17 убити и 17 ранени при стрелба в училище във Флорида

17 души бяха убити при стрелба в гимназия във Флорида, а други 17 пострадали са приети в три местни болници.

Обратно в новината

Коментари - 17 убити и 17 ранени при стрелба в училище във Флорида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ме наказвайте, не ме наранявайте с обществени порицания, въпреки антиобществените ми прояви, ТЪРПЕТЕ МЕ, защото ще бъдете НАКАЗАНИ с УБИЙСТВА и ТЕРОР! Принудени сте: Да ме търпите мен и всички антиобществени, антисоциални ученици, въпреки етични и обществени норми, защото ще получите ..... кръв...и ...смърт! Ха сега! К,во правите? Педагози, психолози, общественици???? Аз съм дете на несполучливо семейство, разорено, жертва на икономико-политическия живот на САЩ! Нали вие сте успели американци! А аз? С мен какво се случва? Ще ви наказвам! Ще ви мъстя за лошия си живот или неудовлетвореност! ТОВА НА ДЪРЖАВАТА ЛИ Е ПРОБЛЕМ?????

публична екзекуция на баща, майка, деца и приятели на такива чудовища и да видим няма ли да има ефект

"Димокръси" баце! Американската мечта в действие...

Аре ве ко стана, искам да чуя компетентного квичене на добитъка от рода на Щерев, Бегеец, той, аа, Woolfa, niksan46, созе, >>>, Филип Марлоу, info, Дървосекачът, Дада, Брат Пит, Стоил, Мурзилките в кома, Кюстендилеца, Мой Аркадаш Вовка, 1, Spiritus malus, Хан Тукту, morskivalk73, Един Демократ, МАЙОРА, The Canadian, уилу , моше, 7/8, ИХТАМНЕТ и т,п., де го тоя добитък, ама ич не квичи под темата{:-((( Говеда, колкото и да се криете, утре, вдругиден, и т.н. па ше ви питам!

Изброяваш собствените си ник-ове.

Нищо особено - обикновено щатско ежедневие...

Ако щатите бяха приели истанбулската конвенция, нямаше да има убити жени и деца, само мъже. Това ИК го позволява, мъжете могат да бъдат убивани.

Не знам откъде ДИР черпи информация по случая ,но вижте какво пише в Daili Mail -17 убити и 50 ранени!?

Къде е канадската дупка да се изкаже по въпроса?

странно, да не е бил между жертвите ?

И тия ще ми разправят, че българското общество има проблем с насилието.Че ние, като се има предвид в какви условия живеем, сме ангели направо.Я си представи американците да живеят при нашите нива на стрес.Със заеми до заплата, чакайки сметките за ток като смъртна присъда с битова престъпност до небето, със сомалийски стандарт на живот.Че тия ще се изтребят за един месец! Добре сме си ние.Много сме си мирни даже.Трябва да направим една фондация българия за америка и да ходим да им даваме акъл.

А ти как мислиш, че живеят американците ?? От пейчек до пейчек, 70% нямат грам спестен долар, или само до 1000 долара в банката ! И основно заплатите им заминават за ипотеката/наема ! Кръцнат ли ги от работа, обезумяват и почват да стрелят, щото остават на улицата !

почти 50% от американския народ, което прави над 150 милиона, не от 5 милиона бг-народ с 1 -2 млн безработни и бедни, а ...цели над 150 млн. СА БЕЗРАБОТНИ ОТ ГОДИНИ И СА КРИМИ-КОНТИНГЕНТ ИЛИ С ПСИХО-ПРОБЛЕМИИ СА АНТИСОЦИАЛНИ...... 150 МЛН!!!!! Половината население на САЩ! САЩ - АНТИСОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА. Тя не е Германия, която плаща осигуровки и социални помощи на 80% от заплатата на един обикновен работещ на един безработен. Половин САЩ е гето на безработни, превъртели, лишени от здравна помощ, крими- и психо-контингент. За този проблем в момента се бори Тръмп. За връщането на американската мечта /къща/ и спокойствие. За осигуряването на работни места и социални грижи. Но е яко атакуван от монополистите алчни, от банкерите и от глобалистите, от Ястребите-военолюбци - наследници на рода Буш, Клинтън.....продължителите на Ротши.....

