Коментари - Украйна поиска оръжие от България с официална нота от посланик Москаленко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо този украинец знае с точност колко бойни машини и гаубици имаме. Че ги иска и всичките. И обвини руснаците ,че използват напалм в Украйна. Да не се е объркал с презокеанския голям брат.Той е спец в тази дейност.

Щото го пише в Уикипедия.

СИ ТИ БЕ?! Я СИ ВИЖ ФАМИЛИЯТА! ВИЕ СТЕ КАТО НАШИТЕ МАКЕДОНЦИ, АМА ОЩЕ ПО-НАХАЛНИ, АКО ИЗОБЩО Е ВЪЗМОЖНО! ПОЙДИ НА ....ТИ СИ ЗНАЕШ!

с нота начи искал; и ако не му го дадем квооо?? зеления сигурно ше почне да псува на българси... да го духа украйната !! нищо не им дължим и ще ни е много гот да ги разпедушинат та да знаят друг път да не забраняват българския език и да не горят българското знаме, нищо че киро умното се прави на ударен по въпроса щот така му е наредено

Той веднъж спаси правителството, сега може и да го свали, ако не слушат!

ако му дадем,този ще ни иска й белите гащи с които оставаме.

Той иска. Той дори не моли. Той иска. Чудя се дали пък не нарежда какво и колко. Чудя се също дали България е държава все още и ако да - защо търпи този

Но всъщност той казва какво ще наредят американските господари на българските послушници в т.нар. правителство, което разбира се, те ще изпълнят безпрекословно, защото за това са сложени там от губернатора на територията.

Зеленясалия се държи по същия начин - абс. нагло и безпардонно, и то с Германия - не му били дали нови модели танкове. Баааси наглото копеле.

ТЯ НЕ МОЛИ, ТЯ КОМАНДВА СВЕТА! ИЛИ ТАКА И СЕ ИСКА!

Е, той Лавров каза, 4е бьлгарите са страхливци. Какво орьжие да о4аква Украйна?

Наглият посланик трябва да бъде изгонен с ритници от България. То бива, бива,но те прекалиха с просията и арогантността си.

Какво ще рече поиска!!!!??? Плащате си има не плащате няма

НЕ!

Каква нота бе, сол ли, да му натъркам аз мусурата в легена

Тоя нагъл идиот що не насрани сънародниците си в собствения си хотел, който е и най големият хотел в Бургас, на центъра ????? А все чака другите да дават и харчат за тях...Толкова алчни, нахални и брутални хора, рядко се среща.

Тези продажници украинците играят по наглосаксонската свирка за да ни скарат с Русия и после наглосаксите ще накарат нашите продажници чрез провокация да обяват война на Русия

Нахалните и нагли укри докато не ни набутат в тяхната война няма да спрат да ни искат... Отвратителни хора ! Оглозгаха държавата с бежанците им, туристи, а сега и да ни подпалят чергата. Инат на макс. Фашаги откачени !

Въпреки западната пропаганда и лъжите на шайката в Киев, явно реалното състояние на бойните действия в Украйна е много безнадеждно за украинските нацита. Скоростта с която се влошават нещата за хунтата в Киев е много голяма и това принуждава посланника на Украйна да излезе директно в ефира на една от телевизиите в България, в която се говори на български, за да поиска от слугинажа в държавното управление да даде наличната артилерия и установки за залпов огън . Вярно е, че на страха очите са големи, но все пак съотношение 20/1 в полза на руснаците в артилерия и ракетни установки ми се вижда много, даже и след порция наркотик. Според достъпна информация , в навечерието на специалната операция Украйна е имала 550 единици артилерия и системи за залпов огън . Ако посланникът е прав, то Русия трябва да разполага с около 11000 бр. Даже Стокхолмския институт за оценка на военната сила на държавите е докарал това вооръжение на Русия за 2020 г. до 6500 единици. Много ми е интересно каква позиция ще заеме БСП. До сега Нинова се измъкваше с обяснението , че ние не предоставяме оръжие на Украйна директно, но сега искането на украйнския посланник е директно към България- тук друго тълкуване не е възможно .

Въпрос към Посланика на Украйна в България ? Бежанците от Украйна бягат в България от войната бежанците от Сирия също бягат от войната в Сирия с какво украинците са повече от Сирийците? те идват и хоп на морето в хотели на първа линия сега в почивни бази А сирийците в палатки къде е равноправието

Да се изпрати достатъчно въже и сапун за да се обесят всички нацисти!

че ние не сме спирали да изнасяме и произвеждаме оръжия , ама тия искат да стане официално да ни скарат още повече с Русия , искат да дразнят руснаците

Стига с тези оръжия! Да седнат всички и да се опитат да преговарят!!! Никой не мисли за мир, а само за въоръжаване! И украинците само искат, искат...

