Коментари - Украйна размени с Русия арестувания Медведчук за пленените в "Азовстал" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради наркомана Зеленски скоро световната ядрена война ще започне

Тези от Азовстал нали бяха евакуирани от Зеленски ? Как са станали пленници или става дума за друг Азовстал ??

55 за 255? Нещо не излиза сметката. А и Кадиров нещо не е доволен. Путин май иска отново да си отвори фронт в Чечня с незачитане мнението на Кадиров.

Видя се, че нито Украйна, нито Путин не изоставят своите: Украйна не изоставя своите бойци. Путин не изоставя своите олигарси. :-)

Това е още една грешка на Путин. Трябва вече да бъде сменен, както и цялата клептокрация от Кремъл. На Русия са нужни нови и некорумпирани управляващи!

Мълчаливите и потайни действия на руските власти и начинът, по който биват огласявани и обяснявани след това, създават впечатлението (в едного горчиво, а в другиго - приятно), че из високите кабинети са заседнали хора, които не са адекватни както на длъжностите, така и на времето. Огледални образи на западните си "партньори".

Щом украинеца го казва, вярно е! СЛАВА ОСРАЙНЕ!!!

Да живеят джендърите, които го набутаха с картофите, на руските педерасти и курви.

Що не са ги убили?

Първо хапчето, после ще ти обясня.

Сделката не е лоша (за Украина), стига да е наистина такава.

"Президентът Зеленски си постави ясна задача - да върне нашите герои. Резултатът е, че нашите герои са свободни" Това ли са тия герои неонацисти, които се кълняха, че ще умрат в завода, но никога няма да се предадат и когато им свършиха амунициите, храната и водата - веднага се предадоха? Цялата им работа такава лъжи и страхливост в основата им! Укронацитите и марионетките на колективния запад са, като тях предатели, продажници, лъжци и лицемери, отрепки. Всеки достоен човек струва повече от 1000 такива.

Героите на "Азов" настаниха най-малко 10000 чукчи в рая на Путин. На колене пред героите на Европа, които без храна и питейна вода се бориха срещу стократно превъзхождащ ги сибирски биоматрял.

Билетите за полетите Москва-Белград, изпълнявани от Air Serbia - единственият европейски превозвач освен Turkish Airlines, който поддържа полети до Русия въпреки ембаргото на Европейския съюз върху полетите, за следващите няколко дни бяха разпродадени бързо, съобщи сръбският „Данас”. Цената на полетите от Москва до Истанбул или Дубай се покачи за минути и достигна до 9200 евро за еднопосочен билет в икономична класа.

Еми толкова сега е септемри и са най-евтините дни за лятна почивка. Приключиха самолетните билети значи.

Фашистка Русия пусна фашистите от "Азов" в турски четиризвезден хотел. Една идеология, една нация, един фюрер.

Обърнете внимание на значката на Зеленски. Това е символа на УПА, Украинската въстаническа армия- правоприемник на ОУН, организацията коята се е борила с Полша и Русия с помоща на райха и е подпомагана сериозно от фашистите. УПА е ликвидирана чак 5г след войната , през 1949г. По непотвърдена информация , изцепките на Зеленски и явната демонстрация на нео нацизма са омръзнали и на сащ. Но това ясно доказва тезата на Путин че наистина цялата власт е нацистка, което вече става сериозен пропаганден проблем и за запада. Предполага се че скоро може да "умре" от свръх доза и на негово място да бъде поставен Руслан Стефанчук.

А дано ама надали

Путин за пореден път доказа, че е мекушав либерал. Цялото му управление е белязано с подвиване на опашката в извънредни ситуации. Така беше при торпилирането на "Курск", така беше при свалянето на руския самолет от Турция във войната в Сирия, така е и сега при освобождаването на тези военопрестъпници. Впрочем на снимките ясно си личи отношението към пленниците - човечецът отляво изглежда отслабнал и изтормозен, бандата вдясно се състои от охранени и самодоволни нерези.

При толкоз силикон по фейса как да бъде "твърд".

Тази новина е поредният журналистически фейк. Азовци не са разменяни.

Рано си засмукал самогона, колега.

Отричане, гняв, пазарлък, депресия, приемане.

Вие колега,май нещо друго сте засмукали.

Героичната украинска армия вече седем месеца спира азиатските орди, с това тя върши добро на целия цивилизован свят. Зеленски е новия Флавий Аеций който спря хуните на Каталанските полета.

Спира ли? С тройно повече хора, загубиха Черно Море...

Ако знаеш нещо за Флавий Аеций… Нямат нищо общо

Ако не бяха героичните финанси и въоръжение и шпионски сателити на Запада, щяха да са клекнали досега. Това си е война на Запада с Русия. За пореден Трети път.

Ъ, ъъ, като знам какво ще изъкъм

На всички им стана ясно, че "специалната воена операция" не върви по план и се провали. Само руските подлоги в България все още ЩЕ превземат Европа с чужда армия! Нещастници!

Ревеш от яд!