Тоя явно не чел Конвенцията. Или по-скоро е бил обучаван от джендъри като дете.

бананов колос на дървени трупчета , като слон в стъклен магазина са.

В САЩ за да си гупиш аналгин и аспирин ти трябва рецепта подписана поне от трима доктори, а да си купиш автомат, пистолет, карабина и боеприпасите за тях не ти трябва нищо!!!

Глупости.Това от книжките на Карл Май ли го знаеш?

Най мразя за споря с снобари! Поне се поинтересувай за Карл Май какви опери е написал!

"Явно по приемливо е хората да бъдат убивани а не лекувани" Питър Блъд към Арабела Бишъп :)

е това е САЩ, всеки ден се избиват като кучета, тези ли да са ни пример???

от 1989,след като свалихме социализма и се доверихме на американските филми и музикални клипове. Даже Жельо Желев ходи в САЩ да проси фураж, за да не измре добитъка ни, селекциониран с десетилетия, достигнал по брой и породи световните върхови статистики. Но тогава САЩ ни прати един кораб развалена царевица, която ставаше само за арт-украса на магазинните витрини за модни дрехи. Подиграха се на Президента, на БГ-народа, на безизходното ни положение. Но..... днес ме обижда този факт. ТЕ - САЩ ни унизиха , защото бяхме първата подръжна сила на СССР;. И аз ги боготворях преди 89-та. Но днес не мога да забравя този УНИЗИТЕЛЕН ФАКТ. И Жельо Желев. И Филип Димитров, и възторгнатия Соломон Паси, въпреки НАТО в БГ...А дали е добре... вече се питам....

никой не може да те спре да се изразяваш в ФАЩт ако ще и да се изразяваш с карабина....

За хамерландия подобен шутинг си е нещо съвсем нормално , просто тая новина е достигнала до медиите и е отразена. Иначе при краварите това си е скучно сиво ежедневие или просто тяхната форма на демокрация. Стрелбата по мирно цивилно население без определена цел и мотив там е нещо нормално.

Западнали наркомани. Нищо хубаво от тая кочина.

Сега, ако бях "десен" българин(софиец), щях да напиша, че тази изродщина във Флорида идва много овреме, за да отклони общественото внимание в САЩ от тоталния провал в Силия и безсилието пред КНДР, въобще нещо подобно на това, което изливаха в нета нашите "десни" "хора" след трагедията с руския самолет. Но аз не съм, като тях....

Що толкова малко коментари, няма ги десните софийци ли??? ахахахахахахахахахахахахаха

Заминали са си на село за буркани с МАС}:-)))

Аве нещо НЕдочувам квиченето на Щерев, Бегеец, той, аа, Woolfa, niksan46, созе, >>>, Филип Марлоу, info, Дървосекачът, Дада, Брат Пит, Стоил, Мурзилките в кома, Кюстендилеца, Мой Аркадаш Вовка, 1, Spiritus malus, Хан Тукту, morskivalk73, Един Демократ, МАЙОРА, The Canadian, уилу , моше, 7/8,ИХТАМНЕТ и т,п.чалгодобитък, къде са се сврели тия животни, та да ни разкажат за НАЙ демократичната Държава във всички галактики и звездни систем, за американската мечта и американские възможности да каталясаш направо в училище с простреляна глава! Да тва си е върхът на демокрацията и безграничните възможности! ХАУ

Няма по тъпи, алчни и жестоки същества от пубертетите! Особенно жестоки садисти са днешните пубери, възпитани от интернет и Холивуд, без капка разум в главата ...

Гледах го тоя келеш на снимката с розова тениска, със сърп и чук и лицата на Ленин, Маркс, Сталин, Че (бурашка) и Мао. Венсеремос другарки и другари!

