Коментари - Радикална група превзе министерство в Киев (обновена) | Днес.dir.bg

Радикална група превзе министерство в Киев (обновена)

Демонстранти окупираха за няколко часа сградата на Министерството на правосъдието в Киев. Властта заплаши с извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Радикална група превзе министерство в Киев (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

всички комунисти в сибир веднага

Странно нещо! От форума изчезна Иречек ,но пък се появиха "БРАТ ПИТ "и "емигрант":)

Всъщност "имигрант".И на тримата все "мужици" са им в главата:)

Я,оказа се ,че и аз съм се раздвоил.Вече сме двама.Силни сме ,много сме!

Той е един и същ. Ползва и още десетина ника по постоянно, повечето регистрирани. И голям брой случайни. На ден набива стотици коментари. Платена пропаганда. Опитват се да ни разиграват като маймуни.

Майданудите гледат да овършеят колкото могат докато приключи олимпиадата, щото после идва Алфа и ги разкарват с карате от площада.

Майдановците вече напуснаха Министерството на Правосъдието. Скоро ще опразнят всички заети сгради... Носи се слух, че руски спецназ дебаркирал в Киев и фашагите напълниха гащите. Вече удрят на бяг ...

Всичко МУЖИЦИ в СИБИР - За щастие България се откъсна от Русия !!! Червените предатели ще се пръснат от злоба, но е факт, че ние сме с НАТО и ЕС !!! Русия е кочина !!! Прибалтийските република също се откъснаха от тази КОЧИНА и УКРАЙНА ще се откъсне рано или късно ...

Ако можеше и Гея да го изпратим към СИБИР, ама ей го не ще ...

Ти или си платен дировски провокатор (което е по-скоро така), или тотално не си наред с главата. Такива глупости на нивото детска градина може да пише само луд. Това дори не е училищно ниво. Просто нямам думи. А хората тук ПОНЯКОГА наистина вярват в това, което пишеш.

Кое не е истина, че сме част от ЕС и НАТО ли ? Или може би, че в Русия е ДИКТАТУРА Путин, Медведев, Путин, Медведев, Путин, Медведев, и после пак Путин ? Или може би не е вярно, че никой не ви иска - да давам ли примери - поляците ви мразят, Естонците ви мразят, чехите ви мразят, Литва, Латвия - вие сте жалки и никой не ви ПОНАСЯ !!!!!!!!!!!!!!

НЕ ПОЗНАВАМ БЪЛГАРИН КОЙТО ДА Е ЗАМИНАЛ ПОСОКА РУСИЯ, Но за сметка на това поднавам десетки в Западна Европа и САЩ ... както се казва мразиме ВИ безплатно и то не само ние ...

Колкото и да се напряга Брат Пит оценките за него на форума са повече отрицателни отколкото положително. Много малко хора се хващат на неговите лъжи.

""Жандармеристите пристигнаха към 3 ч. сутринта. Те ни удряха, влачиха ни по земята - разказва местна жителка. - Прогониха ни от терена, където лагерувахме и блокираха пътя, дори училищните автобуси вече не могат да минават". Агенция Аджерпрес съобщава, че представители на "Шеврон" са пристигнали тази сутрин със свое оборудване в периметъра, за който имат концесия. В зоната са мобилизирани впечатляващо количество представители на силите на реда - полицаи, жандармерия, пожарникари и три линейки. Движението по пътя, който свързва град Васлуй с град Пунджещ е блокирано, като силите на реда не позволяват преминаване и на журналистите." Тук в Румъния понеже е жандармерия тя може да бие , а в Украйна понеже е милиция неможе . Интереси и нищо друго ,хората са използвани да се мразят.

Крайно десните в Украйна не са никак за подценяване.Сега какво ще направи боксьорчето - нали поведе хората, нали се изживява като вожд - хайде, сега дойде моментът да покаже,че наистина може! Такива безмозъчни да си гледат бокса и крушата, а не да се занимават с политика! Употребяват го, после го заличават.

"Тернопольский городской совет запретил на территории города деятельность Партии регионов и Коммунистической партии Украины. Как сообщает 27 января агентство УНИАН, запрет наложен также на символику этих политических организаций."

iq oosh

всъщност много е лесно - когато има такава широка демонстрация на недоволсво от народа наи лесния начин да се види кого и какво исак народа е назначаване на ибори - това ще преброи мнозинството. в цивилизованите страни си подават оставкатаза по - малки неща, само б бившите соц страни се държи кокалa със зъби и нокти - див и варварски...

КОМУНИСТ КОКАЛ НЕ ПУСКА преди да увисне на дървото - това е исторически факт !!!

Фашагите на Майдана показаха истинското си лице. Показаха, че са готови за разрушения и кръв. Никакъв ЕС не ги интересува, пък и кой ли ще приеме тези фашистки боклуци там. Време е Янукович, ако е президент на страната си, да въведе ред и успокои обстановката. Ако не може, да отстъпва. Има сила, която да се справи с фашистката пасмина на Майдана. Има и кой да помогне.

Време е президента Путин да вкарва армията на велика Русия в Киев! Украинската армия не е надеждна, част от нея е под влияние на екстремистите, ЕС и НАТО. А президента на Украйна де поиска своевременно военна помощ от Москва!

Гадни червени гниди - ВИЕ вече сте история ! Ни Путкин ни Капуткин може да ви спаси горящите задници ...

Терористична държава, прекалено голяма и прекалено различна. Някой ден ще се раздели поне на две. Русия ще си вземе някои райони и Крим.

Тя ще дойде да си вземе и Балканите!

А дано!!

Киевската Русь да си вземе нЕкои райони.. Или взимането е само едностранно. Като заема на Путин от 2 милиарда до Лукашенко.. Искаш, не искаш - брашно у заем тъпкано се връща.

