имаше нужда от примирието! На лъжливото овчарче - НАТО - ЦРУ никой вече не вярва! Това от "нашите" платени от вън "медии" НЯМА скоро да го научите ! Още НОВИНКИ : Партизаните от Харков преди 7 дена атакуваха колона с боеприпаси на пътя към Днепропетровск. Какво бе учудването им, когато отвориха съндъците и намериха вътре гранатомети и др. оръжия производство на САЩ! В Харков, Киев и Днепропетровск военно - транспортни самолети на НАТО не кацат за пръв път!

Ромпой ти си Рептилус

Такива чичковци скъпоплатени чиновници с еврогейските и краварски действия ме направиха от горещ привърженик на ЕС в евроскептик! На брюкселските чиновници не им пука за интересите на страните в ЕС- послушковци обонгови! Съсипването на ЕС е приоритет на САЩ! С тези санкции Европа си направи хара-хири! Интерес имат само САЩ!

Природните богатства, които изхарчва човечеството за 100 години, биха му стигнали за 1000000 години, ако се харчеха правилно!!!

Отново еврогейщини в действие. Путин , спирай им газа. Докато не го спреш нема се кротнат. ТОва е целта, не разбра ли. Искат да спре руски я газ за европа, след това на тъпото население ще му обяснят че виновен е Путин и Русия, че трябва да се внесе прескъп газ от УСА, да се изкопае шистов газ, като между другото се съсипе природата и водата, и накрая че трябва да ни имплантират чип за контрол, с цел предпазване от лошия Путин. Ама това стадото трябва само да го поиска и начина е да принудят Путин да спре газа, да спим на студено и т.н. екстри.

Тези шушумиги некадърни чиновници от ЕС по -добре да ги наложат в каца със саламура.Така са се надупили слугински пред САЩ ,че за нищо не стават.БГ политиците пък,като отидат в Брюксел или в САЩ, с такъв влажен кравешки поглед гледат шефовете на тези държави ,както разгонена крава бик.Никаква капка достойнство пред тях и в устата им винаги ДА! ДА ! Съгласни сме.

.... тоя, с вид на Извънземното и очила, неможе даже да прикрие че го боли и сърби. Ашколсун да им са санкцийките, рече Путин....

ЕС няма право на изявления, а да изпълнява. ЕС е колония на САЩ.

да си ме виждал някъде да се дразня-лично аз-от думата джудже?? Освен това,от джудже няма да пострадаш-ако не е дебил!! От дебил ще пострадаш-дори да не е джудже.........

КАРАЙТЕ СИ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ ТОГАВА, ПОЛЗВАЙТЕ СИ РУСКИЯ НЕФТ И ГАЗ, ПЪК НАС - ДИМ ДА НИ НЯМА! ТО ОТ РУСКАТА ДОБРОТА 1.5 МЛН. БЪЛГАРИ ВЕЧЕ ИЗЧЕЗНАХА И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ВРЪЩА, ЩОТО НА ЗАПАД Е ПО-КОФТИ И ПУТИН Е ПРАВ!

ЕС е само географско понятие.Вижте физиономиата на олигтофрена на снимката.Какво да говорим повече.

Колосалният федерален дълг на САЩ обяснява агресивността на тази държава.Всички войни които тя води са именно поради тази причина.Русия да оттеглила войските си от Грузинската граница.САЩ да изтеглят своите кравари от Европа и да не я обезкървяват повече.

Ти си Кретенсен защото повтаряш като папагал разни глупости, без да мислиш, и не можеш да направиш логическа връзка от два елементарни факта:)

Major Payne

Я обясни с думи прости как една война би помогнала на САЩ да си намали дълга? Аз твърдя, че войните по-скоро го увеличават.

Ние не караме танкове.И нямаме нужда от тях.

