Украинските власти: Открихме масов гроб в Лиман

Управителят на Донецка област Павло Кириленко заяви, че точният брой на телата тепърва ще бъде уточнен

Обратно в новината

Коментари - Украинските власти: Открихме масов гроб в Лиман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, русотролчета.. колко заплатки мислите че ви остават да седите в тая трол ферма и да коментирате глупости из целия интернет. Да си бяхте намерили работа да станете хора, ама не... ще седите утайки докато скоро не ви спрат кранчето и не търсите къде да емигрирате. Ама ми се струва че няма да се засилите към скъпата ви майка Русия, а пак ще берете ягоди в Англия... тц тц тц

Укрите не си прибират убитите при боевете, а руснаците трябва да им ги погребват . И след това вдигат врява !

е, па стига едно и също! къде да ви погребват войниците?

С тези украинци нещо нещата писнаха! Нагли, нахални целият сват дирижират и манипулират! Да хванат да се оправят и да не ни занимават! Плъзнаха навсякъде! Стига толкова!

Укрорките избиват местното население и после обвиняват руснаците. Доста плитко изпълнение.

избили са избирателите които са били против анексирането на украинска земя.

Където стъпи украинец и се намират масови гробове.

Ма тя Матушката ви не е нападал Украйна, бе, какви гробове ? Долна рубладжийска измет.

Пак ли тези укро нацисти са избивали мирно население и "откриват" масови гробове ?!! Апел към мирното население, ако руските военни отстъпват - не оставяйте по домовете си, а настоявайте да тръгнете с тях. Така ще имате повече шансове да живеете, а укро нацистите няма да могат да "отриват" масови гробове и да ви разстрелват ... Имате си работа с демони и сатанисти, а не с хора !

Където и да се върнат украинците, откриват масови гробове. Ами много е просто: те са ги заравяли и знаят къде са. Това е резултата от 8 годишният геноцид над населението в Донбас.

тъпи, днес времената на вестник правда отдавна са отминали! днес има 100 процентово наблюдение на цялата територия на планетата, а там където има война, наблюдението е тотално! има и наука криминология, кояко може да каже на колко часа е трупът който са ткрили! сега в харков алкашите заравят някакви варели в дълга траншея, снимките са налични, и утре когато алкашите избягат от харков, хората ще ги изкопаят, и ще видят скаква друга гадост са сътворили варварите рассийски!

Е като има наблюдение / с това съм съгласен/ що никой не извади запис как ги погребват тия тела руснаците, как руснаците стрелят по централата, как стрелят по колоната с автомобили и т.н? Що не ги показват? Дали пък щото не са руснаците? Дали не са заснели нещо друго а? И затова не го показват?

Да времената на весник Правда отдавна са минали, на негово място сега е Вашингтон пост и Ню Йорк Таймс. Да живее твоята овча душица.

ехиден

Теодорчо , още март месец имаше сателитни снимки на двора на църквата в Буча , как заравят масов гроб плюс на още две-три места из / около града......месец преди москалите да си вдигнат чукалата . не се правете на улави.....давам ви жокер - не отричайте очевидното , просто настоявайте че това са трупове на войници , ама като се замисля то и в Катин повечето са били такива :)))

ехиден

щом като така учтиво ме молиш.......ама как се правите на улави :))) https://nova.bg/news/view/2022/04/04/363783/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B1-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%87%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/

Информацията идва от украинските власти Защо в такъв случай трябва да ѝ вярваме....

Вярваме само на Кремъл и Тролинформбюро.

верваш на резания маткап дет та е клатил пестин години и са ша та клати пак.. ббаахаха

Ама аз нямам 50 още и помня единствено "маткапа " на чекисти и комунисти под ръководството на Кремъл. Убеден съм че и ти не си на 500, но съжалявам че се чувстваш сякаш са те таковали половин хилядолетие. Обяснява проблемите с психиката.

Украинската война е война на дявола, лъжата и бат Бойко е подкрепя

дори не подозираш колко си прав! украинците наистина воюват хпротив дявола! и ще го натикат обратно в ада от където изпълзя!

Войната е В Украйна, но не е НА Украйна. Войната е на Путин. Даже и на Русия не е, като гледам колко им се воюва на руснаците.

Войната е на фащ. Който не го е схванал, е голям наивник.

ами война е - хората умират! Най-0вече ги убиват с обстрели. Укрите стрелят с артилерия по Лиман, убиват доста хора. Не могат труповете да стоят по улиците - трябва да се заровят. После идват укрите в Лиман и ги "намират" в гроб. ГОЛЯМО ОТКРИТИЕ!!!! Същото беше и в Буча. Повечето хора бяха починали от осколки - тоест от снаряди. Кой стреляше по града, преди да го превземат укрите? САМИТЕ УКРИ. После обаче обвиниха руснаците, че те са убили хората. вЕрваме.. ама друг път!!