"В Верховной Раде зарегистрирован проект постановления о досрочных выборах депутатов парламента страны, а также местных советов. Его автором стал член фракции правящей Партии регионов Николай Рудьковский. Постановление, опубликованное на сайте Рады, предлагает рекомендовать президенту Украины Виктору Януковичу, чтобы он назначил внеочередные выборы. Дата проведения голосования при этом не указана." Цитатът е последна новина от руския сайт "Лента.ру"

Само да не си от Чечня!?

За какви комунисти става въпрос в тази "селска" държава??! Те нямат почва у нас!!

"..Под Киевом приземлилось семь военных транспортных самолетов из России. Об этом на своей странице в социальной сети обнародовал депутат Юрий Сиротюк из Свободы. 6 грузовых АН-12 в Гостомеле и АН-24 в Жулянах из России. Таможенников и пограничников не допускают, сообщил Сиротюк, являющийся членом комитета по обороне и нацбезопасности, сообщает Новый регион-2. Ранее лидер Свободы Олег Тягнибок заявлял, что самолеты из РФ доставляют в Киев спецсредства, необходимые для разгона демонстрантов..."

Админ.. ,стирайте незабавно .ето!! Здесь -болгарский сайт!

вярно, това е български сайт , но истината е универсална.

Стерте .ето!!

Не стерешь правда ...

Ако ти си руснак ....то аз съм австралийско кенгуру..!!!! При това си и неграмотен дори за българин..!!!!

"В Верховной Раде зарегистрирован проект постановления о досрочных выборах депутатов парламента страны, а также местных советов. Его автором стал член фракции правящей Партии регионов Николай Рудьковский."

ХА-ХА-ХА, абе що не се явите на кастинг за някое телевизионно шоу, големи таланти сте русские/нерусские! Още малко и ще ме скъсате от смях!

Брат Пит ми е братчед, ..ама се вживява ф амерканските ленти!

Грешиш в писането бате! Н мен не ми работи "а"-то , на теб "и" то:)

За сега- комундетата тука ги посраха!!?

само 10тина украинеца са достатъчни да свалят от власт ибрикчииското промосковско правителство на гея,бея и злодеия.ние сме ялов народ, които не става за нищо. с тупани, вулвозели и кючеци правителство не се сваля. не сме народ, а мърша.

ЕС е обран бостан.Това е ясно. Барозу заяви, че няма такъв ресурс, какъвто Русия предостави на Украйна - 15 млрд евро. И САЩ са обран бостан. Външният и вътрешен дълг на хамериканците достигна невиждани размери. Последните събития показват, че опозиционните политически сили отстъпиха от Майдана и там останаха само анархисти и обучени скаути на профашистки образования. Дори в един момент се нахвърлиха срещу Кличко и го атакуваха с пожарогасители. Никой от т.н. протестиращи вече не споменава ЕС като цел на протеста, а брутално се оказва натиск върху властта, заради самата власт. Вече се проявиха и контрапротести в Одеса и Симферопол, казашки отряди застанаха на страната на правителството. Самият Янукович обаче е хванат за гърлото. Хем иска да влезе в ЕС, хем взема пари от Москва. Хем заповядва на Беркут да разчисти Майдана през нощта, хем на следващият ден обявява, че ще наказва момчетата на тази антитерористична организация. Крайна непоследователност....Върви се към военно положение ...

Браво!? Ти си цял GPS за българите!!

Украинците се учат от българския опит протести и контрапротести.

СМЪРТ на КОМУНИЗМЪТ СВОБОДА НА народа и демокрация за хората ! Руската сволоч вън от Украйна и газовите тръби на скраб! А ние трябва да замразим Южен Поток и да въведем визи и много тежък пропускателен режим за руснаци влизащи в България - ЕС не иска пияни МУЖИЦИ !!!

Е, комунизмът вече действително е призрак над Европата и..света!

Чаршаф, утре -в други ден пак ще се молиш на аллаха да додат донските казаци!

Руснаците са хора докарали смърт и мизерия на жени и деца, и цели народи! България е членка на НАТО и ЕС и не ни трябват пияни МУЖУЦИ - Украйна също трябва да влезе в НАТО и ЕС !!! АЗ КАЗАХ точка.

Брат, прибирай се вече дома, пиян си излагаш ни пред ората!

Този призив беше модерен през далечната 89-90 година, сега вече никой не вярва, защото всички видяха резултата.

Нашият човек си е неграмотен ..той ни е Брад Пит... демек от Брадъра! Ама го изфърлихме още на кастинга!!

1. ДИР, не е ли нередно раздухване на междунационална вражда и екстремизъм? Този коментар от тази х...убава и много умна жена май е точно такъв. Или греша?

Като те псуват- псувай и ти! ..принципът на неизбежната самоотбрана!....

Правилно.Никаква прошка ! Око за две,зъб за чене.

духането е между Янукович и Кремъл.

А ти кво светиш там, безбожнико??

...виж ти...сега разбрах кой им е светил!

Бегом в СИБИР мужик... Вие сте докарали само ЗЛО на България, Украйна, Естония, Литва, Латвия и т.н... Добре, че другите прибалтийски републики се отърваха от вас и не само са в ЕС, а и са с два пъти по-висок стандарт от ВАС !!!

