Украйна и ЕС изключиха Русия като трети в преговорите

Украйна и Европейският съюз са се уговорили да водят преговори по споразумението за асоцииране без Русия, заяви еврокомисарят по разширяването Щефан Фюле.

Обратно в новината

Коментари - Украйна и ЕС изключиха Русия като трети в преговорите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я стига лъжи!Щатите мачкат всичко около територията си.Това се нарича буферна зона,която е спасила Русия след Хитлеристкото нападение.Украинците трябва добре да го разбират,в противен случай ще им е много тежко.Дори допускам,че поредна война би опустошила тяхната територия.Не трябва да повтарят исторически грешки.

Киев да реши... Лъжи на търкалета. "..Despite talks in Brussels by his government aimed at securing financial aid from the EU for his near-bankrupt country, Yanukovich still appeared on course to go to Moscow on December 17 to tie up a trade agreement which the opposition fears could slam the door on integration with Europe..." Отново спявка в Кремъл на 17.12...Комунистите будалкат украинците с някакво подписване с ЕС, а си правят свои планове.

Не разбирам късата памет на украинците- навремето германците са им викали "швайн, швайн шнел" в газовите камери, а сега какво очакват тези украинци.В Европа има два народа с много къса памет - ние и украинците, пък те и поляците не са много далеч от нас.

Къде така са им викали? :)

Излиза,че този Кличко е отглеждан за лидер в едни бъдещи събития, които вече са настоящи.При нас в България, така и не успяха да отгледат ни един, взеха царя навремето наготово.Той свърши това, за каквото беше дошъл и от тогава няма лидери.Мъчиха да направят нещо от Бареков, ама той празен от към каквото се сетиш. Та затова и платените протести увиснаха- няма лидери.

Досега си мислех, че присъединяването към който и да е съюз е доброволен акт. Но не и към Европейския - там присъединяването е задължително, а ако не щеш - следват увещания, заплахи и санкции - откъде накъде ще се дърпаш?! И що ли се дърпат тия украинци - я вижте ние какви екстри получихме - безработица , престъпност, проституция, хомосексуализъм, унищожена индустрия и селско стопанство, бедност и гладория, съсипано образование и здравеопазване , че кой ще се откаже от такива благини? Чудни украинци...

ЕС много я кльопа тая Украйна бе.Защо ли? Ако някой е наясно,моля да ми обясни.

Украинците не толкова искат ЕС май, колкото не искат Русия. Та за това така. :)

Левитската мафия ги глътна и тея.

Пореден брилянтен ход на Путин!Човек разбира най добре ситуацията,когато изгуби това което има!

Брилянтин, гея траволта...

престъпниците от европа за пореден път показаха същноста си.капитализмът обаче е обречен и европейският съюз няма да се спаси от разпада.този процес не може да бъде спрян

Да живеЙ световната революция! Ура другари! :)

престъпниците от Кремъл какво ще наредят на Янукович на 17.12..

Огромен коментар, ама за нищо. "Хамериканец" е дума, употребена за първи път от великия Тодор Колев, който в свое шоу в началото на прехода изпя песента "Как ще ги стигнем американците..." Доколкото героят на Колев - циганин с цигулка попревърташе думите на "цигански", веднъж той изпя "Как ще ги стигнем хамериканците...". От там тръгна и думата. Песента впрочем, млади и невежи "умнико" иронизира нас, българите, а не "хамериканците". Хубаво е да се проверяват нещата, а не да се реагира първосигнално.

И защо да бъдем иронизирани българите. За какво д завиждаме на американците. За 17 трилиона дълга. За постоянното мародерстване, нападения и ограбване на чужди държави. За някакъв стандарт на живот, на гърба на останалата част от света. И то един стандарт, вече солидно се разпада. За какво да им завиждаме. А истина е точно на обратно, как ще ни стигнат американците. Няма да успеят никога. И без това ще престанат да съществуват в обозримо бъдеще.

Ами просто защото, когато Тодор Колев пееше "...Как ще ги стигнем американците, че и задминем дори...", в България се крадяха чистачките на колите (ако някой забрави да си ги прибере) и ред други неща. Има записи на песента в много нейни варианти, слушай я и ще разбереш. Говорим за началото на прехода. И думата "хамериканци" ама изобщо не беше за да ги иронизира тях или да ги обиди. Това е историята на една дума, ако някой си мисли, че като я използва, ще демонстрира нещо по отношение на американците, реално не днае собствения си език и културна история.

