17-11-2017 20-11-2018

Коментари

потопили един стар крайцер па бил той и голям... чудо велико; и с това се изчерпват всичките "победи" на зеленясалата армия ръководена на място от английски и американски полковници.... ми да се радват, спечелиха битката ама загубиха войната

те мореците там сичките са с айфони и първата им работа по време на бой е да пуснат на запис и после да го пратят по туитър на зеленския.... повервахме

тва украинците на правец 16 ли го компилираха толкова време? също кат падането на айфеловата кула.... вместо оръжия, да земем да им пратим некой свестен лаптоп... то вече стана ясно че с оръжията не ги бива...

"поред съобщения в медиите по това време на кораба е имало стотици моряци, вероятно около 500, включително и военнослужещи." А моряците от военноморския флот не са ли "военнослужещи"?

Явно са имали предвид наборни войници, срочно служещи.

стига театро! Стига ни пържихте мозъците с глупостите на зеления наркоман!

Копейкаа , стига сра навсякъде вече ....

И сега е на дъното! Господ не обича фашисти И помага на Украйна! Амин!!

ти кво точно пушиш?

Всичко това е по плана на "големия стратг" путин, както и прегупирането на армиите, промяната на плановете и ... поредното поражение на руската армия !!! :) :) :)

пише че азовците се предават а не руснаците.... тва азов не беше ли украинско или май в него има повече англичани и американци дето дуржаха в плен последната смяна от завода да се крият зад работниците

Още по-добра новина https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-putin-e-na-operatsionnata-masa-podgotveni-sa-dvoynik-i-zamestnikat-mu

Това като някаква нова победа ли се представя? Е, претоплена манджа е по-добре от нищо. На фона на боя, който ядат на изток, укропитеците се опитват да вдигнат бойния дух на фронтовата линия, но няма да стане. Бяло знаме от бандерлюгите и пълна капитулация. Това се очаква много скоро по цялата фронтова линия. А после на запад ще е и по-лесно,защото укрите ще са без боеспособна войска.

руский корабль потъва на 13 априль.па.ха.ха.ха ха ха ха ха ха много ми е кеф. А руския самолетоносач где?..ха.ха

За какво им е крайцер Москва, нека сега си прозвеждат москвичи..

Нацистите от Азов започнаха да се предават! Укрорайха капут!

Ами техните ги изписаха като разходен материал и те усетиха руския чеп навлизащ до сливиците. Какво друго им остава, освен да тръгнат с бялото знаме? Все пак, на всеки му се живее.

Славната украинска армия достигна руската граница при Харков!

Ти там ли си бе? Или седиш в къщи между четири панела и пишеш простотии?

Ти вирОс видял ли си? Да си видял човек да е кацал на Луната, Земята да е кръгла?

А, значи са я оставили? Егати и граничарите дето са имали. Е, то и това е нещо на това нямане. Защото скоро ще трябва да се връщат да си завладяват Харков, Киев, Днепропетровск.....и ще излязат и на полската си граница. Вервайте ми!

Мы в Болгарии не придём. Мы Болгарию отдали Ердогану. Вас турки возьмут. Неблагодарные "братья". Учите турецкий

И мы в России не прийдем! Мы Россию отдали Си Здинпину, вас китайцы возьмут! Неблагодарные "братья"!Учите китайский! !

има запис как им удрят и другия най-голям крайцер, но този път украинците са се смилили и са го ударили само с една ракета, за да не потъне

10 азовци изпълзяли като плъхове с бяло знаме хахаха! То не е като да мъчиш и убиваш вързани хора! Сега ще ги видим!

Фейк! Не се оставяй да те манипулират! Няма такива азовци!

Идат като тигри, тръгват на буксири и вместо напред към дъното вперед.

Те поне кораби имат. Ами вие българите какво имате? Едно голямо НИЩО! Само безгранична простотия..

Тъпизъм...ракетите "Нептун", с които уж е потопен крайцерът, не нанасят повреди под ватерлинията, а по надстройката. Украинските фейкове край нямат, надминаха и учителите си от МИ6.

Цигара беше

Сигурно не е била цигара, но пък съвременни американски ракети "Харпун" може.

Аааа, не ! Москва потъна от цунами.

