Коментари - Украйна: Страхът, че могат да те пратят на фронта | Днес.dir.bg

Украйна: Страхът, че могат да те пратят на фронта

Страната се нуждае от повече войници, за да мине в контранастъпление. А броят на жертвите е висок - с него расте и страхът на младите мъже от повиквателните

Обратно в новината

Коментари - Украйна: Страхът, че могат да те пратят на фронта | Днес.dir.bg

Коментари

Прави ми впечатление, че DW започна да пише не чак толкова ласкави статии за Украйна. Жалко за младите момчета, които не одобряват действията на Шмъркача, но са принудени с бой и палки да заминат на фронта.

Нямате проблеми........сума офце има тук на форума които са готови да се запишат утре!

Никой вече не ще да мре за НАТОвските мърши! Те мислеха, че укрите са неспасяеми ахмаци, но уви - усетиха се !!!!

Виждам руския трикольор да се вее на покрива на Киевската рада...скоро.....виждам и военен трибунал за укро-нацистката шайка.

Укрите дали са се усетили няма никакво значение, виж видеата по-долу, които публикувах - всички са тръгнали от украинските телеграм канали! Границите на Украйна са затворени и в момента върви сафари за бъдещите защитници на 404.

ПАК СТЕ ВЗЕЛИ ПАРАТА ОТ ПАСОЛ ;))

Пишат се много неща, но видеоматериали няма. Как да вярвам или отричам, когато 100% от журналята пишат поръчково?

Фашистка укропитечка. Бой Вова, разпори им предателската путка

Всички искат да карат ПОРШЕ, но никой не ще да кара ЛЕОПАРД! Що така бе укри, нали и двете машини са немски ????

Ваш ред е да докажете всичко с дела а не празни глупости тука. Ходете да спасите зеления наркоман . Сащ имат нужда от вас сега.

Вие сте на първа линия в нашата колективна отбрана и затова първи ще бъдете жертвани за нашите интереси !!! Това каза БайПън на гордите Европейци от Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Латвия, Литва и Естония !!! Вие сте на първа линия в нашата колективна отбрана", обърна се към държавните глави на Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Латвия, Литва и Естония БайПън, предаде БНТ. "Като източен фланг на НАТО, вие сте предна линия на нашата колективна отбрана", заяви още БайПън на срещата на високо равнище на държавите от Букурещката деветка Държавите от Б9 са "фронтовата линия" на колективната отбрана на НАТО, както и "за свободата на демокрациите в Европа и по света," добави БайПън. Да живее вашата наша Националната Атлантическа Терористична Организация НАТО !!! АМИН !!! Пушечното месо на Окрайна е на привършване вече, затова сеобсъжда мобилизация в Полша, Румъния, Балтийските пудели и България! Поляците имат вече имат планове в действие за над 280 000 души! Полша вече работи по мобилизирането на 280 000 ЦИВИЛНИ мъже ! Към Редовната си армия! Следва: В рамките на 2 месеца се мобилизират родените след 1980 г. Румъния и България са определени за военни гранични пунктове. Дават оръжие и жива сила за пушечното месо! Западноевропейските ли колонизатори ще се бият ? Намериха роби в Източна Европа, така,че Вие сте пълнежа.... В Западна Европа няма нищо подобно!