Що лъжете, бе? Азаров оня ден каза направо - ЕС ни осигурява 20 милиарда евро и подписваме. Това е цената на Украйна. ЕС и Меркел ще я платят.

дръжки

Чакат заповедите на Кремъл. Виждат, че ЕС не минава прав под масата.

Ти даньк гларус в Китен взема или дава?

шъ ги гази медвед незалежните

ги е газил 150 години докато ги направи част от Руската империя и пак нещо не става ...... :)

Напишете в Гугъл: Колко беше добре при соца - със 165 лв. заплата на млад специалист и 50 лв. пенсия И четете, млади хора, колко добре е било тогава по времето на СССР. Лъжат ви дъртите и крадливи комунисти сега. А тук всички са наети нещастници от БСП преди изборите

Хаха, качили сте някое сайтче за заблуда - ето вижте какво пише в Интернет. Защо не каза колко стотинки е бил бензина, хляба. А че с тази заплати си изкарваш една морска почивка. А че за образование не плащаш нищо. За лечение, стоматология не се плаща. Четете млади хора, вижте как запчват да ви лъжат. Правят си сайтчета с лъжи и после ви ги посочват като достоверен источник на информация. Ето така работи еврейската пропаганда. Целия преход в диво очерняне дори на хубавото преди е дело на еврейски фондации и местни еничари. Ето така ни мамят

Хляба беше 35 стотинки. Бензина 80 ст за литър. А със 165 лева можеше да изкараш морска почивка само с карта. Помниш ли какво бяха това карти за почивка? А как се получаваха? Та според мен ногУ разлика нЕма. Щото и тогава със 160 кинта можеше да купиш 200 литра бензин и сега с една минимална можеш горе долу толкова. И с лЯба пак е така. Така, че май нищо не стана. Все сме си така. :) Смо дето тогава млядите специалисти и не мислеха да купуват бензин. За кола се чакаше по 20 години - между 5 и 8 000 за нова или 14 - 15 000 за на старо. Е, едни хора бяха правоимащи, та не чакаха, ама те и бензина не го плащаха ...... :)

че за миропомазаните комунисти имаше безплатно ядене и пиене за в къщи. 22 резиденции, И всякакви екстри ,в т.ч. и Маздички по за 5 бона. И всичко това на фона на 200 лева заплата на висшист. А пенсионерите на село стигаха до 40 лева на месец. Червени тарикати. Живееха и пак живеят на гърба на останалите.

на Кирил Добрев са активирани и мислят, че няма живи да кажат истината за социализЪма.

с комунисти не се преговаря

Все пак, ще се самозакопаят. :)

Едно ми е интересно, при положение, че около половината са етнически руснаци, мислите ли, че Русия ще има нещо против тази колония да е в ЕС? Все пак това са избиратели, които могат да влияят и то съществено върху политиките на Украйна. Русия няма интерес от разцепване на Украйна, защото благодарение на това население може да влияе върху цяла Украйна, а не само върху части от нея.

В момента има точно 15 червени трола във форума или 2-3 с по няколко фалшиви имена :) И те си списват небивалици за велика Русия. Аз съм живял по времето на СССР и никога не искам това да се върне отново.

Бъди сигурен, че никой не иска. Но щом си живял там, знаеш много добре, че СССР е нещо различно от Русия. Това, че на омразата се отвръща с положително отношение, значи, че има хора, които уважават Русия заради това, което са направили за България, за това, че имат гениални писатели, поети, учени. И да изпреваря думите, че Имперска Русия ни е искала за техните си политики, ще репликирам с това, че Иванушка, Степан, Игор от Сибир са тръгнали да спасяват православния народ, а не да търси излаз на други три морета.

Е, той излаза е покрай другото .... :)

Я разкажи някой спомен онова време, нещо, което лично тебе е засегнало.За да разберем колко е било зле и колко си пострадал. Защото иначе излиза че лъжеш и обработваш младото поколение.

НароденСъд 2

Спрели са го полицаи,поискали са му паспорт за проверка,видяли са на последната му страница че е безработен от три седмици и са го принудили да започне работа моментално.... :))

В момента се извържват последните приготовления за III - тата св. война. Това ще бъде III-ти кръстоносен поход срещу СЛАВЯНСТВОТО !!! - основния трън в очите на латините. Злобата, която имат има много древен характер, но това ще бъде и техния край . Европа ще опустее, а Русия ще бъде световна империя!

