Среща ЕС-САЩ-Русия-Украйна за украинската криза

САЩ, Европейският съюз, Русия и Украйна ще се срещнат идната седмица на министерско равнище за обсъждане на украинската криза.

Обратно в новината

Коментари - Среща ЕС-САЩ-Русия-Украйна за украинската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лавров е прав. На срещата трябва да бъдат и представители на рускоезичните. В края на краищата, те са потърпевшите и не е редно, други да решават вместо тях, зад гърба им.

jizast

Да потърпевши са от руското малоумие. Русия направи така, че всички да мразят руснаците, особено украинците. Та след като направиха куп простотии сега да не се учудват, че Украйна ще ги третира като сепаратисти.

Чека коньо за зелена трева.Колибрито е с по-голям мозък от твоя швестерче..

Burger King придет на смену McDonalds в Крыму Капиталиста работи за пари.Това не разбра Западът.Както Петър 1 ги е купувал топтан с оборудването, така прави и Путин.

Дано поставят на преговорите и въпроса за рублата- пак се сурна надолу ! Чувствам се измамен от Банк России, дет' си дереха потниците че ще я "поддържат неограничено" ! Щот' искам да стана милионер-рубладжия, инвестирайки в офшорката Крим и не плащайки там данъци; таман и на братския руско-татарски народец там да помогна, че хептен го закъсаха на генератори и без продукти от 1-ва необходимост !

Спести 10$ и си купи след 3 месеца рубли и ето те милионер.

Имам си мина в Русия. Плащам на миньорите в Рубли, данъци и осигуровки в Рубли, транспортни разходи в Рубли, а продавам въглищата за Долари. Ще говоря с Путин ако може още малко да падне рублата спрямо долара. Пък ако може и повечко. Е така се става милионер.

Много четеш вестникарски публикации, ама нищо не разбираш. Ако беше добър финансист, щеше да си купиш от БНБ рубли преди един месец и сега да ги продадеш на БНБ при 5% печалба. Официален курс на БНБ към 15.03 - 0,038 лв. за 1 RUB, а към 08.04 - 0,04 лв. за 1 RUB.

Русия ( Россия ) враг 1 на българщината. Как се създаде македонската нация спомените на проф. Михайл Дикхан Макаръ че се разпадна комунистическата империя, макаръ, че няма вече Югославия, гръцко-сръбския антибългарски съюзъ продължава своята коварна дейност срещу България и Македонското Национално-Освободително движение. Единъ отъ лидеритѣ на това движение Коста Църношановъ отбеляза, че най-фаталното къмъ каузата на българщината въ Македония е било предателството на БКП: То е надминало всички национални катастрофи на българския народъ, защото никога българската държава дотогава не е отбългарявала българи съ своя собствена територия. (Иматъ се изпредвитъ македонскитѣ ексцеси, въ Пиринския край презъ 1945-1949 година). Известно е, че на 500-те хиляди българи въ СССР Тодоръ Живковъ имъ казваше при срещата си съ тяхъ: Вие не сте българи, вие сте съветски граждани. Хора безъ народностъ. По време на една отъ мойтѣ визити въ България академикъ Веселинъ Хаджиниколовъ и професоръ Добринъ Мичевъ ми разказаха, какъ тѣ, 80-учени-философи, историци, етнографи отъ Българската академия на наукитѣ заминали презъ 70-тѣ години, за да запознаятъ съветскитѣ колеги съ македонския въпросъ, като докарали томове съ документи и публикаций по проблема. И какво станало, 6 дни стопанит разхождали българската делегация по музей, галерий, забележителности изъ Москва, и на 7-я денъ имъ казали: Нямаме време да изслушаме ваашитѣ научни доклади и да разглеждаме документитѣ. Гузни и обидени се върнали българскитѣ учени. Обаче Москва изхождаше отъ политическата ситуация, а не отъ истината и трагедията на други народи. Няма правда на бѣлия святъ, но и по-високо отъ нея нищо няма. А изскуствената нация, изскуствена и сега суверенна държава Македония има. Професоръ Михайлъ Дикханъ 18, 11, 1996 г

Така е, това е историята на престъплението на Сталин и БКП. Благодаря, че я припомни на хубав български език! Но темата, която обсъждаме е Украйна, Русия и евро-атлантическите "ценности" (последните са чужди и за нас). България не е във фокуса сега. Дори Русия да изчезне от географската карта, това няма да ни върне българите от Македония, защото политиката на ЕС и САЩ до ден днешен не позволява това.

