17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Субсидирам - подпомагам, внасям, влагам, давам. Актуализация - осъвременяване. Деца, явяващи се на матури и тестове, не четете такива материали - вредни са за вашето душевно и умствено здраве! Останете си българчета, доколкото може!

Хората в България ГЛАСУВАХА партия ""Продължаваме Промяната"" :: ПЪРВО да ЗАКРИЯТ турско- негърските фирми А1 и Виваком, които разболяват и убиват цяла БЪлгария с РАК и Левкемия.. ВТОРО, да ЗАКРИЯТ ""Агенцията за бежанци"" , с която араби и негри прехвърлят ислямисти , ЗАКОННО, за да ЗАВЗЕМАТ и поробят България !!! ТРЕТО, да ИЗГОНЯТ всякакви араби и китайци които КРАДАТ Бизнеса и Работата на нас, българите... Един Богат китаец, може да ОТКРАДНЕ Работата и Парите на 50-100 българи !!! А от това, че ще изгонят тия руснаци, КАКВА полза ще има България ??? Нека ""Продължаваме Промяната"" оправят ПЪРВИТЕ три проблема и ПОСЛЕ да се занимат с руснаците !! ТОчно затова и след като на ДВА пъти българите ГЛАСУВАХА за Слави Трифонов, който втория път СПЕЧЕЛИ изборите, но ОТКАЗА да работи в Полза на хората в Българиа.. Затова и хората НЕ гласуваха за Слави Трифонов преди 6 месеца, а ГЛАСУВАХА за ""Продължаваме Промяната"" .

tonk11

Като за последно.

“Отпуска се финансова подкрепа от 110 000 000 лв. за обществения транспорт, като столичният градски транспорт ще получи 74 000 000 лв., 16 500 000 лв. - за други общини, 20 000 000 лв. - за междуселищните линии” СОФИЯ НАД ВСИЧКО!

имахме журналисти... щяха да стоят и да питат поименно - какво е бюджет, план сметка, ДДС как работи и ЗАЩО... че могат да броята милиони и милярди е ясно...

Какво се пънат толкова - нали ноември пак ще го актуализират, а до изборите никой няма да е усетил от парите който раздават

Скоро Русия ще ни окупира и за глупостите приети днес никой няма да го е грижа. Ще разстрелят депутатите и министрте и ще сложат Митрофанова за губернатор, Дежа вю. Вече се е случвало.

Абе това за депутатите... хайде.. но баш Митрофанова ли?

Що, кво и е на Еля Митрофанова? По добре отколкото Лаврентий Берия например.

дано... искам да видя дали НАТО работи... ако не здраве да е - отскоро праят МОсквичи... ако да ще гледаме ритане на руски задници...

Ай стига тъпотии, че ще повърна, закривали посолството, война..., бля, бля.., просто разграбиха държавата, това е!

Значи, ще се издават фактури при всяка покупка на гориво, в които ще се вписва ЕГН на собственикът на превозното средство?!?

Честито на гастърбайтърите, ще ни източат бюджета.

България приключва хора, тези "актуализации" може да си ги ... някъде. От утре светът тук няма да е същият. Явно разрастването на войната в Украйна трябва да започне от България. Общо взето е това. 140-годишният ескперимент "България на Балканите" върви към приключване. Резултатите са логични. Коментарите ще ги оставим на историците, които ще пишат историята и имам сериозни съмнения, че те ще са българи. Хайде, лека нощ.

тоя театър ни излиза прекалено скъпо! кирил петков да ги изгони и да поеме властта в свои ръце!

Искам Русия да ни обяви война. И да ги запукаме с НАТО. Дошло е времето.

На соросаджийте и евро-атлантиците. Понеже не са живели в комунизма, не осъзнават какво се случва. Ще ви кажа: Комунизма се инсталира в Запада. Квоти, планова икономика, дигитален контрол, ограничения на консумацията, решения в името на популистка идеология, насочени срещу свободите на гражданите, контрол върху свободата на словото и цензура, постоянна "външна военна заплаха". Всеки, който живее в илюзията, че ще има средна класа и мечтаните "играчки" ще са достъпни, просто да провери цените на топ автомобилите. И в комунизма беше така. Имаше мерцедеси за номенклатурата. Останалите чакаха ред за ладица. Са ще карате колелета, да борите Путиня, ще ядете синтетични храни, да гоните Зеленият Преход, ще плащате карбонови данъци, да се биете с Климатичните промени, ще ви ваксинират като овце, та да пълните касичките на Биг Фарма, и от време на време ще умирате в името на Корпоративният Фашизъм и Комунизъм от Давося. Да ви е честита Промяната. Продължавайте я.

