Украйна изстрелва ракети близо до Крим

Украинската армия провежда широкомащабни учения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По слаб президент и дипломат не е имала русия, което е добре за света. Ако путин продължи така още 100 години, ще изтрие от картата срама на човечеството и цивилизацията - русия.

100 години!? Дай боже всеки му.

Значи викаш по времето на Елцин беше по добре ?! Вие Соросоидите газпикаете, че Русия има президент, който не се навежда на запада....

През 2016, ако не се лъжа, в Украйна някакво национално радио проведе допитване. Оказа се, че като най-добър президент оценяват Янукович, с 80 и няколко процента. За най-слаб - Порошенко с около 3%. Президент, който мечтаят да имат - Путин, също като при подобни допитвания в САЩ.

Тези американски мекерета като Александър Турчинов и пр. скоро ще ги гази баба Меца.

Една неправилно изстреляна ракетка и ......укрите ще са пържени !!

Свобода за Украйна.

Ами че те са свободни бе? Свободно си избраха да загърбят договореностите от студената война, подкокоросани от запада и си понесоха последствията. Сърбето и те свободно си клаха и бесиха на поразия и те си понесоха последствията. Всеки е свободен да прави каквото си иска, но трябва много добре да преосмисли последствията.

Schilo

Правилно, сега не са свободни!

защо всички ракети ги правят като вибратора на Путин?

Schilo

Хахахаха и ти ли го ползваш, че знаеш какъв е?

Владо Путевски ще остане в историята като човека заради който руската империя загуби Украйна !

Другаря путин направи нещо което никпй в последните 1000 години не успя да направи. Накара украинците да намразят русия. Най слабия руски политик в историята.

Затова ли печели избори с над 75% подкрепа?! Ей туй да науча днес ми стига! Поне от време на време използвай сивото вещество! Ако изобщо го имаш!

тези 75% подкрепа от украинците ли .....

Че как няма да ги пИчели като не допуска други кандидат

Украинците никога не са обичали Русия, те даже заедно с Поляците 2 св.война,първи забита езици в дирника на Хитлер

и Гладомора през войната са помогнали на Гитлер да поразтреби болшевишката паплач на украинска земя!

Здрасти руски тролчета. Да папкате на порошенко порошенката :D

Schilo

На парашенката, порошенсата я лапат укрите. Щото друго нямат.

Учебни стрелби на полигон? Няма лошо, така се прави. Всички провеждат учения. Въпросът е при тези учения да не бъде ударен по погрешка граждански самолет. Русия едва ли се е развълнувала много от тези учения. Какво като са близо до Крим? На Крим те разполагат с комплексите "С-400" и "Бастион", който е за борба с морски цели. Вярно е, че комплексите "Бук" и "Тор" са сериозно оръжие, но са малко остарели. Срещу "С-400" нямат никакви шансове! А формулировката за "анексираният Крим" е на западната пропаганда. В нея няма грам истина. В исторически план, Крим никога не е бил украински. Той е присъединен към Украйна по административен начин от Хрушчов през 1961 година. Да не говорим, че в Крим беше проведен референдум и над 90% се обявиха за присъединяване към Русия!

Schilo

И то,два референдума, бай Ставри. През 1992г. и през 2014. И двата са с еднакъв резултат.

Не може да организираш референдум и избори като си гост в дадена държава както са руснаците на Крим. Руснаците на Крим не са местното население. И местните бойкотираха този руски цирк-референдум!!!

Божидар Димитров: Крим е бил като коледен подарък, подарен от Никита Хрушчов на Украйна през 1954 г. - областта буквално е била откъсната от Русия, част от която е още от времето на императрица Екатерина Велика. Полуостровът има символично значение за Москва, която е проливала морета от кръв, за да го задържи дори и след неуспешната за нея Кримска война от 1853-56 г. От гледна точка и на състава на населението Русия има пълни права над Крим.