Забрави да споменеш , че ЖVЖелев пръв призна Македония , никой не можа да го изпревари! И че имането и нямането на картата на Европа, никога не е дело само на една държава , независимо коя ! Аман от манипулатори!

Ако искате да видите от къде идват тези фалшификации на историята на България, потърсете в гугъл: - Какво са направили евреите за България. Ще разберете смисъла на горния фалшификат. И ще разберете, защо веднага след Освобождението, никому не известният чешки евреин Константин Иречек се втурва в България и започва да пише историята на България!!! Като междувременно замита всякакви следи от извършвания турско-еврейски геноцид над българите. Сега отнова започват опитите за фалшификации. Между другото, този стил на писане е фалшив.

Евреите са били основният враг на българите. След 1300 година, от както се заселват по турските земи. За пореден път изгонени от поредната държава, И единствения, съгласил се да ги приеме, турския султан. От тях сме видели само злини. Което не може да се каже за Русия. От там е идвало основно добро. Има история, която не са успели добре да фалшифицират, и там ясно се вижда всичко. Предстои да се даде на хората истинската и реална История на България. Там всички дела еврейски ще се видят в пълният им блясък.

Абе путенофили за това ли ви плащат, да ни докарате до тук: "11 високопоставени служители в Пхенян са били екзекутирани, а един от тях е изгорен жив. Убита е и по-голямата сестра на чичото-"предател" Джан Сон-тхек. " Тя Русия вече се е засилила на там.

За Русия не съм сигурен. Но ти си точно за там, при Кимовете - много бързо ще ти променят идеологията в правилната посока.

В Убанго Убанго пък вождът на едно племе заклал 20 роднини на шамана, а представи си..... двете му лели са сварени и изядени!

Много гнусна манипулация. Никой не се съмнява, че руският император (Руската империя) е преследвал свои стратегически цели във войната с Турция. Но тук не говорим за Александър ІІ и неговата политика, а за руския народ. Историците са категорични, че Русия започна военната кампания на Балканите по-рано отколкото планираха придворните стратези и причината за това е небивалия натиск не само от страна на народните маси, но и от елита на руското общество. В цяла Русия се изграждат комитети за събиране на средства съглсано спомените на съвременици, в това число и на чуждите журналисти - дори най-бедните руснаци са давали последните си пари за помощ на братята-славяне. Със събраните от доброволни дарения средства започва закупуване на оръжие, муниции и храни за Балканите. Не трябва да забравяме, че в освободителната за нас война участват над 6 хиляди руски доброволци, в това число хиляди руски благородници - офицери. Това е огромен брой и е нещо нечувано за цялата руска история. Тези руски офицери проявяват чудеса на храброст и то не за Царя, а за свободата на братски славянски народ. Повечето от тях са представители на най-знатните и богати руски родове, които в същото време са известни със своето свободолюбие и критично отношение към монархичната деспотия.

