Украсиха Пловдив с хиляди цветя в кошници и "спирали" (снимки)

До края на май в централните и кварталните паркове и градини, по булевардите и други обществени пространства ще бъдат засадени и близо 2 000 000 летни цветя

Обратно в новината

Коментари - Украсиха Пловдив с хиляди цветя в кошници и "спирали" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красота !!! Хубав си ни е града и става все по-хубав, но бългърина обича само да ругае и да вижда грозното. Не е човек, който в пясъка ще види "диамант". Грозноглед човек е.

тук у София немаме пари за цветя. ха-ха

цветятя трябва да се поддържат,а не след седмица да изсъхнат и на никой не му пука за тях сложили ги ,украсили и чакат следващата поръчка спрлавка цветята пред народното събрание до дондуков жал да му стане на човек поне тези от палатките да ги бяха полели с водичка градинката кристал-няколко изсъхнали вече дръвчета и т н примери колкото щеш

Красиво е! Европейските и канадаски градове са засипани така с много, много цветя и храсти и дървета. Хубаво е и дърветете да се поддържат, а не да им се секат короните.

Да бяха направили тия "цветарници" от неръждаема стомана - не да ги гледаме с грозни дупки от ръжда. Или то по проект сигурно са били неръждаеми, ама изпълнителят е решил да поспести някой леФ.