ЕС замрази авоарите на сваления украински президент Янукович

ЕС замрази авоарите на 18 души, заподозрени в злоупотреби с украински държавни средства, включително и на сваления президент Виктор Янукович.

Обратно в новината

Коментари - ЕС замрази авоарите на сваления украински президент Янукович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кои човешки права е нарушил? Всеки е невинен до доказване на противното. Единствената и то огромна вина е, че изтегли милицията от Киев (по думите на Путин). Един вид предаде държавата на тези от Майдана.

Украинците в момент на размирици трябваше да ги разстрелят сега беше момента,ние не направихме това с нашите комунисти и обраха държавата и я съсипаха!!

Е честно, наистина ли има хора, които го защитават тоя? Какви са тези авоари и защо са в западни банки? Защо не са в Руски?

А я си задай въпроса защо са в...западни банки,след като..."миришат"??? Та те тези от днес за вчера ли станаха...престъпници??? А с парите на онези от Арабските революции какво стана,дали им ги върнаха,как мислиш???

А тези на Тимошенко ще ги"размразяват"ли??Ако изобщо някога са ги..."замразявали"?!?

така "демократично" я караме и тук, доста хора да са останали без нищо. Интересно дали американците подождат така и в САЩ ?

ако не е въоръжено сваляне на легитимно правителство с помощта на друга държава ? Заподозрян (не осъден) и вече със замразени авоари ??? Мирише отвсякъде на ... демокрация!

8901

За нашите нещо не се ли чува?

забележете само,че тия родолюбци,както и нашите,дето искат съюз с русия и крещят срещу европа не си пазят авоарите в русия,а именно в европа!!!

....те, авоарите му на ТОЗИ едва ли са някъде, където "запада" да може да му ги замрази...

Аз съм славянин и съм за славяните.

Българин или славянин, православен или католик? Едното е по рождение, другото е по- избор! Т.е висок, рус, синеок-славянин, нисък, мургав, тъмнокос и тъмноок- българин! Но след толкова века, няма чист генотип! Ако одобрявате Станишев, Путин си е Ваша работа, ако сте за спазването на правото, за демокрацията, сте на другата страна, протестирайте и подкрепяйте тези, които харесвате! Не позволявайте на медиите да формират мисленето Ви!

Ахмед Доган

Не бъркай само славяните с викингите! А относно "спазването на демокрацията" ... и ти си двойноаршинник - в Югославия се спази, в Либия се спази, в Ирак се спази, в Афганистан се спази (втория път от вторите де - първият път от първите беше агресия!!!), в Никарагуа се спази, във Виетнам се спази, в Корея се спази ...!?!? Е-е-е, ми време беше и един път да не се спази! Опа-а-а, то не било от същите спазвачи - значи сега е агресия ... нищо че няма и един изстрел де! Е, след като толкова молиш - извиняваме те ... за невежеството ти!

19. Волен Сидеров - депутат 20 . Сергей Станишев - депутат 21 Ахмет Дуган бивш 22 Христо Бисеров бивш 23 ......................... И ТН. >

Толкова за " загрижените васали на Русия, украинци!" Как спечелиха толкова пари, освен с явни кражби, типично по комунистиучески....??!!

Вместо непрекъснато да ни отвличане вниманието със събитията в Украйна напишете как родните ни депутати продължават с подигравките си спрямо тези,които са ги избрали: "Оказва се, че докато близо половината от населението на страната едва успяват да свържат двата края с мизерния месечен бюджет, в Народното събрание кроят планове да закупят 30 нови автомобила. Новата им прищявка ще възлезе на скромната сума от 1.2 милиона лева. Това става ясно от предварителното обявление, което е публикувано на сайта на Агенцията за обществени поръчки."...

Най-голямото перо от харчовете на парламента представлява транспортът. Освен предстоящата подмяна на автопарка, в това перо са включени и доставките на горива, разходите за самолетни билети за нуждите на народните представители. Те възлизат на обща стойност около 1.4 милиона лева. За бюфетите и кухнята на Народното събрание пък ще бъдат закупени кухненско оборудване и уреди, възлизащи на стойност около 88 хиляди лева. За хранителните продукти за служебните офиси пък ще бъдат пръснати 135 хиляди лева от все по-отъняващия джоб на българския данъкоплатец. 75 хиляди лева, са заделени за букети и венци за протоколни нужди. Освен това предстои да бъде подменена и дограмата в някои от апартаментите на народните представители, което ще струва около 60 хиляди лева. През тази година ще бъдат извършени и сериозни ремонти в почивната база на парламента във Велинград, които ще надхвърлят сумата от 350 хиляди лева, пише link. Но пари за болните деца на България, няма! Ето това е жалката и жестока действителност в милата ни родина.