Всичко казано от екропитеците и краворофашистите е фейк. Слава Русия

Ето ви видеоматериали бе животни! Сложете си един Телеграм и гледайте за какъв вой става дума в УКРАИНСКИТЕ телеграм канали! Бива ли да сте толкова прости да се "информирате" за света от платените БГ медии? Виж само за какъв лов на хора иде реч в момента в Украйна: "Викове на ужас в Одеса: бъдещият водач на "Леопард" крещи от възторг, когато гробокопачите му чупят пръста, закалявайки го преди предстоящите битки.": https://t.me/ZaPraVda/16499 https://t.me/todorangelov/4786 https://t.me/RVvoenkor/36644 https://t.me/SolovievLive/152811 https://t.me/SolovievLive/152717 https://t.me/SolovievLive/150140 https://t.me/ZaPraVda/13766?single https://t.me/RVvoenkor/37233 https://t.me/borisrozhin/77269 https://t.me/voenacher/22060 https://t.me/borisrozhin/77280 https://t.me/Ukrainianformat/22843 https://t.me/RVvoenkor/37593 https://t.me/borisrozhin/77422 https://t.me/ZaPraVda/15033 https://t.me/borisrozhin/77832 https://t.me/RVvoenkor/38308 https://t.me/ZaPraVda/15190 https://t.me/voskoboinikovaleksandr/24529 https://t.me/Rubej99/13894 https://t.me/warhistoryalconafter/87288 https://t.me/Ukrainianformat/23495 https://t.me/ZaPraVda/15820 https://t.me/RVvoenkor/39105 https://t.me/borisrozhin/79034 https://t.me/c/1465202821/33898 https://t.me/denaziUA/36592 Мобилизират в градския транспорт: https://t.me/warhistoryalconafter/85777 Мобилизират и по време на погребения: https://t.me/vorposte/35016 https://t.me/odessatypical/25283 Почнаха да моГилизират дори инвалиди - слепи и без крайници: https://t.me/warhistoryalconafter/81848 https://t.me/simeonoffkss/14703 В Одеса са навсякъде, из целия град: https://t.me/odessatypical/25293 Почват и жените: https://t.me/Ukrainianformat/19630 Видета са хиляди и са снимани предимно от жените на буквално отвличаните и пратени на сигурна смърт мъже! А средната продължителност на живота на такива мобилизирани е 4 ЧАСА! ЧЕТИРИ ЧАСА!!!!!!!!!!! Украинска журналистка пита украински командир, дали е вярно популярното твърдение, че средната продължителност на живота на украински войник на фронтовата линия в Бахмут е 4 (ЧЕТРИРИ) ЧАСА, на което военният мънка, увърта и уклончиво отговаря, че "мисли, че е повече"! Изключително мотивиращо видео: https://t.me/todorangelov/5055

Какъв страх бе…. Бахти фалшивите новини!!! Държава която поиска половината оръжеен Арсенал на Европа…очевидно искат да се бият. Страх ги било, дано получат по главата, и да благодарят на еврейските американци, които им уредиха тая война!

Горките бесарабски българи!!! Откажеш ли да се биеш,зад гърба ти те чакат Гестапото на Зеленски и заградителните отряди Кракен с куршум в тила!!! Не пожелавам и на най-злият си враг да бъде мобилизиран за пушечно месо от Нацистите в Киев!!! Който се е събрал веднъж с украинските фашисти хубаво не е видял! Нацистите изпращат еетнически българи, прясно мобилизирани,без подготовка, на първа линия в изпълнение на самоубиствени мисии! Това се прави съвсем умишлено за да се унищожат физически колкото се може повече българи за да освободят населяваните територии,те за Зеленски са подчовеци, пушечно месо!

Трагично е положението с пушечното месо, а това за доброволците ... ами не вярвам на DW... това е надъхване ...

Дойче Зеле ли са взели парата? Защото статията е тяхна.

Защо сте тук, а не в усрайна, отивайте да се докозвате, какво се плюнчите тук. Наркомана има голяма нужда от вас. Ще ви подпомогнат с билетите до Киев, а там ще се погрижат за вас братушките. Ще бъдете много обичани

Ако не искаш да ходиш на фронта, накарай някой да ти удари мускулно една спринцовка с НАФТА. Този номер го разказва ШВЕЙК и работи - гаранция Фганция!!!!

си се напрегнал…

Статията е добра не е малоумна пропаганда, но защо сам си противоречи или авто цензура. "Много украинци нямат и желание да заминават в чужбина - повечето от тях доброволно се записват в армията." Никой нормален човек не иска да се жертва било то руснак или украинец,всеки би избягал една година след началото и ако е имало желаещи те вече са на фронта. Да те карат като животно да умираш за Зеленски или Путин и двата избора са едно и също да оставят само желаещите да се избиват

Този да вземе да се огледа и да види колко украинци кръстосват Европа , а трябва да се бият в Украйна !

