Украински джип затъна в пясъка на плаж край Варна

Очевидци подали сигнал към полицията, които дошли своевременно и съставили акт за нарушението

Обратно в новината

Коментари - Украински джип затъна в пясъка на плаж край Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А разправят че руснаците са ни превзели черноморието. Тези дебили тук и на руски си говорят. Особено когато се оплакват колко им е скъпо тук. Само регистрациите им са други.

Дали в ареста ще му засадят бор в задния двор ??

https://debati.bg/yavor-bozhankov-kak-deystva-ruskata-propaganda-tolkova-e-prozrachno/

и те така се превъспитава неандерталец

чакай сега, не се пени, а си виж неандерталския правопис, пък къде паркираш хич не ми се мисли.

ела да те паркирам и тебе

И кой ще го накара да плати глобата? И как?

Е , ако си иска колата , къге ще подфърча !!

На колхозния пазар ги гледам с чанти Луи Витон пазарят (и се пазарят за) зарзават, на обяд п моловете, вечер по гезмето хаху-хихи, цъкат с нови джипове и спират както им падне, щото за тях глоби няма.. Живи да ги оплачеш тези хора

Какво се чудите я му дарявайте на човека заплатите си ,че горкото хамстерче бяга хахаххах

Ловя бас,че нито една структура в страната няма данни за броят на украинците настанили се в страната ни, координати, занимания включващи и работа, криминални регистрации до пристигането им у нас, онези от контраразузнаванети и организирана и неорганизирана престъпност имат ли представа с какво се занимават отседналите у нас украинци.... или може би си въобразяват,че украинците генетично са имунизирани срещу престъпност и не участват в подобни зловредни шашми.Дали някои от издирваните по линия на Интерпол или Европол лица не се шматкат необезпокоявано у нас? Или компетентните органи считат,че крими контингента им се бие по бойните полета, а не разписка у нас и по Европейските бърдаци?

Не го глобявайте, той бяга от фронта. Натоварете в него министъра на войната и ония, назначените от посолството и ги притете на източния фронт, да помагат на укрите.

Тя цяла Украйна затъна, вие за един джип ли сте?

Предлагам като първоначална военна помощ за Украйна да съберем всички украинци (боеспособно мъже) от кръчмите по Черноморието и да ги изпратим на Зеленски, за да се бият във войната, а не да дирибействат у нас.

аз предлагам всички рашки от България да ги пратим на путен, повече са от украинците.

че то една бригада можем да съберем тогава. Тагара да им организира продоволствието и да ги поведе. Ние ще пазим жените и джиповете)))

ми най-добре да го оставят джипа там и собственикът, ако може, да си го изкара. Но това дас важи и за нашите отворковци

И до тогава аз къде ще си постеля кърпата?

на задната седалка - хем чадър, хем шезл8нг ще имаш. Пък и климатик, ако ти стане жега ;).

Преди 3 дни укроси се къпаха в Рилските езера, сега газят с джип плажна ивица. Боклук до боклука! Вън от страната!

Те не са виновни, виновни са тези които им дадоха супер права-защо да не пробват до къде може да бъде търпението на хората. Всеки българин при тези условия би постъпил по същаия начин.

Тя цялата им държава затъна, че един укронациски джип ли..... Не се учудвам на наглата постъпка. Все пак е украинец.

затънал както "великата" натовска техника предадана на укровермахта затъва и е изпепелена на фронта при "митичния" контра капут на Усрайна.

Нещо ми паднаха в очите тези украински "бежанци". Същите са като изметта която залива Европа в последните години!

Всяко стадо има черни овци. Тръби се само за тях. Ние и без да сме бежанци се осираме из европата, както и други народи го правят. Да не говорим, че сред самите жители във всяка държава си имат такива екземпляри. Така че, хайде без да се правим на по-големи католици от папата...

Аутоматя и на фронто!

SirBob

И този е клет бежанец, бягащ от войната, нали???

И беден, най-важното...

В списъка с враговете на Украина.

Горкият човек. Нека да съберем пари да му купим нов, по-хубав.

Ежати нахалника

В България глобите са несъбираеми и в това е проблема. Сега украинецът нямал пари и ще му се размине. Вземи му автомобила,докато си плати глобата и глобите ще станат събираеми.

Нахал

Това с глобатс на украинския джип добре. Във всяко стадо си има мърша. Особено е дразнещо да видиш млади, здрави хора как да се Слагали в България да не ги мобилизират. То, да не се окаже че гоне карам роден баровец. Но....това е единичен случай. Или е много рядко. За разлика от масовите наруше ия на родните баровци Идете на Болата край нос Калиакра и вижте там какво правят родните трапосерковци. Много се борят против бетономорието, и никой почти срещу джипоморието. Включително и родната милиция, на която й се плаща да върши тази работа. Ама то било по изключение, ама то не било кой знае какво, ама той човека влязъл дамонзацда си вкара джета с колесара. Пълна порнография. Случи се преди няколко години да мина през плажа на Иракли. Такава свинщи а беше, не е за разправяне. И навсякъде по плажа индюните следи от гуми. Много са загрижени за природата, ама всъщност са най обикновени гюведжари, които не искат да си плашат. И последно. Тук Всеки дава за пример Гърция. Я се опитайте да направи те такива нещо в Гърция. Ще ви скъсат от глоби. Ако имаме късмет да се отървете само с глоба. Щото може да пренощуване инв ареста. А ако се случи събота имнеделв, не можете инда си плати те. Ще ви скъсат от глоби. И там няма измъкване. На границата ще те държат докато не си платиш. Тъй че....вижте как е в Гърция

Според "умните" путинофили, всички украинци са избити.

