Опозицията в Украйна договори отмяна на сурови закони

Четиричасови преговори между президента на Украйна Виктор Янукович и лидери на опозицията доведоха до решение за отмяна на оспорвани закони.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията в Украйна договори отмяна на сурови закони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега какво стана до сега на майдана беше лесно" смърт на узурпатора".Е "узурпатора"си подаде оставка,а сега кой ще управлява Майдана ли защото се видя че водачите им май не са се подготвели за такова развитие на нещата. Блажена е такава държава която мисли че един боксьор ще я изведе на европейския път за развитие.

Злоупотребата с препарата РУСОФИЛ е опасно, почти сигурно води до РУСОФЪК

ясно е че това е отчаян акт на янукович за да си спаси "кожата" да видим какво ще последва

Снощи на тайна среща Путин и Меркел са се договорили за всичко. Украйна ще се присъедини към Европа. Ние заминаваме към Русия.

:)))) недей така че русофилите ще полудеят от радост

хаха, яко....тук всеки втори е за матушка Россия, ама нещо не иска да емигрира никой натам....защо ли???

Страхотен ход! Очаквам Кличко и другия интелигент да застанат на кормилото на Титаник, за да покажат на какво са способни. Незнам дали в споразуменията с работодателите обаче е влизало такова условие :)?

е така е не е като интелектуалните гиганти живков сталин и хрушчов :))))))) я имат първи клас я нямат :)))))

Много ми е любопитно, когато българите заемаме позиция по случая с Украйна, той е само емоционален. Защитава се президента и въобще проруския път на Украйна само защото за много червени кратуни Русия е еманация на соц. носталгията! Във техните разсъждения веднъж не чух нито какво толкова хубаво ще се случи на украинците ако останат прилепени към Русия, нито чух какъв е проблемът на една държа да води преговори за член на ЕС и същевременно да запази добрите си икономически отношения с Русия! Защо тоооолкова руското диктаторче се плаши от това???

В Русия няма и не може да има връщане към миналото, към соца. Там капитализма се развива много успешно, а компартията е в тежка опозиция и без шансове.

Руското диктаторче се плаши, защото това което се случи в Украйна ще му изглежда като невинна детска игра когато руският народ окончателно му писне и въстане срещу него..

" какъв е проблемът на една държа да води преговори за член на ЕС и същевременно да запази добрите си икономически отношения с Русия!" рядко срещано.ще ми дадеш ли пример за такава държава?

уважаеми русофили оставете си адресите в редакцията на дир за да могат линейките да реагират по-бързо на предстоящите инфаркти :)))))))

Премиерът на Украйна Николай Азаров подаде оставка !!!!!!!!!!!! А ОРЕХчо още ли се ослушва ...

До 2017 така ще е, а след това каквото избирателите кажат! Демокрацията е да уважаваш мнението на спечелилите изборите, а не диктат на шепа лумпени!

Е добре прав си, но БСП ЗАГУБИХА изборите и управляват с подмолни игрички...

правя алюзия с подаване на оставката наш доскорошен премиер след среднощно привикване в една чужда централа.... Методиката е 1:1...еднаква...))))

след,,руская губерния,, станахме ,,демократична жидская губерния,,!!!

кличко пляска путин и на ринга и в политиката :)))))))))) днес ще има поне 3 микроинфаркта на русофили :)))))

жидите налазиха по форума!!!

Руснаците винаги са били първа сила в този спорт.Класически ход за печелене на време.Когато свърши олимпиадата ще се види кой кум,кой сват.Просто няма да допуснат загуби от евентуален бойкот.А след това могат да им подадът дудука.Вече ще е без значение.

Русофили, сдавайте гетите!

Крайната десница на Запада провежда целенасочена политика на разпад на славянските държави. Изчезна Югославия, Българи ясе срина и се разпада, Украйна се върна 70 години назад в миналото на Бандера и Сие, сега се точат на Русия. На Западът са нужни нашите земи, суровини, територия. Западът се изчерпва икономически и се готви за Дранг нахт Остен като изход от задаващата се невиждана криза на капитализма. Слепотата на нашата десница е поразителна.

