Петима обвинени за удавено в басейн дете

Петима души са обвинени за причинена смърт по непредпазливост и за немарливо изпълнение на занятие във връзка със смъртта на 13-годишната Ива Христова от Разград, която на 14 юли 2009 г. се удави в басейн в града.

Обратно в новината

Коментари - Петима обвинени за удавено в басейн дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милото дете! Малко вероятно е скоро да се преборим с тази немарливост и прехвърляне на отговорност , за съжаление.

А ти Коко чувал ли си какви тъпанарски искания имат мутрите към инженерите?И няма "не може" -мутрата казва "плащам се и ще го направиш така,както го искам".Ако имаш нещастието да се хванеш да строиш за такъв измъкването е почти невъзможно...

Горкото момиченце... Строителите - хубаво наказани, А СПАСИТЕЛИТЕ ?!? Да ти се удави човек на морския пост - някак си е по-разбираемо, но в басейн ?!? Мърляшка работа, още повече, като си наясно, че има деца в басйна... Наказание и за тях трябва !

Ами ако 1000 лв. струва живота, Ок, дайте ми сметка да си внеса авансово 5 000 лв. и да не губим времето на прокуратурата - няма да обжалвам и да искам по малка санкция. ... ПС. после ми дайте адресите и именцата на най малките деца на 5-мата проектанти и темподобни ...

Ами с такива инжИнери разполагаме - потенциални убийци. Гъба ще ми правят. Утре ще спретнат декоративна калинка с още по-голям дебит.

А ти КОКО пиле невежо какво умееш - да разнасяш пици, да чуш мадами - похвали се де....чакам - или миеш кенефи в Англия?????

Аз познавам лично Николай Попов и много добре знам как проектира. Не се изказвай неподготвен.

Споко, ще им се размине, както става през последните 20г

ААааааааааа не, категорично не съм съгласен с Вас. Не ми се вярва да им се размине. За "шадравана убиец" в София, върховния съд отсъди 1000лв. глоба. Убеден съм, че и тука справедливия български съд ще се произнесе с някакво тежко наказание от рода на 800 или 1000 лева глоба за виновните, а може и една условна да постанови.

Може да постанови по-строга мярка, защото е загинало дете - даже 2000лв може да установи. Друг е въпроса че ако аз бях родител на детето, щях лично със сатъра да ги посъветвам тия "проектанти" - чак да правят ДНК експертиза после за да разпознаят телата....

Писна ми от ужасяващите невежество и неграмотност на почти всички хурналисти! И на всичко отгоре се слагат на по-високо интелектуално стъпало от инженерите! Да питат знаещите преди да напишат някоя глупост за нещата,които са им пълна тайна!

Размиване на вината, но тоя път "червения пипер" дето ни го фърлят в очите налютява.

....некадърно списана статия! Детето било засмукано от гъбата, която РАЗПРЪСКВА водата! ....налягане- 67 кубически метра вода на час..!!!

"67 кубически метра вода на час" си е мярка за дебит, ама кой ти гледа....