Сред тях са имената на внуците на Пушкин и Лермонтов, представители на Карамзин, представители на рода Толстой, Гаврилови, Шереметеви, Гагарини Санитарните отряди се командват от великия руски хирург Склифасовски. Много дами от висшите слоеве на руското общество са поели тежката работа на обикновени санитарки. Сред доброволците са имената на великия художник Верищагин, и самият княз Александър Батенберге сред тях. Редовната руска войска също е много въодушевена от православната идея за освобождаване на славянски народ. Е на тези хора ние преди всичко дължим нашето уважение, а не на Императора Александър . Впрочем много е важно да се отбележи и още един исторически факт. Българското общество по това време съвсем не е било единно в освободителната борба. Имало е доста голям процент хора, които са си живяли много добре и охолно край османските си господари и докато българските юнаци опълченци се биеха за свободата, тази сган се е криела зад дебелите дувари. Имало е доста предатели и спекуланти. Явно сега потомците на тези помияри опитват да манипулират общественото мнение и заливат русите с кал. Повтарям тук не става въпрос за Царя и имперската политика, от която впрочем най-много пострада руския народ.

Коментарът не е по темата, съдържа спам, но обслужва русофилските опорни точки, затова няма да бъде изтрит.

Така съм съгласен. Не съм проверил, но вярвай ми, аз проверявам всички изнесени факти. Възможно е да са верни, не отричам. Обаче искам да добавя един друг факт, който е малко встрани от темата, но така ще дам яснота на моето отношение спрямо Русия. Друг един не по-малко известен и велик руски художник - Иля Репин, след Октомврийската революция емигрира във Финландия. Там всъщност той има малко имение и вила, където остава до края на живота си. Причината? Ами защото е бил отвратен от болшевиките и болшевизма. Преди обаче да възхваляваш царската власт ще спомена, че отначало той е симпатизирал на болшевиките. Защото е бил яростен противник на царя и царската имперска власт на Русия. Затова е вярвал (колко наивно), че с една революция народът ще се освободи от тиранията на царската власт. По времето на СССР никой не го е заклеймил като "предател на Родината", молили са го много пъти да се върне, но напразно. И това е само един пример. Имай предвид, че аз не мразя руснаците, много от тях са наистина велики световно известни гении, учени, писатели, художници. Световно признати. Трагедията обаче е в самата руска държава. И понеже аз не я харесвам, ме окачествяват като "русофоб".

Впрочем, като спомена Пушкин, ето какво намерих - негова епиграма посветена на граф Аракчеев - много приближен на тогавашния цар Александър I: "Всей России притеснитель, Губернаторов мучитель И Совета он учитель, А царю он друг и брат. Полон злобы, полон мести, Без ума, без чувств, без чести, Кто ж он? Преданный без лести, грошевой солдат" Има сведения че е писал критични епиграми срещу самият цар Александър I, което е послужило за повод да бъде заточен в Крим. Ето, за това говоря. Русия е мащеха дори към най-великите си поданици. В охолство и безгрижие живеят само тези, които имат огромната имперска власт.

Само не разбарах баронесата Аштън чий ще го дири там. Някой изобщо съобразява ли се с нея. Хората слушат Меркел или Кe д'Орсе или Форин Офис, а еврокомисаря по външните работи е просто един фигурант с протоколни функции и голяма заплата. Като всички останали еврочиновници. Властта им стига да решават за размера на клетките на кокошките в ЕС.

Така си мислиш ти.

Не само аз. За това е евроскептицизма. Аз съм за ЕС, но не от тоя вид. В момента не е никакъв съюз. Просто минаваш през гишето EU на летището и толкова. Общ пазар, общи институции, обща политика, икономика бюджет и финанси, обща отбрана - тогава ще има смисъл.

Седи едно малко човече в една малка стаичка, на един малък компютър с голям монитор. Седи по цял ден и цяла нощ. Седи и чете коментарите и мислите, които хората пишат в сайта и ТРИЕ това което му е наредено да не допуска. Цензура тоталитарен стил.

Ясно, САЩ-Русия и ЕС ще се срещнат, за да очертаят новите граици на Украйна (това което ще остане от нея) и са поканили и нейни представители, за да им кажат окончателното си решение.

И в допълнение.... предлагам срещата да бъде в Ялта, та да се повтори историята от 1945 г.

