Украинец предизвикал катастрофата при "Хаинбоаз", отнела живота на четирима

Баба, дядо и двамата им внуци - на 5 и 15 години, са изгорели след челния сблъсък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украта май се е вживял , че е в Донбас ? ....

Възрастна двойка на 52 и 57 години????

Голямата унука е на 15, бабата е била на 37, когато се е родило...

Майко мила, дори не искам да си представям какво им е на родителите на децата. За миг да ги загубиш и тях, и родителите си. На практика и техният живот е приключил. Дано имат сили, но няма да ги виня, ако нямат.

Много жалко, невинните са изгорели, а терористът -боклукът, нищожество човекоподобно е живо. Няма справедливост на тази земя !

Няма терорист, в случая. Лека им пръст!

Кажи му "украинец" и не го обиждай повече.Връх на олигофренията!

От украинци само идиотщини може да се очакват. Понякога с фатален край

Хора, ние си пишем тук, пишем си под статиите за отървания Джанго с опела, пишем си под други статии за катастрофи, а правителството мерки не взима. Шуми се по седмица и дотам. Някой знае ли какво стана с румънеца дето сгази едно детенце? Без значение виновен или невинен по този случай няма никакво инфо - в ареста лие, в Румъния ли е, в България ли е? Обвинения имаше ли някакви? По случая със сина на Нападжията абсолятно радиомълчание. Ние си коментираме,„трябва това да се направи, трябва онова да се направи“, а т.нар. експерти само се цепят „да се забранят колите над 10 години“ и тем подобни простотии. А по отношение на войната на пътя нищо не се прави, всяко чудо за три дни...

Не взима, защото като дойдат избори, всеки вика "Еми то нема кой друг". Ако ги превъртаме през 4 години, ега некой вземе мерки.

От руското посолство са се обадили и са забранили да го арестуват ..след като се разбра че е русняк

В Украйна преобладаващото население е от етнически руснаци. Украинци / ако въобще може да се говори за такива/ има малко покрай Лвов. Ама и те по-скоро са поляци.

Така е, затова и Украйна е руска. Твоята самоиницаитава показва, че си много глупав. Сигурно такива ви избират с конкурс. Умен човек няма да се продаде за жълти стотинки, дори да е Мони.

Важно е да се оцени кой фактор е пряка причина за повечето катастрофи - водачи, техническо състояние на возилата, пътна среда. Всеки един изисква различни усилия. Ако дисциплината на водачите е големият проблем, усилията трябва да се насочат натам. Ако са уменията им - това е друг подход. Ако проблемът е в преките участници в движението, да се съсредоточават усилия за лицензиране на сервизите за обслужване или да се изисква максимална възраст на возилата е глупост или лобизъм. Не зная дали такива статистики и анализи на КАТ са достъпни.

Щом не му дават имената - значи сигурно е етнически руснак ! Като стане инцидент и извършителите са роми или руснаци , и се крият имената или само с инициали !

не е украинец - руснак е

Тоя пак ще лежи десетина години ! А колко лежа руската пияница Стависки !?

Зиро , Нихт , Нада , Нула , ......

"Като се обърне каруцата — пътища много" Вески е специалист по шофиране в коментарите, но следва горното правило.

Cezarbg

Шофьори бяха до края на 20 век!!!! Днес са само едни дебили олигофрени на пътя!!! Пълен идиотизъм!едни камикадзета!!

Няма страшно, съдиите ще го пуснат под гаранция и после да не сте посмели да коментирате решението им!

отнела. Отнел го е водачът на колата с украинска регистрация. А той може и да руснак.

И ти може и да си идиот. Ама си навънка и спамиш тук.

Шофирането е проста работа, но не е за ПРОСТИ хора!

Значи на русофилите не трябва да им се дава да шофират

Schilo

А бе, тестове за дебили ли държите, или просто по физиономията ви е достатъчна?