Майко какви малоумници има в тази държава.

Ти си доказателство за думите си.

Така е. Всеки един от походите, на Наполеон, на Хитлер е бил с тази цел. Личност, идва с прогресивни националистически виждания. Прихваща се с окултни техники и се превръща във формат зомби. Следва завладяване на част от Европа за подсигуряване на ресурс за война. И зомбито повежда поход на изток. Зомбиращите и финансиращи тези военни операции са все от един произход, еврейски.

Дай подробности

Бедни ми украински народе,дръжте се здраво за Русия,защото не знаете за какво стачкувате!Ако се излъжете и влезете в ЕС,само след 5 години ще бъдете докарани до просешка тояга,ама тогава никой няма да Ви иска.Справка-България !

Или както казва журналистът Роман Носиков,в момента в Украйна имаме " дурь с турбонадувом"

Май Трета световна ще остане единствената надежда за чест и справедливост!!

След месец и половина започва зимната Олимпиада в Сочи. Русия избягва резки действия и движения, които биха предизвикали бойкот от страна на ЕС и САЩ. Каквото ща става, ще става напролет ... До тогава - протести и наддаване.

голям праз гаче ли нямат опит от 1980 в тия работи

НИЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ДПС, ЗАЩОТО ХОДИМ ЗА ГЪБИ , А НЕ ХОДИМ ДА ГЛАСУВАМЕ. ПРОБЛЕМИ С БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ НЯМАМЕ. И ОЩЕ ЧЕТЕТЕ МИДХАД ПАША - В БЪЛГАРИЯ НАМА ТУРЦИ.ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА НА НАРОДА НИ. ЧАСТ ОТ "ТУРЦИТЕ" В БЪЛГАРИЯ СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ, КОИТО СА ПРИЕЛИ ИСЛЯМА. ОТ ТОВА БЪЛГАРСКАТА ИМ КРЪВ НЕ Е СТАНАЛА ТУРСКА. ТЕ СЪЩО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ. И СЪЩО СЕ ТРУДИХА РАМО ДО РАМО С НАС. И ТЕ СА ПОТЪРПЕВШИ ОТ " ДЕМОКРАЦИЯТА" В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО УНИЩОЖАВА ДЕМОСА.

Украйна внася в Русия стоки с ниски, или почти без мита. До тук добре, обаче и ЕС внася стоки в Русия, само че с високи мита, та когато Русия наложи същите мита и на Украинските стоки, кои ли стоки ще се купуват повече?

естествено.

ДОБРЕ ДОШЛИ, СКЪПИ УКРАИНЦИ!!! БЯХМЕ ЗАЕДНО В ЕДИН ЛАГЕР. СЕГА ЩЕ БЪДЕМ ЗАЕДНО В ЕДНА БАСТИЛИЯ!!!! И ВИЕ И НИЕ СМЕ СВИКНАЛИ. ИМА САМО СМЯНА НА НАРОВЕТЕ.

клиент на ГУЛАГ. Тъжно, но истинно звучите.

Русия ще изключи Украйна при определяне цената на газа! Украйна ще бъде принудена да поизключи някой друг отрасъл от икономиката си, а след време и много други.

Ми ще изравнят цената на газа с нашата цена и готово. Ние плащаме тройно на всички останали питай Р.Овч.

Хубав подарък за добре дошли в ЕС- съкращения, замразяване на заплати, увеличаване цената на услугите, увеличаване цената на газа. Сриване на пазара в Русия, квоти за другите държави. Резултат: след 5 години майдана пак ще е пълен.

Ахаа другаря Путин омекна като брус сланина, много ясно ясно, че Украйна ще реши, ти кой беше , че да решаваш вместо Украйна?!

Да не стане пак Путин да спасява реномето на някой държавник, както стана със Сирия. Не забравяйте, че за границите на Украйна се е ляла много руска кръв! Ще видим. Може и да се спрат някои кранчета към ЕС и да минат към Китай и Индия!