Чудя се едно - за какво съществуват платени отпадъци като теб? Каква полза за обществото от жалкото ти вегетиране, освен леене на фалшива пропаганда?

Някакъв руски боклук си е изпуснал нервите - разпознал се е в казаното от мен. Мий пърдаците, знай, че си изметта на обществото и те искам тих. Когато интелигенцията говори, боклукът от село мълчи. Понял?

Разбрахме че великая и могучая е водила завоевателната си война като е замеряла противниковите градове с бомбони и сладкиши и доколкото има разрушения те са от тежестта на тортите и доколкото има загинали то е от преяждане и диабет. Схванахме дълбоко премислената и изключително достоверна теза на кремълските тролове. После обаче лошите "укри " глей кво мазало направиха докато се мъчат да си върнат заграбеното. Нале?

ехиден

е,че то това да не е от вчера бе ! През 1939 год. Молотов се изцепва че руските бомбардировачи над Хелзинки хвърляли храна , а не бомби. Финландците в отговор кръстили на негово име запалителните коктейли, които хвърляли по руските танкове.

Къде бяха русофилите когато Русия изби 20000 жители на Мариупол? Когато Русия всекидневно тероризира мирните украински градове и ги обстрелва с неточни ракети и срива блокове и къщи?? Русия всекидневно обстрелва с ГРАД по мирните градове?? Всекидневно убива десетки и стотици мерни жители. Срина с земята десетки градове, като Лиман, Северодноцек, Мариупол.

Съветския съюз по същия начин отричаше и катинската гора. Пък после си призна.

готина снимчица! много рассиянско жилязо на едно място! дали алкашите са смогнали да избягат, или са згарели като мишки?

5 дена след напускане на руснаците от лиман хора в твитър,телеграм пишеха че боевете продължават и се чудеха какво става а фашистите са избивали неудобните.ДЕЕБА ВАШАТА МАМА МРЪСНА ХОХАЛСКА

ㅤ

Как пък винаги ровят точно там, дето (уж) има масов гроб? И то "случайно".

- Сър, Вие обичате ли туземците, Сър? - Разбира се, Мистър Смит, моят готвач има много рецепти с туземци!

Дир, няма ли да драснете един ред за горящия Кримски мост? Там пак някой е пушил...

Путака сърдит че в Европа не му искат газта и си взриви тръбите, сега недоволен че украинците го тупат навсякъде и си взриви и моста. Държи се като сенилен старец.

Харесва ми как някои тук мислят че това ще е единственото нападения над този мост и че до няколко седмици той ще си работи нормално.

този мост вече не е мост! автомобилното трасе е на дъното, ажелезопътното ще го последва след пет- шест часа! вече гори и другия край на композицията!

Новата кампания "Спаси Путин - пренеси танк на гръб" набира популярност в Русия след излизането на моста от строя :)))

Отново се видя, че руските алкаши ни стават за война. Затова и чрез държавно предателство през 1944-та включват Царство България на своя страна и практически българската армия им спечелва боя по южното направление.

хохли мръсни не се радвайте Кримския мост си работи и е на няколко нива идиоти,пътните платна за автомобили си работят най горното платно на първо ниво гори влакова композиция с цистерни гориво и ит толината има повреди .АБЕ ВИЕ САМО ДА РУШИТЕ И ИЗБИВАТЕ И ДА ПЛЮСКАТЕ ЗА ЧУЖДА СМЕТКА ДРУГО МОЖЕТЕ ЛИ МАМА ВИ МРЪСНА ФАШИСТКА

А това в Мариупол санитарна акция ли беше, бе идиот? Керченският мост тепърва ще бъде доубиван на малки порции с точни удари.

Глупи, гори цяла композиция с цистерни. Температурата на жп моста е жестока. Дори и да не падне, конструкцията и релсите са компроментирани. Аман от разбирачи!

Пътните платна са срутени поне на две места.

Но в случая говорим за хора защитаващи държавата си от агресор, който заграби и присъедини територии, който нападна и опита с цялата държава да направи така. За съжаление подобни могат само със сила да бъдат спрени.

Ти да видиш само, смях голям Фашист псува фашистите.

Укрите убиват хора и ги заравят,после да обвинят руснаците. Този номер го правят редовно.

Ами добре, че ви ги погребват войниците, че вие ги оставяте по полето или ги местите и правите циркове, като в Буча, дето жената си намери мъжа, като цивилна жертва, а той бил на фронта...