Ха, уж Мецата не признаваше правителството в Украйна за законно, пък сега. . . Но, обръча от звероукротители и ловци се затегна и ръмженето спадна почти до обичайното- отказваме се от стръвничество и минаваме пак на боровинки. Браво- неволята учи.

още нищо не са признали, но пък п-в Крим вече е руски.

БългАриец

Крим- за вас Донбасс- за нас

БългАриец - ха-ха-ха! По-смешно нещо не съм чувал!

БългАриец

Еми, освен да ми благодариш за доброто настроение ;-)

На срещата: -Върнете ни Крим! -Няма! Раздробете се на федерация! -Няма! оставете ни на мира! -Ще има още референдуми! САЩ: Еее, нидейти така, нали сме от едно племе! Айде вие ще оставити Крим и ще се раздробити, а те ще ви оставят на мира, ама газ ще купувате от тях и пак ще сте зависими! -Няма! САЩ: Аааа има има, никой не противоречи на съюзниците ни, особено когато посредничим ние! -Искаме си Крим и да ни оставят на мира! - И кой ви притеснява, никой от нас не ви е нападнал.Наши войски виждате ли? Наши знамена? - Не ви щем! САЩ и Русия: -Няма такова нещо като :"Не ви щем!" Ние сме ви пожелали, пиленца! ЕС: Ами ние? САЩ и Раша в един глас: За вас необятната Африка,понеже си падате просветители.

Намеси ли се Америка, е ясно какво ще стане. Няма по-подли и добри от тях в играта разцепление и власт.

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

Хора спрете с тези наркотици. Идвате от селата инжектирате се с някакви странни неща и почвате да говорите глупости. Нито история се учили нито имате елементарна обща култура

А ти вземи отиди на училище да си доучиш материала от времето когато не си бил в час по история. А не съм сигурен сега какъв материал се преподава в училище, може би е недостатъчен, затова ти трябват допълнителни материали. Ние сме учили Записките на Захарий Стоянов по времето на комунизма. В училище се даваше официалната, цензурирана от комунистите версия в която го нямаше този цитат. Той обаче го има в предишни издания на Записките, преди 1944 г. Точно такова издание имам и аз - оригинално. По-добре вярвай на хората които ти отварят очите за истината.

Много гнусна манипулация. Никой не се съмнява, че руският император (Руската империя) е преследвал свои стратегически цели във войната с Турция. Но тук не говорим за Александър и неговата политика, а за руския народ. Историците са категорични, че Русия започна военната кампания на Балканите по-рано отколкото планираха придворните стратези и причината за това е небивалия натиск не само от страна на народните маси, но и от елита на руското общество. В цяла Русия се изграждат комитети за събиране на средства съглсано спомените на съвременици, в това число и на чуждите журналисти - дори най-бедните руснаци са давали последните си пари за помощ на братята-славяне.

Никога не съм твърдял, че имам нещо против руския народ. Аз когато твърдя нещо обаче, посочвам примери. Цитирай и ти нещо конкретно - кой как е помогнал. Не го отричам. Но когато говорим за българските революционери имай предвид, че тук не става въпрос само за Русия. Не оставай с погрешно впечатление че е имало някой който е мразил Русия. Същото се отнася и за Сърбия. Сърбия също е преследвала користни цели, затова нашите борци за свобода са стояли настрана от подобни опити за "братска помощ", в това число и парична. Сега след толкова войни Сърбия е вече наистина свободна и се стреми към същата цел като нас - Европейския Съюз. Силно се надявам че враждите от миналото са забравени. Така че по-скоро може да се каже че в настоящия момент съм "сърбофил" отколкото "русофоб". Сърбите също са славяни. Такива са и чехите. Дори чехите са ни помогнали много повече отколкото руснаците, но това умишлено се прикрива.