Шило...ти да не си русофил че толкова се засягаш? Гледам само в теми за Русия,русофили или украинци пишеш - и си много активен

Schilo

Ясно, по физиономия ви избират!

Проблемът е, че много от т.нар. шофьори НЕ могат да управляват МПС! Шофирането не включва само въртене на волана, натискане на педалите и смяна на скорости, това повечето наистина го могат. Трябва обаче да се кара с мисъл и мозък-постоянно да се следи пътната обстановка, състоянието на платното, климатичните условия, разположението на и дистанцията до другите участници в движението, да се поддържа такава скорост, в зависимост от натовареността на трафика, че да може тя да се намали и евентуално да се спре, ако се наложи, да не се предприемат изпреварвания и други рискови маневри без видимост и т. н....Ето това повечето шофьори не могат! Като се прибави и лошата пътна инфраструктура на много места и се случва точно това! Да почиват в мир загиналите! Скърбя за тях!

украинец=убиец.

Забранете на Укринци да влизат в България и ще се реши проблема ! Това Правителство е сляпо ! За кой ли път Пияни Украинци убиват по пътищата на България БЪЛГАРИ 10-20 път ! Само забрана за влизане в България , за тези дрогирани и пияни Украинци и Укринки , ще спаси хиляди Българи !

1. Който безрасъдно изпреварва и убие някого другиго, да бъде съден за умишлено убийство. Няма разлика между терориста, качил се в камион и газил наред и убил хора и пишман шофьор, причинил сам и по своя вина катастрофа и убил някого! 2. Здравната каса да не поема разходите по лечението на пишман шофьори, причинили сами и по своя вина катастрофа! Сами да си плащат разноските по лечението, след като сами са си причинили травмите! 3. Застрахователните дружества да не поемат щетите на пишман шофьори, причинили сами катастрофа, по своя вина и в нарушение на правилника за движение! 4. Да се вдигнат 5 пъти глобите, с парите да се купят 5 000 мибилни камери, да се инсталират 5 000 щационарни камери.

То и сега е так, съдят ги за умишлено убийство. Какво не ти харесва? Не знаеш закона, но не си съгласен, нали? Останалото написано от теб е пример за това, как може да се върнем стотици години назад, с омраза към околните, неспособност да се обединим за жизнено-важни каузи, като например да спрем казнокрадците, да премахнем мафията, да спрем турското робство. Та казваш трябва да се оставят да умрат, така ли? С какво си по-достоен да живееш от тях?

Дано загиналите са русофили..

За съжаление не са!Цигани са били

Скапан идиот!

Изрод , Мамка ти !

Русофили или цигани, няма значение. То все същото!

децата - на 5 и 15 години? За какво изобщо говорите?

Щерьооо,ако те гепна ,прашките ще ти цепна ....

Изрод злобливи !!

Хората карат на газ, защото е по евтино .Друг е въпросът, че на технически преглед би трябвало да се проверява и газовото устройство , но никой не го проверява .Европейските директиви били други Да но тука е България.Държава ,ако има да се обърне внимание за проверка и на газовите уредби. По пътищата няма никакъв контрол . Все едно война се води, дават се невинни жертви. Лошите пътища също оказват влияние, в някои медии пишат и че на много места е вложен радиоактивен чакъл, от урановите мини.

руската газ е вредна за живота,здравето и имуществото на Вас и околните на Вас!!

Ти нали ползваш говежда газ чрез лизане на задни части, к'о съ оплакваш?

Щерьооо,трол скапан,къде намеси руската газ пак и в тази тема бе продажно копеле? Ти правиш ли разлика от газ пропан-бутан добивана по крекинг от преработката на нефт и тази природна газ ? Или все руснаците ти са виновни ,че са ти разпрали г-за сигурно .ДЕВГ и аз.

А имало ли е мантинела на пътя? И кога ще започнат да слагат бетонни блокчета (така правят в Австрия) вместо ламаринените измишльотини, които може и да са откачени от предишна катастрофа. Така бе станала катастрофата с автобуса до Своге.

