Опозицията и властта в Украйна договориха примирие

Опозицията и правителството на Украйна постигнаха споразумение "за примирие и начало на преговорен процес". Докато се преговаря, протестиращи щурмуваха сгради.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията и властта в Украйна договориха примирие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И все пак Украйна ще влезе в ЕС. Или ЕС ще влезе в Русь. НЯМА КАК - ще го бъде.

Засрамете се!!! "дрогираните лумпени " на Майдана това са инженери, лекари, архитекти, артисти, студенти, преподаватели, професори, свещеници, бизнесмени. В списъка на загиналите са Саша Плеханов -студент архитект, Валерий Брезденюк - уникален художник, който работеше в стил ебру, Юрий Вербицкий - професионален алпинист и геодезист..

РАЗВРЪЗКАТА В УКРАЙНА ЩЕ НАСТЪПИ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ !!! ДОТОГАВА КАКВОТО НАПРАВЯТ НАПРАВЯТ !!! ЛУДИТЕ ЩЕ СЕ НАЛУДУВАТ , БЕСНИТЕ ЩЕ СЕ НАБЕСУВАТ !!! ОТ КРИМСКИЯ ПАРЛАМЕНТ РУСКОГОВОРЯЩИТЕ ВЕЧЕ СА СЕ ОБЪРНАЛИ ЗА ПОМОЩ КЪМ РУСИЯ !! СЛЕДВА ГРУЗИНСКИЯ СЦЕНАРИЙ - ВЛИЗАНЕТО НА РУСКОТО ВДВ НАЧЕЛО С ГЛАВОРЕЗА ВИКТОР ШАМАНОВ !! СПОМНЕТЕ СИ КАК БЯХА РАЗФАСОВАНИ ЕЛИТНИТЕ ГРУЗИНСКИ ЧАСТИ , А ПРЕЗИДЕНТА ИМ В ПАНИКА И УЖАС СЕ МОЛЕШЕ НА ЗАПАДА ДА ВРАЗУМЯТ ПОБЕСНЕЛИТЕ РУСКИ ЧАСТИ !! СПОМЕНАВАНЕТО ИМЕТО НА ШАМАНОВ ИЗПЪЛВА С УЖАС НЕ САМО ГРУЗИНСКИТЕ , НО И УКРАИНСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ !! В ЧЕЧЕНИЯ ГО ПОМНЯТ ДОБРЕ, А ПОЛИТКОВСКАЯ ЗАПЛАТИ С ЖИВОТА СИ ЗА ИЗЛЪЧЕНОТО С НЕГО ИНТЕРВЮ - "Бандита е бандит, бандити са и жена му и децата му. Те трябва да бъдат унищожавани "!! ТОВА ПРЕДСТОИ И В УКРАЙНА !!

Такива безмозъчни агитатори като теб трябва да бъдат унищожавани.

каквито и епитети да използваш срещу човека, той е написал истината. Фактите за Грузия са такива. Ако не вярваш - търси филма на ВВС "Путин, Русия и Западът" - третата серия май беше за войната в Грузия. Повярвай на англичаните от ВВС - те не са комунисти!

Не зная какво против изнесеното като факти имаш ?? Ще допълня само, че ако не беше заповедта на тогавашния "руски" президент Медведев за спиране на пастъплението, главата на Саакашвили щеше да се търкаля в някоя кофа за боклук !! Кой щеше да спре главорезите на Шаманов ?? ЗАПАДА ЛИ , АМЕРИКАНЦИТЕ ЛИ ?? НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ, А БЕЗ ЕМОЦИИ НАБЛЮДАВАЙ СЛУЧВАЩОТО СЕ !! Твърдя още, че сме в пряка зависимост от случващото се в Украйна !!! И ОЩЕ НЕЩО - на педерасите и лизбийките от Европа не разчитай!! Те са в пълен разпад !!

По-добре намери в интернета какво каза лидера на кримските татари. Той е на Майдана в момента.