Schilo

Всеки народ си заслужава участта. Украинците го усетиха. Олигирсите яхнаха Майдана, заграбиха властта и максимално се възползват от това. Настроиха украинския народ един срещу друг по етнически признак, вместо развитие нагоре им предложиха кумири като Бандера. Изгубиха си сигурен пазар за продукцията, изгубиха друстранни договори. Нищо не могат да предложат на Европа, освен евтина работна ръка. А за състоянието им...Щом като идват да работят в България за мизерни суми, всеки сам да си прави изводите.

Браво на украинците. Достойна участ!!! И българите сме помогнали за украинската свобода. България подписва като победителка Брест-Литовския мирен договор с победената Съветска Русия.Този договор е тежък за Русия, която губи 1 милион кв. км територия и 60 милиона население, задължава се да изплати 6 млн. марки и контрибуции в натура, част от които получава и България. Благодарение на това развитие Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност. Турция получава територии в района на Батуми и Източен Анадол. Русия води преговорите в Брест-Литовск едностранно, без съгласието на своите съюзници от Съглашението. На 7 март 1918 г. се подписва и едностранен договор с Румъния, която излиза от войната, връщайки отнети територии на България през Междусъюзническата война. Северна Добруджа остава кондоминиум на Централните сили, които на 25 септември 1918 г. предават почти цяла Северна Добруджа на България. Този договор обаче не е ратифициран от румънския парламент.

доста глупости, примесени с малко факти за доставерност. Каква точно държавност възстановяват Естония, Латвия, Украйна и Финландия след като никога не са имали държави преди това? Те получават държавност и то не след Брест-Литовския договор/той така и не влиза в сила, СССР едностранно го суспендира/, а през 1922г. след гражданската война и чуждестранната интервенция в Русия от 1918г. - 1922г. Официално границите на СССР и съседите му са потвърдени с договора от Рапало 1923г.

доста глупости, примесени с малко факти за доставерност. Каква точно държавност възстановяват Естония, Латвия, Украйна и Финландия след като никога не са имали държави преди това? Те получават държавност и то не след Брест-Литовския договор/той така и не влиза в сила, СССР едностранно го суспендира/, а през 1922г. след гражданската война и чуждестранната интервенция в Русия от 1918г. - 1922г. Официално границите на СССР и съседите му са потвърдени с договора от Рапало 1923г.

Какво беше "Украйна"?

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света!!!!!

Schilo

Има и ти и се кланяш доземи всеки ден и всеки час.

Тя набута ти опора Турска резана тръба Мбухахаха

Два съседни народа един срещу друг. Украйна до скоро беше сателит на Русия ,но сега е неин враг.Защо ?Ако се обърнем към историята,ще разберем, че Русия е упражнявала на Украйна свиреп Геноцид ,по времето на Сталин наречен ГЛАДОМОРНасилствено на украинския народ са конфискували храните и от глад са измряли 7(седем) млн.украинци.След ВСВ , Сталин насилствено е депортирал в Сибир почти всички украинци живеещи в области близо до Русия и на тяхно място е заселил руснаци..Отново милиони украински жертви .В Тубата има филм "Съветската история - целия филм с БГ субтитри".Е при това положение ,може ли украинците ,да забравят всичкото това ? Отговорът е НЕ! .Никога! Това е все едно ние българите да забравим Батак.

Schilo

Старин, реснак ли е илитерате? Хрушчов, който е бил в обкръжението му, руснак ли е? Берия?

Schilo

И още нещо- татарите са помагали на нацистите през ВСВ. Само за сведение.

След геноцида на Сталин всички са помагали на немците.Били са за предпочитане пред болшевиките

Свободна Украйна значи край на имперските амбиции на путя. А църковната независимост която бе обявен на скоро означава - свободна Украйна.

Schilo

"Свободна" Украйна я има само в болните мозъци на някои. Като теб. Толкова зависими, не са били и по времето на СССР.