Бетонни блокчета са опасни за живота, ламарините помагат да оцелеят. За какво са ти бетонни блокчета? Да си удряш главатя в тях ли?

Умишлено извършено убийство на четирима души с особена наглост и циничност. Минимум 20 години. Ама надали. С тази прокуратура, закони, адвокати и съд. 2 условно с 5 изпитателен... Бог да се смили над душите на загиналите

Две деца и двама души,съвсем не на възраст за умиране.....кошмарна смърт.Искрени съболезнования към близките на жертвите! Потресаваща случка.Някой си,по не знам какви причини,навлиза в платното ти и си дотам. Много жалко за загиналите хора.

Бог да ги прости! Как така се е запалила тази кола, нали само електрическите бяха опасни?

Schilo

Добре, че няма да го съди Калпакчиев!

Той ли съди Ставийски?

Schilo

На, ама съда на Панов отмени ефективната присъда на първата и втората инстанции!

Панов какво е отменил?Имаш ли представа къде беше и какъв беше Панов по времето на процеса Ставийски. Съда на Панов бил отменил... Абе знам че си малоумник ,ама не предполагах че си толкова голям идиот

Schilo

Панов тогава е бил председател на административния съд в Софиоя. Това е така. С помощта на Красьо Черничкия. Ама като председател на ВКС има възможност да инициира създаването на единна съдийска практика. Липсата на такава инициатива води и до тези противоречия. Така че, Председателя на ВКС, като не полага усилия в тази насока, също е виновен за резултатите на съдилищата.

Шилооооо,голем дебил си. Мислиш ли изобщо какви глупости пишеш. Абе утре ще убият Путин,ще спрат копейките и чий задник ще лижеш? Панов е един от малкото интелигентни съдии в България в момента,честен и почтен. Да го нападаш него или да го сравняваш с интелекта на Гешев или Цацаров е смешно и жалко

Панов - честе и почтен? Хахахахахахах

украинеца-предсрочно...

що да не го пусне ? Ма да плати първо на жена му + апартамент нов да купи на Фритьов Нансен

Кво общо има Панов,той ли пусна Ставийски?

Schilo

ВКС, на който съд, Панов е Председател!

Я пак? Къде и какъв беше Панов при процеса Ставийски Нещо опорката ти издиша

Schilo

Отговорил съм ти, както и как е станал такъв!

PEYTSCH

Четери обвинения в убийство, четери присъди по 20 години, А не скапаното законче да се взема само най-тежкото и да се намалява по споразуменийце...

Бандеровеца доживот без шанс за намаляване. Ако в Крайна живота вече не струва нищо,нека си се трепят там,а не да заличават цели български семейства.

може да е бандеровец, а може да е и самият Алекс Брежнев - и той се води на украйнски паспорт въпреки че е най върлия лизач на имперският анус

Преди месец пак Украйнец с Тир уби двама млади и сега пак,тези карат пияни и ни убиват....

Да бъде обесен .

Повтарящите се неща напоследък: - пореден случай в който украинец причинява катастрофа с доста загинали българи; - пореден случай на запалила се кола с газово. Украинците не можем да ги натирим заради общоевропейската им отмяна на визите. Но от колите с газово можем да се откажем. Прекалено са опасни даже и без катастрофи. Има много случаи на самозапалване по време на движение. А този случай е истинска трагедия. Баба, дядо, двете им внучета, смотан украинец насреща им и пламъци...

а европата да си ЕПМ, а който зоби от еврофондовете - също

ако е руснак,нали?!

