Украйна ексхумира десетки тела в два освободени града в източната част на страната

Смъртта е настъпила в резултат на "наранявания от експлозиви и снаряди, наранявания от куршуми"

Обратно в новината

Коментари - Украйна ексхумира десетки тела в два освободени града в източната част на страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зеления БАНДЕРОВЕЦ , ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА ОКОЛО НЕГО , ИЗНАСИЛВАЧИ НА МИРНИ ЖИТЕЛИ НЕВИННИ РУСНАЦИ , ЕТО ЗАТОВА ЗЕЛЕНСКИ СКРИТ В БУНКЕРА В ПОЛША , ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ,, ЧЕ УКРАИНЕ---КОКАИНЕ МУ СВЪРШВА , ХЛЯБЪТ СЪЩО МУ СВЪРШВА , ЗАЕДНО С НЕГОВИЯТ НАЦИСТ --- ПАМПЕРСА ОТ КРАВАСКИТЕ ЩАТИ!!! НАЛАГАТ САНКЦИИ НА РУСИЯ и СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ТЯХНОТО ИЗХОДЕНО Т .НАР --- САНКЦИИ ЩЕ СПРАТ РУСИЯ!! ОБАЧЕ ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖАТ !!! ПОСЛЕДНИТЕ СПЕСТЕНИ ПАРИ НА ХОРАТА В ЗАПАДНА ЕВРОПА И КРАВАРИЯ В СЕВЕРНА АМЕРИКА ЩЕ ОТИДАТ ЗА ПОДДРЪЖКА НА НАЦИСТТКИ ТАНКОВЕ И НАЦИСТКИ ЗАПАДНИ МАШИНИ В НАЦИСТКА----УКРАЙНА!!! ОСТАВА ДА КАЖА САМО ЕДНО--- ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ , А ХУЙ БУДЕТ ЗА ВАМИ!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!!! УРААААА!!!

_stankow

Правилно. По време на военни действия няма много време, погребват се телата на противника както може. Това са тела на войници. Трябва да им се организира достойно погребение, да се отчетат официално, а не да се водят безследно изчезнали. Защото без смъртен акт семействата им не могат да получат помощта, от която толкова много ще се нуждаят ! А най-добре е повече да не се изпращат украински мъже на фронта, вече няма смисъл да загиват за кефа на САЩ.

Явно украинците много са го закъсали, за да запишат в армията и едногодишно дете. Разбира се, може да е било убито от украинците и руснаците просто да не искали да правят панаир от смърта му и затова не са направили малка пропаганда по РТ какви са лоши украинците и как убиват бебета... Може, ама е малко вероятно.

Идиот!

Що за извратена практика, да оставят убитите си войници да гният по полетата, а когато опонентът им ги е събрал и погребал, да ги изравят и да ги излагат на показ?

пи ли си днес хапчетата?

Много народ изтрепаха фашитите,заради предателя Путя,който вече 8 месеца отлага ударите!!!Долу путя!Стрелков президент!

_stankow

И мислите, че Стрелков няма да воюва до пълна победа над ВСУ ?

Един от върховете на укронацистката военна стратегия го гледах в Телеграм март месец. Руснаците зариват с артилерия и след това пехотата налазва. Трупове на укри на всеки метър. Руснаците зимат камион и почват да събират. Какъв по-удобен момент укрите да ги заринат с артилерия. Контрабатарейна работа по учебник. Та под дъжд от снаряди Руснаците събраха каквото можаха и го дадоха след това на укрите в хладилен камион. Камионът беше разходен на парад в Киев. Изврат до дупка.

Тези отдавна надминаха Кирчо в лъжите.

Когато зеленото джудже не може да се похвали че е сринало някоя махала "освобождавайки я", вади черните чували. Ако някой се е хванал на приказките за черните чували по ковида и е купил да прави бизнес, сега е момента да ги изнесе за Украйна.

Катин предупреждава. Просто някои ги сърбят пръстите върху спусъка. Но след две бутилки водка на гладно всички задръжки падат....... Досущ айнзацкомандите, само дето е водка, а не шнапс. Значи ето от кого били отнесените бойлери и печки по танковете......