Забрави да споменеш, че Захари Стоянов е бил масон. Където в тази еврейска организация мозъкът се промива и стават българофоби и русофоби задължително. Започват да изппълняват поръчките на тези държави, които организираха Берлинския конгрес и откъснаха живи територии от България. А Русия се опита да създаде Санстефанска България. А вие господине сте извънредно примитивен манипулатор, който вади от контекста исторически събития и думи и ги поднасяте както ви е удобно. Накратко, плащат ви за да ни лъжете. Но сте голям некадърник.

Частната компания Greystone Ltd., която всъщност е филиал на ЦРУ, подготвя наемници за терористични акции против мирното руско население в Източна Украйна. Парите идват от украинските олигарси. Благословията идва от ЦРУ и от Държавния департамент на САЩ.

За пари хамериканците са готови на всичко

Докажи го, или е само пропагандна партенка. Дай снимка да ги видим тия наемници.

Аз и доказателства за руски войски в Крим не видях преди референдума, но приехте за миста монета, че са там. Щото така казаха Обама и Меркел. За химическото оръжие на Саддам не коментирам.

Частната компания Greystone Ltd. е разформирована още през 2010 г. Стара е информацията на агентите от КГБ на Лубянка в Москва. Сегашната компания се казва Academi. Напиши просто в Гугъл да не ти пращам директен линк и ще ти излезе. Набират и желаещи за работа.

В карйна сметка дано се разберат, че започна да ми идва в повече тези безмислени спорове за нещо, което така или иначе ще се случи.

valentor

Бавно и полека договорената и утвърдена "СТУДЕНАТА ВОЙНА-2" набира сила

Какво има да се обсъжда? Унитарната държава Украйна - в унитаза. Нова федерална държава с 5-6 република вътре - Лвовска, Донецка, Харковска, Луганска, Одеска...

Няма да стане, както и руски щурм няма да има. Тука работата нещо се разсъхва. Няма екшън вече.

Защо САЩ и ЕС,а не само Русия и Украйна?Тези "властелини" не могат без разбъркване в други райони.Сигурно са вложили много пари.

Виктория Нюланд си го призна публично - 5 милиарда долара са вложили в "опозицията", разбирай в (антируските) партии, политици и националистически групировки.

БългАриец

Ако е така- имаше ефект. Сега навярно е ред на Москва и Питер, та да остави Мецата най-после съседите си на мира, че и нас хем.

Защото конфликта не е между Русия и Украина, каквато е пропагандата. Има вътрешен конфликт между части на Украина и външен - между Русия и Запада, които подкрепят своите части. Както когато две съседски деца се скарат и родителите им също, като всеки подкрепя своето. Не може да имаш конфликт Родител - Съседско дете. Нивата са различни.

Вчера тук пишеше, че РУСИЯ ПРЕДЛОЖИЛА СРЕЩА, а днес, че "Русия приема предложението на САЩ за такава среща"... Големи инфо-войни се водят значи!!!! НЕмате равни.

Тия заглавия са само подвеждащи. Вчера си загубих времето да прочета цялата статия и нямаше нищо общо със заглавието :)

В Киев цари паника! Чакат указания от американското посолство. В американското посолство цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Чакат директиви от Вашингтон. Във Вашингтон цари ослушване. Чакат какво ще каже Путин. Защото в бъдеще правилата на световната политика ще се определят единствено и само от Путин.

CBuHEnAC

За кой път го качвате това? Аз лично съм го чел 4-5 пъти

...паника не цари в Киев. Това е измислица на поредния червен трол. Нещата ще се решат в полза на независима Украйна. А Путин не е фактор от значение, просто се мисли за такъв. Както снощи ПСЖ на Стамфорд Бридж.

Среща Русия - САЩ и Украйна. Мисля, че вече на всички хора им е изяснена стойността на Евросъюза... Стойност, разбира се е в огромни кавички :-)))

стойността е колкото половин Виктория Нюланд! Днес курса е толкова, утре може и по-малко...

Когато русия реши да окупира чужди територии прави нещо добро. А когато един народ реши да се освободи от империята прави нещо лошо (народа де).

Логиката на българите: Турско робство лошо - руско робство добро.