май ти нещо съскаш от яд.......приеми го , руснаците се осраха ! целият Запад им се присмива , "съюзниците" им почнаха да ги отсвирват и да се разграничават от тях , само вие , родните русороби , плашите гаргите и ще превземате Европа с чужда армия (руски сбирщайн от монголоиди и кавказци). Съвсем точно го е казал човека , ама русороба лае първосигнално като запенена мастия . Гнусни сте !

Смешко а като долети Сармата къде ще се скриеш?

В резултат на точно планираната 3-дневна специална операция в Украйна всеки руснак персонално получи: 1. Мобилизация. 2. Затворени граници и блокиране на банкови сметки. 3. Затвор за дезертьорство. Някои получиха персонални придобивки - нова Лада без въздушни възглавници, с която да ходят на гробищата. И така дотук 210 дни.

уникален шанс да избяга пеша в Монголия. Не бях виждал опашки за пресичане на границата с Монголия, и това видях.

Ти от Монголия ли ръсиш глупости тука

Не знам що правя паралел между освобождаването на българските моряци от нашите политици - в пресата едно, в реалността - хм... нищо общо.

Прави впечатление , че промитите български мозъци с руска пропаганда нямат оправия единствено само с лоботомия. Съвсем възможно е и майките си да предат на разстрел в името на Путин.

Че промитите с наглосаксонска педерастия джендърчета няма да имат оправия и с лоботомия!

Какво стана с клетвите на руснаците, че ще осъдят нацистите от Азов? Май не могат да си позволят публичен процес. Ще им излязат кирливите ризи и щ отбележат загуба и на този фронт.

А посолството си в България кога ще затваря Мутрофанова??? Смешници!!!

По стар руски обичай освободените руски 55 пленици ги чака Сибир , бой и е..не в колония номер 6.

Ниската бройка ме навежда над мисълта, че доброволно предалите се руснаци не бързат да се връщат в родината си. Подозирам, че там що-годе нормално ще бъдат приети само тежко ранените по време на бойните действия.

Интересно поднесена статия. Били успели да освободят. Това е размяна на военнопленници и реално Русия ги е пуснала. Като си е направила сметката преди това.

Щото украинците не са си правили сметката, мислиш? Даже мисля, че след последната жътва на предали се руснаци можеха да освободят повече орки. Ама те май не искат домой.

Много прав си ! Ново това е -Украйна ! Високомерие , наглост , зад гърбът им е Сащ

Какво стана с новината дето всички билети за чужбина били изкупени!? Заминаха ли 1000 руснаци на запад :)

Заминаха толкова, колкото позволяваше транспорта. Около 1500 през летищата. Не те ли впечатлява, че преди на Путин не му трябваха 300 000 войника, а сега му трябват?

Витамин ъ (нерегистриран) Ти там ли беше? Или четеш руската преса? Други са били. "Репортаж на бТВ от 2015 г. когато днешната война в Украйна започваше, а украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна не спазва от тогава до днес." "предаване на френска телевизия от тези дни. Водещите прекъсват военната си репортерка, която отразява събитията в Украйна от 2015 г., защото не вярват на ушите си. Репортерката обяснява как украинската войска от години обстрелва и избива собственото си цивилно население." Или понеже не е проамериканска пропаганда не отговаря на истината а тези правили репортажите са руски шиопни и агенти на КГБ. Така ли е боклукцив американски наркомнан?!

Руски глупости. Ти си балалайка руско педерастче. Смени плочата.

Не е така, ама и да е било, никой не е нападал Русия!

Много е удобно да изрежеш нещо и да го постнеш във Фейсбук. И после лимонадите да го разпространяват. Явно информацията ти опира само на Фейсбук. Едно ще ти кажа. Украинците няма да загубят войната!

Много важен тоя Медведчук бре.

В руските медии все още няма никаква информация за разменените военнопленници, а там където са отделили място за 2-3 изречения се споменава само името на Медведчук. За командирите на "Азов" - нито дума. Страх тресе сибирската кочина само от споменаването на имената им.

Всичко е написано в Русия! Азовските лидери са в Турция и ще бъдат там до края на войната! Украинците са освободили руски пилоти. Чети в мрежата и не пиши неверности! Шири се пропаганда с небивалици и за съжаление медиите ни показват липса на умствен капацитет.

Айде сядайте и се разбирайте и да свършва всичко, че на целия свят му писна вече.

С украински терористи под американско командване не се преговаря.

ми значи ще умирате. груз 200 и нови лади за вдовиците

Ето как натоварихме с поръчки Автоваз.

ПОЧНА ДА ПРИКЛЯКА !

Ще започне и да се надупва!

Прикляква, за да духа по-качествено на Зеленски.

Единственоото вярно е че зеленски е педал и го шиба американския министър на войната оня черния гибон :)

Славният командир на полка "Азов" Денис Прокопенко е свободен и се намира в Турция! Слава Украине, слава героям! СЛАВА!

Стреляха по мирните граждани и се криеха в катакомбите

Нищо вярно няма в това, което казваш!

Те в Турция такива като него с розови обезкосмени дупета, много ги харесват!