Ти къде ще си, докато ние страдаме?

Кико нямаше да се кръстиш ако си живял в комунизма. Нямаше такива пенделски имена. Тия малоумни именца само на пенделчета от соросфонадцийките идват на акъла. Ма няма проблем, де. Първите, които ще изпукат сте точно вие. Некадърни, неграмотни, с никаква представа за реалност. Отгледани на сянка и завет. Ще се борите с какво? С клавиатурките ли? Или с пецетата и лаптопите? За седмица ще ви направят курс да станете "хакери" и да борите врага? Щеше да е смешно ако не беше трагично.

Най-добре се гръмни и спри да мъчиш околните! Аз за разлика от тебе съм го живял тоя комунизъм и ще се боря с всички сили да не се върне! Малоумник!

... това как успя да го измислиш? Ха-ха-ха ...

243Win

Това е най-тъпата "мярка", която е виждало Човечеството!

А външният дълг е 42 милиарда долара !!!! 53 % от БВП

Кой външен дълг? Брутния? Знаеш ли какво влиза в брутния външен дълг? В него 90% са частни заеми. Райфайзен България взела заем от Райфайзен Австрия, за да даде на идиоти като те пари, за да си купят панелка в Люлин за 150 000 EUR

Това е държавния дълг - държавногарантирания: https://www.minfin.bg/bg/statistics/20/ 32 млрд лева е държавния дълг от които 11 е вътрешен и 21 е външен.

Нейно Превъзходителство Мирофанова е изпратила нота до Външно !! Закриват посолството, което значи обявяване на война !! Не ми говорете за 35 кирливи Ст., евентуално... Киро, Киро , сега се оправяй с Кадиров

243Win

Това ли е новата опорна точка? И какво изобщо ни интересуват тези убийци, да се пръждосват завинаги от България!

Абе каква опорка, ще видим откъде изгрява слънцето и Кадиров на живо. Това е официална новина.

Виждам от сега новият ти ник нейм: 123Lose. Финландия поне ще им се опъне ден два. Ние сме опечени за половин ден. ПВО има около атомната централа ма да не забравяме, че е Руско. Базите на ФАЩ ще се опразнят за нула време. Точно както се опразниха в Укрията. И кво праим? Слава Кокаине ли? Или ще си пазиш разпечатка от соросопорките и фактури за плащанията и ще си ги рецитираш тайно в мазето?

243Win

Не се мъчи да правиш прогнози - нито акъл имаш за това, нито знания. И не наричай тая руска мърша "превъзходителство"!!! 243Win е нещо съвсем различно от това, което си мислиш, ама няма да го проумееш, защото когато това нещо мине през главата ти, мозъкът става на чорба за хиладна от секундата, а главата става мека като спихната топка за плажен волейбол. Хем си малоумен, хем си напорист. Няма рубли, търси си друга работа.

Брат, много си досаден и дразнещ!

Доя Делян Добрев , на външен вид изглежда тъп, но и като си отвори устата ,затвърдява първоначалното мнение. Сигурно е измислил за отстъпката от 1лв. за действително нуждаещите се, да представят пред бензинджиите документи от НАП, Съдия изпълнител, Социалните служби, Общинските служби, Банките, Бързите кредити...

Абе какви 25 Ст бе, Четете какво е изпратила НП Митрофанова до Външно !! Това е супер важно, влизаме във война !!!!!!

Линк?

Чети Афера и Епицентър Грамотен си

Преди да влезе войната , в гъза ти ще влезе един дебел хуй. Кефи се защото идва войната...педал нещастен.

Плюят, плюят по Асен па накрая гласуват хахахах

Ако някой си мисли че 25ст. на литър ще реши проблема, изчакайте 2-3 месеца......

Мислите че само "при Ганьо" е зле.Хората са цъфнали и вързали със 7.5$ на литър

На гагон. Правете разлика.

Те техните коли харчат също 7-8 на 100, ама в галони. :-D

Май на тъп се правиш, тролчо, това е на галон

Е на литър излиза като при нас и малко отгоре.