Едно добре развито общество, със свобода да правиш каквото си искаш, обусловена от дълбоко начало. Важното е, че се крепи на дълбоки морални ценности и го няма дивото избиване на индианците (които сега си живеят свободно в Индия). Зовът на каубоя готов да брани интелектуалната си природа.

Ха , няма такава уродлива държава. Продават оръжие на собствените си деца, за да се избиват помежду си и до ден днешен никакви мерки !? И какво сега, всички ще изкажат своите съболезнования и до следващия път ?! Това, като че ли стана нещо нормално. Не го разбирам. Важното е да върви търговията на оръжие, нали ?

Убийствена демокрация.

Поредният седмичен епизод от сериала "Само в Америка".

а бе къде е онова говедо ИХТАМНЕТ, да каже как така в една мирна и демократична ДЪРЖАВА, в едно мирно и демократично училище раненитн и убитите са повече от уж атакуваите ИХТАМНЕТ в Сирия? къде си бе шебек???алоооо

Русия призна за 8 убити и десетина ранени. Тук има 17 убити и 15 ранени. При това няма война в САЩ... все още.

Ха

И ние искаме да станем като "цивилизования евроатлантически свят" и в частност най-развитата страна в света САЩ. Кога ще раздават пушки и тук?

само че в западното "консуматорско общество" се стига до тук - парите са най-важни и човешкия живот не струва нищо. Тоест, можеш да си гърмиш на воля, без да имаш вътр.задръжки и морални пречки.

Паисий

важното е компаниите да си продават свободно оръжията, компютърните игри, дрогата, да се водят войни за петрол и да текат печалбите в касите на милиардерите. Хората не са важни, нито жертвите ...

Държавата САЩ прави същото на вън с неугодни държави като този изрод. Това им става едва ли не е всекидневие на този народ. Навън и вътре. Този случай е умалена схема на поведението на цялата държава към други. Егоцентризъм, жестокост, кръвожадност и пренебрежение към чуждия живот се предава и на обществото, на младите. Народът им не протестира и не проявява съчувствие към други народи (Ирак, Афганистан, Сирия, Либия и др.) те са хора втора ръка. Протестът възниква само, ако започват те да загиват. В тази атмосфера израстват младите. Убивай този, който не ти пречи.

Трябва да се чете: Убивай този, който ти пречи.

В КРАВАРСКАТ КОЧИНА не е лесно да си ученик

Кой тука дни наред ни проглушаваше ушите, че няколко представители на руски частни милиции в Сирия били направени на пастет?! Радостта, гарнирана с такъв неподправен цинизъм, рано или късно довежда до подобен инцидент в противниковата страна. не е това пътят човеците да заживеят в мир!

Какво значат някакви си 17 души убити. Какво значат някакви си няколко стотин, няколко хиляди жертви на американския милитаристичен нагон. Какво значат 300 000 погубени в Хирошима и Нагазаки. Какво значат милионите избити във Виетнам.... Какво значат те пред АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА!?

Ти май изкара Японците светци бе ! Я учи история ! За клането в Нанкин да си чувал нещо. За провеждането на опити с бактереологично оружие срещу китайците и пр, през WW2

Бате, сега говорим за американците, а не за японците и ескимосите.

Путин е бил забелязан в храсталаците да подстрекава нападателя !

Мррррррррррр Мррррррррррр

Нормално за янките па нали и ние вървим натам.

абе къде е info да ни светне за американската мечта и ценности ?

Инфото и канадецът сега са заети да пълнят статията за Сирия. Не ги занимавай с глупости :)

То по-зле от Сирия станало. Бай Дончу ще почне да си скубе косите от мъка. Отиде му демокрацията в канала.

хАмерикан дриим!

Забелязва се една постоянна тенденция в САЩ. Много масови убийства се извършват в църкви, училища и детски градини. Това са места за духовност, възпитание и образование. Престъпниците обикновено са тийнеджъри или младежи. Явно младите хора в САЩ ненавиждат културата, образованието и възпитанието. Заедно със задължителната употреба на дрога се формира желанието да убиват.

