Киев посрещна като герои 73 освободени пленници (снимки)

Стотици украинци се събраха на летището в Киев, за да посрещнат тази нощ десетките военни и цивилни, освободени от плен.

Обратно в новината

Коментари - Киев посрещна като герои 73 освободени пленници (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците си разменят помежду си украинци, но иначе хунтата от Киев се опитва да лъже, че бивша Украйна била нападната от руснаци.... Усетихте ли как сами се оплетоха в лъжите си от Киев????

Ти и колегите ти от тролагенцията на путиновата пропаганда!Лъжете,че нямало руски войски дори и когато се разменят пленени руски военни за украински военни!На цял свят е ясно,че Русия води война срещу Украйна и за тази агресия са и наложени санкции и е изхвърлена от повечето международни организации,а руските политици са нежелани по световните форуми и не са канени!

РФ води война срещу бивша Украйна с 15-30 войници?????? Такова твърдение не само, че не е сериозно, но и е за диагноза! :))

А как руснаците са посрещнали освободените руски пленници, за журналистите не е важно. Престараването води до обратни резултати.

Оказва се,че хунтата ги е пуснала без паспорти.

Не ги е пуснала, а ги е ПЛЕНИЛА без документи! Ако не знаете, така са всички руски "отпускари" в Донбас

Шило

Те и Надежда Савченко така посрещнаха...И я забравиха.

Чакайте малко,значи Киевската власт/Украйна/ освобождава 333 пленници и между тях няма нито един руснак -само украинци, които не са герои.А Донбас /терористи и сепаратисти/освобождават 73 пленници,само герои!каквито и да са числата за размяна,това не говори ли ,че в Украйна се води гражданска война и няма никаква война между Русия и Украйна!На френската посланичка би трябвало да и светне някаква лампичка!?Или на нея якълът и стига само за да брои пленниците!?

Шило

И да отричат, и дане отричат, всеки знае, че там има Гражданска война. Тяхната работа е като щрауса- навира си главата в пясъка, да не вижда проблема, ама д.пето му лъщи.

Не! Там РФ воюва с Украйна. На Путин и на такива като вас, им се иска да бъде гражданска, но не е. Не се самозаблуждавайте.

Неразбрах приноса на френската посланичка за размяна на пленници какъв е....

Какъвто е бил и през ВСВ на Франция, никакъв

Препоръчвам ви книгата на Базил Харт - "История на ВСВ" за да разберете какъв е бил приноса на Франция и да не задавате тъпи въпроси.

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От "Свобода", "Десен сектор" и "Национален корпус" - убийците на Пороченко!

Ами замислете се! Може би не е "хунта", може би в Одеса е било работа на ФСБ, може би всичко, което са ви набили в главата путиновите медии не е истина. Може би затова НЯМА санкции?!!??!!!

русифилистичните терористи са държали в плен военни и цивилни, украинци

Ако тези пияни убийци на жени и деца са герои,то Киев и поддържащия го запад са на нивото на Хитлер,дори обиждам Хитлер.

как посрещнаха педероссийските пленници-директно в сибир нали

Шуткин, как си ???

Както обикновено.

по времето на война, ама Украина не признава, че това е гражданската война, защото никой няма да даде никакви кредити на държава в състояние на война.

Гражданска война? Само дето ВСУ се сражават с 1 и 2 армейски корпуси на 8-ма гвардейска армия на южния военен окръг на РФ.

Къде е тази прословута руска армия, пленените са само украински граждани.

Има поговорка - Не сядай на една маса с украинец. Това е отвратителна гадост. Сигурно ще ти се изплюе в храната, докато ти се представя за приятел. Тарас Шевченко има една такава строфа в свое стихотворение ...

Сигурно)) Дай да видим произведение на Шевченко как се казва ) И аз искам да знам повече поговорки)Имам филалогичен глад)

Сичко е ПР, днеска са герои а утре вече вражески агенти, само да усетят действителността.

Опълченците връщат на Киев истински терориати и убийци. А всред пленниците от Донбас има старци, жени, деца .... Украинските фашисти са вземали в плен и мирни жители

БРАВО И НА ТОВА ЗАПАД МЪЛЧИ - но си мисля това е просъщо само за едни васали

Вярно, бе! Йончева ми каза за трима столетника, шест пеленачета на месец и половина, четири кучета, осем котки и три златни рибки! Бълхите и въшките не ги е броила.

Чакайте, бе! Нещо ми се бъркат понятията - къде са хилядите пленени от Дебалцевския "чувал" дето проглушиха света как са разгромили украинската армия? Или "чувала" на някои е там, където трябва да се намира мозъка, или донбаските патриоти не вземат пленници - просто ги разстрелват! Може ли например Елена Йончева като присъствал на място там на държавни разноски да ми обясни?

Понятията ти са сбъркани напълно

кой е този, дето те информира? Това не е първата обмяна, кой ще е този, дето ще храни хиляди пленни? то бива-бива дебилщина, ама твоята е нечовешка.

Не е първата, но е най-голямата! Искаш да кажеш, че след като няма кой да храни хиляди пленници, са ги избили? Не че се учудвам, вече са го правили в Катин, но все пк сме 21 век!

