Украйна настоява от септември за максимално спешно извозване на българските БТР-и

Повече от три седмици е отнело извозването на бронетранспортьорите от различни места до място, където е удобно да бъдат натоварени на железопътен транспорт

Обратно в новината

Коментари - Украйна настоява от септември за максимално спешно извозване на българските БТР-и | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ееееее ако някой щеше да изкара някой лев от тези железа да са отишли още преди решението да е взето.

Чиновниците да се бяха сетили освен на хартия да проверят и състоянието на тези БТР-и преди да обявяват, че ще ги пращат за Украйна. Едва след това разбраха, че над 2/3 са изтърбушени и освен за скрап за нищо друго не стават, щото се ползвани за части за тези в движение поради липсата на производство. Сега се чудят как да замажат положението и чакат да мине ротацията, че да прехвърлят топката на тия след тях!

Споко бе брато, ще стане. Маняна.

НАСТОЯВА ?!?!?

Явно за ковчези!

Но иначе си прав.Нещо такова бях чел за бронираните машини които купихме.Американските войници избягвали да се возят в тях точно заради това .Сега си ползвали друг модел с по голяма защита.

Партизани се биха срещу сатанистите и фашизма в Гърция,България,Югославия,Франция ,Италия и Скандинавските държави .И сега в цяла Европа се надига съпротива срещу неолибералната сатанинска сган окупирала западна Европа и педофилските им медии

2024-02-28 20:28:55 Отряд Чавдар (нерегистриран) Колегите хуси дадоха тон за песен с Атлантическия кабел Абе на СОС що и гаснаа ламбите -------- са били буквално бандити-убийци (опг - по съвременната трактовка или казано просто - терористи)...и такива си остават и ден днешен ....видяхме отново наскоро да гърмят по трактори и по нотариуси! . техните внуци сега "поемат щафетата" ! всички ги знаем кои са ...е то за тва 70% не гласуват от 12 години!

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Айде немс нужда да църкате, укронацита. До септември може и да ви нема.

Искат ги бръже.. Ами да си пратят едно ешалонче до мястото на натоварването и да додат да си ги земат. ЗА ТЯХНА СМЕТКА. Може и до пристанище Варна да ги превозим. И пак с техно корабче да додат да си ги вземат. Някое явно празно такова, дет оди за зърно да им кара.

Може и руска фирма да ги извози.

Щом са допрели до тези небронирани трошляци, положението на Укровермахта е в поза изуй гащи! Време е Путин да ги приключва, но не преди да е прибрал Одеса за да им отреже достъпа до Черно море. Така ще настъпи спокойствие за всички държави в този район.

след разделянето им от Русия получават техника, и арсенал, с който са ТРЕТАТА армия в света.

Бяха, бяха :)

Колегите хуси дадоха тон за песен с Атлантическия кабел Абе на СОС що и гаснаа ламбите

Сериал "слуги на украйна в България" епизод пореден. Тия за нищо друго не мислят, само за това какво още да дадат на зеления, все едно украинците са ги избирали, а зеления им е началник. отвр.

Всичко е щото ЕУ е факнато. За да оцелее ще реже глави с данъци. Карбонови. Европейска армия данъци. Пръдня данъци. Тва е. Като има балъци, които позволиха неизбрано от тях малцинство да ги занулява. Това ще ви го лепнат над ДДС то. Цените на всичко ще скочат няколко пъти. Първо спекулантите ще го шибнат заради еврото, а отгоре ще е пълненето на касите на ВПК то на САЩ през клептократите на Брюксел със ЗЕЛЕН ЕТИКЕТ.

Нито един началник от ес не пита народа си, съгласен ли е вечно да троши пари за украйна, затова си правят каквото искат.

Готови ли сте за еврото? В комплект с военни бондове и карбонови данъци? Да не мислихте, че им дреме за вас? ХАХАХАХАХ Излизането от ЕССР и НАТО ще е само с трупове и кръв. Зелен тотатлитаризъм и ИЕСДЖИ корпоративен фашизъм. Честито на матряла.

Не разбрахте ли че нови избори повече няма да има .Тая продажна сатанинска Сорос сган която е яхнала майка България няма да допусне никога свободни избори защото знае резултата им ще е под 2% с избиратели неолиберални маргинали педофили и педераси . Имаме нужда от партизанско освободително движение и Нов Народен съд за слугите на сатанистите

2024-02-28 20:11:33 КГБ (нерегистриран) Няма нужда от съд а само наказателен взвод, за цялата продажна измет начо с Тагаренко. ---------- шумкарите го умеете това, още от преди 9-и ...даже изклахте 6 деца, за да ги направите "герои" сиреч "ангели от ястребино" ! . сега цяла европа ви гледа как си думкате в центъра на софия - било по трактори, било по нотариуси ...а сигурно ще им и още ..

