ЕС: Анексирането на Крим е заплаха към всяка държава

Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини определи анексирането на Крим като заплаха за всяка държава.

Обратно в новината

Коментари - ЕС: Анексирането на Крим е заплаха към всяка държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нима русия не последва примера на САЩ, които помогнаха да се отцепи исконна сръбска земя от Сърбия и да създадат Косово с ръководител - доказания чрез документи на ИНТЕРПОЛ наркотрафикант Хашим Тачи???

Когато г-жата обясни случая Косово, тогава ще възприема и аргументите и за Крим.Проблема на англосаксите е,че те изхождат от аксиоматичното право за абсолютната истина на тяхна страна.По-просто казано-ние сме истината от първа инстанция.Тази позиция по определени причини се възприема от целия западен свят.И оттук уродливите двойни стандарти-това, което правим ние е правилно.Ако същото направи някой друг, то той е мръсник и агресор.Това, че НАТО тегне на руските граници е нормално и справедливо, това,че русите имат войски по границите си е заплаха.

ДО 1958Г. КРИМ Е РУСКИ!БАЩА МИ Е БИЛ ТАМ ПРЕДИ ТОВА.ВОЙНА С ТУРЦИЯ ВОДИ РУСИЯ.КОЯ Е ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА УКРАЙНА?СЛОЖЕТЕ ЕДИН ПИЯНИЦА ЗА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ИТАЛИЯ И ТОЙ ЩЕ ПОДПИШЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА СЕВЕРНА ИТАЛИЯ НА АВСТРИЯ И ГЕРМАНИЯ.

ами американците са в Косово, не знаеш ли? И войски на кейфор - чии са?

с единна армия и ядрено оръжие. Това е най-доброто бъдеще за Европейските Народи и отпор на азиат-кагебишките варвари.

Могерини, треперят ли твоите "другари" или "братя" от масонерията. Следва, Донецката и Луганската Народни Републики, вече фактически част от Русия, както и Областите на Одеса и Харков. И какво остана, територии на Полша и Унгария. Е, Могерини, как е, колкото и да лаеш по нечия свирка, нещата се такива каквито са е никакви евреи не ще успеят да ги променя. Сбогом Еврейски съюз.

теб могат да подкрепят агресията на путлераст-кагебишките пълчища.

A nai koi mu puka :)

НЯМАТ ТЕЖЕС ПРИЗИВИТЕ НА ЕДИН БЕЗПРИНЦИПЕН БЮРОКРАТ!!!

Магарини, не зная, кой ти разпорежда да говориш глупости. Но разрушаването на държава, член на ООН, Югославия и анексирането на Косово са заплаха в центъра на Европа. Виждаме и апетитите към Македония. Еврейският съюз не съществува. Има някакво пуделче на Еврейските кланове от САЩ. Ще използвам думите на славният княз на българите, Крун, който забива щита си на вратите на Константинопол, за да не го разруши: "Щом не искаш мира, ето ти секира". Ще я получите скоро, както и да се пънете.

В коментарите видях някакви простотии от +това от+. Мисля си, че той си е роден дребен простак.

Божееее, затриха ни! Тия пак Крим и Русия дъвчат! Бе излезте и говорете за Султана!!! Аз сериозно мисля, че тия хора искат да затрият Европа! Това си е целенасочен план и той се изпълнява много точно. Заливай, Султане, поне гражданите на ЕС да прогледнат и мобилизират, че тия по върховете трябва да се сменят!

А Косово ?

а системния тормоз и анексиране на палестина от юдейте? Тая сигур е соросоидна юдейка!

Ми ся, Могеринката е типичен представител на управляващата ни соросогнидна либерастка пасмина. Ако примерно оня сатрап Кадиров изведнъж вземе да обяви референдум за отделяне от РФ, те що го приветстват като първи и най-голям демократ на планетата. Така на времето се гушнаха с Хашим Тачи и той от обикновен криминален престъпник и терорист стана любим демократичен лидер...

случай на отвличане на вниманието от по-големия проблем. Защото и ръководството на ЕС и по специално г-жа Могерини са в паника и НЕ СЕ СПРАВЯТ. И с мигрантите, и с Турция и с войнствуващото мюсюлманство !! :(

Може би ако референдума в Крим беше като референдума в Косово - щяхте да го признаете /защото сте демократи/ !

