Коментари - Украйна е изправена пред битката за Часов Яр - "врата" за завладяването на Донбас | Днес.dir.bg

Украйна е изправена пред битката за Часов Яр - "врата" за завладяването на Донбас

Часов Яр и Славянск имат символична стойност за Москва: преди десетилетие проруските сепаратисти ги превзеха за кратко по време на първите сблъсъци с Киев

Обратно в новината

Коментари - Украйна е изправена пред битката за Часов Яр - "врата" за завладяването на Донбас | Днес.dir.bg

Коментари

Да се учи от макрон в политиката...всичко да се приведе до казуса- искат паре или дупе....

Явно пазим нервичките на укропрасенцата :)

Много ватенки тук, тролове за копейки...

Кви, квии :)

Кво тролите тук бе! Бегайте да браните Часов Яр :)

Вандалския кремълски режим в действие или с други думи демокрация по путински!

Много укрофашистки прасета ще станат на чевермета :)

Истинските българи сме с Украйна.

(Варвара) черните паламарки така са я разглезили анално, че вече не знае на кой свят се намира! Вместо "проруските сепаратисти" можеше да каже "тероризираните от фашисткия режим рускоговорящи украинци"...

"тероризираните от фашисткия режим рускоговорящи украинци" - много руски тиктоци гледаш. Все едно да слушаш скопската пропаганда как в България малтретираме македонското малцинство...

зеленския да бяга, тук да го приемем и да си направи партия за да оправи и България

в US - от няколко дена при това...

Не му се ходи в Испания :) Му ха ха ха :)

Несправедливо е целият свят да страда заради една държава. Невъзможно е Америка да завладее и ограби богатството на други страни. Силата, която се обяви против Русия, ще загуби и ще загине. И черна сянка ще покрие Европа: хората ще млъкнат от страх! - Ванга

Аз не виждам как ще има мир, като никой на никого не вярва. Мир няма да има. По мое мнение обаче Америка си изигра картите наистина почти гениално. Путин затъна в тази война. Загиват украинци, а не американски войници, старото оръжие се използва, икономиката работи, спряха опасната връзка между Европа и Русия, европейците са на пангара. Единственото което е потенциално неприятно е сближаването на Китай с РФ. Но и за там има лек, особено когато руснаците се изтощят още. А срещу Китай има кой да застане в Азия.

Пич, ти наистина си изрод: "Загиват украинци, а не американски войници, ........ " Колко хуманно!

И американски е добре да загиват, но усраински е къде по-добре :)

Ина теб има кой да ти резне тъпата тиква и тогава да видим сащ ще те спасява ли от турчулята

Владимир свърши си работата до край.Ако се наложи и до Брюксел иди.

Владимир Владимирович обосрался.

Путин, затривай украйнските блядове и техните краварски опорки, нямат място под слънцето

По време на Втората световна война, съветската армия натупа Германия, заедно с "европейските й партньори". Тогава украиниците бяха част от печелившия отбор. Сега решиха да са против него, с надеждата същите европейски партньори ще им връчат оръжието на победата (опаковано с купища пари). Нещо не се получи...

Gugnelid

Имало е много украински бригади, работещи и сражаващи се за германците, не случайно Бисмарк ги определя като страшни боклуци.

Много плоско мислене! не че има нещо общо със сегашната ситуация, но Станил доста се е постарал да обърне украинците против себе си. На първо място - с глад. Представяш ли си страната ти да е житницата на целия съюз, а ти самият да гладуваш? Все едно да кажеш - имало е доста българи, които са се сражавали на страната на агресора (Русия) в руско-турската война. Значи - българие са боклуци. Ще се съгласиш ли?

Четете бе хора, образовайте се. И как Сталин е "натупал" с каква помощ и техника, и как украинците са "обичали" СССР/Русия за специалното отношение. Малко гледайте по-далеч от носа си.

в една статия преди беше описан с огромна точност- "Последния стожер на стария свят!"

Че лошо ли е?!

Този малоумник Зеленски поне да си евакуира населението си.Поне те да оцелеят.А най добре е да почне преговори с Кремъл и да се спре това избиване на млади хора

Как да иска преговори, след като Украйна е нападнатата страна? Путин иска всичко.

Как да иска преговори, като Борис Джонсън му заповядва "никакви преговори, хайде да се бием"?!