Военни патрули и полицаи ловят по улиците и търговските центрове младежите, които по възраствъзраст(от 16г.) попадат в разпоредбите на потедната мобилизационна вълна , обявена от президента Володимир Зеленски, съобщава kasparv.uk. По информация на медията, спират ги на входовете и изходите от метрото в Киев, общежития, хостели, служители на КАТ спират автомобили, шофирани от млади мъже. Патрулите проверяват документите им, сверяват ги фс данни на МО и им връчват повиквателна право на улицата! За раздаване на повиквателни в Лвов например, са привлечени учители, пощальони и държавни служители, на които е обещано възнаграждение от 20-30 хиляди гривни. Заплащането зависи от "изпълнението на плана" по раздаване на повиквателни.

Както разбирам от кментарите, да защитаваш рдоината си е вид сороис-озъм, нато-визъм и фашизъм. Дано никой не напада България, с такива "съграждани" нищо добро не ни чака.

Ахъм. А в Москва младежите си свиркат на балалайки и само какъв купон!

начина ти на изказване говори много за менталното ти състояние!

Какво ще правим?

Все що е от дейбъго, пъкпъкмеъбът, дейпесевеебали и гробонаебали да се явят на 13 коловоз на централна гара та защитават еврогейския американски фашизъм в усрайна

Първият руснак върнат от МКС с американски космически кораб поради дефект на руското говно https://www.youtube.com/watch?v=vLC7jtqX2Kg

Не, не ти е жал. Желаеш Руската империя да се разшири, дори с цената на стотици хиляди убити невинни. Желаеш война и диктатура. Не знам защо.

Чекмеджан знае,... стегай чепика и отиваш в усрайна

Там се радват - защото като пукнат ще дадат на тати Лада, на мама кожено палто от умряла лисица. За снимката ест.

Бе май расте бройката на груз 200, ама нали дирниците са платени ватнишки подлоги, дрънкат като за последно!

Украйна е нападната от многократно превъзхождащ я противник. От 2014г. С бъклица и дрян ли да канят мъжете в армията?

Отде тая злоба. бе? Руснак-имперец ли си, що ли?

Расте в посока Киев

тези 5 лева ... как да ти обясня.. то е като гладна кокошка просо сънува. само дето си толкова беден, че си пропуснал, че 5 лева са нищо.

Порошенко , Зеленски защо не са на фронта ?

Понеже младите руснаци много се кефят да ходят на война .Нали затова пращат затворници.

Бандеровската кочина отива на разпад

абе дир защо не пишете какво става при рашките тях не ги ли е страх ,че путлер ще ги прати на фронта да убиват деца и цивилни

"Всеки ден погребват хора - не десетки, а стотици." Боже, Дойче зеле и ARD разпространяват "руска пропаганда"? НЕЧУВАНО!!!! Вместо да пишат за украинските победи, те пишат за големите жертви на укроармията и за страха на мъжете, които се крият по къщите, да не ги мобилизират. Явно положението е много зле, щом и западните съюзници на Наркомана в Киев бият тревога!

То и Путин не е.

Поря,бавно с наслада, без злоба.. админче фашистко дирче

„Дмитро Коцюбайло, „Да Винчи“, герой на Украйна, доброволец, човек-символ, човек на смелостта, беше убит в бой. Боец от 67-а отделна механизирана бригада, командир на батальон. Той беше убит в битката при Бахмут, в битката за Украйна“, каза Зеленски. Коцюбайло беше известен нацист в Украйна,хванал оръжие срещу руското население още от 2014 г., още като тийнейджър.Видях снимката на героя Коцюбайло, прилича досущ на боец от идил. Интересно с какво се е прочул- рисуване, пеене, танци, композиране? или с убийства, изнасилвания, изтезания? Дмитрий Иванович Дмитрий Коцюбайло, псевдоним "Да Винчи" е Украински неонацист, член на ултрадясната националистическа групировка Батальон "Правый сектор" - "Десен сектор". Коцюбайло е етнически циганин. Участвал е във въоръжения конфликт в Донбас, изтезавал, изнасилвал, ограбвал и убивал цивилни, за което е даден задочно на Руския Военен трибунал. Известно е, че той е роден на 1 ноември 1995 г. в село Заднестрянское в района на Ивано-Франковск и е учил там. След дипломирането си заминава за областния център и постъпва в художествен колеж. До началото на събитията през 2013 г. в Киев Коцюбайло е студент трета година. Той напуска училище и увлечен от неонацистките идеи, заминава за столицата, където се присъединява към съучастниците в батальона "Десен сектор". След края на активната фаза на държавния преврат, той решава да остане сред „десните“ и да замине да се бие в Донбас. Вярно е, че преди това, според някои източници, той е преминал специално обучение в два тренировъчни лагера: в Десна и Переяслав, създадени от ЦРУ. През 2014 г. той отива в състава на военното формирование „Десен сектор“ да се бие в югоизточната част на Украйна. Участва във военните сблъсъци в района на Карловка, Песков, Авдиевка и др. При Песков Коцюбайло бил тежко ранен и преминал дълга рехабилитация. Първоначално ръководи взвод, а през 2015 г. е повишен в командир на рота. През 2020 г. е избран за член на ПНОД „Десен сектор“.