Гьобелс разпространява списък с около 9000 имена... някои от които са вписани не по два а по три пъти, голяма част от хората включени в този списък на "разстреляни" в Катин измират чак до 1983-а, при това в Полша, голяма част от "резстреляните" в Катин, според същият сипсък, всъщност воюват в армията на Андерс, малка част от включените в този списък са разстреляни от немците на съвсем друго място и по друго време. Да не говорим че българският представител, д-р Марко Марков, в Катинската комисия отказва да подпише хартийката която есесовците му дават за подпис, в последствие многократно е викан в немското посолство в Царство България, но той така и не подписва заключенията на "немската" комисия... а е бил доверен на властта съдебно-медицински експерт, който без да се замисля оформя смъртните актове на убитите по онова време комунисти. Чешкият представител в комисията Франтишек Хайек пише че „всички обстоятелства показват, че те(труповете) са били там 1-1,5 години, но подписва протокола защото надзираващият работата на на комисията му е обяснил че няма да се върне в Чехия по пътя по който е дошъл-)

Между другото, преди събитието Катин Полша разстрелва голям брой съветски офицери от пленниците. В отговор на това следва Катин. Животът на руснаците не се ли брои. Ако ще съдите разстрелващите, би трябвало от поляците да започнете. Как може да лъжете така нагло. Естествено ще сме на последно място дфа вярваме на такиви долнопробни лъжи.

Тези са егати и некрофилите! Сигурно обичат да спят с трупове и да ядат човешко! Хохлета, след като пуснаха магистралата, гробищата на наше село останаха от другия край. Та се чудя, няма ли да искате да дойдете и да ги преместите от нашата страна? Ако има излишни и неразпознати, можете да ги вземете да ги ползвате за вашите инсталации!

Те (укрофашагите) ги убиват, а после ги "ексхумират", за показ... Това е просто поредната цинична, отвратителна и безобразна лъжа, но вече става банално. Очевадно е дори и на Запад, кой какво прави, защото на лъжата краката са къси, както гласи известната поговорка. Можеш да излъжеш цял народ веднъж, можеш да лъжеш дълго време малка група хора, но никога не можеш да лъжеш постоянно всички...

Накратко: при превземането на града от украинските сили загиват 50 човека, част от тях са цивилни. Е, и? По време на война какви други новини да са?

" Предварителният доклад на Международния Наказателен Съд от декември 2020 г. открива, че има "разумно основание да се вярва", че множество военни престъпления са извършени в Крим и Донбас от 2013 г. насам - убийства, изнасилвания, мъчения, умишлени атаки по невоенни цели." И тъй като според доклада умишлени престъпления срещу украинските граждани се извършавта още от 2013-а,то от датата на публикуване на доклада никой няма право да твърди че за последните 9 години нищо подобно не се случвало или че никой не е говорил за тези престъпления на украинските нацисти взели властта в Украйна;)

Нека позная,... Украинците са отишли там и чак след два-три дена са разрешили на журналисти да отидат на място или са обявили, какво са намерили. Като в Буча и другите случаи на масови гробове. И как се връзва следното? Руснаците залавят и не убиват азовци, след това дори ги пускат, но избиват цивилни?

що за тикви сте, че вярване без и да се замислите на руските свине

Руските агресори следващите петдесет години ще плащат репарации

хахаха трола се е загрижил кой ще му плаща заплата, да не са ви резнали заплатките. или стана скъпа издръжката. малко ли години руснаците ви издържаха с евтини ресурси. май вече няма

Поредния холивудски филм, кога тия двамата така носят труп звъннете ми

звъъъън, звъъъъън

За всяко обвинение от оборът и осрания му пинчер важи следното: Крадецъв вика "Дръжте крадеца!"

Вчера показаха профила на един гнусен укронацист Жорин, как хвърлят в един трап разстреляните учители от град Купянск. Понеже били руснаци. Смърт за укронацистите! Няма да им се размине.

Пак ли разкопаха стари гробища, украинските власти, за да показват на света какви "зверове" са руснаците?! Ако целта на такива публикации е да се накарат европейските граждани, и ние в това число, да мразим толкова много руснаците, че да не протестираме срещу безумните решения на управлението на ЕС и колонията му България, които ни обират парите с над 100% инфлация на основните хранителни продукти, ток и отопление, мисля, че номерът им се изтърка. Вече и на най-върло ненавиждащите Русия, и пещерни русофоби в ЕС им стана ясно за какво е цялата тази истерична антируска кампания.

Мръсна нацистка укросвинска сган.