Ави техния ВПК се е ориентирал точно натам, по-конкретно Индия. Също така в ядрената енергетика си поддържат отлични отношения н Иран, а аятоласите има доста долари и петрол. Да не забравяме, че ще строят и три централи в Турция. А също така, че там е и цялата Менделеева таблица. Руснаците няма какво да ги мислим.

Никой никога не е решавал вместо Украйна глупако, "натискът" от страна на Русия се изразява в това, че украинската икономика е пряко свързана с руската и ще има яка щета за голяма част от бизнеса там при влизане в украйна в ЕС! Същевременно това, което ще получат от ЕС украинците е това, което получихме и ние - убиване на местното производство посредством непосилни за производителите изисквания, директиви, доклади, мъмрения и размахване на пръст. Единственото, което ще ти бъде разрешено да бъдеш е удобен и послушен пазар на третокачествената европейска продукция предназначена за треторазрядни страни като нашата. Ако мислиш, че Гюнтер и Хелга им пука за подобравянето на мизерното битие на бантускота помисли пак.

Ми скоро е олимпиадата бе мозък.

Другарят Путин пак привиква другаря Янукович в Кремъл на 17.12. А говори , че Украйна сама ще избира. Лъжат де що могат болшевиките.

Хахаха - Русия извън схемата, за пореден път.

С целият си Черноморски флот в Севастопол.

СЕ ИЗЛИЗА МНОГО ТРУДНО-САМО ПРЕЗ БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ!

Това означава, че на практика Украйна ще бъде разделена. Източната част на Русия, останалото на ЕС. Този еврейски съюз се оказа една най-обикновена, но много алчна подлога на американците и ще си плати за това. Барабар с българските помияри членуващи в него.

Не е така линията по която Украйна би се разделила. Източна Украйна върви в пакет с Южна Украйна и морето. Остава един малък пакет на запад.

Точно по линията начертана от Кързън ще мине и този път подялбата.

най-обикновен шмекер от руски произход.

То щото ти не си.

Който разбрал разбрал. А ти си мисли каквото искаш...

Не знам защо, но стереотипното мислене, останало ни още от комунизма, че всичко на запад е добро, а на изток зло е още живо и здраво битува в съзнанието бъргарско. Мисля, че добро е всичко, от което държавата ни има полза.Независимо от географския му произход.Всичко останало е ..."комунизъм", "тоталитаризъм","демократизъм", "кретенизъм".....

лекции в партийния клуб. Другарят Добрев ще ви опресни с последните тезиси.

Русия е Велика!!!

То тъй бе, ама тук става дума за Украйна :)

Все тая, Царят император е на Велика, Мала и Бяла Русия. Общоруско духовно пространство.

По-велика от СССР?!?!

СССР е мимолетна част от историята на Русия. Русия е Велика!

Сега след "победата" на украинския народ следва веднага да се замразят заплатите, да се вдигнат цените на комуналните услуги, и естествено да се свалят митата за стоки от Европейския съюз. Отлично. Честита победа.

И пак твърдя. УКРАЙНА СЕ РАЗПАДА. ТОВА ЛИ Е НЕЦЕНЗОРНОТО ИЗЯВЛЕНИЕ? ДИРНИЦИ ЦЕНЗОРНИ!

И на какво се разпада? На руснаците в Русия, а украинците в Украйна. След Освобождението турците са си тръгнали за Анадола. И тъй като не са си тръгнали всичките, днес имаме проблеми с противоконституционната партия на етничиска основа....

Дефакто монолитни украинци така както ги разбират соросоидите, няма. Има в повече от две терети от територията на Украйна украинци с руско етническо и духовно съзнание, които нямат нищо общо с бандеровската неофашистка банда, която е малцинство и ако много настояват ще им бъде бит шута в Полша с бедните им области.

се позаинтерисувай от историята им, която и те не познават, правата на областите, култура, бит и пр. Нищо не значи поредната цветна "революция" Просто опит за преврат на фашизоиди от прикарпатието докарани с автобуси.

Вярно ли. Явно според вас гербозомбитата е съществувал освободен от данъци пазар в Османската империя.

Представителната "демокрация" прави правителствата слаби и податливи към корупция поради невъзможността на суверена да упражнява контрол върху тях. Вместо това контрола се упражнява от големите банки и корпорации, чрез финансови стимули и в пол-лошия случай с компромати. Затова печелят кукловодите, затова бранят този "демокрация". Тя е в ущърб на работещите хора. ЗА това и Украйна ще я завлече мъртвото течение, наречено европейски съюз. Ако имаше истинска демокрация в Европа, те самите щаха да предложат референдум на украинския народ. Но понеже знаят , че повечето граждани на Украйна няма да искат това присъединяване, не бе предложен, а се упражни политически натиск върху правителството.