и това са само част от европрелестите сполетяли балтийските републики: В Латвии уничтожены радиоэлектронная промышленность и автомобилестроение. В Литве из-за квот на производство молока рядовые жители практически перестали держать коров, поголовье сократилось в четыре раза. По требованию европейского начальства закрыта Игналинская АЭС, из-за чего Литва стала страной, зависящей от импорта электроэнергии (притом что для демонтажа станции нужно еще более 1 млрд евро). В Эстонии поголовье скота уменьшилось в пять раз, сельское хозяйство переориентировано на производство биотоплива. Остановлены машиностроительный и завод им. Вольта в Таллине, которые выпускали двигатели и оборудование для энергетики. По указанию ЕС почти втрое сокращена выработка электроэнергии с 19 млрд до 7 млрд киловатт-часов. Во всех странах Балтии пострадала рыбная промышленность установлены квоты на вылов и так называемые нормы солидарности на использование европейских водных ресурсов. В 2007 г. Еврокомиссия оштрафовала Литву, Латвию и Эстонию за попытку создать запасы продуктов, чтобы не повышать цены.

БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ТОВА КОЕТО ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ В УКРАЙНА !! Наблюдавайте какъв обществено политически модел ще се наложи на тази нещастна като нас държава !! Този модел ще е и нашият !!

подкрепям украинския народ тъпкан и унизяван от руския ботуш, сега преобразуван в поредната "братска помощ" и казова тръба. Взехме милиар заем и някои завиха на умряло в нас. А Русия дава милиарди на продажното правителство у Украйна за да я откъснат от Европа. Щото след ЕС, току виж поискали в НАТО.

А аз искам да путкарепа теб!!

..Лафазанови!?....

няма вече нато и ес, църкът наречен революция приключи

я малко се запознай кой какво иска и тогава се словоизливай. Стига с тоя миризлив ЕС. Толкова смърди, че се чудя какво правим там и на какво се радваме...

"...Лукашенко видит причину кризиса на Украине в наличии бизнеса у сына Януковича..."

"Веселяк" "революцията" в Украйна свърши, туй то, навръх 70-тата годишнина от разбиването на вермахта край ЛЕНИНГРАД! Колко символично а??? :)

СТАВАЩОТО ДОКАЗВА, ЧЕ В УКРАЙНА НЯМА ДЪРЖАВА !!! ВЛАСТТА СЕ РАЗХОЖДА ПО УЛИЦАТА !! ВЪПРОСА Е КОЙ ЩЕ Я ВЗЕМЕ ?? ДОПУСКАНЕТО, ЧЕ ТОВА ЩЕ СА СИЛОВИ СТРУКТУРИ СТОЯЩИ В МИМАНСА И ЕКСПЛОАТИРАЩИ СИТУАЦИЯТА Е ВЪЗМОЖНА !!! ВРЕМЕТО НА ДИПЛОМАЦИЯТА И ПРЕГОВОРИТЕ Е СВЪРШИЛО !! КОЙ ЩЕ НАЛОЖИ ПРЕДСТОЯЩИЯ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ - дали това ще са сили стоящи зад Русия или пък такива стоящи зад САЩ и Европа или пък ще е НАЙ ВЕРОЯТЕН СБЛЪСЪК МЕЖДУ ТЯХ е въпрос на близко време !!! Всеки има право да залага !!!! ВРЕМЕТО НА НЕЖНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ МИНА !!! ИДВА ВРЕМЕТО НА ДИКТАТОРИТЕ !!

също не счита Украйна за държава.

Терминаторът и Рамбо веднага на барикадата ! И да вземат Брус Уилис,че да има кой да ги спасява !

Точно така ,земляк!

Щом станахме двама значи вече можем да направим масова революция. Ти имаш ли представа как са с демократичните цености в Австралия например ?

колеги си е Чък Норис. Другите спасители са аматьори - спасители. Аз още не съм видял някога да се е налагало него да го спасяват, за разлика от другите.

Той откак се пробва да разбива въртяща се врата аз си имам едно наум.

съм опасен за обществото на ..комундетата- родоотстъпници!!!

средства в банка - над 2,8 млн. долара доход на година - над 2,7 млн. долара дивиденти - над 0,5 милиона долара жилище - 600 кв.м. квартира - 240 кв.м. нарастване на дохода годищно - около 800 000 гривни / 1 долар = 8,5 гривни/

Дайте статистика и за нашите милионери в България.

ами те са в парламента и хората около тях - навсякъде е едно и също - няма да се различаваме от марихуанците я...

явно ти си и нещо не си на кеф...то при такива новини как да си :)

Е, сега бой ви чака.

БВП паритет на покупателната способност на глава от населението: Украйна-$7,422 Полша-$13,334 Естония-$22,351

неграмотници!!.. тези данни не са мои!!

Кличко е получил обещения от американците,Украйна върви към национална катастрофа. Америка и Европа се постараха сериозно за безредиците. За народа бедност, безработица, глад - това ще се случи. Дали Германия би търпяла такива безредици?Най-недемократичната страна Америка призовава за свобода , но чия? За Европа пазар за нейните стоки, затваряне на заводи и експлоатация на природните ресурси на страната.Колко наивитет има в думите за свобода и демокрация, каква лъжа, след която следват сълзи и смърт. Това че БГ е в ЕС донесе затваряне за заводи, безработица, загуба на пазари, бедност, геноцид над народа.

Кличко е в небрано лозе!! Съчувствам му!! Ама ще го зема да почнем да отгрибаме тия дни. Плащам добре!

Научен комунизъм, сигурно е безупречна теоретична постановка. Върнете писанието, неграмотници!!

Кличко в Днепър !

Ма, ко става, бе?? Още ли не сме разтребили Майданя?? Ша викна шопете -да ни помогнат!

И да не е! Пращаме контингента от Кербала!! Ша опраат работата!!