КАКВИ ТАТАРИ , КАКВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ ПРОСТАКО !! ГОВОРЯ ТИ НЕ ЗА ТАТАРИ , А ЗА РУСНАЦИ В УКРАЙНА !! ПО ПОДОБИЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ КОИТО ЗАЩИТАВАТ С ОРЪЖИЕ ЖИВОТА НА ВСЕКИ АМЕРИКАНЕЦ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА НА СВЕТА, ПУТИН СЪЩО НЯМА ДА СЕ ЦЕРЕМОНИ ДА СЕ СПРАВИ С ОПОЗИЦИЯТА В УКРАЙНА , ОБЯВЯВАЙКИ ГИ ЗА ТЕРОРИСТИ !! В НОВИЯ СВЯТ ВЕЧЕ НЯМА ПРАВИЛА !!! ПРАВОТО Е НА СИЛНИЯ , А ПУТИН Е СИЛЕН !! АКО СЕ СЪМНЯВАШ В ТОВА СПОМНИ СИ КАКВО СЕ СЛУЧИ СЪС СИРИЯ И ПЛАНИРАНОТО НАД НЕЯ НАПАДЕНИЕ !! ЗАБРАВИЛ СИ КАК ЗАПАДА ПОДВИ КАТО БИТО МАГАРЕ ОПАШКАТА СИ !! ИЛЮЗИЯ Е ДА СЕ МИСЛИ, ЧЕ ПУТИН ЩЕ ОСТАВИ НА НЯКАКВИ ЕВРОПЕЙСКИ ПЕДЕРАСИ И ЛИЗБИЙКИ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ СВОБОДНО В ЗАДНИЯ МУ ДВОР !!

"Бандита е бандит, бандити са и жена му и децата му. Те трябва да бъдат унищожавани ". Това Политковская ли го е казала ?

ТОВА ГО Е КАЗАЛ ШАМАНОВ В ИНТЕРВЮТО КОЕТО ПОЛИТКОВСКА Е ЗАПИСАЛА , А ПО КЪСНО И ИЗЛЪЧИЛА КАКВО СЕ СЛУЧИ С НЕЯ НЯМА ДА МЕ ПИТАШ !! НЕ МЕ ПИТАЙ КОЙ Е ШАМАНОВ ПИТАЙ ЧЕЧЕНЦИТЕ И ГРУЗИНЦИТЕ! ТЕ ЩЕ ТИ ОБЯСНЯТ !!

Комунистите са едни и същи мизерници наявсякъде по света, без оглед на националност и принадлежност. Няма комунист, който да не е психопат и такъв, който доброволно да сдава властта!! В следствие на това, в Украйна се задава гражданско неподчинение!!! Тука надали ще се случи, щото българите са с малки топки и не им стиска, виж ангустите вече пъчат цицки и зплашват в ефир с убийства- а българите търпят волски и мангусти и властимащи.....

Много от вас злословят по ЕС. Обрекли ни на мизери и глад. НЕ! Едниствения проблем на ЕС е че е демократичен, а ние НЕ ставаме! Ако ЕС ни наложи диктаура с немски или шведски управници... какво по-хубаво? БЕЗ БОЙКОВЦИ, СТНАИШКОВЦИ, ДОГАНКОВЦИ...

в демократична Унгария Орбан реши да си върна банките, да се откачи от заемите на Световната банка и да си върне контрола над икономиката. какво направиха от ЕС? веднага от Брюксел го обявиха за неудобен популист. Демокрацията няма нищо общо! ЕС използват държавите и те са в икономическо робство на големите монополи... и който реши да се опъне - му търсят цаката.

В един град кмета е бил вързан на площада, бит и заливан със студена вода пред митинга на опозицията. Радикалите са атакували на магистралата за Киев автобус с полицаи и са го подпалили. В момента в Киев е открита стрелба от снайперист срещу полицията - има 3-4 ранени. Освен българските медии, които дават само прозападната гледна точка - гледайте и други - руски и украински. Там дават съвсем други неща... с кадри! Тук например не пише, че 10 от 28-те убити вчера, са полицаи от беркут. Има и 380 души в болниците. Ранените демонстранти са повече - към 800.

Ама че некадърен снайперист. Сигурно е пиян от водка Путинка.

Пусни си Канал 3 и гледай. Има и доста преки излъчвания в нета от Киев... Не е задължително да са руски канали, макар че само те дават неудобните кадри. Останалите прикриват метежа и се мъчат да го представят като мирен протест.

Защо революционерите комунисти толкова мразят котрареволюциите.

