Украйна заплаши с мораториум по дълга и поиска милиарди

Украйна заплаши да замрази плащането на колосалния си външен дълг в случай на провал на текущите преговори за преструктурирането му.

Обратно в новината

Коментари - Украйна заплаши с мораториум по дълга и поиска милиарди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се сърдите? Право си го рече човека в смисъл "Искаме си и Крим, който не е бил наш никога, за което ще си платите, като ни платите за да ви се направим на плащачи и в прав текст ще ви казваме " Мамка им на руснаците!" , на всеки половин час, по избрани от вас 6-7 телевизии Защо, обичам този сладък готиняк? По идейни причини- еднакви сме. То и аз искам Крим, също така искам нищо и никога да не плащам на кой и да е. Обичам и Варуфакис и Ципрас, така де...мои хора са, народни. Ще се разберем, трудно, но някак си ..С Уважение или пък не, ваш Началник :)

С мъжкото си мляко ли?

нещата вече са толкова ясни, че не е интересно да ги коментираме...

USA TODAY/ ШЕФЪТ НА NASA В НЕРВНА КРИЗА: ЗА ДА ЛЕТИМ В КОСМОСА, ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ НА МОСКВА

В Мариупол пристигнаха наемници с нашивки на САЩ

Русия - Китай, Украйна - Япония?! На японците явно още им влияе облъчването от атомните бомби, пък и не искат да мирясат заради Южните Курили. Украйна е обречена на разпад и сега се опитват да й бият животоспасяващи инжекции под диктовката на САЩ.

"Официална" Украйна да го духа! Щом са големи тарикати!!!

а среден пръст искат ли за продажността си правителството в Украйна?

Споко споко, нЕма да се плашите. Ей сега ще дойдат чуждите банки, МВФ, Световната банка, ще "реструктуризират" дългът давайки още заеми, ще приватизират всичко за жълти стотинки, западни "инвеститори" ще изкупят земята. Сценарият го знаем

Споко, споко! Чичо сам е щедър на хартийки... Евтини на брашното и скъпи на триците...

Царевичното брашно е готино, хубаво, защото е от САЩ ! Пшениченото е , скапано, недодялано, защото е от Украйна, Добруджа или Канада. Смотани са и защото не са бъкани с ГМО, което е нещо -отврат, но само да не е Made in Колониалите, ние демек.......

сегА МЕРКЕЛ И ОБАМА ДА ИМ ПЛАЩАТ БАКИИТЕ- ДЕМЕК НИЕ!...БЕЗ ПУТИН НЕМОЖЕТЕ БЕ УКРАИНЦИ ГЛАВЕСТИ И ТЪПИ!

За този дълг огромна вина имат путлерофашагите-от тях да го търсят кредиторите!!

Укри тука вече стъпихте на чурук дъска,каквото имат да вземат кредиторите ще си го вземат до цент,че и отгоре даже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма да плащаме, но искаме още. Иначе кво? Ще се сприятелим с Русия. Да ама не!

Муахахахаха......

Шило

Сега от евросолидарност, да се бръкнем по някоя хилядарка за украинската олигархия. За украинците съм готов да дам, но дали ще отиде там?

Тези се поизучиха от гръцките номера. Друг е въпроса дали номера ще мине !

дъно няма

бе продажници,не сме ли българи?????

А гейропа, ФАЩ и туземните им слуги упорито ни убеждаваха, че укрите са пример за "димукраця" и ценности. Те ти, булка, Спасовден! На печелившите - честито!

Публично обявиха кои са основните кредитори на Украйна. Украйна дължи над девет милиарда долара на три американски и един бразилски инвестиционен фонд и три милиарда на Русия. Всичките са заявили категорично че няма да опростят и цент от украинския дълг. Та, те така!

Като нямате пари, ще плащате в жени. :)Няма се правите на Гръците я.

Май, световната финансова система ще се срине, по политически причини! Най-много ще пострадат САЩ, защото те изнесоха над 75% от производствените си мощности в Азия!