Логиката на тъпия дух: Руското робство е лошо-американското добро.

Бивш US разузнавач: САЩ подготвяше няколко години въстанието в Киев Западът подготвя вълненията в Киев в продължение на няколко години, заяви бившият сътрудник на американското разузнаване Скот Рикард в интервю за канал Press TV. По думите му само САЩ са инвестирали в протестите повече от 5 милиарда долара, като в тях не влизат парите, които отделили за целта някои американски бизнесмени. Ситуацията в Украйна се развива по свирката на Съединените щати от доста отдавна. В това инвестираха средства Пиер Омидяр, основател на сайта eBay, а също и Джордж Сорос. В продължение на няколко години се разиграва сценарий, по който се подготвя въстание, както те го наричат то е режисирано от Запад. Причините за тези събития са чисто икономически и геополитически. Западът се опитва да вкара Украйна, както и други съветски републики в НАТО. В същото време се опитва да ги направи и част от Европейския съюз. Но много граждани на обединена Европа не искат да виждат Украйна като член на ЕС. Фактически тя би станала за тях тежест, още една държава парий, коментира Ррикард.

ПО-ВАЖНО Е КАКВИ РЕШЕНИЯ ЩЕ ВЗЕМАТ ПУТИН И СЪВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НА РУСИЯ - ИМАТ ЗАСЕДАНИЕ ДНЕС В КРЕМЪЛ ..... :)))))

Защо българските медии не проучват информацията, която ни представят? Защо имаме толкова неграмотни журналисти? Те непрекъснато ни облъчват с лъжи!!!!!Стига вече!

Защото на "независимите" медии така е наредено от американското посолство - толкова ли е трудно да се сетиш?

И какво ще си говорят за филми или за музика?

Аштън е яка мажоретка, Сергей и Андрий може да спретнат една тройка с нея, само не ми е ясно Кери защо е там, сигурно да прави перде кириз и да им дава ъкъл кое как става :)

И това не е малко, има нужда и от такива хора.

Русия не бива да преговаря с терористи.

Червени терористи

ТИЯ СИ РАЗКАЗВАТ ВИЦОВЕ , СИГУРНО ???

Каква е разликата между едните и другите сепаратисти !?!?!? Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) потвърди, че лидерът на кавказките сепаратисти Доку Умаров е убит. Сепаратисти в Донецк, Харков и Луганск призовават за отцепване от централната власт и признаване на независимост в тези области.

това е разликата : добрия сепаратист е мъртвият сепаратист

Едните са от нашите, другите са от вашите. Смешно е как се опитват да оправдаят любовта към Русия с Освобождението, а същевременно Русия е поробителка на стотици националности, а най-смешното е, че обявяват разпадането на СССР за незаконно, тоест Московското робство е законно и справедливо и никой няма право на независимост.

Доку Умаров е бил върл ислямски фундаменталист - терорист

Нов Закон за защита на държавата! Строги наказания за всички рубладжии и предатели! Независима политика, култура и икономика! Откъсване от руското енергийно робство! България на българите! Гласувайте за партия "Магна България"!!!

Барак ти ли си? Прав си, за българите, но не и за помияри! Нищо лично.

"Който не е бил с Русия винаги е губил ! "... "Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия - независимо какво управление има тя, той е враг на България.

Ако Русия не беше "освободила" България, България щеше да се освободи най-късно след Първата световна война в етнически граници без комплекси и без днешните проблеми!!!

САЩ какъв го дирят на тая среща?

ДОЛУ ХУНТАТА В КИЕВ ! СВОБОДА ЗА МАЛОРУСИЯ !

Когато се разпадна, ссср , Украйна предаде, всичките атомни оръжия, разположени на нейна територия на Русия. Гаранти на нейната цялост, като държава, станаха, САЩ и Русия? ХУНТА на български се превежда като КОМИТЕТ.