За сега българите се изнасят на запад. А западняците биха дошли тук ако държавата ни е нормална, но тя не е !!!! Това не е по вина на западняците, а на тези които останаха в тази държава!!!

ОСТАВКА НА НАШИЯТ ЧЕРВЕН БОКЛУК ОРЕШАРСКИ.ОСТАВКА.

да видим сега как русофилската пропаганда ще извърти това като победа на путин :)))))))))))) както направиха с унищожението на химическите оръжия на асад :)))))))))))))))))

Гениален друг път.И Янукович ще падне.

Само помислете - нормално ли е нео-фашисти да се съвкупяват с ужким социалисти и ТУРЦИ!!! ТУРЦИ брат - та това е пълна идиотщина - ОРЕХ оставка казах ВЕДНАГА !!!!!!

Нашите червени боклуци от БСП трябваше да ядат бой ама здрав.

След теб!

браво на путин!!! отново победи!!!! поредният гениален ход!!!

Малко ги драхме нашите червени боклуци, малкоооо!

Ред е на Гея, Бея и Злодея - Злата Тройца да се стяга и да подава ОСТАВКА - после избори и каквото сабя покаже!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сабята ли...е аз ти казвам отсега! Геребратите няма бъдат на власт отново!

Съгласен съм с теб - но ОРЕХА да си ходи заедно с другите карикатури .

Янукович да подаде също , той е интересния.ОСТАВКА НА ЯНУКОВИЧ И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТИМОШЕНКО.

Абе съвсем прозаични ставате мекеретата на жидовете и американското посолство. Други опорни точки нямате ли ?

Нашите червени-башибузуци излязоха много по корави от Украинското правителство

Браво!! Успех!! Сега остава Орешарски да подаде оставка. Хайде Орехче, давай ти си на ход, чакаме те!!!

Ако го чакаме нищо няма да стане. Трябва да влеземе в парламента иначе тея наглеци никога няма да подадат оставка. Украинците ни показаха как да го направиме :)

А Олигарски,кога ще подаде оставка?? Ето такива протести имат ефект,а не дудуци,окупации и хора!!! Смешници!!!

Вижда му се краят и на нашто премиерчe :)

Хахахааа... още малко остана и народа на Украйна ще победи про съветската сволоч - НАТО и ЕС очакват Украйна ... Путин вън от Украйна !!!

Обрат: "Премиерът на Украйна Николай Азаров подаде оставка...." /Информацията е потвърдена от официалния сайт на украинското правителство/ ??????!

Иии...финт за Янукович! Тоя дърт лисун как ги врътна тия Тянибок,Колобок,Кличко и сие ,не е истина:)

Не ги е финтирал просто хората седнаха да се разберат и предпочетоха да не вкарват Украйна в гражданска война.

Абе направо си ги финтира. Първо прие неприемлив закон за демонстрациите,който пък изкара на улицата ултрадесните и анархистите. С което пък отне инициативата на опозиционерите.Спец частите само си кибичеха зад щитовете и не позволиха ексцесии,с изключение на провокациите.Накрая пък предложи на опозиционерите постове,които нямак как да приемат без да си плюят на сурата. И в същото време им отне инициативата за изборите през 2015. И това ,ако не е врътка,здраве му кажи!

Пътят на Украйна е с Русия завинаги. На България - СЪЩО.

Пътят на България е с Европа и НАТО.Историческа мечта на България.

В САЩ ЕВРОПА И РУСИЯ СЕ СТРОИ КАПИТАЛИЗЪМ .... ДЕМОКРАЦИЯТА ДОКОЛКОТО ЗНАМ НЕ Е ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ , А ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ ИЗМИСЛЕНА В ГЪРЦИЯ ... ПРИ НЕЯ ГРАЖДАНИТЕ НА АТИНА КОИТО НЕ СА БИЛИ РОБИ !!!!! :)))))), СА СИ ИЗБИРАЛИ ТИРАНИТЕ :)))

Да, да , към никъде !

Поне един път да не сме от губещата страна НЕ С РУСИЯ !!!!!!!!!!!!!!

