Коментари - Уго Чавес се бори за живота си | dnes.dir.bg
назад

Уго Чавес се бори за живота си

Венецуелският президент Уго Чавес, който не се е появявал публично от повече от месец, "се бори за живота си" в Куба, където претърпя четвърта операция за отстраняване на раков тумор.

Обратно в новината

Коментари - Уго Чавес се бори за живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако обичате да продължите : но преди това премахнете грешно изписаното число - 11 000 $, от някаква друга статистика е, а аз прочетох купонна с-ма, ср. мес. доход 16.7$ , пенсия $, ще продължите ли?

Не говори тъпотии смешник. Какво пропагандираш? Понеже не си дава гъза, и този на народа си, на американските интереси - за това ли е диктатор? Писна ми от промити мозъци като твоя. Правилно питат хората, къде са българските политици с подобен характер, морал и принципи.

И на този неудобник му видяха сметката ония от прокълнатата раса.Искрено се забавлявам с махленските тъпни на правописници с кухи лейки като оня Хан Путку,пардон Тукту.Бил ли си там,във Венецуела,че да плещиш против чавес умнико.Защото аз съм бил.Сигурно си нямаш хабер от понятие защо го освиткаха Чавес.Хайде пак открий правописните грешки,та дано получиш ерекция и се самообслужиш.

Това,за комунистите, е абсолютна истина,доказала се от трагичната действителност във всички страни с комунистическа диктатура!!!

Не си вижда майсъла дето е хванал от 23 години "демокрация", седнал Левски и Че Гевара да коментира .... Прост връзвач на чужди обувки ...

Е не може за 14 години да оправиш грабеж от 50 години. Ако беше диктатор нямаше въобще да има избори, нямаше да има и опозиция или случайно пропускаш тези факти , а Тутурутко?

От изказванията си му личеше, че има крайно лява социално-политическа лудост на самообявил се най-умен революционер, надявал се е да го "преизбират" поне още 30 години-като всички комунистически диктатори.

Как сте там в Задунайска Турция - готвите ли се да станете 52 Щат . Хайде че Пуерто Рико ще ви изпревари :)

Какъв диктатор бре , Тан Букту , не видиш ли,че го избират за 3 път.Диктатори са били твоите канове.

Явно не помниш когато гонеше всички чужди репорери да не присъстват на изборите и се саморазправи с опозицията. И ние "избирахме" Тодор Живков един милион пъти и то с 99.9%. Той си е един новоизлюпен тоталитарен диктатор, лежал в затвора за опит за въоръжен преврат. Явно там е станал човек.

Глупости! Нали има опозиция във Венецуела, нали опозицията призна победата му. Аман от идиоти! Вземи чети новините по-редовно в дир-а.

Абе те и Бай Тошо все го преизбираха с 99, 9 % удобрение... все едно не помниш. А, всъщност може да си на 15 и наистина да не знаеш.

Аха, Удобрение. Хайде веднага в първи клас да научиш правописа!

Щото хората го обичат за разликата от вашите управници

Нито един от венецуелците, които познавам, не го обича.

А ти познаваш двама:)))))) почти 50% от народа на Венецуела. Аман от смешници с бг произход.

А то пък нашето "здравеопазване" направо е цъфнало, та вързало! Направо от поликлиниките и болниците ни препращат към църквата!

lu4ka

Е то не всички са вярващи, някои ги пращат в обредния дом.

Успех! Ех защо нямаме и ние такива достойни управници - хора милеещи за Родината?!