Украйна обяви, че е свалила руски самолет А-50 край Краснодар с ракета С-200 (видео)

Машината се е разцепила на две части - едната е паднала в полето, а другата в селски двор

Обратно в новината

Коментари - Украйна обяви, че е свалила руски самолет А-50 край Краснодар с ракета С-200 (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На самолета А-50 свален геройски край Краснодар са били половината ген.щаб на руската армия. Бягали са от Краснодар опитвайки да имитират геройте на Кабул. Слава Кокаина! Слава героем оСраину! Тагарев може да изпраща и ЛГБТКЮ пехотата ни. Да подаряват цветя и бисквитки на малките 'трансформери'.

До Адвеивка Баси армията Баси държавата Баси путина :))))))))))

Окрайна обяви и, че ще победи. Блажени са верующите.

Браво на Украйна, след като русия остана без флот скоро ще остане и без самолети.

Чудя се кое е по-голям срам. Тогоанския говедовоз да ти потопи разузнавателен кораб (край Босфора) или държава без флот да ти потопи флагмана. Сега пак влизат в историята като първите, които губят АУАКС. Даже два.

Пак ли?Рушката некадърна армия не може да опази даже очите си.

Товарищи не пиздите! За 1 месец е свален втори летящ радар А50. А само миналата седмица ВСУ окончателно приземи ШЕСТ РУСКИ БОМБАНДИРОВАЧА.

Са наши ракети . Браво на българската военна индустрия

За още един военен кораб днес потопен от украинците

...ама е кеф човек да чете как се пръскаш от злоба :) :) ;)

Вообще-то А50 это наша жопа Когда врежут взади, тогда всё видно.

СССР-ски допотопни огромни тристепенни ракети от 50-те години. Отдавна извадени от въоръжение... Но явно украинците са се научили да ги модернизират...

Останали са още 6 броя за да се достигне рекорд 2 А50 за 1 седмица.

Държава без флот нулира руския флот . Държава без авиация приземи руския флот и при това ръководена от трето разреден артист надрусан през повечето време със съюзник сенилен старец с памперси . Ако не бяха няколкото пенсионирани фатмака в дира Русия щеше да замине в анала на историята

Авдеевка през жопата ще ви излезе. Без загуба на 1 украински войник.

Общо са построени 8 броя А50. Украйна разруши 1 на летището в БЕЛАРУС. Той е още там на пистата и не е ремонтиран. 1 свали преди месец. Снощният е номер 3. Остават още 5 броя. Обаче тези самолети вече е невъзможно да се произвеждат и ремонтират заради санкцийте. От останалите 5 най-вероятно годни да лтят са 2 или 3 броя. Така че ако свалят и тях напрактика Путин остава без АУАКС. А то войната още не е и започнала дет се вика. Още главните играчи само подгрявт покрай тъч линията. Без такива АУАКСИ руската авиация и ракетите им напрактика остават слепи и глухи и се връщат към ерата н Ла 5 и МиГ-3. Най-важното обаче е ч тзи самолети нсочваха ракетите изстрелвани от КАСПИИСКО море. На този самолет с крепи и въздушната отбрана на Калининград и Петербург, Ако укрите свалят още един такъв и напрактика няма кой да дава дежурства Най-голямата хуйня е че всъщност най-трудно и дори невъзможно е да се подмени ЕКИПАЖЪТ- той се тренира минимум 5/6 години и там са все полковници и майори. Каймака на руското ГЕСТАПО

Прошу, не надо хамить! Это не утоплённый корабль, ЭТО ЖЕСТЬ ДОБРОЙ ВОЛИ, Путина.

Забравих - в единият клип сниман в блатото със самолета - руснака казва- Тук навсякъде плуват ТРУПОВЕ !

В задачата се пита: За колко време Путин ще успее да се качи на ТУ-160 и да отлети в С. Корея?

е че не диша. Нигър с червен маникюр го клати в кръчмата на Максуда. Ни да се оплаче, ни да си вземе сулукът.

Необяснимо е как украинците целят с лекота толкова сложнии машини, а не могат да свитнат едно грозно, кривокрако и неприятно джудже.

Украинците използват Пейтриът и европейски ракетни системи за да захванат цел и да насочат ракета. Оттам нататък лети украинска С-200М(модернизированная). Съветска е само идеята и корубата. Нови са авиониката, насочването и твърдото гориво за ДЪЛГИ ПОЛЕТИ. В Украйна, през времето на СССР, се произвеждаха тежките ракети и цялата ядрена ракетна с-ма. В Кремъл само събираха взятки.

Ха ха ха ха Ама точно укропитеците са свалили самолета! Тоз Путин да си взема варненката и да отстъпи мястото на Медведев! Да подпука англосаксите и да се свършва

А пък хутите са потопили английски кораб и са затворили Червено море за Англия и САЩ

Самолет за ранно откриване не е видял някаква ракета! Учудващо

А Шойгу пак ще маха безпомощно с ръце в опит да полети...

Ако тавариш Путин беше управлявал самальота това нямаше да се случи,но макар и Супермен не може да бъде на всички кораби и самолети едновременно.