На всички ни е идвестно, че: - руснаците нямат вече авиаци - всичко беше свалено още от Призрака на Киев - руснаците нямат оръжие - затова воюват с лопати (и кирки нямат даже( - руснаците нямат снаряди - адските санкции на САЩ и ЕС унищожиха цялата им икономика и финанси и няма как да ги произвеждат - руснаците само бягат и никога не настъпват - доказаха го украинските воини на светлината - Бахмут и Авдеевка са си под украински контрол - Сирски е велик пълководец - Пейтриътите свалят руските ракети още преди да бъдат изстреляни - Леопардите и Абрамсите са в покрайнините на Москва - 354-тият двойник на Путин (той е умрял още преди 15 години) е избягал от Кремъл - в момента Кремъл го щурмуват поне 15 милиона протестиращи руснаци Украйна побеждава навсякъде, защото всяка нейна загуба автоматично се превръща в перемога!

Описал сте доста точно тезите на пропагандните медии, а и ако питате промита Западнала електорална единица, то тези неща дори не ги поставят под съмнение. В Българи все още има образовани хора и затова тук удрят на камък, но скоро новото поколение дето сега го зомбират с новите ценности и супер образование, правят ги гладки консуматорскси мозъци, ще почнат да вдигат процентите на вярващите в това което сте написал. ПП-ДБ активно работят по внедряване на Харвардското образование и Русофобия като основни линии на поведение и пример.

е как ти се ще сам да пишеш два коментара и с единия да се хвалиш сам мбхааааа

Нямам абсолютно нищо общо с основния коментар. Вместо да търсите под вола теле, вземете напишете нещо смислено.

ама си сам на амбразурата и отнасяш минуси от нормалните читатели като митничар подкуп:)))))))))))))Явно пак не са превели пари козяците,щом само групенфюрерите тролят,а робите ги няма:))))))))))))))))))

Ами предайте се ,бе будали! Ще ви изтрепят до крак руснаците. С тях шега не бива!

Дръжте се руски момчета! Правото е на ваша страна!

смятайте че вече са го превзели братушките просто разсширяват санитарния кордон

Целта на Русия не са териториални придобивки. Целта е разрушаване на "държавата " американска Украина и завръщането на украинския народ там където винаги е принадлежал - в руския свят.

А украинския народ не ви иска руския свят...

Този народ ли си Украйнска свинйо?какво правиш в български форум?

марш в руската кочина бе отпадък рециклиран от соца. тук е европейска и натовска България!!!!

Говориш?Даже и да си украинец (какъвто съм сигурен че си) не си народа а жалак беглец от Украйна.Поне да беше на фронта щях поне малко да те уважавам.

И като превземат Украйна,ще я направят Швейцария?Или крепостните ще заживеят по-добре? Или може би руснаци и украинци ще заживеят мирно и щастливо заедно в новий СССР?

Ще я спасят от това джендърите да я превърнат в Бълхария... или Балканака Сомалия

Ще премахнат неонацизма от там!

Откраднал си ми ник-а. Токова ли нямате гънка в мозъка да си измислите ник.

3евзек

Ало, Хех, тролице руска, Верно ли руснсаците ще спасят Украина от 5 пъти по-малък брой убийства, от 2 пъти по-малко жертви на ПТП и от калта в градовете? Я отвори Часов Яр на гугъл мапса и намери мизерия като руската. Трол!

Няма Гугъл Мапс, а? Само обвинения как другите са тролове, докато ти разпространяваш лъжлива информация.

Имайте малко търпение. В края на годината, когато Тръмп стане президент, обеща да спре войната в Украйна. Само трябва да тупкате топката няколко месеца.

5- та щурмова бригада що не стУрмУува а риве

Gugnelid

Щурмува яко - на запад!

Всъщност в момента не се бият за някакъв идеал, за освобождение /и двете страни/, а някак си се надиграват и заяждат едни други кой е по-добрия.

Вероятно на никой украинец не му се умира, НО на западните господари не им пука. Те са го заявили ясно - "до последния украинец". И изпълняват плана си. Може дори да го преизпълнят, ако решат наистина да изпратят в месомелачката и свои войници...

Май месец 2023 наемниците на Пригожин,превзеха Бахмут и оттогава ,,непабедимая,, е напреднала 20 км.Молодец ,,асвабадители,,И то с цената само на 50-60000 утилизирани орки.

т'ва една жена пред болка ли ти го каза? ...Или просто си мечтаеш?

Ами, твоята ми го каза снощи.

Що, на теб колко бързо ти се иска Владимир Владимирович да превзема Покрайна?!