Не е справедливо едно население от впианчени примитивни мужици да окупира територия изключително богата на ресурси. Без ресурсите запада загива, суровините са вече изчерани. Ако Русия не отвори ресурсите си, цивилизованият свят ще загуби постиженията си и стандарта си на живот. Ние Българите като част от голямото европейско семейство трябва да подкрепим братския украински народ в борбата му срещу диктатурата на Русия, това ще бъде стъпка към свалянето на режима в Кремъл.

Трябва повече да се стараеш за да заслужиш робското си място в бъдещия ционистки свят. Това което показваш не е достатъчно ...

Ма ти в 21 век са оля!! Хайл Хитлер!!

A справедливо ли е най-големите финансови ресурси да се намират в ръцете на хора, които не са най-блестящите умове на човечеството и не създават благата в този свят. НЕ в тези които създават благата със своя труд и интелект, а тези които са намерили законен и завоалиран начин да ограбват хората. Там търси справедливостта.

Оди майната си ,революционер!!

А свирки хорошо делаеш?

Уважаеми съфорумци,Вие струва ми се не сте чували за ирония. Та иронизирал е България-ЕС,иронизирал е. Ама трябва да имате достатъчно акъл за да го разберете:)

Ти хубаво се майтапиш, ама някои от пишещите тук съвсем сериозно се възмущават от световната неправда - как може Русия да има толкова ресурси и да не ги ДАВА на другите. Че и са говоти на война да тръгнат за да поправят неправдата.

StamOff

В крайна сметка запада и русия ще си поделят Украйна. Държавата ще се разцепи ...

Няма ли някой сайт за да правим залаганияя - ще се или няма да се разцепи. ;)

Така! След това пристъпваме към Полша!!

Крайно време е милицията да използва водни оръдия срещу тълпата и подбудените от евромафията ще си отидат по домовете.

С оръдията на английската военно- морска флота, когато беше министър на военно морския флот в Дарданелите дадохте 40 000 убити англичани, флотата беше разбита от турците, правителството падна и Турция стана независима държава

Да мразиш комунизма не означва да мрасиш Русия. Що се бъркате?

Мразиш нещо, което го има само на книга? Смешко. :)))

ЧЕРВЕНИТЕ ГНИДИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО ПИШАТ МНОГО В ЗАЩИТА НА ЯНУКОВИЧ ТОЙ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ. В УКРАЙНА ДАЖЕ НЕ ПОДОЗИРАТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА РУСОФИЛИ.

Очаквам до минути Дир.бг да Процедира по Нещата, които Изказах в Пряк текст тук по-долу, Колега. (Ако Не Започнем Сами да Изправяме Нещата - до дни виждам Това от Украйна у Нас.)

Несериозно е.

Още една новина: Отговорност за убийството на милиционера в Киев е поела "Украинската въстаническа армия" ?!?!

Киев. Представителите на ЕС в Украйна призовават опозицията да се разграничи от всички десни групировки, които използват насилствени средства за постигане на своите цели. Ние призоваваме опозицията да поддържа мирния характер на демонстрациите и ясно да се разграничат от всички, които използват насилственис средства за постигане на своите цели, се казва в разпространено изявление на представителството на ЕС. През последните дни в Украйна радикални десни групировки започнаха массово окупиране на сгради, саморазправа с граждани, побоища и убийства. Ксенофобията и расизмът взеха връх, а опозиционните лидери не успяват да овладеят ситуацията. Украйна е пред реален държавен разпад, ако институциите не успеят да се справят с нацистките изсъпления, които започват да приличат на времената от началото на 30-те години в Германия.

Дезинформатора пак се изказа. Защо пък всички десни групировки служещи си с насилствени средства. Защото брюкселските марионеткли са леваци интернационалисти и мултикултуристи ли?

Информацията е официална, селчо.

Връщане назад няма.Украйна върви към свободата си.

Гршиш, ама за това ще разбереш в следващата серия на сериала!

Ний, българите, тая "свобода" вече я изпитахме на гърба си.

Ний, българите, така и не си извоювахме нашата свобода! Нямаме "топки" за тая работа!

В този сайт професионалните русофоби са особено активни в последно време. Целта е плюене по Русия и настройване на участниците във форума срещу православните християни. И замазване на истинските причина за бедността на българите, като отново се сочат грешните виновни и се обвинява комунизма, въпреки че няма такъв. Да напомня че комунизма не е изобретение на руснаците и не е приет от тях на доброволни начала. А е наложен със сила и пари. По подобен начин на процесите които стават в Украйна. Нищо ново под слънцето.

За какви русофоби говориш. Хората правят разлика между руски народ и руска олигархична диктатура. Народът в Русия цъщо не е цъфнал и вързал! А Русия "извива ръце" и притиска народите около себе си, защото може, но това не означава, че това трябва да ни харесва. Още нещо - някои народи са готови да й се противопоставят, представи си!!!

Всичко е ясно - ерата на диктатора Путин свърши, времето му изтече. Рускiят и украинският народ мразят диктарора Путин. Путин е политически труп, въпрос на седмици, дори на дни е диктаторският режим в Кремъл да се сгромоляса с гръм и трясък и Русия да отвори ресурсите си за цивилизования свят.

Това може да стане ако на петрола му падне цената до $18 за барел....До тогава, всичко това е в сферата на научната фантастика, не че не го подкрепям....

"с гръм и трясък и Русия да отвори ресурсите си за цивилизования свят. " Да си дойдем на думата еврогеецо, капиталистите искат ресурсите на Русия. Е, няма да стане. ;)

Кажи си, че ти си мразиш Путин, т.е. личното си мнение! После, от + и - ше разбереш колко са съмишлениците ти.Янукович е президент на Украйна (пояснение за дебили). Все пак Путин управлява Русия, Обама - САЩ. Явно и двамата са задкулисно намесени, но при теб омразата към Путин надделява!