Украинците държат ключа за съществуването на държавата бензиноколонка. Ако врътнат кранчето на маркучите за доставка на руско гориво за Европа и Путлер Капут..ха.ха.ха и няма да има вече Русия без война и оръжие..ха.ха

Schilo

Ххахахахах, счупи тъпомера. Транзитът е около 30% от приходите в Украйна. Много ми е интересно, кво ще стане след година?

Русия и Украина са аналог на България и Македония.Та ,те така.Същото е.

Руската пропагнда и комунистите създадоха македония. Значи ние сме длъжни да помагаме на украинците да станат независими за да го върнем на комунягите.

Schilo

Македония възникна заради Фердинанд и неговите мегаломанщини.

че България не е окупирала и анексирала части от Македония през 21-ви век.

Schilo, ти не четеш ли история???? Първо Русия воюва срещу България в помощ на сърбите през 1 -а СВ . Сталин иска да създаде Южнославянска федерация в която държава България не съществува. И накрая още са живи българите които насила БКП ги пише македонци от пиринския край!!!!

Schilo

Щерев, чети малко повече, това, за което пиша е преди ПСВ. А, малко повече образование. Няма да ти навреди.

русофили и наши русороби направиха македония държава .измислиха македонска държава и език . насила помакедончиха българи!!! Докато украинците са отделен народ с език,култура и народност поставен на няколко пъти геноцид от руските окупатори и империалисти.

Schilo

Отделен народ? Хахаххахаах. Да, някои части, са отделен народ- поляци, унгарци, молдовци. Подарени на Украйна след ВСВ. А други са си чисто руски територии.

Schilo

Благодарение на новата си "политика", укрите докараха страната си до финансов и икономически колапс. През 2014г., един долар бе 5-6 гривни, 1 евро- около осем. Днешният официален курс е 28 гривни за долар и 32 за евро. Сметките ги оставям на тези, които могат да смятат

Вчера установихме, че в петък си се напил, жена ти и тъщата - рускини, ти огънаха точилката в главата и те пуснаха в събота на обяд от мазето. Днес явно пазиш поведение и не си заплашен от бой и арест в мазето. Все пак утре е понеделник и трябва да ходиш да събираш контейнерите с боклука във Варна. Та през 2014 един долар беше 30 рубли, а днес е 66, едно евро беше 40 рубли, а днес е 75,50. Туй нещо се проверява много, ама много лесно. Па и колко гривни колко рубли са се проверява много лесно. Съотношението сам си го написал.

Според картите (последните)на държавите и техните граници Крим е към Украйна!!! Може сами да се уверите. :)))))

Schilo

Според картите и то последните, Крим не е в границите на Украйна.

То според някои карти и България е в пределите на новата турска империя.Фантазии..

Западняците никога не са ни мислили доброто .Те слагат славяните по долу и от навлеците нигерийци ,авганистанци и др.получовеци.Вчера по първа даваха "Мъртвецът на Мегре".Е ,та там имаше мнение сложено в устата на един от инспекторите.Точната дума не я помня,но мнението на французина беше ,че славяните са нещо,като неандерталци.Няма равенство в такъв съюз.Има използвачество презрение и .. съсипия за нас.

"Западняците никога не са ни мислили доброто .Те слагат славяните по долу и от навлеците нигерийци ,авганистанци и др.получовеци."- И АЗ ТАКА МИСЛЯ!!!

не сме славяни и не ни пука за славяните. Освен това лъжеш брутално какво „бил казал“ един французин.

Schilo

поне за украинците, не ти ли пука? За поляците, словаците, словенците?

Това е. А още по-малко ми пука за руснаците, те дори не са славяни, а диви азиатци. Днес си трезвен и жена ти и тъщата - рускини, още не са те затворили в мазето, а?

Schilo

Хихиххих, теб там ли те държат?

подкрепя братския украински народ в борбата му срещу руските агресори и окупатори.

По-точно,5% от българския народ!

Schilo

Няма и толкова

Аве ти ся от името на кой български народ дращиш, от тия дет из факцлтето ли живеете? Компа с каруцата ли си го возиш?мбухахаха

Когато Украйна стане наистина свободна и независима ще имаме една голяма хубава преграда между България и агресивната империя на тавариш Путев :)

Украинската ПВО - единствената ПВО в света, която за цялото си съществуване е свалила само два обекта, като и двата са пътнически самолети.