Ха ха ха ха А великият укрорайх отстъпва по целия фронт. Армията му вече не се подчинява.

Тъп си баце,Россия ще се задави с това дето открадна..

Обявява много неща. Примерно, че е отблъснала Руската армия от Киев. Лъжа. Победила в Херсон. Лъжа. Свалила 200 от 150 ракети. Лъжа. Конкретно, когато успешно свалят нещо, не са те а е голяма операция на НАТО, МИ6 и ЦРУ. Конкретно в тази ситуация са си Руснаците. Поредният френдли файър. В реални бойни условия такива неща се случват за съжаление. Особено ако противника е окопан и колективният запад е готов да си убие икономиките само и само да пусне кръв на Русия. Това не е като САЩ, които обичат да унищожават армии пет пъти под нивото им и след това да се обявят за най-силните. Виждаме ги колко са силни. Прокси война водят, чуждите икономики палят. Трагични ционистки слуги.

Манъкът ЛилиПуткин ще е бесен :)))

Проекции в бъдеще време ги запази за гей вечеринките. Укрията замина. Са гледаме колективният запад как се превръща в рекетьор и терорист. Щото за друго нито пари нито капацитет.

Зеленски е по-нисък бе:) И се моли да не е бесен, че ще е още по-зле за укрите. Такова убийство, което САЩ причинява на Украйна и Палестина надмина Хитлер неколкократно.

Куклите са голям смях Те са по-зле от македонците Абсолютно свирепи цървули Укрити и македонците са братя

сперма и лайна за русия курвииииииииииии

Голям смях Укрите Такива палячовци няма никъде

Човек, такова нещо като бомбаНдировач не съществува! Образовайте се вече, трети год върви СВО!

Добра заря по случай двугодишната от началото на Специалната Военна Осирация на Путин.

Колко сте залупени бе. Глейте картата кво става. Укрите гинат на фронт от 1000 километра, средно по 1000 на ден. Кво мислиш ще стане? А? Малоумници тъпи сте. Колективният запад не може да достави снаряди. САЩисаните и пари да гласуват те няма да идат на фронта а във сметките на ВПК то. До март месец Укрите са капитулирали. Ако не са, това означава, че НАТО вече няма да праща наемници, а направо ще ги прави граждани на Украйна да изглежда, че има още матрял. Не знам как санкциите работят, като миналата година изкараха чисто нов Ту, а тази още четири. Чекайте перемогата миндили, по скоро учете турски, че на господарите ви филма свършва.

Няма такива ракети С-200. Това като първо. А след като има значи най=малко са свалили руски спътник, ако не цяло съзвездие руски спътници. А за това руснаците как се радват че украинците са свалили руски самолет на руска територия, просто не ми стига дар слово за да го коментирам. И мани че се радват ами и го видели в тъмното че чак и го снимаки. И как ярко всети като че се взривява супернова. На такива глупости и най-застреляните украинци вече не вярват. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Как се падат самолети и потъват кораби а на фронта любимите ви фашисти мрат като мухи и настъпват към Куев? А? Някой да обясни тука има ли? Щото гледам тия с лопати и перални си перкат напред. А ако някой си мисли, че Русия която е 140 милиона ще се предаде на Укроминдилите дето пращат на фронта 50 годишни прибрани от улицата и жени е чисто луд. Разбрахте ли новата велика идея на Зелният евреин? Демобилизира тия от фронта да дойдат да мобилизират насилствено тия дето остават. ГЕНИАЛНО. Праи пачки ДО ПОСЛЕДНИЯТ УКРАИНЕЦ.

Не ни е създала да сме всички равни. Тоя комунизъм точно сега ни го набива Давос. Други са проблемите. Ма ПП няма да ги реши.

Оказа се селскостопански самолет пръскал против евроатлантически кърлежи

Мисля че бяха 5 самолета

Тия наемници и НАТО оръжие Украинци ли са? Тия НАТО дронове и ауакси дето обикалят денонощно Украински ли са? Къде е авиацията бе? Къде им е флота? Щото освен Черноморския Русия има още няколко. Къде са производствените мошности? НАТО колко снаряда ще достави утре? А колко нови танка? Тръгнаха ли великите самолетоносачи да завземат Черно море или Британският още седи в дока? А успешни ли са двата опита да се тества Трайдънт или и двете свършиха с пльокване в моренцето? Едни хути с джапанки блокираха Червено море и пускат само Руски и Китайски кораби, както и такива, които не носят нищо на Израел. Войната е глобална, тъпанари сороски. Питайте Французите къде са им губерниите в Африка и колко от любимият на Микрон Френски легион цункаха Бандера. Вие наистина ли сте толкова тъпи или ви плащат да се правите на такива?

Много скоро, ще дойде Видовден за джуджето!

Щом няма потвърждение от руснаците, защо ни занимавате - всичко казано от укропите обикновено се оказва лъжа.

Украинският технически гений е непобедим и вече без експлоатация на украински учени и инженери ватенките не могат да създадат нищо работещо.

Под десет са. Чакаме новите клипове от Арма 3.

Леко бе. Ще ти падне дилдото от гъза.