Не вярваме на дойче зеле!

Абе, защо направо не си го напишете, на никого не му се мре за Зеленски и всички се крият и се молят да не ги намерят, а ако можеха да избягат, нямаше да се замислят, защо мислите само за седмица, след 24 февруари миналата година, няколко милиона избягаха, защото са родолюбци ли, останаха тия без средства да избягат.

какво заплашва родината ти и от кого я защитаваш? Щото последните дни хамерски ядрени бомбардировачи са приавили кръгчета над Хасково. Не руски или някакви други... Може би те те "пазят" отгоре? Или пък ти тях отдолу? Смешник!

Ебат ме в путката, която си сложих чрез операция.

Руснаците не смогват да приберат огромното количество изоставени труповете на войници от ВСУ при Бахмут. Освирепели безпризорни кучета настървено ръмжат и разкъсват изоставените трупове. После кучетата разнасят навсякъде недооглозгани ръчички и крачета. Поне да си бяха погребали украинците убитите войници. Не за друго, но поне от тях щеше да стане качествен компост... Слава Україні!

Коментари - Украйна: Страхът, че могат да те пратят на фронта | Днес.dir.bg

Украйна: Страхът, че могат да те пратят на фронта

Страната се нуждае от повече войници, за да мине в контранастъпление. А броят на жертвите е висок - с него расте и страхът на младите мъже от повиквателните

Обратно в новината

Коментари - Украйна: Страхът, че могат да те пратят на фронта | Днес.dir.bg

Коментари

Прави ми впечатление, че DW започна да пише не чак толкова ласкави статии за Украйна. Жалко за младите момчета, които не одобряват действията на Шмъркача, но са принудени с бой и палки да заминат на фронта.

Нямате проблеми........сума офце има тук на форума които са готови да се запишат утре!

Никой вече не ще да мре за НАТОвските мърши! Те мислеха, че укрите са неспасяеми ахмаци, но уви - усетиха се !!!!

Виждам руския трикольор да се вее на покрива на Киевската рада...скоро.....виждам и военен трибунал за укро-нацистката шайка.

Укрите дали са се усетили няма никакво значение, виж видеата по-долу, които публикувах - всички са тръгнали от украинските телеграм канали! Границите на Украйна са затворени и в момента върви сафари за бъдещите защитници на 404.

ПАК СТЕ ВЗЕЛИ ПАРАТА ОТ ПАСОЛ ;))

Пишат се много неща, но видеоматериали няма. Как да вярвам или отричам, когато 100% от журналята пишат поръчково?

Фашистка укропитечка. Бой Вова, разпори им предателската путка

Всички искат да карат ПОРШЕ, но никой не ще да кара ЛЕОПАРД! Що така бе укри, нали и двете машини са немски ????

Ваш ред е да докажете всичко с дела а не празни глупости тука. Ходете да спасите зеления наркоман . Сащ имат нужда от вас сега.