Тези си търсят белята-само за една нощ ще ги премачкат жалко че много ще умрът.

Що не се пробвате? Май не ви стиска, а? Че току-виж Западна Русия станала Новоукрайна.

Смени дилъра!!!!!

Слава на Украйна-българския народ я подкрепя в неравната война с узурпаторите ,терористите и окупаторите от Кремъл. Крим не е руски!!

Schilo

Леко с напъните, че да не сменяш гащи.

Те,санитарите,са наблизо още му дадат нови гащи...!

Слава, слава, ама ела да видиш какви километрични опашки от хохляци има около миграционните служби за руско гражданство! Сла́ва Украї́ні.!.мбухахаха

Schilo

И още нещо- Крим е руски!

Заради наглостта и лъжите н руските тролове аз симпатизирам на Украйна !

Schilo

Я си кажи чество, че е заради сребърниците, които получаваш.

Този път няма да свалят израелски пътнически самолет, нито филипински, защото най-после си затвориха въздушното пространство....когато стрелят напосоки.

Цял свят знае,че руска ракета свали пътническият самолет над Украина!А руските войници ограбиха вещите и портфейлите загиналите!Холандия проведе разследване и доказа вината на Русия !

Ти чалгопитека целия свят ли си ве? Бауте у посеркото тьпии си.!.мбухахаха Хем тъп хем чирак!хаха

Schilo

А бе то, да не стане така, че света да каже..... Щото, доста ще се размирише на украинска тор.

На някой му се иска да излъже целия свят,но не може...!

излишно спорите. Юнкер вече е мато

А Путин е капо!

"...основен приоритет и задача от най-висшо ниво на армията..." Преписват учебниците на Бойко Борисов!!!

След 01 януари ГАЗПРОМ спира газоподаването през Украйна. Угасвате и вие и ние.

Абе кой ще изгасне не е ясно. Като гледам колко са зле онези русороби. И без това при тях почти всичко е лъжа, кражба и пр.

Прас по една ракетка върху руската фабрика за тролове в петербург и върху българската в шуменско :)

троловете от столипиново да изчакат казана с помията

Стига сте печелили кинти с глупави постове, русофили и русофоби, хващайте се на работа. Украйна и Русия ще повоюват и ще се разберат накрая...

И аз това викам ама как да стане като римската пропаганда и руските тролове ни заливат с пумия всеки ден. русия води наистина хибридна война срещу България

пОмия.

ВОДЕЩАТА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ РУСИЯ НИ ДАДЕ КРАНА ЗА ГАЗТА НА ЦЯЛА ЕВРОПА, но ние го отказахме защото не искаме руска газ. И ние като укрите запяхме едни песни - Никогда мы не будем братьями. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ САМИ ИЗБРАХМЕ ДА ОСТАНЕМ БЕЗ РУСКА ГАЗ СЕГА ХОДИМ ДА ПРИПАДАМЕ НА ТУРЦИ И ВИЗАНТИЙЦИ ЗА КОФА ГАЗ. УТРЕ КОГАТО СПРЕ ГАЗОПОДАВАНЕТО ПРЕЗ УКРАЙНА ЗАРАДИ ТУРСКИ ПОТОК кой ще е виновен - ГАЗПРОМ или ОРЕШАРСКИ, БОРИСОВ и подобие отказали ЮЖЕН ПОТОК?! СИГУРНО ПАК РУСНАЦИТЕ ЩЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА, ЧЕ СМЕ СИ ИЗБРАЛИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ИДИОТИ И ДЕБИЛИ!!

Удри бае Порошенко ! Тая комуняга не наша....

Значи все пак имат комплекси БУК украинците! А се кълняха в брадата на татарския Мохамед, че нямат.