МАЙКИТЕ НА СТАНИШЕВ И ЛУКАНОВ СА БАБАТА НА БРАТЯ КЛИЧКО СЕ КАЗВА ТАМАРА ЕФТИМОВНА ЕТИЗОН ... СЕСТРА Й Е УБИТА ОТ ФАШИСТИТЕ В КИЕВСКОТО ГЕТО. ДЯДОТО НА ЮЛИЯ ТИМОШЕНКО СЕ КАЗВА АВРАМ КЕЛЬМАНОВИЧ КАПИТЕЛЬМАН МАЙКАТА НА СЕНЯ АЦЕНЮК СЕ КАЗВА МАРИЯ ГРИГОРИЕВНА РАБИ БАКАЙ БАБАТА НА ТЬГИНБОК ИМА ДЕВИЧЕСКО ИМЕ ФРОТМАН ОЛИГАРХА ПРОЩЕНКО Е РОДЕН КАТО ВАЛЬЦМАН ЛУЦЕНКО ИМА ИЗРАЕЛСКИ ПАСПОРТ А ДЯСНАТА РЪКА НА КЛИЧКО И БИВШ КМЕТ НА ОДЕСА СЕ КАЗВА ЕДУАРД ЙОСИФОВИЧ ГУРВИЦ ....

ТАМАРА ЕФТИМОВНА ЕТИЗОН Е МАЙКА НА КЛИЧКО, СЕСТРА И НАИСТИНА Е УБИТА В КИЕВСКОТО ГЕТО

всичко това са ,,случаини,, савпадения- щеше да напише иречек!!!каде е тои??? инструктажат му не е ли сваршил???

Гладомор (на украински: Голодомор) е масов глад в Съветска Украйна през 1932-1933 г. Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с Йосиф Сталин Гладът през 1932-1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен. Той понякога е наричан Украински геноцид или Украински холокост, което предполага, че е умишлено организиран от властите, за да засегне украинската нация. Макар че историците все още спорят дали политиката, довела до Гладомор попада под юридическото определение на геноцид, много правителства официално са го признали за такъв

Ти срещал ли си жив украинец, ей така да поговорите? Знаеш ли, че над 30% от всичките 45 милиона украинци подкрепят повече или по-малко идеята за връщане на Сталин под някаква форма? Знаеш ли, че хора, които са преживяли голодомора са в горните 30%. Те не са заблудени като теб, знаят кой реално стои зад геноцида, наложен на цяла Украйна още преди ВОСР.

Изреди най-засегнатите градове от Голодомора.

Янукович разиграва смешните майдановци. Цял свят видя какво представляват. И кои нормални хора ще пожелаят да се съюзят с тези безумци. В ЕС все още има нормални хора, но за хамериканците не е сигурно ...

БВП по паритет на покупателната способност на глава от населението: Украйна-$7,422 Полша-$21,118 Естония-$22,351

По тази логика Китай трябва да е жалка икономическа система,но май не е така.Полша до Китай изглежда направо жалко във всяко отношение.

Жалък е Китай по богатство на глава от населението. Затова има китайци в Полша а не поляци в Китай.

Абе, Груйчо, що се правиш на учено?! Китай е самостоятелна иконом. с-ма, с установени стабилни връзки с другите световни системи. А в Украйна, ако има някаква промишленост, тя е свързана с Русия; за да се присъедини към ЕО й се поставя узсловия да съкрати над 3 пъти износа на зърно. За Кличко е ясно, а от какво да живее този народ? От революции и грабежи ли? От обирджийсто разбира върхушката, вкл. милата Тимошенко, така че и тук за народа няма шанс!

УКРАЙНА В ЕВРОПА, ТАМ И Е МЯСТОТО ПРИ НАС В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ.И ПОСЛЕ В НАТО.БОРБАТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ПОСТИГАНЕТО.

България и Украйна са Европа! Нищо общо с азиатския диктатор и колониалист Путкин!

Вярно това че ЕвроГейският съюз се страхува да приеме такава голяма страна със силно Руско влияние.Целта им беше само да получат изгода като ги накарат да подпишат споразумение за отваряне на пазарите и възможност НАТО да строи бази там ...но няма да им се получи изглежда...