демек руснаците са се самообстрелвали и в резултат са загивали мирни хора. ми що да не поверваме? имаше самообстрелване в буча, на запорожката аец, на северен поток, на кримския мост. направо верваме...

И моряците ни бяха освободени от украинци.

укрите обстрелват някакъв град, убиват хора, руснаците ги погребват, След това укрите превземат града и почват да изравят телата на убитите от тях. Като не забравят да кажат, че хората са убити от руснаците при ... изтезания със снаряди. Малоумници!

Войната трябва да спре на всяка цена, дори със сваляне на президенти! Умират обикновени граждани, докато политиците и децата им бълха ги е ухапала!

Войната е: САЩ напада Русия. Извършва преврат в съседна Украйна. Започва да изгражда военни бази и подготвя войските на тази държава за нападение над Русия. Под какъвто и да е повод. Западът изчерпа ресурсите и отдавна се очакваше, беше въпрос на време това да се случи. Искат руските територии. Ако САЩ се прибере в САЩ, то войната бързо ще приключи.

А, дали има телета дето да вярват на тия украински тъпотии?

Що не отидеш да провериш тъпа руска гнидо.

По този повод изгледайте видеото на екс- омбудсмана на Украйна Денисова с пранкерите Вован и Лексус. След като го изгледате, няма да има съмнения у вас кой, как и по какви причини лъже. Даже се наложи спешно да я уволняват. В тубата /watch?v=ncxN3MBo7Ho

И за какво им е да проверяват труповете? След като разполагат с все още живите граждани на градовете! Нима те не могат да свидетелстват за изтезанията и режима на руснаците? Нима тези хора си нямат понятие какво се е случило със съгражданите им? А иначе какво ще покажат екпертизите за смъртта на хората? Какво по-различно ще е от това което се очаква да се открие за тях?

Шило

Хубаво де, ама нещо нищо не пишат за свидетелски показания, които да уличават руснаците.

Защото са крайно необходими за пропагандни цели. Трябва фото и видео изложба за западния човек, че след издънката с пушещите трупове, кампанията по събиране на средства и демонизиране на руснаци се провали.

Свидетелски показания неподкрепени от веществени доказателства нямат никаква тежест в съд. Украйна от отдавна трупа доказателства за дело за геноцид, военни престъпления и тн. което ще заведе срещу Русия след войната.

И хората загиват и от обстрел с артилерия на цивилни от Бандеровците, както всички нормални хора видяха досега!!! Кога ще бъдат допуснати независими експерти/не от Запада, защото лъжат в конкуренция с украинците/?! Страни с 60% от населението на света не подкрепят Запада, така че има достатъчно независими експерти!!! Хайде да видим сега "демократичните" страни да покажат своите ценности!!!

А бе овчар то е ясно че по време на война загиват хора. Въпеоса е че русия атакува жилищтни блокове с мирно настроение и стреля по мирни граждани за кеф. Не по военни. Разбира ли тъпата ти кратуна за какво става на въпрос или мозъка ти е толкова гладък че не миже да поеме информацията. Бандеровци ходи со го наври отзад руска каска проста

Украинските лъжи нямат край. Помня как показваха ,,убити" по улиците на Буча. Един ,,убит" обаче се размърда, понеже му омръзна да се прави на умряла ...

това беше капка по стъклото, но въпреки всичко имаше доста неясни и подозрителни неща там . не знам дали пуснаха международни наблюдатели даже

Каква капка, бе пич. А тоя дето стана? И това ли беше капка. Колата отмина, обаче от къде да знае, че снимащия снимаше и в огледалото за обратно виждане. Умрелия просто възкъсна и стана. Ами за укро тийнейджърката? Също умряла. После се извиняваше в техните социални мрежи, че се е правила на умряла. И снимки на умряла и после на жива. А стига, не пасем патки. И освен капки по стъклата и друго виждаме. Между другото, нямаше на клипчето никакъв дъжд, за да има капки. Американците освен да лъжете, на друго не са ви научили.

човек да ви натовари на един самолет през Белград и към Матушката. Ама лошото е, че ще се приберете на 3-тия ден много наакани и най-големи русофоби. Долна кремълска измет.

Ще ти е трудно, цяла България да изселиш. Много по-изгодно е. Такива като тебе да си стоят в Америка. А на 1-2 самолета ще съберем ДеБилите и Подмяната и в Украйна. Бойко и контактния му комитет също. Да ходите на воля да се биете с руснаците. Така България ще се зачисти от боклуци.