каква е тая жена дето намерила някой си бе?? Така ли ти каза руската пропаганда?? От кога войниците са жени и деца??

Путкин си взриви тръбите , сага си взриви и моста. Поредната руска провокация, явно се готви да сдава Крим.

отстреляни от укронацита

Да де , ама са убито по време на руската окупация, състоянието на труповете лесно може да го докаже.

Ти да видиш

Укрите са без фантазия!!!

Затова се придържат към суровата действителност. А кремълските тролове с развинтената фантазия, в какви ли не филми се вкарват.

Снимкта показва какво безумие е тази вийна. Произвежда смърт и старо желязо. Идеята, че някой ще излезе победител и печеливш също е признак на малоумие. Печелят само произодителите на оръжие, виждаме как машини за убиване , купени за милярди, са се превънали в старо желязо само за секунди.

Украинците защо нахлуха тогава в русия.

Кримският мост гори https://www.youtube.com/watch?v=5AtEFcqLTYc

Стигааа глупостии идиотии. Прекалявате.

С кое прекаляват, че руснаците са нечовеци фашисти?? От къде толкова много масови гробове , навсякъде се намират?? Хора убити насилствено.

Ура! Както предсказах мостът на Путин гори! Пъпната връв е отчасти отрязана засега! Руските власти викат че някой е изтървал цигара на моста и влак със цистерни с гориво за руската армия е експлодирал във въздуха !

Молодци украинци! Тоя път вече му бръкнаха отзад на Путя !

Кокаине в слива ... после ,, Защо с ботушите ... защо по главта '' .

Ами то сега след тази контраофанзива ще има петорно повече убити укри и някой трябва да ги погребе, но това ще са хора а не укронацисти.

Хахаха, русолизачите, какво стана с 8-то чудо на света Керченският мост? Понтонен ли стана, подводен ли? :))) Путьо толкова се фукаше с него. Е, да му е честит РД, а на вас полюциите :))

Не,на омразата,алчността и простотията!Дори трябва да се поучим и вземем пример от три, четири годишните деца!Децата са дори по мъдри от политическите ледери и бизнесмени!Техният свят е по добър и чист!

Хайде вече и Киев да става масово гробище!

Операцията обаче не се получава.

Нас българите ни интересува Москва да стани блато, каквато си е била. Питер също е бивши блато.

Най обичам събота събалям като се събудя да гледам изгрева на слънцето и как гори Кримския мост https://youtube.com/shorts/6bIar3i_Fss?feature=share

Аз обичам да гледам как гори киев :))

Смерть предателям!

Заукрайна само едно - смрт

Ами какво да правят убитите укровски войници по единично ли да ги копаят?

А защо са убити като са на украинска територия.

Щото слушат киевския просяк.

Значи дойдат ли у нас блядските войски, няма да слушаме правителството а просто сваляме гащите.

За руските военнопрестъпници!

ама за укро-нацистите бандеровци

Укро нацистите на кайма!

Вибух Кримського Мосту https://www.youtube.com/watch?v=g2M4yaeL_7A

Както се пее в песента "burn motherf*cker, burn"

Let the mother f.ucker burn.

https://youtu.be/0pgQSgeq-2c

Новите ракетки, които получи украйна за HIMARS със 180 000 тунгстенови шрапнела предназначени за елиминирани на жива сила и техника на площ от половин квадратен километър на залп кефят много Сега няма да има милост. Скупчванията, а те така само си знаят, на жива сила на руснаците ще бъде унищожавана още преди да доближи границата. Цели батальони ще дават фира.

Тунгстен?!? Абе научете го малко тоя български, бе?!? Волфрам се казва!

Е ученото си е учено.Веднага обясни на селяндурите как се казва.

От тези ракети е не по различна от радостта на путинските тролове по повод ракетите на Путин. Гнусна е. Да, войските на кремълската диктатура трябва да бъдат победени и изгонени от Украйна, но радостта от убийството на хора е меко казано нездрава.

Как режима на Путин се отнася със своите хора. От самото начало, помните ли събитията на Дубровка преди двадесетина години? В момента се ходи на съд и в затвора за изказано различно мнение в Русия, пък колко бой се яде за открит протест... Та сега войските и службите на режима, който се отнася така със собствените си хора в собствената си държава, се опитвате да ни убедите, че са добрички и милостиви с враговете си в държавата с която воюват?!? Ясно е че не могат да бъдат "освободители" някакви, които сами не са свободни и е ясно, че някакви които са жестоки тирани у дома си и със своите, няма как с чуждите и особено с враговете си да са милостиви. Никаква пропаганда не може да ме убеди в обратното.