Покровителствения от руснаците бивш президент Янукович избяга в Москва откраднал над 23 млрд. долара от народа си. Дори и Жириновски се възмути и го прикани да вложи откраднатото в само провъзгласилите се републики.

Ти ги брои доларите нали, каспичански селски бърдук спукан

Лъжа.

са същите както между кръвни сестри които за бащин двор и имане са скарани не само от собствен интерес, но и заради това че са се подвели по нечия глупост! Всяка от тях се мисли за права и всяка от тях иска непременно да стане на нейното и никоя за нищо не отстъпва на другата, но увлечени в ожесточената си разпра и двете практически са губещи и правят услуга другиму! Рано или късно ожесточеният и стигнал до кървави разпри спор между тези родни сестри ще приключи, защото кръвта вода не става и каквато и да е тяхната вражда никога не може да продължи до безкрай, но тогава ще им останат завинаги само горчилката, болката и спотаената мъка от собствената им глупост, който колкото и да искат да ги забравят винаги ще им тежат като воденични камъни!

Украйна е тежала като воденичен камък. И непреккъснато се отправят призиви за война срещу Русия. Няма начин да стане това, за което пишеш. Всяко търпило се вършва.

са същите както между кръвни сестри които за бащин двор и имане са скарани не само от собствен интерес, но и заради това че са се подвели по нечия глупост! Всяка от тях се мисли за права и всяка от тях иска непременно да стане на нейното и никоя за нищо не отстъпва на другата, но увлечени в ожесточената си разпра и двете практически са губещи и правят услуга другиму! Рано или късно ожесточеният и стигнал до кървави разпри спор между тези родни сестри ще приключи, защото кръвта вода не става и каквато и да е тяхната вражда никога не може да продължи до безкрай, но тогава ще им останат завинаги само горчилката, болката и спотаената мъка от собствената им глупост, който колкото и да искат да ги забравят винаги ще им тежат като воденични камъни!

Сега руснаците гледат цирка и си мълчат. Но дира не смее да ви напише вече колко войници от Тридент Джунк са ранени и в болниците- пишат норвежките медии. Втората световна беше коимар за руснаците, но благодарение на нея те се научиха и на тактика и на стратегия. Добрият тактик винаги изчаква до удобният момент, оставяйки врага сам да падне в клопката колкото може повече. Понеже Русия не се подава на провокацийте на запада, та сега укрите се опитват все по- близко, все по- близко докато се окаже, че близоста ще ги изгори на пепел. Мирът все още се крепи на търпението на руснаците.

Обикновено руските учения завършат с нещастия и жертви!Някои от които са истински трагедии.Като ,, Курск” например.А многобройните жертви та руснаците по време на Чеченските войни и по късно в Грузия,Абхазия и в Украина както и в Сирия доказват несъстоятелноста на подобни хвалебствия! Дейр ас Зур и избитите ,,вагнер”-ци са доказателство

През 2014 г. ЦРУ реализира плана си и постави начело на Украйна хазарски евреи. В момента хазарският чифутин Валцманн-Порошенко е президент. Нашите соросоиди с таблоидни русофобски мозъци са необразовани и тъпи за да поддържат правителство наложено чрез държавен преврат и дадени 5 млрд.долара на бандеровците.Защо ? Защото прабългарите са прогонени от Велика България именно от хазарските евреи, които са ни противници от памти века. Но русофоб означава закръглен български предател, което се потвърждава от горепосоченото

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Нашите соросоиди не са русофоби. Те просто обичат парата повече от всичко друго така, че по-скоро са мамонофили и поради това утре биха могли и да са и русофили или всякакъв друг вид фили и фоби за който им се плати.

Тея жълти пеевски вестници с руска пропаганда дето четеш са те подлудили на цяло

Украинците живеят все по-добре. Затова поскъпването на газта с 25% не направи никому впечатление. Те парите ги ринат с лопатите.

Е, най- сетне да спрем да ги мислим. Но защо идват като слугинчета по българското Черноморие, та дори и гратис бой получават от западните туристи?