Виж сега, моето момче, никой не може да ти помогне. Повечето от тези, които напуснаха България, я напуснаха не защото тук карат руски танкове и заради "руската доброта", а защото не виждат перспектива в сегашната България. И престанете да повтаряте като папагали за руското влияние и за рублите. В българия не остана нищо българско и почти нищо руско. У нас няма руски банки и руски концесионери - всичките са от твоите прехвалени приятели - американци, канадци и западно европейци. 25 години реформирате обществото и какъв е резултатът? Нека предположим, че няколко десетки хиляди са забогатели и са постигнали личен просперитет. В края на краищата оосновното твърдение е че преуспява личната инициатива (включително кражбите, корупцията и измамите). След толкова реформи, чужди инвестиции, чуждестранни консултанти и "благодетели" можеш ли да посочиш една обществена система (образование, здравеопазване, пенсионно осигуряване, външна и вътрешна сигурност и т.н. и т.н.), която трябва да обслужва обществото и която да работи по-добре от системите действали преди 25 години. Не само, че няма такава система, но всичко изградено, за да подпомага обществото като група от индивиди с общи цели и стремления = това, което е тъй наречения патриотизъм и национална кауза, всичко това е унищожено и доведено до катастрофално състояние и съответно резултатът не е и не може да бъде учудващ - отделният индивид се чуди как да се спаси и разбира се емигрира. С какво ще го задържиш тук? Хайде, нали сме в ЕС, нали сме в НАТО, нали сме много демократични? С КАКВО? Виж селата, виж малките градове, огледай се и си признай - твоите приятели те излъгаха - унищожиха всичко, което можеше да даде перспектива на хората да се развиват, да живеят спокойно и да виждат перспектива в утрешния ден. Като толкова не ви харесва тук, заминавайте! Без вас може би по-лесно ще намерим път и ще спасим страната си.

И пътя е да се прегърнем със САТРАПА ПУТИН !И всичко ще е мед и рози...Основната причина да сме на това положение е ,че бившата комунистическа номенклатура ограби българския народ !Другата причина е ,че структурите на МВР и държавна сигурност останаха под влиянието на старите кадри обучавани в Москва !А Русия всячески се опитва да подкопае усилията на България да се развива нормално и свободно с три про-руски партии БСП,ДПС и най руската АТАКА...

БЕГЕЦА ДНЕС ЕДИН И НЕ Е ДОСТАЧНО АГРЕСИВЕН !!! КЪДЕ Е ПЪСЪР СВЯТ ??? СВЯТ МИ СЕ ЗАВИВА БЕЗ НЕЯ

НЕ СЪМ КОНКУРЕНТЕН ТРОЛ -БЕГЕЕЦ ЛИ, КАКВЪВ! ВИЕ СТЕ КАТО РАЗВЕДКА ТУК - ЗНАЕТЕ СЕ! ДИРА ДА БЪДЕ ПРИЗНАТ СЪС СТАТУТ НА ГОЛЯМ РАБОТОДАТЕЛ - МНОГО ИБРИЦИ СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА ТУКА!

Ivan Nenov

И КОИ ЩЕ МИ ДАДЕ ПАРИ В МОСКВА ??? СПЕЦИАЛЕН КУРИЕР !!! ПРОСТОТИЯ

Тука е "Пъструшка Святова" плюе интензивно. Все още го няма "Мишко Пишев " и "Теди от УСА. Ако се включат много плюнка ще се разхвърчи !

Нaли нa всички ви е ясно,че сaнкциите ше сa ден до плaдне,но Новорусия е необрaтим фaкт,вие изгубихте господa,имaйте поне доблестa дa си го признaете !

БГ ДРУГАРИТЕ ЩЕ ПОДПМОГНАТ РУСИЯ В ЕМБАРГОТО - РУСИЯ ТУК ЩЕ ПОЧНЕ ДА ВНАСЯ КОЛИ, КОМПОВЕ И Т..Н... НАЛИ ГИ ЗАЩИТАВАТЕ? КУПУВАЙТЕ РУСКИ СТОКИ, НАЛИ СА ВИ МИЛИ!

ТИ НАИСТИНА ЛИ СИ КАКЪВ ТЪПАНАР ИЛИ СЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ !!! ПО ОДИОТ ОТ ТЕБ НЯМА

ПОД НИВОТО МИ Е ДА ТИ ОТГОВАРЯМ, НЕ ЧЕ НЕ МОГА! ОБИДИТЕ ПОКАЗВАТ ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА ТИ ИМПОТЕНТНОСТ, АКО МЕ РАЗБИРАШ? КАТО ЗА ТЕБ- ПРОСТ СИ!

ЯМ ШКЕМБЕ ЧОРБА И ЕДВА НЕ СЕ ЗАДАВИХ ОТ ПрОЧЕТЕНОТО НА ХИМИКА (БЕГЕЕЦ)

ЧЕРВЕНИТЕ АЛКОХОЛИЦИ ПО ТОВА ВРЕМЕ Я КАРАТ НА ШКЕМБЕ. МИКИ МАУС, ТИ ЛИ СИ?

ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИЧНО! С ТОЯ КАПАЦИТЕТ ВЛАСТ НЕМА ДА ВИДИТЕ НИКОГА! МНОГО ВИ ПАДНА НИВОТО- ТУК Е ВИДНО! АЙДЕ!

Имам чувството че САЩ и ЕС работят за Китай. Те от одавна чакат сгоден случай да го турят на долара и това ще се случи съвсем скоро като почне търговийката на петрол в юани... малумна история...

КЕФ МИ Е ДА ГЛЕДАМ КАК НЕ МОГАТ ТУК ТОЛКОВА ТРОЛОВЕ ДА МИ СМОГНАТ. ТАКА Е, ДРУГАРИ -1 УМЕН Е ПОВЕЧЕ ОТ МНОЗИНА ТЪПАЦИ- КИТАЙСКА ПОГОВОРКА. И НИЕ ЗНАЕМ ЗА КИТАЙ!

Шило

Спри синтетиката. Доказано е, че непоправимо уврежда мозъка. При теб се наблюдават вече първите признаци. Това, че не ти се връзват не е поради "железните" ти доводи, а поради друга причина.

СЛЕДЯ ТЕ ОТДАВНА- В ТОЯ САЙТ ТИ СИ НА ЩАТ. КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ, АКО НЕ Е ТАЙНА?

Санкции Кихна Круп, въздъхна Меркел, разболя се даже Либхер, Фьост Алпине,Бе Ем Ве, Мерцедес и Фау Ве. Хохтиф вече е със грип, а пък Метро с менингит. Всички с руска лихорадка, а пък Меца със забрадка хвана пътя за Китай! С мистър Си ще пият чай.... Ще разменят във валута от Шанхай до Гваделупа, газ, петрол и друга стока. Доларът на паталок-а! Еврото ще хване хрема, май юан ще го превземе Иде нова олелия, борсите във бъркотия! С украинският скинар:- санкции за всички в дар! Паси,17.03.2014г.

Донбaд вече е нaш,тaкс,че зaщо дa нямa мир,целтa е постигнaтa !

СЕ УПЛАШИ И СПРЯ ИНТЕРВЕНЦИЯТА, ЩОТО ВИДЯ ДЪРВОТО. НА ВРЪЩАНЕ ОТ МОНГОЛИЯ МИНА ПРЕЗ КОРЕЯ И ВИДЯ ТАМ КАК ПАСАТ ТРЕВА И СИ НАПРАВИ ИЗВОДА!

Шило

"Химика", това ли можа да измислиш?

НЕ Е ЛИ ФАКТ ПРИМИРИЕТО? КОЙ ДРУГАРИ Е В НАВЕДЕНАТА ОПЗИЦИЯ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ? ДРУГАРИ?

ТЪПОТИЯ ПО АМЕРИКАНСКИ

ЕС не може вече да налага санкции . Те повече приличат на онези предупреждения на ООН към Китай, които стигнаха почти бройката 2000 и така останаха само с броя си. Безплодни усилия на непрофесионалисти,а на чиновници,които са готови на всичко само да си получават високите заплати.

Казваш, че Китай не се съобразява с нищо и го приемаш за добре?

естествено, че го приема добре просто някой хора се дразнят, че само те се таркалят в калта а другите са чисти. няма как комплексите и зависта им да не пораждат желания за това да наказват способните и имащите!

Израел също не е изпълнил нито една резолюция на ООН по негов адрес (над 50 са вече) - но да чуваш ЕС и САЩ да протестират по този повод!?

Казвам, че когато се произвеждат глупости, никой не им вярва.

Казваш, че САЩ не трябва да се съобразява с нищо и го приемаш за добре?

Всъщност ЕС страда много повече от Русия заради тия санкции ама какво да се прави пустата му демокрация!

ЕС страда от поевтиняване на храните а русия от 40% поскъпване путлер е гениален!

Тури ги направо 200% и милиони измрели от глад. Така ще е по-драматично...