САМЫЕ ГЛАВНОЕ -СМЕНЯТ УКРАИНЦИ НА УКРАИНЦИ И НИТО ЕДИН РУСНАК !! А викаха че воината е м\у Русия и УКРАИНА ! И ЗАПАД МЪЧИ О БЛИЗО 2000 ПЛЕНЕНИ ОТ УКРАИНА няма руснаци ! а всичко се почна с АФЕРАТА на века -каточели БИЛ свален Боинг НО С МЪРТВИ ТЕЛА ОТ МОРГАТА -Нямало е нито грам кръв А ПАСПОРТИТЕ В ПАКЕТ !!! ЧИСТИ !!!!това го знам от тези които там Ако се интересувате за БУКА номер 321 има голяма инф-ф в ютуб- така напишете в тубата живеят и работът при мен . а за това разлката в количесвото - смяната всички на всички а и в ИЛОВАИСК И ДЕБАЛЦЕВО БЯХА ОСВОБОБЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ 5000 УКРАИНЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

иман много греши в граматика и мисалта - знам за БУКа (с които са стреляли !!!!) че има номер 321 (3 това част 2 дивизион - 1 група или примерно това не от значение какво означават цифрите - всичката инф-я е в нета на руски ) а инф-та за телата е хората които са от тези села исега работът при мен

Руснаците, ако малко повече се заинтересуваш ги държат за десерт - като най-сладка размяна - около 15 човека.

Не са много, при положение, че повечето са и с украински паспорт а някои викаха , че руснаците били окупатори.

а 300 те донбаски сосранци - терористи са посрещнати емоционално от лили-путкин

Шуткин здрасти, как си ???

Hяма или поне аз не съм срещал по гнусно човешко създание от хохола - продажно ,алчно , мързеливо , без морал и никаква ценностна система , злобно , коварно .... не ми стигат епитетите да опиша това създание , хора препоръчвам пазете се от хохлите за да си нямате неприятности .

Не се самоанализирайте! Объркали сте темата.

Ами погледни се в огледалото и ще видиш нещо по- от хохлите.

герои...???? обстрелващи собствените си градове и сънародници ... или може би донбас вече не е усраина ???

Трудно ми е да намеря нещо героично да си бил в плен.....общо взето срамна работа е това положение.

Пленник или не, сражавал си се за родината, значи си герой! Само Сталин изпращаше фронтоваците-пленници по лагерите. Вечната руска параноя и комплексарщина.

Ха,ха ,ха за родината?! Сражавал се е за хунтата и САЩ.

3ма муджици за един хахол, защото живота не муджиците е 3 пъти по евтин.

Гнусните български комуняги-русофилистици не знаят, че и в руско турската война и във ВСВ, България е била "освободена"/окупирана повечето от украйнци отколкото от муджици. Те дадоха властта на тъпанарите им бащи и дедовци, благодарение на тях у нас имаше затъпвваща комунистическа действителност цели 45 години.

Какви украинци бе бандера, тогава не е съществувала такава държава. През руско-турската война ни освобождава Руската империя а през ВСВ ни освобождава Съветския съюз правоприемник на който е РФ.

какви украинци те гонят бе. Украински се казва военното подразделение на база на направлението, на което воюва, не на база на етносъстава. Ама си си платена храчка ...

Как жално квичи путнската свиня!!!

Разпути те Путлер бе швестер, разчепати те. перка те како маче у дирек

Това се казва размяна, за всеки наемник на киевската хунта са освободени четирима опълченци, браво на ДНР и ЛНР.

Украйна и България са най-протритите американски изтривалки

Забравяш и поляците.

Ти тоалетната чиния на путин ли си

Само идиот може да кръсти държава с име Покрайнина. На кого ? На Руската империя ,разбира се...

Историческото име на прикарпатските степи е "Уграина". Етимологията е от "угри" - Земя на угрите, както славяните са наричали днешните унгарци. Българските царе пък са ги наричали "кумани" и са наемали куманска конница за своите военни кампании.

Слава Украине!

Сала сала

Ходи да те трамбоват бандеровците мари хермафродит...

... а може ли отвъд "фронтовата линия" да е собствения народ!

Големи герои! Бият се срещу собствения народ!

чифутинът Валцманн, Порошенко, бил представляван от посланничката на Франция? Нали Донбас е Украйна. Защо не отиде лично той на място ?От др. страна Франция, Полша и Германия подписаха с Янукович съглашение и същата нощ организираха въоръжения преврат чрез бандеровските фашисти. След това Порошенко изпрати самолети и оръдия да убива народа си. Защо ? Ако Донбас не се беше самоопределил, Одеса щеше да бъде детска градина по броя на избитите...Така е и с Крим където американците бяха проектирали военни бази.

Путин с лека ръка и празна глава създаде конфликт в сърцето на Европа с който настрои целият свят срещу себе си,а 40 милиона украинци намразиха Русия и руснаците!

Пука му на сайдера на Путин за отношението на окрайнинците-той си защитава националния интерес......НАТО далеч от Русия

NATO никога не е било далеч от Русия. Но след Донбаската авантюра на Путин, никога не е било по-близко. И какво ще направи джуджето - нищо! Натовската база няма да е в Крим, ще бъде в Харков, обаче ще е три пъти по-голяма.

Не Путин създаде конфликта а запада чрез извършения преврат в Киев започна всичко.

Хунтата нали каза, че войната ще свърши Септември, 2014 та.

Едва ли в Киев са ги посрещали украинци, след като Украйна е по окупация ....

А руските пленници никой не ги посрещна? Така ли ?

Разликата между руснаци и украинци е като разликата между българи и македонци ... Има я само в галвите на славянофобите ...