Никой човек който е изпаднал в толкова голяма беда, че да дойде в България да си изкарва прехраната не заслужава подигравателно отношение, а съжаление или състрадание за нещастието което го е застигнало.

Не дърпай лъва за опашката !

Горда независима и демократична Украйна доказва,че е достойна за свободата си и е готова да я защити от посегателствата на азиатите.

И къде и е гордостта на Украйна, по Слънчака, дето идват да бачкат за 600 лв. заплатки- без почивка, 3 месеца, щото никой не ще да бачка за тия пари в ЕС!

Имаш 5 цента от Джордж Сорос,троле...

СЕМ - Дир си знае...

Дали украинците ще успеят да свалят отново някой пътнически самолет- като Малайзийския Боинг МН17, за да помогнат на САЩ и ЕС да наложат нови санкции на Русия?! Дали в Сирия белите каски на Шорош ще направят нова инсценировка за хим. атака, за да помогнат на САЩ, ЕС, Англия, Израел, Саудитска Арабаи да продължат да подкрепят терористите от ИДИЛ в Сирия?

Чакайте малко...нали след свалянето на малоазийския Боинг Украина твърдеше, че не притежава комплекса "Бук", с очите си съм виждал дир.бг да го пише. Сега се оказва, че провежда с него учения...

Те го ползват само, когато им наредят да свалят някой пътнически самолет с руска ракета от руска система Бук изстреляна от украинците, за да помогнат на САЩ и ЕС да наложат санкции на Русия( сценария с други държави е същия)!

Писна от проруски дебилоиди. Не знам къде гледа Държавна Сигурност?

Идиот, ти разбираш ли за какво съществува държавната сигурност? Тя да не съществува за да изпълнява шизофреничните ти желания и да споделя болестните ти изцепки.

Гледа какво прави майка ти на Околовръстното...!!!!!

Интересно, още ли не са ударили някои граждански самолет и след това да обвинят Русия, добре че самолетите заобикалят Украйна.Колко са хитри каубоите/пардон нашите приятели, отнасят се с нас като с индианците а ние им се радваме:)))

Гражданските самолети ги удря Русия! Вече беше многократно доказвано!А руските кагебе олигарси и българските им слуги дори и в този момент ограбват България със енергийният си монопол и неизгодни договори!

Задълбочен анализ на третополов джендър !!!

Това на снимката ми мяза на С-200. Но ми е страшничко, щото утре трябва да летя до Москва, полета е български и май ще летим над Украйна.

Лети през Крим или Сърбия, голяма работа.

ТОВА Е КОМПЛЕКС С-125 НЕВА

Бързата кучка...

Хохолския Мегдан е ваше творение, натовци. През него реалната ви цел беше същото. Скоростно влизане в Отан и още по-скоростно прилаапване на Крим и Севастопол. Огромни, готови военни и военноморски бази за постоянно пребиваване на кравешки копита и системи ПРО под гъза на Меца! Но Вовата ви го заби до дъно с Референдум. Затова кензате калай от бяс! Наблизо ви е и Сирия.Номера с Ирак и Либия не става! Днешна Русия не е Горбачова нито Елцинова Русия.

много си загрижена за Украйна. В матушка русия спряли ли да ходите в дървената тоалетната на улица? Навсякъде ли има газ?

1500+

Я, руските путювски тролове пак нагазили дира за жълти стотинки. Хуйло в пандиза! Руснаците сами ще си го ошамарят путю!

Schilo

Те, руснаците ще го правят това, което те решат. Ама Ганьо, теб те такова кой ли не!

Ами да, путю ще духа супата, защото и Украйна ги задмина в стандарт на живот. Путьо мамин ти кога ще имигрираш при джуджето на север да ядеш гумени танкове или и ти ще бягаш в гей Европа та. Руски трол. Толкова си може.