Коментари - Радикална група превзе министерство в Киев (обновена) | Днес.dir.bg

Радикална група превзе министерство в Киев (обновена)

Демонстранти окупираха за няколко часа сградата на Министерството на правосъдието в Киев. Властта заплаши с извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Радикална група превзе министерство в Киев (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

всички комунисти в сибир веднага

Странно нещо! От форума изчезна Иречек ,но пък се появиха "БРАТ ПИТ "и "емигрант":)

Всъщност "имигрант".И на тримата все "мужици" са им в главата:)

Я,оказа се ,че и аз съм се раздвоил.Вече сме двама.Силни сме ,много сме!

Той е един и същ. Ползва и още десетина ника по постоянно, повечето регистрирани. И голям брой случайни. На ден набива стотици коментари. Платена пропаганда. Опитват се да ни разиграват като маймуни.

Майданудите гледат да овършеят колкото могат докато приключи олимпиадата, щото после идва Алфа и ги разкарват с карате от площада.

Майдановците вече напуснаха Министерството на Правосъдието. Скоро ще опразнят всички заети сгради... Носи се слух, че руски спецназ дебаркирал в Киев и фашагите напълниха гащите. Вече удрят на бяг ...

Всичко МУЖИЦИ в СИБИР - За щастие България се откъсна от Русия !!! Червените предатели ще се пръснат от злоба, но е факт, че ние сме с НАТО и ЕС !!! Русия е кочина !!! Прибалтийските република също се откъснаха от тази КОЧИНА и УКРАЙНА ще се откъсне рано или късно ...

Ако можеше и Гея да го изпратим към СИБИР, ама ей го не ще ...

Ти или си платен дировски провокатор (което е по-скоро така), или тотално не си наред с главата. Такива глупости на нивото детска градина може да пише само луд. Това дори не е училищно ниво. Просто нямам думи. А хората тук ПОНЯКОГА наистина вярват в това, което пишеш.

Кое не е истина, че сме част от ЕС и НАТО ли ? Или може би, че в Русия е ДИКТАТУРА Путин, Медведев, Путин, Медведев, Путин, Медведев, и после пак Путин ? Или може би не е вярно, че никой не ви иска - да давам ли примери - поляците ви мразят, Естонците ви мразят, чехите ви мразят, Литва, Латвия - вие сте жалки и никой не ви ПОНАСЯ !!!!!!!!!!!!!!

НЕ ПОЗНАВАМ БЪЛГАРИН КОЙТО ДА Е ЗАМИНАЛ ПОСОКА РУСИЯ, Но за сметка на това поднавам десетки в Западна Европа и САЩ ... както се казва мразиме ВИ безплатно и то не само ние ...

Колкото и да се напряга Брат Пит оценките за него на форума са повече отрицателни отколкото положително. Много малко хора се хващат на неговите лъжи.

""Жандармеристите пристигнаха към 3 ч. сутринта. Те ни удряха, влачиха ни по земята - разказва местна жителка. - Прогониха ни от терена, където лагерувахме и блокираха пътя, дори училищните автобуси вече не могат да минават". Агенция Аджерпрес съобщава, че представители на "Шеврон" са пристигнали тази сутрин със свое оборудване в периметъра, за който имат концесия. В зоната са мобилизирани впечатляващо количество представители на силите на реда - полицаи, жандармерия, пожарникари и три линейки. Движението по пътя, който свързва град Васлуй с град Пунджещ е блокирано, като силите на реда не позволяват преминаване и на журналистите." Тук в Румъния понеже е жандармерия тя може да бие , а в Украйна понеже е милиция неможе . Интереси и нищо друго ,хората са използвани да се мразят.

Крайно десните в Украйна не са никак за подценяване.Сега какво ще направи боксьорчето - нали поведе хората, нали се изживява като вожд - хайде, сега дойде моментът да покаже,че наистина може! Такива безмозъчни да си гледат бокса и крушата, а не да се занимават с политика! Употребяват го, после го заличават.

"Тернопольский городской совет запретил на территории города деятельность Партии регионов и Коммунистической партии Украины. Как сообщает 27 января агентство УНИАН, запрет наложен также на символику этих политических организаций."

iq oosh

всъщност много е лесно - когато има такава широка демонстрация на недоволсво от народа наи лесния начин да се види кого и какво исак народа е назначаване на ибори - това ще преброи мнозинството. в цивилизованите страни си подават оставкатаза по - малки неща, само б бившите соц страни се държи кокалa със зъби и нокти - див и варварски...

КОМУНИСТ КОКАЛ НЕ ПУСКА преди да увисне на дървото - това е исторически факт !!!

Фашагите на Майдана показаха истинското си лице. Показаха, че са готови за разрушения и кръв. Никакъв ЕС не ги интересува, пък и кой ли ще приеме тези фашистки боклуци там. Време е Янукович, ако е президент на страната си, да въведе ред и успокои обстановката. Ако не може, да отстъпва. Има сила, която да се справи с фашистката пасмина на Майдана. Има и кой да помогне.

Време е президента Путин да вкарва армията на велика Русия в Киев! Украинската армия не е надеждна, част от нея е под влияние на екстремистите, ЕС и НАТО. А президента на Украйна де поиска своевременно военна помощ от Москва!

Гадни червени гниди - ВИЕ вече сте история ! Ни Путкин ни Капуткин може да ви спаси горящите задници ...

Терористична държава, прекалено голяма и прекалено различна. Някой ден ще се раздели поне на две. Русия ще си вземе някои райони и Крим.

Тя ще дойде да си вземе и Балканите!

А дано!!

Киевската Русь да си вземе нЕкои райони.. Или взимането е само едностранно. Като заема на Путин от 2 милиарда до Лукашенко.. Искаш, не искаш - брашно у заем тъпкано се връща.