А га яди кюфтеата не р'ва, нъл' тъй? Хем евтин газ, хем руски пазари, хем братска любов с хамерика .... е, нема как да стане

вече ясно ли е какво направиха путин и лавров в минск ... сгазиха фашиста ... вижте точките за възстановяване на инфраструктурата в източна укр .. и др.иконом. задължения ... и с кви пари .... скоро пак ще замирише ..на майдан

Развръзката изглежда наближава: Ще бесят хунтата в Киев. Интересно само дали ще подпалят щатското посолство както в Либия, заедно със посланника вътре?

Братята украинци да не се плашат. Първо мораториум на дълга. После като закъсат още малко ще им "предложат" да разрешат продажбата на земя на чужденци. Като изкупят на безценица 70-80%, ще им пуснат един спасителен заем. И накрая вместо "зле" с Русия и 40млрд дълг ще са по-зле с 80млрд дълг и без земя.

Украинският чернозем е къде-къде по-добре от пясъка на Палестина,пък и комшиите са все бели.

Совершенно точное определение

Дори да приемем че преди майдана външния дълг е бил 40 милярда, но имаше работеща икономика. Сега няма работеща икономика - основния пазар РФ е загубен не по вина на руснаците а заради забрана от страна на "легалното избрано на избори" Правителство. Не знам колко голям идиот трябва да бъдеш да ис отрежеш клона от икономиката които ти доставя над 35% от всички приходи. Плюс загробване на други съвместни кооперации към бившите републики на СССР. Няма да им позволят преструкториране на дълга. Кредитния им рейтин е -макс -макс -макс.

Седесарското правителство начело с президента -председател Ж.Ж направиха същото с българската икономика... Така отрязоха -забраниха икономическите отношения със СССР - Русия... а нашата икономика беше също така завързана експортно... Затова и полетяхме към дъното на ямата .... Това очаква и Украйна...

Специални благодарности за унищожението на селското стопанство на мистър Ф.Димитров.

Не е по темата, но е свързано. Украйна забранява руските филми и книги. Не уважавали украинския език и история. Засега забраната не е тотална, но натам отиват нещата. Дори забраняват филми за украински спортисти, състезавали се за СССР.

Изобщо не напомня за една определена държава навремето,нали?

Нацистка Германия !

Много напомня и за БЮРМ (FYROM)

На такива мърльовци им помага винаги Китай. Взима им земята ако не изцяло то поне под 100 годишна аренда и им дава няколко десетки милярда. Без проблем. Това е да си кретен.

А зимата идва... и 2019 се приближава... и за укрите и за путинофобите, а и за русофилите. Не думи, работа трябва да се върши. Очистително-ремонтна дейност и в Украйна и в България. Иначе тежко и горко и на нас и на украйнци.

Украйна ...Не Е Гърция !!! Бандеровските Фашисти от Запдна Украйна-Галиция , Превзели Властта с Преврат ... Пазбраха това !! Нацистите в Киев НЯМАТ никакви Лостове ,за да накарат Някого да им даде още Милиарди !! Нямат шанс !! Бандеровци са Никои, а си мислеха,че Някой стои зад тях ! Така е ,но се оказа че Стоят Зад тях с Друга цел ! Нацистите са Продадени ! САЩ Потъват,и се отдадоха на Русия-Китай...,за да се спасят ! Украйна и Народът са Унищожени и хвърлени на Вълците !!

Хайде моля ви се да обясните под новина за фалит на Украйна, какви са тия коментари, че Русия щяла да фалира, бъде окупирана и т.н.

еми нашата работа е да коментираме и плюваме Русия......та те затова са коментарите за нея под път и над път

Отговорът е Отчаянието на Соросоидно ГЕРБерасстките Тролове !

НА ПОРОШЕНКО - СЕРГЕЙ КАПЛИН в изявление по украинския канал "112" определи ЯЦЕНЮК като ГЛАВАТАР НА УКРАИНСКАТА МАФИЯ.

Китай и Япония ще си поделят Сибир и ще го облагородят. Руснаците нека си държат Крим.

И това ще стане как по-точно?

Тъп че чак прст:) Те японците пробваха да вземат Сибир 1938-1939 година...И бяха изклани като животни при Халхин Гол и Езерото Хасан:)) А китайците си получиха своето при остров Дамаскии :) Едва ли са забравили какво е да бъдат мачкани под веригите на съветските танкове...А дръгите какво е да бъдат испарявани с вакумни и обемнодетониращи бомби:0 А който е забравил... В Азия или Гейсъюза... Него ще го мачкат като сгазаено куче под веригите на Армата Т-14 :) Ще има много сгазени животни п пътя на руснаците до Киев,Варшава,Париж и Лондон:)

този път към китайското печено да има и японско печено

Поне да го сънуваш всяка нощ.Пак е нещо за тъпа ти глава.Някакво успокоение.