Спокйно, Макрон е обещал подкрепление от френски войници. Само че има промяна в командването. Вместо Луи Дьо Финес ще ги води Дитер Халерфорден. Репортажите ще станат още по-интересни!

Искахте война +До последният украинец "Добре Не искате МИР.Съжалявам ги и съм готов за хуманитарна помощ.Но те не искат МИР.Искат ракети ,танкове и тн.Жалко ,много жалко. не ги разбирам."До последният украинец"

Тия на ЗАПАД така и не можаха да разберат какво им се казва и то като на нормални хора! Явно западноевропейската психология съвсем се е скапала. Толкова години се правите, че не разбирате какво ви говорят руснаците и се отнасяте с тях все едно са някаква измет, а после лъжете, че сте искали честни и коректни отношения с тях. Руснака не забравя и няма да ви прости това унижение, но лошото е, че ние не сме на ничия карта.... Украйна не е никаква държава, а пък още по-малко Крим е украински- подарил го един пиян Хрусчов в момент на мисловно затъмнение и сега хайде това било от векове...На американците никой не им е отстъпвал индианската земя, но тях няма кой да ги съди... поне засега. Ако ЗАПАД-а не се коригира отношението към останалия свят, то света ще го зачеркне окончателно.

За последните 24 часа 940 са се срещнали с Бандера. Лично.

Да ,ама имало и един ранен русский герой.Навехнал си крака ,като напредвал към Часов яр.

Сезона в Украйна сега не е подходящ за настъпление, снеговете наскоро са се стопили, и повечето от терена са огромни калища, през които тежката военна техника не може да мине! Така че укрите да не се хвалят преждевременно, че удържали руското настъпление, понеже руснаците още не са започнали такова, а просто постепенно изтласкват укро армията на запад, в участъците, където имат възможност! След около месец, когато земята в Украйна изсъхне и се втвърди, тогава вероятно руската армия ще премине в масово настъпление, и ще видим каква съпротива ще окажат остатъците от украинската армия!

Свършено е с Часов Яр :)

Това го слушаме от две години! Всяка кьошка в Украйна е врата към някакъв регион там! Скоро по география на Украйна ще ми пишат 6 :)))))))

Тука е пълно или с наивници, или с промитои мозъци! Кога точно запада ще допусне държава която е в 19-ти век да победи Украйна бе смешници... И доста сте се объркали с това кои са нацисти- доказано е, че Москва в момента е най-големият нацис, който макча в измислената си федеразия 14 или 15 нации. Така, че дрУдаеЕ путин ще яде бой

Ти май още си в каменната ера.

То трета година Путин яде бой но все на Украинска територия -бивша .

Наивен си! Факт. Но си и тъп, на всичко отгоре!

Наивен глупако, а как ядрена държава ще загуби регионален конфликт. И погледни картата на Русия от 19 век

Карай Часов яр няма значение и Бахмут няма значение , и Мариупол няма значение, и Одеса и Киев нямат значение. Важното е Зеля да си взема прахчета навреме и да си купува имения по света.

барончик, дворците на путен ги гледахме във филма на А.Навални. Посочи ми филм, в който да видим дворците на В. Зеленски.

като се замогне Зеленски ,щял да си купи дъъълга маса като цар Потин.

"Седящ сред кухненската пàра, украинският войник Антон е готов да вземе участие в нова операция за защита на Часов Яр" Антон, като истински укронацист, не трябва да се скатава на кухнята, а да е на първа линия в окопа и да чака денацифициращия ФАБ-1500 да му падне на главата.

Статия, сготвена за вкуса на обикновения французин. Има много верни неща. Има и много премълчани неща. Никъде не прочетох за ФАБ-овете. Това е новият ужас за украинците. ФАБ 3000 - падне и оставя дупка с дълбочина 20 метра и диаметър 50 метра. ВСИЧКО на площ 3 кв.км. УМИРА. Нито за КАБ-овете. Те са като ФАБ-овете, но изсипват стотици малки бомбички на огромна площ. Унищожават пехотата в леко блидираните укрития и окопите, вертолети, леко бронирана техника. Никъде не прочетох и за липсата на месо. А всъщност, това може би е най-големия проблем на Украйна в момента. По-голям и от липсата на муниции. Армията е изморена, стара и обезверена. Моралът е нисък. А руснаците вчера наистина влязоха в града...