... според мен, ЕС е новият "Четвърти Райх". Нещата се диктуват от няколко души, като Меркел, Ромпой и Барозу. От техните решения зависи съдбата на милиони хора.Каква ти демокрация и самоопределяне? Да оставим настрана факта, че водачите на западните "демокрации" имат неприкрита неприязън към славянството и въобще към Източноевропейските държави и народи. Толерират се проявите на нео-фашизъм.Официално.ЕС отдавна налага дискриминационна и колониална политика от едни народи към други. И днес в Европа има европейци "втора ръка", за съжаление и ние сме сред тях..За мен лично се задава мрачна епоха, също както са били "тъмните векове" в ранното Средновековие.Колкото и да е парадоксално, но при "желязната стена", когато имаше равновесие на силите и народите бяха много по-равноправни.ЕС иска преговори, но като се спазват само исканията на Киев.Всякакви отстъпки се тълкуват като провокация към "демокрацията". Лошото е, че цялата ни политическа класа /няма леви, няма десни/ умишлено подкопа суверенитета на България и днес ни води към все по-голяма зависимост от новия Райх. Заради..."30 сребърника".

Кой ще наложи санкции на НАТО, САЩ и "ЕС" ? Този КОЙТО унищожава неофашистките наемници в Донбас! Малко информация за лъжите на Западната Финансова Мафия: "Що не питате какво точно разтовариха в Одеса, в Харков и в Днепропетровск корабите и самолетите на НАТО преди 2 дена? И какъв наемнически Баталйон с 500 бр. бронетехника от САЩ, Норвегия, Полша с украински преводачи, бе изпратен към Славянск?! Става ясно, КОЙ имаше нужда от примирието! На лъжливото овчарче - НАТО - ЦРУ никой вече не вярва! Това от "нашите" платени от вън "медии" НЯМА скоро да го научите ! Още НОВИНКИ : Партизаните от Харков преди 7 дена атакуваха колона с боеприпаси на пътя към Днепропетровск. Какво бе учудването им, когато отвориха съндъците и намериха вътре гранатомети и др. оръжия производство на САЩ! В Харков, Киев и Днепропетровск военно - транспортни самолети на НАТО не кацат за пръв път!

МЕРАКЛИИ , КОИТО ДА СПОДЕЛЯТ В ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ КАКВО РУСКО СИ КУПИХА? ЕДИН ИСКА РУСКИ ТАНК ВМЕСТО КОЛА

еми 95% от политиците ни бяха все назначени от москва. това малко ли е?

Шило

Ами всеки ден например се купува годиро от Лукойл. Или това не се брои? Постоянно сеи купува гориво, съоръжения за "Козлодуй". Или и това не се брои. ВВС купуват части за МиГ-овете. Или и това е извън класацията. Не ние, но САЩ купуват двигатели за носителите си, а също така хеликоптери "Ми" за Афганистан и Ирак.Такива неща, а не телефончето, което са ти подарили поддържат икономиката, малкия.

Това го кажи на Волен. Той се бори срещу монополите, детоса ни заробили. :)))))

РУСКИ СТОКИ НИ ГИ ПРОДАВАТ, ЗАЩОТО СА НИ ИЗЛАШКАЛИ С ПОМОЩТА НА ДРУГАРИТЕ! АЗ НЕ ИМ ГИ ИСКАМ! ИСКАМ ГАЗ ОТ АЗЪРБЕЙДЖАН ИЛИ ДРУГАДЕ. НЕФТ И ГАЗ СЕ ДОБИВАТ И НА ДРУГИ МЕСТА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, НЕ САМО В РАША! НЕ СТЕУНИКАЛНИ, ДРУЗЯ!

МИ КАТО ТИ Е ДЪЛЪК ВРАТАТ НЯМА И ДА РВЗБЕРЕШ !!!КОЛКО СТРУВА 100 ЛЕКИ КОЛИ И КОЛКО СТРУВА ТАНК !!! ТЪРСИ В НЕТА ЩОТО СИ ТЪПАК

ЕТО 4-МА, КОИТО НИЩО РУСКО НЕ СА КУПИЛИ! ДАВАЙТЕ ДРУГАРИ, КАТАРЗИС- ПРИЗНАВАЙТЕ СЕИ!

КАРАЙ РУСКИ ТАНК ТОГАВА!

Не знам този на снимката повече на петел или на пуяк ми прилича?!

СПЕЦИАЛИСТИ ПО ГОРИВА И ТЕХНИКА! ИНТЕРЕСНО МИ Е КОЛКО ОТ ТИЯ ДЕТО ПИШАТ СРЕЩУ МЕН СА ИНЖЕНЕРИ КАТО МЕН? ОП ПРАВОПИСА ИМ МИ Е ЯСНО, ЧЕ НЕ СА!- ОТ ХИМИКА!