"Десният сектор" е отказал да спазва примирието. В Лвов са превзети държавните и общински административни сгради и склад с боеприпаси в казарма. В зап.Украйна се опожаряват полиц.участъци. Горят архивите им. Не са казвали дали разбиват затвори и пускат затворници на свобода, но и дотам ще се стигне днес-утре. Настъпва анархия и саморазправа. Отряди от радикали преграждат магистралите и преглеждат колите и автобусите. В Киев е превзета пощата, сградата на телевизията, консерваторията и т.н. Днес пак ще има бой. Радикалите вече имат 1500 огн.оръжия и около 100 000 патрона, включително АК и снайпери. На входа на Лвов имало и 2 оръдия на магистралата.

Ако скоро има нови избори в Украйна, и бендеровците спечелят с насилие изборите, в Европа ще се появи първата нова фашистка държава!

ураина а именно западна това са чисти фасисти те мразят евреите а ЕС им помага против своите евреи кои не могат да разбрат че тези фашисти ще искат работа в европа после нападут и на европу така както и на маидан защото няма да има работа на всички това са примерно 10 милиона работна ръка а безработца в ЕС расте Украина е бедна евреите им (както и росия забраха парите

Уточнение - не става дума за опозиция, а за десница. За крайна десница- Тоест, за фашистите на ОУН, бандеровци, сс-овците на дивизия Галичина. Става дума за контри от рода на унгарските главорези от 1956 година. С такива не може да се преговаря. Пред такива за предпочитане са дори корумпирани чиновници. Как не ги е срам - да искат членство в ЕС като това на България - с мизерия, грабежи, бандитизъм, нисък стандарт, безработица, самоубийства. Украйна да загуби житото си, заводите си, суровините си! Запасът се държи така, както го знаем от три века насам - като крадец, насилник и лъжец.

Мизерията в България настъпи преди да влезе в ЕС. Да ти припомня ли купонната система при Луканов? Като не ти харесва в ЕС, ами емигрирай при Ким Чен УН!

Преди да влезем в ЕС и нашите малоумници, и европейците ни обещаваха реки от мед и масло, просперитет и законност. Е, влязохме в ЕС - и къде са обещаните неща?

Каква демокрация? Какви човешки права? Става дума за пари! Меркел е обещала 100 милиона евро на Кличко, ако Кличко продаде Украйна на ЕС!

А ти беше този, дето с попивателната изсуши мастилото по чека, разписан от Меркел

Тия дето плашат, какво щяло да се случи с великолепната украинска икономика, ако влезат в ЕС. Значи влизам в хранителния магазин и гледам: Made in Poland, Made in Romania, но никъде не виждам: Made in Ukraine, Made in Russia, Полша - ЕС, Украйна, Русия - СССР

Нпма и да видиш. Те изнасят всичко за Русия. Не е задължително да продават на теб, ти и без това си много свит пазар .

А това обяснява защо са толкова бедни.

Така се получава защото за теб магазина за хранителни стоки е всичко.Но питаш ли се от къде идват 99% от металите и въглищата в България.Там войната е за промишлеността и кой да я приватизира.

Кримиковци още ли работи. Мой човек - износът на непреработени суровини не е източник на гордост и негрите в Африка го правят. Виж друго е страни без ресурси като Япония и Корея и са много по-богати благодарение на истинско производство.

Вярно е . Храната произведена в ЕС и особенно в САЩ е много качествена. Има много Е-еее та , ГМО и други биологични и химични произведения за по добър вкус . Те са от щастливи кокошки и весели прасенца с червени дупенца.Най-добри са в Големите инвеститори в Прекрастните хипери. След консумация на такива храни ,консуматорите стават същите прасенца и не издържат на живот повече от 60 години. Удоволствието да се разболееш от рак се е увеличило 20 пъти в последните 15 години. Да ви е сладко.

Каква е средната продължителност на живота във Франция и каква е в Русия?

А бендеровците знаят ли за това примирие?

Правителството в Киев със сигурност е под жесток натиск, но за пореден път ще сбърка. Ако още в началото бяха взети по-строги мерки за въвеждане на ред, нямаше да се стигне дотук. Крайно време беше да им стаяне ясно, че т.н."опозиция" няма намерение да спазва никакви договорки и че с преговори и отстъпки няма да умилостивят Запада. той ще си иска своето и все правителството на Украйна ще му е виновно. Така че Янукович има достатъчно основания да потуши антидържавиян метеж и или трябва да го направи, или да вдига бялото знаме.