Приличаме на превзети и победени.

от украйнци

Просто не за вярване наглостта на укрраинците

Тия па! От бос обувки искат!

В момента РСЗО БМ-21 "Град" постепенно се заменят с по-модерните РСЗО "Торнадо-Г", разработени на базата на "Град". Въпреки това все още има около 500 РСЗО "Град" в експлоатация и определено количество е в складовете за съхранение. От концерна "Теххмаш", обявиха миналата пролет, че всички останали РСЗО БМ-21 "Град" ще бъдат модернизирани до нивото на РСЗО "Торнадо-Г".

https://www.youtube.com/watch?v=E_8wZhnkt5g

https://www.youtube.com/watch?v=LlJ6wjOYJ54

https://www.youtube.com/watch?v=XNa-qP_Oq7k

https://www.youtube.com/watch?v=He3zQjrjSJk

Т-72АК / Т-72М1 / Т-72М2 основен боен танк (ОБТ) СССР 80 броя + 350 в резерв Т-55АМ2 ОБТ СССР 400 броя Конкурс - самоходен противотанков комплекс СССР 24 броя БМП-23 / БМП-30 бойна машина на пехотата (БМП) България 114 броя БТР-60ПБ-МД1 БТР България 150 броя + 600 в резерв МТ-ЛБ БТР България 150броя + 800 в резерв оръдия БМ-21 122 мм залпова ракетна установка СССР обсег 40 км 192 броя + 200 в резерв ОТР-21 тактически ракетен комплекс СССР обсег 70 км 18 броя Д-20 152 мм оръдие СССР обсег 17,4 км 190 броя 2С1 122 мм самоходна гаубица СССР/ България обсег 15,2 км 506броя 2S11 „Тунджа“ (Б1-10) 120 мм самоходна минохвъргачка СССР/ България обсег 0,5 – 7 км. 212броя МТ-12 100 мм противотанково оръдие СССР обсег 8,2 км 200броя Зенитна артилерия и ракети С-75 Двина зенитна ракета СССР обсег 45 км 350 броя С-125 зенитна ракета СССР обсег 35 км 30 установки С-200 зенитна ракета СССР обсег 300 км 10 установки 2К12 Куб самоходен ЗРК СССР обсег 24 км 20 установки 9К33 Оса самоходен ЗРК СССР обсег 15 км 24 установки 9К31 Стрела-1 самоходен ЗРК СССР обсег 8 км 50 установки С-300 самоходен ЗРК СССР обсег 120 км 10 установки 9К35 Стрела-10 самоходен ЗРК СССР 5 км 20 установки оръжия АК-47/АР-М1 автоматично огнестрелно оръжие Flag of the Soviet Union.svg СССР 500 000+ 3М11 Фаланга управляема противотанкова ракета (ПТУР) Flag of the Soviet Union.svg СССР 300 000 9К11 Малютка ПТУР Flag of the Soviet Union.svg СССР 200 9К111 Фагот ПТУР Flag of the Soviet Union.svg СССР 222 9К113 Конкурс ПТУР Flag of the Soviet Union.svg СССР 300+ 9К115 Метис ПТУР Flag of the Soviet Union.svg СССР 500 9К38 Игла преносим зенитно-ракетен комплекс (ПЗРК) Flag of the Soviet Union.svg СССР/Flag of Bulgaria (bordered).svg България - 1 000 000 9К32 Стрела-2 ПЗРК Flag of the Soviet Union.svg СССР/Flag of Bulgaria (bordered).svg България 200 000

.

Вече имаме Байрактар ТВ2

Ако иска Ванкувърското недоразумение Киро простото да бъде жив изгорен пред Народното Събрание да дава

" Москаленко " :) :) :) :) :)

СКАПАНИ НАЦИСТИ СТЕ, ХАХЛИ ПРОКЛЕТИ.

...и от къде знае с каво разполагаме ,Украйна не е член на ЕС и НАТО ?!?

Клюкари!

Киро му е казал.

Само да припомня на чиновника от посолството ,че България е парламентарна република и то си е казало мнението .Посланикът да напусне страната ни !

НАГЛИ УКРАЙНЦИ

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от "Възраждане" се насира!

Нинова не ще!

Току що е взето решение

Другия път ще напише "Шегичка".

Това е риторичен въпрос предвид до какво докарахте собствената си държава, жалки американски марионетки!

Много нагли укри. Държат на всяка цена да ни забъркат в техните бакии. Казано им е, че НЕ предоставяме оръжие, тия настояват!