Вие сте на първа линия в нашата колективна отбрана и затова първи ще бъдете жертвани за нашите интереси !!! Това каза БайПън на гордите Европейци от Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Латвия, Литва и Естония !!! Вие сте на първа линия в нашата колективна отбрана", обърна се към държавните глави на Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Латвия, Литва и Естония БайПън, предаде БНТ. "Като източен фланг на НАТО, вие сте предна линия на нашата колективна отбрана", заяви още БайПън на срещата на високо равнище на държавите от Букурещката деветка Държавите от Б9 са "фронтовата линия" на колективната отбрана на НАТО, както и "за свободата на демокрациите в Европа и по света," добави БайПън. Да живее вашата наша Националната Атлантическа Терористична Организация НАТО !!! АМИН !!! Пушечното месо на Окрайна е на привършване вече, затова сеобсъжда мобилизация в Полша, Румъния, Балтийските пудели и България! Поляците имат вече имат планове в действие за над 280 000 души! Полша вече работи по мобилизирането на 280 000 ЦИВИЛНИ мъже ! Към Редовната си армия! Следва: В рамките на 2 месеца се мобилизират родените след 1980 г. Румъния и България са определени за военни гранични пунктове. Дават оръжие и жива сила за пушечното месо! Западноевропейските ли колонизатори ще се бият ? Намериха роби в Източна Европа, така,че Вие сте пълнежа.... В Западна Европа няма нищо подобно!

Всичко казано от екропитеците и краворофашистите е фейк. Слава Русия

Ето ви видеоматериали бе животни! Сложете си един Телеграм и гледайте за какъв вой става дума в УКРАИНСКИТЕ телеграм канали! Бива ли да сте толкова прости да се "информирате" за света от платените БГ медии? Виж само за какъв лов на хора иде реч в момента в Украйна: "Викове на ужас в Одеса: бъдещият водач на "Леопард" крещи от възторг, когато гробокопачите му чупят пръста, закалявайки го преди предстоящите битки.": https://t.me/ZaPraVda/16499 https://t.me/todorangelov/4786 https://t.me/RVvoenkor/36644 https://t.me/SolovievLive/152811 https://t.me/SolovievLive/152717 https://t.me/SolovievLive/150140 https://t.me/ZaPraVda/13766?single https://t.me/RVvoenkor/37233 https://t.me/borisrozhin/77269 https://t.me/voenacher/22060 https://t.me/borisrozhin/77280 https://t.me/Ukrainianformat/22843 https://t.me/RVvoenkor/37593 https://t.me/borisrozhin/77422 https://t.me/ZaPraVda/15033 https://t.me/borisrozhin/77832 https://t.me/RVvoenkor/38308 https://t.me/ZaPraVda/15190 https://t.me/voskoboinikovaleksandr/24529 https://t.me/Rubej99/13894 https://t.me/warhistoryalconafter/87288 https://t.me/Ukrainianformat/23495 https://t.me/ZaPraVda/15820 https://t.me/RVvoenkor/39105 https://t.me/borisrozhin/79034 https://t.me/c/1465202821/33898 https://t.me/denaziUA/36592 Мобилизират в градския транспорт: https://t.me/warhistoryalconafter/85777 Мобилизират и по време на погребения: https://t.me/vorposte/35016 https://t.me/odessatypical/25283 Почнаха да моГилизират дори инвалиди - слепи и без крайници: https://t.me/warhistoryalconafter/81848 https://t.me/simeonoffkss/14703 В Одеса са навсякъде, из целия град: https://t.me/odessatypical/25293 Почват и жените: https://t.me/Ukrainianformat/19630 Видета са хиляди и са снимани предимно от жените на буквално отвличаните и пратени на сигурна смърт мъже! А средната продължителност на живота на такива мобилизирани е 4 ЧАСА! ЧЕТИРИ ЧАСА!!!!!!!!!!! Украинска журналистка пита украински командир, дали е вярно популярното твърдение, че средната продължителност на живота на украински войник на фронтовата линия в Бахмут е 4 (ЧЕТРИРИ) ЧАСА, на което военният мънка, увърта и уклончиво отговаря, че "мисли, че е повече"! Изключително мотивиращо видео: https://t.me/todorangelov/5055

Какъв страх бе…. Бахти фалшивите новини!!! Държава която поиска половината оръжеен Арсенал на Европа…очевидно искат да се бият. Страх ги било, дано получат по главата, и да благодарят на еврейските американци, които им уредиха тая война!