Хората вече искат свобода и хубаво живот, а когато осъзнае интелигенцията това, не можеш да я спреш с нито един комунистически фалшификат. Комунизъмт вече е обект на революции, което е началото на края. Миризливите реставрации няма дда могат да продължат. Ето това е нова ера за човечееството и край на средновековието на демокрацията.

Хората винаги са искали свобода и хубав живот. Въпросът е с какво заменяме комунизма. Защото срещу правото да плямпаме свободно и да можем да пътуваме получаваме една много по-лицемерна, нехуманна и страшна диктатура - тази на задкулисните господари на света и на хората, които в името на печалбата са с състояние да унищожат света. И го правят...

Гладните, бедни и нещастни хора, променят света.А не доволните и ситите.

Съзнателните хора променят света, а не безсъзнателните. Аз познавам много сити хора, които работят научна работа и изнамират лек за болни; творят блага за всички, не само за себе си; помагат на бедните, а не труапт единствно мъртво богатство. Бедните и гладните опошляват света с онова, което успеят да променят. Те носят с това още глад и мизерия, защото в генезиса на тези хора е гладът и мизерията. Дори за малко да успеят привидно да създадат друго, то в него е заложен провалът по такъв неизбешен начин, по който ако засееш царевица, пониква царевица, а не жиито. Бедният човек е прост, накдърен, отчаян. И не по-малко циничен от богатия. Всеки държи на своето си от егоизъм. Но когато то е вредно, се доказва с времето. Комунизмът е доктрината на беднсотта и се доказа в 100% от проявленията му - доведе до крах 42 държави и хората в тях. Етиката, вярата и добротата правят добрите промени, а не бедността и отчаянието. Богат или беден, щом е добър, етичен, щом желае да се усъвършенства - приветствам! Беден или богат, щом планира низост, пошлост - не приветствам. Бедността е лош признак, но остана характерен за комунизма - негов запазен знак. За него се комнкурират само страни от 3-тия свят от Централна Африка. Не бедните променят света, а богатите. Даже идеологията на комунизма произхожда от богатите, но дефектирали умове. Така че важно ее не цосицалнот оположение, а личностните качества, духовността и съзнанието. Съзнанието е продукт на много знание, събрано в балансирано СЪзнание. Етимологията на думата говори не за бедност като двигател, а за най-висши човешки стойности, опошлени от глупост и безумие като от комунизма, избил 100 милиона души и постаил рекорд по пошлост в световната история.

На съвестта на гнидата Янукович да тежат загиналите и ранените! Ако има съвест тая гнида мръсна!! Толкова ли е трудно да се насочат предсрочни избори, на които народа да каже кой да управлява??? Нашите плужеци са същите маскари!

А кой пръв уби? не трябав ли той д аноси отговорност? Или смяташ ,че да дойда у вас и убия някой ще е нормално ти да поемеш отговорността?

Отговорността комунист никога не поема. В това се корени злото. И в простотията им.

Не знам как да ти го кажа без да те обидя. Има два типа хора с твоето мислене. Едните са ниско интелигентни и заблудени което не е срамно защото не може всички да са професори и интелектуалци. Другите постоянно казват на черното бяло с цел да заблудят тези първите по- прости люде. Което вече не е никак почтенно и е нещо от което би трябвало човек да се срамува. Питам аз. Ти от кои си?

Би трябвало да те е срам теб, че неможеш да си направиш една регистрация и пишеш с различни никове. В този случай няма как да приема упрека ти, че аз насаждам нещо и ти си последния човек който ще говори за бяло и черно. То се вижда кой манипулира, който пише като тролче

Спри се ,бе тъпанар!По всички въпроси си много "компетентен",а иначе си гола вода!

от платените тролчета закоито даваха по ТВ. Парички прави, защото няма капацитет да ги направи по друг начин.

magit@abv.bg

Ако трябва на всеки провокатор да се обяснявам, ще искам такса обяснение. По точно измисли начин ти да правиш пари, че като ви чета само с едни и същи реплики, едва ли можете и разговор с една жена да проведете. Явно за такива като теб всичко е пари и си плаща и за проституки ;)

Типичните методи прилагани от комунистите за манипулиране на населението.

Украйна каза СБОГОМ на ЕС! Европа не обича такива насилници и убийци в нейното семейство!

Как ще да не обича.... Германия? Великобритания? Та дори и Хърватия?