80% от промишленото производство и селскостопанската продукци на Украйна е в югоизтоните райони. Там населението е рускоговорящо. Там през ВСВ е оказана и най-голямата съпротива на германците. Там е действала и Млада гвардия. А украинските колаборационисти с нацистите са били предимно от Западна Украйна. Сега тия боевики с маските, които са на барикадите на улица Грушевски, са техни наследници.

Янукович отстъпва, но не пред опозицията или протестиращите. Проблемът е в армията, която официално е неутрална, но военните са против това правителство, а редниците в голяма степен са с протеста. Един военен преврат би бил края на Янукович.

Червените гниди и тук са полазили. Те са напаст, която заедно с поганската на Доган тровят живота на българите.

Трябва много да си седял на течение, за да си кръстиш партията "Удар"или "Герб"! Но Кличко , поне, няма илюзии, че да управляваш държава е като да караш черен джип.

Стой си там! Не коментиай за случващото се тук и не се завръщай !Такива грешници ,ако си мислят че отвън- от чужбина ще вършат "завера" - не са ни нужни! Бегълци страхливци, измекяри - на никого не са потребни!

Само ми кажете: Къде се организираха четите на: -Хаджи Димитър -Стефан Караджа - Христо Ботев -Къде се сформира БРЦК -от къде тръгна Васил Левски Чули ли сте нещо за Белградската легия?....

МАЙДАНА НЕ Е УКРАЙНА. ТИЯ ПРОТЕСТИРАЩИ ОТ ЗАПАДНА УКРАЙНА НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЦЕЛИЯТ УКРАЙНСКИ НАРОД. РАБОТИЛ СЪМ В УКРАЙНА, А СЛЕД ТОВА И С УКРАЙНСКИ БИЗНЕСМЕНИ В САЩ. УКРАЙНА И РУСИЯ СА КАТО СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ. МОГАТ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ, НО НАЙ ДОБРЕ Е ДА ОСТАНАТ ТАКА, КАКТО ГИ Е СЪЗДАЛА ПРИРОДАТА. ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО НА ИНЖИНЕРА ПО ВЪПРОСА.

Естествено, че 99 души не представляват всичките 100. Това твойто е безумно тъпа логика и е срамна за човек с претенции за малко акъл.

По точно е да се каже, че 20 души не са всичките 100. Що не направят референдум, като толкоз много украинци искат да са под евроробство?! Ама и майдановците и духовните им бащи знаят много добре какви ще са резултатите и бягат от референдума като дявол от тамян! Затуй единствената им възможност е да предизвикват тия дивотии в Киев, за което плащат щедро на шепата предатели и откровени престъпници...

Европа не може да понесе Украйна и Турция: 46 и 80 милиона неинтегрирани, националисти със силна мафия и никакво уважение към културата и ценностите на ЕС. Това е истината, но им показват морковче, а им размахват тояга. Турците вече се усетиха, украинците още не са. Кличко си плаща данъците в Германия и го боли фара.

Що не си гледаш инженерната работа, а се правиш на народопсихолог? Или викаш, че като знаеш как си станал инженер, те е страх да идеш на доктор???

Няма как Кличко да си праща данъците в Германия. Може да ги е плащал преди години, но сега това е просто лъжа.

За теб лъжа, за украинците истина ( гледах интервю по НТВ с украинско семейство в Киев ). А ако не съм прав, защо Турция все е на прага, а Камерън се чуди как да спре България и Румъния? В Англия имаше над 2 милиона поляци по едно врема, представи си 2 милиона украинци и 3 милиона турци още.

Браво на украинците! Това е нация! Пожелавам им успех! направо ме е срам, като гледам нашите "студенти" как са се свили в студа на топличко и "окупират"; нито тези псевдопротестиращи пред народното събрание ставаха за нещо... Един го удариха по главичката, потече му малко кръвчица и снимката му обиколи медиите! За съжаление, истината е, че сме лигльовци! И по-силна дума бих употребил, но ще я изтрият!