ЕС и НАТО освен че не са вечни, не са това, което бяха. НАТО обезсмисли съществуването си след края на студената война. Днес Русия не е комунистическа, а е страна като страна, нелиберална демокрация. В някои отношения по-демократична от либералните. Млади и надъхани коментатори по форумчетата прибързват да се хванат на пропагандни въдици. Всъщност тече демонизация на Русия, която устройва нуждаещите се от външен враг. Многомилиарден бизнес с оръжия, от които няма некаква полза. И ако не са те, някои икономики фалират. Помислете малко. Нито Китай, нито Русия, нито Иран заплашват военно някого и това напълно обезсмисля НАТО. НАТО няма нито желание, нито реална възможност да води истинска война, освен срещу Ирак и подобни. Така че се играе цирк в стил "НАТО пази България от Русия", което е уникално глупаво. Освен че българите обичаме Русия и руснаците, бихме имали огромни ползи от тях. Но новите ни началници имат други планове и будалкат хлапетата с демократични лакардии. ЕС е в тежки икономически, политически, социални проблеми и е крехък както никога. Така че какви македонии ви гонят при тази бъркотия в света, просто не знам. Единствената реална опасност са "бежанците" и това се вижда всеки ден в новините, а много не се вижда, защото медиите крият. Опасни са също и други етноси, които за нищо не стават-знаем кои са. Почвайте сега с минусите и заплахите да ме дадете на ДАНС.

То именно за това "НАТО пази България от Русия" да не би да извлечем някаква полза от Русия.

Обичам така някои негодници да се страхуват от Путин и да отдават всичките си несполуки на него. Значи добре се представя в световен мащаб. Изправя страната си към икономическа и политическа власт, а такова нещо еврогейци и дончо Тръмп не прощават, а още повече тези, които им дърпат конците. Те искат разнебитена Русия и пълзяща мизеруваща Източна Европа. Путин е шеф на велика и огромна държава, която тепървa ще поставя условията си. САЩ е умираща и залязваща империя.А безмозъчни като тебе винаги е имало.За твое сведения САЩ вече са в технически фалит. Крепи ги само страхът на запада от тотален срив.Просто всичките им резерви, събирани в долари, може за една нощ да се превърнат в тапети.За това и подпират САЩ .Само че това няма да е вечно.

Вижда се,че си безмозъчен,но не си руски...!

"Проиграват се бойни стрелби с управляеми ракети от различни противовъздушни комплекси като "Бук", "Тор" и други" Това сигурно са същите "Бук"-ове, с които НЕ бяха свалили Боинг-а.

руските страхливи педали са оцапали гащите!

Schilo

Хихихих, как го разбра, трудовак?

Когато краварите дестабилизират чужди правителства, организират преврати и " нежни революции" - това е демократизиране. Когато Русия има активна позиция по даден външнополитически въпрос – това е " хибридна война".

Хохлите са бита карта, а онези отвъд океана ги завличат надолу още повече. Русия освен подводници има и подстепници! Шубето е голям страх. Няма как да се ебаваш с гигант и по някое време да не изтрезнееш и те обхване страх. Че Украйна като държава никога е нямало, ако не се смятат 3 години след Октомврийската революция е ясно на всички, но не е ясно до кога руснаците ще са толерантни с македонците си. Дошло е време, когато Украйна е приета в ЕС. Сeдят двама хохла и се черпят. Първият пита: и ко ? Вторият отговаря: Ко, лайно е тоз ЕС- аз без работа, жената в Италия мие подове, сина се ожени за немец, дъщерята проститутка във Франция!!! И за всичко това са виновни москалите!!! Казваха ни; не влизайте в ЕС, не влизайте в ЕС!!! А знаеха подлеците, че ще им направим напук! Хохлите ще узреят ама още е рано! Първо ще трябва да цъфнат с хиперинфлация, фалити, дългове, прибаризация, гангстерско "правосъдие", след това гейпаради, "Хелзински" комитети, шорошоидни НПО-та и медии, после 5-6 хиляди джамии, ако ще и да няма мюсюлмани, безнаказани цигански безчинства... ..и накрая като втасат, ще се усетят, че държавата им не е тяхна...

Бегом марш,бе старшина!!!