Изтритите ми коментари по-долу, НЕ СА СПАМ и са си ТОЧНО по темата, но ВИЕ от ДИР-чето сте просто СКАПАНЯЦИ...

си ти и всичките ти неграмотни драсканици. Явно акушерката от Софиямед е била отпуска, когато си се раждал. Язък!

влече Русия към дъното и спасение няма да има.

Май, САМО теб те влече КОТВАТА... и няма спасение...

Опааа, ес-то си натресе още едни гърци. И тези голи, ама големи! Вземете ни при вас, да ни браните и храните! Само че номера с руската агресия вече не минава, драги ми майданници! Като опре до паричките, евроатлантическия демократ забравя и демокрация, и майка си!

ПЛАШИМ ТИ МАНГО ДЕЦАТА!!!

къде са тази сутрин величията на човешкият разум .. пъстрата, бегеец, щерев и др .. ампутирани

Да не свалят Груевски в Скопие?

какво ги търсиш професионАналните , нали в статипта горе пише ПАРИ НЯМА

Заглавие - "УКРАЙНА ИСКА МНОГО, ЩЕ ПОЛУЧИ МАЛКО!" Преди срещата в ЕС за проблемите на Украйна...

ЕС даваше на Украйна мижав заем срещу съсипваши условия за икономиката и,а Русия го надцака със предлагането на заем без условия.....при очевидния избор на руската оферта САЩ извади жокера и задейства майдуня в резултат на което украинците попаднаха в подвижните пясъци на демокрацията,потъвайки бързо и сигурно

Да взема и аз да тегля кредит, после ще му направя мораториум с ултиматум към банката, ааа тя какво си мисли.

Аз вече опитах. Ама за европейците (те нали са хората с парите т.е. ние) това не вървяло.

Сега си плащам заема. Щото не съм бил циганин и съм нямал и права (човешки)

Не само мораториум върху изплащане на кредита, ами и настоятелно искане за нов кредит към банката да отправиш!

За нас само рефинансиране при условие че главницата ти е още непокътната щото си внасял досега само лихвите.

Украйна нещо не си направи сметките. Сега НАТО да и помага. Украйна ми прилича на една приятелка която много се оплаква от мъжа си. Казваме и ми напусни го. А тя ни отоваря, че е свиканала да пуши Боро и да носи Армани, да живее в София, ако го напусне трябва да отиде да живее при майка си в Костин брод и няма да има пари за скъпи цигари. Направи си сметка и остана да живее с мъжа си. А една цяла държава не си направи сметката.

както и да го сучете ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА - УКРАЙНА ЩЕ ФАЛИРА, НО КОГА ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ--- СИ Е ВЕЧЕ ПРОСТИЧЪК ФАКТ!!!

Яценюк не можел да бръкне в джобовете на украинците! Може и още как, само че на една много малка част от тях, вкл. и в своя собствен джоб! И понеже няма да го направи, нито пък зад граница някой се кани, то пак народът ще плаща гюндюлюка на Порошенко, Янукович, Кучма и цялата им банда!

всичко си е както трябва по хамериканския сценарий. Сега следва преструктуриране, оптимизация, приватизация и след до 10 години 20 милиона на прага на бедността/ Давам им 10 години, не 25 като у нас, защото ще им помогнем с челния си опит , а 20-те милиона идват от нашия % на бедност, който е 50%/3.4 милиона/. Е може и по-малко да са, защото доста няма да доживеят ДЕМОКРАЦИЯТА с реформите в здравеопазването, храненето/ГМО/ които неминуемо ще последват

VIPER

Русия била загубила Украйна , според някои тук Точно така , загуби я Сега е собственост нс ЕС , заедно с дълговете си и 45 млн гладно и отчаяно население Да им е честито Пирова победа !

Това е несъществено. Ние направихме най-важното - свалихме Янукович.

Нищо, че сте гладни, важното е , че сте свалили Янукович. По прост народ от вас хохлите няма.