Ходи си в матушка русия ти долна свиня руска мръсна проста. Ходи в Москва да лъскаш. То винаги ще се намери някой глупак да разправя че самолетите пръскали отрови, че путин е един добър чичко дето иска да освободи братските страни и т.н. Мелез прост

Пасков, българския ли си забравил. Аз съм си у дома, в България. А ти, който въобще не си в България, Какво ше ми обясняваш как да живея в дома си. Налягай си парцалите в новата родина. И си сложи едно тенеке на задника да те пази от черните. Малко трудно ли схвеащаш, че такива дебили като теб в България са твърде малко.

Това клише не е ли отработен мар'ял вече?

Клише ще е, ако е детето ти. За майките им е трагедия.

Защото руснаците не оставяха избитите от украинските снаряди цивилни и военни да гният непогребани. Сега укрите тормозят избитите от самите тях даже и в гробовете. И разбира се....Путин е виновен.

всъщност съгласно нормите на международното право грижа на армията, която контролира даден регион е да обезопаси при необходимост да изведе мирното население на безопасно място. Това важи за фронтовата линия, не за тила. Така ако цивилни умрат в град който е на фронтовата линия както в случая окупиран от руската армия дори да е от украински обстрел, грешка на руската армия е че са предприели необходимите мерки за да ги защитят. Виж ако умре някъде в тила, примерно както е с моста към Крим тогава виновен е организатора на операцията - украинската армия.

Путин жив от тая война няма да излезе.

Не мисля че тази война ще продължи до 100 годишнината на Путин. До месеци Тръмп ще е президент и бившата Украйна ще е само лош спомен. Зеленски ще заеме мястото си до Хитлер,Пиночет и Байдън.

А убиеца на Европа Нюланд, къде го изостави от списъка? Тая като каза Фъцк де ЕУ, сички си мислеха, че е луда, а тя правила журналистика.

Шило

А бе, кво стана с "труповете" от Буча? След режисираното видео, нищо повече не се чу- нито кога са "убити", нито как

Мунчо, ти още ли копаш кремълската пропаганда ? Само вие изрожденците и С. Корея го крепите на др. ви Путин.

А какво стана с Крематорск ?

Изроди. Единствената им мисия е да вземат чужди земи с насилие и да ги правят нещастни. На друго са неспособни. За какво са им като никакво благоплучие не могат да донесат . Първо влизата агресия и насилие , после векове мизерия и гнет. Това е цялата им история накратко. Никаква тенденция към нормалност , така си се харесват. Селектирана векове идентичност на орки и нечовеци.

Американците ли имаш предвид?!

Американците не са окупирали и присъединявали ,чужди земи от над сто години, границите им са същитр . Виж руснаците са го правили над сто пъти за това време . Само последнитр години първо Крим, после ДНР, ЛНР , сега Херсон, Запорожие , а Купянск е в Харковска област и на Киев се пробваха в началото. Аткауват всичко , пък каквото им падне в ръцте. Варвари.

Руска смрад си ти каун прост. Коя страна е прокопсала след като братушките са минали я кажи долно руска подлого.

САЩ ли? Браво! Добре си ни описал! Ще кажа да те вземат на работа във федералните, че си доста прозорлив.

А М А Н !

Наскоро беше "освободен г. Купянск. Веднага се съобщи за терор и избиване на местните руснаци. Един Азовец предизвика скандал, като пусна клипче, какво ги чака сепарите, демек руснаците. После стана огромен медиен скандал. За да го прикрие, пусна друго, с което просто се гръмна в крака и потвърди как Азов избива местни жители. По обозначенията на дрехите се вижда: «Зверьё совсем потеряло берега»: Коц о кадрах расправы над мирными жителями Купянска Кровавая расправа над жителями Купянска: украинские нацисты попытались оправдаться и выдали себя Това не е само на тези клипчета. Жертвите са в десетки хиляди. А в машите доблестни и честни медии, няма нищо за това. Дори обратно, пласират ни откровени лъжи.

Фъфлещият от Нова или Юксито от БТВ??? Ха -ха-ха!

А какво търсите в Купянск . Там никой не убиваше руснаци преди да дойдете и да превърнете всичко в месомелачка. Дори руснаците бягат от Вас

Шило

Тъй ли?