Освен тези, които са успели да подкупят граничаря.

А според "умните" амеликанофили, пералните и самогона и амунициите свършиха още преди година а руснаците започнаха да си ядат съседите.. ама не е баш тъй . Който го интересува - Полка на Монако. Филм на украинска медия в две части...

Предлагам да му опростим глобата. На фона на милиардите, които затриваме за украйната да се циганим (може би "ромим" е политкоректно) за едни 3000 е смешно.

Не, аз предлагам дажглобвеаме всички . Преди седмица някакъв джипнс руски номер беше на площсдкатс пред Руската църква в София. Масово автомобили с руски номера не спазват никакви правила. Особено е дразнещо по морето в района на Варна. Където тази пасмина се чувства като у дома си....

Ами очевидно, не само украинците ромят. Ама то защото държавата ни е такава. Напоследък все по-често си мисля, че когато след 20 години циг, пардон ромите станат мнозинство, ше си направят по-хубава държава от нашата. Просто да си направят по-лоша се иска невероятна фантазия.

Ма що сте го вадили? Човекът се е опитвал да се върне в родината си. Да бяхте му избутали джипа на 300м навътре в морето. Заедно с шофьора.

Този джип как така беше изпуснат от нашите таргевски помощи?????

Това не беше ли Роувър ? ( въпросът е към писачите на статии )

Джип, ксерокс, семерина, флекс, феродо, делко.. са все имена на фирми станали нарицателни. Така е, списвача можеше просто да посочи "автомобил Лендровър.." ама като каже жип по мутренско звучи.. Каквато аудиторията, такива и дЖурналистите

пропусна йониката

Каква трагедия и как става във мякащата па руски вече варна

руснаци са всичките.

Около Варна плажовете са с едър и не много плътен пясък. Жипът, ако собственикът му няма мозък, с лекота затъва и върти и четирите гуми намясто, закопавайки се докато легне по корем. Отделно много често прибоят изхвърля водорасли в прибрежната ивица, които после покрива с пясък. В такова, дори човек хлътва до средата на бедрото, сякаш са подвижни пясъци. Редовно има по някой мамумен баровеж, който да си покаже просторията, излизайки я с мерцедес "Г" класа, я с лендровър. Забавно е да видиш собственика на подобна сапунерка, оборудвана с нископрофилни алуминиеви джанти да подскача около колата, осъзнавайки, че след ден пясъкът ще я погълне до прозорците. Още по-тежко е остзнаването (после, в сервиза) на щетите, които солената вода и абразивните частици са нанесли на колата, в последствие, нищо че е била старателно измита. А ако морската вода е проникнала в скоростна кутия, раздатка, диференциали и е направила маслото на маджун... Хора, ходете нормално на плаж, за да се радвате на природата, а не да си показвате идиотизма! Като толкова не можете за миг да се разделите с колата, печете се пред гаража.

че адресатите на посланието ти имат IQ да го храносмелят?!

Ти кжво искаш, другите да не могат да оценят идиотизма ми ли? Че той ми е най-голямата гордост!

Очаквам вечерния рев на еленски заради лошия пясък с про руска ориентация на варненския плаж.

Това е неква свръх секретна разработка"амфибия"3 в 1 подводница,автомобил и оффроуд на ленд ровер и украинският военно промишлен комплекс..........агрегата се задвижва с хибридно гориво водка с бира и коняк

Джипа е влязъл ще си плати глобата и ще излезе, но тия мутренски бетонни грозотии на метри от брега ще останат там

Мигрантът може да е опитвал да мигрира....

Само най-долната измет украинска се задържа в България! Вскичко де е по-стока бега на запад. Тук винаги ще е дупка фрашката с ганьовци, без значение българи или кво...

Украински емигрантиида ти С.........РАТ У ГЪРЛОТО

Тагарев фашистка курво...отивай да изтеглиш джипа на затъналия бандеровец...бегом гнидо...

Пълно е с украински боклуци навсякъде по морето и курортите. Богата държава сме - плащаме им. За българските деца пари нема. Важно е да има комисионни за политиците боклуци.

Сега разрешаваме един руски снаряд на Варненския плаж.

Бандеровците и тоя с джипа...при татко им Степан.Фашизмът не е мнение,той е престъпление..VENSEREMOS....

Тагарев фашистка гнидо....отивай да теглиш джипа на затъналия бандеровец.. Сталин за вас безродна нацистка паплач... И по кратката процедура...до Стената ...и от Упор.

От посолството и щаба на НАТО НЕ са ли Ви обяснили , че този плаж е Украинска територия вече , и всеки който дръзне да стъпи там е Путинист и долен Рушлямист !!

Сега тези дет са подали сигнала , да бъдат издирени и набити публично с пръчки , за дето са стресирали човека ! Той ни пази демокрацията а Вие такива .... ДОЛНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ !!

Щом е Украински - МОЖЕ !!! Сега му върнете парите за акта и му осигурете собствен безплатен хотел с изглед към морето , за да не ядостае Зеленски , че ще видите Вие !!!

ще го оправи това "малко недуразумение", нали е негов човек.

Тоьи тъпак затъна точно както зеления тъпак затъна държавата си.От перемога стана на перенемога!

Защо глобяват чевека,те са емигранти и бягат от войната

Те бягат от войната!

и моля директно на фронта укропитека