Историята отдавна е отговорила на този въпрос. Революции, граждански междуособици и войни стават там, където има имплантирани крупни маси от еврейското котило. Тогава се разгарят борбите между отделните кланове, тогава се финансират граждански метежи, убийства и погроми! Естествено за сметка на основното население(народ), в преобладаващите случаи в славянски страни! И всичко това е в пряка връзка с решенията на последния световен еврейски конгрес! Същото в по-меки форми става и в България! Само погледнете листите на политическите партии за изборите за евро парламента - пълни с явни и скрити под български имена жидове! Ще гласувам само за партия, в чиято листа има само автентични българи! Направете го и Вие!

Революции стават там, където цари мизерията и ниския стандарт на живот! Доказателства колкото щеш - от ВОСР до революцията в Куба! Що няма революции в скандинавските страни, Швейцария, Австрия, Германия след 2-та световна.... Защото има висок жизнен стандарт, а от компетенцията на правителството е да го постигне!

Я ми припомни за провеждането на ВОСР в Русия, не пристигна ли Чичко Ленин с цял брониран влак евреи(бъдещото полит бюро на болшевиките)? И не бяха ли финансирани от еврейската диаспора в Европа с 40 мил. златни раихс марки? За да ограбят и съсипят Русия, което и сториха!

Ц-ц-ц ... БСП-арските платени тролове и тук са окупирали. Еми нормално - ако хората четат, че с насилие и бунтове се постига желанието, а не с мирни протести, и в София ще има такива. Как точно ви е формулирана задачата? "Изкарайте украинските полицаи герои?" или "Докажете, че протестиращите са зверовете, а не снайперистите".

Не знам дали си заслужавате репликата. Май не!

Държава, която се бори за демокрация с кръв и насилие НЯМА МЯСТО в ЕС!!! Украинците ще гледат вече ЕС през крив макарон; справка - Турция!

революциите във Франция в цветя и рози ли с абили потопени?!?

А нещо за въстанието на Спартак ще кажете ли?

да не са луди да влизат в ЕС да изпълняват безумни регламенти и да им казват че са "второ" качество хора като на нас?

ЕТО ЗАЩО НАРИЧАМ КОМУНИСТИТЕ ХИЕНИ!! КИМ ЧЕН УН, ЯНУКОВИЧ, НАСРАЛА, КАСТРО, КОИТО ДОКАРВАТ НАРОДА СИ ДО КОЛАБС И ГО ИЗБИВАТ НЕ МОЖЕ ДА СА ДРУГИ ОСВЕН ХИЕНИ. СПОМНЯМ СИ УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ, ПОЛША,ГУЛАГ, БЕЛЕНЕ, ЛОВЕЧ, СКРАВЕНА. ПРОКЛЕТИ ДА СА!!

Алооо, тенджерата под налягане, изпусни парата. Времената са други, обстоятелствата също.

Типична дърта реститутка!

След като неможеш да контролираш нещата в държавата си, мяташ оставка бе. По ясна опорна точна НЯМАА.

Очаквам да бъда обявен за какъв ли не, но Янукович сгреши като още в самото начало не обяви извънредно положение. Сега тази ситуация нямаше да е налице, нямаше да ги има тези жертви. Едни преговори можеха да доведат до реален резултат. Но пък и опозицията показа един инат, че няма накъде. Оставят ме с впечатлението, че искат на всяка цена да има жертви. Явно за да срещна открито "съчувствие" и "подкрепа" от Запада.

И кой наруши примирието пак - терористите! И по-точно 100 души с бухалки, които си протестират съвсем мирно така!

Украинската мафия е безпощадна в стремежа си към власт.Навремето те тормозиха и нашите престъпни банди.Янукович е един от тях, но от по друга чета.Не е нормално мирни протестиращи да разстрелват полицаите- милиционери, като пъдпъдъци.Онова украинско момиче, което е пуснало видеоматериали вероятно е тяхната надежда неинска- говори само за жертвите от протестиращите, защото според тях милиционерите когато и да ги убиеш все е късно.Незабавно трябва преговори, защото ако не намеси армията и украинците от Запорожието ще стане страшно за въоръжените мирно протестиращи , а и не само за тях.