Ама съвсем никой не убиват. И слънцето изгрява от Запад, нали? От къде ви подбират такива дебили за тролове. Един до сега с повече от 1г мозък не се видя.

Тъпа руска подлого ти на заплата ли се бе или на социални помощи от държавата. Като си толкова умен кой го създаде конфликта в Донбас.?Я провери не е ли матошка русия. Я провери те не направиха ли същото и в Грузия. Я прочети малко и тогава си дрънкай руската пропаганда долно животно. Ходи си в Русията да се радваш на путинката от близо свиня долна мръсна проста. Куршум в тъпата ти тиква трябва, че от такива като теб сме на това положение

И в какво положение си. Така и така не си в България. Сам си отишъл там. Дебил, до 2014г имаше ли война? Нямаше. Какво се случи толкова 2014г? Да питаме тогавашния държавен секретар на департамента на САЩ Виктория Нуланд какво се е случило? Ами според нея, САЩ са платили 5 милиарда, за да сменят властта в Киев. При това официално обявено. На това обикновено се казва: извършен държавен преврат. След което започна открит геноцид на открито руското население. Те всички там са руснаци. Но който не иска да се признае за украинец, убиват го. За това Донбас и Луганск, които винаги са си били съвсем руски губернии, отказаха да приемат преврата и да престанат да говорят на родния си език. Изискване, поставено между другото от американците. И започна война. Ако САЩ не беше извършил преврат, война нямаше да има. Да те питам, за да ти стане по-ясно, опитай се да си отговориш на следният въпрос: Кой ми сра в гащите? От къде се въдите такива дебили. Много се радвам, че в България е поне един по-малко.

Руските тролчета педерастчета си плющят плюсове както се плющят едно друго във фабриката за руски тролчета педерастчета...

И аз, и аз искам!!!

Кво става с контранастъплението? Щом го удариха пак на пърформанси с трупове и просия, явно до тука беше. Свърши им батерията...

Укрите сами си избиват народа, някои дори не ги погребват, други ексхумират за да заличат уликите и накрая за своите зверства обвиняват руснаците !

Шило

А бе дали пък това не са масови гробове на жертви на укрите? Много бързо ги намират.

а?

Шило

Не знам, кво си. Пък и не ме интересува, кво тролче си.

Шило

Щом като дъжиш да напишеш кво си, ок, твое право.

Това е най-вероятната версия или събират труповете на своите убити .

Руския пумияр пак се разсмърдя в дира......

Руските военнопрестъпници ще си платят скъпо един ден за масовите убийства!

Шило

Може, ама сега плащат укрите.

И защо руснаците да убиват руснаци,защото такива живеят в тези градове и села?!

Желая пълна и безусловна победа на РФ над нацистка Украйна. Хохлите са световен паразит, кърлеж, който изсмуква средства и ресурси, като прокси на САЩ.

Айде сега врътни една на копейкин и ще ти олекне,моме...

Украинците избиват, в "освободените" територии, тези свои сънародници, които се заявяват като рускоговорящи. След това ги заравят в гробове. После ги изравят и обвиняват изтеглилите се руснаци. Много много плоско.

Абсолютно точно това правят! Изпревариме, тъкмо щях да напиша.

Ти явно нямаш мозък. Или не го използваш. Става дума за окупирани от руснаците територии, а не от украинците! Бе що се правите на улави бе! Никой няма да избяга от правосъдието!

Окупирани от руснаците територии където живеят руснаци,няма укри.

Вече не знам на кой и какво да вярвам....лъжат, дезинформират.....ония пък подготвяли Украйна от 2014 за война, ама не се месили в конфликта ....помияр до помияр.

Убиват,след това ексхумират......

Евтин театър - това са местни украинци, убити от армията на Зеленски.

След белите каски в Сирия на западната пропаганда трудно може да се вярва.... съжалявам само си го направиха.... Но все пак взел със пуканки и бира разкажете ми сега още и за червената шапчица.

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО.

15 000 Росгвардия блокара Москва и арестува военни след атентата.

моста не е съборен и работи адебили като тебе не заслужават да бъдат коментирани

Занимавайте с глупости, а напишете истинска статия за това, че камиона за Кримския мост найстина е бил в България, защото насраната Европа се опитва да ни вкара във войната!