Luna0102

Да си комунист в наше време, то май винаги е било доходоносно, обаче само за някои, те и затова сега напират да се задържат.

19:сергей дмитриевич станишеф

Американците най ги е страх от един нов Хитлер, за какъвто се мисли путин :D

и аз се страхувам. ти не ли? от такива непредсказуеми и арогантни индивиди, не е ли нормално да се държиш настрана и само да им гледаш сеира, така леко с усмивка! хаха

Мо ще не взимат мерки ми само се лутат ? Чакат да прилапа всичко на исток от унгария ли

Не се притеснявaйте всички ще гризнем дружно дръвцето :D

американците СА ХИТЛЕР

Ега ти евромишоците , не ги интересува кой организира убийствата на Майдана , но правят списъци ???УЖАС !!!Тия ще надминат Хитлер !Сега на мушката не са евреите, а руснаците !Евродемократи , а ?Абсолютни боклуците!!!

Евродемократите са под контрола на евреите. За това и политиката и действията им са абсолютен неофашизъм.

ПРИЕМАМЕ ПАРИ С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД ОТ ВСЕКИГО! НО ГИ ЗАМРАЗЯВАМЕ САМО КОГАТО ВЪПРОСНИТЕ ЛИЦА СТАНАТ НЕУДОБНИ! ЕС ЛОГИКА

И на младия перспективен бизнесмен Сергей Курченко, той какво им е виновен?

русия искала да е равна на ЕС и САЩ може и да иска но как да е равна като БВПто е 2 трилиона а на сащ и ес по 16-17 трилиона???? и аз искам много неща но има нещо което се нарича реалност! само заради наличието на ядрено оръжие няма как да се приеме че богати демокрации като щатите и ес са равни на бедна феодална русия!!!

Тролейче, как Русия да е равна с САЩ ? Избила е почти до крак коренния американски народ.Ограбила му е земята и природните богатсдтва плюс 250 г. експлоатация на роби плюс ограбване на съвременни държавиш под предлог че са терористични, а всички те са богати на нефт или злато. Режимът на Арабия Сауди не е диктаторски според твоите сайбии.Там освен аристократичната олигархия никой няма грам права.За жените въобщеи. Защо не нападнат тези диктатори, а ? Защото нефтът там се експлоатира от АРАМКО. Така е и с държавата Израел, която даже няма конституция.Ръководи се по \талмуда.Русия има Автономни, краеви и пр. републики, краеве и т.н.Всяка нация се е самоопределила.Кой от щатовете на Америка е обособен национално? Скрий се некадърнишко и не замърсявай пространството.

Преди да пишеш глупости се сети колко народ са избили Ленин и Сталин и то не индианци или негри а техни собствени братя и сестри и помисли кога е освободен от крепостничество руския мужик - 1861 г. от Александър II (и затова е наречен Цар Освободител, не заради освобождението на България), после си помисли дали народите от бившата СССР като грузинци, азери, казахстанци, киргистанци и т.н.доброволно са дали на руския ботуш да се разпорежда с природните им богатства!!!

Първо САЩ и Русия са един дол дренки. Меренето на икономики и ресурси си е +/- за единия и другия. Факт е че русия е богата само на думи, оръжие и ресурси. А САЩ е богата щото си позволява еврейския номер с виртуализация на икономика и пари. Не ми говори обаче за правата в Русия. Моля щото си смешен и са глупости. Не ти знам опорните точки ама имам достатъчно работа с държавата им и мога книги да напиша. Там както и в много други страни, ако си много устат и напорист просто изчезваш. Плашещото е че размера на корупцията - дори и ситната. Ние даже сме много по-добре в това отношение. А и там има икономическа-тоталитарност - разделение елит-рая, която тук нямаме даже и май и не сме имали. Мафия там няма има структури на фирми близки до власта, със собствени международни икономики. Лошото за Русия е че те печелят като има запад. Техния VIP живее на запад и там са им сметките, а власта в Москва е зависима от тоя елит. Така че Русия не е просто един Ресурс. Тя е зависима от парите икономика в колапс. И запада и Властта там имат кяр да е така. А права и свобода и независими области си ги санувал някъде. Русия е като Индия - много богати индивиди, с много бедна и хаотична държава с изключение на части от големи градове.