По време на втората световна война русите са изобретили Катюшите и са обърнали войната в своя полза. Сега изобретиха авиобомбата и пак ще победят. Умен народ. Гордея се , че произлизам от руски белогвардейци и краката ми са дълги не като на украинките, задника им се удря в тротоара.

Рядко си тъп за белогвардеец

Дирници, що триете? Какво толкова съм написал? Че тъпака Зеленски можеше просто да спази Минските споразумения, които официално са подписани и от Киев, както и да приеме предложението за мир на Москва от март 2022 год. в Истанбул? И, че ако го беше направил, още тогава Херсон, Запорожието, Донецк и Луганск щяха да си останат украински? Не е ли вярно? Че, ако го беше направил нямаше вече сигурно над половин милион украинци да са убити и още толкова трайно увредени? Това не доказва ли, че Зеленски е с празна кратуна?

Това е "родният град" на Зеленото наркоманче , може и да го сринат братушките- нема лошо !!!

Евреина Зеленски е роден в Кривой рог, не в Часов яр.

И него да сринат, още по-добре :)

Войната на запада срещу Русия на територията на нещастна Украйна се провали. Целият запад и НАТО заедно,загубиха битката която те започнаха. Да умряха половин милион главно православни славяни от двете страни на фронта ,но това е част от целта на запада. България е в на грешното място в НАТО и ЕС.

умрелите не са половин милион...украйнците има избити над 1300 000.руснаците гонат 500 000...не говорим за ранените.куцо.кьораво и сакато...

винаги с германия никога срещу русия

По актуално е Винаги с Европа никога против Русия! Добра отправна точка за външна политика на държава по периферията като нашата! Подкрепям с две ръце! За съжаление винаги ще има ястреби като Тагаренко, Киро лъжеца, които ще се опитат да ни пратят да мрем извън държавата си за чужд интерес!

и Часов Яр заминава в кюпа !

Шансът на Антон и останалите украински войници да запазят часов яр в Украйна е не да стрелят по руснаците, а да се вдигнат и да разкарат Зеленски, след това да се сключи мир с Русия и да спре безсмисленото убийство на млади мъже и от двете страни.

пък ще плеснат и с орките ще се прегърнат.. Ку-куууууууу

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Цитат: 'Когато замлъкнат оръдията за украинците най-лошото ще е вече зад гърба им, докато за руснаците кошмарът тепърва ще започва.'

Какви цитати, нали укровермахта щеше да превзема Крим бе мунчо :)

Превод: Украйнците ще са в гробищата, а руснаците ще трябва да се мъчат с водка и сельотка.

Виждате ли колко точни прогнози прави най-добрият български и изтъкнат световен учен, математика Академик, Професор, Доктор (истински не е като плъха Денков) Витанов. Горд съм, че го познавам лично, прогнозите му винаги се случват.

Измислен математик е тоя. Прогнозите са същите, както и за кромида. Става за реална мишена на тир.

Колко дълга новина, описваща невъзможността, трудностите, проблемите да се отбраняват горките украински войници, за нападение и дума не става. Зеленски не чете ли тези писания, няма ли милост към своите сънародници, които умират заради интересите на САЩ и хонорарите на Зеленски и компания? Няма ли да се опита да спаси малкото останали украинци в останалата територия и да прекрати безсмислената и обречена на капитулация война? Дори папата му го каза, но той знае, че ако загуби е мъртъв и си пази живота с цената на живота на народа си. И иска да повлече със себе си и Европа, бомбардирайки атомната централа в Запорожие.

Крайната я пишете бегала вече, изтърваха и последния влак. По интересното е къде ще се спрат русите - дали ще е на немската граница или по нататък? Имали нещо за получаване в брюксел, а пощальона се забавил......

Каквото и хубаво да чуете за русия - да знаете - лъжа е. 45 години руска окупация в България - мизерия, Белене, убийства, комунизъм.

Окупация не помня, ама че бяхме него време 25 световна икономика, че семействата бяха с по 2-5 деца а българите бяха 9 милиона, че се ходеше на почивки и зиме и лете, че не знаехме колко струва отоплението, че и в най затънтеното село имаше медицинско лице.... и още хиляди такива "дребни" подробности си ги спомням доста добре.

Гледайки назад не виждаме напред. Русия е съседка и нямаме интерес от война по границите ни. В ЕС сме, в НАТО сме, но война - НЕ! Съдейки по това, как пият в Донецк - руска територия си е, на когото и да не му харесва това и мму се иска да прави там бизнес. А и Запъдът пари не дава от добро сърце, така че да си гледаме интересите и да си опичаме акъла.