Казвате, че при социализЪма е имало дефицит? Почакайте малко и ще видите, какъв дефицит има при катитализЪма.

Приеха нов данък за гражданините на Република България - 25 ст на литър гориво, които ще ги плащаме ние, от пеленачета до старци.

Че сме с най евтиното гориво въпреки увеличението пак е най ниско.Няма как да искате старите цени.Да заплатите ни също са много ниски но няма как да е по евтино

Американските полезни идиоти най-големите идиоти. :D Глупав Радев бил руска подлога, бля-бля, обаче същевременно цяла година вдига юмруче, погазва Конституцията веднъж, погазва Конституцията дваж, погази я като тоалетна хартия в обществен кенеф, само и само да възкачи на власт човекът на Байдън, г-н Просто Киро. Ей, лумепнпролетариати, осъзнайте се, Лумпен Радев беше посочен като човекът на САЩ още 2014 г. https://news.bg/politics/dzhon-makkeyn-inkognito-v-balgariya.html За забравилите, Джон Макейн беше в Булгаристан 2014 г. Една година по-късно беше в Украйна - има го на запис как разпалено обяснява на Украински войници как ще победят в предстоящата война. Осъзнайте се. Има го документирано. 2+2=4. Защо иначе Борисов пусна Цачева срещу него? Борисов му подари победата. Защото така беше инструктиран от началниците си в Брюксел и Вашингтон. Маските паднаха.

Даже не става и дума за ДЪРЖАВНАТА субсидия за ЧАСТНИТЕ производители на ток в България , които продължават да точат държавата барабар със свръхпечалбите от високите цени на тока.

Тихо, да се не чува, че сума пари съм им дал!

Спрете износа и изчегъртайте тия кърлежи, търговците на електроенергия от веригата! Стига сме хранили боклуците от магията!

Тая електроенергия се произвежда и продава от държавата.

В момента България яко захлебва от износа на електроенергия. :-) Проблемът е, че изземват печалбите от държавните централи, но НЕ изземват печалбите от частните, които също правят колосални печалби. Получава се изкривяване на пазара. Накрая онези като се нагушат с пари и ще приватизират и малкото останали държавни централи.

Боклуците, които ни управляват да обяснят, защо кубик дърва е 150 лв и ги няма. За пелетите да не говориме. Къде са на Корни дървата по 65 лв?

Защо цената на тока е висока? Козлодуй е зареден с достатъчно ядрено гориво, чиято цена от 10 години не се е променила.

Енергийна мафия си имаме.

Цената на тока е висока за бизнеса! А е висока за бизнеса е понеже едни хубавци изкараха бизнеса на борсата преди 3-4г. А на борсата не й дреме дали имаме ядрена централа или нямаме нищо.

Имаме централа, плащаме най-скъпия ток в европа ?! Близо сме до Русия, караме газ от америка, индия и т.н ?! Имаме плодородна земя, вкарваме всичките си плодове и зеленчуци от чужбина и плащаме най-скъпото олио в европа ?! Имаме вода, а ВиК ни дерат всеки месец ?! Това ако не е национално безотговорно управление вече 30 години, не знам какво е !!

Меко казано е така, това са си престъпления, извършвани от национални предатели.

Цената на тока не беше такава до миналата година когато вашите честни и почтени се докопаха до властта. Така че тая опорка с 30-те години Сия повтаряй на брифинга на БСП.

Ще им дам личния страпон, да се задоволят фирмите с него . Дано да свърши работа... Така ме посъветва ленчето

Новата 4-ворна коалиция нали свали правителството с мотива лоша бюджетна политика. Това разхищение, което в момента виждаме е направо безумна бюджетна политика. Аман от популисти.

Коалицията управлява. Гласуване по някои въпроси срещу управляващите не създава коалиция.

Управлява правителството на Киро ако не си разбрал. И тая простотия дето си я написал за коалиция на опозицията не съществува никъде в света. Ти всъщност знаеш ли какво означава думата коалиция?

Не искам с парите ми на данъкоплатец да се спонсоририта милардите на Домусчиев наркотрафиканта и други приближени на Банкянския похотлив крадец, наричани неизвестно защо бизнесмени.

Значи и ти трябва да плащаш цена на тока същата на каквато плащат и фирмите. Откъде-накъде пък на тебе трябва да има изключение?