Шило

Аре не ми говори за "демократична" Европа, че преди два дни писаха за предаден на съд в Германия човек, че е говорил срещу пандемията.

Абе смешник такава свободия никога не е имало, всеки идиот пише и троли както му харесва.

Едно е да говори друго е да промоутва лъжи свързани със здравето на другите. И да му се плаща за това.

Ако беше прочел статията щеше да видиш, че го съдят този за антисемитизъм и отричане и заиграване с холокоста. Съдят го дефакто за фашизъм. Вие нали сте яростни "антифашисти " бе? Смешни,жалки троляци, купени на килограм.

Каквито и да са руснаците, и колкото и да им липсва свобода, поне управляващите им не са сатанисти-педофили. Което е факт за управлявящите западните страни.

Нали?

Енергоатом: Руснаците напълно обезтощиха АЕЦ "УКРАИНСКА ПРАВДА" - СЪБОТА, 8 ОКТОМВРИ 2022, 06:51 23623 СНИМКА: GETTY Руснаците повредиха последната комуникационна линия на ЗАЕЦ с обстрела си, в резултат на което станцията беше напълно обезточена. Източник: Енергоатом Буквално: „Тази вечер в 00:59 ч., поради поредния обстрел от руски войски, последната линия на връзка с енергийната система на Запорожката АЕЦ 750kV - Днепровская беше повредена и прекъсната. В резултат на това Запорожката АЕЦ беше напълно обезточена. Дизел генераторите се включват автоматично. Наличните запаси от дизелово гориво за работата им в този режим ще са достатъчни за 10 дни. Подробности: Според Енергоатом е необходим ремонт и възстановяване на работата на комуникационните линии на ЗАЕЦ с енергийната система. Уточнява се, че "плановете за включване на енергоблокове в условията на обстрел и повреда на всички линии са нереалистични". Припомням си: Руснаците окупираха АЕЦ на 4 март. ВИДЕО НА ДЕНЯ Реклама: 0:13 Ситуацията в АЕЦ е в центъра на вниманието от началото на август, когато руските военни започнаха да обстрелват станцията. Русия отхвърли призивите за демилитаризиране на ядрената централа под предлог, че трябва да я „защити“ от провокации, и обвинява Украйна за обстрела. На 25 август за първи път в историята АЕЦ беше напълно изключена от електропреносната мрежа. Кметът на Енергодар Дмитрий Орлов каза, че това е станало след обстрела, а Енергоатом е причината за пожарите. На 5 октомври президентът на страната-агресор Владимир Путин подписа указ, според който Запорожката атомна електроцентрала, превзета от окупаторите, се предоставя на Русия.

Прелестно, страхотен изглед, над горящия мост слънцето изгрява красиво. Ще изгрява все така красиво и тогава когато отдавна путкин и федерацийката на хартия отдавна ще са изгорени. И само спомените в главите на русоробите в България тихо ще скандират За путкину, за родину..

Пише се федерастийка.

Шило

За укротроловете- да гори цистерна , която е на Кримския мост, да има разрушени платна. Защо- не се знае. Не му берете гайлето на моста- за две-три години го проектираха и направиха, ще го ремонтират. Ама някой дава ли си сметката, че ако се внушава, че е дело на укрите, това налива масло в огъня на хардлайнерите в Кремъл? И, че Путин няма да може безкрай да ги удържа? Някой от укротроловете дава ли си сметката, че хардлайнерите могат да решат съдбата на Укроландия по друг, доста кофти начин? Писал съм го- ще търсите Путин със свещ тогава. Молете се да не се стига дотам.

Да би мирно стояло... А кой създаде хардлайнерите

Шило

Винаги си ги е имало и по времето на Елцин и по времето на Путин

Не бе,шушляк,руснаците са пушили.

Украйна днес даде своя подарък за рождения ден на Путин. Моста свързващ Крим с Русия е взривен.

Шило

Ами не е взривен, гори цистерна

Пак са пушили където не трябва.

Шило

Да, като боклука под моста на магистрала Струма до Дупница.

Тъй тъй нищо му няма на моста... е верно че две секции от автомобилната част са паднали а на железопътната гори цял влак с цистерни ама то нищо не е нали. За 2 часа работа ще се оправи с четка и кофа боя? Хахахахахахахахаха

Шило

Чукча писател, чукча не читател- по-горе съм писал, ама не четеш, троле!

Знаем бе, нищо му няма на моста, гори само една цистерна, а после, като видя видеото, на бързо смени опорката хахахахахахахаха