Ейй,Dobrichlia-та...В нашият край се ражда златно жито, ама по селските дворове се раждат и хубави ,големи бели тикви...Е сред тях и кухи кратуни се намират. Явно ТИ си от тях ! Слушай и чети ,какво ще ти каже чичо ти ,дето е побелял по пътищата... Карал съм и коли и камиони на бензин и на дизел ,от десетки години колите ми са на газ...имам и товарни на дизел...Едно МПС с изправна АГУ-ба, при катастрофа,дори е по-безопасно от тези с течните горива...Да не обяснявам защо ...Правил съм го друг път,а и всеки по-запознат ще го потвърди. При такъв удар...последващо преобръщане ,каквото и гориво да е имало в колата е можело да се възпламени...Дори по вероятно е първо да се е пробил резервоарът с бензина,който да е потекъл върху горещия ауспух ,къси съединения в инсталацията и ето ти нач.пламък...Бензинът се разлива и облива всичко наоколо...Газта ,даже и да се прекъсне тръбопровод се спира от автоматичен клапан -вентил ...има ги на всеки резервоар-бутилка + един преди редуктор-изпарителя.Газта си е газ и тя се изпарява -не се разлива,затова пламъкът от нея не се разпространява а гори "стоящ" от източника от където излиза. За 40+ години практика по пътищата съм виждал не малко катастрофи и пожари...дори аз съм се палил,но от инсталация...Имам и приятел,който изгоря жив ...без колата му изобщо да е имала газ.Сигурно Гунди и Котков и те са карали на газ ? А ? Престанете с тази анти газ -кампания бе ! Само неосведомени и невежи по въпроса хора или ЗАИНТЕРЕСОВАНИ с някакви комерсиални подбуди, могат да се ежат толкова много за използването на АГУ в МПС-та !

Една подробност за клапана на сондата. Той се затваря при условие, че захранването към него прекъсне и служи за това - да пракъсне изтичането на газта при повредена инсталация. Иначе всичко друго е точно така.

Прав си, това е точно така! Колите с газови уредби са много по-нискорискови що се касае до запалване на автомобила отколкото останалите, които са само на бензин! Но по форумите пишат масово хора с никаква или много ниска техническа грамотност...

Написал си несвързани изречения, та чак до Гунди. Газта е по-готова за запалване от течността, по-близка до взрив е. Поради това газовите уредби са по-опасни от бензиновите. Бензиннът е течност, газта е газ. И още пиши, но това положение ще си остане факт. Не се напъвай, премисли, може би инженерите на газови уредби да са масово по-умни и да ги защитават по-добре от бензиновите? А може би това да не е вярно и пак да не си прав. Та написаното от мен не значи, че трябва да се забранят газовите уредби. Просто всеки си поема риска. Трябва да се знае, че може да изгориш, като икономисваш. Плюс че набираш скорост като охлюв. Всеки си решава за себе си. Никой не му е виновен за последствията.

Хм , а пък аз все си мислех, че пожара става след удара, когато проводката се слеска и опре в "маса" нагрее се и пламва като свещ а след това всичко останало. И, повярвай ми, няма значение какво ти е горивото. За това и след ПТП е редно първо да се откачи акумулатора.

Пожар обикновено става, когато от удара се отвори горивопровода и горивото изтича под горещия двигател. Повечето съвременни автомобили имат клапан за прекъсване на горивото при катастрофа да не се случва така. Първата ми нова кола след 89-та беше модел 96 и имаше.

Така е ...За това аз винаги си поставям "ключ-маса" ,ако няма фабрично такава(както на тов.камиони) и да е възможно на лесно,достъпно място до мен.Точно такава ми спаси колата от пожар преди 10-на години от "късо" под таблото по време на движение през нощта. "Късото" от акумулатора е като електрожен ...това са стотици ампери ток освободени за секунда...

Вени, да те светна, че самия двигател не е достатъчно горещ за възпламеняване на каквото ѝ да е автомобилно гориво, защотото високата температира е вредна за неговото здраве. За това и има охладителна система. Но, виж, ако говорим за катализатора, ако не е демонтиран, вече си е друг въпрос.

Излагаш се, че трябва да се откачи акумулаторът. Те ако са в съзнание, няма да изгорят. Кой да откачи този акумулатор? Господ ли?

Каквото и да пишем, всички знаем че причината е лошите международни пътища у нас.