И защо точно 80 танка ? Защо не 100 да речем, или 200 ? Че повече помощ да окажем на урко-нацистите ! Да не би защото имаме точно 80 боеспособни танка, които ще подарим на нацистите ? Те ще ни изпратят тенекии и части от трактори, ние ще им подарим последните останали читави танкове. Но иначе не изпращаме оръжие на урко-нацистите ! Изобщо. Това не е ли заобикаляне на решението на Народното Събрание ?

Е тук на клипчето да се види, кой точно трябва да въоръжаваме и какви ги вършат. Както и каква е разликата да си в плен при укрите и какво е да си при руснаците. Морпех ВСУ в плену встретился с «убитым» им бойцом ДНР

Само това могат - да искат още, да се крият зад цивилни /800 души в химическите заводи в Северодонецк/, да минират, да правят театър и нашите медии доброволно-насилствено им папагалят.

последен шанс да се отървем от реално и морално остаряло оръжие, ама нали сме си Вуте-вци всички ...

С цената на какво? И един човек да убият ще е на нашата съвест.

Е като толкова е остаряло, що заводите продават и работят на три смени. Що толкова го купуват и не само украинци. В България Ф35 не ни е нужен. Ние не сме арабели да ни пробутват всякакъв "иновативен" боклук, от който полза няма и да имаме. Имаме си изпитано и все още актуално оръжие. Ай си епм тролче. Налягай си парцалите или ходи се метни в Темза.

ще стане когато си вземем самолетчетата. ф16

"убавец" в коя комунистическа организация е членувал преди, в тази на Петро Посеренко ли!

му само противната нацистка физиономия на тоя мужик....до вчера бил комунист, а сега защитник на нацизма!

Монголоидното жуже с мишата морда го гледаш с любовс игурно, преди да му го налапаш сгънат на две...

Личи си откъде се ръководи руската фабрика за педалчета тролчета. От банкя. Спонсорирани от тулупа и мутрафонова...

След 6-тия пакет "санкции", с които ЕС надмина соц-а и забраната на Битълс, следва връщане средновековието и ловът на вещици в следващите пакети. Сега ни очаква щастливо бъдеще, възседнати от славни хохли и още по-велики македонци. Западна и централна Европа ще си изрезат суха от водата.

няма мира от тези украински наркомани бе, все за пари и оръжие мислят, а един лев не са заработили за България и българите... айде баста, каквото сте си надробили това сърбайте ,помияри долни

Как е възможно по ТВ тази сутрин той да иска и да има информация за бройките гаубици и ракетни системи, с които разполага бългатската армия - кой му е дал тази информация и не е ли подсъдно да я изнася в ефир???

ще влезне в затворо...Опуления и Кокорчо!

трябва да бъде заловен и предаден на украинския народ....той да реши съдбата му!

да го изпратят на първа линия, ама не в 5 звезден хотел, а на фронта в Осрайне!

Тръгнали глупаци да се перчат на най-голямата държава в света. Малоумници, вероятно и психопати. НЕ ЦЕНЯТ ЖИВОТА!

Така е, друго си е да се надупиш и да станеш васал

гладаш картата в 2D?

Украинскии посланик, пашол на хой

Приказката е за русский корабль.С разликата ,че мацква наистина пошла на гуй...

Да на Змийския остров. Свалиха 4 нацистки самолета, 9 хеликоптера, като 4 бяха с десант, пълни със спец части, заедно с няколко американски офицера. И за десерт цели 19 безпилотника, като няколко от тях бяха ударните прехвалени Байрактари. Загуби от руска страна бяха 0 (НУЛА). Та малко не разбрах, кой точно отиде на хоя? Ще ми поясниш ли. А що се отнася до великата фраза, малко се оказа, че никой от граничарите не я е казвал. Дошли руснаците, казали им да се предадат, предали се мирно и кротко. Без нито един изстрел. Е, имало един пострадал граничар. Като скачал от една лодка, навехнал си крака. Но руските военни лекари веднага го оправили и бинтовали. Не е като да е руски пленик и да го пробиват главата с ножове. Ти явно си от американската реколта особено тъпи тролове. Не е за теб тази работа. Тъпи лъжльовци сте.

оружие, а ти да стреляш срещу украинския народ.....знаем те че си нацист!

в О крайне и да се бие, а не да се крие в България!

как назидателно говори срещу българите по една телевизия и ми се отврати с о краинския му народ....същото се отнася и за кмета на Киев, боклука Кличко!

Я кажи как мутрафонова отговори за нещастници като тебе...

лапаш Сармат!

сърми, а ракети....понел!

Няма такава дума в българския език, тролчо