Шило

Само с техникум инженер не се става, малкия, да знаеш, да не се излагаш

Ти си толкова химик, колкото пъстрата овца е адвокат!!! Истинките химици в момента бачкат и не пишат тука!!!

ЩО ПИШЕШ?

Шило

Примирието, макар и крехко е факт. Едни санкции ще доведат до ответни мерки. ЕС и САЩ ще дадат "крила" на Киев, Москва- на опълченците или наричайте ги както си искате. Което значи само едно- възобновяване на войната и убийствата там. Това ли е целта? Ако това се иска, явно ставащото не е заради Украйна, а си е чиста проба война срещу Русия. Някой май здраво иска да отстоява еднополюсния модел, но няма как вече да стане. Реалностите са други вече, необходима е пренастройка.

Освен до изнемогване да се повтаря тая мантра със санкциите, някой може ли да обясни целите, стратегията? Каква е целта и какви са резултатите? Кой още не е разбрал, че от тия санкции има само един печелещ - САЩ? Два геополитически конкурента си пречат взаимно, докато третият се съвзема след кризата. На кой от вас му трябва нова железна завеса?

Да се намалят източниците за военни разходи, насочени към суверенни държави. Тук не става въпрос само за Украйна... На никой не му трябва желязна завеса, но другия начин е по болезнен...

Някои като повторят една лъжа 100 и мислят,че тя стява истина. В крайна сметка и САЩ и Русия ще се оправят. Да затруднения за Русия ще има. Ама преструктурира ли си икономиката връщане назад няма. Като се загубят едни пазари много трудно се възстановяват. Осбено ако са те изместили китайците. Така,че ЕС да не мисли, че всико като свърши търговийката с Русия и всички държави свързани с нея ще е същата. Няма други ще са се намърдали там . Ако някой не вярва ето примера с нас. Търговията с ФРГ и други от ЕС я имахме и преди , но на загубените пазари в арабския свят и бившите съветски републики така и не се върнахме.

икономика се прави с кадърни хора кадърните хора не понасят тираните кадърните хора искад добри доходи и сигурен живот путлер е тиранит путлер разчита на страха и не дава сигурност на хората си за това путлер и силна недобивна икономика са дне несъвместими понятия.

sawo

Да съм казвал нещо за Германия? Там е било пълно с чужденци, предполагам повечето са били туристи. Тук вчера бях в Поморие - града е кажи речи вече руски - всяка табела, всяко меню е на руски, всеки втори човек който чух да говори, беше на руски - това значи ли, че ние сме по-добре от тях? :)

КАТО ЗАВЪРШИЛ ТЕХНИКУМ ПО ХИМИЯ ДА ВИ СВЕТНА, ЧЕ РУСКИЯ ПЕТРОЛ Е НЕКАЧЕСТВЕН. ТОЙ ЗА ТОВА Е И ПО-ЕВТИН НА ПАЗАРИТЕ. КАТО ВСИЧКО РУСКО. И БЪЛГАРСКО. ЩОТО ОПРАВИЯТА Е ЕДНА. РУСНАКА МОЖЕ САМО МИНЕРАЛИ ДА ПРОДАВА И ИДА ИЗНУДВА. НИЩО КОНКУРЕНТНО НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАДЕ НА ЗАПАД- ФАКТ

Наистина ви приемат без конкурс. Явно няма интелигентни и достойни хора сред желаещите.

НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ОТ 15/15 НЕ ПРИЕМАМ, ТЪПАКО!

Аз ще те светна друго. Намали лъжите. Излиза горе долу едно и също навсякъде. Друг е въпроса че нашите педруги правят некачествен бензин и нафта.

ПРОВЕРИ ЦЕНИТЕ НА БОРСАТА И МИ ГИ НАПИШИ ТУКА, ДА ТЕ ВИДЯ, КАТО НЕ СЪМ ПРАВ!

Да те светна! Руското тежко гориво (Fuell oil) е прекрасно и по ефтино, американското е боклук. Бункеровал съм много пъти, и от двете страни.

Шило

Ти сериозно ли се хвалиш, че си завършил техникум по химия?

Шило

И да те светна- хубаво е да продължиш образованието си.

ЗА ПРЕПОРЪКАТА! АЗ ЩЕ СЕ НАУЧА, АМ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ПРОСТИ! КАТО ТОЯ ШЕФ МЕХАНИК- ШЕФ СИ, ЩОТО СИ КОМУНИСТ! ТО СЕ ВИЖДА КОЛКО ЗНАЕШ!