Убийствата са от сатрапите на БКП селяците, чиито внуци сега те управлпват от ПП и ДБ...нефелна селка семка на БКП, безпардноона, неука и алчна в душата си за власт и пари....

Сега ако Тагарев чете новините, ще прати чували с пясък (с изтекла необходимост) за отбраната на Часов Яр.

Ама шест месеца ще търси камион да ги транспортира и накрая ще наеме румънска фирма.

Казват "След година на относителна стабилност на фронтовата линия". А перемогата не се ли брои? И "21-годишният войник Богдан" какво прави на фронтовата линия? Уж мобилизацията е от 25 години нагоре. Даже да се е писал доброволец, трябваше да е разпределен някъде в тила. Как така руснаците се закрепиха в Часов Яр? Преди да стигнат до него половин година се бориха в Бахмут. За това време Часов Яр можеше да е превърнат в крепост. Някой май не е вярвал, че ще се наложи да го отбраняват.

Коментари - Украйна е изправена пред битката за Часов Яр - "врата" за завладяването на Донбас | Днес.dir.bg

Украйна е изправена пред битката за Часов Яр - "врата" за завладяването на Донбас

Часов Яр и Славянск имат символична стойност за Москва: преди десетилетие проруските сепаратисти ги превзеха за кратко по време на първите сблъсъци с Киев

Обратно в новината

Коментари - Украйна е изправена пред битката за Часов Яр - "врата" за завладяването на Донбас | Днес.dir.bg

Коментари

Да се учи от макрон в политиката...всичко да се приведе до казуса- искат паре или дупе....

Явно пазим нервичките на укропрасенцата :)

Много ватенки тук, тролове за копейки...

Кви, квии :)

Кво тролите тук бе! Бегайте да браните Часов Яр :)

Вандалския кремълски режим в действие или с други думи демокрация по путински!

Много укрофашистки прасета ще станат на чевермета :)

Истинските българи сме с Украйна.

(Варвара) черните паламарки така са я разглезили анално, че вече не знае на кой свят се намира! Вместо "проруските сепаратисти" можеше да каже "тероризираните от фашисткия режим рускоговорящи украинци"...

"тероризираните от фашисткия режим рускоговорящи украинци" - много руски тиктоци гледаш. Все едно да слушаш скопската пропаганда как в България малтретираме македонското малцинство...

зеленския да бяга, тук да го приемем и да си направи партия за да оправи и България

в US - от няколко дена при това...

Не му се ходи в Испания :) Му ха ха ха :)

Несправедливо е целият свят да страда заради една държава. Невъзможно е Америка да завладее и ограби богатството на други страни. Силата, която се обяви против Русия, ще загуби и ще загине. И черна сянка ще покрие Европа: хората ще млъкнат от страх! - Ванга

Аз не виждам как ще има мир, като никой на никого не вярва. Мир няма да има. По мое мнение обаче Америка си изигра картите наистина почти гениално. Путин затъна в тази война. Загиват украинци, а не американски войници, старото оръжие се използва, икономиката работи, спряха опасната връзка между Европа и Русия, европейците са на пангара. Единственото което е потенциално неприятно е сближаването на Китай с РФ. Но и за там има лек, особено когато руснаците се изтощят още. А срещу Китай има кой да застане в Азия.

Пич, ти наистина си изрод: "Загиват украинци, а не американски войници, ........ " Колко хуманно!

И американски е добре да загиват, но усраински е къде по-добре :)

Ина теб има кой да ти резне тъпата тиква и тогава да видим сащ ще те спасява ли от турчулята

Владимир свърши си работата до край.Ако се наложи и до Брюксел иди.

Владимир Владимирович обосрался.

Путин, затривай украйнските блядове и техните краварски опорки, нямат място под слънцето

По време на Втората световна война, съветската армия натупа Германия, заедно с "европейските й партньори". Тогава украиниците бяха част от печелившия отбор. Сега решиха да са против него, с надеждата същите европейски партньори ще им връчат оръжието на победата (опаковано с купища пари). Нещо не се получи...

Gugnelid

Имало е много украински бригади, работещи и сражаващи се за германците, не случайно Бисмарк ги определя като страшни боклуци.