"В Верховной Раде зарегистрирован проект постановления о досрочных выборах депутатов парламента страны, а также местных советов. Его автором стал член фракции правящей Партии регионов Николай Рудьковский. Постановление, опубликованное на сайте Рады, предлагает рекомендовать президенту Украины Виктору Януковичу, чтобы он назначил внеочередные выборы. Дата проведения голосования при этом не указана." Цитатът е последна новина от руския сайт "Лента.ру"

Само да не си от Чечня!?

За какви комунисти става въпрос в тази "селска" държава??! Те нямат почва у нас!!

"..Под Киевом приземлилось семь военных транспортных самолетов из России. Об этом на своей странице в социальной сети обнародовал депутат Юрий Сиротюк из Свободы. 6 грузовых АН-12 в Гостомеле и АН-24 в Жулянах из России. Таможенников и пограничников не допускают, сообщил Сиротюк, являющийся членом комитета по обороне и нацбезопасности, сообщает Новый регион-2. Ранее лидер Свободы Олег Тягнибок заявлял, что самолеты из РФ доставляют в Киев спецсредства, необходимые для разгона демонстрантов..."

Админ.. ,стирайте незабавно .ето!! Здесь -болгарский сайт!

вярно, това е български сайт , но истината е универсална.

Стерте .ето!!

Не стерешь правда ...

Ако ти си руснак ....то аз съм австралийско кенгуру..!!!! При това си и неграмотен дори за българин..!!!!

"В Верховной Раде зарегистрирован проект постановления о досрочных выборах депутатов парламента страны, а также местных советов. Его автором стал член фракции правящей Партии регионов Николай Рудьковский."

ХА-ХА-ХА, абе що не се явите на кастинг за някое телевизионно шоу, големи таланти сте русские/нерусские! Още малко и ще ме скъсате от смях!

Брат Пит ми е братчед, ..ама се вживява ф амерканските ленти!

Грешиш в писането бате! Н мен не ми работи "а"-то , на теб "и" то:)

За сега- комундетата тука ги посраха!!?

само 10тина украинеца са достатъчни да свалят от власт ибрикчииското промосковско правителство на гея,бея и злодеия.ние сме ялов народ, които не става за нищо. с тупани, вулвозели и кючеци правителство не се сваля. не сме народ, а мърша.

ЕС е обран бостан.Това е ясно. Барозу заяви, че няма такъв ресурс, какъвто Русия предостави на Украйна - 15 млрд евро. И САЩ са обран бостан. Външният и вътрешен дълг на хамериканците достигна невиждани размери. Последните събития показват, че опозиционните политически сили отстъпиха от Майдана и там останаха само анархисти и обучени скаути на профашистки образования. Дори в един момент се нахвърлиха срещу Кличко и го атакуваха с пожарогасители. Никой от т.н. протестиращи вече не споменава ЕС като цел на протеста, а брутално се оказва натиск върху властта, заради самата власт. Вече се проявиха и контрапротести в Одеса и Симферопол, казашки отряди застанаха на страната на правителството. Самият Янукович обаче е хванат за гърлото. Хем иска да влезе в ЕС, хем взема пари от Москва. Хем заповядва на Беркут да разчисти Майдана през нощта, хем на следващият ден обявява, че ще наказва момчетата на тази антитерористична организация. Крайна непоследователност....Върви се към военно положение ...

Браво!? Ти си цял GPS за българите!!

Украинците се учат от българския опит протести и контрапротести.

СМЪРТ на КОМУНИЗМЪТ СВОБОДА НА народа и демокрация за хората ! Руската сволоч вън от Украйна и газовите тръби на скраб! А ние трябва да замразим Южен Поток и да въведем визи и много тежък пропускателен режим за руснаци влизащи в България - ЕС не иска пияни МУЖИЦИ !!!

Е, комунизмът вече действително е призрак над Европата и..света!

Чаршаф, утре -в други ден пак ще се молиш на аллаха да додат донските казаци!

Руснаците са хора докарали смърт и мизерия на жени и деца, и цели народи! България е членка на НАТО и ЕС и не ни трябват пияни МУЖУЦИ - Украйна също трябва да влезе в НАТО и ЕС !!! АЗ КАЗАХ точка.

Брат, прибирай се вече дома, пиян си излагаш ни пред ората!

Този призив беше модерен през далечната 89-90 година, сега вече никой не вярва, защото всички видяха резултата.

Нашият човек си е неграмотен ..той ни е Брад Пит... демек от Брадъра! Ама го изфърлихме още на кастинга!!

1. ДИР, не е ли нередно раздухване на междунационална вражда и екстремизъм? Този коментар от тази х...убава и много умна жена май е точно такъв. Или греша?

Като те псуват- псувай и ти! ..принципът на неизбежната самоотбрана!....

Правилно.Никаква прошка ! Око за две,зъб за чене.

духането е между Янукович и Кремъл.

А ти кво светиш там, безбожнико??

...виж ти...сега разбрах кой им е светил!

Бегом в СИБИР мужик... Вие сте докарали само ЗЛО на България, Украйна, Естония, Литва, Латвия и т.н... Добре, че другите прибалтийски републики се отърваха от вас и не само са в ЕС, а и са с два пъти по-висок стандарт от ВАС !!!