Записа е между крайцера и двата буксиращи кораба, Поне това се чува и разбира. Наклонил се е на 30 гр и ще потъва.

Много добре се е получило с тази руслямска гемия, но след ударът по крайцер "Москва", очаквам да видя и удар по Москва …. Едва тогава руските примати ще разберат - кон боб яде ли …..

И колко ти платиха за тази про. сто. тия, дето си написал? И в казарма не си ходил, то си личи, пък голям вохнолюбец... Хахаха

И как точно разбра, че не съм ходил в казарма бе келеш русофилистичен ….. Не е нужно да се плаща за Истината чебурашке недоклатена ….

Скоро ще има специална операция и Болгария, неблагорници.

пробит долар ще изкараш мумията от мавзолея

С какво?Може би с танковете от ВСВ?

Sofiaone

Заминавай си в Блядарландия, нямаш работа в България, щом мечтаеш чужди армии да ни нападат. Срам за българския род са такива изказвания.

Че той е руснак, от какво да го е срам …. Вие не схванахте ли, че наглите руснаци си се държат като у дома си тук в България ….. Тези руски маймуни с камъни трябва да бъдат изгонени !

Не им обръщай внимание, 2-3 плу. же, ка не са народът на България! Давайте, братушки, бийте нацистите!

за да знаете истината. Всъщност не е имало две пробойни под ватерлинията, а двама моряци са пушили под мостика и са прогорили жиците отдолу, затова нямало връзка. Всъщност корабът не е потънал, било е само учение. Потънали са три украински крайцера. Това по руската телевизия го чух. Пак там чух, че някакъв британец е спечелил Евровизия, а Украйна с мъка се докопала до петото място. И се чудя защо във всички други държави по света лъжат по тези и други подобни въпроси.

Флагмана на черноморския руски флот! Стига де, та това е някаква шега! Кой и как е могъл да го направи?!?! Този кораб е по-по-по-най! Сигурно са се ударили в някоя скала дето не са я отбелязали на картите!

Така щеше да се казва жужето ако американците не бяха обърнали хода на войната при обсадата на Сталинград...

Двойки по история, нали? Обърнали хамериканците баба ти. Много пр. ос. т тр. о. л рука...

Ха-ха-ха ... Да, капитана на "Москва" с Украински диалект! ... Трупата на МИ6, пак са правили пърформанс! ... Т'ва кат филм на Дрисни, смЕх!

Ти как различи ,че е с украински диалект? Това ли ви е новата побърка на жужопитеците?

Новите опорки на жужопитеците им се спускат вечерно време от копейкин и волгин нежно на ушенцата им изодзад!

Извади си главата от ГЗ и се заслушай ... почисти ушите от лайняния вазелин преди това!

Sofiaone

Мда, филм на дисни, но не прилича на комедия и не е за хахаха - уникалният флагман е на дъното, ако не знаеш, сега прави специални операции на рибите, да им обяснява че са всъщност рускоговорящи. И цялата таз драма от какво??? От фасове. Ето тук вече става уникален смях - така лъжт напоследък наглите руски кърлежи, че е страшна комедия да ги слушаш.

Навремето вовата -сифилистика Илич улянов върна раша 100 години назад,, сега другият вова- ботоксовото монголоидно жуже върна раша там където сифилистика я остави...

Към момента руската армия и съюзническите сили на Републиките в Донбас са освободили: повече от 95% от територията на ЛНР и около 90% от ДНР, както и повече от една трета от територията на Харковска област на север, а на юг - цяла Херсонска област и значителна част от Запорожска област.

Още две-три тетитории ,които няма да бъдат признати от никого (ако останат завладени разбира се )жителите им ще оскотяват още все повече и повече и ще се тровят с препарати за баня...

Е, не всички като теб, пият БЕЛИНА.