така си е !!!,,червеното копче,, ги прави всички равни!!! америка държи банките, русия ,,копчето,,!!!винаги трябва да има ,,равновесие,,!!!така че ,,со кроце, со благо и америка ,, че може да има ,,кютек,, от русия!!!

"На свой ред Москва отговори, че обмисля контрадействия" Тия ще изпратят контра списък.Защо ми се струва познато подобно действие?

да видим какво ще стане с проскрипциите този път, после с проскрибираните. интересно ми е

Абе тия европейците кога ще замразят и авоарите на българските олигарси? Или те с тях са на партия и не ги закачат?

говориш за себе си от трето лице? За всеки за който имаш подозрение, чрез първичната партийна организация, а ако нямаш такава лично сезирай "европейците".

Да не се объркат, да сложат и някой българин по погрешка, с тия наши славиянски имена.

В свободният свят капиталистът казва - тази собственост е моя и ако не ти харесва, отиди при някой друг, или ти стани собственик. Диктаторите казват - ако не ти харесва при мен отиваш в затвора. При по "мек режим" - отиваш в друга държава, но не давам и ти да си диктарор на моя територия. Русия би била чудесна страна, ако стане част от България, а тя от свободния свят, където е всещност териториално, но не и ментално.

Ех, ти, Европо! Защо не замрази сметките на тези, когато са ги трупали, а чак сега ги разобличаваш като лоши?

Странно, Украйна не е в ЕС и вече списък. Защо за България няма такъв и реакции със замразени авоари.

А на Тимошенко и чичо и който управлява химическите и заводи в САЩ?

Да не би да е Венци Йосифов?Да питаме Моника,а?

Горките, ако бяха в България това нямаше да им се случи.

Защото влезе в затвора, попадна на хора и стана човек.(за Тимошенко става въпрос)

Дирчо, зад.икът ти е червен, вижда се по сърпа, чука, и си баш олигофрен но защо си още тука? В Европейския съюз няма нужда от такива в Евразийския съюз не бави се а отивай.

гладен,, комунист,, ,,чук и сърп ,,сънува, за нови ,,господари,, тои ,,бленува,,!!!

Нещо не се споменава за налични авоари. Защо ли ми се струва, че отдавна, освен символични суми по сметки, всички авоари са изнесени в Русия. След финансовата съдба на Кадафи, Иран, всеки трябва да е известен, че ако не слушка, ще му вземат парите. Трябва да си търсиш друго място. А минаха три месеца. За това не се споменават замразени суми, както беше в предните случаи, а само намерение за замразяване. Май става дума за рекламни цели.

А сметките на Тимошенко защо не са замразени? :)

Рейтингът на Путин гони 68% вече 2-ра седмица. А Олимпиадата мина. Странно.

Хайде сега един списък и на нашите кресльовци в парламента и правителството ...След това конфискация в полза на държавата - ще има и за детски, ще има и за пенсии.

Много Бисеровци,много нещо...Ама украинците им показаха сопата...

Не знаех, че ЕС има такива права. Украйна нали още не е в ЕС?

Представям тогава си Путин и Медведев какви сметки имат! Комунисти по-богати и от най-големите капиталисти!

Винаги е било така, защото капиталиста притежава определана собственост а комуниста цяла държава. Комунизмът не е нишо друго освен един гигантски монопол, който има дори лукса да работи на загуба, докато сметката на собственика нараства.

И когато монополът фалиира и хората излезнат по площадите, идват лошите капиталисти и започват да грабят обиконовенните хора, но го правят по начин по който да не фалират. И започва един безкраен спор кой прав, кой крив и кога се е живяло по - добре, преди фалита, или след него.:)))

,,Комунизмът не е нишо друго освен един гигантски монопол, който има дори лукса да работи на загуба, докато сметката на собственика нараства,, .при капитализмът от западен модел този ,,монопол,, се разпростира не само в една държава а по целият свят!!! така държавите работят за ,,трохи,, а монополистът забогатява!!! при новият модел на капитализъм , които представят русия и китаи, е ,,държавният,, капитализъм тои води до забогатяване и засилване моща на държавата и народът и!!! това не се харесва на ,,глобалистите,, от старата кохорта на монополният капитализъм които започва да прилича на ,,комунизмът,, преди тридесет години!!!