и това са само част от европрелестите сполетяли балтийските републики: В Латвии уничтожены радиоэлектронная промышленность и автомобилестроение. В Литве из-за квот на производство молока рядовые жители практически перестали держать коров, поголовье сократилось в четыре раза. По требованию европейского начальства закрыта Игналинская АЭС, из-за чего Литва стала страной, зависящей от импорта электроэнергии (притом что для демонтажа станции нужно еще более 1 млрд евро). В Эстонии поголовье скота уменьшилось в пять раз, сельское хозяйство переориентировано на производство биотоплива. Остановлены машиностроительный и завод им. Вольта в Таллине, которые выпускали двигатели и оборудование для энергетики. По указанию ЕС почти втрое сокращена выработка электроэнергии с 19 млрд до 7 млрд киловатт-часов. Во всех странах Балтии пострадала рыбная промышленность установлены квоты на вылов и так называемые нормы солидарности на использование европейских водных ресурсов. В 2007 г. Еврокомиссия оштрафовала Литву, Латвию и Эстонию за попытку создать запасы продуктов, чтобы не повышать цены.

БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ТОВА КОЕТО ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ В УКРАЙНА !! Наблюдавайте какъв обществено политически модел ще се наложи на тази нещастна като нас държава !! Този модел ще е и нашият !!

подкрепям украинския народ тъпкан и унизяван от руския ботуш, сега преобразуван в поредната "братска помощ" и казова тръба. Взехме милиар заем и някои завиха на умряло в нас. А Русия дава милиарди на продажното правителство у Украйна за да я откъснат от Европа. Щото след ЕС, току виж поискали в НАТО.

А аз искам да путкарепа теб!!

..Лафазанови!?....

няма вече нато и ес, църкът наречен революция приключи

я малко се запознай кой какво иска и тогава се словоизливай. Стига с тоя миризлив ЕС. Толкова смърди, че се чудя какво правим там и на какво се радваме...

"...Лукашенко видит причину кризиса на Украине в наличии бизнеса у сына Януковича..."

"Веселяк" "революцията" в Украйна свърши, туй то, навръх 70-тата годишнина от разбиването на вермахта край ЛЕНИНГРАД! Колко символично а??? :)

СТАВАЩОТО ДОКАЗВА, ЧЕ В УКРАЙНА НЯМА ДЪРЖАВА !!! ВЛАСТТА СЕ РАЗХОЖДА ПО УЛИЦАТА !! ВЪПРОСА Е КОЙ ЩЕ Я ВЗЕМЕ ?? ДОПУСКАНЕТО, ЧЕ ТОВА ЩЕ СА СИЛОВИ СТРУКТУРИ СТОЯЩИ В МИМАНСА И ЕКСПЛОАТИРАЩИ СИТУАЦИЯТА Е ВЪЗМОЖНА !!! ВРЕМЕТО НА ДИПЛОМАЦИЯТА И ПРЕГОВОРИТЕ Е СВЪРШИЛО !! КОЙ ЩЕ НАЛОЖИ ПРЕДСТОЯЩИЯ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ - дали това ще са сили стоящи зад Русия или пък такива стоящи зад САЩ и Европа или пък ще е НАЙ ВЕРОЯТЕН СБЛЪСЪК МЕЖДУ ТЯХ е въпрос на близко време !!! Всеки има право да залага !!!! ВРЕМЕТО НА НЕЖНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ МИНА !!! ИДВА ВРЕМЕТО НА ДИКТАТОРИТЕ !!

също не счита Украйна за държава.

Терминаторът и Рамбо веднага на барикадата ! И да вземат Брус Уилис,че да има кой да ги спасява !

Точно така ,земляк!

Щом станахме двама значи вече можем да направим масова революция. Ти имаш ли представа как са с демократичните цености в Австралия например ?

колеги си е Чък Норис. Другите спасители са аматьори - спасители. Аз още не съм видял някога да се е налагало него да го спасяват, за разлика от другите.

Той откак се пробва да разбива въртяща се врата аз си имам едно наум.

съм опасен за обществото на ..комундетата- родоотстъпници!!!

средства в банка - над 2,8 млн. долара доход на година - над 2,7 млн. долара дивиденти - над 0,5 милиона долара жилище - 600 кв.м. квартира - 240 кв.м. нарастване на дохода годищно - около 800 000 гривни / 1 долар = 8,5 гривни/

Дайте статистика и за нашите милионери в България.

ами те са в парламента и хората около тях - навсякъде е едно и също - няма да се различаваме от марихуанците я...

явно ти си и нещо не си на кеф...то при такива новини как да си :)

Е, сега бой ви чака.

БВП паритет на покупателната способност на глава от населението: Украйна-$7,422 Полша-$13,334 Естония-$22,351

неграмотници!!.. тези данни не са мои!!

Кличко е получил обещения от американците,Украйна върви към национална катастрофа. Америка и Европа се постараха сериозно за безредиците. За народа бедност, безработица, глад - това ще се случи. Дали Германия би търпяла такива безредици?Най-недемократичната страна Америка призовава за свобода , но чия? За Европа пазар за нейните стоки, затваряне на заводи и експлоатация на природните ресурси на страната.Колко наивитет има в думите за свобода и демокрация, каква лъжа, след която следват сълзи и смърт. Това че БГ е в ЕС донесе затваряне за заводи, безработица, загуба на пазари, бедност, геноцид над народа.

Кличко е в небрано лозе!! Съчувствам му!! Ама ще го зема да почнем да отгрибаме тия дни. Плащам добре!

Научен комунизъм, сигурно е безупречна теоретична постановка. Върнете писанието, неграмотници!!

Кличко в Днепър !

Ма, ко става, бе?? Още ли не сме разтребили Майданя?? Ша викна шопете -да ни помогнат!

И да не е! Пращаме контингента от Кербала!! Ша опраат работата!!