Не само... свършва и бензина в Украина и страната е почти полупарализирана... а скоро и зърното. Тъй като Одеса и черноморското краибрежие е блокирано от руснаците, то се изнася с влакове до Молдова и дунавското пристанище Джуржулещи...Тая година посевната кампания няма да я бъде...или поне не в пълен обем и това жито би било добър резерв. Зеленски това не го вълнува...сега да си напълни джобчето а на зима очаквания съвременен голодомор, ще го припише на злите руснаци естествено... И морските пристанища на Украина ги няма...азовските са превзети а черноморските блокирани. И половината от металургията си замина със загубата на Мариупол. Еленергията - в Енергодар под руски контрол е Запорожката АЕЦ със 6 реактора хилядника а също и най- голямата украинскйа ТЕЦ...общо около четвърт от цялата енергетика на Украина... Очертава се тежка есен а за зимата познаи...

Sofiaone

Щото Москва я очаква по-лека, ама на куково лято. Наливат малкото останали валутни резерви да държат рублата, че ще стигне отрицателен курс, спират котиране на ключови компании и се опитват да спрат незбежните пазарни процеси с марксистки ходове. На всичко отгоре тепърва им предстои да се лишат от 80% от приходите от износ. Дали знаеш, че тази униклна по територия и ресурси държава икономика няма - живее от износ на ресурси - защото са алчна, опиянчена и некадърна сган като цяло. Чака ги тотален погром и за съжаление глад, с мизерията са свикнали отдавна.

А какъв ти е проблемът с ресурсите!? Мислиш че е лесно...вземаш кофата отиваш и я пълниш с газ/нефт или пълниш чантата със стомана/алуминии и отиваш я продаваш ли!? Ми давай...България е победител във воината със Ирак (даже и 2 млрд заеми им опрости) и с Либия (прати фрегата натам воината)... Да отиде да разработва ресурси щом е толкоз лесно...Правете компания Седераст ойл...Костов петролеум и да вади ресурси.и да печели... А за Канада и Австрралия дето също живеят от ресурси няма ли да споменеш нещо!? И там ли са некъдърни, алчни и впиянчени (дрогирани)!?

Сам казваш, че азовските пристанища са блокирано от руснаците, а се чудиш, че ще припишат голодомора на руснаците!!! Молдовците ли са виновни?

А руснаците ли изнасят останалото жито вместо да го запазят в складовете или Зеленски!?

И това само с цената на 20000 избити войника, 50000 осакатени, техника за милиарди, санкции за милиарди, абсолютно презрение от целия свят- руснаците ще ги е срам да кажат от къде са като отидат в чужбина, изключване от всякакви международни организации и турнири и пълно затвърдяване на Русия като суровинна икономика- никой няма да иска да купи нищо друго от тях. Честита победа.

Не се тревожи...Русия е най-важната страна в света...скоро ще и се молят. И това не са русофилски брътвежи а чистата истина. В световен мащаб глобалното противопоставяне е между САЩ и Китай. Когото подкрепи Русия със своите суровини и армия ще има предимство. В Европа между Франция и Германия...сега се обичат...ЕС и прочие, но 50-60 г от историческа точка са нищо...не се знае бъдещето. Та когото подкрепи Русия той ще спечели от двете. Азия - Индия и Китай...единствено Русия има добри отношенияи с двете и може да ги помири при нужда или да посредничи между тях. Ислямския свят...тюркска Турция, шиитски Иран, най големите арабски Египет и САрабия...200 млн ядрен Пакистан...Единствено Русия е в добри отношения с всички тях. Дори и ОПЕК оглавиха руснаците заедно със Саудитска Арабия...и него го контролират със ОПЕК плюс Нищо не може да стане в световен мащаб без нея...и сега тия дето се правят на мъже след това ще ходят да и се извиняват...

Даа... скоро. Скоро СССР, пардон, Русия ще бъде световният лидер и ще води всички. Това го слушаме от 70 години. А те все по затъват. Освен ако няма някава драстична промяна в цялата структура на управлението ще си е все същият батак. Ама това никога няма да стане защото манталитетът им просто отхвърля всякакъв демократичен ред и цивилизовани закони без корупция. Една шепа олигарси карат яхти за 300 милиона долара, 100 милиона руснаци живеят в мизерия - това трябва да се промени, ама няма да се случи. Забравих да добавя горе, след войната с Украйна ще има и масово изтичане на мозъци. Интелигентните и независими млади хора ще бягат на запад масово, в Русия ще останат само обичайните алкохолизирани животни.