Много плоско мислене! не че има нещо общо със сегашната ситуация, но Станил доста се е постарал да обърне украинците против себе си. На първо място - с глад. Представяш ли си страната ти да е житницата на целия съюз, а ти самият да гладуваш? Все едно да кажеш - имало е доста българи, които са се сражавали на страната на агресора (Русия) в руско-турската война. Значи - българие са боклуци. Ще се съгласиш ли?

Четете бе хора, образовайте се. И как Сталин е "натупал" с каква помощ и техника, и как украинците са "обичали" СССР/Русия за специалното отношение. Малко гледайте по-далеч от носа си.

в една статия преди беше описан с огромна точност- "Последния стожер на стария свят!"

Че лошо ли е?!

Този малоумник Зеленски поне да си евакуира населението си.Поне те да оцелеят.А най добре е да почне преговори с Кремъл и да се спре това избиване на млади хора

Как да иска преговори, след като Украйна е нападнатата страна? Путин иска всичко.

Как да иска преговори, като Борис Джонсън му заповядва "никакви преговори, хайде да се бием"?!

На всички ни е идвестно, че: - руснаците нямат вече авиаци - всичко беше свалено още от Призрака на Киев - руснаците нямат оръжие - затова воюват с лопати (и кирки нямат даже( - руснаците нямат снаряди - адските санкции на САЩ и ЕС унищожиха цялата им икономика и финанси и няма как да ги произвеждат - руснаците само бягат и никога не настъпват - доказаха го украинските воини на светлината - Бахмут и Авдеевка са си под украински контрол - Сирски е велик пълководец - Пейтриътите свалят руските ракети още преди да бъдат изстреляни - Леопардите и Абрамсите са в покрайнините на Москва - 354-тият двойник на Путин (той е умрял още преди 15 години) е избягал от Кремъл - в момента Кремъл го щурмуват поне 15 милиона протестиращи руснаци Украйна побеждава навсякъде, защото всяка нейна загуба автоматично се превръща в перемога!

Описал сте доста точно тезите на пропагандните медии, а и ако питате промита Западнала електорална единица, то тези неща дори не ги поставят под съмнение. В Българи все още има образовани хора и затова тук удрят на камък, но скоро новото поколение дето сега го зомбират с новите ценности и супер образование, правят ги гладки консуматорскси мозъци, ще почнат да вдигат процентите на вярващите в това което сте написал. ПП-ДБ активно работят по внедряване на Харвардското образование и Русофобия като основни линии на поведение и пример.

е как ти се ще сам да пишеш два коментара и с единия да се хвалиш сам мбхааааа

Нямам абсолютно нищо общо с основния коментар. Вместо да търсите под вола теле, вземете напишете нещо смислено.

ама си сам на амбразурата и отнасяш минуси от нормалните читатели като митничар подкуп:)))))))))))))Явно пак не са превели пари козяците,щом само групенфюрерите тролят,а робите ги няма:))))))))))))))))))

Ами предайте се ,бе будали! Ще ви изтрепят до крак руснаците. С тях шега не бива!

Дръжте се руски момчета! Правото е на ваша страна!

смятайте че вече са го превзели братушките просто разсширяват санитарния кордон

Целта на Русия не са териториални придобивки. Целта е разрушаване на "държавата " американска Украина и завръщането на украинския народ там където винаги е принадлежал - в руския свят.

А украинския народ не ви иска руския свят...

Този народ ли си Украйнска свинйо?какво правиш в български форум?

марш в руската кочина бе отпадък рециклиран от соца. тук е европейска и натовска България!!!!

Говориш?Даже и да си украинец (какъвто съм сигурен че си) не си народа а жалак беглец от Украйна.Поне да беше на фронта щях поне малко да те уважавам.

И като превземат Украйна,ще я направят Швейцария?Или крепостните ще заживеят по-добре? Или може би руснаци и украинци ще заживеят мирно и щастливо заедно в новий СССР?

Ще я спасят от това джендърите да я превърнат в Бълхария... или Балканака Сомалия

Ще премахнат неонацизма от там!

Откраднал си ми ник-а. Токова ли нямате гънка в мозъка да си измислите ник.

3евзек

Ало, Хех, тролице руска, Верно ли руснсаците ще спасят Украина от 5 пъти по-малък брой убийства, от 2 пъти по-малко жертви на ПТП и от калта в градовете? Я отвори Часов Яр на гугъл мапса и намери мизерия като руската. Трол!

Няма Гугъл Мапс, а? Само обвинения как другите са тролове, докато ти разпространяваш лъжлива информация.