Партизани да трепят фашистити и в Югославия ,Гърция ,Италия ,Франция ,Норвегия и още .Така че ще ви трепем пак мърши сатанистки

Джендър, намали наркотиците !?

Една от основните задачи на това правителство било помощта за Осрайна. Абе мама ти деба боклук

На Рени и Измаил оти Высокоточние оружия едва ли целат силози на 200 метра от мамалигарската граница на НАТУТУ

Време е да се сформират наказателни партизански бригади и справедливи присъди с екзекуции на нашите продажни слуги на неолиберал фашизма .За начало да се почне от плъха Сорос Денков,тагаренко , тулупа Винету и просто киру

Абсолютно

Жал

2024-02-28 20:02:50 И Ния българите настояваме (нерегистриран) Нов Народен съд за продажната неонацистка соросоидна сган ------------- "народен" съд ве, червен, масонски шумкар ! - 80% от народа е против вас ...и за това не ви гласува вече 12 години ! . вас шумкарите- блядафили, ше ви изпратим на съд ...като чаушеско ....на там вървят нещата !

Няма нужда от съд а само наказателен взвод, за цялата продажна измет начо с Тагаренко.

Джендър, смени дилъра !?

Време е за Партизанско движение против неонацистката либерастка сган и слугите им

на "либерастка сган" ! . единият имитатро ссега "командва" сос-а, другита са в сглобката ...третият работи виртуално само, чрез "обръщения" и има 1-2 в швейцария - дето правят преводите "по банка" !

Нов Народен съд за продажната неонацистка соросоидна сган

за насилствена смяна на законно избрано управление се преследва от закона, демек НЕЗАКОННО е... съберете се на протест... пребройте се и тогава да видим...

Държвата видимо е управлявана НЕДЕМОКРАТИЧНО. Референдумите са неосъществима мечта. Когато имате партия с под 2 процента подръжка, която си вее коня и краде на поразия. Когато държавните служители са крадци и убийци. КОЙ Е ЗАКОНА? БУКВАТА ЛИ?

През 1950 г. франзузойката Раймонда Диен ляга на релсите и спира влак с танкове Композицията карала въоръжението за непопулярната война във Френски Индокитай.

Проблемът на нашите соросоиди по този случай е следният: велики са на обещания за евроатлантизъм, особено ако ще пада някой лев от цялата работа. А те обещават, но с това и си остават. Важното е да се тупат в гърдите когато обещават. Обаче сега не само че няма откъде лев да им падне, ами те трябва да намерят пари за свършването на тази задача. Че на всичко отгоре има и работа да се свършва, не става само с голи обещания. Два смъртни врагове на "демократите" ни - те пари да дават и работа да се върши. Та затова не им е много присърце така глупаво обещаната задача.

Смърт и много секс за кретените от ппдбгербсдсдпс Украйна няма време да чака ние да си играем на чиновници. Една от основните задачи, заради които беше сформирано правителството, е помощ за Украйна, коментира Гаджев.

Смърт за прасетата от герб дето квичат бе! За цялото ппдбгербсдс!

се имитира голяма и шумна путлерастия... видяхме ви по колко се събирахте... а как бранихте МОЧА... с гърди нали :) нещо студено ли беше.... айде ще намерите нещо лятотото да браните :) НО сега сериозно обещаваме: 1. Ускорени курсове по история без Партиздат 2. Все пак сме сънародници и трябва да си помагаме - ще ви поеме Здравна каса

се командва от мутрофанова ! . магарев само е сложен за "говорещ "атлантик"" . поведението на магарев, отразяво цялостно поведение на кочината и на сглобката: . - силни, ястребски приказки и изхвърляна ала-киро-"канадеца", ноооо... действията са пълна протиповоположност! . мафията умишлено играе "по тъч-линията" и релно никаква "практическа" помощ не е оказал на украйна, която да нанесе„ . "неприемлив" физически и/или икономически ущърб сибирските терористи! . а през тези 2 години , киро-мултака раздаде на блядавете 6 мрлд.през бензина, а тиквата - през тръбата ! . и за вдигане на пушилка - сложиха свиянята да се прави на "атлантик"! . никой не вярва на троянският кон ! . кви "избори" ше правите вие бе....80% няма да ви стъпят и още повече ще ви делегитимират ! . . и за капак - в неделя пак ще ни зомбират със третомартенската окупация ! никой няма да ни стъпи на щипката!