Ако референдума в Крим включваше само въпрос 1 - "Искате ли Крим да е независима държава?" - то със сигурност това щеше да бъде уважено, защото щеше да има пълна аналогия с Косово! НО!!! Тя россиянската лакомия граници не познава, та беше включен и въпрос 2 - "Искате ли Република Крим да стане субект на РФ?" Нещо подобно искаха да направят с Кипър гръцките хунтаджии, т.нар. еносис! Само че не им се получи, защото зад Кипър застанаха Турция и Великобритания! Турция, в съответствие с договора за гаранции на Кипър въведе свои войски, за защита на турското население и даде отпор на Черните Полковници от Атина! В Крима обаче еносиса на Путин се получи, поради меките китки на Обама!

Абе, глупак, ти у вас референдум ли правиш за да влезеш в къщи. Крим е Русия, а това какво искат евреите е на този на когото трябва през хуя. И глупако, как Кипър стана колония на Великобритания, не го ли получиха евреите именно от султана за поддръжката им срещу Русия в Руско-Турската освободителна за България война. Абе, гад еврейска, поне малко история да знаеше, а не само да мразиш. Но знай, и аз мразя не по-малко.

Трябва да продължат докато изпият всичката битова химия и спирачна течност! Когато изтрезнеят руснаците стават страшни! Ще пометат кремълския фашист за дни!

Тази Могерини нещо бърка. Крим си е руски и руски ще си остане. Никой на света няма право да се противопоставя на мнозинството живеещи в Крим. А в Крим мнозинството са руснаци и Крим доста векове назад си е бил Руска територия.

и тука седерастите искат афроамериканците да ни анексират за щат ама .... никой ни нище ..... даже и бежанците мигранти. Бягат като дявол от тамян. Имат ни за роби бели роби.

Абе докога ще се изхвърля с дивоти това недоразумение? ЕС да си намери някой, що годе читав политик, който да прави изявления по външната политика, защото тая магарица само настройва хората срещу Европа и отвращава самите европейци!!!

Анексирането на Крим всъщност е най големият провал на Путин!Това беше билото на търпимоста!След което той продължи по нанадолнището със кланетата и разрушенията в Донбас!Русия е вече една треторазрядна държава със кредитен рейтинг ,,боклук"! И NATO-ки войски на границата си!Дрънкането на оръжие буди отвращение към примитивното мислене на КГБ елита който владее Русия!

Ей много сте тъпи това соросодомитите бе! Като лъжеш поне се опитай да да го правиш така по- финичко. Също недей да пишеш вопиющи безумия, защото резултатът от драсканиците ти е точно обратния на желяният!

Не може Русия да присвои, нещо което е нейно!

Русия е нарушила договор по който е гарант за териториалната цялост на Украйна!В Крим беше поделен Черноморският флот на СССР!Имаше и има руска военоморска база!Имаше и вече няма туризъм и търговски връзки главно с Украйна,но също и с Русия и след анексията се обезцениха пенсиите и заплатите и нарасна безработицата!Нарушаването на международни договори през последните години на 20 и началото на 21 век води до милиони жертви и смърт на диктатори!!

Руската дума не е ратифицирала този договор!Факт!Крим е руски.Факт!

не слушайте този зле изглеждаш травестит какво говори

Целия Е С се тресе от страх, защото в Холандия не победиха и не взеха еднолично власта, партията -антиислямизация на Европа,ама си повишиха с още поне 5 депутата местата в Холадския парламент! Ами това не е победа, ама не е и загуба за Националистите, макар че изборите в Холандия не значат нищо.... Истинската тревога за Е С е само Франция, там спечелят ли Националистите, лампите на Е С се загасят на момента, защото след Англия, ако излезне толкова голяма страна.......филма Е С свършва!

Могерини (copy/paste), която и да е тази офца, Аз не знам дали вие сте я избирали, или тя сама е кацнла там... Но си представете степенната в която ви представлява ! Също така се замислете за тежеста на решенията които взима от ваше име !

Тя не взима решения ,на нея и ги спускат /диктуват/,нареждат.Тя е абсолютно независима , от нея нищо не зависи

"В последната година струпването на военна мощ на полуострова се отрази на сигурността в Черно море, отчита ЕС. " Преди 25 години, когато само Турция бе натовска държава, Черно море бе най-сигурното море в света! Сега Русия като балансирала натовските държави в Черно море, било несигурно! Айде холън! Иди и пържи палачинки на чичо Могерини и не се знаимавай с непонятни за теб неща!

В управлението на Евросъюза май се събрали идиот до идиот, измекяр до измекяр... такива заключения правят , че направо ум да ти зайде, ясно е защо последно време все има конфликти там...