Гого, на всяка нация много и се иска да има барикада да фона на горящ огън, развято знаме и разбира се своя Жана Дарк. Театрална героика. Чух я тяхната Жана Дарк, която много добре говореше, да за бъде това спонтанна реч. Спомням си събитията в Грузия, когато пред американските телевизии изкараха една такава Жана да говори. Тя е беше родена осетинка, в момента американска гражданка. Била е в момента на нападението на Цхинвали. Когато я запитаха, как руснаците са нападнали града, тя каза-това не бяха руснаците, това бяха грузинците. Да видиш какъв велик конфуз стана-бяха като напикали се. Но там предаването беше на живо. Само че тук беше предварително режисирано. Нищо ново под слънцито.

е Янукович. Такива протести не се толерират месеци наред. Мачкат се веднага. Не видя ли как действат на Уолстрийт, в Париж и дори в Истанбул. Много се мота. КОЙ ще търпи 3 месеца няколко хиляди да окупират централен площад във Вашингтон и да рушат и опикават?

По телевизията услужливо показват кадри, на които жени си прехвърлят павета, за да стигнат до барикадата. За какво точно е нужно на мирният процес едно паве? Няма ли с него да разбият главата на един украйнски младеж, облякъл полицейска униформа? Не разбраха ли някой хора, че власт се взема с демократични избори? Не разбраха ли най после, че времето на залпа на Аврора отмина в историята. Демокрация се бюлетина, а не с паве и коктеил молотов-ето това е пътя на Украйна. А "добрите" съветници случайно се оказват същите, които заляха с кръв сирииският народ.

Украйна не е в деморация, а е управлявана от комунисти. Хората казаха да си мятат оставките и да се ходи на избори, а президента сменя началника на воените сили , за да избиват безнакано всеки който е против режима в Украйна

куха лейка си и това си е. В Украйна имаше честни избори и там се реши кой да управлява

Снайпер, аз съм живял в Украйна и по добре зная дали там има демокрация или не. А ти може ли да ми посочиш, страна за пример с демокрацията си. И се опитай там да се появиш с коктеил Молотов, па да видиш, какво ще последва. Не се опитвай да ми сочиш Америка, като пример на демократична страна. И там съм бил доста. Демокрация да- но в рамките на закона. Времето на нападението на казармата Монкада вече мина.

Уж си "снайпер", пък нямаш едно точно попадение. Янукович е на власт след законно проведени и признати от цял свят избори. И не мога да разбера, защо изкарвате терористите герои!

Опозицията и властта в Украйна договориха примирие Сблъсъци в Киев, докато се обявявя примирие КАКВО ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ СЕГА ПО ВЪПРОСА?!?

дрогираните лумпени от площада не могат да се контролират.

"Протеста "не беше протест , а рушене , палене и убийства , главно на полицаи !Цялата отговорност е в импотентната опозиция , която отказва да управлява с Правителство и предпочита да се крие зад борчета , боксьори и откровени бандити и мародери !Няма да се оправят , докато не се арестуват,разследват и осъдят подстрекателите , дори и да са в чужди служби!!!

Селски, как пък видя, че повечето жертви са на милиционери? Можеш ли да смяташ?

Без американци не може... Ще им наклонят шапката.

За всички познавачи във форума малко математика при 40 милиона украинци махнете 15 милиона деца старци и тези които са навън. Остават 25 милиона 1% са 250 000 колко искат да свалят правителството и искат ЕС .Една минимална част платена от ЕС и Хамериканците. около примерно 500000 което е 2 процента от Украинския народ ха наздраве !!!

Тези сметки си ги запомни, защото когато ви бутнем турско-червената ХУНТА и започнете вие да плащате за протести, аз ще ти ги напомня

Като гледам репортажите, в Украйна си се тепат още. СМЪРТ НА КОМУНИЗМА!!!!

я дай определение да разберем що е то комунизъм?

Той не знае, чул го е, но дотам е с умствения капацитет.Казаха комунизъм е лошо нещо, и сега на всичко лошо казва комунизъм.

Май украинските мутри многократно надминаха нашите, там дори ги наригат дикари, наистина са се върнали назад в еволюцията си към диваците. И то в 21 век. Дарвин е тотално опроверган.

Добро утро. Те украинските мутри са ненадминати. Само който не е ходил в Украйна, незнае този факт

абсолютно съм съгласен, от личен опит давам гаранция за това

Всепоглъщащите демократизатори от сащ отново махат с пръст и дават тон за песен. Очаквам момента, когато ще хапнат залък, който няма да могат да преглътнат.