ЗНАЕШ ОТ ОПИТ , НАЛИ ДУПЕ ! И ЯВНО ТИ Е ХАРЕСАЛО !

Славният командир който се предаде на руснаците

Всъщност му заповядаха да се предадат за да не загинат. Битката беше неравностойна. Правилно решение беше.

Не му е добра звездната подредба на Медвечук....скоро ще падне докато пуши от високо.

ПО ТВ ТАЗИ СУТРИН : СРЕЩУ 250 ДУШИ ОТ АЗОВ , 55 ПЛАНИНЦИ - руси ! ТОВА Е ИСТИНАТА ! ДРУГОТО СА ГЛУПОСТИ !

Россия выдала Украине 215 военнопленных, вернув из украинского плена 200 военнослужащих и освободив украинского олигарха Медвечука. Подробнее на: https://avia.pro/news/rossiya-i-ukraina-proveli-obmen-plennymi

тези преславени "азовци" ще останат в Турция, за да не ги показва зеленски като най-великите герои, докато са убийци на жени и деца. руснаците са осбободили летци и командири, които са били бити и измъчвани ВСЕКИ ДЕН! При това съотношението на пленените е 10 към едно. Русия държи 6000 хиляди срещу нямаи 500 от другата страна. А то няма, защото Украйна предпочита да ги убива. Затова такива обмени ще запазят живота на следващите пленници.

Россия выдала Украине 215 военнопленных, вернув из украинского плена 200 военнослужащих и освободив украинского олигарха Медвечука. Подробнее на: https://avia.pro/news/rossiya-i-ukraina-proveli-obmen-plennymi

НЕ РАЗБИРАМ МОНГОЛСИ , СИГАН !

Щом окрайнското министерство на лъжата е обявило размяната смятайте че ви говорят приказки от 1001 нощ

Е идиотите вярват само на кочината.

"включително командири на отбраната на стоманодобивния завод "Азовстал" в град Мариупол, превърнал се в символ на съпротивата срещу руската инвазия" Тези нищожества са бита карта. Животът им вече не струва и пукната пара! Няма какво толкова да ги величаят като герои. Истинските герои не убиват жени отишли на пазар или деца на детските площадки, както правят и продължават да правят американските марионетки в Украйна. Иде Видов ден за убийците и техните американски командири.

Ти там ли беше? Или четеш руската преса?

Вземи се изкъпи вече. Дори през интернета миришеш! Или си на почина, Киловат по-малко, още един пирон в ковчега на Русия. Сащисан промит безмозъчен трол на заплата при сорос.

Русофилче, ти си промитият мозък всъщност. Личи ти отдалеч. Тъп, прост и вярва на руснаците и копейкин.

Сега володимир ще им даде нови униформи и пушки и марш на фронта :)

Смених Медведчук и един радиален лагер за виенското колело на Путин в москва срещу 200 бойци от АЗОВ и командирите им Мисля че сделката си струваше. Путин много настояваше лагера да е германски на FAG за да се вози на виенското колело. От мен да мини- дадах му бонус и една снимка от погребението на английската кралица- да се радва

Глиги разменили ли са го или го пазят за чеверме на коледа?

Газ пикаят руските тролове.

Леле, на то вчера е било уникален ден! Азовци и дори командирите са на свобода! Браво на Зеленски! Слава на Украйна!

Но защо гледа верно като чук? Мръсни предатели, пак ще висят за назидание и до мумифициране, няма измъкване! Редом до най-главния, идеолога си!

Украинските военнопленници могат да бъдат спокойни: почне ли зимата гладния сибирски биоматрял ще ги разменя за чувал картофи.

Чувалите с картофи ще ги разменяш за чувал с дърва зимата. А западноевропейците ще си спомнят как е било през 16 век

Ти още не си разбрал, че Европа вече се подсигури напълно за зимата. В Германия хранилищата минаха над 90% и продължава пълненето. Останаха само руските подлоги като Унгария с проблеми, както винаги...

азовци трябваше да бъдат наказани, а ги пращат в Турция, ако не им предложат там курорт може да ги изпратят в България, 200 души, навремето белогвардейците в Турция като започнали да създават проблеми, ги изпратили в България.

Тея не са Азов. Разменят главно полицаи, граничари и войници , но по всяка вероятно сред тях няма членове на Азов. в Азовстал малка част бяха реално от батальона Азов. Обратно на това което твърдеше пропагандата.

Слава kokaине! Хохлодебилом слава!

Значи разменният курс е 1 руснак за 4 урки

....Както при сестрите ти.

циклон

Ми не ти схванах глупавия иказ. Явно е някаква третополова математика

Да не се окаже, че много от украинските пленници ,,нямат пари,, да се върнат в Покрайната?!

Какви пари ташак, те излизат от плен?

Че орките мародери крадат перални и тоалетни чинии. Има си хас парите в брой да не са гепили.

215 за 80, демек украинците са поставяли условията. Излагация за Русия! Отново!

Защо в Турция при много добри условия, я ги поканете на Слънчака в някой 5звезден хотел, да си починат нацистите добре, да добавят още някоя татуировка на Бандера и Хитлер