щото са приели ИК и от малки ги учат на толерантност!

светъл лъч на демокрация и ценности

Подмяна на ценностите и забързания живот, изпълнен със стрес, са причините. Проблемът не е само американски. Обществото е болно и ако не започне да се лекува, ще умре.

Подмяна на ценностите - да, правилно.Кажи сега с какво са подменени? - Отговор: с мечтата да имаш пари и да харчиш за лесен и хубав живот. Това е америк.мечта!

И от тези получаваме инструкции как да реформираме образованието в България! Да не се чудим после защо ученици се гаврят с учители и съученици.

Пиндосите карат Хага да гони Дуерте че се спеавил с наркоразпростнанителите. А този не му платили дрогата, зсплашили го мексиканците, откачил и се развилнял. От напушено и надрусано общество какво очаквате.

както се казва,днес в сащ утре и в България. да ви се къкам на ценностите

Така е то в краварската демоНОкрация! Свободната продажба на всякакви оръжия и игрите, в които всичко се решава със стрелба, си дават плодовете всеки ден, във всеки щат! Ацццки готини! Всичките са едни рамбовци, супермени, супергърли и суперполицаи ... Светъл пример за подражание!

Според мен Путин е стрелял. Дайте грант!

А на Шорош и АзаБ медии още дъвчат нещастната самолетна катастрофа в Русия. Този Крус да не се е прибрал от Сирия или Афганистан,сигурно е кубинец.

Ако можех да избирам кога да живея? 1960 година, но не и в тези скапани години. Никога

Тогава се слушаше хубава музика , а лозунтът бе "Прави любов, не война"

Трябва да сте благодарна, че тъкмо в тези год. живеете (най-интересните от зората на човечеството), защото човек (душата) идва на земята да се учи и да трупа опит, и така да израства, а не да се радва на блаженно спокойствие и удобства. В момента всичко на планетата се променя и чисти от натрупани с векове заблуди и мръсотия, т.е. човечеството преживява еволюционен, квантов скок в своето развитие и съществуване. Но по закона на единството и борбата на противоположностите, наред с това се вихри и противоположната тенденция. И тъкмо тя (макар и непределяща в крайна с/ка) е в дъното на тези ужаси и перверзии, които се ширят по света. Но така е, колкото по-трудно, толкова по-добре: Това е другият закон на човешкото развитие. Земята е бойно поле и човек трябва да се възползва от шанса, който му е даден да присъства на него. Само така ще израства и няма да се налага да идва пак, за да си вземе успешно матурата (на бълг. зрелостен изпит). Съществувалата досега виртуална реалност (матрицата) се разпада и човек се пробужда и започва да се осъзнава, макар и трудно. Процесът няма да бъде лек и безболезнен (ставащото около нас го доказва). Живеем в най-интересните времена, шанс който съдбата ни предоставя, и трябва да се възползваме от него по най-добрия начин.

четох, четох, обърках се малко, па накрая реших да потърся и аз нещо полуавтоматично и да почвам да осмислям интересната част от живота си, да не ме е яд после, че съм изтървал възможността ;)

Болно общество, луди хора.И тия се опитват да ни вменяват чувство за вина чрез НПО-тата си.Айде нема нужда и ние не сме цъфнали откъм насилие ама май не сте баш вие хората дето ще ни дават акъл.

Консуматорско общество си взима своя дан. Когато човек обърне гръб на душата си (на божествената искра в себе си) и се отдаде само на материалните неща, и ги превърне в цел на живота си, душата се чувства предадена и изоставена, и в един момент започва да напомня за себе си и ни наказва. Това не са празни приказки и бълнувания, а съвсем реални факти. Съвременната медицина лекува тялото, а забравя за душата. А когато това се случи, идват болестите, телесни и психически. Този млад човек е станал жертва на тотално объркване и обсебване именно поради тази причина. Но лекарите ще търсят причината за това поведение другаде и така нещата ще станат още по-трагични.