Горките бесарабски българи!!! Откажеш ли да се биеш,зад гърба ти те чакат Гестапото на Зеленски и заградителните отряди Кракен с куршум в тила!!! Не пожелавам и на най-злият си враг да бъде мобилизиран за пушечно месо от Нацистите в Киев!!! Който се е събрал веднъж с украинските фашисти хубаво не е видял! Нацистите изпращат еетнически българи, прясно мобилизирани,без подготовка, на първа линия в изпълнение на самоубиствени мисии! Това се прави съвсем умишлено за да се унищожат физически колкото се може повече българи за да освободят населяваните територии,те за Зеленски са подчовеци, пушечно месо!

Трагично е положението с пушечното месо, а това за доброволците ... ами не вярвам на DW... това е надъхване ...

Дойче Зеле ли са взели парата? Защото статията е тяхна.

Защо сте тук, а не в усрайна, отивайте да се докозвате, какво се плюнчите тук. Наркомана има голяма нужда от вас. Ще ви подпомогнат с билетите до Киев, а там ще се погрижат за вас братушките. Ще бъдете много обичани

Ако не искаш да ходиш на фронта, накарай някой да ти удари мускулно една спринцовка с НАФТА. Този номер го разказва ШВЕЙК и работи - гаранция Фганция!!!!

си се напрегнал…

Статията е добра не е малоумна пропаганда, но защо сам си противоречи или авто цензура. "Много украинци нямат и желание да заминават в чужбина - повечето от тях доброволно се записват в армията." Никой нормален човек не иска да се жертва било то руснак или украинец,всеки би избягал една година след началото и ако е имало желаещи те вече са на фронта. Да те карат като животно да умираш за Зеленски или Путин и двата избора са едно и също да оставят само желаещите да се избиват

Този да вземе да се огледа и да види колко украинци кръстосват Европа , а трябва да се бият в Украйна !

Военни патрули и полицаи ловят по улиците и търговските центрове младежите, които по възраствъзраст(от 16г.) попадат в разпоредбите на потедната мобилизационна вълна , обявена от президента Володимир Зеленски, съобщава kasparv.uk. По информация на медията, спират ги на входовете и изходите от метрото в Киев, общежития, хостели, служители на КАТ спират автомобили, шофирани от млади мъже. Патрулите проверяват документите им, сверяват ги фс данни на МО и им връчват повиквателна право на улицата! За раздаване на повиквателни в Лвов например, са привлечени учители, пощальони и държавни служители, на които е обещано възнаграждение от 20-30 хиляди гривни. Заплащането зависи от "изпълнението на плана" по раздаване на повиквателни.

Както разбирам от кментарите, да защитаваш рдоината си е вид сороис-озъм, нато-визъм и фашизъм. Дано никой не напада България, с такива "съграждани" нищо добро не ни чака.

Ахъм. А в Москва младежите си свиркат на балалайки и само какъв купон!

начина ти на изказване говори много за менталното ти състояние!

Какво ще правим?

Все що е от дейбъго, пъкпъкмеъбът, дейпесевеебали и гробонаебали да се явят на 13 коловоз на централна гара та защитават еврогейския американски фашизъм в усрайна

Първият руснак върнат от МКС с американски космически кораб поради дефект на руското говно https://www.youtube.com/watch?v=vLC7jtqX2Kg

Не, не ти е жал. Желаеш Руската империя да се разшири, дори с цената на стотици хиляди убити невинни. Желаеш война и диктатура. Не знам защо.

Чекмеджан знае,... стегай чепика и отиваш в усрайна

Там се радват - защото като пукнат ще дадат на тати Лада, на мама кожено палто от умряла лисица. За снимката ест.

Бе май расте бройката на груз 200, ама нали дирниците са платени ватнишки подлоги, дрънкат като за последно!

Украйна е нападната от многократно превъзхождащ я противник. От 2014г. С бъклица и дрян ли да канят мъжете в армията?

Отде тая злоба. бе? Руснак-имперец ли си, що ли?