Давам ти конкретни континенти,страни и бъдещи противоборства и конфликти...ти общи приказки за яхти и олигарси... Мдаа...изхабих си пръстите по клавиатурата...дерзай и чакаи да бягат интелигентите...те и украинците бягаха и мислеха че на запад е рай... Ма нещо видяха че там стоят на студено и всичко е скъпо...имаше статия тука преди 5,6 дена...потърси си я

Извинявам се. Само посочвах какво е ставало до сега и как стоят нещата в момента. Незнаех че говоря с човек който има 100% точна информация за глобалното позициране в следващите сто години. В тия анонимни форуми има само прости клавиатурни идиоти дето си мислят че много знаят, ама ти със сигурност не си от тях. Пусни малко малко повече подробности да отивам да залагам на стоковия пазар.

Няма проблем...мислих че глобалното позициониране е очевидно, но явно не и за тебе. Няма проблем - важното е че си видял яхтите на олигарсите и си преброил колко руснака живеят в мизерия... и още че знаеш че на запад е много хубаво. Приемам ти извинението...

:))) Че е по-хубаво на запад го знам със сигурност защото в западна държава живея. Заедно с 250 000 сънародници и около 3 200 000 руснаци избягали от тяхната бъдеща глобална сила и нямат никакво намерение да се връщат. Много добре сме всички. Ти продължавай да бистриш политикат там.

Супер...а майка си взе ли я с тебе или я остави тука аз да им плащам пенсията!? Щото нали знаеш че на един работещ се пада по един пенсионер да му плаща пенсията. И изтърсаче имаш ли? То при тебе ли или го остави и него тука...и си говорите по скаипа.. Ние да го изучим...безплатни закуски, безплатен транспорт, безплатно лечение и т.н. и когато стане на 18 готово отгледано и функционално грамотно тогава да си го привикаш!? А дотогава да стоиш из българските форуми и да се хвалиш колко добре си и какви тъпаци и комунисти/русофили сме останали тука.. Еи пък много сте ми умни вие българските емигранти...даваи още малко...похвали ми се...Ламборжини лупи ли си!?

Брее, много пък се натовари ти, бе. Майка ми е в България, ако имше начин да я взема тука , щях. Спокойно, колкото пари им пращам аз е доста повече от колкото средния българин плаща данъци. Друго какво питаш? Дали имам дете там ли? Ххахахаха! С какви представи си ти бе пич? За тебе българските имигранти са гастербайтери излезли по принуда да си изхранват семействата, така ли? Да те осведомя- младите хора бягат просто защото не искат да са там. Със оферта за работа по спецялност и ПО ТЕХЕН ЛИЧЕН избор.

Ми супер...ти им пращаш ама и аз им плащам пенсията допълнително...не се отказва от нея...и безплатни лекарства сигурно и отопление...и други благинки ползва...а има син милионер...я си я вземай ти там да види малко рай на стари години...да види що е то шперплатова барака и хамбургер И аз много добре знам какви са ми представите...познавам не един вагон а цяла влакова композиция гастарбаитери дето заминаха и оставиха децата си тука да ги гледат бабите... А ония като пораснат отиват при тати...не ми приказваи ти на мене за младите хора... И във входа има една такава прегърбена гледа внучето...даже е с него навънка сега...

слушайте William Scott Ritter Jr. разузнавач от военоморските сили на САЩ (Marine Corps intelligence officer) https://www.youtube.com/watch?v=u9LAhPNBUgg смислено . Върви спревод-субтитри на български във фейсбук.

Еха Колко много руски герой Посмъртно !

А бе нещастник трябва ли да обичам американците за да не харесвам руснаците? Трябва ли те обичам американците за да не харесвам руснаците поставили в България най-мракобесната правителство за всички времена? Дето избиваха хора така както и турците не ни трепеха Ти май си някакъв тотално сбъркан човечец. След като аз не одобрявам агресията на Путин и желанието му да възстанови Съветския съюз с войни и избиване на невинни -значи трябва задължително да харесвам американците. И защо? Щото някакъв платен руски трол го е казал.

Добре, че носиш фес със СИН цвят.

А знаеш ли че Русия и Турция са се били заедно срещу Франция например? Потърси например превземането на остров Корфу от руските и турските войски. Скапан продажник-това че ти си се продал на Русия не означава че някой друг се е продал на някого. Не всички хора в България са продажници като теб.