А представяш ли си колко голям гей си най-големият в света. А дали е истина. Виждате драги съфорумци как ни манипулират. Казва се теория и практика за използване на Слуха. Как една лъжа се пуска като слух, как почва да се повтаря дори от неинформираните. А после ходи да доказаваш, че не си гей. Освен в отделни западни контролирани и специализирани издания в черен пиар, информация за натрупани милиарди на Путин няма. Ето така се лъже.

И ЗАЩО НЕ ГИ РАЗКРИЯТ ТЕЗИ СМЕТКИ НАЛИ ИМ СА НЕУДОБНИ -ПУТИН МЕДВЕДЕВ ЛУКАШЕНКО .....ПУТИН МЕЖДУ ДРУГОТО ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН РУСКИ ЧИНОВНИЦИ ДА ПРИТЕЖАВТ СМЕТКИ И ИМОТИ В ЧУЖБИНА ДАЖЕ И ЗАКОННИ....ЗА ДА НЕ БЪДАТ ШАНТАЖИРАНИ

отново двоен "демократичен"стандарт.Представителите на старата власт се санкционират защото...цитат: Всички средства и икономически ресурси, принадлежащи или под контрола на лицата, за които е установено, че са отговорни за нарушаването на правата на човека в Украйна, посочени в това приложение (към решението на Съвета на ЕС за въвеждане на икономически санкции), трябва да бъдат замразени, се казва в документа, цитиран от РИА Новости и "Фокус". А пък представителите на новата власт се подкрепят: "Брюксел одобри поне 11 милиарда евро помощ за Украйна"-цитат. въпреки че се налага Меркел и Обама да гарантират правата на руснаците.За да го правят правата им са нарушени.......и блокираните пари на старата власт отиват в новата.Извадени от левия джоб се поставят в десния и народа на Украйна трябва да е благодарен за оказаната помощ.

Правилно, въпреки че тези крадльовци са изнесли основната част от награбеното в Русия

Защо навремето ЕС не замрази авоарите на Т.Живков и синчето му?

Предполагам че това е едно от нещата които първо се осигуряват. Сега нека ги блокират колкото си искат.... След дъжд , качулка. А новият президент сега пика в златните цокала, нали!

Не , те новите нито ядът,нито крадът,нито серът. Те са специална разработка на НАСА и НАТО и нямат нужда даже и от секс .

атакисти проклинам ви :)))))

"ЕС обяви украинците със замразени авоари"-Дир, що за заглавие, на какъв език е? Не ви ли е срам, че водещата ви новина е толкова неграмотно написана????Егати и медията....

Тимошенко къде е. Много са принципни в ЕС

Два аршина имат - ползват ги!

Изненада - никой от терористите превратаджии не е нарушил правата на човека! Е, това че са избили няколко човека и че са направили военен преврат и са взели цялата власт - голяма работа! Срам и позор за ЕС!

500 милиона не е зле. Бас ловя, че доста зъболекари в момента си вадят зъбите сами от яд :)))))

извод за българия!!! избираите политици които не са ,,благополучни,, бизнесмени защото всички са ,,чираци,, на другите но не и на народа!!! ненапразна се използва думата ,,олигарх,, от запада!!! когато е в тяхен интерес те са милионери, милиярдери, бизнесмени, когато не са са ,,олигарси,,!!!да сте чули за тимошенко да я наричат така!!! или ,,ротшилд,,???наи старият ,,олигарс,, на планетата!!! на политическата сцена в българия политици а не ,,политически ,,чучула , които си държат парите при новите си господари!!! колкото до ,,комунистът,,??? един ,,комунист,, в повече сменил ,,господарят,, си!!! толкова са ,,затънали,, западните агенции в лъжа че всеки ,,лъжец,, им е добре дошъл!!!

Ама как пък никога едно смислено изречение нямаш! Само - !!! ,дори и главни букви нямаш.Не мога да уважа мнението на неграмотен.............

без доводи ,,граматиката,, ни пречи!!! това е като ,,личен,, разговор между американски политици!!! ,,факе ю,,!!!

Напишете в YouTube: Kevin O'Leary on global inequality: "It's fantastic!" Кевин Олиъри коментира новината, че 85-те най-богати хора на земята притежават общо пари колкото 3 милиарда и половина от най-бедните хора. :D Доста смешно, ако не беше тъжно. Обаче проблем не може да бъде намерен. Янукович ряпа да яде.

недеи така!!!тези са хора които мислят за ,,благополучието,, на останалите!!!парите си ги изкарват с много пот, труд и чужда кръв !!!и наи важното-не са ,,олигарси,,!!! ,,демократично,, мислещи ,,феодалисти,,!!!