"Американските власти са категорични, че няма да има за какво повече да се говори, ако референдумът за бъдещето на Крим стане факт." Това беше новина от 11.03.2014 г. Референдумът стана факт, какво има да говорят американците?

Колко години Путин ще лежи

След такава победа се почива.

Тъпак Янукович! Останаха му 20 метра за да разчисти площада и се съгласи на примирие. Тъпанар.

Янукович избяга защото усети че всенародното недоволство ще го застреля като Чеушеску. Колкото и да лъжете, революцията в Украйна е всенародна срещу руския имперски капитализъм!

Краят на червените душмани иде. Империята на Злото Русия се разпада. Стотици поробени националности ще се освободят от руско иго!!!

Защо ли не кастрират селските идиоти?

ги кастрират, ама в САЩ. Че даже и роднините им. до средата на 60те години ако в рода ти има някой с психично отклонение ти режат тръбите ... нема бебета за теб. та този трол тука ако живееше в империята на доброто сигурно нямаше да се роди... толкова хуманно, толкова благо.

"Как да го сложим на Украйна?" участват артистите от ДП на САЩ и Кремъл, както и статисти от ЕС и наблюдатели от Украйна. Следва делба, таксите за която се плащат от наблюдателите. End! Happy end!

Лавров, какво ще правиш там? Трима на един. Гледах един филм научно-популярен за лъвовете. Та когато са 4 към едно с хиените, хиените нямат шанс, обаче като станат 6 на едно, лъвовете оставят плячката,

Къв лъв е Лавров? Има вид на бонобо :]. Сега ще му удърпат ушите и напляскат шамарите и ще се върне с нацапани гащи при Путин.

Потърси в Гугъл: "Sergei Lavrov: The Russian foreign minister who the U.S. loves to hate" Лавров ги прави луди всичките. Това е най-добрия политик, щото освен интелигентен, е и добър психолог, а в политиката Психологията е най-важното нещо.

Дейността на групата може да бъде разширена и да обхване Грузия и Молдова. Въпрос: Кой е експанзионистът?

Незаконно правителство в Киев.Договори с американски наемници.Жестоко потушаване на демонстрациите. Ако Янукович беше действувал така, нямаше да се чуе за бандеровци и чифути. Но демонстрантите за САЩ бяха мирни, хрисими, Фъканата и Орелът с ориз ги подхранваха с курабийки. Малорусия си е Малорусия, а Окраина е само териториално понятие ,както Македония за България. Западът така ни нахендри да не признаваме Крим, че утре не може да си искаме Македония..

Македонците така или иначе никой не ги ще. Ега и тиквите са. Да си седят в измислената държава.

А договорът, подписан между Русия, САЩ и Украйна, при предаването на атомните, оръжия на последната на руснаците и за гаранция на нейните граници?

Украйна е суверенна държава. Ясно е, че Путин иска да окупира Украйна. Това става в 21 век, когато човек може да получи много информация. Единственото нещо, което може да направи Путин руснаците да не разберат истината е да забрани Интернет. Но тогава омразата към него ще бъде страшна. Истината е, че няма друг път освен демокрация.

Дори древните са били малко по умни от теб. Платон приравнява крайната демокрация с охлокрацията и беззаконието. Демокрацията е пробвана и отхвърлена още преди новата ера.

А ти искаш да си робовладелец или роб?

Да си припомним как невинно започна всичко! ЕС предложи оферта на Украйна, която беше много лоша, и която Азаров отхвърли. Трябваше само да се изчак следващите избори , което си е демократично, и новите да подпишат, а то стана революция, забрана на руския със затвор, както го наричаме в БГ забрана на майчиния език, т. възродителен процес.

Мерките за осъществяване на реформите са: 1. Затваряне на губещи предприятия. 2. Приватизация за 1$. 3. Орязване разходите за образование и здравеопазване. 4. Свободно провеждане на гей-паради. 5. Разрешаване на еднополови бракове. 6. Щастливи кокошки, прави краставици и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БАНАНИ в магазините.