Който разбрал разбрал. А ти си мисли каквото искаш...

си усложнявате названието на длъжността...

Зашо не погледнат поне какво стана с тези които минаха по този път. Само това: 1. Затрита омаломощена промишленост за някакви с и 10-15 години. 2. Приватизиране в полза на западни корпорации на всички стратегически отрасли и предприятия- комуникации и далекосъобщения, добив на полезни изкопаеми. 3. Експанзия в банковия сектор. 4. Монополизация в областта на търговията, унищожаване на местното производство и изтичане на капитали чрез стратегическите работодатели(както бяха представени в началото) - и прочее. Резулатат- масово обедняване и оскотяване гарантирано в стратегически план за много години напред. Питайте бе укранци и гледайте, а не само да подскачате по площадите!

по-точно не може да бъде казано.

изключили Русия. А тя като ги изключи от газовата линия какво става :-). Да му мислят украйнците когато загубят достъпа до руския пазар

СМЕШЕН ПЛАЧ Родни зомбита червени, цял отбор олигофрени за Украйна плачат, хлипат, ЕС да не я съсипят. Не плачете лицемери, братя на червени кхмери, помни нашия народ, помни Сталин и Пол Пот. А в Украйна всички хора още помнят Гладомора, знаят кой им причини смърт, нещастия, злини.

Хайде кажи кой измисли комунизма и защо приписваш тези престъпления на руския народ? Кой е виновен за гладомора знаеш ли?

Руските са виновни и за картофения глад в Ирландия при който измират 3 милиона Ирландци

Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин. Той е виновен за гладомора като ръководител на съветска Русия а комунизма го измисли друг изрод - сифилитика Ленин. Според някои източници и двамата имат еврейски корени.

Гледайте документалния запис на FAZ от 10. Декември, как малкият Кличко се договаря с милицията за сценария за протичането на "сблъсъка" на барикадите! Оказва се, че митингите и битките с милицията са само един цирк!

Любовта към парите, възпитана от ранна детска възраст в материалното общество те прави слаб и податлив към корупция. Такъв човек не може ефективно да служи на обществото и съзнателни или не съдейства за неговия разпад и мизерия. Това , което се случи тези дни в политиката на украинските лидери е явна продажба на Украинските интереси.

"Какой надобности уходить далеко,если у тебя черт на плечах"-Вечера на хуторе вблиз Диканки,Гоголь

За сега от тази статия може да се смята, че ЕС е съгласен да промени условията - нещо, което бясно отхвърляха преди дни. Украйна води политика на защита на своите интереси, което уважавам и подкрепям.

Пак не питаха украинския народ кой път иска да поеме. Това е демократична Европа драги господа. Едно време като присъединяваха част от европейските страни в соц блока , пак така без да питат действаха. От позицията на силата. А иначе си мислете че се свободни и имате демокрация.

Паразитните образувания сащ и ес, създадени и управлявани от юдеомасоните пълзят към още една суверенна държава. На нас вече ни изпиха кръвчицата, факт е че сме най-бързо изчезващия народ в световен мащаб. Учудвам се защо хората не могат да прогледнат, че сценарият е винаги един и същ и води до ограбването на ресурсите на всяка държава попаднала в лапите на мвф - също продукт на ненаситните еврейски банкерски фамилии. Злото се е надигнало към целия славянски свят, който не докрай осъзнава плана за поробването и ликвидирането му в последствие. Повечето медии за масова дезинформация са собственост на същата сган и целта им е хората да вярват на интерпретациите или в най-добрия случай да се лутат между лъжата и истината, като махало на часвник, докато животът им бавно угасва и съответно междувременно са дали своя "принос" за колонизирането на планетата. Нищо добро не очаква украинците, ако бягат от Русия и славянския си корен.

Русия е завладяна от юдео-масоните още през 1917г., а от татаро-монголите далеч преди това.

А САЩ са завладени от тях още след гражданската война през 19 век.

Малийййй, заем от МВФ!!! Това е по-страшно и от трудов лагер!