Освен идиоти и измекяри, има и някоя и друга гювендия, като тази красавица на снимката.

Някой може ли да каже нещо за личния й живот, колко е годишна, какво предпочита и как, и т.н., че от тази вечна заетост и отдаденост за евроблагото....? Ако Григор я види....

Ако не лесбо ще е изненада. То всички там по върховете все такива ги избират.

Българофил Аз хич не вярвам на Доган или на мазния Местан, не любя злия Путлеран и мразя силно Ердоган. Родината е моя идеал, за ней живота си бих дал.

снимката ли ви управлява, жалки, бедни, парцаливи българи!?...толкова сте прости, че и амеба може да ви провокира евтино и да ви отклони вниманието от истинската, жестока, фанатизирана заплаха за европа наречена ислям, използвайки бебешки думички като крим и пр...калпави сте, та дрънкате:)

Тъпанарко, как не проумяваш, че Путиновата анексия на територия от Украйна е вода в мелницата на Ердоган да откъсне земи от България? Ти си или руска или турска подлога но не българин, отврат!!!!!!

Грозна като англичанка и плика като римска баня.

А ти си хубавец, нали. Я си сложи мутрата да те видим!

снимам гз...

Скрий се "римлянино". Бягай за предизборни кебапчета!

каката представлява ЕС.мурзилките които не са съгласни да се явата по жп гарите.ще им бъде осигурен превоз до мамаша им раша.

отвратителна дърла,дрънка само простотии

Що аз не съм върховен представител вместо тази кокошка?

защото си тъпа мурзилка(от род адриан димитров)

Въпрос към г-жа Могерини, и знаеики,че няма как да ми отговори.Кажи къде в Италия се прекланят към командир от руската армия

Пред Суворов са се прекланяли не само италианците. При него обратно на европейските нрави по онова време цивилното население не само не е било плячкосвано, но се е намирало под закрила.

Верно, не е на командир, а на моряци. Има издигнат паметник на руски моряци!

Ти нищо не си запомнил от това което си прочел свързано с ВСВ.Зада расъждаваш по този начин-или трябва да си тъп или кариарист

След трите години санкции, Русия с всеки изминал ден става все по-силна и все по-уверено разширява сферите си на влияние, а Европа се пука по шевовете, задръстена с бунтуващи се ислямисти и с първа вече официално напускаща ЕС държава, САЩ пък за пореден, може би дори последен път, се изправят пред фалит, та какво, вопросы есть?? Вопросов нет...

САЩ са пред фалит само в празните ви кратуни.Ти кога беше там?Или това ви набиват в кратуните руските вестници.Много сте жалки,а това какво пишете по форумите си е ваш проблем,хората си живеят добре.Не ме е жал за вас вие това си заслужавате.Чакам с нетърпение да дойде ПУТИН да ви направи живота РАЙ.

Вярваш ли си на тъпанарските си манипулации сидерастче?

Русия е подписала договори да пази териториалната цялост на Украйна. А какво направо. Собственоръчни я разкъса. Путин върна света 100 години назад. Много мръсна постъпка. Този дето трябва да те пази да те убие....

Азиатските държави ако искат да са част от цивилизования свят трябва да подледват примера и да ударят бензиностанцията със санкции.

Момата пак преиграва, за да поддържа огъня. А кой ще се сети за мира?

Европа не е забравила как Сталин до 1941г трупаше десетки армии на границата си и се готвеше да превърне света в СССР... Изнасянето на революция беше основна доктрина на СССР десетилетия след ВОСР. Нищо ново не са измислили новите властници в Русия. Агресивността е в кръвта им. И нека си говорят, че санкциите не им вредят. Вижте курсовете на рублата и стягането на колана в руската действителност и тогава коментирайте...

Всъщност Хитлер изпреварва Сталин с две седмици...

Ти нищо не си запомнил от това което си прочел свързано с ВСВ.Зада расъждаваш по този начин-или трябва да си тъп или кариарист

Мън длън пън абе украинеца Хрусчов с каково право даде подари КРИМ тук путколизачи сеещи умраза мерят с аршин по поръчка Какво стана в Косово защо се премълчава но нали Сърбия е малка нека да я мачкаме ами Кипър как така го разделиха ами майдана кой го направи да не би руснаците какво ги плюете - но нормално плю се по началници и по по силните слабите ги мачкат ами пролетите в аРАБСКИЯТ СВЯТ АМИ Авганистан, Ирак Либия там руснаците ли бяха тази могерини и ес ги е страх от сянката си

Балон ЕС се спука...