Просто вече го минахме това енщо и разбрахме,че полза никаква използват народа като оръжие и после си поделят баницата,времето на "кой ен скача е червен" мина и замина....като си недоволен гласуваш на изборите,като не гласуваш после не мрънкаш,като си гласувал после не се оплакваш,че са те излъгали да си гледал и слушал внимателно.

Ето за това говоря-от това нямало полза, от онова нямало-все философи сте се събрали! Я да излезем на улицата всички, да видим дали няма полза! Ама шубето е голям страх!

Забележете заглавието "Опозицията договори отмяна на сурови закони"! Ще падна от смях. Истината е, че радикалите нямат сили и поддръжка да се противопоставят на военно положение. Подкрепата за тях се топи - онзи ден бяха окупирали 14 града, вчера 10 - а като настъпят военните ще изметат останалите барикади за нула време. Какво им остава освен да се оттеглят навреме, за да не ги опандизят. Пълен провал на западните олигарси да направят преврат.

По комунистически,Янукович се опита да ги компрометира и купи с постове!Те отказаха и искат изцяло ново некомунистическо,непроруско,а евроориентирано,чисто украинско правителство и ще го постигнат!

...бла-бла...

но упорито го искат. Като не искат да управляват държавата за какво е тая шумотевица. Те като не искат да дойдат тези който им дават акъла, иначе НЕ ЗНАЯ КАК ТРЯБВА НО НЕ Е ТАКА.

Същата работа ,като нашите гербаджии-газ,газ ,газ да спечелят изборите,а после не съставят правителство!

Тъпанарчета, то и БСП се отказа да прави правителство миналата година когато ГЕРБ им предложи да направят преди изборите. Само изключително тъп човек може да не разбере какво се иска.

Опозицията влезе в капан. Събитията показаха, че те не контролират протестите. Те се движат от радикални организации, произход Западна Украйна и паравоенните формирования на УНА УНСО. Които са за съвсем радикални действия. И не признават тази опозиция и преговорите. По този начин, Янукович си осигурява сблъсък, в който Кличкои компания трябва да подчинят радикалите, не той да се занимава с това. Ако не се случи, ангажиментите към тази опозиция ще отпаднат, ако се окаже, че тя няма контрол на събитията. А междувременно остротата на протестите ще е заминала и центърът ще е почистен. Добър ход. Другият вариант е силово приключване, което щеше да започне всеки момент. Нямат полезен ход Кличко и компания.

За да запазят влиянието си, Кличко и компания ще призоват към мирно решаване на проблемите. Ако не стане, ще призоват тези, които ги подкрепят да се разграничат от радикалите. С това ще развържат ръцете на Беркут, които този път ще действат по-решително. Никой не може да ме убеди, че само това им са възможностите. При всички положения, ако си изиграят правилно картите, опозицията може да спечели.

стара поговорка е, че "акъл по високо не ходи", в прав текст много е подходяща за Кличко, който разочарова доста хора по света, що не иска вице - щото не му стиска, а за президент и премиер трябва да отиде на избори, но и акъл требе, а сега, след като кликата му направиха маса золуми в държавата, ще се изметат я за Германия, я за Швейцария, а простолюдието да си тегли хомота - безпътно,безпарични и излъгани, а пък у нас искат копи-пейст на тези събития, колко наглост е необходима на "реформаторите" и демократите,че и на герберите...

Няма нормален човек да се навие на тоя номер с вицепрезидента и трябва чавка да ти е изпила мозъка за да кандисаш на тоя вариянт. П.С. изреченията се започват с главна буква (Уважение към език и родина)

Ай тъпир, откъде ти хрумват такина малоумици. Естествено че не иска Вице с мнозинство на Янукович в парламента, защото след месец като се успокоят нещата ще го изолират. И за премеиер не трябват избори, защото този пост пък го предложиха на друг от опозицията, но и той отказа, както и фашистите от БСП отказаха преди година да направят правителство, а Боко им предложи депутати за подкрепа. Нещата са прости, ако Беркут действа по-решително, каквото и да значи това и хората ще действат по-решително. А в Беркут не са наемници, като тука управляващите ни чужденци Станишев, Доган, ЦАРвулан. Така че може да се обърнат срещу чукундурите отгоре.