Така, така. Знам много повече от това. Знам, че много пъти Запада заедно с Османската Империя са ЯЛИ БОЯ от Руската Империя.

Украинците са направили от крайцера - подводница !

Да го бяха кръстили "Путин" този крайцер защото и Путлер е пътник до края на годината!!!

първите 10 фашистки боклука от т.нар полк Азов са се предали на руските сили. Излезли от подземието с бели знамена.

Те руските боклуци с дронове ги гърмят https://www.youtube.com/watch?v=kZdEE5FXZvI

никаква капитулация на Русия,докато не върне държавния архив на България

Украинската армия навлязла 3 километра към Белгород и се върнали,да не се разсърди Путин..

Вече не вярвам. Твърде много дезинформация от ВСИЧКИ страни.

Някой да каже с какво американците задлужиха да ги обичате толкова На българите само обещания и потъпкване по рамото а иначе те си гонят интереса, скоро започваме внос на лед от Аляска

Абе дадоха ни два кораба мухлясала царевица! Малко ли е? Нахранихме рибите!

С правото да избираш, да си свободен....Това е истинското желание на бога! Питай руснаците дали са свободни в демоничната недемократична страна???

Че японците потопяват 10 крайцера на американските! За руснаците това е техният Пърл Харбър

Потопяват и руския имперски флот ако не знаеш. При това в съвсем класическа морска битка.

Украйна или нагъзенитв европейски + наемници + краварските сателити и дронове Операцията така няма да приключи скоро защото злото се обедини. Дано господ помогне на руснаците и световната правда да възтържествува

некадърник! Злото е в Москва ако не си осведомен!!! Иначе кой стреля и бомбардира църкви? Не са Украинците а Рашките!!

Украинците са убийци!

Слугите на путин тука са слуги на демоните...смейте се нещастници путински....неверници...

Никога не сме били слуги на руснаците! Винаги сме били равни с тях!

"Никога не сме били слуги на руснаците! Винаги сме били равни с тях!" Историята показва обратното!!! Слуги държани бедни както са руснаците в 21ви век....Не може мафиотско олигархична система да прави хората проспериращи!!!

"на кораба е имало стотици моряци, включително и военнослужещи" !!!! Абе dir.bg - на военен кораб всички са военнослужещи и имат военни чинове. Знаем че не сте ходили в казарма и сте от чалга поколението, но научете ги тези неща!

Горките руски солдати на каква некомпетентност са подложени!!! Нищо, важно е на парада 9ти май с колко медала ще е корумпираният руски генерал...

Е бете майка си руска монголоидна от дъното на отвъдното

Току що по УНИАН, съобщиха, че ВСУ са минали границата с Русия и напредват към Москва. ВСРФ, масово се предават на Аззов, и хвърлят оръжие. Според Арестович, до края на седмицата ВСУ и батальоните Азов, Бандера, Айдар ще обсадят Москва. розови сънища на друсани укронацисти

Крайцера Москва плува а пък Путин е направил парад на площада в Киев?

Хайдее, първата десятка от храбрите укри, от Азовстал са се предали! Веят белия байряк ! Ха ха ха ха

Тогава Русия защо харчи пари за такива идиоти като теб?

За да си информиран! Ха ха ха ха

Кораба Москва беше повишен в подводница.

мога да го слушам 100 пъти ,

Санкции за Расия 50 години.

Вчера при Харкив украинците стигнаха до границата официиално сега тръгват към Изюм. Големите гаубици направиха този прелом в Харкив, сега ги местят надолу. Просто не ми се мисли какви загуби ги чакат руансците още. Изтребване! Путин направи Азовци герой! И един жив да остане в Азовстал ще е достатъчно за да се помни векове! Дори и всички да умрат още по-зле за Путин, изобщо нямат правилен ход тук! Такова брутално падение и грешки на Путин ще доведе Русия до тотален крах!

Добре че е останала табелката - "Русия" , че в търпаната току виж подминат границата и отцепят Демократична украйнска република - ей така - за буфер....

смърт за украйна

То бяха големи думи, заплахи, закани, сега от Русия се чува само една тишина.