Добре е да продължиш да учиш, но без да четеш вестници през това време.

БЯХ НА- ДОБРИЯ ВЪВ ВИПУСКА СИ! ТОВА, ЧЕ ИСТИНАТА НЕ ВИ ОТЪРВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ, МОМЧЕТА!

ТОВА Е БЕГЕЕЦА ! РУСКАТ НЕФТ Е И КОММУСТИЧЕСКА

още санкции да бъдат наложени,докато джуджето с ботокса почне да вие от глад

Тези закани на ЕС за нови санкции към Русия ми припомнят за онази кокошка, която тичала пред петела и непрекъснато се питала , дали не тича много бързо.

КАКВИ РУСКИ СТОКИ ПОЛЗВАТЕ, ДРУГАРИ? ЩОТО МОГА ДА ВИ КАЖА МНОГО АМЕРИКАНСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ СТОКИ? ОСВЕН ГАЗА И ПЕТРОЛЕЦА, КОЙТО НАСИЛА НИ ГО ДАВАТ НА 500$?

Ами бегай си купи арабски газ и петрол на ..... 150% от цената на руския.

ЩОТО РУСКИЯ ГАЗ Е НА 500$ - НЕМА ТАКАВА ЦЕНА , ДРУГАРЮ! ИНФОРМИРАЙ СЕ МАЛКО! НА КИТАЙ РУСНАЦИТЕ ГО ШИТКАТ ЗА 300$, НО ПОНЕЖЕ БГ КОМУНИСТИТЕ МНОГО ЗНАЕТЕ, ЗА ТВА ТУК ЦЕНАТА Е ТАКАВА!

Айде бе! Запада го купува по 300, ние от Русия по 500! 150%, ама наопъки!

Защо лъжеш демонократе? Такава може да е за крайният потребител благодарени е кърлежите по веригата. Това не е цената на газа от руснаците.

Домашна месомелачка, електирическа, купена преди 40 години одобрена от ГОСТ-)

ВИЕ ЩО КАРАТЕ ЗАПАДНИ КОЛИ? КАРАЙТЕ РУСКИ! ПОДКРЕПЕТЕ РУСНАЦИТЕ С ДЖОБА СИ - ТОВА Е ИСТИНСКА ПОДКРЕПА! НА ПРИКАЗКИ ВСЕКИ МОЖЕ, ВАЖЕН Е ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР- ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! АМА ВИЕ СТЕ СВИКНАЛИ ТЕ ВАС ДА ВИ ПОДКРЕПЯТ С ДЖОБА СИ!

ЕДИН МЕТАЛ КГ ВЛОЖЕН В МИРНОТО ПРОИЗВОДСТВО СТРУВА 5 ЛВ А В0ЕННА ТЕХНИКА 200 ПЪТИ ПОВЕЧЕ !!! КЪДЕ Е КИРО НА КИРИЯ !!! МАХНИ ШУМАТА ОТ МОЗАКА СИ! ПРОСТАК

СИ РУСКИ ТАНК ТОГАВА БЕ, ИЗРОД!

"Китай е прекрасен пазар за руските стоки !?!?!?". Някой да е виждал руски стоки през последните 25 години, освен руска ВОДКА? Китайците обаче генетично не възприемат алкохол, който е над 17 градуса! Големи майтапчии има тука!

Европа НЯМА ПРАВО ДА ПОСТАВЯ НА НИКОГО УСЛОВИЯ! Ниго Педофилията нито неофашизма и радикалния Ционизъм, вогат да бъдат наречени "Европейски" ценности! За ФАЛШИВАТА ИСТОРИЯ - все повече хора научават! Проблемите на "Европа" и т.нар. "ЕС" е в продажните политици, следващи банковите си сметки в Долари давани щедро от управляващата Мафия в САЩ ! Но вече дори на Запад хората разбраха, че ги лъжат и дезинформират постоянно, техните платените ТВ и СМИ ! Тези, които искат да събудят Мечката не знаят какво ги очаква! И Корея и Виетнам и Сирияи в Украина нещо им преседна на алчните Ционисти! Змията се опитва да хапе, когато е хваната на тясно нали?!

Кви условия! Европа просто не желае да търгува с международни мошенници, престъпници, терористи и бандити! Кой може да я накара насила!

Уточни - кой не иска да търгува - Европа или европейските чиновници? Защото не е едно и също! И ако вторите играят по свирката на Обонго, то първите просто губят пари и работни места, и определено не са доволни от това!