Имайте малко търпение. В края на годината, когато Тръмп стане президент, обеща да спре войната в Украйна. Само трябва да тупкате топката няколко месеца.

5- та щурмова бригада що не стУрмУува а риве

Gugnelid

Щурмува яко - на запад!

Всъщност в момента не се бият за някакъв идеал, за освобождение /и двете страни/, а някак си се надиграват и заяждат едни други кой е по-добрия.

Вероятно на никой украинец не му се умира, НО на западните господари не им пука. Те са го заявили ясно - "до последния украинец". И изпълняват плана си. Може дори да го преизпълнят, ако решат наистина да изпратят в месомелачката и свои войници...

Май месец 2023 наемниците на Пригожин,превзеха Бахмут и оттогава ,,непабедимая,, е напреднала 20 км.Молодец ,,асвабадители,,И то с цената само на 50-60000 утилизирани орки.

т'ва една жена пред болка ли ти го каза? ...Или просто си мечтаеш?

Ами, твоята ми го каза снощи.

Що, на теб колко бързо ти се иска Владимир Владимирович да превзема Покрайна?!

Спокйно, Макрон е обещал подкрепление от френски войници. Само че има промяна в командването. Вместо Луи Дьо Финес ще ги води Дитер Халерфорден. Репортажите ще станат още по-интересни!

Искахте война +До последният украинец "Добре Не искате МИР.Съжалявам ги и съм готов за хуманитарна помощ.Но те не искат МИР.Искат ракети ,танкове и тн.Жалко ,много жалко. не ги разбирам."До последният украинец"

Тия на ЗАПАД така и не можаха да разберат какво им се казва и то като на нормални хора! Явно западноевропейската психология съвсем се е скапала. Толкова години се правите, че не разбирате какво ви говорят руснаците и се отнасяте с тях все едно са някаква измет, а после лъжете, че сте искали честни и коректни отношения с тях. Руснака не забравя и няма да ви прости това унижение, но лошото е, че ние не сме на ничия карта.... Украйна не е никаква държава, а пък още по-малко Крим е украински- подарил го един пиян Хрусчов в момент на мисловно затъмнение и сега хайде това било от векове...На американците никой не им е отстъпвал индианската земя, но тях няма кой да ги съди... поне засега. Ако ЗАПАД-а не се коригира отношението към останалия свят, то света ще го зачеркне окончателно.

За последните 24 часа 940 са се срещнали с Бандера. Лично.

Да ,ама имало и един ранен русский герой.Навехнал си крака ,като напредвал към Часов яр.

Сезона в Украйна сега не е подходящ за настъпление, снеговете наскоро са се стопили, и повечето от терена са огромни калища, през които тежката военна техника не може да мине! Така че укрите да не се хвалят преждевременно, че удържали руското настъпление, понеже руснаците още не са започнали такова, а просто постепенно изтласкват укро армията на запад, в участъците, където имат възможност! След около месец, когато земята в Украйна изсъхне и се втвърди, тогава вероятно руската армия ще премине в масово настъпление, и ще видим каква съпротива ще окажат остатъците от украинската армия!

Свършено е с Часов Яр :)

Това го слушаме от две години! Всяка кьошка в Украйна е врата към някакъв регион там! Скоро по география на Украйна ще ми пишат 6 :)))))))

Тука е пълно или с наивници, или с промитои мозъци! Кога точно запада ще допусне държава която е в 19-ти век да победи Украйна бе смешници... И доста сте се объркали с това кои са нацисти- доказано е, че Москва в момента е най-големият нацис, който макча в измислената си федеразия 14 или 15 нации. Така, че дрУдаеЕ путин ще яде бой

Ти май още си в каменната ера.

То трета година Путин яде бой но все на Украинска територия -бивша .

Наивен си! Факт. Но си и тъп, на всичко отгоре!

Наивен глупако, а как ядрена държава ще загуби регионален конфликт. И погледни картата на Русия от 19 век

Карай Часов яр няма значение и Бахмут няма значение , и Мариупол няма значение, и Одеса и Киев нямат значение. Важното е Зеля да си взема прахчета навреме и да си купува имения по света.

барончик, дворците на путен ги гледахме във филма на А.Навални. Посочи ми филм, в който да видим дворците на В. Зеленски.

като се замогне Зеленски ,щял да си купи дъъълга маса като цар Потин.

"Седящ сред кухненската пàра, украинският войник Антон е готов да вземе участие в нова операция за защита на Часов Яр" Антон, като истински укронацист, не трябва да се скатава на кухнята, а да е на първа линия в окопа и да чака денацифициращия ФАБ-1500 да му падне на главата.