Не е справедливо едно население от впианчени примитивни мужици да окупира територия изключително богата на ресурси. Без ресурсите запада загива, суровините са вече изчерани. Ако Русия не отвори ресурсите си, цивилизованият свят ще загуби постиженията си и стандарта си на живот. Ние Българите като част от голямото европейско семейство трябва да подкрепим братския украински народ в борбата му срещу диктатурата на Русия, това ще бъде стъпка към свалянето на режима в Кремъл.

Трябва повече да се стараеш за да заслужиш робското си място в бъдещия ционистки свят. Това което показваш не е достатъчно ...

Ма ти в 21 век са оля!! Хайл Хитлер!!

A справедливо ли е най-големите финансови ресурси да се намират в ръцете на хора, които не са най-блестящите умове на човечеството и не създават благата в този свят. НЕ в тези които създават благата със своя труд и интелект, а тези които са намерили законен и завоалиран начин да ограбват хората. Там търси справедливостта.

Оди майната си ,революционер!!

А свирки хорошо делаеш?

Уважаеми съфорумци,Вие струва ми се не сте чували за ирония. Та иронизирал е България-ЕС,иронизирал е. Ама трябва да имате достатъчно акъл за да го разберете:)

Ти хубаво се майтапиш, ама някои от пишещите тук съвсем сериозно се възмущават от световната неправда - как може Русия да има толкова ресурси и да не ги ДАВА на другите. Че и са говоти на война да тръгнат за да поправят неправдата.

StamOff

В крайна сметка запада и русия ще си поделят Украйна. Държавата ще се разцепи ...

Няма ли някой сайт за да правим залаганияя - ще се или няма да се разцепи. ;)

Така! След това пристъпваме към Полша!!

Крайно време е милицията да използва водни оръдия срещу тълпата и подбудените от евромафията ще си отидат по домовете.

С оръдията на английската военно- морска флота, когато беше министър на военно морския флот в Дарданелите дадохте 40 000 убити англичани, флотата беше разбита от турците, правителството падна и Турция стана независима държава

Да мразиш комунизма не означва да мрасиш Русия. Що се бъркате?

Мразиш нещо, което го има само на книга? Смешко. :)))

ЧЕРВЕНИТЕ ГНИДИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО ПИШАТ МНОГО В ЗАЩИТА НА ЯНУКОВИЧ ТОЙ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ. В УКРАЙНА ДАЖЕ НЕ ПОДОЗИРАТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА РУСОФИЛИ.

Очаквам до минути Дир.бг да Процедира по Нещата, които Изказах в Пряк текст тук по-долу, Колега. (Ако Не Започнем Сами да Изправяме Нещата - до дни виждам Това от Украйна у Нас.)

Несериозно е.

Още една новина: Отговорност за убийството на милиционера в Киев е поела "Украинската въстаническа армия" ?!?!

Киев. Представителите на ЕС в Украйна призовават опозицията да се разграничи от всички десни групировки, които използват насилствени средства за постигане на своите цели. Ние призоваваме опозицията да поддържа мирния характер на демонстрациите и ясно да се разграничат от всички, които използват насилственис средства за постигане на своите цели, се казва в разпространено изявление на представителството на ЕС. През последните дни в Украйна радикални десни групировки започнаха массово окупиране на сгради, саморазправа с граждани, побоища и убийства. Ксенофобията и расизмът взеха връх, а опозиционните лидери не успяват да овладеят ситуацията. Украйна е пред реален държавен разпад, ако институциите не успеят да се справят с нацистките изсъпления, които започват да приличат на времената от началото на 30-те години в Германия.

Дезинформатора пак се изказа. Защо пък всички десни групировки служещи си с насилствени средства. Защото брюкселските марионеткли са леваци интернационалисти и мултикултуристи ли?

Информацията е официална, селчо.

Връщане назад няма.Украйна върви към свободата си.

Гршиш, ама за това ще разбереш в следващата серия на сериала!

Ний, българите, тая "свобода" вече я изпитахме на гърба си.

Ний, българите, така и не си извоювахме нашата свобода! Нямаме "топки" за тая работа!

В този сайт професионалните русофоби са особено активни в последно време. Целта е плюене по Русия и настройване на участниците във форума срещу православните християни. И замазване на истинските причина за бедността на българите, като отново се сочат грешните виновни и се обвинява комунизма, въпреки че няма такъв. Да напомня че комунизма не е изобретение на руснаците и не е приет от тях на доброволни начала. А е наложен със сила и пари. По подобен начин на процесите които стават в Украйна. Нищо ново под слънцето.

За какви русофоби говориш. Хората правят разлика между руски народ и руска олигархична диктатура. Народът в Русия цъщо не е цъфнал и вързал! А Русия "извива ръце" и притиска народите около себе си, защото може, но това не означава, че това трябва да ни харесва. Още нещо - някои народи са готови да й се противопоставят, представи си!!!

Всичко е ясно - ерата на диктатора Путин свърши, времето му изтече. Рускiят и украинският народ мразят диктарора Путин. Путин е политически труп, въпрос на седмици, дори на дни е диктаторският режим в Кремъл да се сгромоляса с гръм и трясък и Русия да отвори ресурсите си за цивилизования свят.

Това може да стане ако на петрола му падне цената до $18 за барел....До тогава, всичко това е в сферата на научната фантастика, не че не го подкрепям....

"с гръм и трясък и Русия да отвори ресурсите си за цивилизования свят. " Да си дойдем на думата еврогеецо, капиталистите искат ресурсите на Русия. Е, няма да стане. ;)

Кажи си, че ти си мразиш Путин, т.е. личното си мнение! После, от + и - ше разбереш колко са съмишлениците ти.Янукович е президент на Украйна (пояснение за дебили). Все пак Путин управлява Русия, Обама - САЩ. Явно и двамата са задкулисно намесени, но при теб омразата към Путин надделява!