Не се притеснявай. Отзад няма как да заченеш..ха.ха.ха

тая е заплаха за всяка държава. Нещо шеташе и по съседите. Какво ли ще ни спретнат? Тези европейски чиновници поставиха под заплаха цял континент и още назидават и ооо-нето и всички граждани.

И малките деца знаят че Крим не е руски. Не може временно пребиваващи руски туристи да имат право на Референдум

Ако Крим не е Руски, както си писал, тогава върни твоето населено родно място в България на Османска-Турция на Ердоган, като бивша Османска територия! Ти си глупак!

Когато моето населено място е било българско не е имало нито турци нито руснаци.... А и Крим не е бил тогава руски а е бил свободен от руска окупация.

Путин: ЕС Иска Падането на Санкциите срещу Русия, за да се спаси от Разруха! Ние обаче Не Сме Съгласни! Путин: ЕС си живее още във времето на Студената Война слугува на САЩ! Русия няма да води никакви преговори за връщане на Крим на Украйна с никого!, Това заяви Владимир Путин по време на посещението си в Гърция. За нас този въпрос е приключен окончателно. Хората поискаха референдум, отидоха до урните, гласуваха да се присъединят към Русия! И ние изпълнихме желанието им. Ще е предателство към тях, ако заради амбициите на отделни украински политици, или натиска на други държави предадем волята на хората къде искат да живеят и ги върнем. Това са граждани със свои искания, свое мнение, ясно изразено на референдум. Не са някаква територия, която да служи за разменна монета на болни амбиции. Подчертавам няма да обсъждаме бъдещето на Крим и връщането му по никакъв повод и с никого, каза руският президент. Той обясни, че Русия понася наложените й санкции от ЕС и САЩ, но го прави с гордо вдигната глава, считайки че е несправедливо. И нарече бюрокрацията в Съюза Авгиеви обори, в които цари пълен хаос. Припомняме, че в момента част от страните-членки искат спирането на санкциите срещу Русия, за да спасят собствената си икономика. Но елитът на повечето западноевропейски държави се подчинява сляпо на САЩ и живее още като в Студената война. Те нарушават и основния принцип на ЕС всяка държава да има собствено мнение! И ту им спускат квоти от бежанци, ту ги заплашват със солени глоби, ако не ги приемат, ту принудително ги карат да спрат търговските си отношения с една или друга страна, без да се съобразяват с личните им интереси и тези на съседните държави..

Да де, по същия начин през 1939г. анексираха Литва, Латвия и Естония и приложиха съветския модел, който се провали в самата Русия. Опитаха се да приложат този трик ивъв Финландия, но ядоха дебелото финландско дърво. След разпада на "великия" и "непобедим" СССР Литва, Латвия и Естония презглава избягаха от комунистическия рай. А Финландия има стандарт 7-8 пъти по-висок от този на Русия. Някому тези факти да говорят нещо?

7/8 ПЪТИ вярваш ли си на написаното? Това е теза на соросоидите само! Като е толкова слаба и немощна Русия, защо Америка и целия Е С не могат да я спрат и прави, каквото си поиска ?

Примкста около вратлето на Бледия Молец Путин се затяга! ЕС иска от ООН да наложи всеобхватни санкции на фсшистите в Кремъл.

Че на съвестта на кремълските фашисти лежи и убийството на почти 300 човека в онзи злощастен самолет свален от пияната руска армия! Лично Путин е дал заповедта за стрелба!

Те украинците вместо самолета на Путин, който в същото време се прибираше от Бразилия, гръмнаха другия самолет с 300 души на борда, само заради злощастната му окраска - бяло-синьо-червено. С тази окраска на руското знаме е оцветен и самотета на Путин. Украинците просто объркаха самолета

да, двете събития съвпадаха - укрите бяха хванати в крачка (имаше видео) с Бук, плюс отказа да предадат записите с указанията на навигатора от вишката.

пък анексирането на Източна румелия към Княжеството е било голем кеф

...и то без референдум

Кочината на путкин докато им свърши и битовата химия за къркане. Като изтрезнеят ще се вдигнат на бунт срещу кремълските фашисти!

Могерини кажи за Кипър, Косово и Сирия. Сега най-важно е ситуацията в Турция. Кажи за там ще има ли санкции.

Тя самата не е уверена, в това какво говори!