Статия, сготвена за вкуса на обикновения французин. Има много верни неща. Има и много премълчани неща. Никъде не прочетох за ФАБ-овете. Това е новият ужас за украинците. ФАБ 3000 - падне и оставя дупка с дълбочина 20 метра и диаметър 50 метра. ВСИЧКО на площ 3 кв.км. УМИРА. Нито за КАБ-овете. Те са като ФАБ-овете, но изсипват стотици малки бомбички на огромна площ. Унищожават пехотата в леко блидираните укрития и окопите, вертолети, леко бронирана техника. Никъде не прочетох и за липсата на месо. А всъщност, това може би е най-големия проблем на Украйна в момента. По-голям и от липсата на муниции. Армията е изморена, стара и обезверена. Моралът е нисък. А руснаците вчера наистина влязоха в града...

По време на втората световна война русите са изобретили Катюшите и са обърнали войната в своя полза. Сега изобретиха авиобомбата и пак ще победят. Умен народ. Гордея се , че произлизам от руски белогвардейци и краката ми са дълги не като на украинките, задника им се удря в тротоара.

Рядко си тъп за белогвардеец

Дирници, що триете? Какво толкова съм написал? Че тъпака Зеленски можеше просто да спази Минските споразумения, които официално са подписани и от Киев, както и да приеме предложението за мир на Москва от март 2022 год. в Истанбул? И, че ако го беше направил, още тогава Херсон, Запорожието, Донецк и Луганск щяха да си останат украински? Не е ли вярно? Че, ако го беше направил нямаше вече сигурно над половин милион украинци да са убити и още толкова трайно увредени? Това не доказва ли, че Зеленски е с празна кратуна?

Това е "родният град" на Зеленото наркоманче , може и да го сринат братушките- нема лошо !!!

Евреина Зеленски е роден в Кривой рог, не в Часов яр.

И него да сринат, още по-добре :)

Войната на запада срещу Русия на територията на нещастна Украйна се провали. Целият запад и НАТО заедно,загубиха битката която те започнаха. Да умряха половин милион главно православни славяни от двете страни на фронта ,но това е част от целта на запада. България е в на грешното място в НАТО и ЕС.

умрелите не са половин милион...украйнците има избити над 1300 000.руснаците гонат 500 000...не говорим за ранените.куцо.кьораво и сакато...

винаги с германия никога срещу русия

По актуално е Винаги с Европа никога против Русия! Добра отправна точка за външна политика на държава по периферията като нашата! Подкрепям с две ръце! За съжаление винаги ще има ястреби като Тагаренко, Киро лъжеца, които ще се опитат да ни пратят да мрем извън държавата си за чужд интерес!

и Часов Яр заминава в кюпа !

Шансът на Антон и останалите украински войници да запазят часов яр в Украйна е не да стрелят по руснаците, а да се вдигнат и да разкарат Зеленски, след това да се сключи мир с Русия и да спре безсмисленото убийство на млади мъже и от двете страни.

пък ще плеснат и с орките ще се прегърнат.. Ку-куууууууу

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Цитат: 'Когато замлъкнат оръдията за украинците най-лошото ще е вече зад гърба им, докато за руснаците кошмарът тепърва ще започва.'

Какви цитати, нали укровермахта щеше да превзема Крим бе мунчо :)

Превод: Украйнците ще са в гробищата, а руснаците ще трябва да се мъчат с водка и сельотка.

Виждате ли колко точни прогнози прави най-добрият български и изтъкнат световен учен, математика Академик, Професор, Доктор (истински не е като плъха Денков) Витанов. Горд съм, че го познавам лично, прогнозите му винаги се случват.

Измислен математик е тоя. Прогнозите са същите, както и за кромида. Става за реална мишена на тир.

Колко дълга новина, описваща невъзможността, трудностите, проблемите да се отбраняват горките украински войници, за нападение и дума не става. Зеленски не чете ли тези писания, няма ли милост към своите сънародници, които умират заради интересите на САЩ и хонорарите на Зеленски и компания? Няма ли да се опита да спаси малкото останали украинци в останалата територия и да прекрати безсмислената и обречена на капитулация война? Дори папата му го каза, но той знае, че ако загуби е мъртъв и си пази живота с цената на живота на народа си. И иска да повлече със себе си и Европа, бомбардирайки атомната централа в Запорожие.