17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаме да развиваме туризъм а един ремонт не можем да направим на време. Някой замислял ли се е колко ще са пропуснатите ползи за туризма, от това че пътя няма да е готов на време и част от хората ще се откажат да пътуват. Едва ли някой от горе се е замислял, там се мисли в друга посока, крадене и отклоняване на пари. Ужасна държава и отвратителни чиновници!

Ние сме държава на абсурда,сега дъжда виновен да не завършат в срок,след това ще кажат жегата голяма и накрая ще стане,че зимата дойде. Тази държава се управлява в последните 30 години от крадливи и лъжливи идиоти,избирани от слабоумен народ.

Не лошите атмосферни условия А че се опитаха да ви накарат да строите както трябва клиентелисти на Греб

Ако беше Бойко, щеше да занесе 1 печено агне и щеше да е готов ремонта 1 месец предсрочно - че после зер трябва нов да се прави, а времето е злато. Или мълчанието беше...абе както и да е, кюлчета и пачки а за народа....вие се сещайте.

После туризам. На кой нормален ще му се блъска лятото да пътува?

По тоя разбит път около Ракитница ще се избием бе. При хубаво време работеха по два камиона. Поне едното платно пуснете.

За всеки ден забавяне да връщат парите на хората от винетките, все пак плащаме за да караме по пътища УЖ

Интересно, колко каастрофи с жертви трябва да станат пак, за да се пробват да работят малко по-чевръсто.. В този учатък трафика е ужасен и без натоварванията през лятото или май забравиха какво беше покрай великден, сега това ще бъде всеки ден...

Тя и от Ст Загора до Ямбол си е за ремонт

Добре, че съм с офроуд машина и здраво окачаване, че иначе щяха да ми изпадат частите някъде по пътя...

Магистрала "Бойко Борисов" - гордостта на ГЕРБ-ДПС-БСП задругата. Хиляди от тях станаха милионери покрай тази магистрала, стотици тепърва ще станата милионери - от безкрайните ремонти на творението на Бойко!

А забравихте как ходихте по 6-7 часа на море само до преди 10 години....ццц. Сега по Бойкостралите мрънкате като е над 3 часа от Софето.... И ремонтират отсеччката супер стара отсечка с малко от на бай Станишев част....

Точно тази отсечка (Чирпан - Ст.Загора) е единствената по времето на СЕргей Станишев. Основата е от сгурията от Марица Изток. Е как няма да поддаде? ББ има много грехове, но няма вина за тази отсечка. Поне по негово време взеха решение да я оправят, че останахме без пломби :)

изгониха бате Бойко и всичко спре .. тая отсечка ще я правят до след президентските избори ловим се на бас и както каза новото служебно министърче ТАЯ ГОДИНА ще стане

Ремонтът е в резултат на крадливата и калпава гейберастка шайка, троле!

а северния обходен път на бургас ? там защо не се работи?

и аз го чакам, ама йок... :(

Тия "магистрали" ги строиха уж за наше улеснение, а на практика се оказва, че са на наше затруднение. Лятото, когато евентуално биха били нужни на хората за по-бързо предвижване до Черноморието ни, "магистралата" е вечно в ремонт...цяло лято. Ремонт на ремонта на ремонта на ремонта на ремонта на ремонта на...гейберастката "магистрала". Която, всъщност не е никаква магистрала, дори първокласен път не е. Това е второкласен път с две ленти в посока, ръбест, с опасен релеф и неравности шосеен път. Язък за лозунгите и окрадените милиарди.

в US на това мувикат роуд. сиреч шосе. а магистралите там са хайуей и наистина са магистрали.

Пълни глупости! Точно в УС пътищата са тотален леш имат магистрали в по-лошо съсотяние от този участък, който сега ние поправяме. Един приятел от Чикаго се върна преди 20-тина дни и си нае кола от София до родното му място и се чуди човека на какво мрънкаме....за него пътищата били масло!!! Вика ми ти знаеш ли кво е около Чикаго беее.... За какво си мислите, че Байдън ще напечата 2Трилиона за пътища в следващите 5 години!!! Пътищата в УС са мега зле, викат и highway дори на еднолентови пътища!!! Аз като бях преди5 години ми паднаха пломбите от Ню Йорк до Вашингтон.......

Знам. Живея в Германия и виждам що е то магистрали...

Не само ще го забавят. Ще го спрат! Кради, кради и не му мисли, дедо господ се е обърнал настрани! ....

Най-накрая да дойде Учтивият лос и да извади всички тапи!

Нали при румпата радефф всичко е навреме и е качествено

Курчо, кой е сключил договора да те запитам

Не сме се и съмнявали, че няма да свършат навреме. А после ще се почне ремонт на ремонта...

Няма, нали Бойко вече не е на власт.

Много дАж, много нещо. сега вместо магистрала ще има море :) Не че преди това не беше море, с тея вълни...