Затова на 3 Март повече българи на Шипка! А след това в парламента да направим пролетно почистване.

Прав беше Тодор Живков, когато е казвал на "демократите" ни: това, което ние построихме вие да го боядисате не можете.

Една от основните задачи, заради които беше сформирано правителството, е помощ за Украйна, коментира Гаджев! Са кажете - колко от Вас гласуваха за хора с такава основна задача! Едно нещо, което да е свършено .. демография, корупция , енергетика, обравание.... местна власт. Тея не могат, дори, да се оправят с назначения на хора по държвните институции..... Камо ли за няква визия за бъдещето

Слаба държава

Давайте ги по бързо че свършиха целите за "Ланцет"......

Шоуто ще бъде когато укрите видят какъв скрап сме пратили. Двигатели без горивни помпи, нацъфкани гуми, стари акумулатори.... изгорели стартери.... като повечето от компонентите липсват.

ами ако може да се изкара от тях някой лев щом не щем да си поддържаме техниката - що да им я харизваме?

Тагарев да не се окаже руска марионетка и той. Аман от продажници.

Гадове от Сглобката, да не сте ги купували вие , че ги подарявате!

Украйна... НАСТОЯВА!!!! Тези са по-нагли от циганите и негрите взети заедно бе!!! НАСТОЯВАЛИ били .... ти да видиш...

"Украйна настоява от септември за максимално спешно извозване на българските БТР-и" Вече са препродадени на Хизбула за борбата им с американските нашественици. ПАРИТЕ ЗА ВЗЕТИ И РАЗПРЕДЕЛЕНИ ПО РАВНО СРЕД УПРАВЛЯВАЩАТА ФАШИСТКА ХУНТА В УКРАЙНА.

Парите разпределени. Стоката я няма но е обещана :)

Да не би нашенците да са проумели, че тези бетеери могат да се ползват у нас при различни аварийни положения и безпътица, вместо ахмашки да се лишаваме от тях заради чужда угода.

Точно тези БТР-и не стават за баир и гора. при 30 градусов наклон се обръщат. Стават само за равно поле или асфалт.

Българско ли е?

НЕ. Не е. Подредено е от окупационното посолство на улица Козяк. СБИРЩИНА АНТИ-БЪЛГАРИ. ТАКОВА Е ТОВА "ПРАВИТЕЛСТВО".

Извозете си ги, лайнари нещастни! не настоявате ли максимално спешно някой да победи Русия вместо вас?!

Заради които беше сформирано правителството, е помощ за Украйна......да, точно така е, въпроса е дали БГ има полза от това?

Полза за нас няма, само вреди. Но на кой му пука?

Абе това министъра на отбраната на България ли е или на Украйна, тоя дупедат за депутат на Украйна ли е избран или на България? Кой му плаща заплатата! Докато не обесим няколко от тия буклуци, няма да има оправия на татковината!

Оставка на Тагарев!

Към Тагарев? Не го одобрявам, не го подкрепям и съм му бясна, че подари всичко което можа на Украинците! Да не говорим, че никога няма да разберем истината , касеща и паричната помощ, която Тагарев хладнокръвно предаде на Заленски! И да не говорим, за многото му посещения и срещи с ъс Зеленски?! Пеевски, това нищо работа ли е, въпреки че е кървава помощ и ТИ също участва, заедно с Борисов в тези сделки! Какво става, толкова ли са важни тия 112 БТР-ри, нали не са годни? Тези машини, може и въобще да не стигнат до Украйна!

сте си нацъкали +вете, да - помоща за Украина е помощ и за България... или пак искаш да срещаме московски нашественици... двапъти само миналия век... единият път ги бихме в Добруджа, вотрият си направиха преврат и окупираха/те стрната ми/ни (може да си московец не знам)... срещали сме ги през столетията не само тук, мо и във Волжска България...

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Да, направо ми пръснаха анала последния път !

Аз ще ги посрещна с хляб и сол като истински братя по религия и национални ценности,а теб те съветвам да потърсиш щастието на запад при евроатлантиците и англосаксонските гейовете и подобни

Укрите скоро ще поискат и по 1милион за всеки предоставен БТР ,а може и глоба за забавянето Добре ще бъде В.П. да ги приключи по-бързо и никога да не чуем повече за тях

окрайна през септември...

Настояват....бахти и наглите боклуци..... Че и нашите продажници!

Уж ги дадохме те бтр и ама не можем да ги извозим. Смех в залата

Поне да ги боядисат.....

Ти пък - това ще отнеме поне още 2 години :-)