Расте в посока Киев

тези 5 лева ... как да ти обясня.. то е като гладна кокошка просо сънува. само дето си толкова беден, че си пропуснал, че 5 лева са нищо.

Порошенко , Зеленски защо не са на фронта ?

Понеже младите руснаци много се кефят да ходят на война .Нали затова пращат затворници.

Бандеровската кочина отива на разпад

абе дир защо не пишете какво става при рашките тях не ги ли е страх ,че путлер ще ги прати на фронта да убиват деца и цивилни

"Всеки ден погребват хора - не десетки, а стотици." Боже, Дойче зеле и ARD разпространяват "руска пропаганда"? НЕЧУВАНО!!!! Вместо да пишат за украинските победи, те пишат за големите жертви на укроармията и за страха на мъжете, които се крият по къщите, да не ги мобилизират. Явно положението е много зле, щом и западните съюзници на Наркомана в Киев бият тревога!

То и Путин не е.

Поря,бавно с наслада, без злоба.. админче фашистко дирче

„Дмитро Коцюбайло, „Да Винчи“, герой на Украйна, доброволец, човек-символ, човек на смелостта, беше убит в бой. Боец от 67-а отделна механизирана бригада, командир на батальон. Той беше убит в битката при Бахмут, в битката за Украйна“, каза Зеленски. Коцюбайло беше известен нацист в Украйна,хванал оръжие срещу руското население още от 2014 г., още като тийнейджър.Видях снимката на героя Коцюбайло, прилича досущ на боец от идил. Интересно с какво се е прочул- рисуване, пеене, танци, композиране? или с убийства, изнасилвания, изтезания? Дмитрий Иванович Дмитрий Коцюбайло, псевдоним "Да Винчи" е Украински неонацист, член на ултрадясната националистическа групировка Батальон "Правый сектор" - "Десен сектор". Коцюбайло е етнически циганин. Участвал е във въоръжения конфликт в Донбас, изтезавал, изнасилвал, ограбвал и убивал цивилни, за което е даден задочно на Руския Военен трибунал. Известно е, че той е роден на 1 ноември 1995 г. в село Заднестрянское в района на Ивано-Франковск и е учил там. След дипломирането си заминава за областния център и постъпва в художествен колеж. До началото на събитията през 2013 г. в Киев Коцюбайло е студент трета година. Той напуска училище и увлечен от неонацистките идеи, заминава за столицата, където се присъединява към съучастниците в батальона "Десен сектор". След края на активната фаза на държавния преврат, той решава да остане сред „десните“ и да замине да се бие в Донбас. Вярно е, че преди това, според някои източници, той е преминал специално обучение в два тренировъчни лагера: в Десна и Переяслав, създадени от ЦРУ. През 2014 г. той отива в състава на военното формирование „Десен сектор“ да се бие в югоизточната част на Украйна. Участва във военните сблъсъци в района на Карловка, Песков, Авдиевка и др. При Песков Коцюбайло бил тежко ранен и преминал дълга рехабилитация. Първоначално ръководи взвод, а през 2015 г. е повишен в командир на рота. През 2020 г. е избран за член на ПНОД „Десен сектор“.

Не вярваме на дойче зеле!

Абе, защо направо не си го напишете, на никого не му се мре за Зеленски и всички се крият и се молят да не ги намерят, а ако можеха да избягат, нямаше да се замислят, защо мислите само за седмица, след 24 февруари миналата година, няколко милиона избягаха, защото са родолюбци ли, останаха тия без средства да избягат.

какво заплашва родината ти и от кого я защитаваш? Щото последните дни хамерски ядрени бомбардировачи са приавили кръгчета над Хасково. Не руски или някакви други... Може би те те "пазят" отгоре? Или пък ти тях отдолу? Смешник!

Ебат ме в путката, която си сложих чрез операция.

Руснаците не смогват да приберат огромното количество изоставени труповете на войници от ВСУ при Бахмут. Освирепели безпризорни кучета настървено ръмжат и разкъсват изоставените трупове. После кучетата разнасят навсякъде недооглозгани ръчички и крачета. Поне да си бяха погребали украинците убитите войници. Не за друго, но поне от тях щеше да стане качествен компост... Слава Україні!