Водачът е длъжен да се съобразява с пътните УСЛОВИЯ!!! ТИ КАТО СИ ПРОзт като този ходи карай с 150км. в тундрата и мри щото не са ти пътищата наред..

Schilo

Минавал съм десетки, да не казвам стотина пъти от там. Пътят никак не е лош. Причините са в неспазване на правилата за движение.

Абе льольо,минавал си...грънци.Пускат ли те въобще да излизаш от руското посолство

Проблемът с газовите уредби тепърва ще се увеличава!!! Украинеца е виновен ясно, ама газовата уредба е била дърта като света... катастрофа, изтичане на газ и 4-ма мъртви вмест да са ранени!!! Гръмнала кола в подземен паркинг- пак с газова уредба... Запалила се кола на Тракия пак с газова уредба Експолоадира кола сега пък на Хемус - пак газова уредба... Газовите уредби без контрол са БОМБИ НА КОЛЕЛА!

Минисите няма да направят поставените в гараж газови уреби безопасни!!! Минусите няма да направят непроверените и не сертифицирани газови уредби безопасни!!! Минисите няма да напаравят паркирането на кола с газова уредба в закрит или подземен паркинг безопасно, мако изтичане на газ натрупването му и БУМ БУМ БУМ... даже може да доведе до срутване на сграда!

Хубаво коментираш за АГУ, а виждал ли си как се възпламенява бензинов автомобил? Резервоарът му е с много по-тънък слой метал от газова бутилка, ако има и ръждичка - даже камъче може да го пробие. Ако е пълен до горе, експлозията е гарантирана, а автомобилът изгаря целия за секунди - нямаш времето да се съвземеш, та да се откопчаеш, да откопчееш детето от столчето и да излезеш, също както и при газовата уредба. Иначе съм съгласен с тебе - трябва да се проверява (2 пъти годишно), състоянието на АГУ и да се криминализира "поставянето на АГУ в личния гараж". И най-вече Бог да ни пази!

"Контрол" в България означава единствено и само по-висока цена, данък, рушвет. От това безопасността няма да се промени и на йота.

Каква е тая баба дето на 52 години има внук на 15 години? Деца раждат деца?

52-15=37г. 37г/2=18.5г. Абсолютно нормални разлики в годините.

Странно ли ти се види да е родила на 20 бабата и дъщеря и ба 22 например? Ай..... Коментаторите безумни!

Ето що е вредно карането на коли с присадена газова незнайно как и къде...

Газовите уредби са проблем!!!! Колкото и минуси да слагате старите газови уредби са опасни! Минусите няма да променят факта, че газовите уредби са опасни без контрол!

в чужбина и спазват там стриктно правилата,чужденците тук си карат като гамени и не им пука за законите у нас.Защо?

Защото няма контрол от страна на КАТ.Аз досега не съм видял украинец да спазва правилата в БГ

важното е да си плащат!

В Америка този ще бъде осъден за убийство на четирима човека. Тука ще му дадът - убийство по непредпазливост от 2 до 8 години

е на Максим Ставийски колко дадаха и колко излежа ?

Максим Ставийски е "герой" на България,той е над закона и не трябва да лежи и ден - даже потърпевшите трябва да му изплатят компенсаций за главоболията

хохлите отново доказват, че има по прост източно европейско племе от бугарското

Помня един пиян руснак който преди 12 години уби един човек а друг осакати за цял живот.Този "герой" не лежа и ден в затвора

селянино ставийски не е Руснак а ивреин, информация която има в интернет но пропагандата е промила тъпия ти мозък:)

ахахаха,пияната кратуна Ставийски не бил руснак. Това иВРЕИН не знам какво ,някаква нова националност Селтак прост,дори пишеш на диалект а на мен викаш селянин

Ужас! Няма нужда от коментар просто!

Много мъчно ми стана като прочетох новината, Бог да ги прости. Моля ви, не пускайте украинския екстремист да си ходи вкъщи, нека не сме разграден двор.