Янукович можеше да направи референдум и народа да избере, Русия или Европа. Само че предпочете тоя важен въпрос да го решава той. Оказа се че има много несъгласни с решението му.......Имаше много дипломатични варианти за излизане от кризата, но уви.........политиците в Украйна са дебили каквито сме свикнали да си ги гледаме ние тука и накрая хвърлиха вината върху собствения си народ, който го обявиха терористи. Какви американци, какъв ЕС, в тая страна на власт е руския бутуш.........

Хане, знаеш ли какво вообще е "буржуазна революция" това е асоциация на капитала с власта!!! В русия никога нее имало буржуазна революция а спец операция на запада. Там кадето капитала е асоциииран с власт революции няма а само пълен диктат на капитала над обществото. там кадето не може да влезе капитала се слушат басни за човешки права, демокрация, глобализация, приватизация и анал-изациа

1. По голямата част от украинския народ не иска да влиза в ЕС 2. Подбудителите на вълненията са платени от САЩ и ЕС 3. Полицията използва 1% от силата, която би използвала всяка европейска страна или САЩ при такива беззакония... 4. Организаторите убиват свои съграждани и ги нараняват за да представят това като дело на полицията 5. По цял свят има организирано медийно затъмнение за истината, което манипулира общественото мнение 6. За Мейдана се плащат милиони долари всеки ден 7.Ако Украйна влезе в ЕС я чака същия кошмар както при нас... още

8. Във виртуалното пространство е пълно с идиоти и тролове.

Подбудителите на насилие към протестиращите са руснаците , който дадоха 15 милиарда и им намалиха газ та, за сметка на това, мафията да унищожава още повече Украйна. За останалото няма и да коментирам което си написал

Абсолютно си прав ! Но въпреки това, ще смажем и последната останка от комунизъма.

Моника, ти ли си ма?

Благодаря, че ни осведоми.........а и за точка 5 си много прав, много добре се справяш, дерзай !

мдааа положението е доста странно.....за какво ручаха жабетата ???? за какво загинаха толкова хора ????....сега ще преговарят и след няколко дена пак същото ще се получи ....камъни, стрелба и нови убити .....събитията ще влезнат в историята като "украинското недоразумение"

Ето какво казва финансовият министър на САЩ Джак Лю по повод Украйна: " ... и механизмът, който най-добре подхожда, е да отидат при МВФ и да договорят пакет за извършване на икономически реформи, срещу което ще получат подкрепа." Видяхте ли кое е проблема? Украйна не иска да взема заем от МВФ, иска да е независима ... Например България още от 1997 г. е под ботуша на МВФ, и нещата икономически са все по-добре, предприятията работят, емигранти няма, заплатите са високи, с образованието и здравеопазването всичко е наред ...

Независима? Тотална тъпня , плюс това 15 те милиарда за Украйна от Русия няма да и решат никакви проблеми ;)

Американците действат с метода на моркова, докато Путьо направо използва тоягата. Това е тънката разлика Кинге :))) А в това време евро-бюрократите още се чудят кога да насрочат заседание за Украйна.

Груба грешка! С терористи не се преговаря! Но Олимпиадата свършва!

Част от протестиращите са въоражени вече. Това няма да спре до тук, а Руснаците заслужават бойкот на Сочи 2014

"Демократите" , първо обърнете внимание на грамотността, после демократизирайте

magit@abv.bg

Когато се регистрираш в сайта, ще имаш уважението да пиша като даскал ;)

Обявили са дръжки! Убиецът Янукович днес обяви ден за траур, обаче ескадроните на смъртта Беркут продължават вече 48-часа контратерористична операция по смазване на бунта. С което леят реки невинна кръв и показват колко са безпомощни пред ВОЛЯТА на народа. Ужасно е, че това се случва, но цената си струва. Народът ще победи!

Убиец да обяви ден за траур? Това историческа нагла лицемерна подигравка

Ти или си ненормален или си платен. За каква победа говориш. Изобщо чунаш ли петлите или си заработваш надницата. Бъди малко по умен и не пиши глупости. За глупостите дето ги пишеш няма да ти платят. Сигурен съм

Бай Ставри

Ти си НЕМОРАЛЕН! Но това е друга тема... за платените тролове... Аз пиша, защото душата ме боли за страданията на хората в Украйна. Платен си ти!